Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Mariposita μου κ η ανηψια μου εμφάνισε ατοπικη και τώρα που είναι 2 χρόνων δεν έχει τπτ.δεν της πέρασε αλλά με τα ειδικά σαμπουάν κλπ είναι μια χαρά.ούτε κοκκινιλα.μην αγχώνεσαι.και του χρόνου θα στολιζετε όλοι μαζί!!!!

Audette μου να σου πω την αλήθεια δε το πολυευχαριστηθηκα όσο νόμιζα.σκεφτόμουν τα αγόρια μου!!!!τι μουσική της αρέσει στο αυτοκίνητο??χαχα!θα δοκιμάσω κ γω!

Εμένα ο μπέμπης γενικά κοιμάται αρκετά τη μέρα κ τις τελευταίες μέρες ξυπνάει κατά τις 7-8 και ύστερα κατά τις 11 παρά με κούνημα και ανάποδα παρακαλώ.τι νομίζατε...είναι άντρας και το κέφι του θα κάνουμε!μια μέρα κλάμα γκρίνια κακό πριν κοιμηθεί κ τλκ μολιςτον γύρισα να κοιτάει γύρω γυρω και ταυτόχρονα κούνημα έπιασε.θα μου βγει η μέση το ξέρω αλλά τι να. Κάνω δε θέλω ν κλαίει.μπορεί κ να το ξεπεράσει!τη νύχτα ξυπνάει μια φορά κατά τις 4και ύστερα 7:30, αλλιώς ξυπνάει 5:30 κ μέτα 9πάρα.ξυπνητήρι έχει?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά μανούλες!!! Σκεφτόμουν πέρσι ήταν από τα χειρότερα Χριστούγεννα και φέτος είναι τα καλύτερα!!! Αισιοδοξία να έχουμε και θα φτιάξουν τα πράγματα ότι και να αντιμετωπιζουμε!!! Εύχομαι σε όλες σας και στις οικογένειές σας υγεία και αγάπη!!!

Στα των παιδιών τώρα... Φτου φτου μην την ματιάσω κοιμάται κατά τις οχτώ το πολύ εννιά το βράδυ και μου ξυπνα μετά από οχτώ ώρες!!! Και ξανακοιμαται και ξυπναμε οχτώ το πρωί και μετά από μια ώρα ξανακοιμαται και ξυπνάει οριστικά κατά τις έντεκα. Και τώρα με το εμβόλιο κοιμόταν 11 ώρες σερί!!! Αφού ξυπναγα να βγάλω γάλα από το πρηξιμο... Πλέον γυρίσαμε στον οχταωρο ύπνο, αλλά πήρα μια γεύση από τα προσεχώς!!!

Βόλτα την έβγαλα για να ξορκιζω τους χαζους φοβους. Φοβόμουν ότι θα την πάρουν μαζί με το καρότσι. Το ξεπέρασα αλλά μια έννοια θα την έχω.

Τώρα για το αίρ κοντισιον μπορείτε να βγάλετε τα φίλτρα και να τα ξεπλυνετε μόνες σας και να τα αφήσετε να στεγνωσουν. Και πάντα στο δωμάτιο ένα μπολακι με νερό γιατί ο ζεστός αέρας ξεραινει την ατμόσφαιρα. Το ίδιο κάνω και μεις που έχουμε φυσικό αέριο. Σε κάθε δωμάτιο και μπαλάκι. Ευτυχώς έχουμε και αυτόνομη γιατί το κλιματιστικο με πειράζει στο λαιμό...

mommy τότε που και μένα κοιμόταν αργά μου είχε πει η παιδίατρος να μην την αφήνω να κοιμάται μετά τις επτά και έτσι σιγά σιγά αρχίσαμε να κοιμόμαστε όλο πιο νωρίς. Αν νυσταζει κάπου εκεί την αφήνω να κοιμηθεί κάνα μισάωρο στο σαλόνι με αναμενα τα φώτα και ξυπνα μόνη της.

Audette άντε να ανοίξει ο καιρός να συναντηθούν ο θηλυκος Μανώλης με το θηλυκό Θοδωρή χα χα χα!!!

Θα είναι υπέροχη η βάπτιση στο χωριό!!! Εμείς παντρευτηκαμε στο χωριό δίπλα στην θάλασσα, αλλά αν κάνουμε εκεί και την βάφτιση θα μας κυνηγάνε!!!

mariposita και του χρόνου να στολισετε και πάλι με υγεία!!! Περαστικά με την ατοπικη... Αν βάζετε την κρεμουλα σας θα είστε μια χαρά!!! Και γω σκοπεύω μέχρι τον χρόνο να της τα πλενω με βρεφικο σαπούνι τα ρούχα της. Είναι βαριά τα άλλα απορρυπαντικα.

Sagia και γω ρίχνω τρελό κούνημα!!! Και αν δεν χαλαρώνει της κάνω διπλό κούνημα πάνω κάτω και μαζί μια κίνηση σαν οχταρη!!! Φραπέ η μπεμπα αλλά την χαλαρώνει!!!

Φιλάκια μανούλες να περάσετε υπέροχα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Χρονια πολλα σε ολες κοριτσακια μου! Να ειστε παντα υγιείς και ευτυχισμένες μέχρις οικογένειες σας και τα μωρακια σας!!!

Σαγια κι εγω οσες φορες την εχω αφήσει εστω για λιγο για να παω καπου εχω το μυαλο μου εκει και ειμαι στην τσιτα!

Στο αυτοκίνητο της αρέσουν τα μπιτακια, καγκουρι σου λεω χαχαχαχα!! Οτι ομως και να της βάλουμε δεν λεει οχι!:tongue::tongue:

Φραουλιτσα μου τι ωραια που θα ειναι να συναντηθούν ο Μανωλάκης και ο θοδωρακης χαχαχα εμεις καναμε εδω τον γαμο οποτε μας παίρνει να κανουμε τη βάφτιση στο χωριο! Ε ναι εσεις δικιο εχεις μην τους ξανα κουβαλήσετε κρίμα ειναι!

Μια χαρα κοιμούνται τα μικρούλια σας! Εμεις κοιμόμαστε κατα τις 20:30-21:00 ξυπνάμε κατα τις 3 και μετα κατα τις 6:30! Καλα ειναι δεν εχω παραπονο! Εν τω μεταξυ και να ξυπνήσει δεν γκρινιαζει η ψυχούλα μου! Καθεται απλα και κοιτάει το μομπιλε που της εχω βάλει στο λικνο με κατι ζωάκια που κρέμονται και γυρνάνε γυρω γυρω! Χιχιχιχι

Εχθες την ντυσαμε αγιοβασιλιτσα με μοα στολή που της πηρε η νονά της και ειχε πολυ πλακα! Πραγματικα τα φετεινα Χριστούγεννα δεν συγκρίνονται με τα περσινά! Πριν λιγο ελεγα με τον άντρα μου οτι περισυ τέτοιες μερες ηταν στην κοιλια απλα δεν το ξέραμε ακομα!

Αυτα τα νεα μας!Ευχομαι να περάσετε πολυ ομορφα το υπόλοιπο των εορτών! Καλη χρονια να εχουμε με υγεια αγαπη ευτυχια!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

κΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!γραφωστα κλεφτα.ο μπεμπης πολυ μας βγηκε και γυπανει στανταρ 3 φορες το βραδυ!!!ειναι πανεμορφος με πρασινα ματακια μεχρι στιγμης σαν του μπαμπα του και παππου του και τον καταφιλαω συνεχεια.μολις κανουμε να βγουμε εξω τσιριζει και ειδικα στο αυτοκινητο που η κορη μου παντα κοιμοταν.απαιτητικος ο κυριος.θα ξεκινησω να του μαθω μπιμπερο γιατι πανω απο μιαμιση ωρα δεν μπορω να λειψω πουθενα.ειναι ενα ομορφο γουρουνακι ετσι τον λεω και συγκεκριμενα η κορη μου ειναι η πεππα κι ο μπεμπης ο τζορτζ οπως και θα τον πουμε χαχα!!!φιλια σε ολες

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Κορίτσια μου τι κάνετε?

Φραπέ κανονικά και ο δικός μας μπέμπης Φραουλιτσα..εμείς 3 μέρες τώρα πολύ αγκαλιά κούνημα τρελό και κλαίει πριν κοιμηθεί.είναι με τις μέρες του.η δεν καταλαβαινουμε ότι έχουμε μωρό όπως τα Χριστούγεννα που ήμασταν στην αδερφή μου και δεν ακούστηκε η φωνή του 2 μερες.επίσης ξυπνάει κάθε μία ώρα το βράδυ.μωρέ μήπως τον μάτιαξα??

Μάλλον φάση είναι.ελπίζω!

ΖαχΙρ μου πρέπει όντως να είναι κούκλος!δοκίμασε μπιμπερό γιατί μπορεί να σε δυσκολέψει.

Εγώ του ξαναεδωσα χθες και ήπιε από το μπιμπερό τλκ.οπότε ξαναρχιζω τις αντλήσεις από σήμερα.

Audette μου και εμείς άγιο Βασίλη τον ντύσιμο αλλά στις φώτο δε καθόταν ο άτιμος.σε όλες γκριμάτσες κάνει.πέρυσι τα Χριστούγεννα δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος!έκανα τεστ 14. /01! Χαμπάρι δεν είχα!

Φιλιά σε ολεςκαι καλή πρωτοχρονια!!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά μανουλες και μωρακια !!!! Ευχομαι να είστε όλες καλά. εμείς είμαστε μια χαρά.Κάναμε τις προληπτικές εξετάσεις μας.Όλα καλά.Κάναμε και το δεύτερο εμβόλιο και από ότι μας είπε κι ή παιδίατρος αναπτυσσομαστε μια χαρά.Λέμε τα αγκου μας και τα τοιαύτα μας,στηρίζουν κεφαλακι καλά και γενικά μεγαλωνουμε!!!!! Τι ωραία που είναι βρε κορίτσια τελικά ε;;;;Άντε να κανονισουμε να βρεθούμε μετά τις γιορτές.mommy to be όλα καλά;;;ή Ανδρομεδα έχει χαθεί λιγάκι ε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου όμορφα Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε!!! Το 2016 να είναι έτσι καλότυχο όπως το 2015 και ακόμα καλύτερο!!!

Χάθηκα λίγο γιατί το έριξα στις βόλτες και στο σορολοπ! Τον ντύνω αστροναύτη και γυρίζω κάθε μέρα και κάπου! χαχαχα

Χαίρομαι που ακούω καλά νέα για τα μωράκια σας! Κι εμείς κάναμε πριν τα κρύα το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου, ο μπέμπης μας ήταν άριστος είπε ο ντόκτορ κι εγώ χαλάρωσα πια. Είμαστε 6,5 κιλά και 67 πόντους ύψος! Να φανταστείτε ούτε λίστα με ερωτήσεις δεν είχα φτιάξει!!!:tongue:

κΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!γραφωστα κλεφτα.ο μπεμπης πολυ μας βγηκε και γυπανει στανταρ 3 φορες το βραδυ!!!ειναι πανεμορφος με πρασινα ματακια μεχρι στιγμης σαν του μπαμπα του και παππου του και τον καταφιλαω συνεχεια.μολις κανουμε να βγουμε εξω τσιριζει και ειδικα στο αυτοκινητο που η κορη μου παντα κοιμοταν.απαιτητικος ο κυριος.θα ξεκινησω να του μαθω μπιμπερο γιατι πανω απο μιαμιση ωρα δεν μπορω να λειψω πουθενα.ειναι ενα ομορφο γουρουνακι ετσι τον λεω και συγκεκριμενα η κορη μου ειναι η πεππα κι ο μπεμπης ο τζορτζ οπως και θα τον πουμε χαχα!!!φιλια σε ολες

Ζαχίρ μου αχ τι κουκλί και ο δικός σου, να τον χαίρεστε! Τελικά πολλά μωράκια από το καφέ μας θα είναι ανοιχτομάτικα από ότι φαίνεται. Στον παιδίατρο μου είπαν και κάτι ακόμα, ότι τα παιδάκια που θηλάζουν έχουν μια γυαλάδα στο βλέμμα και αργεί περισσότερο να οριστικοποιηθεί το χρώμα τον ματιών, κατά τον 10ο μήνα, κουφό?! Εντυπωσιάστηκα!

Κι εγώ τον καταφιλάω και τρίβω το μάγουλό μου πάνω στο δικό του και τρελαίνεται!

Κορίτσια μου τι κάνετε?

Φραπέ κανονικά και ο δικός μας μπέμπης Φραουλιτσα..εμείς 3 μέρες τώρα πολύ αγκαλιά κούνημα τρελό και κλαίει πριν κοιμηθεί.είναι με τις μέρες του.η δεν καταλαβαινουμε ότι έχουμε μωρό όπως τα Χριστούγεννα που ήμασταν στην αδερφή μου και δεν ακούστηκε η φωνή του 2 μερες.επίσης ξυπνάει κάθε μία ώρα το βράδυ.μωρέ μήπως τον μάτιαξα??

Μάλλον φάση είναι.ελπίζω!

ΖαχΙρ μου πρέπει όντως να είναι κούκλος!δοκίμασε μπιμπερό γιατί μπορεί να σε δυσκολέψει.

Εγώ του ξαναεδωσα χθες και ήπιε από το μπιμπερό τλκ.οπότε ξαναρχιζω τις αντλήσεις από σήμερα.

Audette μου και εμείς άγιο Βασίλη τον ντύσιμο αλλά στις φώτο δε καθόταν ο άτιμος.σε όλες γκριμάτσες κάνει.πέρυσι τα Χριστούγεννα δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος!έκανα τεστ 14. /01! Χαμπάρι δεν είχα!

Φιλιά σε ολεςκαι καλή πρωτοχρονια!!!!

Πες τα βρε Σάγια, κι εμένα τελευταία ξυπνά κάθε 1-2 ώρες και τα έχω παίξει! Έφτιαξε όμως στο ότι κοιμάται νωρίτερα, κατά τις 9 του έρχεται η πρώτη νύστα από εκεί που πήγαινε 1 το βράδυ για να κοιμηθεί. Τι να πω, κάθε βδομάδα έχει νέο μοτίβο στον ύπνο αυτό το παιδί, είναι φάσεις και φάσεις τελικά και πιστεύω κάποια στιγμή να στρώσει. Είμαστε και στην έναρξη μεγάλου άλματος που θα κρατήσει βδομαδούλες... οπότε... υπομονή!

Χρόνια πολλά μανουλες και μωρακια !!!! Ευχομαι να είστε όλες καλά. εμείς είμαστε μια χαρά.Κάναμε τις προληπτικές εξετάσεις μας.Όλα καλά.Κάναμε και το δεύτερο εμβόλιο και από ότι μας είπε κι ή παιδίατρος αναπτυσσομαστε μια χαρά.Λέμε τα αγκου μας και τα τοιαύτα μας,στηρίζουν κεφαλακι καλά και γενικά μεγαλωνουμε!!!!! Τι ωραία που είναι βρε κορίτσια τελικά ε;;;;Άντε να κανονισουμε να βρεθούμε μετά τις γιορτές.mommy to be όλα καλά;;;ή Ανδρομεδα έχει χαθεί λιγάκι ε;

Felicitaki μου, χρόνια πολλά! Μπράβο για τις εξετάσεις σου, να ηρεμήσετε τελείως πια. Εμείς μια από τα ίδια, όλα καλά! Δεν συναντήθηκα με τη σύμβουλο που σου έλεγα, πήρα όμως κάποιες συμβουλές ακόμα και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

Μετά τις γιορτές να τα πούμε επιτέλους. Κάποιο Σαββατοκύριακο που να μας βολεύει όλες, μετά τη 1 το μεσημέρι όποτε θέλετε.

Η Ανδρομέδα έχει κάποιο θέμα με τον κωδικό της, γι' αυτό δεν έχει εμφανιστεί, είναι όμως καλά και σας στέλνει τις ευχές της και ελπίζω να λυθεί γρήγορα το θεματάκι αυτό.

Audetaki κατεβήκατε για ελιές βρε? Χαρά στο κουράγιο σας χειμωνιάτικα! Έχει και υγρασία κιόλας... Εμείς πάμε σίγουρα κάθε καλοκαίρι κάτω και όποτε μπορούμε Πάσχα κυρίως. Δεν ξέρω από εκεί μέρη να σου συστήσω για τη βάφτιση... μπορώ να ρωτήσω όμως συγγενείς που έχω εκεί να σε βοηθήσουν. Αν είναι πριν καταλήξεις κάπου, πες μου τι σκέφτεσαι να πάρω πληροφορίες.

Mariposita μου εύχομαι να βρείτε λύση με το θέμα που προέκυψε με το δερματάκι του μπεμπουλίνου σας. Κι εγώ πάντως έχω ακούσει ότι αντιμετωπίζεται με την κατάλληλη θεραπεία. Κι εγώ θα συνεχίζω να χρησιμοποιώ παιδικό σαπούνι για τον πρώτο χρόνο σίγουρα. Μην ανησυχείς, υπάρχουν και ειδικά γι' αυτό αφρόλουτρα που μπορείς να το πλένεις, έχει η mustela ειδική σειρά έχω δει.

Και πάλι Χρόνια Πολλά Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015... εύχομαι τους μήνες που θα έρθουν να συναντηθούμε και σε επόμενα καφέ του 2016....;):D:tongue::lol:

Φιλάκια πολλά!!!:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Ξέρω χαθηκα ομως εγιναν παρα πολλα πραγματα και πραγματικα΄δεν ειχα τα κουράγια ναμπω να σας μιλησω.

Καταρχήν να ευχηθώ καλη χρονιά και να χαιρεστε τα μωράκια σας ελπιζω να είστε ολες καλά και τα ζουζουνακια σας το ίδιο.

Σας γράφω περιλιπτικά την ιστορία μου μεχρι τώρα και ελπιζω να με καταλαβετε γιατι απουσιαζα τοσο καιροο..

Τον Ιουνιο που μας περασε.......ενωω ειχα κανει την β επιπεδου και ήταν ολα καλά ξαφνικά αρχισα να ποναω κια πηγα στο γιατρό να με δεί. Διαπιστωνει οτι ειχα συσπασεις και με στελνει στο σπιτι με μαγνήσιο και ξαπλα και εβδομαδιαιως επρεπε να πηγαινω να με βλέπει. Τελικα καθησαα περιπου 15 μερες ξαπλα στο κρεβατι και την τελευταια επισκεψη στον γιατρό απο τις συσπάσεις ο τραχυλος μου ειχε σχεδον εξαλιφθει μεσα σε 1 μονο εβδομαδα. Με στελνει λοιπον στο νοσοκομειο και καθησα 1 μήνα ξάπλα στο κρεβάτι με ορους και τοκολυτικά φάρμακα χωρις να μπορώ να σηκωθώ ουτε για τουαλέτα. Τελικα δεν αντεξα πανω απο 1 μήνα και γεννησα τα μωράκια μου 30 εβδομαδων. Καθησαμε στην Μενν ομως για αρκετο καιρο μεχρι να μπορέσουν να παρουν βαρος και να αντιμπετωπσουμε διαφορα προβληματα. Ομως τώρα ειμαστε μια χαρα με διορθωμενη ηλικια 3 μηνων. Ευχομαι κι εσεις ναειστε καλα.

xj92p3.png

Lefki μου ευτυχώς έχεις τώρα μαζί τα μπεμπάκια σου κι αυτό έχει σημασία. Εύχομαι αυτή να ήταν και η τελευταία δυσκολία σας και απο εδώ και πέρα μόνο χαρές να έχετε.

Κορίτσια μου χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία να έχουμε, να χαίρεστε τα παιδάκια-μωράκια και οοοληηη την οικογένεια!!!!!

Εμείς δεν ντύσαμε το μπέμπη αλλά του βάλαμε σκουφάκι "my first Christmas" και κερατάκια ταρανδου με κουδουνάκια:D:D:D:D Ευτυχώς μια χαρά είναι το δερματάκι του με την κρέμα και δεν χρειάστηκε να παμε σε ειδικό γιατρό. Απλά τώρα που ξέρουμε την ευαισθησία του θα προσέχουμε λίγο παραπάνω με τα προιόντα. Κι εμάς κοιμάται κανονικό 7ωρο πια και ομολογώ οτι πιο πολύ ξενύχτι ρίχνω τώρα γιατί πετάγομαι συνεχώς και τον κοιτάω επειδή είναι τόσο ήσυχος:rolleyes:

Αχ θυμάμαι αυτές τις μέρες πολύ έντονα γιατί πραγματικά είχα ευχηθεί για ένα μπεμπάκι και τσουπ μας ήρθε:D

Υγεία να έχουμε κοπέλες μου με πάρα πολύ αγάπη!

Χρόνια πολλά,καλή χρονιααααα!!!!να είμαστε υγιείς και να μας γεμίσει γέλια και χαρές το 2016!!!

Λευκή μου τι τραβήξες βρε κοριτσάκι μου..φαντάζομαι την αγωνία σου.εύχομαι και εγώ να ζήσετε μόνο χαρές από εδώ και πέρα με τα μωράκια σας και όλα αυτά να σβήσουν από τη μνήμη σου!αλήθεια πως τα πάτε με ταδυομαζι?

Πως περάσατε κορίτσια?εμείς οικογενειακά και πολύ όμορφα!ο μπέμπης κύριος!!είμαστε ξανά στις καλές μας μάλλον εκτός από το ξενύχτι που συνεχιζεται.σκέφτομαι για παρηγοριά ότι δεν είναι ξενυχτι ακριβώς γιατί ευτυχώς θηλαζει 5-10 λεπτά μες τον ύπνο του και ξανακοιμαμαι κ εγώ μετά.επίσης αν είναι τη μέρα ήσυχος,δε μου κακοφαινεται.

Στεναχωριεμαι που θα ξεστολισουμε..

Φιλιά σε ολες

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Πωπω βρε Λευκη μου απιστευτη η ταλαιπωρια σας...ευτυχως που ολα πηγαν καλα και γεμισε η αγκαλια σου με τα παιδακια σου!Παντα καλα να ειστε και να αφησετε πισω σας πια ολες αυτες τις δυσαρεστες αναμνησεις...σε εψαχνα και στις μανουλες Οκτωβριου μηπως ειχες γραψει εκει αλλα με αυτα που συνεβαιναν που χρονος και διαθεση.Ολα καλα ευτυχως!

Mariposita μια χαρα αφου επιασε η κρεμουλα,θα το καταπολεμησει το νινι.

Σαγια μου κι εμενα ετσι κανει,ξυπνα συνεχεια αλλα τρωει ελαχιστα και ξανακοιμαται...τι να πω,πρωτη φορα μου το κανει...και το ξεκινησε ξαφνικα,ουτε μια προειδοποιηση!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γεια σας μανούλες!!!! Χρόνια πολλά καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αγάπη!!!

Εμείς για την πρωτοχρονιά κάναμε και το πρώτο μας ταξίδι και περάσαμε πολύ ωραία!!!Καλά να μαστε να κάνουμε ταξιδάκια!!! Μια χαρά η μικρή κυρία!!!!

Lefki μου κορίτσι μου καλως ήρθες και πάλι στην παρέα μας!!!Γερά να είναι τα μωράκια σου και καλότυχα!!!! Σίγουρα πέρασες πολύ δύσκολα και πολύ στενάχωρα αλλά πάει πέρασε!!!Έχεις τα μωράκια σου σπίτι σου και όλα θα πάνε μια χαρά!! Να μην ανχώνεσαι για την ανάπτυξή τους γιατί πέρσι στις ίδιες βδομάδες με σένα γεννήθηκε ένα μωράκι στην οικογένειά μας και είναι μια χαρούλα!!! Πως τα πας με δυο μωράκια στο σπίτι; Σου μένει χρόμος να αναπνεύσεις; Και πως τα πάνε μεταξύ τους; Είναι δύσκολα τα δίδυμάκια αλλά είναι και τρομερή εμπειρία!!!

mommy τεράστιος ο μπέμπης σου πολύ ψηλός!!! Να τον γράψεις στο μπάσκετ!!! Χι χι!!! εμείς 63 πόντους είμαστε και έξι και κάτι ψιλά κιλά. Και μας την βρήκε άψογη την μικρή και στηρίζουμε εδω και καιρό το κεφάλι μας. Βέβαια το κεφάλι το στήριζε πολύ απο την πρώτη μέρα που ήρθε στην ζωη και παρακολουθούσε τα πάντα!!!!

mariposita μια χαρά και το δικό σου το νινάκι!!! Και μεις κοιμόμαστε 7ωρο και μετά ξανακοιμάται πάλι!!! Είμαστε πολύ καλά!!

felicitaki αφου κάνατε και εξετάσεις και είναι μια χαρά το μωράκι σου να μην ανησυχείς τα πάτε μια χαρά!!!

audette και μεις τα Χριστούγεννα της βάλαμε φορμάκι με τάρανδο, μου αρέσει πολύ να ντύνουν τα μωράκια στις γιορτές!!!

Ζαχίρ σου βγήκε με απαιτήσεις ο μικρός ε; Υπομονή!!! Και μεις πάντως κάθε μιάμιση με δυο ώρες τρώμε ακόμα!!!

Κορίτσια έχει αρχίσει και βγάζει την πιπίλα της και κάποιες φορές την ξαναβάζει κιόλας και έχει αρχισει να γελάει γαργαριστά, σαν να ξεκαρδίζεται και μας φωνάζει κιόλας για αν θέλει κάτι!!!! Θα μας αλλάξει τα φώτα στο μέλλον μυ φαίνεται....:shock:

Φιλιά πολλάαα

zZWsp2.png398Mp3.png

Και όσο για τα χεράκια στο στόμα τα βάζει και η δική μου και έχουμε και πολλά σαλάκια, την κοίταξε και η παιδίατρος και αν και θεωρούσε ότι είναι νωρίς μας είπε ότι κάτι γίνεται οπότε είναι τα ουλάκια της αλλά και για να γνωρίσει τα χεράκια της. Σας αφήνω γιατί έχει αρχίσει και με μαλώνει που δεν της δίνω σημασία!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!Τι κανετε?Εγω κοιμισα πριν λιγο τον μπεμπουλη...Φραουλιτσα μου κανει εντυπωση που ενω σου τρωει συχνα,το βραδυ το κανει το σερι της!Εμενα του ανοιγει η ορεξη μου φαινεται το βραδυ!Ευτυχως οι βραδινοι θηλασμοι βοηθουν την παραγωγη οποτε χαλαλι!Ναι ο μπουμπουκος ειναι ψηλεας,δεν προλαβαινω να του αλλαζω τα φορμακια.Ψηλη και η μπεμπουλα σου!Να τη στειλεις βόλεϊ. να κανει τα καρφωματα! χαχα

Σημερα ξεστολισαμε και εκανα και μια γενικη και τωρα νυσταζωωω.Παει περασαν οι γιορτουλες και του χρονου με υγεια!

Ευτυχως ακομα κρυο δεν εχουμε καταλαβει,το γλιτωσαμε το καλοριφερ προς το παρον.

Κοριτσια εχω αρχισει να μαδαω,φευγουν οι τριχες χαμος!Το ηξερα οτι συμβαινει μιας και στην εγκυμοσυνη πυκνωνουν,αλλα εχω γεμισει το σπιτι τριχες και μου τη δινει!Παντως και στο υπολοιπο σωμα παρατηρω στασιμοτητα στην τριχοφυια,στα ποδια κοντευουν να φυγουν γλιτωσα την αποτριχωση !

Η αδερφουλα μου γενναει τον δευτερο μπομπιρα της τον Φεβρουαριο πρωτα ο Θεος και εχω ξανα αγωνια!Νομιζω αυτοι που περιμενουν απεξω εχουν περισσοτερη απο εμας που γενναμε μεσα...για να δουμε τα ωραρια με δυο ζουζουνια πως θα ειναι...

Οσες κλεινετε τον τριτο ποσο αυξηθηκε το βαρος τους αυτο τον μηνα που περιμενουμε μειωση?Εμενα εχει παρει 450 γρ.στον μισο μηνα αλλα μετα μειωσε το φαγητο και λογικα δεν θα πιασει κιλο αυτον τον μηνα,φυσιολογικο νομιζω ειναι.

Φιλια σε ολες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...