Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Παει κι αυτό το εμβολιάκι:tongue: Ευτυχώς όλα μια χαρά, ουτε πυρετός ούτε τίποτα. Αν είχε μια παρενέργεια αυτή θα ήταν να το πονάνε τα κοκκαλάκια του αλλά τελικά, εκτός απο μια μικρή ανησυχία το βράδυ δεν είχαμε κάτι άλλο. Αυτό ήταν της πνευμονίας μας είπε η γιατρός και είναι απο τα πιο σημαντικά γιατί τα τελευταία χρόνια είναι σε αύξηση τα κρούσματα. Επίσης να πω για τις μανούλες που ίσως έχουν μεγαλύτερα παιδάκια οτι απο 11 ετών κ ανω το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας είναι υποχρεωτικό λόγο των πρόσφατων κρουσμάτων στα σχολεία:?

Λοιπόν όντως μεγαλώσαμε, 6300κ και 62εκ ύψος:D Ρουχαλάκια 6-9 πλεον η γιατρός είπε τα 3-6 θα είναι πεταμένα λεφτά αφού δεν θα προλάβει να τα φορέσει για πολύ.Επίσης τα καλά νέα είναι οτι αν και νωρίς, μαλλον φαίνεται θα κρατήσουμε το χρώμα ματιών που έχει (γκρίζα) και ίσως πάρει και πιτσιλιές πράσινου απο τον μπαμπά. Ακριβώς τα ίδια μάτια με την πεθερά μου:cool: Εμείς ακόμα δεν έχουμε στολίσει και μάλλον θα το πάμε για ΣΚ. Αργούτσικα φέτος λόγο υποχρεώσεων αλλά δεν πειράζει, θα είναι τα πρώτα μας Χριστουγεννα με τα μωράκια μας:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλιτσες και μπεμπακια!ελπίζω να είστε όλες καλά!Εμείς μια χαρα ευτυχώς.ο μπέμπης μεγαλωσε, 7 κιλα και 64,5 ύψος.ο γιατρός μας είπε ότι είναι μεγάλο μωράκι και μπορεί απλά να μην είναι τόσο κινητικός σε αυτή τη φάση όσο πιο μικρόσωμα μωρό,να αργήσει λίγο να σηκώσει το κεφαλάκι του κλπ.εγώ να σας πω την αλήθεια χάρηκα γιατί ο μεγάλος μου ήταν πάντα μικρούλης και είχα καημό!έτσι κι αλλιώς όταν περπατησουν σχεδόν όλα γίνονται φτερό στον άνεμο!το εμβόλιο ούτε που το καταλάβαμε.έκλαψε 1-2 λεπτακια και μετά μια χαρά.τα κλάματα που περάσαμε μας είπε μπορεί να ήταν κολικοι.

Mariposita μου μια χαρά τα μωράκια μας φτου φτου!της μηνιγγιτιδας το κάναμε στον μεγάλο που είναι 4.δε θέλαμε αλλά πέρυσι είχε κ ο δικός μας γιατρός κρούσμα και αγχωθηκα,πάμε κ παιδικό οπότε άλλαξα γνώμη.ρουχαλακια 6-9 και φοράει και μερικά στενουτσικα που υποτίθεται είναι 9 και δε το πιστεύω ότι μεγάλωσε τόσο.πως περνάει ο καιρός βρε κορίτσια.μαζεύω τα πρώτα ρουχαλακια να τα δώσω στις φίλες μου που είναι έγκυος και χαίρομαι,μελαγχολω ταυτόχρονα,συγκινουμαι.γενικά νομίζω έχω ένα θεματακι με τον χρόνο..πρέπει να το ξεπεράσω. Όσο για το στολισμα μην αγχώνεσαι ακόμα ειναι νωρις..θυμάμαι κ εγώ στο πρώτο δε προλαβαινα!παραμονες Χριστουγέννων είχα στολισει.

Audette μου ευτυχώς δε πήρες και μαγιά τλκ γιατί θα πλημμυριζες τώρα..χαχα!και εμείς λέμε Πρωτοχρονιά να τους καλέσουμε εδώ όλους φέτος.μαρεσει πολύ αυτή η οικογενειακή συνάντηση στις γιορτές!!

Για τις βόλτες,οπότε νιώθετε έτοιμες αλλά προτείνω να κάνετε μια δοκιμή..θα σας αρέσει!

Κάτι άσχετο..χρησιμοποιείτε μωρομαντηλα??

Πάω να συνεχίσω το σίδερο που έχει φτάσει μέχρι το ταβάνι..φιλάκια

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα μανουλες!!! Σας διαβάζω ανελλιπώς αλλά ο χρόνος μου είναι λίγο περιορισμένος ένεκα της μικρής ευαγγελίας.Ναι αποφασίστηκε το όνομα.Της πεθεράς είναι με τη μόνη παρατήρηση εκ μέρους μου να ακούγεται ολόκληρο και όχι Βαγγελιω,Λίτσα κτλ.Είμαστε καλά,κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο με μηδέν παρενέργειες. Τώρα θα κάνουμε και κάποιες γενικές αίματος επειδή ήταν ελλιποβαρης έτσι προληπτικά.με το θηλασμό πάμε καλύτερα.συχνοί μεν αλλά μικρότερης διάρκειας.Ανεβήκαμε και στις καμπύλες!Κατά τα αλλά μεγαλωνουμε, γελαμε,βγάζουμε κραυγουλες και τρελλενεται ή μαμά!!!! Φιλία πολλά σε όλες σας.Στολισαμε κι εμείς προχθες γιατί χθες γιόρταζε ο μπαμπάς μας!

Felicitaki να χαίρεσαι τον άντρα σου! Ωραίο το όνομα για τη μικρούλα και εννοείται να το κρατήσετε ολόκληρο!Και οι υπόλοιπες εξετάσεις με το καλό να βγουν καλές.

Καλημέρα!! Κι εμείς μεγαλώνουμε:D Καλά έχω πάθει πλάκα με τη μεγάλη ταχύτητα που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του, κάθε μέρα μου φαίνεται διαφορετικός. Σήμερα έχουμε παιδίατρο για το δεύτερο εμβολιο και ανησυχώ λίγο γιατί μας είπε η γιατρός την προηγούμενη φορά οτι στο δεύτερο ίσως κάνουμε πυρετάκο επειδή έχει ξυπνήσει πλεον το ανοσοποιητικό του μωρού.

Felicitaki μου να χαίρεσαι το σύζυγο και όλη την όμορφη οικογένεια! Για το βάρος μην ανησυχείς, είναι επειδή θηλάζετε. Σχεδον πάντα τα μωράκια που τρώνε γαλατακι της μαμας αργούν λίγο μέχρι να φτάσουν τα μη θηλάζοντα στο βάρος αλλά οι γιατροί τα μετράνε το ίδιο. Εγώ δυστυχώς πλεον του δίνω μόνο ξένο αφού αδιαθέτησα ήδη και ήταν που ήταν, μου μειώθηκε το γάλα σε μεγάλο βαθμό. Κι εμείς έχουμε ονοματάκι, Νικολάκης θα λέγεται το ζουζούνι μου απο τον πεθερό μου που δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει. Φιλιά πολλά κορίτσια μου και μακάρι αυτές οι γιορτές να μας φέρουν χαρούμενα νέα όπως και οι περσινές;)

Ωραίο και το Νικολάκης, τέτοιο καιρό του χρόνου θα γιορτάζετε! Εμείς Γιώργο θα τον πούμε τον μικρό από τον πεθερό μου που δε ζει κι αυτός και πέθανε 2 χρόνια πριν παντρευτούμε...

Αδιαθέτησες κιόλας έ? Κι εγώ το είχα απορία πότε έρχεται, γιατί έβγαλα δύο σπυράκια προχθές που συνήθιζα να βγάζω πριν αδιαθετήσω και λέω λες να ξεκινήσει πάλι? Μια χαρά την βγάλαμε τόσο καιρό. :rolleyes:

Αχ όντως το 2015 ξεκίνησε και τελειώνει ονειρεμένα... το ίδιο εύχομαι και για το 2016. Εγώ δεν το ήξερα στις περσινές γιορτές ότι ήμουν έγκυος αλλά θυμάμαι την Πρωτοχρονιά το βράδυ που μου πέρασε η σκέψη γιατί είχα καθυστέρηση, αλλά το πρώτο τεστ που είχα κάνει είχε βγει αρνητικό!!! Και παραμονή των Φώτων είχα τα ευχάριστα νέα επιτέλους!!! Το σκέφτομαι και συγκινούμαι. Μακάρι όλες οι κοπέλες που επιθυμούν να γίνουν μανούλες να τα καταφέρουν.

Εγω στο πρώτο είχα επιλέξει πριν δούμε φύλο,αν είναι αγόρι να πάρει του πεθερου γιατί τον μπαμπά μου τον λένε Γιάννη και δε μου αρέσει και επίσης είμαστε κ συνωνοματοι,αν είναι κορίτσι της μαμάς μου.τώρα όμως βρε κορίτσια δε μου κάνει καρδιά να μη βγάλω κ του μπαμπά μου.εκείνος δεν έχει θέμα είμαι σίγουρη αλλά δε νιωθω εγώ καλά.λέμε να του βγάλουμε δύο και αποφασιζουμε αργότερα.εσείς για πότε σκέφτεστε να βαφτίσετε?

Τον μπέμπη τον έχω κάνει σουρτουκι!για καφέ για φαγητό στη λαϊκή..παντού παντού.αλλά πάντα κοιμάται.Mommy κ εγώ στο πρώτο φοβόμουν να βγω μόνη και έλεγα πως θα τα καταφέρω αν κλαψει κλπ αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι δε το είχα απολαύσει.ξεπέρασε το κ απολαυσε βολτιτσες με το μωράκι σου όσο έχει καλό καιρό και δε δουλεύεις!φτου φτου ομπεμπης σου παραμεγαλωσε μου φαίνεται μπράβο σας!

Ανυπομονώ να δω αύριο πόσο μεγάλωσε κ ο δικος μου!

Σάγια μου μπράβο που ηρέμησε το ζουζούνι σου. Εγώ θα σου έλεγα να το βγάλεις το όνομα του μπαμπά σου αφού το σκέφτεσαι. Θα χαρείτε και οι δύο πολύ θα το δεις. Άλλωστε έχεις συνηθίσει πλέον να έχεις συνονόματο στην οικογένεια και δεν είστε του ιδίου φύλου οπότε δε θα μπερδεύεστε. Εμείς σκεφτόμαστε βαφτίσια ή τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβρη στην Παναγία της Τήνου. Γεννάει η αδερφούλα μου αρχές Φεβρουαρίου και θέλουμε να μπορεί να παραβρίσκεται στη βάφτιση γι΄αυτό και σκέφτομαι τον Σεπτέμβρη, αλλιώς θα ήθελα πιο νωρίς. Βασικά σκέφτομαι το κρύο στο πλοίο για το μικρό μωράκι... από την άλλη όμως όσοι είναι από νησί πως τα καταφέρνουν και πάνε με τα μωράκια τους στον τόπο καταγωγής τους για διακοπές?

Του τα έχεις μάθει τα κατατόπια του μπεμπούλη σου βλέπω.:tongue:Και λαϊκή βρε θηρίο??? Το καλό είναι ότι κοιμάται. Κι εγώ βγαίνω εδώ και δύο τρεις βδομάδες για περπάτημα κάθε μέρα με το καρότσι και αγκαζέ με τη μαμά μου :shock: και του χώνω μια πιπίλα για να χαλαρώσει! Μετά την παρότρυνσή σου σήμερα βγήκα βόλτα μόνη μου!!! Αλλά μέχρι εκεί...! Το ΣΚ περιμένω τον άντρα μου να μας βγάλει για καφέ κλπ σαν τον σκύλο :P:tongue:χαχαχα Μωρέ σκέφτομαι αν κλάψει και θελήσει να φάει τι θα κάνω με το γάλα το ξένο? Που θα το ετοιμάσω? Άσε που πρέπει να κουβαλήσω πόσα πράγματα και θέλω την άνεσή μου...ενώ με τον άντρα μου κάνουμε το κουμάντο μας και φεύγουμε σαν αστακοί από το σπίτι!;)

Mommy εμένα δε μου έχει περάσει απτο μυαλό το γυμναστηριο...είμαι φαν της γυμναστικής οπωςκαταλαβαινετε!!πάντως από κιλά έχω επανέλθει,κοιλιά έχω όπως προ εγκυμοσύνης αλλά μετά την Δεύτερη γεννα το σώμα μου νομίζω άλλαξε.τα ρούχα μου δε κούμπωνουν.

Εμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά γι' αυτό το σκέφτηκα...κατά τα άλλα ούτε κι εγώ είμαι φαν του γυμναστηρίου, το προτιμώ όμως από τη δίαιτα. Δεν έχω ξανακάνει και δεν ξέρω πως να το ράψω...:?

Κι εμενα αναστατώνεται τα σαββατοκυριακα που τη βγάζουμε εξω! Και εχθες το βραδυ ανήσυχη ηταν! Λες να έφταιγε αυτο; Σημερα εχει ξεραθεί απο τις 8! Το βίντεο θα το δω αυριο γιατι τους εχω και τους δυο κοιμισμένους δίπλα μου, τον αντρουλη μου σπο τη μια και τη μικρούλα μου απο την αλλη! Τι αλλο να ζητήσει κανεις;;

Εμεις θα την πούμε Αγγελική, το όνομα της πεθεράς μου! Λεμε αρχές Ιουλίου να την βαφτίσουμε, να εχουμε τελειώσει και με τα διαβάσματα του μεταπτυχιακού! Και μιας και θα το κανουμε στην Καλαμάτα να μπορέσουν πι καλεσμένοι μας να το συνδυάσουν να κανουν και κανενα μπανακι!;)

Καλα σιγουρα καπου θα σε πετύχω, δεν μπορει! Κι αν οχι κατι θα κανονισουμε!

Κι εγω φοβαμαι να τη βγάλω μονη μου, ειδικα με το αυτοκίνητο! Χαιρομαι που το λες γιατι νομιζα οτι ημουν μονο εγω...

Μπραβο σας που μεγαλώνετε!!! Μην σε αγχώνει το θεμα του συμπληρώματος! Το παιδάκι σου παίρνει αυτο που ειναι να πάρει απο το γαλα σου! Τωρα αν τρώει και κανα γεύμα ξένο δεν χάθηκε ο κοσμος!

Τι ωραια που πιάνετε κι εσεις κουβεντούλα! Κι εμενα ο αντρας μου τη βλεπει λιγο οταν γυρνάει σπο τη δουλεια και μετα αυτη εχει γκρίνια γιατι θελει να κοιμηθει! Τα σουκου τη χαίρεται περισσοτερο!

Καλα τι πραγμα αυτο με τα νούμερα;; Στο πρεναταλ 6-9 θελουμε κι εμεις ειναι πολυ μικρη η φόρμα! Και τα allouette ειναι μικρα! Νομιζω τις μεγαλύτερες φόρμες τις εχουν τα mothercare! Αυτες τις μερες θα παμε να της ψωνίσουμε και τιποτα γιατι της ειναι ολα οριακά!

Ζαχιρ μου κι εγω πολλες φορες προβληματίζομαι για την ποσότητα! Αυτες τις μερες ας πούμε νιωθω οτι εχω περισσοτερο γαλα γιατι την ακούω πιο έντονα οταν καταπίνει, ασε που γεμίζω πακι τις μπλούζες μου κατι που ειχε σταματήσει εδω και καιρο να συμβαίνει! Δεν ξερω βεβαια, μπορει να μην σημαινει και κατι! Η μικρη παντως νιωθω οτι χορταίνει πλεον, πανω που σκεφτομουν να παρω τη μαγιά Μπύρας που έλεγε η σαγια ηρθε να με διαψεύσει! Απο βαρος παντως ειστε παρα πολυ καλα οποτε μην αγχωνεσαι!

Εμεις κατα τ αλλα καλα ειμαστε, περιμενουμε τις γιορτές! Θα ηθελα φετος να ανοίξω το σπιτι και να μαζευτούμε εδω η οικογενεια αφου ειναι τα πρωτα Χριστούγεννα της μικρης! Περισυ ημουν στεναχωρημένη και δεν ειχα ορεξη για τιποτα! Τελευταια στιγμη ομως μας την εκανε τη χάρη το 14' αφου ειδα θετικό τεστ εγκυμοσυνης παραμονή πρωτοχρονιάς! Ποτε πέρασε ένας χρονος;

Τεσπα, παω να την πεσω παλι γιατι σε καμμθα ωρα θα ξυπνήσει το θηριακι και θα θελει να φαει! σας φιλω ολες γλυκα, ιδιαιτερα φιλακια στα πατουσακια!!

Ποιός είναι από την Καλαμάτα και θα κάνετε εκεί τη βάφτιση??? Κι εγώ από εκείνα τα μέρη είμαι!!! Ωραία θα είναι για τη μικρή Αγγελικούλα! Τελικά είμαστε όλες παραδοσιακές, τα πεθερικά θα τα τιμήσουμε πρώτα πρώτα :tongue: Εγώ όμως σαν αγορομάνα σκέφτομαι ότι θα έρθει και η σειρά μας χαχαχα

Καλά με το αυτοκίνητο μέχρι τώρα δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε κάπου οι δυο μας γιατί έκλαιγε. Όμως να σας πω την αλήθεια από τότε που έκλεισε δύο μηνών, σαν να μεγάλωσε μου φαίνεται και να προσαρμόζεται καλύτερα. Ας πούμε το πρωί δεν κλαίει σαν τρελός να του φτιάξω γάλα, περιμένει λίγη ώρα πρώτα να δει αν θα ανταποκριθώ! Έχουν αυξηθεί τα όρια ανοχής του!

Καλά έκανες και το είπες αυτό για το γάλα που τρέχει στις μπλούζες σου γιατί κι εμένα πλέον δεν συμβαίνει πάντα και είχα αγχωθεί ότι τελειώνει το γάλα μου.

Να το ανοίξεις κοριτσάκι μου φέτος το σπιτικό σας και σου εύχομαι από εδώ και πέρα να είναι πάντα ανοιχτό, γιορτινό και χαρούμενο με το αγγελικούλι σας το αγγελάκι σας, όπως το εύχομαι για όλες μας πια.

Παει κι αυτό το εμβολιάκι:tongue: Ευτυχώς όλα μια χαρά, ουτε πυρετός ούτε τίποτα. Αν είχε μια παρενέργεια αυτή θα ήταν να το πονάνε τα κοκκαλάκια του αλλά τελικά, εκτός απο μια μικρή ανησυχία το βράδυ δεν είχαμε κάτι άλλο. Αυτό ήταν της πνευμονίας μας είπε η γιατρός και είναι απο τα πιο σημαντικά γιατί τα τελευταία χρόνια είναι σε αύξηση τα κρούσματα. Επίσης να πω για τις μανούλες που ίσως έχουν μεγαλύτερα παιδάκια οτι απο 11 ετών κ ανω το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας είναι υποχρεωτικό λόγο των πρόσφατων κρουσμάτων στα σχολεία:?

Λοιπόν όντως μεγαλώσαμε, 6300κ και 62εκ ύψος:D Ρουχαλάκια 6-9 πλεον η γιατρός είπε τα 3-6 θα είναι πεταμένα λεφτά αφού δεν θα προλάβει να τα φορέσει για πολύ.Επίσης τα καλά νέα είναι οτι αν και νωρίς, μαλλον φαίνεται θα κρατήσουμε το χρώμα ματιών που έχει (γκρίζα) και ίσως πάρει και πιτσιλιές πράσινου απο τον μπαμπά. Ακριβώς τα ίδια μάτια με την πεθερά μου:cool: Εμείς ακόμα δεν έχουμε στολίσει και μάλλον θα το πάμε για ΣΚ. Αργούτσικα φέτος λόγο υποχρεώσεων αλλά δεν πειράζει, θα είναι τα πρώτα μας Χριστουγεννα με τα μωράκια μας:D

Παίδαρος ο μικρός σου κοριτσάκι μου! Ναι 6-9 να του πάρεις σίγουρα πια, με τέτοιο βάρος, δεν θα σας κάνουν τα μικρότερα. Και τα μάτια του θα κάψουν καρδιές από ότι φαίνεται! Καλά για τα μάτια μόνο να μοιάζουν στην πεθερά αλλά εμένα που μοιάζει με τον άντρα μου και κατ' επέκταση με την πεθερά τι να πω???:P:tongue::)χαχαχα

Αυτό το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας είναι το καινούριο που πολλοί εκφράζουν αντικρουόμενες απόψεις για το αν πρέπει να γίνει ή όχι?

Καλημέρα μανουλιτσες και μπεμπακια!ελπίζω να είστε όλες καλά!Εμείς μια χαρα ευτυχώς.ο μπέμπης μεγαλωσε, 7 κιλα και 64,5 ύψος.ο γιατρός μας είπε ότι είναι μεγάλο μωράκι και μπορεί απλά να μην είναι τόσο κινητικός σε αυτή τη φάση όσο πιο μικρόσωμα μωρό,να αργήσει λίγο να σηκώσει το κεφαλάκι του κλπ.εγώ να σας πω την αλήθεια χάρηκα γιατί ο μεγάλος μου ήταν πάντα μικρούλης και είχα καημό!έτσι κι αλλιώς όταν περπατησουν σχεδόν όλα γίνονται φτερό στον άνεμο!το εμβόλιο ούτε που το καταλάβαμε.έκλαψε 1-2 λεπτακια και μετά μια χαρά.τα κλάματα που περάσαμε μας είπε μπορεί να ήταν κολικοι.

Μεγάλωσε πολύ ο μπόμπιρας Σάγια μου! Μπράβο σας! Πάντως και το ανίψι μου που ήταν μεγάλο μωρό άργησε λίγο να στηρίζει τελείως το κεφάλι του, να κάτσει και να περπατήσει, αλλά εντός των φυσιολογικών ορίων. Είναι λογικό αφού έχουν να στηρίξουν μεγαλύτερο βάρος.

Εμένα ο δικός μου πλέον από τον 2ο μήνα το στηρίζει το κεφαλάκι του, φαινόταν από νωρίς ότι το έλεγχε.

Μωρομάντηλα εγώ χρησιμοποιώ όταν κάνει κακά για να παίρνω τα πολλά και να μη μου λερώνει τις πετσέτες. Μετά όμως τον πλένω στη βρύση κανονικά.

Καλή δύναμη με το σίδερο...είναι απίστευτο πόσο γρήγορα μαζεύονται τα άτιμα τα ρούχα!

Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσια μου καλημερα!Τι κανετε μωρε?Που χαθηκατε ολες???

Εμεις καλα ειμαστε,μολις γυρισαμε απο βολτουλα με το καροτσι.Μιση ωρα μονο γιατι τον μπεμπουλη τον επιασε πεινα και γυρισα σαν την τρελη σπιτι επειδη εκλαιγε ασταματητα.Βασικα τον εχω καταλαβει,φροντιζει την σιλουεταα μου,ιδρωσα για να γυρισω γρηγορα πισω...

Για πειτε κανενα νεο απο το Σκ.

Φραουλιτσα,Ανδρομεδα,Ζαχιρ που ειστε?

Felicitaki εχεις π.μ.

Φιλιααα

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γειά σας!!!Μπήκα γρήγορα να δώσω το παρόν!!! Σας διααβάζω κοριτσάκια μου αλλά δεν έχω προλάβει να σας απαντήσω!!!Μπράβο για τα εμβόλιά σας και για την ανάπτυξη των μωρών σας!!!Όλες εχετε διαλέξει όνομα βλέπω... Εμείς είμαστε ανάμεσα στις πεθεράς μου και ένα δικό μας. Θα δούμε, το όνομα έχει ακουστεί ξανά αλλά σε συνδυασμό με άλλο, αν δεν έχει πρόβλημα θα βάλουμε αυτο που μας αρέσει, αλλιώς το δικό της. Δεν έχουμε σκοπό να την στεναχωρήσουμε.Σήμερα στόλισα το δέντρο!!!! Παραλίγο θα έφταναν τα χριστούγεννα.. Η μικρή έχει γκρίνια όποτε είναι να κοιμηθεί οπότε το κούνημα πάει σύννεφο!!!

Ξυπνησε το τέρατάκι!!! τα ξαναλέμε φιλιά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι μου! Μεγαλώσατε πολυ! Κι εμενα γαλανά ειναι τα ματια της, δεν ξερω ομως αν θα τα κρατήσει! Θα δείξει.. Η μαμα μου εχει μονο ανοιχτόχρωμα στην οικογενεια!

Mariposita μου μια χαρά τα μωράκια μας φτου φτου!της μηνιγγιτιδας το κάναμε στον μεγάλο που είναι 4.δε θέλαμε αλλά πέρυσι είχε κ ο δικός μας γιατρός κρούσμα και αγχωθηκα,πάμε κ παιδικό οπότε άλλαξα γνώμη.ρουχαλακια 6-9 και φοράει και μερικά στενουτσικα που υποτίθεται είναι 9 και δε το πιστεύω ότι μεγάλωσε τόσο.πως περνάει ο καιρός βρε κορίτσια.μαζεύω τα πρώτα ρουχαλακια να τα δώσω στις φίλες μου που είναι έγκυος και χαίρομαι,μελαγχολω ταυτόχρονα,συγκινουμαι.γενικά νομίζω έχω ένα θεματακι με τον χρόνο..πρέπει να το ξεπεράσω. Όσο για το στολισμα μην αγχώνεσαι ακόμα ειναι νωρις..θυμάμαι κ εγώ στο πρώτο δε προλαβαινα!παραμονες Χριστουγέννων είχα στολισει.

Audette μου ευτυχώς δε πήρες και μαγιά τλκ γιατί θα πλημμυριζες τώρα..χαχα!και εμείς λέμε Πρωτοχρονιά να τους καλέσουμε εδώ όλους φέτος.μαρεσει πολύ αυτή η οικογενειακή συνάντηση στις γιορτές!!

Για τις βόλτες,οπότε νιώθετε έτοιμες αλλά προτείνω να κάνετε μια δοκιμή..θα σας αρέσει!

Καλα πες το ψέμματα! Θα έδινα και στη ΦΑΓΕ!χαχαχαχα:tongue:

Ναι ειναι ωραια αυτα τα οικογενειακά στις γιορτές!

Καλε εσας ειναι μεγάλα τα μωρακια! Ειναι και αγόρια βεβαια φανταζομαι εχει μια μικρη διαφορα! Εμεις ειμαστε μινιόν, 5500 και 63 πόντοι! Απο ρουχα αναλόγως με τη φόρμα, αλλα 3-6 αλλα 6-9 φοραμε

Πανω που ειπα μα τολμήσω τη βολτα έβαλε αυτο το ψωφοκρυο ειχα καθ τη μικρη συναχομενη το προηγούμενο σουκου(πήξαμε στη μυξα και τη γκρίνια) οποτε δεν το εχω τολμήσει ακομα! Που θα παει θα ξεχειμωνιασουμε θα εχουν ξεπεταχτει και τα μωρα μας και θα γινει το καροτςι προέκταση του χεριού μας! Χαχα

Μωρομαντηλα χρησιμοποιώ μονο οταν ειμαι εξω και οταν εχει κανει πολλα κακακια και μαζεύω τα πολλα προν την πλύνω!

Felicitaki να χαίρεσαι τον άντρα σου! Ωραίο το όνομα για τη μικρούλα και εννοείται να το κρατήσετε ολόκληρο!Και οι υπόλοιπες εξετάσεις με το καλό να βγουν καλές.

Ωραίο και το Νικολάκης, τέτοιο καιρό του χρόνου θα γιορτάζετε! Εμείς Γιώργο θα τον πούμε τον μικρό από τον πεθερό μου που δε ζει κι αυτός και πέθανε 2 χρόνια πριν παντρευτούμε...

Αδιαθέτησες κιόλας έ? Κι εγώ το είχα απορία πότε έρχεται, γιατί έβγαλα δύο σπυράκια προχθές που συνήθιζα να βγάζω πριν αδιαθετήσω και λέω λες να ξεκινήσει πάλι? Μια χαρά την βγάλαμε τόσο καιρό. :rolleyes:

Αχ όντως το 2015 ξεκίνησε και τελειώνει ονειρεμένα... το ίδιο εύχομαι και για το 2016. Εγώ δεν το ήξερα στις περσινές γιορτές ότι ήμουν έγκυος αλλά θυμάμαι την Πρωτοχρονιά το βράδυ που μου πέρασε η σκέψη γιατί είχα καθυστέρηση, αλλά το πρώτο τεστ που είχα κάνει είχε βγει αρνητικό!!! Και παραμονή των Φώτων είχα τα ευχάριστα νέα επιτέλους!!! Το σκέφτομαι και συγκινούμαι. Μακάρι όλες οι κοπέλες που επιθυμούν να γίνουν μανούλες να τα καταφέρουν.

Σάγια μου μπράβο που ηρέμησε το ζουζούνι σου. Εγώ θα σου έλεγα να το βγάλεις το όνομα του μπαμπά σου αφού το σκέφτεσαι. Θα χαρείτε και οι δύο πολύ θα το δεις. Άλλωστε έχεις συνηθίσει πλέον να έχεις συνονόματο στην οικογένεια και δεν είστε του ιδίου φύλου οπότε δε θα μπερδεύεστε. Εμείς σκεφτόμαστε βαφτίσια ή τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβρη στην Παναγία της Τήνου. Γεννάει η αδερφούλα μου αρχές Φεβρουαρίου και θέλουμε να μπορεί να παραβρίσκεται στη βάφτιση γι΄αυτό και σκέφτομαι τον Σεπτέμβρη, αλλιώς θα ήθελα πιο νωρίς. Βασικά σκέφτομαι το κρύο στο πλοίο για το μικρό μωράκι... από την άλλη όμως όσοι είναι από νησί πως τα καταφέρνουν και πάνε με τα μωράκια τους στον τόπο καταγωγής τους για διακοπές?

Του τα έχεις μάθει τα κατατόπια του μπεμπούλη σου βλέπω.:tongue:Και λαϊκή βρε θηρίο??? Το καλό είναι ότι κοιμάται. Κι εγώ βγαίνω εδώ και δύο τρεις βδομάδες για περπάτημα κάθε μέρα με το καρότσι και αγκαζέ με τη μαμά μου :shock: και του χώνω μια πιπίλα για να χαλαρώσει! Μετά την παρότρυνσή σου σήμερα βγήκα βόλτα μόνη μου!!! Αλλά μέχρι εκεί...! Το ΣΚ περιμένω τον άντρα μου να μας βγάλει για καφέ κλπ σαν τον σκύλο :P:tongue:χαχαχα Μωρέ σκέφτομαι αν κλάψει και θελήσει να φάει τι θα κάνω με το γάλα το ξένο? Που θα το ετοιμάσω? Άσε που πρέπει να κουβαλήσω πόσα πράγματα και θέλω την άνεσή μου...ενώ με τον άντρα μου κάνουμε το κουμάντο μας και φεύγουμε σαν αστακοί από το σπίτι!;)

Εμένα έχει κολλήσει η ζυγαριά γι' αυτό το σκέφτηκα...κατά τα άλλα ούτε κι εγώ είμαι φαν του γυμναστηρίου, το προτιμώ όμως από τη δίαιτα. Δεν έχω ξανακάνει και δεν ξέρω πως να το ράψω...:?

Ποιός είναι από την Καλαμάτα και θα κάνετε εκεί τη βάφτιση??? Κι εγώ από εκείνα τα μέρη είμαι!!! Ωραία θα είναι για τη μικρή Αγγελικούλα! Τελικά είμαστε όλες παραδοσιακές, τα πεθερικά θα τα τιμήσουμε πρώτα πρώτα :tongue: Εγώ όμως σαν αγορομάνα σκέφτομαι ότι θα έρθει και η σειρά μας χαχαχα

Καλά με το αυτοκίνητο μέχρι τώρα δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε κάπου οι δυο μας γιατί έκλαιγε. Όμως να σας πω την αλήθεια από τότε που έκλεισε δύο μηνών, σαν να μεγάλωσε μου φαίνεται και να προσαρμόζεται καλύτερα. Ας πούμε το πρωί δεν κλαίει σαν τρελός να του φτιάξω γάλα, περιμένει λίγη ώρα πρώτα να δει αν θα ανταποκριθώ! Έχουν αυξηθεί τα όρια ανοχής του!

Καλά έκανες και το είπες αυτό για το γάλα που τρέχει στις μπλούζες σου γιατί κι εμένα πλέον δεν συμβαίνει πάντα και είχα αγχωθεί ότι τελειώνει το γάλα μου.

Να το ανοίξεις κοριτσάκι μου φέτος το σπιτικό σας και σου εύχομαι από εδώ και πέρα να είναι πάντα ανοιχτό, γιορτινό και χαρούμενο με το αγγελικούλι σας το αγγελάκι σας, όπως το εύχομαι για όλες μας πια.

Παίδαρος ο μικρός σου κοριτσάκι μου! Ναι 6-9 να του πάρεις σίγουρα πια, με τέτοιο βάρος, δεν θα σας κάνουν τα μικρότερα. Και τα μάτια του θα κάψουν καρδιές από ότι φαίνεται! Καλά για τα μάτια μόνο να μοιάζουν στην πεθερά αλλά εμένα που μοιάζει με τον άντρα μου και κατ' επέκταση με την πεθερά τι να πω???:P:tongue::)χαχαχα

Αυτό το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας είναι το καινούριο που πολλοί εκφράζουν αντικρουόμενες απόψεις για το αν πρέπει να γίνει ή όχι?

Μεγάλωσε πολύ ο μπόμπιρας Σάγια μου! Μπράβο σας! Πάντως και το ανίψι μου που ήταν μεγάλο μωρό άργησε λίγο να στηρίζει τελείως το κεφάλι του, να κάτσει και να περπατήσει, αλλά εντός των φυσιολογικών ορίων. Είναι λογικό αφού έχουν να στηρίξουν μεγαλύτερο βάρος.

Εμένα ο δικός μου πλέον από τον 2ο μήνα το στηρίζει το κεφαλάκι του, φαινόταν από νωρίς ότι το έλεγχε.

Μωρομάντηλα εγώ χρησιμοποιώ όταν κάνει κακά για να παίρνω τα πολλά και να μη μου λερώνει τις πετσέτες. Μετά όμως τον πλένω στη βρύση κανονικά.

Καλή δύναμη με το σίδερο...είναι απίστευτο πόσο γρήγορα μαζεύονται τα άτιμα τα ρούχα!

Φιλιά σε όλες!

Κι εσυ Καλαματιανή;;; Ο αντρας μου ειναι απο τα μέρη! Παντού εν τω μεταξυ υπαρχει ένας Μεσσήνιος! Τι πραγμα ειναι αυτο μάνα μου;; Οπου κι αν παμε καποιον πετυχαίνουμε!

Εχεις δικιο κι εμας οσο μεγαλώνει νομιζω προσαρμόζεται πιο ευκολα και ειναι πιο συνεργάσιμη! εν τω μεταξυ πείτε με τρελη αλλα νομιζω οτι λεει "μαμ" οταν πεινάει! Οχι καθε φορα αλλα κάποιες φορες το λεει και μετα βαζει και το χέρι στο στόμα! Το χω χαςει Τελείως;;; Γενικα παντως ειναι γλωσσοκοπάνα, ολο αουαου ειναι χαχαχα!

Ναι καλε καμμια σχεςη με τις αρχές που γέμιζα ολες τις μπλούζες με γάλατα! Μη σε αγχώνει ετσι γινεται, αλοιμονο αν ηταν συνεχεία οπως στις αρχές θα ειχαμε δεινοπαθήσει!:P

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου, κι εσας το σπιτι σας να ειναι παντα γεμάτο με τα γέλια και τις φωνούλες του μπέμπη σας και να ειστε παντα ευτυχισμένοι!

Αχ τι ομορφα που θα ειναι η βάφτιση στην παναγια της Τήνου! Τι κατανυκτικά!! Το είχες τάξει να την κανεις εκει; Κι εμεις εχουμε πει θα παμε να προσκυνήσουμε οταν ανοίξει ο καιρος! Ειχαμε παει περισυ ενάμιση μηνα πριν μεινω εγκυος και ειλικρινα νιωθω οτι η παναγια με βοηθηςε και εχω τωρα τη μπεμπα μου! Νιωθεις τεράστιο δεις με το που μπαίνεις στην εκκληςια! σωπα βρε, ακομα καλο καιρο εχει το Σεπτέμβρη! Ε δεν θα το εχεις και συο κατάστρωμα το μωρο, μεσα θα ειναι! Θα ειναι τελεια!

Γειά σας!!!Μπήκα γρήγορα να δώσω το παρόν!!! Σας διααβάζω κοριτσάκια μου αλλά δεν έχω πρ

ολάβει να σας απαντήσω!!!Μπράβο για τα εμβόλιά σας και για την ανάπτυξη των μωρών σας!!!Όλες εχετε διαλέξει όνομα βλέπω... Εμείς είμαστε ανάμεσα στις πεθεράς μου και ένα δικό μας. Θα δούμε, το όνομα έχει ακουστεί ξανά αλλά σε συνδυασμό με άλλο, αν δεν έχει πρόβλημα θα βάλουμε αυτο που μας αρέσει, αλλιώς το δικό της. Δεν έχουμε σκοπό να την στεναχωρήσουμε.Σήμερα στόλισα το δέντρο!!!! Παραλίγο θα έφταναν τα χριστούγεννα.. Η μικρή έχει γκρίνια όποτε είναι να κοιμηθεί οπότε το κούνημα πάει σύννεφο!!!

Ξυπνησε το τέρατάκι!!! τα ξαναλέμε φιλιά!!!

Κοριτσακι μου και του χρονου να ειστε καλα να ξαναστολισετε με τη μπεμπουλα σας!

Ναι μωρε γιατι να τη στεναχώρησετε τη γυναικα; Αν ειναι και ωραιο το όνομα γιατι να μην το βγαλεις;

Ωχ κι εσεις γκρίνια;; Κι εμενα με εχει πεθάνει αυτες τις μερες!

Φιλακια στο τερατακι(εγω τη λεω θηριακι χαχαχα)!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα!!!Και γω έχω σκεφτεί για βόλτα αλλά μην γελάσετε φοβάμαι μην την αρπάξει κανείς. Κουλό ε; Δεν ξέρω πως μου έχει έρθει γιατί γενικά δεν φοβάμαι τόσο. Στα εμπορικά έχουμε πάει και μεις αρκετές φορές και έχω πάει μόνη μου αρκετές φορές με το αμάξι και την μικρή. Γι'αυτό απορώ πως ξεφύτρωσε αυτη η σκέψη απο το μυαλό μου. Μόλις φτιάξει ο καιρός θα βγούμε!!!

Γυμναστική θέλω και γω να αρχίσω γιατί θέλω να χάσω κάποια που είχα πριν την εγκυμοσύνη αλλά που χρόνος; Και δύσκολα να βγάλω πρόγραμμα με την μπεμπουλίνα γιατί έχει άστατο ωράριο....

Επιτέλους κααταφέραμε και κοιμάται κατα τις οχτώ με εννέα το αργότερο, και ξυπνάει κατά τις δύο με τρείς, οπότε κοιμάμαι λίγο. Έχει αυξήσει τις ώρες που κοιμάται χωρίς να φάει.

Τέλειες οι γιορτές με τα μωράκια μας, ανυπομονώ να έρθει και η εποχή που θα περιμένουμε τον Αι Βασίλη!!!Κάνει μαγικά τα Χριστούγεννα!!!

Όσο για τάματα έχω κάνει τρία, οπότε το καλοκαιράκι θα κάνουμε ταξιδάκια!!!

Audette μου αρέσουν τα υποκοριστικά και την φωνάζω διάφορα, μπεμπουλίνα, μπουμπουλίνα, τερατάκι, μικρό Μανώλη απο το όνομα του μπαμπά της..... διάφορα!!!

Αλήθεια τί τους φοράτε στο σπίτι, φλίς φορμάκι; Εγώ της φοράω βαμβακερό και απο μέσα κοντομάνικο, και στον ύπνο τα ίδια και υπνόσακο μαζί με μια φλίς λεπτή απο πάνω.

Όσο για το στήθος, συνήθως είναι ξεφούσκωτο εκτός και αν έχουμε ώρες να φάμε, αλλά κάνω και αντλήσεις οπότε μπορεί να δημιουργώ και γω ένα μικρό μπέρδεμα..

Φιλιά πολλά πολλά σε όλες και να χουμε χαρούμενες γιορτές γεμάτες παιδικά χαμόγελα!!!

Α!!!Και κάτι που θυμήθηκα!!!Σκέφτηκα να της πάρουμε μια μπάλα στολίδι που θα είναι δική της και όταν μεγαλώσει να την πάρει στο σπίτι της να στολίζει το δικό της δέντρο..

zZWsp2.png398Mp3.png

Σόρρυ που γράφω έτσι αποσπασματικά αλλά προσπαθώ να γράψω όσα πιο πολλά μπορώ στον πιο σύντομα χρόνο πριν ξυπνήσει!!! Έχουν έρθει και τα ξαδέλφια μας οπότε χαμός, αλλά υπέροχος χαμός!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια τι κάνετε??εμείς μια χαρά!έχει έρθει η φίλη μου που μένει σε νησί καιειμαστε όλο έξω.ο μπέμπης αναστατώνεται βέβαια αλλά για λίγο θα είναι.μετά πάλι στο ρυθμό μας.πάντως με κρύο που τον έβγαλα με καρότσι δενκαταλαβε τπτ.φορούσε ζακετουλα,μπουφάν,φλις κουβερτούλα στα πόδια και έξτρα ο ποδοσακοςπου είναι φλις..ήταν τόσο ζεστουλης σε αντίθεση με μένα που είχα παγώσει.οπότε έκανα τη δοκιμή και τώρα δε φοβάμαι.

Έχουμε άλλο θέμα εμείς τώρα τελευταία άρχισε και κλαίει στο αυτοκίνητο.το χειρότερο μου!ενώ ο μεγάλος μου μόλις ανάβει η μηχανή κοιμόταν.δε ξέρω τι του φταίει.αν είμαι μόνη μου σταματάω.εντωμεταξυ μόλις τρώει κάνει κ κακά πάντα οπότε τον βάζω στο στήθος,κάνει κακά,αναγκαστικά τον αλλάζω στο αυτοκίνητο γιατί αλλιώς δε κάθεται ούτε για 10 λεπτακια με κακά και ξεκινάμε.λαχανιασα κ μόνο που σας τα είπα.ελπίζω να το ξεπεράσει.επίσης τελευταία έχει ασταματητα όλη τη μπουνιτσα του στο στόμα.σάλια ως τον αγκωνα η μπλούζα!πιπιλα καθόλου.

Στο γυμναστήριο μια κάθεται και παίζει.,την άλλη ούτε που ασχολείται..ότι να ναι.

Mommy to be τοκεφαλακι το στηρίζει από πολύ νωρίς.κ καθίστε που τον βάζει ο γιατρός,με το κεφάλι τσίτα είναι.αλλά δε το σηκώνει όταν τον βάζω μπρούμυτα.ίσα που αρχισε τώρα τελευταία.εκνευρίζεται πολύ!εσάς το σηκώνουν?

Φραουλιτσα τι ωραία ιδέα αυτή με την μπάλα!!θέλω κ γωωωω!πως την κάνεις?με τις αντλήσεις πως τα πας?κάθε πότε βγάζεις κ πόσο?εγώ τις παράτησα.Σήμερα όμως έχουμε μεγάλη έξοδο με φίλες!βραδινή!σαν εφηβη νιωθω!ευτυχώς θα πάμε σε ένα μαγαζί δίπλα στη μαμά μου ακριβώς,κάτι σαν πιάνο μπαρ φανταστείτε κ θα έχω το μωρό εκεί για να πεταχτω αν χρειαστει.έχω κ μερικά σακουλάκια γάλα αλλά δε ξέρω πόσο να πάρω!χαμος αλλά δε πτοουμαι.θα πάω!

Φιλιά πολλά σε ολες

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κορίτσια τι κάνετε??εμείς μια χαρά!έχει έρθει η φίλη μου που μένει σε νησί καιειμαστε όλο έξω.ο μπέμπης αναστατώνεται βέβαια αλλά για λίγο θα είναι.μετά πάλι στο ρυθμό μας.πάντως με κρύο που τον έβγαλα με καρότσι δενκαταλαβε τπτ.φορούσε ζακετουλα,μπουφάν,φλις κουβερτούλα στα πόδια και έξτρα ο ποδοσακοςπου είναι φλις..ήταν τόσο ζεστουλης σε αντίθεση με μένα που είχα παγώσει.οπότε έκανα τη δοκιμή και τώρα δε φοβάμαι.

Έχουμε άλλο θέμα εμείς τώρα τελευταία άρχισε και κλαίει στο αυτοκίνητο.το χειρότερο μου!ενώ ο μεγάλος μου μόλις ανάβει η μηχανή κοιμόταν.δε ξέρω τι του φταίει.αν είμαι μόνη μου σταματάω.εντωμεταξυ μόλις τρώει κάνει κ κακά πάντα οπότε τον βάζω στο στήθος,κάνει κακά,αναγκαστικά τον αλλάζω στο αυτοκίνητο γιατί αλλιώς δε κάθεται ούτε για 10 λεπτακια με κακά και ξεκινάμε.λαχανιασα κ μόνο που σας τα είπα.ελπίζω να το ξεπεράσει.επίσης τελευταία έχει ασταματητα όλη τη μπουνιτσα του στο στόμα.σάλια ως τον αγκωνα η μπλούζα!πιπιλα καθόλου.

Στο γυμναστήριο μια κάθεται και παίζει.,την άλλη ούτε που ασχολείται..ότι να ναι.

Mommy to be τοκεφαλακι το στηρίζει από πολύ νωρίς.κ καθίστε που τον βάζει ο γιατρός,με το κεφάλι τσίτα είναι.αλλά δε το σηκώνει όταν τον βάζω μπρούμυτα.ίσα που αρχισε τώρα τελευταία.εκνευρίζεται πολύ!εσάς το σηκώνουν?

Φραουλιτσα τι ωραία ιδέα αυτή με την μπάλα!!θέλω κ γωωωω!πως την κάνεις?με τις αντλήσεις πως τα πας?κάθε πότε βγάζεις κ πόσο?εγώ τις παράτησα.Σήμερα όμως έχουμε μεγάλη έξοδο με φίλες!βραδινή!σαν εφηβη νιωθω!ευτυχώς θα πάμε σε ένα μαγαζί δίπλα στη μαμά μου ακριβώς,κάτι σαν πιάνο μπαρ φανταστείτε κ θα έχω το μωρό εκεί για να πεταχτω αν χρειαστει.έχω κ μερικά σακουλάκια γάλα αλλά δε ξέρω πόσο να πάρω!χαμος αλλά δε πτοουμαι.θα πάω!

Φιλιά πολλά σε ολες

Αυτό με την μπουνιά και τα σάλια το κάνει και μένα και με πάθος πολύ!!!

Άσε έχει αρχίσει και πιάνει την πιπίλα απο το κρεμαστάρι και την βγάζει και ή την πετάει μακριά ή προσπαθεί να την ξαναβάλει!!!!:shock: Και το άλλο της βάζω γαντάκια και τα βρίσκω και τα δυο μαζί παρέα στην μια πλευρά ακουμπησμένα σαν να της τα έβγαλε κάποιος... Απορία το εχω πως τα καταφέρνει.... Μεγάλο έγκλημα η μικρή... Που να μεγαλώσει κιόλας...

Με την μπάλα πήραμε μια απο τα mothercare τελικά που γράφει my first christmas, ήθελα να την ψάξουμε σε μαγαζί με στολίδια αλλά δεν προλαβαίναμε και έτσι συμβιβάστηκα με αυτην...

Για το αμάξι κάθεται καλά και όταν είμαστε οι δυο μας ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα. Καμιά φορά κλαίει αν σταματάμε σε φανάρι και μετά χαλαρώνει. Αυτό συνήθως γίνεται όταν νυστάζει. Και κακά ευτυχώς δεν κάνει κάθε φορά που πίνει γάλα, δυο με τρείς φορές την μέρα κάνουμε καλές πάνες αλλιώς μικρές ποσότητες που μάλλον μας φεύγουν όταν αεριζόμαστε οι κυρίες!!!

Καλά να περάσεις απόψε, το γάλα απο μπιμπερό αν δεν έχει ξαναπιεί μπορεί και να μην στο δεχτεί. Μακάρι να κοιμηθεί και να μην χρειαστεί να πάς.

Γάλα βγάζω 160 μλ, αλλά σε δόσεις. 60 μλ περίπου την φορά αλλά το βράδυ αργά που αργούμε να θηλάσουμε βγάζω 100 120 και απο τα δυο μαζί. Ξυπνάω απο το πρήξιμο.... Καλή διασκέδαση!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι μου! Μεγαλώσατε πολυ! Κι εμενα γαλανά ειναι τα ματια της, δεν ξερω ομως αν θα τα κρατήσει! Θα δείξει.. Η μαμα μου εχει μονο ανοιχτόχρωμα στην οικογενεια!

Κι εσυ Καλαματιανή;;; Ο αντρας μου ειναι απο τα μέρη! Παντού εν τω μεταξυ υπαρχει ένας Μεσσήνιος! Τι πραγμα ειναι αυτο μάνα μου;; Οπου κι αν παμε καποιον πετυχαίνουμε!

Εχεις δικιο κι εμας οσο μεγαλώνει νομιζω προσαρμόζεται πιο ευκολα και ειναι πιο συνεργάσιμη! εν τω μεταξυ πείτε με τρελη αλλα νομιζω οτι λεει "μαμ" οταν πεινάει! Οχι καθε φορα αλλα κάποιες φορες το λεει και μετα βαζει και το χέρι στο στόμα! Το χω χαςει Τελείως;;; Γενικα παντως ειναι γλωσσοκοπάνα, ολο αουαου ειναι χαχαχα!

Ναι καλε καμμια σχεςη με τις αρχές που γέμιζα ολες τις μπλούζες με γάλατα! Μη σε αγχώνει ετσι γινεται, αλοιμονο αν ηταν συνεχεία οπως στις αρχές θα ειχαμε δεινοπαθήσει!:P

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου, κι εσας το σπιτι σας να ειναι παντα γεμάτο με τα γέλια και τις φωνούλες του μπέμπη σας και να ειστε παντα ευτυχισμένοι!

Αχ τι ομορφα που θα ειναι η βάφτιση στην παναγια της Τήνου! Τι κατανυκτικά!! Το είχες τάξει να την κανεις εκει; Κι εμεις εχουμε πει θα παμε να προσκυνήσουμε οταν ανοίξει ο καιρος! Ειχαμε παει περισυ ενάμιση μηνα πριν μεινω εγκυος και ειλικρινα νιωθω οτι η παναγια με βοηθηςε και εχω τωρα τη μπεμπα μου! Νιωθεις τεράστιο δεις με το που μπαίνεις στην εκκληςια! σωπα βρε, ακομα καλο καιρο εχει το Σεπτέμβρη! Ε δεν θα το εχεις και συο κατάστρωμα το μωρο, μεσα θα ειναι! Θα ειναι τελεια!

Ναι κοριτσακι μου,την εχω ταξει εκει ως ενα ελαχιστο δειγμα ευγνωμοσυνης στην Παναγιτσα που με αξιωσε να γινω μαμα.Την ενιωθα κοντα μου σε ολη την εγκυμοσυνη και γι'αυτο ενιωθα σιγουρη κατα βαθος οτι ολα θα πανε καλα παρα τις καθημερινες μικρες ανασφαλειες...Ανυπομονω να παρουμε την ευλογια Της ξανα!

Εννοειται μανα μου ειμαι Καλαματιανη!!Μα τι αλλο???Ωραια θα ειναι κατω τα βαφτισια.Σκεφτεστε εκκλησια μεσα στην πολη?

Καλησπέρα!!!Και γω έχω σκεφτεί για βόλτα αλλά μην γελάσετε φοβάμαι μην την αρπάξει κανείς. Κουλό ε; Δεν ξέρω πως μου έχει έρθει γιατί γενικά δεν φοβάμαι τόσο. Στα εμπορικά έχουμε πάει και μεις αρκετές φορές και έχω πάει μόνη μου αρκετές φορές με το αμάξι και την μικρή. Γι'αυτό απορώ πως ξεφύτρωσε αυτη η σκέψη απο το μυαλό μου. Μόλις φτιάξει ο καιρός θα βγούμε!!!

Γυμναστική θέλω και γω να αρχίσω γιατί θέλω να χάσω κάποια που είχα πριν την εγκυμοσύνη αλλά που χρόνος; Και δύσκολα να βγάλω πρόγραμμα με την μπεμπουλίνα γιατί έχει άστατο ωράριο....

Επιτέλους κααταφέραμε και κοιμάται κατα τις οχτώ με εννέα το αργότερο, και ξυπνάει κατά τις δύο με τρείς, οπότε κοιμάμαι λίγο. Έχει αυξήσει τις ώρες που κοιμάται χωρίς να φάει.

Τέλειες οι γιορτές με τα μωράκια μας, ανυπομονώ να έρθει και η εποχή που θα περιμένουμε τον Αι Βασίλη!!!Κάνει μαγικά τα Χριστούγεννα!!!

Audette μου αρέσουν τα υποκοριστικά και την φωνάζω διάφορα, μπεμπουλίνα, μπουμπουλίνα, τερατάκι, μικρό Μανώλη απο το όνομα του μπαμπά της..... διάφορα!!!

Αλήθεια τί τους φοράτε στο σπίτι, φλίς φορμάκι; Εγώ της φοράω βαμβακερό και απο μέσα κοντομάνικο, και στον ύπνο τα ίδια και υπνόσακο μαζί με μια φλίς λεπτή απο πάνω.

Όσο για το στήθος, συνήθως είναι ξεφούσκωτο εκτός και αν έχουμε ώρες να φάμε, αλλά κάνω και αντλήσεις οπότε μπορεί να δημιουργώ και γω ένα μικρό μπέρδεμα..

Φιλιά πολλά πολλά σε όλες και να χουμε χαρούμενες γιορτές γεμάτες παιδικά χαμόγελα!!!

Α!!!Και κάτι που θυμήθηκα!!!Σκέφτηκα να της πάρουμε μια μπάλα στολίδι που θα είναι δική της και όταν μεγαλώσει να την πάρει στο σπίτι της να στολίζει το δικό της δέντρο..

Καλα πολυ πλακα ο μικρος Μανωλης!χαχα

Φλις φορμακι του φοραω σπιτι και απο μεσα κοντομανικο ζιπουνακι.

Πολυ ωραια η ιδεα σου με την μπαλιτσα.Φετος το δεντρο μας μου φαινεται το πιο ωραιο του κοσμου με τον μπεμπουλη μας.

Αν και ειναι λιγο υπερβολικος ο φοβος σου,καλο ειναι να προσεχουμε σε μερη με πολυκοσμια.Δεν ειδες τις προαλλες στις ειδησεις,πηγαν να αρπαξουν ενα παιδακι μεσα σε σουπερμαρκετ!

Πολλες ωρες σου κοιμηθηκε πολυ καλα!Εμενα ξυπνα καθε τρεις ωρες στανταρ και ενω κλαει οταν του δωσω νσ φαει αποκοιμιεται γρηγορα και καταφερνει να φαει ελαχιστα:shock:ισα ισα να μου κοψει τον υπνο δηλαδη!Οταν κοιμαται στις 8 τι ωρα σου ξυπναει τελικα το πρωι?Εμενα τρωει τελευταια φορα 9-10 και ειμαι πολυ καλα αν κοιμηθει 11.30.Μηπως επειδη κοιμαται το απογευμα 1-2 ωρες?Μετα ξυπνα κατα τις 9-10 το πρωι τελικα(εκτος απο τα βραδινα καθε τριωρο),τρωει και σε κανενα διωρο θελει ξανα νανι.

Φιλιά πολλά σε ολες

Να σου πω την αληθεια ξεχναω να τον βαζω μπρουμυτα γιατι εχω δει οτι στηριζει τον αυχενα του και εχω χαλαρωσει.Οταν ομως τον βαζω κι αυτος καποιες φορες εκνευριζεται και αλλες φορες σηκωνει το κεφαλι αλλες οχι.Αφου κι εσενα το στηριζει γιατι αγχωνεσαι?Να περασεις τελεια με τις φιλες σου,ειναι ωραια αυτα τα σκηνικα και τα χρειαζομαστε γιατι μας ανανεωνουν.

Κι εμενα εχει σαλακια εδω και κανενα μηνα.Μαλλον φουσκωνουν τα ουλακια τους.

Στο αμαξι στις αρχες δεν ηθελε με τιποτα και τωρα εξαρταται απο το αν ειναι κουρασμενος,κλπ

Κοριτσια aircondition εχετε αναψει?Εγω μεχρι στιγμης την βγαζω με αυτο και με ενα καλοριφερ λαδιου για το δωματιο μας αλλα ο μικρος εχει ξεροβηχα εξαρχης και πιστευω οτι ειναι απο αυτα.Να ανησυχησω ή κι εσας το κανουν?Αν αρχισουν τρελα κρυα θα αναψω καλοριφερ ομως κι ο Θεος βοηθος,το διακοσοπενηνταρι το μηνα δε θα το γλιτωσω...

Τα υπολοιπα κοριτσια μας που να εινσι?

Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και παιδικες χαρουμενες φωνουλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Να σας ρωτησω κιολας εσας που κλεισατε ηδη τον τριτο μηνα τι βαρος να περιμενουμε απο εδω και περα?Μειωνεται η αναπτυξη ετσι δεν ειναι?Λετε να πεινουν και λιγοτερο ή λεω βλακειες?Μηπως μου κοψει το βραδινο φαγητο λεμε τωρα...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Mommy νομίζω ότι πρέπει να σηκώνουν το κεφάλι όταν είναι μπρούμυτα ως τον 5ο το αργότερο.τλκ από χθες το κατάφερε! Όχι συνεχεια αλλά το σήκωσε κάνα 2 φορές κ ησύχασα!δε τον βάζω κ πολύ γιατί κλαψουριζει αλλά πρέπει να βάζουμε αρκετά.

Το βαρος λογικά δε θα αυξάνεται με αυτό το ρυθμό.εξαρτάται κ από τα μωράκια.εμείς ως τον τρίτο βάλαμε 4 κιλά!!δε νομίζω να συνεχίσουμε έτσι φυσικά.

Audette μουμιαχαρα η μπουμπού!τέλειο βάρος και είναι κ ψηληγια κοριτσάκι.

Εγώ τλκ βγήκα και στις 1 μΕ πήρε τηλ η μαμά μου να πάω να τον ταισω γιατί δε τρωει!άλλες φορές που κάναμε δοκιμή με τον άντρα μου,έπινε μια χαρά απο μπιμπερο.τώρα δε ξέρω τι έγινε!ευτυχώς δεν είχα πιει πήγα,τον ταισω,κοιμήθηκε κ ξαναβγηκα.μετά το πήρε σερί ως τις 7!!πρώτη φορά βέβαια έγινε αυτό!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γειά σας κορίτσια! Κι εμάς πλεον χώνει τα χέρια στο στόμα και μασουλάει λες κι έχει να φάει χρόνια:) Η παιδίατρος μας είπε οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό σε αυτό το στάδιο γιατί έτσι θα καταλάβει οτι έχει χεράκια, πώς είναι και πώς θα τα χρησιμοποιεί. Είχαμε ένα θεματάκι αυτές τις μέρες, δυστυχώς η ψυχούλα μου έκανε ατοπική δερματίτιδα και μάλλον την κληρονομήσαμε απο τον μπαμπά μας. Βλέπω ένα πρωί το προσωπάκι του κατακόκκινο με σπυράκια, έκζεμα δηλαδή. Φαγούρα, γκρίνια κι άντε να το σταματήσεις απο το να ξύνεται. Ευτυχώς μας έδωσε μια κρέμα (αρκετά τσιμπιμένη) απο τη Φρέζιντερμ και σήμερα βλέπω πρώτη φορά βελτίωση μετά απο 2 μέρες. Πάντως να ξέρετε επειδή το έψαξα, οτι για πιο δύσκολες περιπτώσεις καλό είναι να κοιτάμε συγκεκριμένη ειδικότητα όπως παιδοδερματολόγο πχ. Καλά που μας είχε κάνει δώρο μια θεία μου φορμάκια απο βιολογικό βαμβάκι και τη βγάλαμε με αυτά. Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο αλλά σε κάτι θα βοηθάει. Οπότε πάνω που μας είπε η γιατρός οτι τώρα που μεγαλώσαμε μπορούμε να πλένουμε τα ρούχα του κανονικά, θα συνεχίσουμε με το αρκάδι αν και αφού είναι κληρονομικό δεν έχει και πολύ σημασία. Τα καλά νέα είναι οτι επιτέλους στολίσαμε κι εμείς για φέτος πρώτη φορά στο καινούργιο σπίτι με καινούργιο μπεμπάκι:D Καλές γιορτές να έχουμε κοπέλες με υγεία!

Ααααα δεν το πιστευω!!! Και εγω Θοδωρακη την φωνάζω επειδη εινσι ειναι ιδια ο πατέρας της!!χαχαχαχα και φυςικα πολλα πολλα ακομα χαϊδευτικά...

Δεν τον θεωρω παράλογο το φόβο σου, τοσα γίνονται! Δεν μπορούμε βεβαια και να κλειστούμε μες στο σπιτι απλα τα ματια μας δεκατέσσερα οταν βγαίνουμε!

Τι ωραια ιδέα αυτη με τη μπαλα!!! τελεια!!!

Για γυμναστική που χρονος, το μονο που σκεφτομαι οταν ανοίξει λιγο ο καιρος να την βουτάω με το καρότσι και να πηγαίνω για κανα περπάτημα! Μη βγούμε κσι σαν τις φακλανες στις παραλίες το καλοκαιρι! Χαχαχα

Εγω τις φοραω βαμβακερό με μακρυμάνικο ζιπουνακι και το βραδυ υπνόσακο! Το πρωι που ξυπνάει και ειναι ζεστουλα της φοραω και ενα ζακετακι το οποίο της βγαζω προς το μεσημεράκι που ανεβαίνει ο ήλιος και εχει ζεστη!

Απο υπνο κι εμενα κατα τις 9 κοιμάται και ξυπνάει γυρω στις τρεις και μετα στις 6-6:30!

Κι εγω περιμενω με ανυπομονηςια την εποχή που θα αντιλαμβάνονται τα Χριστούγεννα και θα στολιζουμε μαζι, θα φτιάχνουμε γλυκα και θα στέλνουμε γράμμα στον αγιο Βασίλη!!

Φιλιά πολλά σε ολες

Κι εμας κλαίει στο αμάξι με υο που τη βαζω στο καθισματάκι αλλα μετα σιγα σιγα ηρεμεί! Βοηθάει και οταν της βάζουμε δυνατά μουσικη(καγκουρι σαν τον πατέρα της χαχαχα)

Κακά κι εμεις οπως η φραουλιτσα junior!:tongue:

Τι ωραια που θα βγείτε κοριτσοπαρεα!!! Να περάσετε τελεια!!!

Το στηρίζει οταν την βαζω μπρούμυτα αλλα δεν την αφήνω πολυ γιατι δεν της πολυ αρεσει και γκρινιαζει!

Κι εμενα το βαζει συνεχεια το χέρι στο στόμα! Παπάρα υο εχει κανει αλλα ο γιατρος μου ειπε να επέμβη μονο οταν βαζει μονο ενα δάχτυλο! Ολόκληρο το χέρι δεν μας πειραζει!

Ναι κοριτσακι μου,την εχω ταξει εκει ως ενα ελαχιστο δειγμα ευγνωμοσυνης στην Παναγιτσα που με αξιωσε να γινω μαμα.Την ενιωθα κοντα μου σε ολη την εγκυμοσυνη και γι'αυτο ενιωθα σιγουρη κατα βαθος οτι ολα θα πανε καλα παρα τις καθημερινες μικρες ανασφαλειες...Ανυπομονω να παρουμε την ευλογια Της ξανα!

Εννοειται μανα μου ειμαι Καλαματιανη!!Μα τι αλλο???Ωραια θα ειναι κατω τα βαφτισια.Σκεφτεστε εκκλησια μεσα στην πολη?

Καλα πολυ πλακα ο μικρος Μανωλης!χαχα

Φλις φορμακι του φοραω σπιτι και απο μεσα κοντομανικο ζιπουνακι.

Πολυ ωραια η ιδεα σου με την μπαλιτσα.Φετος το δεντρο μας μου φαινεται το πιο ωραιο του κοσμου με τον μπεμπουλη μας.

Αν και ειναι λιγο υπερβολικος ο φοβος σου,καλο ειναι να προσεχουμε σε μερη με πολυκοσμια.Δεν ειδες τις προαλλες στις ειδησεις,πηγαν να αρπαξουν ενα παιδακι μεσα σε σουπερμαρκετ!

Πολλες ωρες σου κοιμηθηκε πολυ καλα!Εμενα ξυπνα καθε τρεις ωρες στανταρ και ενω κλαει οταν του δωσω νσ φαει αποκοιμιεται γρηγορα και καταφερνει να φαει ελαχιστα:shock:ισα ισα να μου κοψει τον υπνο δηλαδη!Οταν κοιμαται στις 8 τι ωρα σου ξυπναει τελικα το πρωι?Εμενα τρωει τελευταια φορα 9-10 και ειμαι πολυ καλα αν κοιμηθει 11.30.Μηπως επειδη κοιμαται το απογευμα 1-2 ωρες?Μετα ξυπνα κατα τις 9-10 το πρωι τελικα(εκτος απο τα βραδινα καθε τριωρο),τρωει και σε κανενα διωρο θελει ξανα νανι.

Να σου πω την αληθεια ξεχναω να τον βαζω μπρουμυτα γιατι εχω δει οτι στηριζει τον αυχενα του και εχω χαλαρωσει.Οταν ομως τον βαζω κι αυτος καποιες φορες εκνευριζεται και αλλες φορες σηκωνει το κεφαλι αλλες οχι.Αφου κι εσενα το στηριζει γιατι αγχωνεσαι?Να περασεις τελεια με τις φιλες σου,ειναι ωραια αυτα τα σκηνικα και τα χρειαζομαστε γιατι μας ανανεωνουν.

Κι εμενα εχει σαλακια εδω και κανενα μηνα.Μαλλον φουσκωνουν τα ουλακια τους.

Στο αμαξι στις αρχες δεν ηθελε με τιποτα και τωρα εξαρταται απο το αν ειναι κουρασμενος,κλπ

Κοριτσια aircondition εχετε αναψει?Εγω μεχρι στιγμης την βγαζω με αυτο και με ενα καλοριφερ λαδιου για το δωματιο μας αλλα ο μικρος εχει ξεροβηχα εξαρχης και πιστευω οτι ειναι απο αυτα.Να ανησυχησω ή κι εσας το κανουν?Αν αρχισουν τρελα κρυα θα αναψω καλοριφερ ομως κι ο Θεος βοηθος,το διακοσοπενηνταρι το μηνα δε θα το γλιτωσω...

Τα υπολοιπα κοριτσια μας που να εινσι?

Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και παιδικες χαρουμενες φωνουλες!

Βοηθεια σας να ειναι παντα και η ευλογία της Παναγίας να ακολουθεί την οικογενεια σου!

Αυτα ειναι μάνα μου!!! Πηγαίνετε συχνα κατω;; Εμεις κατεβήκαμε πριν δυο βδομάδες για ελιες! Ηταν να κατέβει μονο ο αντρας μου αλλα μας ηθελε μαζι και δεν του χαλάσαμε το χατίρι! Οχι στο χωριο θα το κανουμε το μυστηριο! Ειναι λιγα χλμ εξω απο την Καλαμάτα!Για το τραπεζι το ψαχνω σιγα σιγα σν εχεις καμμια πρόταση ευπρόσδεκτη!

Το κλιματιστικο κι εμεις το ανάβουμε! Ρώτησα και το γιατρο και μου ειπε οτι απο τη στιγμη που εχει γινει συντήρηση ειναι οκ! Κι εμενα ομως την πιάνει ενα βηχαλακι και υποψιάζομαι οτι ειναι αυτο! Θα το παρατηρήσω καλυτερα και ισως βαλω ενα σωματάκι τουλαχιστον στο υπνοδωμάτιο! Στο υπόλοιπο σπιτι κλιματιστικο και εχω και ενα αερόθερμακι που το βαζω οταν υην κανω μπανιο!

Να σας ρωτησω κιολας εσας που κλεισατε ηδη τον τριτο μηνα τι βαρος να περιμενουμε απο εδω και περα?Μειωνεται η αναπτυξη ετσι δεν ειναι?Λετε να πεινουν και λιγοτερο ή λεω βλακειες?Μηπως μου κοψει το βραδινο φαγητο λεμε τωρα...

Γενικα οσο μεγαλώνουν μειώνεται και ο ρυθμός ανάπτυξης! Εμενα την τεκευταια φορα ειχε πάρει μονο 600γρ αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι εινσι φυσιολογικό!

Mommy νομίζω ότι πρέπει να σηκώνουν το κεφάλι όταν είναι μπρούμυτα ως τον 5ο το αργότερο.τλκ από χθες το κατάφερε! Όχι συνεχεια αλλά το σήκωσε κάνα 2 φορές κ ησύχασα!δε τον βάζω κ πολύ γιατί κλαψουριζει αλλά πρέπει να βάζουμε αρκετά.

Το βαρος λογικά δε θα αυξάνεται με αυτό το ρυθμό.εξαρτάται κ από τα μωράκια.εμείς ως τον τρίτο βάλαμε 4 κιλά!!δε νομίζω να συνεχίσουμε έτσι φυσικά.

Audette μουμιαχαρα η μπουμπού!τέλειο βάρος και είναι κ ψηληγια κοριτσάκι.

Εγώ τλκ βγήκα και στις 1 μΕ πήρε τηλ η μαμά μου να πάω να τον ταισω γιατί δε τρωει!άλλες φορές που κάναμε δοκιμή με τον άντρα μου,έπινε μια χαρά απο μπιμπερο.τώρα δε ξέρω τι έγινε!ευτυχώς δεν είχα πιει πήγα,τον ταισω,κοιμήθηκε κ ξαναβγηκα.μετά το πήρε σερί ως τις 7!!πρώτη φορά βέβαια έγινε αυτό!

Ενταξει εισαι θεά!!! Να ειστε καλα να το επαναλάβετε με τα κοριτσια!

Ναι μια χαρα ειναι η μπεμπουλα! Και ο γιατρος αυτο μου ειπε οτι για κοριτςι εχει καλο ύψος!

Γειά σας κορίτσια! Κι εμάς πλεον χώνει τα χέρια στο στόμα και μασουλάει λες κι έχει να φάει χρόνια:) Η παιδίατρος μας είπε οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό σε αυτό το στάδιο γιατί έτσι θα καταλάβει οτι έχει χεράκια, πώς είναι και πώς θα τα χρησιμοποιεί. Είχαμε ένα θεματάκι αυτές τις μέρες, δυστυχώς η ψυχούλα μου έκανε ατοπική δερματίτιδα και μάλλον την κληρονομήσαμε απο τον μπαμπά μας. Βλέπω ένα πρωί το προσωπάκι του κατακόκκινο με σπυράκια, έκζεμα δηλαδή. Φαγούρα, γκρίνια κι άντε να το σταματήσεις απο το να ξύνεται. Ευτυχώς μας έδωσε μια κρέμα (αρκετά τσιμπιμένη) απο τη Φρέζιντερμ και σήμερα βλέπω πρώτη φορά βελτίωση μετά απο 2 μέρες. Πάντως να ξέρετε επειδή το έψαξα, οτι για πιο δύσκολες περιπτώσεις καλό είναι να κοιτάμε συγκεκριμένη ειδικότητα όπως παιδοδερματολόγο πχ. Καλά που μας είχε κάνει δώρο μια θεία μου φορμάκια απο βιολογικό βαμβάκι και τη βγάλαμε με αυτά. Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο αλλά σε κάτι θα βοηθάει. Οπότε πάνω που μας είπε η γιατρός οτι τώρα που μεγαλώσαμε μπορούμε να πλένουμε τα ρούχα του κανονικά, θα συνεχίσουμε με το αρκάδι αν και αφού είναι κληρονομικό δεν έχει και πολύ σημασία. Τα καλά νέα είναι οτι επιτέλους στολίσαμε κι εμείς για φέτος πρώτη φορά στο καινούργιο σπίτι με καινούργιο μπεμπάκι:D Καλές γιορτές να έχουμε κοπέλες με υγεία!

Ωχ κοριτσακι μου, τι τραβηξατε;;; Αφου ειστε καλυτερα, ευτυχως!

Ενταξει κι εγω τα τουχα δεν σκοπεύω να τα πλένω ακομα με απορρυπαντικό δικό μας! Θα συνεχίσω με το βρεφικο!

Σιγουρα θα βοηθάει και το βιολογικό βαμβάκι!

Και του χρονου να ειστε κσλα και να ξαναστολισετε με το μπεμπακι σας!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...