Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σου κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;; Πωπωπω δεν σας προλαβαίνω με τα νέα σας! Τι ωραία!!!

Didi μου τέλειο το πινακάκι σου! Κι εμείς ακούσαμε καρδούλες και ΠΗΤ μας εχει δώσει για 9/10 αλλα λόγω διδύμων θα ειναι σίγουρα νωρίτερα, περίπου μέσα Σεπτέμβρη!

Lefki μου άγχωνεσαι, στην ίδια κατάσταση ειμαστε! Κι εγω διδυμάκια εχω! Εμείς ακούσαμε καρδούλες στις 6εβδ+3ημ! Όλα καλά θα πανε, στο ευχαριστω όπως και σε όλες μας!

Κορίτσια θέλω σχολιάσω και για τις υπόλοιπες αλλα ειμαι απο κινητό και δυςτυχως δυσκολεύομαι...

Σας στέλνω τα φιλια μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλημέρα!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Εγώ είμαι χάλια..... Χτες το βράδυ πήγα τουαλέτα στις 3.00 και όταν σκουπίστηκα βλέπω ΡΟΖ!!!Κοιτάω και στην λεκάνη και ήταν αρκετό το αίμα και ρόζ. Εκείνη την ώρα λέω πάει... Ευτυχώς απο εεκείνη την ώρα δεν είχα, κοιμήθηκα κατα τις 6 και ξύπνησα στις 8 να μιλήσω με το γιατρό. Ήλπιζα να είναι αιματουρία, αν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι και αυτό, αλλά μου είπε μάλλον απο τον κόλπο ήταν αιμοραγία μικρή, του είπα ότι έχω κλείσει τις εννιά εβδομάδες και μου λέει καλά πάμε ξεκούραση και παρακολούθηση..Όταν μου το πε έσκασα!!!Απο το βράδυ κάνω συνέχεια την προσευχή μου, έχω φοβηθεί πολύ... Εντωμεταξύ δεν έχω καθόλο πόνο.. Τι να πώ; Εχω φοβηθεί πολύ γιατί μου φάνηκε αρκετό το αίμα...

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Εγώ είμαι χάλια..... Χτες το βράδυ πήγα τουαλέτα στις 3.00 και όταν σκουπίστηκα βλέπω ΡΟΖ!!!Κοιτάω και στην λεκάνη και ήταν αρκετό το αίμα και ρόζ. Εκείνη την ώρα λέω πάει... Ευτυχώς απο εεκείνη την ώρα δεν είχα, κοιμήθηκα κατα τις 6 και ξύπνησα στις 8 να μιλήσω με το γιατρό. Ήλπιζα να είναι αιματουρία, αν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι και αυτό, αλλά μου είπε μάλλον απο τον κόλπο ήταν αιμοραγία μικρή, του είπα ότι έχω κλείσει τις εννιά εβδομάδες και μου λέει καλά πάμε ξεκούραση και παρακολούθηση..Όταν μου το πε έσκασα!!!Απο το βράδυ κάνω συνέχεια την προσευχή μου, έχω φοβηθεί πολύ... Εντωμεταξύ δεν έχω καθόλο πόνο.. Τι να πώ; Εχω φοβηθεί πολύ γιατί μου φάνηκε αρκετό το αίμα...

Καλημερα Φραουλιτσα. Ελπιζω να εισαι καλυτερα κοριτσι μου. Κατσε ξαπλα οσο μπορεις και ακου το γιατρο σου. Ξερω πως φοβασαι αλλα οσο μπορεις μεινε ψυχραιμη. Θα σταματησει κ θα ηρεμθσεις.

xj92p3.png

Καλημερα Φραουλιτσα. Ελπιζω να εισαι καλυτερα κοριτσι μου. Κατσε ξαπλα οσο μπορεις και ακου το γιατρο σου. Ξερω πως φοβασαι αλλα οσο μπορεις μεινε ψυχραιμη. Θα σταματησει κ θα ηρεμθσεις.

Σευχαριστώ πολύ μακάρι!!!Απο εκείνη την ώρα δεν ξανα είχα αλλά αυτο που με φοβίζει είναι ότι ήταν αρκετό το αίμα...Θα δούμε μακάρι να τα καταφέρει..

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα,

μην αγχὠνεσαι!!! Το ότι σταμάτησε νομίζω είναι καλό. όλα καλά θα πάνε. Κι εγώ τις τελευταίες μέρες νιώθω κάπως.Δεν μπορώ να το εξηγήσω, περίεργα, σαν να μην έχω κάτι μέσα μου και με πιάνουν οι φρίκες.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Φιλιά σε όλες:wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κασσιόπη, πήγα στο mothercare (ΙΚΕΑ), είχε μεγάλα νούμερα, αλλά εμένα δεν μου άρεσε τίποτα. Πολύ "κλασικά" ρούχα εγκυμοσύνης και μικρή ποικιλία, καμία σχέση με το prenatal...

Είμαι πολύ παράξενη που θέλω στην εγκυμοσύνη μου να φοράω ρούχα σε σχέδια που θα φορούσα και σε άλλες περιστάσεις της ζωής μου; 25 χρ. είμαι, δεν θέλω να ντύνομαι τόσο "μανταμέ"...

Πλάκα κάνεις... Αυτά δεν τα φοράω ούτε εγώ που είμαι 34...Και πέρυσι που πήγα σε αυτό είχε λίγα και στο στιλ που περιγράφεις, το άλλο στη βενιζέλου έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Εντωμεταξύ στον κατάλογο έχει πολύ ωραία ρούχα αλλά προφανώς δεν τα φέρνουν...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Φραουλίτσα χωρίς να θέλω να κάνω τον γιατρό πιστεύω πως είναι όλα καλά..Ίσως να έπαθες μια μικρή απόκόλληση, το ότι δεν είχες πόνο είναι πολύ σημαντικό...Η ξαδέλφη μου είδε το παντελόνι της να γίνετε κατά κόκκινο από το αίμα και τελικά γέννησε μια χαρά το παιδάκι της και όλα καλά. Κάνε ότι σου λέει ο γιατρός, ξάπλα και πάλι ξάπλα.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

καλημερα κοριτσια!!αχ βρε φραουλιτσα τι ηταν αυτο νυχτιατικα???δυστυχως οτι και να σου πουμε εμεις σιγουρα θα εισαι τρελλαμενη απο την αγωνια..κανε οτι σου ειπε ο γιατρος σου και σου ευχομαι να σε καθυσηχασει απο κοντα πολυ πολυ συντομα!!παντως ειλικρινα απο προαισθημα συμφωνω με τα κοριτσια οτι φαινεται καλο οτι δεν συνεχιζεται το αιμα και δεν εχεις πονο.ολα θα πανε καλα γλυκουλα μου μη στεναχωριεσαι!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Κοιμήθηκα 2 ώρες και είμαι λίγο καλύτερα. Το έψαξα και λίγο και είδα ότι πολλές κοπέλες το έχουν πάθει και πήγε μια χαρά η εγκυμοσύνη τους. Εγω βέβαια σκέφτομαι οτι μπορεί να φταλινε και οι ηπαρίνες που κάνω, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει αιματουρία, δεν ξέρω γιατρός δεν είμαι. Κάθομαι ήσυχα και την Τετάρτη θα με δεί αφού έχουμε και την Καθαρά Δευτέρα... Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως.

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλιτσα ετσι μπραβο..ξαπλωσε,χαλαρωσε,ηρεμησε και χαιδευε την κοιλιτσα σου!Θα ερθει η τεταρτη που θα παει!!!!

Αχ βρε didi μου σε καταμπερδεψα..αυχενικη ακομα δεν εκανα!μιλουσα για την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου!Λετε να ειναι σημαδι??????????Να περιμενω αγορακι???:-D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα ετσι μπραβο..ξαπλωσε,χαλαρωσε,ηρεμησε και χαιδευε την κοιλιτσα σου!Θα ερθει η τεταρτη που θα παει!!!!

Αχ βρε didi μου σε καταμπερδεψα..αυχενικη ακομα δεν εκανα!μιλουσα για την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου!Λετε να ειναι σημαδι??????????Να περιμενω αγορακι???:-D

Ναι μωρέ και εγω φέρνω την συντέλεια.. Αμέσως να σκεφτώ τα χειρότερα... Είναι και που δεν είχα κοιμηθεί, είναι που είχα πρόσφατα και μια απώλεια, ευτυχώς αίμα δεν έχω καθόλου, και αυτο που είδα και μου φάνηκε πολύ μπορεί να ήταν λίγες σταγόνες και να αραιώθηκε στο νερό. Αυτο γενικά ήταν και ο φόβος μου ότι θα πάω τουαλέτα και θα δώ αίμα. Το έζησα και αυτο. Τώρα είμαι καλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Συγγνώμη αν σας στεναχώρησα αλλά με είχε πιάσει τρέλλα!!!

ΑΑΑ και μπράβο για τα τικεράκια σου πολύ ωραία, απέκτησαν χρώμα τα μηνύματά σου!!! Σας φιλώ όλες και να μαστε όλες καλά και μόνο με ευχάριστα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα,

μην αγχὠνεσαι!!! Το ότι σταμάτησε νομίζω είναι καλό. όλα καλά θα πάνε. Κι εγώ τις τελευταίες μέρες νιώθω κάπως.Δεν μπορώ να το εξηγήσω, περίεργα, σαν να μην έχω κάτι μέσα μου και με πιάνουν οι φρίκες.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Φιλιά σε όλες:wink:

Σευχαριστώ felicitaki!!Για τα περίεργα που νιώθεις μην το ψάχνεις γιατί όλο θα βρίσκεις αρνητικά. Εγώ στην αρχή επειδή είχα πόνο στον ώμο έλεγα στον άντρα μου ότι έχω εξωμήτριο..... Αυτο να λέμε οτι όλα θα πάνε καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα χωρίς να θέλω να κάνω τον γιατρό πιστεύω πως είναι όλα καλά..Ίσως να έπαθες μια μικρή απόκόλληση, το ότι δεν είχες πόνο είναι πολύ σημαντικό...Η ξαδέλφη μου είδε το παντελόνι της να γίνετε κατά κόκκινο από το αίμα και τελικά γέννησε μια χαρά το παιδάκι της και όλα καλά. Κάνε ότι σου λέει ο γιατρός, ξάπλα και πάλι ξάπλα.

Σευχαριστώ Sagia μου και εγω αυτο είδα αφού το έψαξα. Το καλό ξέρεις πιο είναι οτι έχω την ταραμοσαλάτα της πεθεράς μου:mrgreen::mrgreen:;) (σε πειράζω για εκείνες τις φωτο.)

Φιλιά σε όλες.

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ, κοριτσάκι μου, όλα καλά θα πάνε! Αν ήταν κάτι πολύ σοβαρό, θα σε έβλεπε κι ο γιατρός σου νωρίτερα. Ξεκουράσου κι όλα θα πάνε καλά!!!

Πλάκα κάνεις... Αυτά δεν τα φοράω ούτε εγώ που είμαι 34...Και πέρυσι που πήγα σε αυτό είχε λίγα και στο στιλ που περιγράφεις, το άλλο στη βενιζέλου έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Εντωμεταξύ στον κατάλογο έχει πολύ ωραία ρούχα αλλά προφανώς δεν τα φέρνουν...

Όταν με βγάλει ο δρόμος προς Βενιζέλου, θα πάω μια βόλτα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Ναι, με μπέρδεψες, αλλά το διόρθωσα! Βάλαμε τις καρδούλες μας!!!

Φραουλίτσα,

Κι εμένα με πιάνουν αυτά! Αλλά προσπαθώ να ηρεμώ και να μην το σκέφτομαι, γιατί βλέπω να τρελαίνομαι τελικά!!!

Σευχαριστώ Sagia μου και εγω αυτο είδα αφού το έψαξα. Το καλό ξέρεις πιο είναι οτι έχω την ταραμοσαλάτα της πεθεράς μου:mrgreen::mrgreen:;) (σε πειράζω για εκείνες τις φωτο.)

Φιλιά σε όλες.

Αυτό με την ταραμοσαλάτα με συγκλόνισε, να ξέρεις! Φαντάζομαι ταραμοσαλάτα με λαγάνα και μου τρέχουν τα σάλια!!!

tt1e3

Καλησπερα!!

Φράουλιτσα μου πολυ στενοχωρεθηκα και αγχώθηκα κιολας με αυτο που ειπες...

Αλλα απο την στιγμη που ο γιατρός σου σου ειπε οτι ολα θα πανε καλα τοτε δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας...θα έρθει και η Τετάρτη που θα δεις και το ζουζούνι σου και τοτε θα ηρεμήσεις πλήρως...

Φελισιτακι πιςτευω ολες μας πιάνει αυτος ο πανικός οτι δεν νιωθω κατι και μηπως δεν παει κατι καλα..πιςτευω οτι φταιει το οτι βιώνουμε μια νεα εμπειρία και αυτο το άγνωστο μας τρομάζει ωρες ωρες...!!

Αλλα να σκεφτόμαστε ολες θετικα και θα μας πανε ολα καλα...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...