Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Να βάλω γάλα στην πιπιλα εννοούσα.

Και βασικά με το δημοσιο θηλασμό αν θηλαζει ήρεμα και ωραία εννοείται δε με πειράζει.αλλά ώρες ώρες π.χ όταν είναι να κάνει κακά που τον πιάνει η λυσσα και πιάνει και αφήνει το βυζι και ξανά τα ίδια μια από το ένα μια από το άλλο... Ε εκεί νομίζω όλες θα νιώθαμε χάλια.

Και μένα αυτά μου κάνει ειδικά από το αριστερό!!! Το βάζει το βγάζει γρυλιζει άστα να πάνε!!! Πάντως πρέπει να βολευει αφού έχει το πλαστικό και βλέπεις το παιδί. Αυτό με ανησυχουσε. Από που το πήρες;

Την πιπιλα χτες το βράδυ την πήρε με τα χίλια ζόρια αλλά σήμερα το πρωί την πήρε και κοιμήθηκε. Μακάρι να την συνηθίσει!!!

Καλή η ιδέα με το γάλα, αν δω τα ζόρια θα το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά έβαλα το κρεμασταρακι της πιπιλας να ακουμπα την μύτη της, μήπως βοήθησε και αυτό.

Πως τα πας με δύο παιδάκια; Αντέχεις; Ο μεγάλος είναι ακόμα έτσι θετικός το ζουζούνι;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χελοου κοριτσια μου!Τι κανετε?Εμεις πηγαμε για καφεδκι σημερα στο μολ,ειναι η τριτη μας φορα,ξεψαρωσαμε πια!Και τις προαλλες πηγαμε με τον αντρα μου για φαγητο γιατι ειχαμς επετειο και πηραμε και το ζουζουνι μαζι!Αφου καταφερα και εφαγα λεω παλι καλα!Εγω με το θεμα του θηλασμου δεν ντρεπομαι πια το ξεπερασα.Τον φοραω στο σλινγκ ή βαζω πανα αγκαλιας και δεφαινεται τιποτα.Δε θα σκασω καιγι'αυτο οσο μπορω θα το απολαυσω αφου δεν ενοχλω κανενα και το ιδιο συνιστω και σ'εσας.Αυτο το καλυμμα θηλασμογ δεν το ξερω...

Εδω και μια εβδομαδα ανακαλυψε και ο δικος μου τις μπουνιτσες του αρα πρεπει κιεμειςνα διαλεξουμε πιπιλα η δαχτυλο...της εδωσα χθες πιπιλα κυριως για να δω μηπωςκαθεται λιγο για νακανω πιο ευκολα και πιο συχνα θηλαστρο αλλατην εβγαζεμε τη γλωσσα.Αφηστε που νομιζω οτι το μασουλημα του εφερε μεγαλυτερη υπερενταση παρα υπνηλια:shock:Φραουλιτσα δεν τολμω να το πω στην ομαδα θηλασμου,θα με λιντσαρουν...:tongue::cool:

Πρωτο εμβολιο στο διμηνο ε?Καποιες καθυστερουν να τα κανουν εχω ακουσει.Δε μπορω νσ αναλυσω και αυτο ομως:rolleyes:θα κανω οτι πει ο παιδιατρος.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Κι εμείς καλά είμαστε. Πηγαμε και παιδίατρο,όλα πολύ καλα.Ανεβήκαμε και στις καμπύλες ανάπτυξης,παίρνουμε βάρος και εδώ και μια βδομάδα θηκαζουμε αποκλειστικά!!!Ώρες βέβαια αλλά χαλάλι,ελπίζουμε να στρώσει.Εμάς εμβόλιο μας είπε τώρα αρχές του μήνα που θα ναι 2,5 σχεδόν.Θα κάνει καμία αργότερα;έχω ακούσει κι εγώ ότι κάποιοι τα ξεκινάνε αργότερα.Θηλασμό δεν έχει τύχει να κάνουμε εξω αλλά νομιζω θα το παλεψω.φιλάκια σε όλες σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορίτσια εγώ όπως συνήθως τώρα τελευταία βραδινή.. Μπράβο που μπορείτε να θηλαζετε δημόσια, εγω κολλάω πολύ και πηγαίνω στο αμάξι.. Ευτυχώς τα πίσω είναι φιμε βάζω και την κουβερτα της στα μπροστινα καθίσματα να μην φαινομαι από μπροστά και έτσι μόνο. Φοβάμαι ότι θα με δει κανείς και θα με προσβάλει. Δεν ξέρω πως αλλά μου έχει κολλήσει. Ότι κάνω κάτι περίεργο δηλαδή..

Γθα την πιπιλα mommy θα σε λιθοβολουσαν!!! Είναι πολύ σκληροπυρηνικες με έχουν κουράσει. Και μερικές είναι πολύ επιθετικες κιόλας. Παραμένω στην ομάδα μήπως χρειαστεί κάτι άλλα δεν διαβάζω πια τα ποστ τους. Πιπιλα εμένα με πολύ προσπάθεια έχει αρχίσει και παίρνει και την βοηθάει και να χαλαρώσει κάποιες φορές που την πιάνει και δεν ξέρει τί θέλει!!!

Felicitaki μπραβο για την ανάπτυξή σας και εις ανώτερα!!

Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε στους δύο μήνες, δηλ. την αλλά Δευτερα. Όσες κάνατε πείτε εμπειρίες. Μπράβο κοριτσάκια μου που μπηκατε να πείτε νεακια γιατί σκεφτόμουν πάει το παρεακι εξαφανιστηκαν όλες.. :(

Α!! Που μοιάζουν τα μωρακια σας; Εμένα στον μπαμπά της και μου το λένε όλοι!! Εμένα δεν με πειράζει καθόλου γιατί τους αγαπώ και τους δύο πολύ και όπως είπε και η μαμά μου καλο είναι που του μοιάζει γιατί της μαμάς ξέρουμε ότι είναι δικό της για τους μπαμπαδες υπάρχει αμφιβολία ;), για πλάκα έτσι;:mrgreen: :mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα μανουλες μου! Προσπαθω καιρο να σας γραψω αλλα καθε φορα με το που γράφω 3 γραμμές κατι γινεται(κλαίει η μικρη, χτυπάει το τηλέφωνο, γυρίζει ο αντρας μου απο τη δουλεια) και σταματάω!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!

Εμεις καναμε το εμβόλιο την παρασκευη, είμασταν 2 μηνων και 7ημερων! Εκείνη την ωρα πόνεσε η κακομοιρουλα(έκλαιγε και έκλαιγα κι εγω μαζι της) ειχε ταλαιπωρηθεί γιατι την πασπατευε μια ωρα και ο γιατρος για να την εξετάσει... Την εβαλα ομως αμεσως στο στηθος και ηρέμησε στο λεπτό ;) απο παρενέργειες ο γιατρος μου ειπε πως μπορει να εχει υπνηλία και ανορεξία αλλα καθε αλλο.. Λιγη γκρίνια ειχε χωρις λογο!

Απο βολτες κι εμεις εχουμε πάρει σβάρνα τα εμπορικά, χαχα, στις αρχές με το μαρσιπο, τελευταια σιγα σιγα καθεται και συο ξαροτσι(εχω ομως και το μαρσιπο μαζι για ωρα ανάγκης:P:p) το σαββατο ειχα τα γενέθλια μου και την πηγαμε πειραια στα μαγαζια για να μου πάρει δωρο ο αντρουλης μου! Ο γλυκουλης υην ειχε τοσες ωρες στον μαρσιπο για να ψωνίσω και να παω κομμωτηριο να φτιαξω λιγο τα μαλλια μου που κυκλοφορώ με το "μπιφτεκι"στο κεφαλι 2μιση μηνες!:P:p οχι οτι τον χάλασε δηλαδη που ειχε αγκαλθα την κορη, δουλευει πολλες ωρες μες στη βδομαδα και δεν την βλεπει πολυ, του λείπει!

Για το δημόσιο θηλασμο δεν εχει χρειαστει πολλες φορες, συνηθως την ταΐζω προν βγούμε και δεν λείπουμε πολλες ωρες! Κάποιες φορες την εχω θηλάσει στο αμάξι! Τις προάλλες βεβαια που πηγαμε στο mall τη θηλασα στην καφετέρια που κάτσαμε να πιούμε κατι μετα τα ψωνια και δεν ειχα θεμα! Φοραω ενα τιραντακι πανω απο το σουτιεν θηλασμου και απο πανω ενα μπλουζάκι! Ανεβάζω το μπλουζάκι ετσι ώστε να καλύπτει το πανω μέρος του στήθους και με το τιραντακι δεν κρυώνει η μεςη μου(και δεν φαινεται και η κοιλιτσα χαχα) ετσι βγαινει μονο η θηλη(την οποία εχει στο στόμα το μωρο) εκείνη τη μερα φοραγα και κια φαρδιά ζακέτα οποτε καλύφθηκα και με αυτη και δεν φαινόταν τιποτα! Το καλλυμα θηλασμου τι εινσι βρε κοριτσια;; Εμενα μου έδωσε η κουνιάδα μου ενα μαντήλι θηλασμου, εινσι τριγωνικό, δένει στο λαιμο και στην καμπύλη που δημιουργείται δένοντας τις άκρες του μπαίνει το μωρο, δεν ξερω αν λεμε το ιδιο!

Την πιπιλα εμενα δεν τη θελει καθολου, εχω εγκαταλείψει τις προσπαθειες, βάζει καμμια φορα το χέρι στο στόμα αλλα οχι πολυ συχνα οποτε δεν το θεώρησα και απαραίτητο, θα δείξει! Μου εςτειλαν δείγμα οι mam που εχω ακουςει τα καλυτερα γενικα, αν χρειαστει θα τη δοκιμάσω κι αυτη! Εν τω μεταξυ ο γιατρος μου ειπε πως αν βαζει ολο το χέρι στο στόμα να μην ασχοληθω, αν βαζει τον αντίχειρα μονο να προσπαθήσω να της το κοψω!

Φραουλιτσα τι ωραια που βγάλατε φωτογραφίες, τι ευγενικος ο γυναικολόγος σου! Η μπεμπα μοιάζει στον μπαμπα της(οπως οι περισσότερες κόρες αλλωστε) εχει και καναδυο στοιχεια δικα μου αλλα ειναι 80% μπαμπάς! Κι εγω χαιρομαι πολυ που του μοιάζει! Και εκεινος βεβαια καμαρώνει σαν το παγώνι οταν του υο λένε και τοτε χαιρομαι ακομα περισσοτερο!

Φελισιτακι μπραβο αγαπη μου για την υπομονη σου! Τα κατάφερες με το θηλασμο! Παίρνετε και βαρος, ολα τελεια!!!

Μομμυ μπορει να σε πετυχω σε κανα εμπορικό! Χαχαχα χρονια πολλα και για την επέτειο σας!

Σαγια μεγαλώσατε κι εσεις!! Κι εγω τα κιλά τα εχω χάσει ολα(μη σου πω και καναδυο παραπανω) αλλα η κοιλιτσα πετάει ελάχιστα ακομα! Το θετικό ειναι βεβαια οτι μου κανουν τα ρουχα μου(εκτος απο αυτα που ηταν πολυ στενά στο στο στηθος!

Μαριποζιτα κι εμεις εχουμε παει καναδυο φορες στην κουνιάδα μου που εχει μικρα αλλα ευτυχως η μάνα τους τα ειχε προετοιμάσει και δεν έπιαναν τη μπεμπα! Το σαββατο δε στα γενέθλια μου ειχαν ερθει σπιτι, ηρθε και ο αδελφός μου με τη δικη τους μπεμπα που εινσι 7 μηνων κσι γεμίσαμε παιδικές φωνούλες, ηταν πολυ ωραια!

Δεν ξέχασα καμμια ε;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Τι ωραία νεακια!!εμείς κάναμε το εμβόλιο 2 μηνών κ 3ημερών.έκλαψε πολύ αλλά για 2-3 λεπτακια.μετά ήταν κλάμα γκρίνια!δεν είχε παρενέργειες.δε καταλάβαμε τπτ.

Audette κ εγώ έτσι ακριβώς ντύνεσαι.τσαντάκι από κάτω,συνηθως κανένα φανελάκι κ από πάνω ζακέτα κ φουλάρι.πάντα έτσι ντυνομουν δηλ αλλά τώρα βάζω κ τσαντάκι να κάλυπτε την κοιλιά κ τη μέση.το κάλυμμα θηλασμού είναι σαν πόδια για να το φανταστείτε το περνάς από το λαιμό και καλύπτει κ το σώμα από το πλάι ως κατω κ στήθος φυσικα.ψάξτε το στο ίντερνετ.

Felicitaki μπράβο σας!!πως νιώθεις που ξεμπερδέψες με τα μπουκάλια?

Φραουλιτσα εμάς μας λένε ότι είναι ίδιος ο μπαμπάς του όπως κ ο μεγάλος!πω πω..θα έχω 3 ίδιους!χαχα!πωλητής καταφέραμε την πιπιλα?εμάς όπως είπε κ η Mommy λες κ εκνευρίζεται πιο πολύ.

Ετοιμαζόμαστε για τη βόλτα μας τώρα.βέβαια πάντα κοιμάται στη βόλτα.μάλλον η μαμά βγαίνει,όχι ο μπέμπης!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Χρόνια πολλά Audette !!!!!! Και ότι επιθυμείς!!! Να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι!!! Και μεις είμαστε όλο έξω τα σ/Κ και έχουμε πάει και στο mall και στο golden, εμένα ευτυχώς κάθεται στο καρότσι οπότε δεν έχουμε πρόβλημα, ή κοιμάται ή χαζεύει. Με την πιπιλα σώθηκα από κάποιες φάσεις που ήθελε να χαλαρώσει και έκανε σαν τρελή στο στήθος το βαζε το βγαζε γρυλιζε.. Τότε την θέλει γενικά όταν θέλει να κοιμηθεί. Στην αρχή για να την πάρει λένε την βάζεις όταν πεινάει, όχι και να λυσσαει, και αρχίζει να την ρουφάει. Έχει αρχίσει και την πιάνει με το χέρι και την βγάζει και μετά γκρινιάζει. Την έβαλα και στο γυμναστήριο και της αρέσει πολύ καθισε εχτές μισή ώρα!!! Και έχουμε αρχίσει και πιάνουμε κουβέντα λέει αυτή αγκου και αου και γω τα δικά μου και ξετρελενετε!!!

Καλή βόλτα Sagia αδικία και ο δεύτερος να μοιάζει στον μπαμπά!!! Τα πρώτα είπαμε οκ αλλά τόσο κόπο τράβηξε και η μαμά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Και σχετικά με την πιπιλα δοκίμασα 3 διαφορετικές για να δω ποια θέλει. Πρώτα βάλαμε της chicco την καουτσούκ μια φορά την πήρε πριν καιρό μετά δεν την ήθελε με τίποτα δοκίμασα και της ίδιας εταιρείας την physio με σιλικόνη ούτε αυτή τελικά της nuk με καουτσούκ πήρε. Στην αρχή όταν της την βάζω καμιά φορά την σπρώχνει, της την κρατάω εκεί λίγο και την χαιδευω και αρχίζει και την ρουφάει. Μακάρι να την κρατήσει γιατί εμένα χώνει δαχτυλακια και τα ρουφάει κιόλας!! :?

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα!!χθες βγήκα εδώ στη γειτονιά για καφέ και ο άντρας μου είχε το μωρό.μόλις ξύπνησε έβαλε τα κλάματα και μέχρι να γυρίσω τον βρήκα ήρεμο με την πιπιλα στο στόμα!!την είχε αρκετή ώρα μέχρι να τον ταισω αλλά μετά δε την ξαναπηρε με τπτ.τις έχουμε δοκιμάσει όλες φυσικά!έχουμε συλλογή!μόνο nuk αν πάρει.πιστεύω θα τη συνηθίσει σιγά σιγά.εγώ του φοράω 6-9 ρουχακια κ επίτηδες του αφήνω τα μανικακια μακριά για να μη βρίσκει το χέρι του,αλλά η μπλούζα είναι πάντα βρεγμένη!!

Ο μεγάλος μου Φραουλιτσα όσο πάει και καλύτερα!πλέον δε φωνάζει όπως τις αρχές και έχουμε ηρεμία στο σπίτι.έχει μάθει κ τις συνήθειες του μπέμπη και λέει ωχ..νυστάξε και γκρινιάζει,ωχ μας τα εκανε πάλι!του βάζει τη μουσική του,του λέει αγκουυ αγκουυ χαχαχα πολυ καλος φτου φτου

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!χαρηκα με τα νεα σας!!!εμεις γιναμε 2 μηνων στις 12 του μηνα και καναμ εμβολιο,εκλαψε στιγμιαια αλλα του προκαλεσε πολλη ανησυχια.γενικα εχουμε ακομη κολικους ποναει και δυσκολευεται να τα κανει κι εχουμε κλαματα και γκρινιες πλεον το πρωι ενω σαν να ηρεμησε τα απογευματα που τη βγαζουμε ολο αγκαλιτσα!ειναι για φαγωμα 5900 ηταν οταν πηγαμε 60 ποντοι!βγηκαμε οι 2 μας μια φορα μονοι σε σλινγκ και κοιμοταν μια αχαρα ευτυχως.γενικα επειδη ειανι πολυ γκρινιαρης με αγχωνει να βγω μονη μου.συνηθως βγαινουμε τα σ/κ οικογενειακα πηαγαμε και για φαγητο κι ευτυχως κοιμοταν κι η κορουλα μου πλεον ειναι τυπος και υπογραμμος,τον αγαπα και τον φροντιζει και γλυτωσαμ ετα πολλα ξεσπασματα ευτυχως!ο θηλασμος παει καλα αλλες μερες φουλ κι αλλες παιρνω και ανασα.το βραδυ ακομη δυτσυχως δυσκολο πολυ!κοιμαται ενα 4ωρο περιπου σερι ξυπναει γυρω στις 2.30-3.00 και μετα μεχρι το πρωι ζοριζεται πολυ για να τα κανει κι ετσι δεν κοιμομαστε ακριβως..

Audette πολυχρονη!!!!εμενα το σαββατο γιορταζει η μικρη κι ο αντρας μου εχει γενεθλια την αλλη εβδομαδα και θα κανουμε μια μαζωξη το σαββατο κι ελπιζω να περασουμε καλα!!φιλακια πολλα!!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλημέρα!!χθες βγήκα εδώ στη γειτονιά για καφέ και ο άντρας μου είχε το μωρό.μόλις ξύπνησε έβαλε τα κλάματα και μέχρι να γυρίσω τον βρήκα ήρεμο με την πιπιλα στο στόμα!!την είχε αρκετή ώρα μέχρι να τον ταισω αλλά μετά δε την ξαναπηρε με τπτ.τις έχουμε δοκιμάσει όλες φυσικά!έχουμε συλλογή!μόνο nuk αν πάρει.πιστεύω θα τη συνηθίσει σιγά σιγά.εγώ του φοράω 6-9 ρουχακια κ επίτηδες του αφήνω τα μανικακια μακριά για να μη βρίσκει το χέρι του,αλλά η μπλούζα είναι πάντα βρεγμένη!!

Ο μεγάλος μου Φραουλιτσα όσο πάει και καλύτερα!πλέον δε φωνάζει όπως τις αρχές και έχουμε ηρεμία στο σπίτι.έχει μάθει κ τις συνήθειες του μπέμπη και λέει ωχ..νυστάξε και γκρινιάζει,ωχ μας τα εκανε πάλι!του βάζει τη μουσική του,του λέει αγκουυ αγκουυ χαχαχα πολυ καλος φτου φτου

Φτου φτου μεγάλωσε το μικρό σου!!! 6-9 φοράτε; Μπράβο!! Εμείς 3-6 και της τραβάω και γω τα μανίκια. Με την πιπιλα τώρα πάλι δεν μου την παίρνει και συνέχεια, ουτε εγώ το θέλω, τις πρώτες μέρες την ήθελε πολύ . Τα πρωινά που ξυπνα και θέλει να ξανακοιμηθει την παίρνει και κάποιες φορές το βράδυ πριν πάει για ύπνο στις 11.

Ο μεγάλος σου είναι αστέρι!!! Μπράβο του!! Βγαίνετε και καροτσαδες σας ζηλεύω!!! Εγώ καθημερινές το αποφεύγω γιατί για να βγεις από την πολυκατοικία μας πρέπει να ανέβεις 30 σκαλιά και την τρανταζω αρκετά...

Καλησπερα κοριτσια!!!!χαρηκα με τα νεα σας!!!εμεις γιναμε 2 μηνων στις 12 του μηνα και καναμ εμβολιο,εκλαψε στιγμιαια αλλα του προκαλεσε πολλη ανησυχια.γενικα εχουμε ακομη κολικους ποναει και δυσκολευεται να τα κανει κι εχουμε κλαματα και γκρινιες πλεον το πρωι ενω σαν να ηρεμησε τα απογευματα που τη βγαζουμε ολο αγκαλιτσα!ειναι για φαγωμα 5900 ηταν οταν πηγαμε 60 ποντοι!βγηκαμε οι 2 μας μια φορα μονοι σε σλινγκ και κοιμοταν μια αχαρα ευτυχως.γενικα επειδη ειανι πολυ γκρινιαρης με αγχωνει να βγω μονη μου.συνηθως βγαινουμε τα σ/κ οικογενειακα πηαγαμε και για φαγητο κι ευτυχως κοιμοταν κι η κορουλα μου πλεον ειναι τυπος και υπογραμμος,τον αγαπα και τον φροντιζει και γλυτωσαμ ετα πολλα ξεσπασματα ευτυχως!ο θηλασμος παει καλα αλλες μερες φουλ κι αλλες παιρνω και ανασα.το βραδυ ακομη δυτσυχως δυσκολο πολυ!κοιμαται ενα 4ωρο περιπου σερι ξυπναει γυρω στις 2.30-3.00 και μετα μεχρι το πρωι ζοριζεται πολυ για να τα κανει κι ετσι δεν κοιμομαστε ακριβως..

Audette πολυχρονη!!!!εμενα το σαββατο γιορταζει η μικρη κι ο αντρας μου εχει γενεθλια την αλλη εβδομαδα και θα κανουμε μια μαζωξη το σαββατο κι ελπιζω να περασουμε καλα!!φιλακια πολλα!!!

Να τους χαίρεσαι και τους δύο και γενικότερα την οικογένειά σου!!! Κούκλα και σένα η μεγάλη σου!! Έχετε όλες πολύ καλά παιδάκια!!! Όταν μεγαλώσουν και υα μικρά σας και θα παίζουν θα είναι τέλεια!!! Σε παιδευει λίγο ο μικρός σου ε; Με τους κολικούς τι σου είπε ο παιδίατρος, ισχύει ότι κρατάνε μέχρι τριών μηνών; Αν ναι φτάνετε σιγά σιγά!!! Εμένα γενικά είναι ήρεμο μωράκι, εκτός και αν παιρναμε άλμα!!!:shock::shock: Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν η 7η και λίγο από αυτήν μου άλλαξε λίγο τα φώτα αλλά ηρεμησε ευτυχώς!!! Συνέχεια αγκαλιά και στήθος, με ειχε τρελανει, ουτε κοιμόταν, ευτυχώς πέρασε και έχω το καλό μου το παιδάκι πάλι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας! Κι εχεις να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τα παιδακια σας!!

Καλημέρα!! Τι ωραία νεακια!!εμείς κάναμε το εμβόλιο 2 μηνών κ 3ημερών.έκλαψε πολύ αλλά για 2-3 λεπτακια.μετά ήταν κλάμα γκρίνια!δεν είχε παρενέργειες.δε καταλάβαμε τπτ.

Audette κ εγώ έτσι ακριβώς ντύνεσαι.τσαντάκι από κάτω,συνηθως κανένα φανελάκι κ από πάνω ζακέτα κ φουλάρι.πάντα έτσι ντυνομουν δηλ αλλά τώρα βάζω κ τσαντάκι να κάλυπτε την κοιλιά κ τη μέση.το κάλυμμα θηλασμού είναι σαν πόδια για να το φανταστείτε το περνάς από το λαιμό και καλύπτει κ το σώμα από το πλάι ως κατω κ στήθος φυσικα.ψάξτε το στο ίντερνετ.

Felicitaki μπράβο σας!!πως νιώθεις που ξεμπερδέψες με τα μπουκάλια?

Φραουλιτσα εμάς μας λένε ότι είναι ίδιος ο μπαμπάς του όπως κ ο μεγάλος!πω πω..θα έχω 3 ίδιους!χαχα!πωλητής καταφέραμε την πιπιλα?εμάς όπως είπε κ η Mommy λες κ εκνευρίζεται πιο πολύ.

Ετοιμαζόμαστε για τη βόλτα μας τώρα.βέβαια πάντα κοιμάται στη βόλτα.μάλλον η μαμά βγαίνει,όχι ο μπέμπης!!!

Να σου πω εγω πριν φοραγα πολλα φορέματα και μπλουζιφορεματα με κολανακια αλλα τωρα που να σηκώσεις ολο υο φόρεμα για να θηλασεις;;; :P:pεκτος αν ειναι ανοιχτο μπροστα! Δεν πειραζει μια χαρα βολευόμαστε κι ετσι! Θα το δω κι αυτο το κάλυμμα που λες, σ ευχαριστω!

Τι ωραια που σου κοιμάται στη βολτα!

Χρόνια πολλά Audette !!!!!! Και ότι επιθυμείς!!! Να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι!!! Και μεις είμαστε όλο έξω τα σ/Κ και έχουμε πάει και στο mall και στο golden, εμένα ευτυχώς κάθεται στο καρότσι οπότε δεν έχουμε πρόβλημα, ή κοιμάται ή χαζεύει. Με την πιπιλα σώθηκα από κάποιες φάσεις που ήθελε να χαλαρώσει και έκανε σαν τρελή στο στήθος το βαζε το βγαζε γρυλιζε.. Τότε την θέλει γενικά όταν θέλει να κοιμηθεί. Στην αρχή για να την πάρει λένε την βάζεις όταν πεινάει, όχι και να λυσσαει, και αρχίζει να την ρουφάει. Έχει αρχίσει και την πιάνει με το χέρι και την βγάζει και μετά γκρινιάζει. Την έβαλα και στο γυμναστήριο και της αρέσει πολύ καθισε εχτές μισή ώρα!!! Και έχουμε αρχίσει και πιάνουμε κουβέντα λέει αυτή αγκου και αου και γω τα δικά μου και ξετρελενετε!!!

Καλή βόλτα Sagia αδικία και ο δεύτερος να μοιάζει στον μπαμπά!!! Τα πρώτα είπαμε οκ αλλά τόσο κόπο τράβηξε και η μαμά!!!

Κι εμενα πολλες φορες το κανει αυτο που βαζει και βγαζει το στηθος λες να δοκιμάσω να της χωσω την πιπιλα; Η κουμπάρα μου μου ειχε πει οτι της ειπε η παιδίατρος να τη βαζει στο μπέμπη της την ωρα που εχει γλαρωσει και εινσι έτοιμος να κοιμηθει για να τον ξεγελάσει!το δοκίμασα αλλα τιποτα! Θα δοκιμάσω και οταν πεινάει και βλέπουμε! Εν τω μεταξυ κι εμενα μαλλον περναει άλμα αυτες τις μερες γιατι εκει που έτρωγε καθε δυόμιση ωρες περιπου τωρα θελει να εινσι συνεχεια στο στηθος, γκρινιαζει συνεχεια, της φταίνε ολα κσι δεν κοιμάται και υο βραδυ που γενικότερα δεν ειχαμε θεμα!

Και σχετικά με την πιπιλα δοκίμασα 3 διαφορετικές για να δω ποια θέλει. Πρώτα βάλαμε της chicco την καουτσούκ μια φορά την πήρε πριν καιρό μετά δεν την ήθελε με τίποτα δοκίμασα και της ίδιας εταιρείας την physio με σιλικόνη ούτε αυτή τελικά της nuk με καουτσούκ πήρε. Στην αρχή όταν της την βάζω καμιά φορά την σπρώχνει, της την κρατάω εκεί λίγο και την χαιδευω και αρχίζει και την ρουφάει. Μακάρι να την κρατήσει γιατί εμένα χώνει δαχτυλακια και τα ρουφάει κιόλας!! :?

Εγω της nuk μονο δοκίμασα για να ειναι ειλικρινής αλλα λε να δοκιμάσω και της mam! Τι να πω υα δείξει... Θα της ανεβάσω κι απο την αποθήκη το γυμναστηριο καλα που μου το θύμησες μηπως και απασχολείται γιατι αυτες της μερες μου κανει νερά και δεν καθεται ουτε στο ρηλαξ!

6-9;;; Φτου φτου ολόκληρος παιδαρος!!

Τι γλυκουλης ο μεγάλος σου! Σε λιγο θα σου κανει και babysitting!!

Ζαχιρ μου να τους χαιρεσαι κι εσυ και τον αντρουλη και την κορούλα σου και να ειστε παντα ευτυχισμένοι με την οικογενεια σας!

Κι εμενα ταλαιπωρείται γενικα με το εντερακι της αλλα οσο πλησιάζουμε το τριμηνο νομιζω στρώνει... Μακαρι... Εμενα κοιμάται απο τις 9:30-10:00 ως τις 3:00 και μετα νιαουρίζει μεχρι το πρωι! Ρώτησα τον παιδίατρο κσι μου ειπε οτι επειδη εινσι μεταξυ ύπνου και ξύπνιου δεν μπορει να αποφασίσει αν θα τα κανει ή θα συνεχίσει τον υπνο της! Αντε βρες ακρη!

Μεγαλώσατε κι εσεις! Εμεις απο κιλά ειμαστε αδύνατουλες αλλα απο ύψος εχουμε φτάσει τους 62 πόντους!

Τι γλυκουλα και η φιλη σου η κορούλα! Να περάσετε ομορφα το σαββατο στη γιορτουλα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!σήμερα συννεφιά..κρίμα.μακάρι να μη χαλάσει ακόμα ο καιρός!εμείς Φραουλιτσα βγαίνουμε και σε 5'ειμαστε σε πεζόδρομο με παραλία για βόλτα και ποδήλατο, καφετέριες και μαγαζιά.μια χαρά.αλλά μέχρι να χαλάσει ο καιρός αλλιώς έχει τρελλο αερα αλλά έχουμε πεζοδρόμια και παιδική χαρά κοντά οπότε κάτι θα γίνει για καροτσαδα.

Καλά και εμείς εννοείται έχουμε και 3-6 αλλά αρχίσαμε και τα 6-9 και μας είναι μια χαρά αν γυρίσουμε μια φορά τα μανικακια μας.

Αudette 72 πόντους???Ουαου..την βλέπω μοντέλο την κόρη σου.εμείς θα έχουμε πάει 6500 κιλά πιστεύω γιατί ήταν 5700 περίπου αλλά πόσους πόντους να έβαλε?ήταν 59.θα μας κοιτάει από ψηλά η μικρή σου!!χαχα!

Ο δικός μου κορίτσια είναι ήσυχος και ως τις 7 το απόγευμα ούτε που τον καταλαβαίνεις,αλλά από εκείνη την ώρα και μετά δεν ησύχασε ως τις 11 που κοιμάται.σαν να θέλει να κοιμηθεί αλλά δε μπορεί.και να κοιμηθεί ξυπνάει σε λίγη ωρίτσα.αλλά δε μου φαίνεται να πονάει.θέλει αγκαλιά,στήθος,μισοκοιμαται κιόλας.το βράδυ από την πρώτη μέρα που ήρθαμε ως τώρα σταθερά ανα 2,5-3 ώρες.αλλά δε με πειράζει γιατί δε γκρινιαζει.

ΖαχΙρ μπήκαμε και εσείς σε ένα ρυθμό με τη μικρή ε?έχει δίκαιο η Φραουλιτσα τα παιδάκια μας αποδείχτηκαν πολύ καλά!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!σήμερα συννεφιά..κρίμα.μακάρι να μη χαλάσει ακόμα ο καιρός!εμείς Φραουλιτσα βγαίνουμε και σε 5'ειμαστε σε πεζόδρομο με παραλία για βόλτα και ποδήλατο, καφετέριες και μαγαζιά.μια χαρά.αλλά μέχρι να χαλάσει ο καιρός αλλιώς έχει τρελλο αερα αλλά έχουμε πεζοδρόμια και παιδική χαρά κοντά οπότε κάτι θα γίνει για καροτσαδα.

Καλά και εμείς εννοείται έχουμε και 3-6 αλλά αρχίσαμε και τα 6-9 και μας είναι μια χαρά αν γυρίσουμε μια φορά τα μανικακια μας.

Αudette 72 πόντους???Ουαου..την βλέπω μοντέλο την κόρη σου.εμείς θα έχουμε πάει 6500 κιλά πιστεύω γιατί ήταν 5700 περίπου αλλά πόσους πόντους να έβαλε?ήταν 59.θα μας κοιτάει από ψηλά η μικρή σου!!χαχα!

Ο δικός μου κορίτσια είναι ήσυχος και ως τις 7 το απόγευμα ούτε που τον καταλαβαίνεις,αλλά από εκείνη την ώρα και μετά δεν ησύχασε ως τις 11 που κοιμάται.σαν να θέλει να κοιμηθεί αλλά δε μπορεί.και να κοιμηθεί ξυπνάει σε λίγη ωρίτσα.αλλά δε μου φαίνεται να πονάει.θέλει αγκαλιά,στήθος,μισοκοιμαται κιόλας.το βράδυ από την πρώτη μέρα που ήρθαμε ως τώρα σταθερά ανα 2,5-3 ώρες.αλλά δε με πειράζει γιατί δε γκρινιαζει.

ΖαχΙρ μπήκαμε και εσείς σε ένα ρυθμό με τη μικρή ε?έχει δίκαιο η Φραουλιτσα τα παιδάκια μας αποδείχτηκαν πολύ καλά!

Sagia μου μετα το ειδα οτι έγραψα 72 πόντους κσι τι διόρθωσα!62 εννοουσα! Ειπαμε ειμαστε ψηλές αλλα οχι κι ετσι! Χαχαχα! Πρεπει να σας μουρλανα τελείως!

Τι ωραια φασουλα που εχετε κοντα στο σπιτι! Εμεις πρεπει να πάρουμε αμάξι για να παμε καπου καλα! Εχουμε βεβαια τα τζαμπο στα 5 λεπτα με τα ποδια! Προβλέπω να ξεκληριζομαστε οταν μεγαλώσει! Χαχαχα

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...