Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!εμεις εδω τρεξιμο φουλ..φραουλιτσα ο μπεμπης ακριβως ετσι κανει και μενα,τη μερα ανα 2ωρο και το αποευμα αρχιζει να θελει συνεχεια και γενικα κλαιει και δεν κοιμαται μεχρι τις 11 περιπου.μετα στη καλυτερη να κανει ενα 4ωρο υπνο και μετα μπορει παλι ανα 2ωρο.βασικα εχει θεμα με την κοιλιτσα του,ποναει και σφιγγεται παρα πολυ για να τα κανει κι ενω κοιμαται ξυοναει γιαυτο το λογο αφου ακουγεται σε ολο το σπιτι το μουγκρητο του..ειναι ενα γουρουνακι 5880 τον ζθγισα χθες.λεω οσο οικονομικη μου βγηκε η κορη μου που της κανουν ρουχα απο περυσι μιας κι ειναι σμιαμιδακι τοσο αυτος ο χοντρουλης μου θα θελει αλλα ρουχα.του πηρα φανελακια απο πρεναταλ 6-9 για πιο μετα υποτιθεται και του κανουν τωρα!!παντως γενικα ειναι γκρινιαρης αλλα εχεις λογους,συν την πανιδρομηση ο καημνουλης μου ολο του ανεβαινει το γαλα.θελω να τον φιλαω συνεχεια.ο θηλασμος πλεον ειναι τοσο ωραιος αλλα τα απογευματα μαρτυρω κι αρχιζω να φοβαμαι μηπως δεν εχω γαλα αλλα λογικα ειναι η ανησυχια που τον κανει ετσι.εχω κι ενα αλλο θεμα.το ενα στηθος οταν κατεβαινει το γαλα το πεταει συντριβανι,πνιγεται και μετα δε θελει να κατσει αλλο σπαρταρα κλαιγοντας και αγχωνομαι πολυ,προσπαθω να βγαζω λιγο,να τον εχω πανω μου καπως αλλα παλι το ιδιο.αλλες φορες ομως το διαχειριζεται,πινει πιο αργα και τα καταφερνει.

Μαμμυ και Φελισιτακι ευχομαι συντομα να κοψετε το μπουκαλι αν αυτο σας στενοχωρει θα τα καταφερετε αλλα και παλι βρε κοριτσια αφου θηλαζουν ειναι πολυ καλο.σας το λεεω εγω που την κορη μου δεν τα καταφερα καθολου και τωρα στο μπεμπη δειχνει να τα καταφεραμε,χαιρομαι πολυ αλλα καπου πρεπει ναμστε εμεις καλα ψυχικα,υγεια ναχουμε και να τα χαιρομαστε αυτο δωστε σημασια,να τα κανετε αγκαλιτσες φιλακια κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο.φιλια σε ολες!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια ομορφα!Ναι ναι πλεον κρυωνουμε και θα στρωσουμε και χαλακια πια.

Φραουλιτσα μου και Ζαχιρ μου ετσι λενε οτι γινεται στον θηλασμο,τα μωρα θελουν να θηλζουν συχνοτερα και οι μαμαδες ψαρωνουν οτι δεν εχουν γαλα αλλα δεν ισχυει!Υπομονη και σ'εσας κοριτσια γιατι κι εσεις ειστε ολη την ωρα τάισμα. Το μονο καλο που εχει το ξενο (πρεπει να βρω ενα!) ειναι οτι κοιμουνται παραπανω.Και παλι λεω στο τριωρο μα καλα τωρα δεν εφαγε?

Ζαχιρ μου ετσι ειναι κοριτσακι μου,πρεπει να χαιρομαστε τα μωρακια μας και να ειμαστε καλα γιατι το νιωθουν.Ισχυει αυτο που λες,οτι καθονται στο στηθος ειναι καλο.Χαιρομαι πολυ και για σενα που τα καταφερες αυτη τη φορα αφου το ηθελες τοσο!Ειναι φοβερο συναισθημα πραγματικα,αλλα εξαρταται απο μοναδικη δυαδα καθε φορα και δεν ειναι παντα ευκολο.

Ανδρομεδα μου ουτε κι εμεις θα παμε.Θα αρχισουμε σιγα σιγα βολτες σε σπιτια και malls και στις λιακαδες κανενα περιπατο.Ετσι το σκεφτομαι και βλεπουμε...Σας πεθυμησα,αντε να ξαναβρεθουμε με το καλο!Μηπως εχεις νεα απο ντιντι?Χαθηκε!

Φιλια πολλα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσακια!!!εμεις εδω τρεξιμο φουλ..φραουλιτσα ο μπεμπης ακριβως ετσι κανει και μενα,τη μερα ανα 2ωρο και το αποευμα αρχιζει να θελει συνεχεια και γενικα κλαιει και δεν κοιμαται μεχρι τις 11 περιπου.μετα στη καλυτερη να κανει ενα 4ωρο υπνο και μετα μπορει παλι ανα 2ωρο.βασικα εχει θεμα με την κοιλιτσα του,ποναει και σφιγγεται παρα πολυ για να τα κανει κι ενω κοιμαται ξυοναει γιαυτο το λογο αφου ακουγεται σε ολο το σπιτι το μουγκρητο του..ειναι ενα γουρουνακι 5880 τον ζθγισα χθες.λεω οσο οικονομικη μου βγηκε η κορη μου που της κανουν ρουχα απο περυσι μιας κι ειναι σμιαμιδακι τοσο αυτος ο χοντρουλης μου θα θελει αλλα ρουχα.του πηρα φανελακια απο πρεναταλ 6-9 για πιο μετα υποτιθεται και του κανουν τωρα!!παντως γενικα ειναι γκρινιαρης αλλα εχεις λογους,συν την πανιδρομηση ο καημνουλης μου ολο του ανεβαινει το γαλα.θελω να τον φιλαω συνεχεια.ο θηλασμος πλεον ειναι τοσο ωραιος αλλα τα απογευματα μαρτυρω κι αρχιζω να φοβαμαι μηπως δεν εχω γαλα αλλα λογικα ειναι η ανησυχια που τον κανει ετσι.εχω κι ενα αλλο θεμα.το ενα στηθος οταν κατεβαινει το γαλα το πεταει συντριβανι,πνιγεται και μετα δε θελει να κατσει αλλο σπαρταρα κλαιγοντας και αγχωνομαι πολυ,προσπαθω να βγαζω λιγο,να τον εχω πανω μου καπως αλλα παλι το ιδιο.αλλες φορες ομως το διαχειριζεται,πινει πιο αργα και τα καταφερνει.

Μαμμυ και Φελισιτακι ευχομαι συντομα να κοψετε το μπουκαλι αν αυτο σας στενοχωρει θα τα καταφερετε αλλα και παλι βρε κοριτσια αφου θηλαζουν ειναι πολυ καλο.σας το λεεω εγω που την κορη μου δεν τα καταφερα καθολου και τωρα στο μπεμπη δειχνει να τα καταφεραμε,χαιρομαι πολυ αλλα καπου πρεπει ναμστε εμεις καλα ψυχικα,υγεια ναχουμε και να τα χαιρομαστε αυτο δωστε σημασια,να τα κανετε αγκαλιτσες φιλακια κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο.φιλια σε ολες!!

Α!Για την υπερπαραγωγη θα σου προτεινα αυτα που ηδη κανεις...δεν ξερω κατι αλλο...Κι εμεις εχουμε κολικους που και που.Ας πουμε χθες βραδυ ηθελε να κοιμηθει και με το που πηγαινε να τον παρει ο υπνος ακουγες πριτς και δωστου κλαμα ξανα.Για ρωτα και τον παιδιατρο να δουμε.Καποιες κοβουν τα γαλακτοκομικα δοκιμαστικα ας πουμε...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Τι κανετε;;

Αννουλα μου ουτε κι εγω εχω το συγκεκριμένο φάρμακο! Σου ευχομαι ομως πολυ πολυ κσλη επιτυχια στις προσπαθειες σου(τα εχουμε πει και στο δίπλα τοπικ)!

Φραουλιτσα κι εμενα το ιδιο ωραριο εχει! Χαθρομαι που υο λες γιατι ειχα ανησυχήσει οτι μονο εμενα τρώει τοσο συχνα!

Ουτε κι εγω θα παω συο θηλασμο με αυτο τον καιρο εννοειται! Λεμε μηπως παμε σημερα μια βολτα στο the mall για να κανουμε και κατι ψωνια που θελουμε! Για να δουμε πως θα παει... Προχθες πηγαμε σουπερ μαρκετ, στη διαδρομή χάλασε τον κοςμο αλλα μεσα που την ειχα στο μαρσιπο ηταν πολυ ήσυχη!

Mommy αλλο ενα πλεονέκτημα του ξένου ειναι οτι μπορεις να τον αφήσεις 2 ωρες και να βγεις για μια δουλεια ή μια βολτα! Εμενα το μπιμπερο δεν το θελει με τιποτα οποτε αναγκαστικά αν παω καπου(κατι που γινεται σπάνια) πρεπει να την παρω μαζι(αν γινεται αλλιως δεν παω καθολου)! Παντως δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι για το ξένο, ουτως ή αλλως πίνει και απ το δικό σου!

Ζαχιρ μου τι γλυκός ο μπεμπινος σου, ποσο εχει μεγαλώσει! Κι εμενα πολλες φορες πνίγεται ειδικα το πρωι που εινσι πιο πολυ το γαλα! Και επισης παλεύει για να κανει κακά η κακομοιρουλα, και οταν τα καταφέρνει ανακουφίζεται πολυ!

Ανδρομέδα κι εγω με τον μαρσιπο εχω σωθεί, αλλα και με ενα ρηλαξ-κούνια που εχουμε πάρει και καθεται 2-3 ωρες τη μερα(οχι συνεχόμενες) οποτε παιρνω κι εγω μια ανάσα;

Η ντιντι ειχε εμφανιστεί σε καποια φαση στο αλλο τοπικ αλλα μετα χάθηκε παλι! Καλα ειναι παντως και εκείνη και ο μπεμπακος της!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κοριτσια μου καλησπερα και συγγνωμη που παρεμβαινω στην ομαδα σας.

Καταρχην να χαιρεστε τα μωρακια σας και ευχομαι να τα λεμε συντομα ολες μας ως μανουλες.

Θα θελαμε να γνωριζετε καποια βασικα για εμας.

Εχουμε κανει 3 προσπαθειες εξωσωματικης ,2 εκ των οποιων,μια βιοχημικη και μια παλλινδρομη.

Το Σεπτεμβριο καναμε μια ακομα προσπαθεια και εχουμε παγωτινια.

Αυτο το μηνα θελουμε να κανουμε μια ακομα προσπαθεια .Ειμαστε και οι δυο ανασφαλιστοι και κανουμε εκκληση σε οποιο κοριτσι ισως περρισεψαν φαρμακα και εχει την καλοσυνη για να μπορεσουμε να πραγματοποιησουμε την προσπαθεια μας!

Χρειαζομαστε 3.600 μοναδες ενεσεις μενοπουρ-MENOPUR.

Ευχομαστε να μην γιναμε φορτικοι ή ενοχλητικοι,σας ευχομαστε παντα ευτυχια στις οικογενειες σας!

Ευχαριστουμε θερμα!

Αννουλα καλη επιτυχια στην μεγαλη προσπαθεια που κανεις!Σου ευχομαι συντομα να ερθει το αγγελουδι σου με το καλο.Δυστυχως δεν εχω τα φαρμακα που ζητας αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια ανοιξε ξεχωριστο θεμα και θα τα βρεις!Ο Θεος και ξη Παναγια να ειναι κοντα στον αγωνα σας.Φιλια

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου! Τι κανετε;;

Αννουλα μου ουτε κι εγω εχω το συγκεκριμένο φάρμακο! Σου ευχομαι ομως πολυ πολυ κσλη επιτυχια στις προσπαθειες σου(τα εχουμε πει και στο δίπλα τοπικ)!

Φραουλιτσα κι εμενα το ιδιο ωραριο εχει! Χαθρομαι που υο λες γιατι ειχα ανησυχήσει οτι μονο εμενα τρώει τοσο συχνα!

Ουτε κι εγω θα παω συο θηλασμο με αυτο τον καιρο εννοειται! Λεμε μηπως παμε σημερα μια βολτα στο the mall για να κανουμε και κατι ψωνια που θελουμε! Για να δουμε πως θα παει... Προχθες πηγαμε σουπερ μαρκετ, στη διαδρομή χάλασε τον κοςμο αλλα μεσα που την ειχα στο μαρσιπο ηταν πολυ ήσυχη!

Mommy αλλο ενα πλεονέκτημα του ξένου ειναι οτι μπορεις να τον αφήσεις 2 ωρες και να βγεις για μια δουλεια ή μια βολτα! Εμενα το μπιμπερο δεν το θελει με τιποτα οποτε αναγκαστικά αν παω καπου(κατι που γινεται σπάνια) πρεπει να την παρω μαζι(αν γινεται αλλιως δεν παω καθολου)! Παντως δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι για το ξένο, ουτως ή αλλως πίνει και απ το δικό σου!

Ζαχιρ μου τι γλυκός ο μπεμπινος σου, ποσο εχει μεγαλώσει! Κι εμενα πολλες φορες πνίγεται ειδικα το πρωι που εινσι πιο πολυ το γαλα! Και επισης παλεύει για να κανει κακά η κακομοιρουλα, και οταν τα καταφέρνει ανακουφίζεται πολυ!

Ανδρομέδα κι εγω με τον μαρσιπο εχω σωθεί, αλλα και με ενα ρηλαξ-κούνια που εχουμε πάρει και καθεται 2-3 ωρες τη μερα(οχι συνεχόμενες) οποτε παιρνω κι εγω μια ανάσα;

Η ντιντι ειχε εμφανιστεί σε καποια φαση στο αλλο τοπικ αλλα μετα χάθηκε παλι! Καλα ειναι παντως και εκείνη και ο μπεμπακος της!

Εχεις δικιο κοριτσακι μου,ευτυχως πινει και λιγο μαμαδογαλατακι!Βρηκα ενα καλο συμπληρωμα για αυξηση παραγωγης,οποια κοπελα το θελει να στειλω πμ γιατι δεν ξερω αν κανει να το πω εδω.

Ο δικος μου ακομα δυσανασχετει στο μαρσιπο αλλα οποτε το θυμαμαι το ξαναπροσπαθω μπας και κατσει!Ριλαξ δεν εχω,λετε να το δοκιμασω?Δεν ειναι και λιγο 2-3 ωρες να καθεται!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Πω πω σήμερα είχαμε όλες όρεξη για κουβέντα!!

Πήγα για την ευχή αλλά η μικρή απίστευτη!! Την ώρα που την έχω στο καρότσι να φύγουμε μου τα κάνε!!! Και έτρεχα πανικοβλητη μην και αργήσω στον παπά. Εκεί όμως κυρία... Δεν γκρινιαξε καθόλου αφού ο παπάς στο τέλος μου λέει έτσι ήσυχη είναι πάντα; Γενικά είναι ήσυχο το καλό μου...

Σχετικά με τα πονακια όταν κάνουν κακά ή αέρια είναι φυσιολογικά, είναι που στρώνει το σύστημα, πριν δεν επιναν γαλατακι σιγά σιγά όμως θα στρωσουν, εμένα δεν κλαίει κάθε φορά αν και τις πιο πολλές κλαίει. Έχει φτάσει αισίως τα 5 κιλά και μένα, θρεφταρακι!!! Όσο για το βράδυ που τρώνε συνέχεια δεν είναι ότι δεν έχουμε γάλα, νομίζω προσπαθούν να χαλαρωσουν γιατί συσσωρευεται η κούραση της ημέρας.

Συντριβανακι και μένα κάνει το αριστερό ακόμα αλλά όταν πνιγεται σηκώνω λίγο το κεφάλι της πιο ψηλά όπως τρώει αλλά έχει αρχίσει και αυτή και το κουμανταρει.

Για το ριλαξ σωτήριο!!! Όταν την πιάνει η γκρίνια που δεν καθεται πουθενά την βάζω εκεί και χαλαρώνει. Ρίχνει κάτι υπνους... Αν και δεν την αφήνω πολύ ώρα σ'αυτο.

Πολλά είπα πάλι!!!

Ερώτηση στον παπά που σας έδωσε ευχή δώσατε τίποτα; Εγώ όχι αλλά επειδή δεν ξέρω από αυτά μετά σκέφτηκα μήπως έπρεπε να δώσω κάτι.... Εσείς τί κάνατε;; Φιλιααα σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ανδρομέδα όσο μπορείς απέφυγε να την κουνας για να κοιμηθει γιατί αν μάθει την πάτησες, προσπάθησε όσο γίνεται βέβαια, να την ξαπλωνεις στο κρεβάτι της πριν κοιμηθεί τελείως για να μάθει να κοιμάται και μόνη της, εγω την αφήνω και κάποιες φορές όταν είναι ξύπνια, όχι όμως να κλαίει, όσο μπορείς βέβαια γιατί αν σου είναι δύσκολη και κλαίει πολύ φαντάζομαι δεν είναι και τόσο εύκολο...

Πιπιλα έδωσε τελικά καμιά; Εγώ όχι ακόμα γιατί χεράκια στο στόμα βάζει μόνο όταν πεινάει και έτσι την βρίσκω περιττή προς το παρόν.

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστουμε απο καρδιας για την συμπαρασταση και τις υπεροχες ευχες σας!Μας προσφερετε απιστευτη δυναμη και τοσο θετικη ενεργεια!

Καθε καλο στις οικογενειες σας,παντα χαρες!

Ζητω συγγνωμη αν δεν εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα κοριτσιων,παρακολουθω τις απαντησεις απο πολλες ομαδες και ισως καποια κοπελα μου εχει ξεφυγει.

Αν εχετε καποιο νεοτερο για τα φαρμακα που καναμε εκκληση(3.600 μοναδες Μενοπουρ-Menopur),παρακαλουμε πολυ στειλτε μας ενα προσωπικο μηνυμα γιατι ισως δεν δουμε την αναρτηση.

Ευχαριστουμε απο καρδιας!❤

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Γειά σας μανουλες!!χαίρομαι που είστε όλες καλά!και εμείς μια χαρούλα.ξεψαρωσα κ τον βγάζω κάθε μέρα γιατί ηρεμεί πολύ!αύριο έχουμε εμβόλιο κιόλας!ανυπομονώ να μας δει ο γιατρός,έχω και ένα αγχος να δω αν πήρε βάρος.

Μοmay to be αν μπορείς στείλε μου το συμπλήρωμα γιατί παίρνω μαγιά εδώ και 5 μέρες και δε βλέπω αποτέλεσμα.θέλω να βγάζω έξτρα γάλα για αποθήκευση αλλά δε του φτάνει μετά την άντληση και του το δίνω.γιαυτό θέλω να αυξήσω την παραγωγή.ελπίζω να μη προκάλεσω κανένα πρόβλημα π.χ υπερπαραγωγή.

Εμείς κορίτσια περάσαμε ένα 3ημέρο με καθόλου ύπνο οοοολη μέρα και μόνο στήθος.απορώ τι έπινε ο καημένος.ευτυχώς πέρασε γιατί ήμουν έτοιμη να κόψω φλέβες!!τώρα ανά 2-3 ώρες πάνω κάτω τρώμε,κάνει κακά σε κάθε τάισμα και δεδειχνει να εχει πονακια.αποκοιμιοταν στο στήθος και μετά αγκαλίτσα απαραίτητα για λίγο γιατί αλλιώς ξυπνάει!ευτυχώς δε θέλει κούνημα μέχρι στιγμής!πιπιλα πήρε 1-2 μέρες και τώρα πάλι την φτύνει.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας! Τελικά πήγαμε στην πεθερά μου και περάσαμε και πολύ ωραία:D Είχαν έρθει και τα ανήψια μου αλλά ευτυχώς η μαμά τους τα κρατούσε μακριά απο το μωρό και γενικά μας πρόσεξαν πολύ. Για ταξί είπαμε οτι θα έχουμε και μωράκι μαζί και μας έστειλαν ένα καινούργιο αυτοκίνητο, πεντακάθαρο, που δεν κάπνιζε ο οδηγός. Όλα μια χαρά. Σήμερα κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο. Έκλαψε λίγο ο μικρός μου αλλά μετά το τσίμπημα αμέσως σταμάτησε. Το ίδιο έκανε και στην κλινική όταν του έπαιρναν αίμα, έκλαιγε στη βελόνα και μετά ησυχία . Κλείσαμε και το ραντεβού για τον επόμενο μήνα. Αισίως φτάσαμε τα 5500 κιλά και 58 εκατοστά:D Το κακό είναι οτι όσο αυτός μεγαλώνει τόσο μου πέφτει ο ώμος στο κουβάλημα:rolleyes: Φυσικά έχουμε και πονάκια και τότε περπατάμε νυχτιάτικα οικογενειακώς.

Πιπίλα εγώ του έδωσα αφού σαράντησε. Είχα μια ανησυχία αλλά ευτυχώς δεν είναι και πολύ φανατικός. Τη δέχεται για λίγο μόνο αφού έχει φάει, έχει κάνει μπάνιο και δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και βαριέται και μετά απο λίγο τη φτύνει και χαμογελάει:P

Γειά σας μανουλιτσες!πως είστε?χαθηκαμε μωρέ!

Εμείς είμαστε καλά,μεγαλωνουμε,απολαμβάνουμε βολτίτσες τώρα που έχει ήλιο.ξεκίνησε ξανά ο μεγάλος παιδικό κ εμείς όλο το πρωι τριγύρναμε κ χαλαρώσουμε κ οι δύο πήρα κ ένα κάλυμμα θηλασμού κορίτσια κ μου έφυγε το αγχος με τον θηλασμό έξω μια χαρά!κάναμε εμβόλιακι,από κιλά 2 μηνών ήμασταν 5600 κ 59 πόντους.πάνω κάτω έχει κ συγκεκριμένες ώρες που κοιμάται.το απόγευμα όμως δεν είναι σταθερος κ είναι κ λίγο ανήσυχος.αυτά τα νέα μας!Επίσης ξαφνικά διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανήλθε πλήρως..

Πείτε κανένα νεακι κ εσείς!φιλια

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπέρα κορίτσια χαθηκαμε όντως!!! Και εμείς μια χαρά είμαστε μεγαλωνουμε!!! Αχ σήμερα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μέρα!!! Ήρθε φωτογράφος στο σπίτι για επαγγελματική φωτογράφηση δώρο του γυναικολογου μου. Στην αρχή το θεώρησα βλακεια αλλά ευτυχώς που δέχτηκα!!! Έφερε ρουχαλάκια και διάφορα αξεσουάρ και βγήκαν κάτι φωτογραφίες υπέροχες!!! Σαν αυτές που βάζουν στο ίντερνετ με τα μωρακια τις παραμυθένιες!!! Έχω χαρεί πολύ μου άρεσε σαν ιδέα. Αυτά απο νέα. Πήγα και στον γιατρό μια χαρά όλα κομπλέ στην θέση τους. Πήρα και υπνοσακο, στην αρχή σκέφτηκα για μεταχειρισμενο αλλά τελικά πήρα από τα mothercare 50 ευρώ τους έχει πιστεύω θα βολέψει. Το εύχομαι δηλαδή γιατί το ρινγκ σλινγκ δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ούτε το βλέπω δηλαδή...

Α εσάς την πιπιλα την δέχονται; Εμένα όχι και τόσο όλο την φτύνει και έχω δοκιμάσει αρκετές πιπιλες :confused: με τα χίλια ζόρια την κρατάει για πολύ λίγο. Έχετε καμιά ιδέα; Γιατί το βράδυ όταν θέλει να κοιμηθεί χώνει το δάχτυλο και το πιπιλα με πάθος. Ευτυχώς δεν έχει βρει ακόμα τον αντιχειρα!!! Τί θα την κάνω; Φιλιά πολλά σε όλες!! Μπείτε να πείτε κάνα νέο καλέ!!! Sagia το κάλυμμα σε βολεύει; Και πως βλέπεις τί κάνει το μωρό; Εμεις έχουμε βγει βόλτες σε εμπορικά καθόμαστε κάνα δυωρο τρίωρο στην καλύτερη και μετά πάμε στο αμάξι την θηλαζω και φεύγουμε. Ντρέπομαι πολύ βρε κορίτσια...

zZWsp2.png398Mp3.png

Μια απτά ίδια με την πιπιλα κ το δαχτυλο.δε ξέρω τι θα γινει.ο παιδίατρος μας είπε να επιμένουμε.να βόλτα την πιπιλα στο γάλα μου και κυρίως όταν αρχίζει και πεινάει.

Το κάλυμμα μια φορά το χρησιμοποιησα που πήγαμε για φαγητό οικογενειακά κ βολεψε πολυ.τον ενοχλούσε λίγο αλλά ήταν η πρώτη φορά από πάνω έχει ένα πλαστικό και κάνει καμπύλη.εσύ δηλ κοιτάζεις το μωρό κανονικά.είναι πολύ ανοιχτό αλλά από απέναντι δε φαίνεται τπτ.εγώ κάνα 2 φορές θηλασω κανονικά όταν τον έπιασαν τα κλάματα και μετά από λίγο είδα γνωστούς και είπα ότι δε το ξανακάνω!φαντάσου να με έβλεπαν!απαπα!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Να βάλω γάλα στην πιπιλα εννοούσα.

Και βασικά με το δημοσιο θηλασμό αν θηλαζει ήρεμα και ωραία εννοείται δε με πειράζει.αλλά ώρες ώρες π.χ όταν είναι να κάνει κακά που τον πιάνει η λυσσα και πιάνει και αφήνει το βυζι και ξανά τα ίδια μια από το ένα μια από το άλλο... Ε εκεί νομίζω όλες θα νιώθαμε χάλια.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...