Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Φιλιά της δίνω και γω παντού!!! Είναι γλυκές!!! Και σιγά σιγά γίνονται μωράκια ανταποκρινονται κάνουν διαφορα και είναι τέλεια!!

Για τον δημόσιο κάτσε να δούμε γιατί αν είναι έτσι ο καιρός δεν θα το ταλαιπωρησω το παιδι. Στο Ζάππειο θα γίνει σε ανοιχτό χώρο.

Άμα μπορέσεις βγες μια βόλτα θα ξελαμπηκαρει το μυαλό σου!!! Εγώ από την κλεισουρα είχα πονοκέφαλους και είχα χαζεψει... Ένιωσα ότι πήρα ανάσα και δεν πηγαμε κάπου σε πάρκα και για μια ώρα περίπου ήμασταν έξω. Αν φτιάξει ο καιρός βγες έστω με τα πόδια μισή ώρα. Ευχή εντωμεταξυ δεν έχω πάρει ακόμα και έχω βγει αρκετές φορές... Θα την πάρω μια καθ καλή όταν βγούμε.:mrgreen:

Για τον θηλασμό αυτό που λες όσο αντεξεις κοίτα και συ να σαι καλά!!!

Ναι είναι αγγελουδάκια γλυκά!

Ωραία, οπότε το βλέπουμε για τον δημόσιο θηλασμό. Κυρίως για να σας δω θα ερχόμουν, αλλά το σκέφτομαι που θα είναι σε ανοιχτό χώρο.

Έχεις δίκιο, πρέπει να την κάνω τη βολτούλα μου. Κάθομαι στο παράθυρο και ο ήλιος με τυφλώνει! Έχω βρυκολακιάσει! Μου έχουν λείψει οι βόλτες με τα πόδια που έκανα όταν ήμουν έγκυος... ε ρε τι χιλιόμετρα είχαμε ρίξει! Και με πόσα κιλά πάνω! χαχαχα

Ε τώρα για την ευχή κοντεύετε να σαραντίσετε, θα πας μια και καλή!

Φιλάκια πολλάααα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μένα! Είχαμε το κρυωματάκι μας και μας ταλαιπώρησε με μυξούλες αλλά τώρα όλα καλά με τον ορό και το αποφρακτικό. Το έχω μεγαλο άγχος αυτό με τις αρρώστιες, δεν θέλω να μου αρρωσταίνει το μικράκι αλλά αφού οι πρώτοι του μήνες θα είναι μέσα στο χειμώνα μάλλον δεν έχουμε επιλογή. Προς το παρόν η μεγαλύτερή μας βόλτα ήταν μέχρι τη μητέρα μου που μένει λίγο πιο πάνω απο εμάς. Αύριο θα πάμε με ταξί στην πεθερά μου που μένει αρκετά μακριά και το σκέφτομαι πάρα πολύ:-( Το κρύο, αν φυσάει, τα μικρόβια στο ταξί κτλ.. ΄Ήθελα να το ακυρώσω αλλά η γυναίκα έχει κάνει τόσες ετοιμασίες που ντρέπομαι.

Mommy to be μπράβο που το παλεύεις, μόνο καλό κάνεις στο μωράκι με το μητρικό γάλα και για όσο τα καταφέρετε είναι μια χαρά. Όσο για τα μαλλάκια, τώρα χάνουν αυτά που είχαν απο την κοιλιά και βγάζουν τα δικά τους. Εμάς ο μπαμπάς μας λέει οτι μοιάζει με τον Χα'ι'κάλη:D

Γεια σας μανουλες!!!!! Διαβάζω τα νέα σας αλλά πραγματικά με τη μικρή όλη μερα στο στήθος χρόνος μηδέν!!! Σήμερα προσπαθώ όλη μερα να σιδερωσω και προκοπή καμία.Βέβαια πάμε καλά .ελατυωσαμε κι άλλο το συμπλήρωμα και αν τα καταφέρουμε μπορεί σε κάνα δύο βδομάδες να το κόψουμε.Θέλει τεραααασσστια υπομονή παντως.Όσες είναι στην ίδια φάση φαντάζομαι καταλαβαίνουν. Ή σύμβουλος θηλασμού και παιδίατρος που έχω εγώ δεν είναι καθόλου ακριβή πάντως.Από βόλτες εμείς μια φορά βγήκαμε στα πεθερικά που είναι κοντά και θα ξαναπαμε μεθαύριο που σαραντιζω και επισήμως. Φιλάκια σε όλες σας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας μανουλες!!!!! Διαβάζω τα νέα σας αλλά πραγματικά με τη μικρή όλη μερα στο στήθος χρόνος μηδέν!!! Σήμερα προσπαθώ όλη μερα να σιδερωσω και προκοπή καμία.Βέβαια πάμε καλά .ελατυωσαμε κι άλλο το συμπλήρωμα και αν τα καταφέρουμε μπορεί σε κάνα δύο βδομάδες να το κόψουμε.Θέλει τεραααασσστια υπομονή παντως.Όσες είναι στην ίδια φάση φαντάζομαι καταλαβαίνουν. Ή σύμβουλος θηλασμού και παιδίατρος που έχω εγώ δεν είναι καθόλου ακριβή πάντως.Από βόλτες εμείς μια φορά βγήκαμε στα πεθερικά που είναι κοντά και θα ξαναπαμε μεθαύριο που σαραντιζω και επισήμως. Φιλάκια σε όλες σας!!!

Μπραβο σου βρε felicitaki μου!Πολυ χαιρομαι που τα καταφερνεις!Ξερω ποσο δυσκολο ειναι και σου αξιζουν συγχαρητηρια!Κανεις και θηλαστρο ή τα καταφερνεις μονο με στηθος?Στα ποσα ml συμπληρωμα ετελευταια.Φανταζομαι. μειωνεις σταδιακα τα μπουκαλια και μετρας βρεγμενες πανες?Κι εγω τον βαζω συνεχεια στηθος αλλα δε μου το αδειαζει καλα..Σου στελνω και πμ...

Εμεις πηγαμε σημερα παιδιατρο,ολα οκ αφου αρχισει και παιρνει καλο πια βαρος ο μπεμπης,δοξα τον Θεο.Με τον χαλινο ομως επιμενει να μην κανω τπτ γιατι δεν παιζει ρολο και να προσπαθησω ετσι οσο παει,εχω καταμπερδευτει. Η αληθεια ειναι ομως οτι δε φαινεται να εχει κατι αξιοσημειωτο κιολας...

Κοριτσια και τωρα μια ερωτηση πιο προσωπικη.Οι θηλες εχουν αποχρωματιστει καθολου ή οχι ακομα?Εγω παρατηρησα μια διαφορα τελευταια.

Τελικα θα πατε στον δημοσιο θηλασμο?Εγω σαραντιζω την επομενη μερα και μετα λεω να παω μια βολτουλα κοντα.Φοβαμαι τοσο νωρις να τον βγαλω ωρα εξω.Παντως θα ειναι ωραια.

Κοιταζα και τα χειμερινα μου ρουχα..με λιγη προσπαθεια ακομα θα χωρεσω σε μερικα!Ανυπομονω να παρω κανενα καινουριο κιολας αλλα αργοτερα,να φυγουν μερικα κιλα ακομα.

Επισης σας το ειπα απο προχθες περναμε το πρωτο μας αλμα αναπτυξης!Το καταλαβα γιατι κοντευε να φαει και τη ρωγα μου και το μπουκαλι!!!χαχα

Φιλακιααα

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γεια σας κι απο μένα! Είχαμε το κρυωματάκι μας και μας ταλαιπώρησε με μυξούλες αλλά τώρα όλα καλά με τον ορό και το αποφρακτικό. Το έχω μεγαλο άγχος αυτό με τις αρρώστιες, δεν θέλω να μου αρρωσταίνει το μικράκι αλλά αφού οι πρώτοι του μήνες θα είναι μέσα στο χειμώνα μάλλον δεν έχουμε επιλογή. Προς το παρόν η μεγαλύτερή μας βόλτα ήταν μέχρι τη μητέρα μου που μένει λίγο πιο πάνω απο εμάς. Αύριο θα πάμε με ταξί στην πεθερά μου που μένει αρκετά μακριά και το σκέφτομαι πάρα πολύ:-( Το κρύο, αν φυσάει, τα μικρόβια στο ταξί κτλ.. ΄Ήθελα να το ακυρώσω αλλά η γυναίκα έχει κάνει τόσες ετοιμασίες που ντρέπομαι.

Mommy to be μπράβο που το παλεύεις, μόνο καλό κάνεις στο μωράκι με το μητρικό γάλα και για όσο τα καταφέρετε είναι μια χαρά. Όσο για τα μαλλάκια, τώρα χάνουν αυτά που είχαν απο την κοιλιά και βγάζουν τα δικά τους. Εμάς ο μπαμπάς μας λέει οτι μοιάζει με τον Χα'ι'κάλη:D

Περαστικουλια σας μωρε.Πως πηγε η μακρινη βολτα?Πηρες ολο το σπιτι μαζι???:D

Ναι κι εμεις χαικαλης γιναμε!χαχαχα Βγαλαμε και νινιδα λιγη αλλα του βαζω ελαιολαδο και τον λεω λαδοποντικα!!-

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Μπραβο σου βρε felicitaki μου!Πολυ χαιρομαι που τα καταφερνεις!Ξερω ποσο δυσκολο ειναι και σου αξιζουν συγχαρητηρια!Κανεις και θηλαστρο ή τα καταφερνεις μονο με στηθος?Στα ποσα ml συμπληρωμα ετελευταια.Φανταζομαι. μειωνεις σταδιακα τα μπουκαλια και μετρας βρεγμενες πανες?Κι εγω τον βαζω συνεχεια στηθος αλλα δε μου το αδειαζει καλα..Σου στελνω και πμ...

Εμεις πηγαμε σημερα παιδιατρο,ολα οκ αφου αρχισει και παιρνει καλο πια βαρος ο μπεμπης,δοξα τον Θεο.Με τον χαλινο ομως επιμενει να μην κανω τπτ γιατι δεν παιζει ρολο και να προσπαθησω ετσι οσο παει,εχω καταμπερδευτει. Η αληθεια ειναι ομως οτι δε φαινεται να εχει κατι αξιοσημειωτο κιολας...

Κοριτσια και τωρα μια ερωτηση πιο προσωπικη.Οι θηλες εχουν αποχρωματιστει καθολου ή οχι ακομα?Εγω παρατηρησα μια διαφορα τελευταια.

Τελικα θα πατε στον δημοσιο θηλασμο?Εγω σαραντιζω την επομενη μερα και μετα λεω να παω μια βολτουλα κοντα.Φοβαμαι τοσο νωρις να τον βγαλω ωρα εξω.Παντως θα ειναι ωραια.

Κοιταζα και τα χειμερινα μου ρουχα..με λιγη προσπαθεια ακομα θα χωρεσω σε μερικα!Ανυπομονω να παρω κανενα καινουριο κιολας αλλα αργοτερα,να φυγουν μερικα κιλα ακομα.

Επισης σας το ειπα απο προχθες περναμε το πρωτο μας αλμα αναπτυξης!Το καταλαβα γιατι κοντευε να φαει και τη ρωγα μου και το μπουκαλι!!!χαχα

Φιλακιααα

Mommy to be

Θηλαστρο δε χρησιμοποιώντας ακόμη.μόνο στήθος όλη την ώρα.Βέβαια να σου πω την αλήθεια δε νιώθω να έχω πολύ γάλα ούτε τρέχει που ακούω σε άλλες ούτε τίποτα.το καταλαβαίνω μόνο από τα υπολείματα που βλέπω στα χείλια της μικρής.Ή σβουλος μου είπε να μην χρησοποθησω και θηλαστρο και εξαντληθω.εμένα όλη την ημέρα ανά. μια μιάμιση ώρα ζητάει.τοβραδυ όμως κάνει τα τριωρσκια ενίοτε τετραωρα.αν και ή σύμβουλος μου είπε να την ξυπναω και νύχτα στις 2 ώρες.καμία φορά όμως δεν την παλευω.ακολουθώ τι; συμβουλές της τρίτη βδομάδα τώρα και από 300-350 μλ που έδινα τώρα είμαι στα 90-120.μείωνω μπουκάλια και οχι μλ.Αυτή μου έχει πει πως αν παίρνει 200γρ τη βδομάδα και βρέχει τουλάχιστον 5 πάνες είναι οκ.την πρώτη πήρε 295 τη δεύτερη 245 και ή τρίτη κλείνει αυριο.Το θέμα μου εμένα είναι μέχρι ποτέ θα πάει έτσι.θα έρθω ποτέ στην κατάσταση των άλλων θηλαζουσων μαμαδων;ή δικιά μου είναι ξυπνια μόνο για να τρώει όλη μερα.αν δεν τρώει ή κοιμάται ή κλαίει για να φάει.θέλω τόσο πολύ να τη δω μισή μια ώρα ξυπνια χωρίς κλάμα ή βυζι!!!!?? Τη λέμε και λεμονιτσα γιατί είναι μια χαριτωμένη γκρονιαρα.περιμένω το πμ σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μου καλησπερα και συγγνωμη που παρεμβαινω στην ομαδα σας.

Καταρχην να χαιρεστε τα μωρακια σας και ευχομαι να τα λεμε συντομα ολες μας ως μανουλες.

Θα θελαμε να γνωριζετε καποια βασικα για εμας.

Εχουμε κανει 3 προσπαθειες εξωσωματικης ,2 εκ των οποιων,μια βιοχημικη και μια παλλινδρομη.

Το Σεπτεμβριο καναμε μια ακομα προσπαθεια και εχουμε παγωτινια.

Αυτο το μηνα θελουμε να κανουμε μια ακομα προσπαθεια .Ειμαστε και οι δυο ανασφαλιστοι και κανουμε εκκληση σε οποιο κοριτσι ισως περρισεψαν φαρμακα και εχει την καλοσυνη για να μπορεσουμε να πραγματοποιησουμε την προσπαθεια μας!

Ευχομαστε να μην γιναμε φορτικοι ή ενοχλητικοι,σας ευχομαστε παντα ευτυχια στις οικογενειες σας!

Ευχαριστουμε θερμα!

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Καταρχην να χαιρεστε τα μωρακια σας και ευχομαι να τα λεμε συντομα ολες μας ως μανουλες.

Εχουμε κανει 3 προσπαθειες εξωσωματικης ,2 εκ των οποιων,μια βιοχημικη και μια παλλινδρομη.

Αυτο το μηνα θελουμε να κανουμε μια ακομα προσπαθεια .Ειμαστε και οι δυο ανασφαλιστοι και κανουμε εκκληση σε οποιο κοριτσι ισως περρισεψαν φαρμακα και εχει την καλοσυνη για να μπορεσουμε να πραγματοποιησουμε την προσπαθεια μας!

Ευχομαστε να μην γιναμε φορτικοι ή ενοχλητικοι,σας ευχομαστε παντα ευτυχια στις οικογενειες σας!

Ευχαριστουμε θερμα!

Καλή σου επιτυχία κοπέλα μου!!! Σου εύχομαι να τα καταφέρετε και να έχεις μωράκι στην κοιλίτσα σου!! Τί φάρμακα χρειάζεσαι; Εγώ έχω μόνο κάτι ενέσεις inohep αν χρειάζεσαι πες μου

zZWsp2.png398Mp3.png

Χρειαζομαστε 3.600 μοναδες ενεσεις μενοπουρ-MENOPUR.

Ευχαριστουμε θερμα!

Καλή σου επιτυχία κοπέλα μου!!! Σου εύχομαι να τα καταφέρετε και να έχεις μωράκι στην κοιλίτσα σου!! Τί φάρμακα χρειάζεσαι; Εγώ έχω μόνο κάτι ενέσεις inohep αν χρειάζεσαι πες μου

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου,να εισαι καλα,να σας ζησει το μωρακι σας!

Χρειαζομαστε 3.600 μοναδες ενεσεις μενοπουρ-menopur.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!! Πως είστε κρυωσατε; Εγώ την είχα ντυσει με φλις φορμάκι και από την ζέστη γέμισε κοκκινιλες... :oops::oops::oops: Δεν ιδρωνε πάντως... Και νόμιζα ότι είχε κάτι μέχρι που μίλησα με την αδερφή μου που το σκέφτηκε... Ευτυχώς τρεις μέρες έγινε αυτό. Μπορεί και να χει και αλλεργία στο υλικό που έχω και γω... Άγνωστο...

Στον θηλασμο δεν θα πάω γιατί θα κάνει κρύο και δεν θέλω με τίποτα να μου κρυώσει. Αργότερα να κανονίσουμε να βρεθούμε!!! Ήθελα να δω και τα μωράκια σας!!!

mommy και Felicitaki υπομονή κορίτσια μου και θα τα καταφέρετε!!! Και μένα πάντως την μέρα τρώει στο δυωρο και σπανια τρίωρο και το απόγευμα μετά τις επτά θέλει να τρώει κάθε μία ώρα μέχρι τις έντεκα, δεν ξέρω τί την πιάνει... Το βράδυ όμως κάποια βράδια κοιμάται μια φορά τέσσερις ώρες και μετά τρεις. Είναι μια γλύκα και την αγαπώ πολύ πολύ!!! Φιλάκια πολλά σε όλες και υπομονή με τον θηλασμό!!! Η Didi τι έγινε; Την είδα και στον ύπνο μου...

zZWsp2.png398Mp3.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου,να εισαι καλα,να σας ζησει το μωρακι σας!

Χρειαζομαστε 3.600 μοναδες ενεσεις μενοπουρ-menopur.

Δυστυχώς δεν έχω... Μακάρι να βρεις. Άνοιξε και θέμα λέγοντας τί χρειάζεσαι και μπορει να βρεθεί πιο γρήγορα κάτι!! Σου εύχομαι τα καλύτερα και μην σταματάς να ελπίζεις!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Δυστυχώς δεν έχω... Μακάρι να βρεις. Άνοιξε και θέμα λέγοντας τί χρειάζεσαι και μπορει να βρεθεί πιο γρήγορα κάτι!! Σου εύχομαι τα καλύτερα και μην σταματάς να ελπίζεις!!!

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον κοριτσακι μου,να εισαι καλα και να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον κοριτσακι μου,να εισαι καλα και να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Σευχαριστω κοπέλα μου και συ με το καλό, για κοπέλες που δυσκολεύονται να γίνουν μανούλες βοηθάει και η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλαντω αν πιστεύεις ψάξε το έχουν βοηθηθει πολλές κοπέλες, και καλή επιτυχία και πάλι με τα φάρμακα. Καταλαβαινω πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάς ελπίζω να σε βοηθήσουν.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!! Πώς είστε;;; Μπήκε ο χειμώνας για τα καλά... Σαν χθες που παραπονιόμασταν για τη ζέστη...

Εμείς είμαστε καλά, τρώμε και κάνουμε πολλές αγκαλίτσες! Με έχει σώσει πραγματικά το σλινγκ! Δυσκολεύτηκα να το μάθω αλλά τώρα της αρέσει και ηρεμεί πολύ... Έχουμε βγει και βόλτα κανά δυο φορές έτσι και ρίχνει κάτι ύπνους...

Ο θηλασμός νομίζω μπαίνει σε μια σειρά, πλησιάζει όμως το δεύτερο μας άλμα και υποψιάζομαι πως θα με ξεζουμίσει πάλι! Στην αρχή ήθελε τα πάντα να τα κάνει στο στήθος, να κάνει κακά, να κοιμάται και με κούραζε όλο αυτό. Πλέον κακά κάνει μόνη της και για να κοιμηθεί θέλει νανούρισμα! Χορεύουμε, βάζουμε ήχους βροχής κτλ...

Μπράβο σε όσες προσπαθείτε με το θηλασμό και το ξένο... Φαντάζομαι είναι πολύ δύσκολο... Θέλει υπομονή και μεγάλη προσπάθεια !!! Παλέψτε το όσο μπορείτε και κάντε το καλύτερο για τα μωράκια σας!!

Όσο για τον δημόσιο κι εγώ δεν το βλέπω γιατί έχει κρύο και φυσάει... Να κανονίσουμε όμως μόλις μεγαλώσουν λίγο!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...