Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!!!! Χαίρομαι που ειστεολες καλα!!! Για την συνάντηση στον ταυτόχρονο θηλασμό ενδιαφέρομαι κι εγώ ε;;;;Κασσιόπη και mommy to be κι εγώ στη μεικτή διατροφή είμαι αλλά αφού άλλαξαν παιδίατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού νομιζω πάω καλυτερα. Πριν έδινα 400 mlξενο και ότι έπαιρνε από στήθος .Τώρα σε μια βδομάδα δίνω ,200 , ξένο και όλη μα όλη μερα στήθος.Ευτυχώς οπως μου είπε κι αυτή φαίνεται να το θέλει το στήθος και πιάνει και σωστά. Αν δω τη Παρασκευή που θα τη ζυγισω ότι έχει πάρει 200 γραμμάρια και συνεχίζει να έχει τις βρεγμενες πάνες που πρέπει και τη τις κενώσεις σημαίνει ότι πάει καλά και θα συνεχίζω σιγά σιγά να το μείωνω κι άλλο.Σίγουρα είναι εξαντλητικό αλλά αξίζει νομιζω.Θα το παλεψω!!! Γενικά μου έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές.Καλύτερα με το μπιμπερο να δίνετε μικρά γεύματα ως συμπλήρωμα στο θηλασμό των 30 ml πχ.Φιλία κλαίει!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! mommy to be έχε υπ'όψιν σου οτι άλλη είναι η καμπύλη βάρους για τα μωρά που παίρνουν συμπλήρωμα και άλλη για όσα θηλάζουν. Τα μωράκια που θηλάζουν, κατα κανόνα παίρνουν βάρος πολύ αργότερα απο αυτά που τρέφονται με ξένο αλλά οι παιδίατροι ακολουθούν τον γενικό κανόνα και πανικοβάλονται όταν δεν βλέπουν τα κιλά που θα έπαιρνε το παιδακι αν έτρωγε μόνο ξένο. Εμένα πήρε γρήγορα βάρος γιατί απο τη μια δεν είχα καμία βοήθεια στο θέμα θηλασμού στο νοσοκομείο και απο την άλλη δεν είχα καθόλου γάλα στην αρχή και μετά στο σπίτι ελάχιστο, οπότε ο μπέμπης μου έτρωγε στην αρχή μόνο φόρμουλα και τώρα μισό μισό. Πρώτα θηλάζουμε και όταν σταματάει μόνος του, του δίνω το ξένο. Πάντως υπάρχουν διάφοροι τρόποι όπως το να το κάνεις εναλλάξ, δηλαδή μια φόρμουλα μια θηλασμός. Για τη μέθοδο σε συμβουλεύει και ο παιδίατρος.

Βρε κορίτσια ασχετο αλλά τώρα που χαλάει ο καιρός το σκέφτηκα. Το σπιτάκι μας αν θυμάστε ήταν της γιαγιάς μου και λόγω παλαιότητας δεν έχει άλλη θέρμανση εκτός απο μια μεγάλη σόμπα πετρελαίου (σχετικά καινούργια βέβαια, την αγόρασε το 2005). Θυμάμαι λοιπόν οτι όποτε την επισκεπτόμουν το σπίτι είχε μυρωδιά απο τη σόμπα. Οχι κατι αποπνυκτικό αλλά τη χαρακτηριστική μυρωδιά του πετρελαίου στη σόμπα. Βρίσκεται στο χωλ και γυρω απο αυτό είναι τα δωμάτια. Κάνει για το μωράκι όμως αυτή η μυρωδιά:confused: Ο πατέρας μου με τέτοιες σόμπες μεγάλωσε αλλά και πάλι άλλα χρόνια τότε, δεν ξέρω..Θα ρωτήσω και την παιδίατρο την επόμενη φορά αλλά εχετε καμιά ιδεα?

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε??Διαβασα γρηγορα γρηγορα οσα προλαβα,καταρχην να σας ζησουν τα μωρακια σας,γερα κ ευτυχισμενα.Εγω γεννησα 10 Σεπτεμβριου το μπεμπη μου.Δεν εχω μπει τοσο καιρο,,,λογω ελλειψης χρονου,στην αρχη ηταν πολυ δυσκολα καναμε κ εμεις μικτη διατροφη,αλλα τωρα τα καταφεραμε κ θηλαζουμε μονο...κολικους εχουμε κ κλαιμε τσιριζουμε οταν μας πιανουν....φιλια σε ολες/

wg46p4.png?vh8y1cqv

Stafylaki να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!! Τυχερό και καλότυχο να ναι!!! Όποτε μπορέσεις να μπεις να μας πεις πως τα πάτε!!

Felicitaki με το καλό να συναντηθούμε όλες στον θηλασμο θα είναι πολύ ωραία!

Καλά έκανες και βρήκες παιδιατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού, θα σε βοηθήσει πολύ, γιατί οι συμβατικοι παιδιατροι ορισμένες φορές δίνουν εύκολα το ξένο γάλα, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι. Καλή επιτυχία μακάρι να πετύχετε και τον αποκλειστικό θηλασμό!! Όπως και να χει εσύ κάνεις την προσπάθειά σου.

mariposita για την σομπα δεν ξέρω να σου πω, ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο. Ξέρω ότι το τζάκι δεν κάνει για νεογέννητο λόγω καπνού. Υπάρχει και η λύση του κονβεκτορα, είναι καλοριφέρ ρεύματος πιο οικονομικά από τα λαδιού, και έχει σε διάφορες τιμές. Εμείς έχουμε ένα φτηνό που το θα το βάζουμε μέχρι να ανάψουμε την θέρμανση στο σπίτι,για όταν έχει ψυχρα ή όταν θα την κάνουμε μπανάκι. Ευτυχώς έχουμε φυσικό αέριο. Πάντως λόγω κρίσης υπάρχουν πολλές επιλογές για θέρμανση και σε διάφορες τιμές.

Κορίτσια όσες το παλεύεται με τον θηλασμό σας εύχομαι να τα καταφέρετε, αλλά πιο σημαντική είναι η υγεία εσάς και του παιδιού σας και να είστε καλά ψυχολογικα!!! ;)

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Να σαι καλά τα έβαλα τα στοιχεία μου!!! Όποιες είναι να πάμε να συνεννοηθούμε να συναντηθούμε και πάλι!!!! Και οποίο άλλο κορίτσι που δεν είχε έρθει στην άλλη συνάντηση!!!
μακαρι να κανει καιρο και να τα καταφερουμε να παμε! Θα ειναι τελεια να ξανα συναντηθούμε με τα μωρακια μας μαζι!
Γεια σας μανουλες!!!! Χαίρομαι που ειστεολες καλα!!! Για την συνάντηση στον ταυτόχρονο θηλασμό ενδιαφέρομαι κι εγώ ε;;;;Κασσιόπη και mommy to be κι εγώ στη μεικτή διατροφή είμαι αλλά αφού άλλαξαν παιδίατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού νομιζω πάω καλυτερα. Πριν έδινα 400 mlξενο και ότι έπαιρνε από στήθος .Τώρα σε μια βδομάδα δίνω ,200 , ξένο και όλη μα όλη μερα στήθος.Ευτυχώς οπως μου είπε κι αυτή φαίνεται να το θέλει το στήθος και πιάνει και σωστά. Αν δω τη Παρασκευή που θα τη ζυγισω ότι έχει πάρει 200 γραμμάρια και συνεχίζει να έχει τις βρεγμενες πάνες που πρέπει και τη τις κενώσεις σημαίνει ότι πάει καλά και θα συνεχίζω σιγά σιγά να το μείωνω κι άλλο.Σίγουρα είναι εξαντλητικό αλλά αξίζει νομιζω.Θα το παλεψω!!! Γενικά μου έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές.Καλύτερα με το μπιμπερο να δίνετε μικρά γεύματα ως συμπλήρωμα στο θηλασμό των 30 ml πχ.Φιλία κλαίει!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου! Πατε πολυ καλα! Συμφωνώ με τη φραουλιτσα, καλα εκανες και άλλαξες γιατρο, ο σύμβουλος θηλασμου ειναι μεγαλη βοηθεια!

Βρε κορίτσια ασχετο αλλά τώρα που χαλάει ο καιρός το σκέφτηκα. Το σπιτάκι μας αν θυμάστε ήταν της γιαγιάς μου και λόγω παλαιότητας δεν έχει άλλη θέρμανση εκτός απο μια μεγάλη σόμπα πετρελαίου (σχετικά καινούργια βέβαια, την αγόρασε το 2005). Θυμάμαι λοιπόν οτι όποτε την επισκεπτόμουν το σπίτι είχε μυρωδιά απο τη σόμπα. Οχι κατι αποπνυκτικό αλλά τη χαρακτηριστική μυρωδιά του πετρελαίου στη σόμπα. Βρίσκεται στο χωλ και γυρω απο αυτό είναι τα δωμάτια. Κάνει για το μωράκι όμως αυτή η μυρωδιά:confused: Ο πατέρας μου με τέτοιες σόμπες μεγάλωσε αλλά και πάλι άλλα χρόνια τότε, δεν ξέρω..Θα ρωτήσω και την παιδίατρο την επόμενη φορά αλλά εχετε καμιά ιδεα?

Καλυτερα να ρωτήσεις τη γιατρο σου! Και εγω αυτο για το τζάκι εχω ακούσει! Τωρα για τη σόμπα φανταζομαι δεν βλάπτει σε κατι ισως ομως να το ενοχλεί η μυρωδιά! Τι να πω;

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε??Διαβασα γρηγορα γρηγορα οσα προλαβα,καταρχην να σας ζησουν τα μωρακια σας,γερα κ ευτυχισμενα.Εγω γεννησα 10 Σεπτεμβριου το μπεμπη μου.Δεν εχω μπει τοσο καιρο,,,λογω ελλειψης χρονου,στην αρχη ηταν πολυ δυσκολα καναμε κ εμεις μικτη διατροφη,αλλα τωρα τα καταφεραμε κ θηλαζουμε μονο...κολικους εχουμε κ κλαιμε τσιριζουμε οταν μας πιανουν....φιλια σε ολες/

Να σου ζηςει κοριτσακι μου ο μπεμπακος σας!!! Να ειναι γερος και καλοτυχος!

Εμεις κοριτσακια μου σαραντιζουμε αυριο!περιμενω πως κσι πως να παμε βολτιτσα! Και κλασσικα εχω προβληματιστεί με τα ρουχα! Τι να της βαλω βρε κοριτσια; Το πρωι στην εκκλησία λεω να της βαλω ενα φορέματακι με ζακετακι και να την εχω σκεπασμενη και με μια κουβερτουλα στο καροτςι της! Μερα θα γυρίσουμε σπιτι γιατι θα ερθει ο Παιδιατρος να μας δει και μετα που θα παμε βολτα λεω να της βαλω μια φορμιτσα(μπλουζάκι και παντελονάκια με μεσα τα ποδια) που μας πηρε δωρο ο παππούς! Ειναι βελουτε ζεστουλι, να της βαλω και μπουφάν; Η να την σκεπάζω με κουβερτουλα;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Να σαι καλά τα έβαλα τα στοιχεία μου!!! Όποιες είναι να πάμε να συνεννοηθούμε να συναντηθούμε και πάλι!!!! Και οποίο άλλο κορίτσι που δεν είχε έρθει στην άλλη συνάντηση!!!
μακαρι να κανει καιρο και να τα καταφερουμε να παμε! Θα ειναι τελεια να ξανα συναντηθούμε με τα μωρακια μας μαζι!

Μπραβο κοριτσακι μου! Πατε πολυ καλα! Συμφωνώ με τη φραουλιτσα, καλα εκανες και άλλαξες γιατρο, ο σύμβουλος θηλασμου ειναι μεγαλη βοηθεια!

Καλυτερα να ρωτήσεις τη γιατρο σου! Και εγω αυτο για το τζάκι εχω ακούσει! Τωρα για τη σόμπα φανταζομαι δεν βλάπτει σε κατι ισως ομως να το ενοχλεί η μυρωδιά! Τι να πω;

Εμεις κοριτσακια μου σαραντιζουμε αυριο!περιμενω πως κσι πως να παμε βολτιτσα! Και κλασσικα εχω προβληματιστεί με τα ρουχα! Τι να της βαλω βρε κοριτσια; Το πρωι στην εκκλησία λεω να της βαλω ενα φορέματακι με ζακετακι και να την εχω σκεπασμενη και με μια κουβερτουλα στο καροτςι της! Μερα θα γυρίσουμε σπιτι γιατι θα ερθει ο Παιδιατρος να μας δει και μετα που θα παμε βολτα λεω να της βαλω μια φορμιτσα(μπλουζάκι και παντελονάκια με μεσα τα ποδια) που μας πηρε δωρο ο παππούς! Ειναι βελουτε ζεστουλι, να της βαλω και μπουφάν; Η να την σκεπάζω με κουβερτουλα;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Με το καλό να σαραντισετε και καλές βόλτες!!!

Για την βόλτα, εγώ που την πήγα χτες παιδίατρο και ήταν και απόγευμα, της φόρεσα ένα φανελάκι από μέσα αμανικο και το φορμακι της από πάνω και μια πικε κουβερτουλα. Με το αμάξι πήγαμε δεν έμεινε πολύ έξω. Σε κάποια φάση που φυσαγε κατέβασα την κουκούλα από το καρεκλακι να μην την φυσάει στο πρόσωπό και το γυρίσαμε κόντρα.

Γενικά αν πάτε σε κλειστό χώρο μην την ντυσεις πολύ και ιδρωσει και μετά βγείτε και κρυώσει, καλύτερα κουβερτα. Και έχε και ένα ζακετακι αν κάνει ψυχρα να της το βάλεις αλλιώς με τα ρούχα της και κουβερτουλα. Ανάλογα και τι καιρό θα κάνει βέβαια. Αν έχει ήλιο πικε θα της έβαζα, και θα ειχα στο καρότσι μια πιο ζεστή κουβερτα μπας και αλλάξει ο καιρός και κάνει ψυχρα. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα, αλλά γενικά καλό είναι να έχεις επιλογές και να μπορείς να προσαρμοζεις το ντύσιμο και σε πιθανές αλλαγές θερμοκρασίας, να μπορείς να τα βάλεις ή να τα βγάλεις αντίστοιχα. Για μπουφάν νομίζω είναι νωρίς. Νομίζω έτσι;

Και μεις λέμε να πάμε την Κυριακή βόλτα αν δεν μας τα χαλάσει πάλι ο καιρός...

zZWsp2.png398Mp3.png

Πήγαμε παιδίατρο και όλα μια χαρά!!! Καλά που πήγαμε και βγήκα και με χτύπησε ο αέρας. Και αυτό το λίγο μου έφτιαξε την διάθεση!!! Μόλις σαραντισουμε καροτσαδες θα την πηγαίνω!!!

Η γιατρός πολύ ευχαριστημένη, της έκανε και εντύπωση πως μεγάλωσε!! 4.100 φτάσαμε και 54,5 πόντους, από 2950 και 49 πόντους που βγήκαμε!! Τον σιδηρο μου είπε να μην τον κόψω τον χρειάζεται και η μικρή, γιατί την έχουν πιάσει πονακια και 3 μέρες που το έκοψα μόνη μου ήμουν χάλια (αυτό δεν της το πα) :tongue:. Και εκείνη την ώρα που πήγαμε είχε μόνο νεογέννητα οπότε δεν συναντήσαμε και μεγαλύτερο παιδάκι. Μας έδωσε και το φως για μπανάκι κανονικό πια.

Αυτά τα νέα μας πολύ καλημέρα σας!!!:-P:razz:

zZWsp2.png398Mp3.png

Πήγαμε παιδίατρο και όλα μια χαρά!!! Καλά που πήγαμε και βγήκα και με χτύπησε ο αέρας. Και αυτό το λίγο μου έφτιαξε την διάθεση!!! Μόλις σαραντισουμε καροτσαδες θα την πηγαίνω!!!

Η γιατρός πολύ ευχαριστημένη, της έκανε και εντύπωση πως μεγάλωσε!! 4.100 φτάσαμε και 54,5 πόντους, από 2950 και 49 πόντους που βγήκαμε!! Τον σιδηρο μου είπε να μην τον κόψω τον χρειάζεται και η μικρή, γιατί την έχουν πιάσει πονακια και 3 μέρες που το έκοψα μόνη μου ήμουν χάλια (αυτό δεν της το πα) :tongue:. Και εκείνη την ώρα που πήγαμε είχε μόνο νεογέννητα οπότε δεν συναντήσαμε και μεγαλύτερο παιδάκι. Μας έδωσε και το φως για μπανάκι κανονικό πια.

Θέριεψε η μπεμπούλα, μπράβο! Γενικά καλό είναι να παίρνουμε το σίδηρο, γιατί έχει την τάση να πέφτει ο αιματοκρίτης στη φάση που είμαστε. Εμείς που λέτε, δυστυχώς αρρωστήσαμε:( Μας το έφερε ο μπαμπάς μας που έρχεται σε επαφή με παιδάκια και τώρα έχουμε καταρροή και βήχα με φλέμα. Πήρα την παιδίατροο (ξέχασα βέβαια να τη ρωτήσω για τη σόμπα) και είπε να χρησιμοποιήσουμε φυσιολογικό ορό και μια συσκευή απόφραξης, αυτή που ρουφάμε. Το καημενάκι το λυπάμαι που βήχει με αυτό τον ήχο και παιδεύεται στον ύπνο. Ελπίζω αύριο με τους καθαρισμούς να είναι καλύτερα.

Διαφημίσεις

Stafylaki να σου ζήσει το μωράκι σου!!

Felicitaki μπράβο σας!μια χαρά τα πάτε!από ότι φαίνεται κορίτσια στην αρχή ο σύμβουλος θηλασμού είναι σχεδόν απαραίτητος.κ εγώ που δεν έχω κάποιες στιγμές είμαι μες την αμφιβολία.αφήστε που τώρα έχουμε άλλο θέμα..ο μικρός ενώ θηλαζε μια χαρά τώρα τελευταία δεν ανοίγει το στόμα του στο ξεκίνημα.ίσα ίσα που πιάνει τη θηλη κ ρουφάει.όσο κ να περιμένω.για λίγα δευτερόλεπτα με πεθαίνει στην κυριολεξια.στην πορεία συνεχίζει κανονικά.οι θηλες μου είχαν ματωσει αλλά σε μια μέρα έφτιαξαν κ τώρα απλά τσουζουν κ πονανε.αλλά πολύ όμως.χθες ήταν μόνο αγκαλιά κ στήθος κ σκεφτόμουν πως να τον ξεγέλασω να μη φάει!σήμερα ευτυχώς ύπνο πολύ.τι να κάνω δε ξέρω.

Φραουλιτσα φτου φτου αφρατεψε κ η δική σου!

Audette μου εγώ που τον έβγαλα προχθές,βέβαια είχε ήλιο,του έβαλα φανελάκι φορμακια βελουτε κ είχα κ τις 2 κουβερτούλα.μόλις έπεσε ο ήλιός τον σκεπαζαμε με την ζέστη.μια χαρά ήταν δε κρυώσει καθόλου.μπουφάν συμφωνώ με Φραουλιτσα είναι νωρίς.εκτός αν πιάσει κρύο αύριο!

Mariposita είναι θέμα γιατρού..άλλοι λένε ναι σε σούπες κ τζάκια κ άλλοι όχι.τι να σου πω εγώ θα την χρησιμοποιούσα γιατί δε θα είναι κ ημερών ως τότε.περαστικά σας για τις μυξουλες..να περάσουν γρήγορα!βάζε όσο μπορείς ορο.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Με το καλό να σαραντισετε και καλές βόλτες!!!

Για την βόλτα, εγώ που την πήγα χτες παιδίατρο και ήταν και απόγευμα, της φόρεσα ένα φανελάκι από μέσα αμανικο και το φορμακι της από πάνω και μια πικε κουβερτουλα. Με το αμάξι πήγαμε δεν έμεινε πολύ έξω. Σε κάποια φάση που φυσαγε κατέβασα την κουκούλα από το καρεκλακι να μην την φυσάει στο πρόσωπό και το γυρίσαμε κόντρα.

Γενικά αν πάτε σε κλειστό χώρο μην την ντυσεις πολύ και ιδρωσει και μετά βγείτε και κρυώσει, καλύτερα κουβερτα. Και έχε και ένα ζακετακι αν κάνει ψυχρα να της το βάλεις αλλιώς με τα ρούχα της και κουβερτουλα. Ανάλογα και τι καιρό θα κάνει βέβαια. Αν έχει ήλιο πικε θα της έβαζα, και θα ειχα στο καρότσι μια πιο ζεστή κουβερτα μπας και αλλάξει ο καιρός και κάνει ψυχρα. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα, αλλά γενικά καλό είναι να έχεις επιλογές και να μπορείς να προσαρμοζεις το ντύσιμο και σε πιθανές αλλαγές θερμοκρασίας, να μπορείς να τα βάλεις ή να τα βγάλεις αντίστοιχα. Για μπουφάν νομίζω είναι νωρίς. Νομίζω έτσι;

Και μεις λέμε να πάμε την Κυριακή βόλτα αν δεν μας τα χαλάσει πάλι ο καιρός...

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!! Και για τις ευχες και για τις πληροφορίες! Εχεις δικιο! Καλυτερα να υπαρχει ευελιξία στα ρουχα γιατι κατα τη διάρκεια της μέρας οι εναλλαγές ειναι αρκετές! Για μπουφάν κι εγω πιστευω ειναι νωρις! Το Δεκέμβρη δηλαδη τι θα τους βάλουμε; Γουνα;;:tongue:

Πωπω μεγαλώσατε! Τι ωραια!!! Μπραβο κοριτσακι μου!

Κι εγω το σίδηρο τον έπαιρνα μεχρι χθες προχθες και το filicine και το ασβέστιο! Ετσι μου ειπε ο γυναικολόγος! Βεβαια οποτε το θυμόμουν τα επαθρνα, καμμια σχεςη με την εγκυμοσυνη! Τις ενεσεις τις κανεις;; Εγω αυριο υα κανω την τελευταια και ειμαι πολυ χαρούμενη γιαυτο! Τωρα πυ ειπα γυναικολοφος πρεπει να παω κι απο κει μια βολτα! Μου ειπε στις 50 μερες να παω για υπερηχο και παπ!

Θέριεψε η μπεμπούλα, μπράβο! Γενικά καλό είναι να παίρνουμε το σίδηρο, γιατί έχει την τάση να πέφτει ο αιματοκρίτης στη φάση που είμαστε. Εμείς που λέτε, δυστυχώς αρρωστήσαμε:( Μας το έφερε ο μπαμπάς μας που έρχεται σε επαφή με παιδάκια και τώρα έχουμε καταρροή και βήχα με φλέμα. Πήρα την παιδίατροο (ξέχασα βέβαια να τη ρωτήσω για τη σόμπα) και είπε να χρησιμοποιήσουμε φυσιολογικό ορό και μια συσκευή απόφραξης, αυτή που ρουφάμε. Το καημενάκι το λυπάμαι που βήχει με αυτό τον ήχο και παιδεύεται στον ύπνο. Ελπίζω αύριο με τους καθαρισμούς να είναι καλύτερα.

Ωχ μωρε περαστικα σας!! Και ο αδελφός μου κσι η νυφη μου το ιδιο θεμα εχουν γιατι ειναι καθηγητές και έρχονται συνεχεια σε επαφή με παιδακια! Τι να κανετε; Υπομονη, θα περαςει!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Stafylaki να σου ζήσει το μωράκι σου!!

Felicitaki μπράβο σας!μια χαρά τα πάτε!από ότι φαίνεται κορίτσια στην αρχή ο σύμβουλος θηλασμού είναι σχεδόν απαραίτητος.κ εγώ που δεν έχω κάποιες στιγμές είμαι μες την αμφιβολία.αφήστε που τώρα έχουμε άλλο θέμα..ο μικρός ενώ θηλαζε μια χαρά τώρα τελευταία δεν ανοίγει το στόμα του στο ξεκίνημα.ίσα ίσα που πιάνει τη θηλη κ ρουφάει.όσο κ να περιμένω.για λίγα δευτερόλεπτα με πεθαίνει στην κυριολεξια.στην πορεία συνεχίζει κανονικά.οι θηλες μου είχαν ματωσει αλλά σε μια μέρα έφτιαξαν κ τώρα απλά τσουζουν κ πονανε.αλλά πολύ όμως.χθες ήταν μόνο αγκαλιά κ στήθος κ σκεφτόμουν πως να τον ξεγέλασω να μη φάει!σήμερα ευτυχώς ύπνο πολύ.τι να κάνω δε ξέρω.

Φραουλιτσα φτου φτου αφρατεψε κ η δική σου!

Audette μου εγώ που τον έβγαλα προχθές,βέβαια είχε ήλιο,του έβαλα φανελάκι φορμακια βελουτε κ είχα κ τις 2 κουβερτούλα.μόλις έπεσε ο ήλιός τον σκεπαζαμε με την ζέστη.μια χαρά ήταν δε κρυώσει καθόλου.μπουφάν συμφωνώ με Φραουλιτσα είναι νωρίς.εκτός αν πιάσει κρύο αύριο!

Mariposita είναι θέμα γιατρού..άλλοι λένε ναι σε σούπες κ τζάκια κ άλλοι όχι.τι να σου πω εγώ θα την χρησιμοποιούσα γιατί δε θα είναι κ ημερών ως τότε.περαστικά σας για τις μυξουλες..να περάσουν γρήγορα!βάζε όσο μπορείς ορο.

Σ ευχαριστω κι εσενα κοριτσακι μου! Με βοηθήσατε πολυ!

Ωχ μωρε αγαπη!τι τραβάς;;; Για να ανοίγει διάπλατα το στόμα και να μην σε πληγώνει άγγιζε με τη θηλη τη μυτουλα του! Μου το ειπε ο γιατρος και τις περισσότερες φορες πιάνει!

Κι εμενα με τις μερες της ειναι! Γενικα ειμαστε ολη μερα στο στηθος εκτος απο οταν κοιμόμαστε (με τη θηλη στο στόμα εννοειται μας παίρνει ο υπνος)! Τις τελευταίες μερες για να την ξεγελάσω λιγο την βαζω στο ωμο(οπως οταν ειναι να ρευτει) και την κανω βολτες περα δωθε μες στο σπιτι!απο βδομαδα λεω να δοκιμάσω και το ρηλαξ!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κορίτσια τι κάνετε?εμείς έχουμε λιώσει εδώ στο σπίτι..ήταν να πάμε βόλτα αλλά το σκεφτόμαστε.είναι κ ο χαζοκαιρος..βαριέμαι σπίτι,βαριέμαι κ σκέφτομαι κ τη διαδικασία για εξω.τι έξω δηλ μόνο για βόλτα στο εμπορικό είναι.

Ο μπέμπης είναι ήσυχος αλλά από χθες χτυπιεται όταν νυστάζει κ θελει στήθος για λίγα δευτερόλεπτα για να κοιμηθεί ενώ ως τώρα κοιμόταν στον ώμο η αγκαλιά.με αγχωσε αυτό.θέλω να μπορούν να τον κοιμησουν κ άλλοι για να είμαι άνετη να ασχοληθώ η να βγω κ με τον μεγάλο.λέω να βγάζω που κ που γάλα να πίνει κ με μπιμπερό καμία φορά.επίσης είχαμε βγάλει νεογνικη ακμη κ τώρα σχεδόν καθάρισε το προσωπακι του κ είμαι μες τη χαρά!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...