Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Δεν αποκλείεται να έχω κάνει κάποιο λάθος. Η αλήθεια είναι οτι με τόσα λουράκια παιδεύτηκα λίγο μέχρι να το φτιάξω και μου φάνηκε περίεργο που έπεφτε τόσο χαμηλά η θέση αν και το προσάρμοζα (η έτσι νόμιζα τουλάχιστον). θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί θα με βόλευε πάρα πολύ να τον έχω εκεί και να κάνω δουλειές στο σπίτι αλλά και έξω, τώρα που πήρε κιλά δεν τον σηκώνω τόσο εύκολα στον ώμο.

Αυτό οτι κοιμάται με κενά που είναι ξύπνιος ενδιάμεσα το κάνει και σε εμάς και είναι το χειρότερο μέσα στη νύχτα. Επίσης επειδή του δίνω και ξένο γάλα που είναι πιο βαρύ, θέλει αρκετή ώρα μέχρι να χωνέψει και έχουμε σκάψει το διάδρομο με τις βόλτες. Κι εμάς έτσι μας είπαν οτι μετά απο τον 1ο-2ο μήνα συνήθως φτιάχνουν λίγο πιο φυσιολογικό πρόγραμμα, αντε να δούμε:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες!!! Διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαινω!!!! Ή μικρή μου ζωηνα χει τρώει συνέχεια!!!! Ευτυχώς έχει αρχίσει και τρώει πολύ περισσότερο από το στήθος οπότε ελλατωσαμε το συμπλήρωμα και αν πάμε έτσι πιστευω θα το κόψουμε τελείως κάποια στιγμή.Έχουμε πάρει και 550 γραμμάρια σε 2 εβδομάδες και τώρα πια φτάνουμε τα 3 κιλά.Γενικά είναι πολύ καλό το μικρο μου.ολημερα τη χαζευω!Ερώτηση: Εσάς πως πάνε από γουλιτσες;Ή δική μου τρώει πολύ λαιμαργα και σχεδόν πάντα βγάζει.Όχι ρουκέτες αλλά μερικές φορές ενώ έχει ρευτει όταν την ξαπλωνω βγαζει και λερώνει σεντόνια κτλ.Αυτά από εμένα.Να χσιρεστε όλες τα μωρακια σας?!!

Μπράβο μεγαλώνει η μικρή σου!!! Όλα μια χαρά και μένα βγάζει γουλιτσες μην ανησυχείς και ένα βράδυ μου έκανε και εμετό το κακομοιρο!!! Φυσιολογικά είναι, αν σου κάνει ρουκέτες κάθε φορά και κλαίει εκεί έχεις θέμα!!! Καλή συνέχεια με τους θηλασμούς και με το καλό να θηλαζετε και αποκλειστικά!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χαιρομαι που είστε όλες καλά!

Εμείς δεν κοιμόμαστε, ο μπέμπης έχει ενοχλήσεις γιατί δεν ενεργείτε συχνα, ο παιδίατρος μας έδωσε χαμομήλι και βλέπουμε..

Το γάλα από το στήθος μου δεν βλέπω να αυξάνεται και ο παιδίατρος δεν θέλει να πάρω μαγιά μπύρας..Επιμένει στην αύξηση γαλακτος με καλό φαγητό και υγρά (ψαρι, κοτοπουλο, κρέας) ναι όμως δεν βλέπω αποτέλεσμα και στεναχωριέμαι παρότι τον βάζω συνέχεια στο στήθος μου, και αυτός ρουφάει συνέχεια και κάθε φορά! Ακόμα και αν είναι χορτάτος από το μπιμπερό μπορεί να καθήσει για ώρα..Η ποσότητα όμως δεν αυξάνεται:roll::roll::roll:

Μήπως να πάρω και μια δεύτερη γνώμη?

Καλό είναι να μιλήσεις και με σύμβουλο θηλασμού, με το χαμομήλι θα χάσεις γεύμα και πραγματικά δεν κάνει καλό στον θηλασμο. Για αύξηση παραγωγής και συμβουλές για θηλασμό στο parents.org Στην αρχική εκεί που λέει συμβουλές για νέους γονείς διαβασε το έχει καλές πληροφορίες. Τα weetabix και τα μαυρομάτικα θυμάμαι αυξάνουν την παραγωγή και έχει και άλλα.

Αστα να πανε! Τελικα έβγαλα ακρη με τις εκκλησίες και θα παμε την αλλη παρασκευη που σαραντιζουμε! Και μετα θα κανουμε την πρωτη μας βολτα! Κι εγω πως και πως το περιμενω! Εχω πηξει μες στο σπιτι, εφαγα και ολη την εγκυμοσυνη κλεισμένη δεν αντέχω αλλο! Για τις μπλούζες θηλασμου κι εγω σπορ εχω, αυτες τις κοντομανικες που ειναι μπροστά κρουαζε απο το h&m!

Συμφωνώ με την Ανδρομέδα μας, μην τον ζύγιζεις συνεχεια και αγχωνεσαι! Μια χαρα τα πατε!

Κι εμενα το στηθος δεν ειναι πολυ πρησμενο, μονο αν κοιμηθει η μικρη κανα 4ωρο που μαζεύει και τρέχουν τα γαλατά!

Ουτε η δικη μου κάθεται στο πορτ μπεμπε, σπάνια! Το βραδυ κοιμόμαστε μαζι γιατι τη θηλαζω στο πλάι και οταν την πάρει καλα ο υπνος τη βαζω στο λικνο!

Κι εμενα τα ιδια, βαζω καθε δυο μερες πλυντήριο, ενα της μικρης και ενα τα δικα μου νυχτικακια και μπλούζες που εχουν γεμιςει γαλατα! Τη μερα φοραω σουτιέν με επιθεματα, το βραδυ δεν μπορω στον υπνο, με πνίγει! Επισης ελπιζω μα στρωσει'

Πολυ ενδιαφερον το άρθρο! Ευχαριστουμε! Μου έλυσε πολλες αποριες!

Χαίρομαι που σου άρεσε, και γω το βρήκα πολύ καλό και γιαυτό το έβαλα.

Το μπανακι ουτε κι εμενα την ενθουσιαζει! Χαλάει τον κοςμο!

Το ωραια που μεγαλώσατε!! 3-6 απο τωρα ρε θηρίο; Μπραβο!

Θα πας;; Ξερεις που γινεται;; Αν εχει καλο καιρο λεμε να παμε κι εμεις! Αν ειναι να κανονισουμε να συναντηθούμε!

Ναι θέλω να πάμε αν έχει καλό καιρό, έψαξα αλλά δεν βρήκα πληροφορίες για την τοποθεσία, μονο ότι θα μαζευτούμε νομίζω στις 10:00 και ο ταυτοχρονος θα γίνει στις δώδεκα όπου θα μετρηθουν και τα μωρά.

Μπραβο κοριτσακι μου! Μεγαλώσατε και τα πατε πολυ καλα με το θηλασμο!

Κι εμενα βγαζει γουλια συνεχεια δεν ειναθ ανησυχητικό! Καλα έμενε βγαζει και ρουκέτες καμμια φορα αλλα τις εχω περιορίσει πολυ!

Για τους μαρσιπους εγω σκεφτομαι να παραγγείλω μει ται! Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο το σλινγκ στο θηλασμο αλλα θελω να το χρηςιμοποιει και ο σύζυγος και το σλινγκ δεν το θελει με τιποτα του φαινεται πολυ γυναικείο!Αληθεια mommy to be το πμ σου δεν το έλαβα!

Το μει ται πρέπει να βολευει για βόλτα πιο πολύ. Το σλινγκ το χρησιμοποίησα μια φορά, καλά την κραταγε αλλά ένιωθα ότι δεν το έβαλα καλά. Εξάσκηση θέλει. Να μην την ματιάσω εμένα κάθεται στην καλαθουνα της και δεν έχουμε πολλές αγκαλιές οπότε ακόμα δεν το χρειάζομαι.

Εμας μας έκαναν δώρο ένα μάρσιπο απο τους κλασικούς της κικο και δεν μπορώ να το βολευτώ καθόλου. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά έτσι όπως μπαίνει πέφτει χαμηλά, με πιέζει το βάρος στην κοιλιά και φυσικά επειδή είμαι ακόμα ευαίσθητη εκεί μετα την καισαρική, πονάω. Κρίμα γιατί το μωρό καθόταν άνετα.

Μας είδε λοιπόν κι εμάς η παιδίατρος χτές και φτάσαμε πλεον τα 4250 και 54 εκ με μικτή διατροφή. Ο αφαλός μας είναι μια χαρά και μπορούμε να κάνουμε και ολόκληρο μπανάκι. Τα ξενύχτια φυσικά συνεχίζονται αλλά τώρα τελευταία κάνει και ένα τρίωρο να σηκωθεί καμιά φορά και ελπίζω να φτιάξει λίγο πρόγραμμα στο μέλλον μπας και ξεκουραστούμε λιγάκι.

Αυτο το Σάββατο θα πάμε να σαραντίσουμε και μετά επίσκεψη στη γιαγιά, επιτελους πια βολτούλα:)

Άντε καλό σαραντισμο και καλές βόλτες να χετε!!!

Με τον θηλασμό διάβασα οι πρώτες 3 εβδομάδες είναι δύσκολες μετά στις 6 εβδομάδες στρώνει λίγο η κατάσταση και μετά το απολαμβάνεις!!! Υπομονή εσύ φτάνεις στις 6 εβδομάδες οπότε μια χαρά!!!

Αχ εμάς την Τετάρτη όλη μέρα όποτε ήθελε να αεριστει η να κάνει κακά της εκλαιγε στον ύπνο της και ξυπναγε με αποτέλεσμα να χει κοιμηθεί λίγες ώρες και το απόγευμα να μας πιασουν κλάματα να σφιγγεται και να ναι για ώρες έτσι...Αχ λέω κολικοι είναι την πατήσαμε, και φοβόμουν για το βράδυ. Τελικά από την ταλαιπωρία κοιμήθηκε 3 ωρα και ξεκουραστηκα και γω. Και σήμερα ευτυχώς μόνο γκρίνια είχαμε και σφιξιμο πολύ αλλά κλαματα για ώρες όπως εχτές δεν είχαμε. Πήρα και την παιδίατρο και μου λέει όλα φυσιολογικά είναι. Οποτε μια χαρά. Αν και είναι πολύ δύσκολο να το βλέπεις να παιδευεται και να μην μπορείς να το βοηθήσεις.. Και σήμερα το βράδυ 3ωρα κοιμήθηκε, μακάρι να το κρατήσει!!! Αυτά τα νέα από μας, φιλιά σε όλες και καλημέρα!! !

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μίλησα με συμβουλο την ίδια μερα, πολύ καλή. Αυτό που μου είπε στην ουσία είναι να τον έχω όσο περισσότερο μπορώ στο στήθος μου και αυτό κάνω. Το χαμομήλη μου το έδωσε γιατί ζορίζεται επειδή δεν μπορεί να ενεργηθεί και όλη μέρα σφίγκεται:( δεν ηρεμεί καθόλου το πουλάκι μου...Του δίνω 50μλ τη μέρα, τι κακό μπορεί να του κάνει αυτό βρε κορίτσια και στην παραγωγή μου επισης?/ Κορίτσια είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό που μας συμβαίνει και θα πρέπει να βγαίνουμε σιγά σιγά...

Αν δεν έπινε ξένο ίσως να μην είχε θέμα με το να ενεργηθεί, ούτε αυτούς τους έστω σπάνιους κολικούς αλλά το πιο σημαντικό, τώρα θα χόρταινε με το δικό μου και δεν θα χρειαζότανε συμπλήρωμα. Το πολύ καλό με την περιπτωση μας από ότι μου είπε η συμβουλος είναι ότι παρότι πίνει ξένο αναζητά συνέχεια το στήθος μου και πιάνει και σωστά τη θηλή. Πραγματικά, δόξα το Θεό όποτε και να τον βάλω στο στήθος ανταποκρίνεται.

Αυτό που κάνω στην ουσία τώρα? Τον έχω όλη μέρα στο στήθος και έτσι γλιτώνουμε 1 με 2 γεύματα ξένου..Όλή μέρα όμως...Μετά όμως πεινάει τόσο πολύ που αν δεν του έχουμε έτοιμο το μπιμπερό τρώει τα χέρια του .

κορίτσια κλαίει!!θα τα πουμε!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μίλησα με συμβουλο την ίδια μερα, πολύ καλή. Αυτό που μου είπε στην ουσία είναι να τον έχω όσο περισσότερο μπορώ στο στήθος μου και αυτό κάνω. Το χαμομήλη μου το έδωσε γιατί ζορίζεται επειδή δεν μπορεί να ενεργηθεί και όλη μέρα σφίγκεται:( δεν ηρεμεί καθόλου το πουλάκι μου...Του δίνω 50μλ τη μέρα, τι κακό μπορεί να του κάνει αυτό βρε κορίτσια και στην παραγωγή μου επισης?/ Κορίτσια είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό που μας συμβαίνει και θα πρέπει να βγαίνουμε σιγά σιγά...

Αν δεν έπινε ξένο ίσως να μην είχε θέμα με το να ενεργηθεί, ούτε αυτούς τους έστω σπάνιους κολικούς αλλά το πιο σημαντικό, τώρα θα χόρταινε με το δικό μου και δεν θα χρειαζότανε συμπλήρωμα. Το πολύ καλό με την περιπτωση μας από ότι μου είπε η συμβουλος είναι ότι παρότι πίνει ξένο αναζητά συνέχεια το στήθος μου και πιάνει και σωστά τη θηλή. Πραγματικά, δόξα το Θεό όποτε και να τον βάλω στο στήθος ανταποκρίνεται.

Αυτό που κάνω στην ουσία τώρα? Τον έχω όλη μέρα στο στήθος και έτσι γλιτώνουμε 1 με 2 γεύματα ξένου..Όλή μέρα όμως...Μετά όμως πεινάει τόσο πολύ που αν δεν του έχουμε έτοιμο το μπιμπερό τρώει τα χέρια του .

κορίτσια κλαίει!!θα τα πουμε!!!

Πραγματικά έχεις δίκιο φαυλος κύκλος είναι αλλά αφού δεν χορταινει και ο γιος σου τί να κάνεις; Η συμβουλος δεν σου είπε κάτι επαυτου; Όλη μέρα στο στήθος είναι μια ταλαιπωρία, μπράβο για την υπομονή σου!!! Μακάρι να ξεμπερδεψετε σιγά σιγά με το ξένο γιατί και η αποστειρωση ταλαιπωρία είναι επίσης!!! Καλή δύναμη!!!

Και τα 50 ml δεν νομίζω ότι αυτά θα σου κάνουν πρόβλημα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρρρρρραααα!!! Σήμερα είμαστε 1 μήνα!!! Έχουμε πάρτυ!!! Νομίζω σιγά σιγά μαθαίνει η μία την άλλη και τα πάμε καλύτερα..

Όντως κορίτσια, όταν θέλει να κάνει κακά της υποφέρει συνήθως.. Σφίγγεται, κοκκινίζει και αν παλεύει πολλή ώρα μετά εκνευρίζεται αρχίζει και κλαίει κι εκεί είναι ό,τι χειρότερο γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις! Εμένα πάντως θέλει στήθος εκείνη την ώρα (πρωτότυπο) γιατί ηρεμεί και αυτοσυγκεντρώνεται (οοομμμ) και κάνει πιο εύκολα! Επίσης, βοηθάνε οι λευκοί θόρυβοι στο youtube ή ο ήχος της βροχής... Αν και μας παίρνει εμάς ο ύπνος! χαχαχα

Κασσιόπη, δεν ξέρω αν έχω όντως τόσο πολύ γάλα αλλά δεν κάνω κάτι.. Και η διατροφή δεν ξέρω τελικά αν επηρεάζει την παραγωγή πάντως τρώω σούπες και πίνω πολύ νερό αλλά το κάνω για ενυδάτωση κι όχι για την παραγωγή. Χαμομήλι ούτε εγώ θα έδινα, χάνει μ' αυτό τον τρόπο ένα γεύμα. Υπάρχουν δύο βότανα που μπορείς να πιεις εσύ το απόγευμα και να τον βοηθήσεις! Αλλά δε θυμάμαι ποια είναι, θα ψάξω και θα σου πω.. Μπες και στην ομάδα του θηλασμού στο facebook να ενημερώνεσαι! Πάντως αυτό που σου είπε η σύμβουλος θα σου έλεγα..συνέχεια στο στήθος για να αυξηθεί η παραγωγή... Υπομονή κι όλα θα πάνε καλύτερα!

Όσο για το σλινγκ πήρα "αστεράκι" ψάξτο στο ίντερνετ, στην αρχή θέλει εξάσκηση μέχρι να μάθεις να το φοράς (ακόμα δεν το έχω καταφέρει τέλεια) αλλά βολεύει πολύ! Και κοιμάται πολύ ήρεμη! Για βραδυνό ύπνο δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν ενδείκνυται!

Κοιμάται πάντως πάνω μου σα βατραχάκι στο στήθος, εγώ βέβαια δεν κουνιέμαι καθόλου ... Τώρα αυτό που κάναμε είναι να βγάλουμε το μπροστινό κάγκελο της κούνιας κατεβάσαμε το στρώμα στο επίπεδο του κρεβατιού και την ενώσαμε. Στην ουσία είναι πρόεκταση του δικού μας κρεβατιού..βέβαια πάλι δεν κοιμάται, μόλις την αφήσω ξυπνάει οπότε είμαι κοντά της για να με αισθάνεται...

Φραουλίτσα και Audette κι εγώ το σκεφτόμουν να πάω στον ταυτόχρονο και θα σας το πρότεινα! Μέρος δεν έχει οριστεί ακόμα, τις άλλες χρονιές γινόταν στο Ζάππειο! Όταν πλησιάζει ο καιρός να το δούμε αν είναι να πάμε!

Mariposita, φτου φτου που να τον σηκώσεις έτσι που μεγάλωσε!! Όντως βοηθάει ο μάρσιπος απλώς ενημερωτικά να μην τον έχεις πολλή ώρα σ' αυτόν της κικο γιατί η θέση αυτή δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα ποδαράκια κτλ!

Α, ήθελα να στο πω εδώ και καιρό! Μου είχε έρθει φλασιά (από τα λίγα ισπανικά που θυμάμαι πλέον) και θυμήθηκα πως mariposita είναι η πεταλούδα και το συνδύασα με την φωτογραφία χαχαχα

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιόπη, γλυκάνισο και μάραθο μπορείς τελικά να πιεις εσύ για να τον βοηθήσεις με τους κολικούς. Προσοχή όμως στην ποσότητα γιατί δημιουργεί υπερπαραγωγή. Μία κούπα το απόγευμα αν έχει το βράδυ κολικούς κι αν έχει όλη μέρα τότε πιες μισή κούπα το πρωί και μισή το απόγευμα.

OkoIp3.png

Καλημέρρρρρραααα!!! Σήμερα είμαστε 1 μήνα!!! Έχουμε πάρτυ!!! Νομίζω σιγά σιγά μαθαίνει η μία την άλλη και τα πάμε καλύτερα..

Όντως κορίτσια, όταν θέλει να κάνει κακά της υποφέρει συνήθως.. Σφίγγεται, κοκκινίζει και αν παλεύει πολλή ώρα μετά εκνευρίζεται αρχίζει και κλαίει κι εκεί είναι ό,τι χειρότερο γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις! Εμένα πάντως θέλει στήθος εκείνη την ώρα (πρωτότυπο) γιατί ηρεμεί και αυτοσυγκεντρώνεται (οοομμμ) και κάνει πιο εύκολα! Επίσης, βοηθάνε οι λευκοί θόρυβοι στο youtube ή ο ήχος της βροχής... Αν και μας παίρνει εμάς ο ύπνος! χαχαχα

Κασσιόπη, δεν ξέρω αν έχω όντως τόσο πολύ γάλα αλλά δεν κάνω κάτι.. Και η διατροφή δεν ξέρω τελικά αν επηρεάζει την παραγωγή πάντως τρώω σούπες και πίνω πολύ νερό αλλά το κάνω για ενυδάτωση κι όχι για την παραγωγή. Χαμομήλι ούτε εγώ θα έδινα, χάνει μ' αυτό τον τρόπο ένα γεύμα. Υπάρχουν δύο βότανα που μπορείς να πιεις εσύ το απόγευμα και να τον βοηθήσεις! Αλλά δε θυμάμαι ποια είναι, θα ψάξω και θα σου πω.. Μπες και στην ομάδα του θηλασμού στο facebook να ενημερώνεσαι! Πάντως αυτό που σου είπε η σύμβουλος θα σου έλεγα..συνέχεια στο στήθος για να αυξηθεί η παραγωγή... Υπομονή κι όλα θα πάνε καλύτερα!

Όσο για το σλινγκ πήρα "αστεράκι" ψάξτο στο ίντερνετ, στην αρχή θέλει εξάσκηση μέχρι να μάθεις να το φοράς (ακόμα δεν το έχω καταφέρει τέλεια) αλλά βολεύει πολύ! Και κοιμάται πολύ ήρεμη! Για βραδυνό ύπνο δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν ενδείκνυται!

Κοιμάται πάντως πάνω μου σα βατραχάκι στο στήθος, εγώ βέβαια δεν κουνιέμαι καθόλου ... Τώρα αυτό που κάναμε είναι να βγάλουμε το μπροστινό κάγκελο της κούνιας κατεβάσαμε το στρώμα στο επίπεδο του κρεβατιού και την ενώσαμε. Στην ουσία είναι πρόεκταση του δικού μας κρεβατιού..βέβαια πάλι δεν κοιμάται, μόλις την αφήσω ξυπνάει οπότε είμαι κοντά της για να με αισθάνεται...

Φραουλίτσα και Audette κι εγώ το σκεφτόμουν να πάω στον ταυτόχρονο και θα σας το πρότεινα! Μέρος δεν έχει οριστεί ακόμα, τις άλλες χρονιές γινόταν στο Ζάππειο! Όταν πλησιάζει ο καιρός να το δούμε αν είναι να πάμε!

Mariposita, φτου φτου που να τον σηκώσεις έτσι που μεγάλωσε!! Όντως βοηθάει ο μάρσιπος απλώς ενημερωτικά να μην τον έχεις πολλή ώρα σ' αυτόν της κικο γιατί η θέση αυτή δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα ποδαράκια κτλ!

Α, ήθελα να στο πω εδώ και καιρό! Μου είχε έρθει φλασιά (από τα λίγα ισπανικά που θυμάμαι πλέον) και θυμήθηκα πως mariposita είναι η πεταλούδα και το συνδύασα με την φωτογραφία χαχαχα

Τέλεια!!! Θα είναι και μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε με τα μωράκια μας εκτός κοιλιάς!!! Εγώ είμαι μέσα εκτός απροόπτου φυσικά.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες, αν αύριο έχει καλό καιρό λέω να πάμε μια μικρή βόλτα, μέχρι το πάρκο με το καρότσι, να αναπνευσουμε λίγο καθαρό αέρα!!! Φιλιααα

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε??εγώ τρέχω λίγο..είμαι τελείως μόνη για λίγες μερες κ με τους 2,ο μπέμπης είναι λίγο ανήσυχος κ καταλαβαίνετε..!!

Φραουλιτσα κ εγώ είχα προετοιμαστει για καμιά βόλτα σήμερα κ μόλις είδα τον καιρό το πρωί απογοητευτηκα!

Κασσιόπη μου δε σου πρότεινε κάποιο άλλο τρόπο για αύξηση παραγωγής?μαγιά μπύρας η τσάι π.χ?μην αγχώνεσαι αν νομίζεις ότι είναι πιο εύκολο να θηλαζετε αποκλειστικά μπορείς να το καταφέρεις,είναι νωρίς ακόμα.δηλ οι κοπέλες με δίδυμα πως έχουν γάλα για 2 μωρά.θέλω να πω όσο φαγανος κ αν είναι θα το ρυθμίσετε!

Ανδρομέδα κ εμείς έτσι έχουμε το κρεβατάκι του.ο δικός μου μόλις τον αφήσουμε αμέσως ξυπνάει.τον ξανακοιμιζουμε αγκαλιά η στήθος κ ξεγελιεται (ακόμα...!!!)!

Ρε κορίτσια εγώ έχω σοβαρό θέμα Δυσκοιλιοτητα.δε ξέρω τι θα κάνω..την τελευταία εβδομάδα έχω κ έντονο αίμα.έχει γίνει ραγαδα.δε ξέρω αν επιτρέπεται γάλα μαγνησίας.αλλά θα πρέπει να το παίρνω για αρκετό καιρό για να κάνει δουλειά.ξέρει καμία?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γειά σας κορίτσια! Αχ κι εγώ όποτε προλαβαίνω μπαίνω για νέα. Ευτυχώς σήμερα ήρθε η μητέρα μου και με βοήθησε με τις δουλειές στο σπίτι όσο εγώ είχα τον μπέμπη. Τα βασικά βέβαια, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κτλ αλλά για μένα είναι βουνό απο τη στιγμή που δεν μπορώ να τον αφήσω στιγμή όταν είμαι μόνη μου για να κάνω δουλειές. Φαγάκι έμεινε απο χτες οπότε τη βγάλαμε και σήμερα. Για να τσιγαρίσω βέβαια τον κιμά έκανα πατέντα. Επειδή δεν με άφηνε ούτε λεπτό μακριά του, τον έβαλα με το πορτ μπεμπε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας για να με βλέπει και μαζί με τον απορροφητήρα που τον ηρεμεί, κατάφερα να μαγειρέψω. Ήρθε ο άντρας μου το μεσημέρι, με ρωτάει τι θα φάμε και βλέπει το μωρό πάνω στο τραπέζι :D

Ανδρομέδα μου καλά να είμαστε εμείς και τα ζουζούνια μας να μάθουμε και σ'αυτά τη γλώσσα αργότερα:P

Εμας μας έκαναν δώρο ένα μάρσιπο απο τους κλασικούς της κικο και δεν μπορώ να το βολευτώ καθόλου. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά έτσι όπως μπαίνει πέφτει χαμηλά, με πιέζει το βάρος στην κοιλιά και φυσικά επειδή είμαι ακόμα ευαίσθητη εκεί μετα την καισαρική, πονάω. Κρίμα γιατί το μωρό καθόταν άνετα.

Μας είδε λοιπόν κι εμάς η παιδίατρος χτές και φτάσαμε πλεον τα 4250 και 54 εκ με μικτή διατροφή. Ο αφαλός μας είναι μια χαρά και μπορούμε να κάνουμε και ολόκληρο μπανάκι. Τα ξενύχτια φυσικά συνεχίζονται αλλά τώρα τελευταία κάνει και ένα τρίωρο να σηκωθεί καμιά φορά και ελπίζω να φτιάξει λίγο πρόγραμμα στο μέλλον μπας και ξεκουραστούμε λιγάκι.

Αυτο το Σάββατο θα πάμε να σαραντίσουμε και μετά επίσκεψη στη γιαγιά, επιτελους πια βολτούλα:)

Μαριποσιτα μου τελικα θα κανω κι εγω μικτο θηλασμο γιατι δεν παιρνει το βαρος που θελουμε οτι κι αν εχω δοκιμασει.

Μπορεις να μου πεις τι ml του δινεις,ποσες φορες και με ποιον τροπο?Τον βαζεις μετα τον θηλασμο κατευθειαν ή εναλλαξ τα γευματα θηλασμος-μπιμπερο?.Εμενα μου ειπε ο παιδιατρος εναλλαξ αλλα πιστευω οτι θα μειωθει η παραγωγη μου συντομα ετσι.

Κασσιοπη κι εσυ νομιζω κανεις μικτο.Επισης τι ειναι καλυτερο για να μη συνηθισει το ξενο, περισσοτερα ml σε λιγοτερα ταισματα με μπιμπερο ή το αντιθετο?

Εχω πολλες αποριες,οποια ξερει ας βοηθησει!

Επισης κοριτσια μου το αστερακι σλινγκ εχω εγω αλλα ο μικρος δεν το βολευεται καθιστος.Μαλλον θελει στηθος ολη την ωρα.Μονο για να φαει καθεται ξαπλωτος.Θα το παλεψω ομως γιατι λυνει τα χερια!

Αντε να σαραντισουμε να συναντηθουμε κιολας!Πως περναει ο καιρος παντως δε λεγεται,ποτε ειχα μια κοιλια τουρλα και ποτε ξεφουσκωσα δεν καταλαβα!Εχω δρομο βεβαια ακομα,αλλα δεν αγχωνομαι με τα κιλα ειναι νωρις ακομα...

Σαγια μου για τη δυσκοιλιοτητα εγω με δαμασκηνα την παλευω,ειναι και το ντουφαλακ νομιζω...

Ανδρομεδα καλη η πατεντα με την κουνια,εμενα δυστυχως τα καγκελα δεν κατεβαινουν, αλλιως θα εκανα το ιδιο.Που να το ηξερα τοτε που την αγοραζα...

Κοριτσακια κατα τα αλλα πως ειστε?

Βγηκε καμια βολτα καμια σας?Εγω απλωνω τα ρουχα στο μπαλκονι για να παρω τον αερα μου!!!:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

mommy μου δεν νομίζω να πρηστηκα στο μαιευτήριο, για τα πόδια όμως μπορεί να ήταν από το κρεβάτι. Και γω έχω ξεπρηστει και το σώμα μου είναι σχεδόν όπως πριν... Εντύπωση μου έκανε. Έχει φύγει και η κοιλιά!!! Λόγω καισαρικής περίμενα να γίνει πιο αργά ή αλλαγή στο σώμα, ευτυχώς έχουμε κάτι ακόμα να μας φτιάχνει την διάθεση.!!! Όσο για την θερμοκοιτιδα έχω ακούσει για το ας Ιασώ ότι τα κρατάνε και λίγο παραπάνω... Γιαυτό είχα πάει στην παιδίατρο να την έχω σε ετοιμότητα αν μου έκαναν τα δικά σου!!! Τόσες μέρες μακριά του πρέπει να ήταν πολύ δύσκολα. Εμένα μου πέρναγε η στεναχωρια για την καισαρική επειδή είχα την μικρή συνέχεια... Πάει πέρασαν όλα, θα έχεις να λες αργότερα στον γιο σου σαν Ελληνίδα μάνα: Εγώ αγόρι μου που σε περίμενα τόσες μέρες που ταλαιπωρήθηκα τόσο για να σε γεννήσω... ( πλάκα κάνω ;)) Φιλάκια πολλά!!

Χαχα φραουλιτσα πλακα πλακα αυτο θα του λεω!Η μανουλα παιδευτηκε τοσο να σε κανει...:tongue:Και μετα θα γινω σαν αυτες που κοροιδευω :αλλη καμια δε γεννησε μονο η Μαριω τον Γιαννη!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια κ εγώ το έχω ψιλοπαρατησει το σπίτι..σκέφτομαι ότι ποτέ δε θα υπάρξει χρόνος άρα πρέπει να το πάρω απόφαση να αρχίσω.

Εμείς σήμερα είμαστε 40 ημερών!χθες κάναμε κ βόλτα!πήγαμε στην αδερφή μου από το μεσημέρι κ μετα στη γιαγια μας κ βραδιασαμε.ο μπέμπης ήταν πολύ καλός ευτυχώς μέχρι που γυρίσαμε σπιτι κ μας έβαλε κάτι κλάματα..αναστατωθηκε ο καημενουλης.

Mommy to be πήγατε στο γιατρό?πόσο έβαλε ο μπέμπης?της αδερφής μου η μπεμπα γεννήθηκε 3 κιλα,κ όταν σαραντισε ήταν 2500!πανικός βέβαια αλλά η γιατρός ψυχραιμη,της είπε να μη δώσει ακόμα ξένο αλλά να βγάζει με θηλαστρο κ ενδιαμεσα στους θηλασμούς να της δίνει καποια συγκεκριμενη ποσότητα με μπιμπερό.άρχισε να βάζει με το σταγονομετρο κ τελΙΚΑ μετά τον 2ο έβαζε 2-2 κιλά κ έγινε χοντρουλα!τώρα της λέει δίαιτα.βέβαια για να βγάζει την ποσότητα που ήθελε με το θηλαστρο ταλαιπωρία αλλά

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Επίσης θέλω να πω ότι κάποια μωράκια είναι υγιέστατα αλλά θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο να πάρουν τα πάνω τους.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Sagia Μπραβο που σαραντισατε καλές βόλτες να κάνετε και πάντα με υγεία !!! ( δεν ξέρω τί άλλο εύχονται αλλιώς θα στο έλεγα). Με τις δουλειές με τα δυο παιδάκια είναι πολύ δύσκολα, κάνε υπομονή και τα στραβά μάτια όπου μπορείς ;). Όσο για την βόλτα δεν ξέρω σε σας αλλά σε μας κατακλισμος έγινε!!! Λεω για το επόμενο Σ/Κ, ελπίζω να μην χιονισει!!!

Ανδρομέδα χρόνια σας πολλά για τον πρώτο σας μήνα!!

Κοριτσάκια εμένα την μικρή την έχουν πιάσει κάτι περίεργα, σήμερα ήθελε να τρώει στην μια ώρα και είχε φάει κάνα εικοσαλεπτο. Επίσης από το αριστερο στήθος όταν τρώει όλο πνιγεται και απόψε μου έκανε και εμετό που έτρωγε από κει. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο την Τετάρτη που θα πάμε... Στεναχωρεθηκα λίγο, αν και η μικρή μια χαρά μου φαίνεται.

Να ρωτήσω κάτι, εσάς που τα μωράκια σας δεν κοιμούνται με τίποτα μόνα τους και σας θέλουν συνέχεια ήταν έτσι από την αρχή ή έγιναν στην πορεία; Να ξέρω τί με περιμένει...

mommy πάλεψε το όσο μπορείς και κάνε ότι νομίζεις εσύ καλύτερο και για τους δυο σας. Πάντως ισχύει ότι δεν βάζουν όλα τα μωράκια με τον ίδιο ρυθμό βάρος. Ελπίζω να βρείτε την λύση να χαλαρώσεις και συ.

Α!!! Δεν ξέρω αν φταίει η αϋπνία ή οι ορμόνες αλλά το δάκρυ τρέχει με το παραμικρό!!! Ελπίζω να μην κρατήσει γιατί ο κόσμος θα με περνάει για τρελή!!! Κλαίω τρομερά εύκολα... Φιλιά σε όλες και καληνύχτα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

https://docs.google.com/forms/d/1Q88Z3Se8jIEvH9N1uqxH4PQMVlwmK46SIGmqjFwCek8/viewform

Για οποία ενδιαφέρεται για τον ταυτόχρονο θηλασμο!

Θα επανέλθω οποτε προλάβω για νεα! Σας φιλω!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

https://docs.google.com/forms/d/1Q88Z3Se8jIEvH9N1uqxH4PQMVlwmK46SIGmqjFwCek8/viewform

Για οποία ενδιαφέρεται για τον ταυτόχρονο θηλασμο!

Θα επανέλθω οποτε προλάβω για νεα! Σας φιλω!!

Να σαι καλά τα έβαλα τα στοιχεία μου!!! Όποιες είναι να πάμε να συνεννοηθούμε να συναντηθούμε και πάλι!!!! Και οποίο άλλο κορίτσι που δεν είχε έρθει στην άλλη συνάντηση!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...