Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια πήρα τη μισή ευχή και δεν έχω παει πουθενά. Με βλέπω να σαραντίζω κανονικότατα και παλι μέσα θα είμαι. Δεν έχουμε και αυτοκίνητο οπότε είναι δυσκολότερη η μετακίνηση, ειδικά με αυτό τον καιρό. Ε τουλάχιστον τότε θα βγώ να παω και μέχρι την εκκλησία:P

Μέχρι και η παιδιατρος στο σπίτι έρχεται γιατί είναι λέει μικρούλι και μέχρι να γίνουν 3 μηνών προτιμάει να μην τα δέχεται στο ιατρείο για να μην κολλήσουν τίποτα στην αναμονή με τα άλλα παιδάκια. Παρεπιπτόντως, σήμερα κλείσαμε ραντεβού για την Τετάρτη το πρωί για να δούμε τι πρόοδο έχει κανει το κοτοπουλάκι μου:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου! Με το που την έπαιρνε ο ύπνος μετά από 5' ξυπνούσε και ήθελε πάλι στήθος το σκατούλι! Τώρα κοιμάται του καλού καιρού...πάνω μου φυσικά! Είχα το θράσος να την αφήσω να κοιμηθεί μόνη της κι άρχισε να κλαίει..

Audette, εντάξει νόμιζα πως μόνο εγώ την έχω κολλημένη πάνω μου! Δεν πειράζει, για όσο μας έχουν ανάγκη θα είμαστε κοντά τους!

Για τον αφαλό κορίτσια, εμάς μας είπε 10 μέρες αφού πέσει βάζουμε πάλι οινόπνευμα και δεν κάνουμε μπανάκι.

Ρουχαλάκια πλεόν τις φοράω μέρα νύχτα φανελάκι κοντομάνικο και ολόσωμο φορμάκι. Το βράδυ τη σκεπάζω και με μία πικέ κουβερτούλα.

Ευχή δεν πήρα, θα το πάω μέχρι τις 40 γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω κουράγιο...

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας! Τώρα που πιπιλίζει όλη μέρα πότε την αλλάζω στήθος;; Προσπαθώ να μην κάνω πολλές εναλλαγές γιατί δεν τρώει καλά και κάνει πράσινα κακά μετά. Κάποιες φορές δυσανασχετεί και η ίδια στο στήθος οπότε καταλαβαίνω και την αλλάζω αλλά γενικά πόσο να την κρατάω στο κάθε στήθος;;

OkoIp3.png

Κοριτσάκια μουυυυυυυυυυ τι κάνετε?Χάθηκα...Να σας ζήσουν σε όλες τα μωράκια σας.Δεν προλαβαίνω να μπω,είμαστε στο τρέξιμο.Απαιτητική η μπεμούλα.Έχουμε θέμα και με τους κολικούς και το ξενύχτι.Απ τις 3 μέχρι τις 6 είμαστε ξύπνιες κάθε μέρα.Κάνουμε πάρτυ:)

Σαραντήσαμε κιόλας.Φιλάκια σε όλες να μαστε καλά κ εμείς και τα μπεμπάκια μας.:-D:-D:-D:-D:-D

7H5Lp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου! Με το που την έπαιρνε ο ύπνος μετά από 5' ξυπνούσε και ήθελε πάλι στήθος το σκατούλι! Τώρα κοιμάται του καλού καιρού...πάνω μου φυσικά! Είχα το θράσος να την αφήσω να κοιμηθεί μόνη της κι άρχισε να κλαίει..

Audette, εντάξει νόμιζα πως μόνο εγώ την έχω κολλημένη πάνω μου! Δεν πειράζει, για όσο μας έχουν ανάγκη θα είμαστε κοντά τους!

Για τον αφαλό κορίτσια, εμάς μας είπε 10 μέρες αφού πέσει βάζουμε πάλι οινόπνευμα και δεν κάνουμε μπανάκι.

Ρουχαλάκια πλεόν τις φοράω μέρα νύχτα φανελάκι κοντομάνικο και ολόσωμο φορμάκι. Το βράδυ τη σκεπάζω και με μία πικέ κουβερτούλα.

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας! Τώρα που πιπιλίζει όλη μέρα πότε την αλλάζω στήθος;; Προσπαθώ να μην κάνω πολλές εναλλαγές γιατί δεν τρώει καλά και κάνει πράσινα κακά μετά. Κάποιες φορές δυσανασχετεί και η ίδια στο στήθος οπότε καταλαβαίνω και την αλλάζω αλλά γενικά πόσο να την κρατάω στο κάθε στήθος;;

Καλησπερα.ενα καλο σημειο να την αλλαζεις ειναι οταν δυσανασχετει.αλλιως μεσα στην ιδια ωρα δε θεωρειται αλλο γευμα οποτε ανα ωρα μπορεις να την αλλαζεις.παιρνεις συμπληρωμα σιδηρου;νιωθεις να εχεις υπερπαραγωγη;

Καλημερουδια κι απο εμας!!!

Τι κανετε κοριτσουδια μου?Εμεις ειμαστε μια χαρα,θηλαζουμε ολη την ωρα κολλημενοι αγκαλια και μεγαλωνουμε!Χθες τον ζυγισα και ειχε παρει και τριαντα γραμμαρια σε μια μερα,νομιζω καλα ειναι,αρα προχωραμε!Βρεχουμε και 6 πανες με ουρα και 3 με κακα.

Για το ντυσιμο,κι εμεις μακρυμανικο φορμακι με αμανικο ζιπουνακι φοραμε και απο πανω πικε κουβερτουλα.Οσα κοντομανικα φορμακια του ειχα παρει για αρχη εμειναν αχρησιμοποιητα:-D:rolleyes:

Ασχετο,εδω και μια ωρα εχω βαλει τον μπεμπη μπρουμυτα σχεδον στο πορτ μπεμπε χωρις να τον εχω κοιμησει πρωτα και κοιμηθηκε σαν πουλακι!Μηπως τους αρεσει τελικα? Βεβαια τον παρακολουθω..

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Σχετικα με την ευχη,εγω εφερα παππα σπιτι στις 8 μερες και διαβασε ευχη και για μενα και για υο παιδι.Δεν ξερω ομως αν θα βγω ακομα εξω,μου φαινεται ταλαιπωρια με το παιδι.Ισως παω μονη μου κανενα σουπερ απο την αλλη εβδομαδα.

Audette μου σου στελνω πμ

hv6Vp2.png
bMrM.png

Εγώ δε πήρα ευχή Audette μου.δε ξέρω καν αν θα πάω.δε θα ξεχάσω όταν πήγαμε να σαραντησουμε τον μεγάλο και μας είχε στο περίμενε ο παπάς και μετά από μια ώρα ήρθε μες τα μούτρα,βρωμουσε κρεμμύδια �� και σταματούσε για να ρευτει!!!!!!έτσι ακριβώς.οπότε δεν είχα που δεν είχα επαφή και πήγα με τις γιαγιάδες για να χαρούν,φαντάσου τι έπαθα μετά από αυτό.αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε βγει.όταν τον πήγαμε στην κλινικη,στο γιατρό,κάναμε και τις βόλτες μας!

Τις ιωσεις τις τρέμω κ εγώ.σταμάτησε κ ο μικρός τον παιδικό αλλά παίζει με τα παιδάκια της πολυκατοικίας.δε μπορώ να του κόψω κ αυτό.οπότε κάθε φορά που τον φιλάει με πιάνει το στομάχι από το αγχος.

Mommy για την κλινική βρωμάει η υπόθεση αλλά όπως λες και εσύ ας μην ασχοληθούμε.άμα σου πω και το κορυφαίο θα ολοκληρώσεις άποψη.φεύγοντας επειδή είχαν επειγόντα κ άργησαν να ετοιμάσουν το εξιτηριο του μωρού,με πηρε τηλ η κοπέλα από τα εξιτηρια και μου είπε τι θα γίνει?εσάς θα περιμένουμε για να πάμε σπίτια μας? Θυμωμένη,έξαλλη,φώναζε..και είπε κ ένα σωρό άλλα.καλά περιττό να σας πω ότι μας άκουσε όλη η κλινικη.

Να σου πω τη αληθεια κι εγω παρόλο που πιστευω πολυ συο θεό, τους κληρικούς δεν τους εχω σε μεγαλη υποληψη(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) εγω πηρα την προηγούμενη παρασκευη τηλ στην εκκλησία της ενορίας μου και αφενός μου ειπε αυτος που το σήκωσε οτι δεν δίνουν ευχή στην εν λογω εκκλησία αφετέρου μου την ειπε γιατι την ωρα που μιλάγαμε άρχισε το παιδι να κλαίει οτι δεν την εχω ταΐσει! Οπως καταλαβαίνεις έγινα έξαλλη! Με ποιο δικαίωμα θα με κρίνει ο καθένας; Ποσο μαλλον μετα απο 12 ωρες που ειχα το παιδι στο στηθος!

Τεσπα αποφάσισα τελικα να περιμενω τθς 40 μερες(λιγο έμεινε ακομα) και εννοειται οτι θα παω σε αλλη εκκλησία για την ευχή! Το σκέφτηκα προς στιγμη να μην παω καθολου αλλα ο μόνος λογος που θα παω ειναι γιατι εσωτερικά νιωθω την αναγκη και οχι για το τυπικό του πράγματος!

Εγώ κορίτσια πήρα τη μισή ευχή και δεν έχω παει πουθενά. Με βλέπω να σαραντίζω κανονικότατα και παλι μέσα θα είμαι. Δεν έχουμε και αυτοκίνητο οπότε είναι δυσκολότερη η μετακίνηση, ειδικά με αυτό τον καιρό. Ε τουλάχιστον τότε θα βγώ να παω και μέχρι την εκκλησία:P

Μέχρι και η παιδιατρος στο σπίτι έρχεται γιατί είναι λέει μικρούλι και μέχρι να γίνουν 3 μηνών προτιμάει να μην τα δέχεται στο ιατρείο για να μην κολλήσουν τίποτα στην αναμονή με τα άλλα παιδάκια. Παρεπιπτόντως, σήμερα κλείσαμε ραντεβού για την Τετάρτη το πρωί για να δούμε τι πρόοδο έχει κανει το κοτοπουλάκι μου:D

καλυτερα στο σπιτι τον πρωτο καιρο παρα στο ιατρείο με τοσα άρρωστα παιδακια στην αναμονη!

Οσο για τη βολτα κι εμεις λεγαμε θα την βγάλουμε αλλα που να βγαλεις ακρη με τον καιρο; Τωρα εχει ήλιο σε μιση ωρα μπορει να βρεχει!

Καλα πλακα κανεις;; Εννοειται!! Δεν ξεκολλαει απο το στηθος ολη μερα! Και εννοειται πως για να κοιμηθει θελει το βυζι-πιπιλα! Και αν δεν την εχει πάρει καλα π υπνος με το που υην αφήνω ξυπνάει φυσικα!

Εγω μολις δω οτι κουράζεται και βγαζει για λιγο τη θηλή απο το στόμα βρίσκω ευκαιρια να τη ρεψω και να αλλάξω στηθος!

Κοριτσάκια μουυυυυυυυυυ τι κάνετε?Χάθηκα...Να σας ζήσουν σε όλες τα μωράκια σας.Δεν προλαβαίνω να μπω,είμαστε στο τρέξιμο.Απαιτητική η μπεμούλα.Έχουμε θέμα και με τους κολικούς και το ξενύχτι.Απ τις 3 μέχρι τις 6 είμαστε ξύπνιες κάθε μέρα.Κάνουμε πάρτυ:)

Σαραντήσαμε κιόλας.Φιλάκια σε όλες να μαστε καλά κ εμείς και τα μπεμπάκια μας.:-D:-D:-D:-D:-D

Μαράκι μου αγωνιστικούς χαιρετισμους απο τις συμπασχουσες αυπνες μανουλες! Φιλακια και καλη δύναμη!

Καλημερουδια κι απο εμας!!!

Τι κανετε κοριτσουδια μου?Εμεις ειμαστε μια χαρα,θηλαζουμε ολη την ωρα κολλημενοι αγκαλια και μεγαλωνουμε!Χθες τον ζυγισα και ειχε παρει και τριαντα γραμμαρια σε μια μερα,νομιζω καλα ειναι,αρα προχωραμε!Βρεχουμε και 6 πανες με ουρα και 3 με κακα.

Για το ντυσιμο,κι εμεις μακρυμανικο φορμακι με αμανικο ζιπουνακι φοραμε και απο πανω πικε κουβερτουλα.Οσα κοντομανικα φορμακια του ειχα παρει για αρχη εμειναν αχρησιμοποιητα:-D:rolleyes:

Ασχετο,εδω και μια ωρα εχω βαλει τον μπεμπη μπρουμυτα σχεδον στο πορτ μπεμπε χωρις να τον εχω κοιμησει πρωτα και κοιμηθηκε σαν πουλακι!Μηπως τους αρεσει τελικα? Βεβαια τον παρακολουθω..

Σχετικα με την ευχη,εγω εφερα παππα σπιτι στις 8 μερες και διαβασε ευχη και για μενα και για υο παιδι.Δεν ξερω ομως αν θα βγω ακομα εξω,μου φαινεται ταλαιπωρια με το παιδι.Ισως παω μονη μου κανενα σουπερ απο την αλλη εβδομαδα.

Audette μου σου στελνω πμ

Μια χαρα τα πατε με το βαρος φτουφτουφτου!

Ναι ρε γμτ με τον σκ@τοκαιρο! Κι εγω πιο πολλα κοντομανικα ειχα πάρει! Ποιος το περίμενε αυτο το χάλι;; Προλάβαμε βεβαια καναδυο βδομάδες και τα φορεσαμε!

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου! Θα μπω να το δω!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Αχ το ειδα κι εγω σημερα στο φουμπου και πολυ συγκινήθηκα!!! Τι τελειο!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα κορίτσια!!! Αυτό το είδα στο ίντερνετ και μου άρεσε γιαυτό σας το έβαλα, δεν ειχα χρόνο να γράψω και πολλά γιαυτό το έβαλα έτσι ξερά. Η δική μου τελικά έχει καθιερώσει το δώδεκα με δυόμισι το βράδυ να μένει ξύπνια... Πρέπει κάτι να την πειράζει εκείνη την ώρα, σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήρεμο παιδάκι, εύχομαι να παραμείνει έτσι.

Μαρία καλές βόλτες λοιπόν αφού σαραντισατε, και μακάρι να περάσουν γρήγορα οι κολικοι, όπως βλέπεις όλες λίγο πολύ ξενυχταμε...

Audette και γω μια από τα ίδια είμαι στον Θεό πιστεύω στους κληρικους όχι τοσο, αυτός που μίλησες πάντως απαράδεκτος!!! Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια αν και σπάνιες...

Βόλτα θέλω πως και πως κάνει και πολύ καλό καιρό αυτές τις μέρες και ζηλεύω... Όταν λέω βόλτα εννοώ στο πάρκο και πίσω πάλι.

Θέλω και καμιά μπλούζα θηλασμού έχω δύο τρεις αλλά είναι σπορ θέλω να έχω και καμία πιο καλή για βόλτα αν προκύψει.

Ανδρομέδα τί να σου πω, εγω είχα διαβάσει ότι στα πρώτα δέκα λεπτά είναι το γάλα που ξεδιψαει και μετά έρχεται το λιπαρο, εγω προσπαθω να κάθεται πάνω από δεκαπέντε λεπτά αλλά φυσικά μετά δεν κάνουμε εναλλαγή, γενικά μες στην μέρα να κάνουμε δύο αλλαγές σε ένα τάισμα. Σε μας έχει δουλέψει γιατί έχει πάρει 600 γραμμάρια, σε σας δεν ξέρω, δεν ρωτάς τον παιδίατρο σου καλύτερα;

[mommy Μπράβο για το βάρος που παίρνετε και εις ανώτερα!!! Και οι πάνες μια χαρά και όσο τον βάζεις στο στήθος θα αυξάνεται η παραγωγή σου!!! Υπομονή και θα στρώσει η κατάσταση, και γω τις πρώτες μέρες ελάχιστα κοιμομουν!!!

Φιλιά πολλά σε όλες και καλή επιτυχία με τον θηλασμό!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Αυτό το είδα στο ίντερνετ και μου άρεσε γιαυτό σας το έβαλα, δεν ειχα χρόνο να γράψω και πολλά γιαυτό το έβαλα έτσι ξερά. Η δική μου τελικά έχει καθιερώσει το δώδεκα με δυόμισι το βράδυ να μένει ξύπνια... Πρέπει κάτι να την πειράζει εκείνη την ώρα, σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήρεμο παιδάκι, εύχομαι να παραμείνει έτσι.

Μαρία καλές βόλτες λοιπόν αφού σαραντισατε, και μακάρι να περάσουν γρήγορα οι κολικοι, όπως βλέπεις όλες λίγο πολύ ξενυχταμε...

Audette και γω μια από τα ίδια είμαι στον Θεό πιστεύω στους κληρικους όχι τοσο, αυτός που μίλησες πάντως απαράδεκτος!!! Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια αν και σπάνιες...

Βόλτα θέλω πως και πως κάνει και πολύ καλό καιρό αυτές τις μέρες και ζηλεύω... Όταν λέω βόλτα εννοώ στο πάρκο και πίσω πάλι.

Θέλω και καμιά μπλούζα θηλασμού έχω δύο τρεις αλλά είναι σπορ θέλω να έχω και καμία πιο καλή για βόλτα αν προκύψει.

Ανδρομέδα τί να σου πω, εγω είχα διαβάσει ότι στα πρώτα δέκα λεπτά είναι το γάλα που ξεδιψαει και μετά έρχεται το λιπαρο, εγω προσπαθω να κάθεται πάνω από δεκαπέντε λεπτά αλλά φυσικά μετά δεν κάνουμε εναλλαγή, γενικά μες στην μέρα να κάνουμε δύο αλλαγές σε ένα τάισμα. Σε μας έχει δουλέψει γιατί έχει πάρει 600 γραμμάρια, σε σας δεν ξέρω, δεν ρωτάς τον παιδίατρο σου καλύτερα;

[mommy Μπράβο για το βάρος που παίρνετε και εις ανώτερα!!! Και οι πάνες μια χαρά και όσο τον βάζεις στο στήθος θα αυξάνεται η παραγωγή σου!!! Υπομονή και θα στρώσει η κατάσταση, και γω τις πρώτες μέρες ελάχιστα κοιμομουν!!!

Φιλιά πολλά σε όλες και καλή επιτυχία με τον θηλασμό!!!

Ουαου 600 γραμμαρια ειναι σουπερ!Τη μερα ποσο πρεπει να παιρνει βρε κοριτσια?Αυτα τα 30 γραμμαρια τα πηρε σε μια μερα,την επομενη τπτ και σημερα περιπου 20...Δε με βλεπω να ανακτω το βαρος γεννησης στις 14 μερες που λενε...

Γενικα το στηθος σας ειναι βαρυ?Εγω θηλαζω σχεδον συνεχεια,δηλ.κανενα μισαωρο απο το καθε στηθος,μετα μιση ωρα που θελει στην αγκαλια και μετα ξανα τα ιδια!Το στηθος μου μοιαζει μονιμα αδειο,αλλα οταν ξεκινησει να θηλαζει ακουω να κατεβαζει κατι γουλιες και βλεπω και γαλα στο στομα του και στα κοχυλια και ηρεμω.Κουφο δεν ειναι ομως?

Επισης σημερα τον εβαλα και στο σλινγκ για θηλασμο και εκατσε!!!Τωρα εχω τουλαχιστον ενα χερι ελευθερο!Και χθες το βραδυ κοιμηθηκαμε μαζι και θηλαζαμε κιολας...στο πορτ μπεμπε δεν καθεται με τιποτα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ουαου 600 γραμμαρια ειναι σουπερ!Τη μερα ποσο πρεπει να παιρνει βρε κοριτσια?Αυτα τα 30 γραμμαρια τα πηρε σε μια μερα,την επομενη τπτ και σημερα περιπου 20...Δε με βλεπω να ανακτω το βαρος γεννησης στις 14 μερες που λενε...

Γενικα το στηθος σας ειναι βαρυ?Εγω θηλαζω σχεδον συνεχεια,δηλ.κανενα μισαωρο απο το καθε στηθος,μετα μιση ωρα που θελει στην αγκαλια και μετα ξανα τα ιδια!Το στηθος μου μοιαζει μονιμα αδειο,αλλα οταν ξεκινησει να θηλαζει ακουω να κατεβαζει κατι γουλιες και βλεπω και γαλα στο στομα του και στα κοχυλια και ηρεμω.Κουφο δεν ειναι ομως?

Επισης σημερα τον εβαλα και στο σλινγκ για θηλασμο και εκατσε!!!Τωρα εχω τουλαχιστον ενα χερι ελευθερο!Και χθες το βραδυ κοιμηθηκαμε μαζι και θηλαζαμε κιολας...στο πορτ μπεμπε δεν καθεται με τιποτα!

Καλημερα.τα μωρα που θηλαζουν μπορει να κανουν κ 3 βδομαδες το βαρος γεννησης.20γρ τη μερα προσληψη βαρους ειναι οκ.μη ζυγιζετε κ καθε μερα.τζαμπα αγχος.εξαρταται αν μολις εφαγε η τα εκανε η τι φοραει

Αγάπη μου κάθε μέρα και μένα δεν παίρνει το ίδιο βάρος όταν την ζυγιζω, και αυτό που πηρε δεν είναι στάνταρ γιατί είναι στην δική μου ζυγαριά.

Αφού τρώει συνέχεια και λερωνει πάνες θα το πάρει το βάρος του μην ανησυχείς. Το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης. Εμας μας το ειπε οτι επειδη ήταν πιο μικρή μπορεί να βάζει βάρος πιο γρήγορα από τα άλλα μωράκια. Εμείς θηλασαμε από την πρώτη μέρα, θα αναπληρωσετε και σεις τις μέρες εκείνες και όλα θα είναι θαυμάσια. Απολαυσε τους θηλασμούς και το παιδί σου και μην ανχωνεσαι για τα άλλα.

Και το στήθος δεν χρειάζεται να είναι βαρύ για να χει γάλα!!! Παράγεται εκείνη την στιγμή. Και μένα έχουν ηρεμήσει και δεν πρηζονται πια μόνο το δεξί που και που όχι όμως ο πόνος που είχα στην αρχή. Σιγά σιγά ρυθμίζεται η παραγωγή με την ζήτηση του μωρού σου. Υπομονή και φιλιά πολλά

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!! Πώς τα πάτε;; Εμείς σιγά σιγά γνωριζόμαστε μεταξύ και τα βρίσκουμε καλύτερα! Από χθες τη βάζω και στο σλινγκ αν και ακόμα δεν έχω βρει το σωστό τρόπο φορέματος, θέλει διόρθωση, αλλά κοιμάται σαν το πουλάκι!!! Αχ μακάρι να ηρεμήσει λιγάκι γιατί ήταν πολύ ανήσυχη τις τελευταίες ημέρες.. Φτάνουμε και στο πρώτο μας άλμα, δεν ξέρω τι μας περιμένει.. αλλά ανυπομονώ! :-D

Καλησπερα.ενα καλο σημειο να την αλλαζεις ειναι οταν δυσανασχετει.αλλιως μεσα στην ιδια ωρα δε θεωρειται αλλο γευμα οποτε ανα ωρα μπορεις να την αλλαζεις.παιρνεις συμπληρωμα σιδηρου;νιωθεις να εχεις υπερπαραγωγη;

Υπερπαραγωγή νόμιζα πως έχω γιατί βλέπω πως έχω πολύ γάλα και πνίγεται το μωρό αλλά δεν πετάγεται όταν βγαίνει το μωρό από το στήθος, άρα δεν έχω. Συμπλήρωμα πήρα 2-3 μέρες αλλά επειδή ήμουν υποψιασμένη και είδα πως την ενοχλεί το σταμάτησα.

Το είδα κι εγώ! και το έχω βάλει στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή να το βλέπω όταν είμαι κουρασμένη...

Μην το ζυγίζεις καλέ το μπεμπάκο κάθε μέρα θα τρελαθείς! Μια φορά την εβδομάδα και ηρέμησε γιατί όλα παίζουν ρόλο.. Κι εγώ αγχώνομαι λίγο για το βάρος γιατί δεν παίρνει πολύ αλλά όλα καλά θα πάνε! Όσο για το στήθος δεν παίζει ρόλο αν είναι πρησμένο ή όχι.. Μία μέρα θα είναι έτσι και μία αλλιώς.. Το γάλα παράγεται την ώρα που πίνει το μωρό οπότε όλα καλά! :D

OkoIp3.png

Ανδρομεδα για τα πρασινα κακα αν ειναι κ αφρωδη-εκρηκτικα μπορει να ειναι υπερπαραγωγη.αν εχεις συντριβανακια στην αρχη μπορεις να βγαζεις λιγο γαλα.κ αν εχεις υπερπαραγωγη μην κανεις πολλες αλλαγες.μεγαλωνοντας θα μαθει στη μεγαλη ροη κ θα τη διαχειριζεται μονη της μια χαρα.το συμπληρωμα σιδηρου μπορει να κανει πρασινα κακα η κολικους.αλλιως πρασινα κακα μπορει να εχουν απο αλλεργια(η πιο συνηθισμενη ειναι στα προιοντα αγελαδινου γαλακτος)η μπορει να εχει ιωση να εχει κρυωσει λιγο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...