Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!:D:D:D

Θα περασουν οι αναγούλες και όλα τα συνοδευτικά κοριτσάκια!!! Εγώ μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα και δεν μπορώ να το πιστέψω, τόσο χάλια ήμουν...Νομίζω πως κάποιος μου κάνει πλάκα και πως το πρωϊ θα σηκωθώ και θα είμαι πάλι χάλια...Αλλά ξυπνάω και είμαι καλύτερα από την προηγούμενη.:)Didi εκει που πήγες είχε μεγάλα νουμερα απο παντελόνια γιατί στη Τσιμισκή είχε μόνο σμολ:roll::roll::roll: Στο μαδεκερ στην ίδια περιοχή πήγες? Εκεί έχουν εκπτώσεις και νούμερα από παντελόνια? Άυριο θα πάμε στον γιατρό μου στην Καλάμαρια και μήπως πάω μια βόλτα.:roll:

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Όσες έχουμε αντισώματα στο τοξόπλασμα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να νοσήσουμε ξανά...Πρέπει να προσέχουμε και εμείς, αυτό μου είπε ο γυναικολόγος μου...Στο ιντερνετ υπάρχει παραπληροφόρηση....Σας παραθέτω και την απάντηση πολύ γνωστού αιματολόγου...

Η ερώτηση μου:

Καλησπέρα,

είμαι έγκυος στην 10η εβδομάδα κύησης. Τα αποτελέσματα του προγεννετικού ελέγχου όσων αφορά το τοξόπλασμα έδειξαν:

IgM : ΑΡΝΗΤΙΚΟ

IgG : ΘΕΤΙΚΟ 180

Αυτό σημαίνει πως έχω ανοσία στο τοξόπλασμα; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να νοσήσω κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, τα 180 αντισώματα με καλύπτουν;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Η απαντησή του:

Σημαίνει ότι έχετε περάσει Τοξοπλάσμωση κατά το παρελθόν, δηλαδή δεν πρόκειται για πρόσφατη λοίμωξη.

Η θετικότητα των IgG στο Τοξόπλασμα, ανεξαρτήτως τίτλου (1:180), δεν εγγυάται ανοσία. Δείχνει όμως ότι τουλάχιστον έχετε μια μεγαλύτερη προστασία σε σχέση με κάποιον που δεν έχει νοσήσει κατά το παρελθόν.

Πρακτικά μιλώντας, θα πρέπει να προσέχετε το Τοξόπλασμα (γάτες, ωμά κρέατα κλπ) όπως και κάθε άλλη έγκυος γυναίκα.

Δεν έγραψα τα στοιχεία του διότι δεν επιτρέπεται στο parents, όποια κοπέλα θέλει μπορώ να της τα στείλω με πμ.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα!!!!:D:D:D

Θα περασουν οι αναγούλες και όλα τα συνοδευτικά κοριτσάκια!!! Εγώ μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα και δεν μπορώ να το πιστέψω, τόσο χάλια ήμουν...Νομίζω πως κάποιος μου κάνει πλάκα και πως το πρωϊ θα σηκωθώ και θα είμαι πάλι χάλια...Αλλά ξυπνάω και είμαι καλύτερα από την προηγούμενη.:)Didi εκει που πήγες είχε μεγάλα νουμερα απο παντελόνια γιατί στη Τσιμισκή είχε μόνο σμολ:roll::roll::roll: Στο μαδεκερ στην ίδια περιοχή πήγες? Εκεί έχουν εκπτώσεις και νούμερα από παντελόνια? Άυριο θα πάμε στον γιατρό μου στην Καλάμαρια και μήπως πάω μια βόλτα.:roll:

Εγώ φοράω 44 και το πήρα 46, οπότε έχει μεγάλα νούμερα. Αλλά δεν έχει και πολλά σε προσφορά. Στο μοδερκέαρ δεν πήγα ακόμη. Πού είναι; από τη μεριά του χόντος; Μπορεί να πεταχτώ σήμερα, γιατί θα πάω να πάρω μίξερ.

Τώρα για το φύλο φραουλιτσα εγώ παρόλο που έχω ίδια εγκυμοσύνη νομίζω θα είναι κοριτσάκι!όπως νόμιζα και στο πρώτο..χαχα έλεγα στον άνθρωπο στην αυχενικη:σίγουρα αγορακι?δείτε καλύτερα.αποκλείεται!

Α, σου είπαν κι εσένα στην αυχενική το φύλο; Γιατί μου το είπε η γιατρός και της λέω "από τόσο νωρίς;" :D

tt1e3

Διαφημίσεις

Didi89, ναι είναι απο την πλευρά του χόντος,΄όμως πέρυσι που είχα πάει είχε λιγότερα ρούχα από το κατάστημα της Βενιζέλου, φέτος δεν έχω πάει καθόλου..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade..........02/09
  2. Κασσιόπη.......03/09
  3. Μαρία06.........06/09
  4. Sagia................07/09......♥♥♥
  5. Ζαχίρ..............12/09
  6. aggeliki_.........15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  7. stafylaki......15-16/09
  8. Babezu...........17/09
  9. Didi89............24/09.......♥♥♥
  10. Aggeliki83.....25/09
  11. Φραουλίτσα*..................♥♥♥
  12. s0faki
  13. felicitaki
  14. Lefki..............08/10........ΔΙΔΥΜΑ
  15. lolitaki78.......09/10........♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Didi89, ναι είναι απο την πλευρά του χόντος,΄όμως πέρυσι που είχα πάει είχε λιγότερα ρούχα από το κατάστημα της Βενιζέλου, φέτος δεν έχω πάει καθόλου..

Θα πάω το απόγευμα και θα σου πω!

Κορίτσια, στις υπόλοιπες δεν έχουν δώσει κάποια ΠΗΤ;

Σταφυλάκι, σου έδωσε τελικά συγκεκριμένη ΠΗΤ; Είναι 15 ή 16;

Επίσης έχουμε κάνει αυχενικές, είπαν σε καμία το φύλο; Να μου λέτε να συμπληρώνω τη λίστα, γιατί πολύ την παραμέλησα!

tt1e3

Θα πάω το απόγευμα και θα σου πω!

Κορίτσια, στις υπόλοιπες δεν έχουν δώσει κάποια ΠΗΤ;

Σταφυλάκι, σου έδωσε τελικά συγκεκριμένη ΠΗΤ; Είναι 15 ή 16;

Επίσης έχουμε κάνει αυχενικές, είπαν σε καμία το φύλο; Να μου λέτε να συμπληρώνω τη λίστα, γιατί πολύ την παραμέλησα!

Να'σαι καλά Didi με τα πινακάκια σου!!!

Κασσιόπη Όντως υπάρχει παραπληροφόρηση τελικά, άρα έχεις δεν έχεις αντισώματα πάλι πρέπει να προσέχεις... Κρίμα. Εγω δεν έχω αντισώματα ετσι και αλλιώς αλλά για όσες έχουν.

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια εγώ ήμουν στο hm κόσμος και είχε κολάν και τζιν και μεγάλα νούμερα αλλά τα τζιν είχαν 40 ευρώ και το κολάν 10.δεν είχε προσφορές!

Didi είχα πάει 13η εβδομάδα και μας είχε πει 95% αγορακι για να μη πω 100%!!!άσε που το είδαμε και μεις μετά!!εσύ τι εννοείς?στο είπε από τώρα??????

Αχ βρε Κασσιόπη ξέχασα να δοκιμάσω το νερό πουου είπες..θα το πάρω αύριο!κορίτσια νομίζω πως κρύωσα.πονάει ο λαιμός μου και μπουκώνει η μύτη μου :(

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κυριες μου!!!!!Τι κανετε;;εχω κανα δυο μερες να μπω κ βλεπω πολλα πολλα νεακια και ολα καλα κ χαιρομαι πολυ!!!!Τα δικα μου νεα κοριτσια λιγο καλυτερα απο οτι περιμενα!!!Το ζαχαρο μου επεσε λιγο αλλα μου εχουν δωσει διαιτα κ μετραω κ δυο φορες τη μερα το ζαχαρο στο σπιτο.Απο τις 4 που μου ειχαν πει μια χαρα ειναι οι δυο!!!Τη διαιτα σημερα την ξεκινησα κ πειναω ειναι η αληθεια ελπιζω να συνηθισω!!Κλεισαμε ραντεβου για την αυχενικη στις πεντε Μαρτιου,αντε να δουμε μηπως μας πουνε κ τι ειναι!!Αν κ με αγχωνει αυτη η εξεταση κοριτσια ομως....εσας;;;προσπαθω να μη το σκεφτομαι καθολου..Didi μου θα ρωτησω την επομενη εβδομαδα τη γιατρο για την πητ να ξερω σιγουρα,το πινακακι που εφτιαξες σουπερ ειναι!!!Μπραβο σου!!!!! Ειμαστε πολλες εγκυουλες!!!!Γιουπι!!!!!!!Ααα επιτελους βρηκαμε κ σπιτι!!!!!Την επομενη εβδομαδα θα κανονισουμε για σιγουρα,ευχοναι να μη παει κατι στραβα δεν αντεχω αλλο ψαξιμο:mrgreen:...Ο αντρας μου ξεκινησε απο σημερα να γεμιζει κουτες!!!!!Φιλια πολλααααα!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλά το πινακάκι φοβερο !!!

Σούπερ οργάνωση !!!

Stafylaki μου με το καλό το νέο σας σπιτάκι να ειναι γουρικό και να γεμίσει συντομα με τις φωνουλες του νέου μέλος της οικογένεια σας !!!

Νομίζω με τη διατροφή σου θα καταφέρεις να μήν πάρεις πολλά κιλάκια !!!

Κασσιοπη ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Εμένα ο γιατρός μου δεν μου εχει γράψει ακομα τιποτα. Βεβαια λόγω εξωσωματικής ειχα κάνει παρα πολλες εξετάσεις αλλα σίγουρα αυτες που αφορουν τοξοπλασμα δεν ειναι μέσα σε αυτές που εχω κάνει.

Μπράβο για το άρθρο. Εγω προσεχω να μη χαιδευω τα αδεσποτα γατια που ταίζω και τώρα εχω χωσει τον άντρα μου .χιχιχ.

xj92p3.png

Σούπερ οργάνωση !!!

Stafylaki μου με το καλό το νέο σας σπιτάκι να ειναι γουρικό και να γεμίσει συντομα με τις φωνουλες του νέου μέλος της οικογένεια σας !!!

Κασσιοπη ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Εμένα ο γιατρός μου δεν μου εχει γράψει ακομα τιποτα. Βεβαια λόγω εξωσωματικής ειχα κάνει παρα πολλες εξετάσεις αλλα σίγουρα αυτες που αφορουν τοξοπλασμα δεν ειναι μέσα σε αυτές που εχω κάνει.

Μπράβο για το άρθρο. Εγω προσεχω να μη χαιδευω τα αδεσποτα γατια που ταίζω και τώρα εχω χωσει τον άντρα μου .χιχιχ.

Lefki μου σε ευχαριστω πολυ!!!Ναι ετσι μου ειπε κ η ενδοκρινολογος οτι δεν θα παρω κ οτι ισα ισα μπορει κ να κατεβω κιολας!!!Απ τη μια μου φαινεται παραλογο να μη παρω αλλα μολις κοιταω τη διαιτα λεω οτι αμα το τηρησω ακριβως μπορει κ να χασω...χαχα ειναι τοσο λιγο το φαγακι μου.....:mrgreen:Εμενα μου ειπε η γιατρος για το τοξοπλασμα οτι αφου εχω αντισωματα ειχα περασει δηλαδη πιο παλαια ειναι πολυ δυσκολο να ξανακολησω τωρα.Εννοειτε οτι θελει προσοχη βεβαια στα λαχανικα κ τα φρουτα κ τα κρεατα οχι μονο για τοξοπλασμα αλλα για οτιδηποτε!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Να'σαι καλά Didi με τα πινακάκια σου!!!

Κασσιόπη Όντως υπάρχει παραπληροφόρηση τελικά, άρα έχεις δεν έχεις αντισώματα πάλι πρέπει να προσέχεις... Κρίμα. Εγω δεν έχω αντισώματα ετσι και αλλιώς αλλά για όσες έχουν.

Φραουλίτσα, σου έδωσε ΠΗΤ ο γιατρός σου;

Κορίτσια εγώ ήμουν στο hm κόσμος και είχε κολάν και τζιν και μεγάλα νούμερα αλλά τα τζιν είχαν 40 ευρώ και το κολάν 10.δεν είχε προσφορές!

Didi είχα πάει 13η εβδομάδα και μας είχε πει 95% αγορακι για να μη πω 100%!!!άσε που το είδαμε και μεις μετά!!εσύ τι εννοείς?στο είπε από τώρα??????

Αχ βρε Κασσιόπη ξέχασα να δοκιμάσω το νερό πουου είπες..θα το πάρω αύριο!κορίτσια νομίζω πως κρύωσα.πονάει ο λαιμός μου και μπουκώνει η μύτη μου :(

Το h&m δεν έχει προσφορές. Από εκεί πήρα ένα τζιν όμως, γιατί δεν μου έκανε τίποτα... Αγοράκι; Με το καλό! Όχι, απλώς μου είπε ότι θα μου πουν στην αυχενική και μου έκανε εντύπωση, γιατί δεν το ήξερα! Περαστικά σου, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό...

Καλησπερα κυριες μου!!!!!Τι κανετε;;εχω κανα δυο μερες να μπω κ βλεπω πολλα πολλα νεακια και ολα καλα κ χαιρομαι πολυ!!!!Τα δικα μου νεα κοριτσια λιγο καλυτερα απο οτι περιμενα!!!Το ζαχαρο μου επεσε λιγο αλλα μου εχουν δωσει διαιτα κ μετραω κ δυο φορες τη μερα το ζαχαρο στο σπιτο.Απο τις 4 που μου ειχαν πει μια χαρα ειναι οι δυο!!!Τη διαιτα σημερα την ξεκινησα κ πειναω ειναι η αληθεια ελπιζω να συνηθισω!!Κλεισαμε ραντεβου για την αυχενικη στις πεντε Μαρτιου,αντε να δουμε μηπως μας πουνε κ τι ειναι!!Αν κ με αγχωνει αυτη η εξεταση κοριτσια ομως....εσας;;;προσπαθω να μη το σκεφτομαι καθολου..Didi μου θα ρωτησω την επομενη εβδομαδα τη γιατρο για την πητ να ξερω σιγουρα,το πινακακι που εφτιαξες σουπερ ειναι!!!Μπραβο σου!!!!! Ειμαστε πολλες εγκυουλες!!!!Γιουπι!!!!!!!Ααα επιτελους βρηκαμε κ σπιτι!!!!!Την επομενη εβδομαδα θα κανονισουμε για σιγουρα,ευχοναι να μη παει κατι στραβα δεν αντεχω αλλο ψαξιμο:mrgreen:...Ο αντρας μου ξεκινησε απο σημερα να γεμιζει κουτες!!!!!Φιλια πολλααααα!!!!!!!

Γιατί είναι λίγο το φαγητό; Εγώ μία δίαιτα που είχα βρει ήταν 1800 θερμίδων και ένιωθα ότι θα έσκαγα από το φαγητό! Καρδούλα ακούσατε;

Με το καλό το καινούργιο σπιτάκι! Έχετε δυσκολίες μπροστά σας, αλλά μετά θα είναι τέλεια με το παιδικό!!!

Σούπερ οργάνωση !!!

Αν και τρελαίνομαι στην ιδέα, ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι δεν είναι τίποτα το τρομερό το τοξόπλασμα. Σκεφτείτε ότι τόσα χρόνια που δεν προσέχαμε δεν κολλήσαμε ποτέ...

tt1e3

Κασσιόπη, πήγα στο mothercare (ΙΚΕΑ), είχε μεγάλα νούμερα, αλλά εμένα δεν μου άρεσε τίποτα. Πολύ "κλασικά" ρούχα εγκυμοσύνης και μικρή ποικιλία, καμία σχέση με το prenatal...

Είμαι πολύ παράξενη που θέλω στην εγκυμοσύνη μου να φοράω ρούχα σε σχέδια που θα φορούσα και σε άλλες περιστάσεις της ζωής μου; 25 χρ. είμαι, δεν θέλω να ντύνομαι τόσο "μανταμέ"...

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...