Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

mommy άστα..εγώ τον πήρα την Τρίτη μέρα γιατί ήταν σε θερμοκοιτιδα για ταχυπνοια,μετά παρακολούθηση και μετά έπρεπε να φάει τα ml που είπε η παιδίατρος εκεί.επιπλέον έπρεπε πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα για τυχόν λοίμωξη.οπότε εμείς είμαστε άλλη περίπτωση.σε ιδιωτικό γεννησες?αν ναι,πιέστε τους λίγο με το γιατρό σου.αν βέβαια το μωρό είναι καλά!ο δικός μου έκανε φασαρία γιατί μας έλεγαν ότι δεν έχει κάτι το μωρο αλλά αυτή είναι η διαδικασία,έγιναν όλα προληπτικά κλπ.αλλιώς θα έμενε κι άλλη μια μέρα!!

Σάγια μου δε θα το πιστέψεις αλλά όταν τελικά πήρα το βιβλιάριο του παιδιού έγραφε μέσα κάτι για παροδική ταχύπνοια, ενώ εμένα δε μου είχαν πει τπτ. Και όντως αν δεν έκανα φασαρία κι εγώ, ήθελαν να τον κρατήσουν παραπάνω για να δουν αν τρώει! Κάτι δε μου αρέσει σε όλο αυτό... τελοσπάντων, βάζω τελεία γιατί δεν ξέρω τι να πω...

Α!!!

Δεν ξέρω εσάς, αλλά εμένα με έχουν πρήξει με συμβουλές όλοι και ειδικά για θηλασμό και πρόγραμμα :twisted:!!!

Α κι εμείς αρχίσαμε να δεχόμαστε λογιών λογιών σχόλια! Ήδη άκουσα και το κλασικό "κι εμείς παιδιά μεγαλώσαμε"... χαχαχα. Λέω δε θα το σχολιάσω, θα κρατηθώ τις ορμόνες μου μέσα!:rolleyes:

και μενα οι θηλες ευτυχως ειναι καλυτερα.ο μπεμπης ειναι πολυ φαγανος και απο 3500 κιλα που γεννηθηκε την παρασκευη ηταν 4100!!χαρηκα που το καταφεραμε αυτο με το γαλατακι μου!ολο σταζω γαλατα.εσεις;;και στις 2μιση ωρες περιπου αρχιζει τρεχει το γαλα και λερωνομαι συνεχεια.ολο αλλαζω και σεντονια και νυχτικα.πρπει να παρω κι αλλα σουτιεν θηλασμου γιατι εχω 2 κι ολο

Κοριτσάκι μου μπράβο που ο μπέμπης είναι φαγανός, αντράκι τον έχεις κάνει με το γαλατάκι σου! Βάλε κοχύλια θηλασμού! Τα ξεκίνησα σήμερα και νομίζω βολεύουν για μέσα στο σπίτι. Έξω θα έχω τα επιθέματα.

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Όλα. καλα κι εμεις. Ή μικρή μου παίρνει βαρος καθημερινά τρώει πολύ και ευτυχώς άρχισε να κοιμάται λίγο παραπάνω το βράδυ.Μιλάμε για ξενύχτι!!!! Να ναι καλά κι ο άντρας μου που βοηθάει πολύ.Το μόνο μου άγχος είναι το θέμα του θηλασμού.Τηβαζω στο στήθος συχνά και της δίνω και δικό μου με μπουκάλι που βγάζω με θηλαστρο αλλά δε φτάνει βρε κορίτσια.βγάζω το πολύ 120 με 150 μλ.δεν μπορεί να βοηθήσει το μικρό μου ακόμα για να αυξηθεί ή παραγωγή μου. Και δεν ξέρω αν με το θηλαστρο τα κανω χειρότερα. Θα το προσπαθήσω ως τέλους όμως Φιλάκια πολλά

Νομίζω καλά κάνεις με το θήλαστρο.Αφού παίρνει βάρος σωστά το κάνεις. Υπομονή κοριτσάκι μου και θα τα καταφέρεις. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς και αυτό είναι αξιέπαινο. Ζήτησε βοήθεια από συμβούλους θηλασμού, μας είχαν δώσει κάποια τηλ. στο Έλενα.

Ασχετο, πήραν καμμια τηλέφωνο απο το ελενα;; Με πήραν σημερα και με ρωταγανε ποτε γεννησα, πως κτλ και αν με βοήθησαν οι αναπνοής που καναμε στα μαθήματα!

Με πήραν κι εμένα από το Έλενα!

γενικα και να μην ειναει θελει συνεχεια αγκαλιτσα!χρησιμοποιει καμια σλινγκ;;σκεφτομαι να αγορασω και για το σπιτι και για εξω αλλα δεν τα παω καλα με το πως θα πρεπει να το βαλω μεσα σωστα,πως να το λυσω,να το σφιξω κτλ.λετε μαρσιπος ναναι καλυτερα;;σκεφτομαι το σαββατο να πεταχτουμε να παρω κανα σουτιεν και καμια μπλουζα με κουμπακια και που θα τον εχω.δεν ειμαστε να κουβαλαμε ολοκληρο καροτσι και με τη μικρη μαζι και τα δυο καθισματα πλεον πισω,ειναι και διπορτο το αμαξι καταλαβαινετε ταλαιπωρια!κατα τα αλλα ο μπεμπης τον ενοχλει σιγουρα η κοιλιτσα του γιατι ενω ενργειται κανονικα σφιγγεται πολυ για να τα κανει κι αυτο ειναι που τον κανει ανησυχο.τον φιλαω συνεχεια μυριζει τοσο ωραια πως γινεται ρε κοριτσια αυτη η μωρουδιλα;;τον αγαπαω τοσο πολυ,βκεω μετα και το κοριτσακι μου ποση αδυναμια της εχω και με πιανουν τα ζουμια ου εχασε την θεση της.ελπιζω σε λιγο καιρο που θα βγαινουμε κιολας να μη μου φαινεται τοσο.

Μαμμυ που εισαι;;σε σκεφτομαι ελπιζω να πηρες τα ανω σου κι εσυ κι ο μπεμπης!!

Εγώ εχω το σλινγκ γνωστής εταιρείας από την αδερφή μου και τώρα που είμαστε συνέχεια στο στήθος σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Πρέπει να είναι καλό και να βολεύει και για τον θηλασμό. Το μει ται επίσης είναι καλό και νομίζω βοηθάει σε παιδάκια με ΓΟΠ. Στο site της εταιρείας γράφει αναλυτικά τα πάντα, αν θες σου στέλνω το λινκ.

Απο θηλασμό αστα βράστα που λένε.. Παρόλο που το είχα συνέχεια στο στήθος, να φανταστείτε το πρωτόγαλα ήρθε μετά απο 8 μέρες όταν ήμασταν πια στο σπίτι. Νοίκιασα και νοσοκομειακό θήλαστρο αλλά πάνω απο 15 μλ δεν έχω καταφέρει να βγάλω κι ας το χρησιμοποιώ κάθε φορά που τρώει το μικρό. Μια φίλη μου τη βοήθησε πολύ η σύμβουλος θηλασμού αλλά τώρα που έχουμε και την παιδίατρο δεν περισσεύουν χρήματα και γι'αυτό,ήδη πληρώνουμε το θήλαστρο.

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου mariposita μου, να το χαίρεσαι γερό κι ευλογημένο!

Γιατί δεν παίρνεις βοήθεια τηλεφωνικά από σύμβουλο θηλασμού? Όλο και κάτι παραπάνω θα μάθεις. Επίσης υπάρχουν πιστοποιημένοι σύμβουλοι που είναι και παιδίατροι, δηλαδή δύο σε ένα! (Σε περίπτωση που δεν σε καλύπτει ο παιδίατρος, κατά τα άλλα κι εμένα ο δικός μου δεν είναι σύμβουλος θηλασμού)

Mammy μου με συγκινησες με το ειναι η αγαπη της ζωης σου..ετσι ακριβως ειναι..κοριτσακι μου οσο αομη ειμαστε σε φαση εδραιωσης και ειδικα τις πρωτες 2 εβδομαδες δινουμε και τα 2 στηθη για να κινητοποιησουμε και τα 2 να παραγουν..μετα τις 2 εβδομαδες δινεις το ενα σε καθε θηλασμο κι αυτο αν δε θελει το αλλο.εγω ετσι κανω τουλαχιστον.με συμβουλο που μιλησα μουχε πει και τα 2 στηθη.πιο μετα οπως σουπα θα δινεις το ενα ανα θηλασμο

Είναι πραγματικά αληθινό και τόσο έντονο το συναίσθημα αυτό Ζαχιρ μου, το αισθάνομαι τόσο που συγκινούμαι κι εγώ ώρες ώρες...

Έτσι είναι κοριτσάκι μου, θέλει και τα δύο στήθη για αρχή. Χθες τον έπρηξα τον καημενούλη, τον είχα κάθε λίγο και λιγάκι στο στήθος, μάτι δεν κλείσαμε! Το βράδυ αργά είδα τις πρώτες σταγονίτσες γάλα στο στοματάκι του και μέχρι το πρωί έκανε ικανοποιητικά ούρα. Για να δούμε...και το στήθος το αισθάνομαι πιο γεμάτο, γρήγορα λειτούργησε αυτή η μέθοδος μου φαίνεται! Κάθεται πολύ στο στήθος πάντως 20-30 λεπτά στο καθένα! Κι αν κάθε 1-1,5 ώρα θέλει πάλι... χαθήκαμε!

Κοριτσάκι μου ταλαιπωρηθηκες πολύ!!! Πως είσαι με την αναρρωση; Καλύτερα; Κάθε μέρα θα νιώθεις πιο καλά με την τομή. Στα λέω γιατί και γω όταν ήρθα σπίτι απογοητευτικα αλλά κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Να τρως συχνά κάτι για να ναι θρεπτικο και το γάλα σου!!! Ελπίζω να ξεπερασετε όλα τα προβλήματα, έχεις κάνει πολύ αγώνα βρε παιδί μου και πολύ υπομονή!!! Φιλιά πολλά γερό και καλοτυχο το αγοράκι σου και όλα θα στρωσουν!!!

Καλύτερα είμαι καλό μου, σήμερα άφησα και ανοιχτά τα ράμματα, μου έχει πει ακόμα μια βδομάδα να βάζω betadine και τέλος μετά. Εσύ πως είσαι? Σ' ευχαριστώ για τη συμπαράσταση βρε Φραουλίτσα μου, τρώω, με έχουν μπουκώσει όλοι!!! Και παράλληλα αρχίζω και ξεπρήζομαι και το κατευχαριστιέμαι. Δεν ξέρω αν εσύ το είχες, εγώ τις τρεις πρώτες μέρες μετά τη γέννα είχα πρηστεί τρελά, ειδικά στα πόδια, δε μπορούσα να λυγίσω τον αστράγαλο!

Mommy και εμείς έτσι ακριβώς..τον είχαμε συνέχεια αγκαλιά μπας και τον ευχαριστηθουμε!ο παιδίατρος είναι σύμβουλος θηλασμού?και μένα από τις πάνες μου είπε θα καταλαβαίνω τι γίνεται αλλά εσύ λες ότι βάζει βάρος!προσπάθησε να τον ξυπνάς να τρώει συνέχεια.εμένα ξύπνουσε μόνο αν τον ξεντυνα η τον έβαζα στη βρύση.πιστεύω τόσο μικρούλια μόνο να κοιμούνται θέλουν.που να προλάβεις να αλλάξεις κ στήθος..εγώ τον είχα στο ένα σε κάθε θηλασμό γιατί αποκοιμιοταν πάλι στην αλλαγή!

Οχι, ο παιδίατρος δεν είναι και σύμβουλος όμως από την πρώτη επαφή μας τώρα που τον πήρα αγχωμένη τηλ., ήταν πολύ καθησυχαστικός και υποστηρικτικός στον θηλασμό.

Έτσι κάνω κι εγώ, τον αλλάζω πριν αλλάξω στήθος γιατί συνεχώς αποκοιμιέται ο γλυκός μου! Τι του τραγουδάω τι τον τσιμπολογάω, αυτός όλο νανουρίζεται!

Audette και εγώ από ότι θυμάμαι το σλινγκ είναι προτιμότερο σε λιγότερα κιλά.όταν παραμεγαλωσει θέλουν μει ται καλύτερα.πιπιλα έδωσα στον μεγάλο μου 2 εβδομάδων περίπου.σύγχυση Θηλων δεν ειχαμε απλά ήμουν τόσο κουρασμένη που άρχισα να του τη δίνω συνέχεια.ίσως να είχα τότε θέμα με την παραγωγή αλλά δεν ήμουν ενημερωμένη κ δεν έδινα σημασία.τώρα πήγα να δώσω στο μπέμπη αλλά δε την πήρε!αναγουλιαζε.θα το προσπαθήσω όμως γιατί είναι σωτηρία η πιπιλα.

Εμείς κορίτσια πήγαμε στο γιατρό πάλι χθες να δει για τον ίκτερο και ένα από τα ισχια που ήταν χαλαρό και ευτυχώς βελτιώθηκε.ίκτερο δεν έχουμε πια έγινε ροζουλης πια!!βάλαμε και ένα κιλακι ακριβώς.όλα μια χαρά.τώρα σε ένα μήνα για εμβόλιο..πως μεγαλώνουν έτσι.μελαγχολω γιατί όπως σας ξαναείδα δε ξέρω αν θα τη ξαναζήσω αυτή την περίοδο!ΖαχΙρ μιλάμε για πολύ κλάμα..χαχα!

φΡΑΟΥΛΙΤΣΑ& MOMMY!!! Να σας ζήσουν!!!! Γερά και ευτυχισμένα να είναι τα γλυκά σας τα μωράκια!

Κορίτσια μου εγώ όλη μέρα και όλη νύχτα είμαι στην τσίτα γιατί ο μικρός δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί από τα ταισματα, επίσης είναι αρκετά ανήσυχος, όλο πορδίτσες κάνει (με έχει φλομώσει) και όλο την θηλή μου ψάχνει! Δεν προλαβάνω ουτε τουαλέτα να πάω και αρχίζει η γκρίνια. 'Ολη μέρα τον ταιζω και όλη μέρα πεινάει!!! Θηλάζει συνέχεια, γκρινιάζει τον παίρνω αγκαλιά και αυτό δεν του αρκεί, πάει να θηλάσει και πάνω απο την νυχτικιά μου οπότε και εγώ κυκλοφορώ όλη μέρα με τα στήθια έξω. Ακόμα και όταν τον δίνω μπιμπερό (4 με 5 φορές την ημέρα 75 - 90ml έχει θηλάσει πριν και θηλάζει και αμέσως μετά γιατί τον πιάνουν κολλικοί και είναι το μόνο που τον ηρεμεί. Ήρθε και ο παιδίατρος την 17η ημέρα, είναι υγειέστατος και είχε ανάπτυξη για 2 μηνών μωρό :shock:.

Πάντως και εγώ στην αρχή δυσκολεύτικα με τον θηλασμό γιατί οι θηλές μου ήταν μέσα. Όποια έχει το ίδιο θέμα να βγάζει τις θηλές της με το θήλαστρο και μετά να βάζει το μωρό στο στήθος γιατι εκνευρίζονται. Εγώ αυτό έκανα και σώθηκα, πλέον οι θηλές μου έχουν βγει κανονικά αφού δεν μου τις αφήνει σε ησυχία οπότε και δεν χρειάζεται το θηλαστρο:wink:

Έχω τόσα πολλά να σας γράψω..Όμως ξυπνάει και πρέπει να τσιτσιδωθώ! :lol::lol: Την επόμενη φορά! Σας φιλώ γλυκά σας και τα μωράκια σας!!!:tongue::tongue::tongue:

Σ' ευχαριστούμε Κασσιόπη μου! Κούκλος ο μπεμπουλίνος σου, καλό ξεζούμισμα! Κι εγώ τσιτσίδι είμαι όλη μέρα! Να σου πω, μπιμπερό γιατί του δίνεις? Σε βοηθάει στους κολικούς??

Καλησπέρα μανούλες!!! Βλέπω μπαίνουμε σε ένα ρυθμό σιγά σιγά ε;;

Mommy to be, να σου ζήσει ο αγόραρος!!! Υπομονή και όλα θα φτιάξουν!!! Να σου δίνει δύναμη το αγοράκι σου και να παλέψεις για το καλύτερο!!!

Εμείς είμαστε 21 ημερών σήμερα και εδώ και 2-3 μέρες θέλει συνέχεια να πιπιλάει!!! Με έχει τρελάνει... Διάβασα ότι όντως είναι φάση στο 20ημερο πάνω... Αλλά χαλάλι της! Κάνει κάτι ναζάκια και γελάμε σαν τους χαζούς!

Όσο για την πιπίλα, τι να πω.. Ίσως να δίνατε μετά το 40ημερο; Δεν ξέρω! Ένα βράδυ κι εγώ το σκέφτηκα που δεν άντεχα αλλά μου πέρασε μετά.. Λέω αφού έχει ήδη 2 πιπίλες! ;)

Κάπου διάβασα πως είναι μια απαιτητική φάση που όμως διαρκεί λίγο! Υπομονή κορίτσια! :cool:

Ευχαριστώ Ανδρομέδα μου! Να είμαστε καλά και με υπομονή κι επιμονή θα τα μεγαλώσουμε... αχ ξεκίνησε το πιπίλισμα? Θα την έχω υπόψη μου αυτή τη φάση στο 20ημερο λοιπόν, αν και σήμερα τον βλέπω πολύ αναζητά στήθος-πιπίλα. Μήπως είναι από άλλη φάση αυτός???:tongue::confused:

Κορίτσια τρέχω να ξαπλώσω μια ωρίτσα... καλό και ήρεμο βράδυ να έχουμε! Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φΡΑΟΥΛΙΤΣΑ& MOMMY!!! Να σας ζήσουν!!!! Γερά και ευτυχισμένα να είναι τα γλυκά σας τα μωράκια!

Κορίτσια μου εγώ όλη μέρα και όλη νύχτα είμαι στην τσίτα γιατί ο μικρός δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί από τα ταισματα, επίσης είναι αρκετά ανήσυχος, όλο πορδίτσες κάνει (με έχει φλομώσει) και όλο την θηλή μου ψάχνει! Δεν προλαβάνω ουτε τουαλέτα να πάω και αρχίζει η γκρίνια. 'Ολη μέρα τον ταιζω και όλη μέρα πεινάει!!! Θηλάζει συνέχεια, γκρινιάζει τον παίρνω αγκαλιά και αυτό δεν του αρκεί, πάει να θηλάσει και πάνω απο την νυχτικιά μου οπότε και εγώ κυκλοφορώ όλη μέρα με τα στήθια έξω. Ακόμα και όταν τον δίνω μπιμπερό (4 με 5 φορές την ημέρα 75 - 90ml έχει θηλάσει πριν και θηλάζει και αμέσως μετά γιατί τον πιάνουν κολλικοί και είναι το μόνο που τον ηρεμεί. Ήρθε και ο παιδίατρος την 17η ημέρα, είναι υγειέστατος και είχε ανάπτυξη για 2 μηνών μωρό :shock:.

Πάντως και εγώ στην αρχή δυσκολεύτικα με τον θηλασμό γιατί οι θηλές μου ήταν μέσα. Όποια έχει το ίδιο θέμα να βγάζει τις θηλές της με το θήλαστρο και μετά να βάζει το μωρό στο στήθος γιατι εκνευρίζονται. Εγώ αυτό έκανα και σώθηκα, πλέον οι θηλές μου έχουν βγει κανονικά αφού δεν μου τις αφήνει σε ησυχία οπότε και δεν χρειάζεται το θηλαστρο:wink:

Έχω τόσα πολλά να σας γράψω..Όμως ξυπνάει και πρέπει να τσιτσιδωθώ! :lol::lol: Την επόμενη φορά! Σας φιλώ γλυκά σας και τα μωράκια σας!!!:tongue::tongue::tongue:

Κασσιόπη μου ευχαριστούμε πολύ!!! Να σαι καλά!!! Όσο για τον γιο όπως στα λέει η Ζαχιρ, ολόκληρο παιδαρο έκανες λογικο να έχει μεγαλύτερες ανάγκες!!! Θα σου βγεί δυνατό παιδί!!! Ήδη είναι και πιο μπροστά στην ανάπτυξη!!! Μπράβο!!! Τώρα ότι είναι συνέχεια στο στήθος είναι μάλλον για να φτιάξει την παραγωγή στα μέτρα του. Κάποια στιγμή θα στρώσει η κατάσταση... Καλή δύναμη φιλιά πολλά και όποτε μπορείς να μπαίνεις να μαθαίνουμε νέα σας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

mommy μου δεν νομίζω να πρηστηκα στο μαιευτήριο, για τα πόδια όμως μπορεί να ήταν από το κρεβάτι. Και γω έχω ξεπρηστει και το σώμα μου είναι σχεδόν όπως πριν... Εντύπωση μου έκανε. Έχει φύγει και η κοιλιά!!! Λόγω καισαρικής περίμενα να γίνει πιο αργά ή αλλαγή στο σώμα, ευτυχώς έχουμε κάτι ακόμα να μας φτιάχνει την διάθεση.!!! Όσο για την θερμοκοιτιδα έχω ακούσει για το ας Ιασώ ότι τα κρατάνε και λίγο παραπάνω... Γιαυτό είχα πάει στην παιδίατρο να την έχω σε ετοιμότητα αν μου έκαναν τα δικά σου!!! Τόσες μέρες μακριά του πρέπει να ήταν πολύ δύσκολα. Εμένα μου πέρναγε η στεναχωρια για την καισαρική επειδή είχα την μικρή συνέχεια... Πάει πέρασαν όλα, θα έχεις να λες αργότερα στον γιο σου σαν Ελληνίδα μάνα: Εγώ αγόρι μου που σε περίμενα τόσες μέρες που ταλαιπωρήθηκα τόσο για να σε γεννήσω... ( πλάκα κάνω ;)) Φιλάκια πολλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Βρε κορίτσια, εσάς κοιμούνται στην κούνια τους το βράδυ;; Γιατί εμένα μόλις την αφήσεις κάτω ξυπνάει και θέλει να κοιμάται μόνο αγκαλιά!

Μήπως θέλει την μυρωδιά σου; Δοκίμασε να κρατησεις αγκαλιά το σεντόνι που είναι να της στρώσεις να πάρει μυρωδιά από σένα μπας και σωθεις!!! Εμένα αν έχει κοιμηθεί είναι οκ, άλλες φορές ξυπνα και παλεύει με τα χέρια και τα πόδια της, όπου και την αφήνω και κοιμάται κάποια στιγμή μόνη της, ή αν παλεύει πολύ με τα χέρια την βάζω στήθος που κάθεται 3-4 λεπτά και κοιμάται. Καλό είναι να την βάζεις στο κρεβάτι μισοκοιμησμενη για να μην μάθει να κοιμάται πάνω σου. Φιλιά καλημέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκιαααα και καληνύχτα, γιατί θα την πέσω σε λίγο, χάρηκα πολύ που μπαίνετε και τα λέμε!!! Να κρατήσουμε επαφή μην χαθουμε, φτου φτου μην μας ματιάσω είμαστε καλό παρεακι, δεν είχαμε ούτε παρεξηγησεις ούτε τίποτα!! Φιλιά σε όλες σας και στα μπεμπάκια σας τα όμορφα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Ανδρομέδα εμένα η κουμπάρα μου έκανε το κόλπο με τα ρούχα. άφηνε μια μπλούζα της μέσα στην κούνια για να έχει τη μυρωδιά της και το μικρό ησύχαζε.

Καλά ούτε φοιτήτρια δεν έκανα τόσο ξενύχτι:D Αφήστε που πρέπει να έχει βαρύνει αρκετά και η πλάτη μου διαμαρτύρεται. Ένα περίεργο πράγμα, ενώ μέχρι τις 2-3 απλά ξυπνάει, τρώει και μετά κοιμάται, απο τις 5 και μετά το μάτι γαρίδα μέχρι να βγεί ο ήλιος. Και θέλει και πάντα κάποιος να τον απασχολεί γιατί μόνος του κοιτάζει λίγο γύρω και μετά βαριεται και κλαίει. Το στήθος λειτουργεί άψογα και ως πιπίλα φυσικά και ευτυχώς τον ηρεμεί ακόμα και στους κολικους, τόσο που ενώ δεν είχα σκοπό θα ρωτήσω τη γιατρό πότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια τελικά.

Τα πρησμένα πόδια κορίτσια είναι απο την επέμβαση και κρατάνε μόνο λίγες μέρες. Ειδικά τον πρώτο καιρό που έπρεπε να περπατάμε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. Εμένα ένα πρωί λίγες μέρες αφού γυρίσαμε σπίτι, ξύπνησα και είχαν ξεπρηστεί. Φραουλίτσα όντως κι εμένα το σώμα επανήλθε σχετικά γρήγορα και απο την αρχή δεν είχα τόσο πρησμένη κοιλιά όσο κάποιες άλλες κοπέλες στην κλινική. Ράμματα δεν είχα στην ουσία, ήταν λίγο περίεργο το ράψιμο. Είχα ένα μόνο ράμμα που συγκρατούσε την κλωστή και όταν το κόψαμε απλά έφυγε κι αυτή. Ευτυχώς ακόμα είναι μουδιασμένο το σημείο και δεν κατάλαβα τίποτα όταν το έβγαλε και μου είπε οτι ανακτάμε εντελώς την αίσθηση της τομής και της κοιλιάς σε 5 μήνες περίπου. Πάω να τον ταϊσω τώρα, τα λέμε αργότερα.

Καλημερα κοριτσια.οντετ εμεις τον πρωτο μηνα δεν ειχε βαλει καθολου βαρος κ δεν ειχαμε παρει χαμπαρι.η πιπιλα κ καποια λαθακια ευθυνονταν λογικα.γενικα δεν βθελα να παιρνει οποτε ευκαιρια ηταν.με την πιπιλα μπορει να χανει γευματα.δεν ειναι ολα τα μωρακια ετσι.

Οι υφασματινοι μαρσιποι σαν το σλινγκ που εχω δεν εχουν οριο ηλικιας η κιλων.δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω κ το μαι ται ειναι πολυ καλο για μεγαλυτερο μωρακι.εμεις το χρησιμοποιησαμε πιο πολυ μετα τους 6 μηνες

Α καταλαβα Βικάκι μου! Μπορει δηλαδη να επαναπαύεται με την πιπιλα και να χάνει γευματα!

Σ ευχαριστω και για τις πληροφορίες για τους μαρσιπους! Θα το ψάξω!

Κασσιόπη τι να κάνει ο καημένος..ολόκληρο αγόρι γεννήθηκε που να του φτάσει το γαλατακι χαχα!υπομονή κοπέλα μου τουλάχιστον δε θα έχεις το αγχος αν τρώει κ αν βάζει βάρος.με τις θηλες είχα κ εγώ θέμα κευτυχως το ξεπεράσαμε.τώρα πιάνει αμέσως.

Εμείς σήμερα απτο πρωί μια ανησυχία..τι να σας πω!στο τέλος τον έβαλα στο σλινγκ αφού το συζητούσαμε κιόλας άνοιξα κ τον απορρόφητηρα κ ηρέμησε αμέσως.απτο μεσημέρι και μετα τρώει κ κοιμάται ήσυχος φτου φτου.επίσης 2μερες τώρα βγάζει γαλατακι που κ που.ο γιατρός είπε οι ρουκετες μόνο μας ανησυχούν.Audette εσείς τι πρόβλημα έχετε?κάνει εμετό?

Ναι εκανε ρουκετες στις αρχές αρκετα συχνα! Σκεψου την ειχα τρία τέταρτα συο στηθος καθ εκανε ενα τσακ και μου το έβγαζε ολο το γαλα! Τωρα ειναστε καλυτερα! Μου ειπε ο γιατρος βα την κοιμίζω με ανακλιση, συχνότερα και μικρότερα γεύματα και καλο ρεψιμο και οντως έπιασε! Καναδυο φορες μου τα εχει βγάλει τις τελευταίες μερες κι αυτο πρωι και υποψιάζομαι οτι επειδη ειναι πιο γεμάτο το στηθος το πρωι και εχει το γσλά μεγσλυτερη ροή την πνίγει οποτε τωρα τα πρωινά ή βγαζω λιγο γαλα πριν τη βαλω συο στηθος ή τη ρεύω πιο συχνα! Γουλιτσες ακομα βγαζει αλλα αυτο ειναι φυσιολογικό, ολα τα μωρακια λιγο πολυ βγάζουν!

Βρε κορίτσια, εσάς κοιμούνται στην κούνια τους το βράδυ;; Γιατί εμένα μόλις την αφήσεις κάτω ξυπνάει και θέλει να κοιμάται μόνο αγκαλιά!

Καλα εννοειται! Εμενα μονο στο στηθος κοιμάται! Αν τη επτά κινηση συνηθως ξυπνάει! Εκτος αν την εχει πάρει πολυ καλα ο υπνος!

Καλησπέρα μανούλες!!! Βλέπω μπαίνουμε σε ένα ρυθμό σιγά σιγά ε;;

Mommy to be, να σου ζήσει ο αγόραρος!!! Υπομονή και όλα θα φτιάξουν!!! Να σου δίνει δύναμη το αγοράκι σου και να παλέψεις για το καλύτερο!!!

Εμείς είμαστε 21 ημερών σήμερα και εδώ και 2-3 μέρες θέλει συνέχεια να πιπιλάει!!! Με έχει τρελάνει... Διάβασα ότι όντως είναι φάση στο 20ημερο πάνω... Αλλά χαλάλι της! Κάνει κάτι ναζάκια και γελάμε σαν τους χαζούς!

Όσο για την πιπίλα, τι να πω.. Ίσως να δίνατε μετά το 40ημερο; Δεν ξέρω! Ένα βράδυ κι εγώ το σκέφτηκα που δεν άντεχα αλλά μου πέρασε μετά.. Λέω αφού έχει ήδη 2 πιπίλες! ;)

Κάπου διάβασα πως είναι μια απαιτητική φάση που όμως διαρκεί λίγο! Υπομονή κορίτσια! :cool:

Κι εμενα συνεχεια θελει να πιπιλαει το στηθος χωρις να τρώει! Λες να ειναι απλα φαση και να στρώσει;;ειμαι ολη μερα με το μωρο συο στηθος! Σκεφτομαι αν περαςουν οι 40 μερες και συνεχιστεί να της δωσω κάι λιγο πιπιλα!

Σάγια μου δε θα το πιστέψεις αλλά όταν τελικά πήρα το βιβλιάριο του παιδιού έγραφε μέσα κάτι για παροδική ταχύπνοια, ενώ εμένα δε μου είχαν πει τπτ. Και όντως αν δεν έκανα φασαρία κι εγώ, ήθελαν να τον κρατήσουν παραπάνω για να δουν αν τρώει! Κάτι δε μου αρέσει σε όλο αυτό... τελοσπάντων, βάζω τελεία γιατί δεν ξέρω τι να πω...

Α κι εμείς αρχίσαμε να δεχόμαστε λογιών λογιών σχόλια! Ήδη άκουσα και το κλασικό "κι εμείς παιδιά μεγαλώσαμε"... χαχαχα. Λέω δε θα το σχολιάσω, θα κρατηθώ τις ορμόνες μου μέσα!:rolleyes:

Κοριτσάκι μου μπράβο που ο μπέμπης είναι φαγανός, αντράκι τον έχεις κάνει με το γαλατάκι σου! Βάλε κοχύλια θηλασμού! Τα ξεκίνησα σήμερα και νομίζω βολεύουν για μέσα στο σπίτι. Έξω θα έχω τα επιθέματα.

Νομίζω καλά κάνεις με το θήλαστρο.Αφού παίρνει βάρος σωστά το κάνεις. Υπομονή κοριτσάκι μου και θα τα καταφέρεις. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς και αυτό είναι αξιέπαινο. Ζήτησε βοήθεια από συμβούλους θηλασμού, μας είχαν δώσει κάποια τηλ. στο Έλενα.

Με πήραν κι εμένα από το Έλενα!

Εγώ εχω το σλινγκ γνωστής εταιρείας από την αδερφή μου και τώρα που είμαστε συνέχεια στο στήθος σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Πρέπει να είναι καλό και να βολεύει και για τον θηλασμό. Το μει ται επίσης είναι καλό και νομίζω βοηθάει σε παιδάκια με ΓΟΠ. Στο site της εταιρείας γράφει αναλυτικά τα πάντα, αν θες σου στέλνω το λινκ.

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου mariposita μου, να το χαίρεσαι γερό κι ευλογημένο!

Γιατί δεν παίρνεις βοήθεια τηλεφωνικά από σύμβουλο θηλασμού? Όλο και κάτι παραπάνω θα μάθεις. Επίσης υπάρχουν πιστοποιημένοι σύμβουλοι που είναι και παιδίατροι, δηλαδή δύο σε ένα! (Σε περίπτωση που δεν σε καλύπτει ο παιδίατρος, κατά τα άλλα κι εμένα ο δικός μου δεν είναι σύμβουλος θηλασμού)

Είναι πραγματικά αληθινό και τόσο έντονο το συναίσθημα αυτό Ζαχιρ μου, το αισθάνομαι τόσο που συγκινούμαι κι εγώ ώρες ώρες...

Έτσι είναι κοριτσάκι μου, θέλει και τα δύο στήθη για αρχή. Χθες τον έπρηξα τον καημενούλη, τον είχα κάθε λίγο και λιγάκι στο στήθος, μάτι δεν κλείσαμε! Το βράδυ αργά είδα τις πρώτες σταγονίτσες γάλα στο στοματάκι του και μέχρι το πρωί έκανε ικανοποιητικά ούρα. Για να δούμε...και το στήθος το αισθάνομαι πιο γεμάτο, γρήγορα λειτούργησε αυτή η μέθοδος μου φαίνεται! Κάθεται πολύ στο στήθος πάντως 20-30 λεπτά στο καθένα! Κι αν κάθε 1-1,5 ώρα θέλει πάλι... χαθήκαμε!

Καλύτερα είμαι καλό μου, σήμερα άφησα και ανοιχτά τα ράμματα, μου έχει πει ακόμα μια βδομάδα να βάζω betadine και τέλος μετά. Εσύ πως είσαι? Σ' ευχαριστώ για τη συμπαράσταση βρε Φραουλίτσα μου, τρώω, με έχουν μπουκώσει όλοι!!! Και παράλληλα αρχίζω και ξεπρήζομαι και το κατευχαριστιέμαι. Δεν ξέρω αν εσύ το είχες, εγώ τις τρεις πρώτες μέρες μετά τη γέννα είχα πρηστεί τρελά, ειδικά στα πόδια, δε μπορούσα να λυγίσω τον αστράγαλο!

Οχι, ο παιδίατρος δεν είναι και σύμβουλος όμως από την πρώτη επαφή μας τώρα που τον πήρα αγχωμένη τηλ., ήταν πολύ καθησυχαστικός και υποστηρικτικός στον θηλασμό.

Έτσι κάνω κι εγώ, τον αλλάζω πριν αλλάξω στήθος γιατί συνεχώς αποκοιμιέται ο γλυκός μου! Τι του τραγουδάω τι τον τσιμπολογάω, αυτός όλο νανουρίζεται!

Σ' ευχαριστούμε Κασσιόπη μου! Κούκλος ο μπεμπουλίνος σου, καλό ξεζούμισμα! Κι εγώ τσιτσίδι είμαι όλη μέρα! Να σου πω, μπιμπερό γιατί του δίνεις? Σε βοηθάει στους κολικούς??

Ευχαριστώ Ανδρομέδα μου! Να είμαστε καλά και με υπομονή κι επιμονή θα τα μεγαλώσουμε... αχ ξεκίνησε το πιπίλισμα? Θα την έχω υπόψη μου αυτή τη φάση στο 20ημερο λοιπόν, αν και σήμερα τον βλέπω πολύ αναζητά στήθος-πιπίλα. Μήπως είναι από άλλη φάση αυτός???:tongue::confused:

Κορίτσια τρέχω να ξαπλώσω μια ωρίτσα... καλό και ήρεμο βράδυ να έχουμε! Φιλιά σε όλες!

Κι εγω ημουν πρησμένα τις πρώτες μερες! Τα ποδια μου ειδικα ειχαν γινει 3πλασια, τούμπανο μιλαμε! Ευτυχως τωρα επανήλθα πλήρως!παει και η κοιλια πανε ολα!

Με ενδιαφέρει οι εμενα το λινκ με τα σλινγκ αν μπορούσες μα μου το στειλεις...

Μήπως θέλει την μυρωδιά σου; Δοκίμασε να κρατησεις αγκαλιά το σεντόνι που είναι να της στρώσεις να πάρει μυρωδιά από σένα μπας και σωθεις!!! Εμένα αν έχει κοιμηθεί είναι οκ, άλλες φορές ξυπνα και παλεύει με τα χέρια και τα πόδια της, όπου και την αφήνω και κοιμάται κάποια στιγμή μόνη της, ή αν παλεύει πολύ με τα χέρια την βάζω στήθος που κάθεται 3-4 λεπτά και κοιμάται. Καλό είναι να την βάζεις στο κρεβάτι μισοκοιμησμενη για να μην μάθει να κοιμάται πάνω σου. Φιλιά καλημέρα!!!
ωραθο κόλπο αυτο με τη μυρωδιά θα το δοκιμάσω!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ρε κοριτσια ασχετο, πβς τα ντυνετε τα μωρακια σας με αυτη την αστάθεια στον καιρο;; Εμεις τη μερα ειμαστε με κοντομάνικο και το βραδυ με μανικακι! Εχθες βάλαμε πρωτη φορα φορμακι που καλύπτει και τα ποδαράκια!

Καμμια βολτα εχει βγει καμμια;; Εγω το σκεφτομουν απο το προηγούμενο σκ αλλα με το σκ@τοκαιρο που ειχε δεν πηγαμε! Εν τω μεταξυ αρχισαν οι ιώσεις σιγα σιγα στη δουλεια του άντρα μου και τρενει η ψυχη μου μην αρρωστησουμε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Ρε κοριτσια ασχετο, πβς τα ντυνετε τα μωρακια σας με αυτη την αστάθεια στον καιρο;; Εμεις τη μερα ειμαστε με κοντομάνικο και το βραδυ με μανικακι! Εχθες βάλαμε πρωτη φορα φορμακι που καλύπτει και τα ποδαράκια!

Καμμια βολτα εχει βγει καμμια;; Εγω το σκεφτομουν απο το προηγούμενο σκ αλλα με το σκ@τοκαιρο που ειχε δεν πηγαμε! Εν τω μεταξυ αρχισαν οι ιώσεις σιγα σιγα στη δουλεια του άντρα μου και τρενει η ψυχη μου μην αρρωστησουμε!

Καλημέρα!! Την ίδια απορία είχα και γω και πιο πολύ για τα σκεπασματα το βράδυ. Από ρούχα όταν βγήκαμε μας είπαν ολοσωμο χωρίς φακελάκι, και αυτό της φορουσα, τώρα που κάνει ψυχρα της βάζω και από μέσα ένα φακελάκι. Από κουβερτα της έβαζα πικε, τώρα τί βάζουμε; Και στην βόλτα; Δεν θα βγούμε ακόμα αλλά το σκέφτομαι πολύ!!!! Α!!! Μας έπεσε και ο αφαλος εχτές!!! Τώρα κάνουμε κατευθείαν μπανάκι ή περιμένουμε λίγο; Καλημεραααααα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Χτες το βράδυ ευχαριστηθηκαμε εναλλαγές!!!:shock::? Από τις 23:00 μέχρι τις 3:00 έτρωγε την έβαζα στο κρεβάτι γκρινιαζε την άφηνα λίγο μετά πάλι στήθος!!! Τα παιξα!!! Μάλλον ήθελε να αυξήσει την παραγωγή; Δεν ξέρω.... Γενικά εμένα κοιμάται και μόνη της, δηλ την κρατάω να χαλαρώσει και την βάζω στην καλαθουνα, όπου κοιμάται μονη της. Παλεύει με τα χέρια κάνει διάφορα και κοιμάται, δεν κλαίει γιατί όταν κλαίει την σηκώνω, όταν γκρινιάζει την αφήνω λίγο μπας και ηρεμήσει μόνη της. Αυτά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πλεον του φοράμε φορμάκι μέρα νύχτα και για να μην ακουμπάει στο κρυο σεντόνι του βάλαμε απο κάτω ένα κουβερτάκι και απο πάνω σκεπάζεται με ένα μαλακό πικέ. Επίσης είχαμε και το απίστευτο χτες βράδυ, μετά απο ένα μήνα με 2ωρα ξυπνήματα ξαφνικά κοιμήθηκε 4 ώρες σερί:shock: μετά έφαγε, έμεινε ξύπνιος για κανένα 2ωρο και μετά κοιμήθηκε πάλι. Μακάρι να αρχίσει να φτιάχνει ωράριο σιγά σιγά γιατί είμαστε κομμάτια.

Οι οδηγίες που είχαμε απο την παιδίατρο για τον αφαλό ήταν όταν πέσει, να περιμένουμε μια εβδομαδα και μετά να την πάρουμε τηλ για να την ενημερώσουμε για την όψη του. Εμάς είχε ξεραθεί κανονικά και έβγαζε κακαδάκια μέχρι που σταμάτησαν κι αυτά. Μόνο τότε μπορείς να το βάλεις να πλυθεί ολόκληρο το μωρό.

Τι πολλά νεακια..!!ξεκινάω από ότι θυμηθώ!για τον αφαλο πέφτει και μετά από 2-3 μέρες μας είπε μπορούμε να κάνουμε μπάνιο εκτός αν δεις κάτι π.χ υγρό.από ρούχα εμείς σήμερα έχουμε νορμάλ θερμοκρασία.είχαμε κρύο κ του φορούσα φανελάκι κοντομανικο κ φορμακι ολοσωμο.το βράδυ μια κουβερτούλα φλις.

Για βόλτα κ εγώ θέλω να βγούμε αλλά κάθε φορά που βολεύει μέχρι να ετοιμαστουμε και να το πάρουμε απόφαση,κάτι προκύπτει!!η θηλαζει ασταματητα η πιάνει κρύο ότι μπορείτε να φανταστείτε.χθες π χ θηλαζαμε το πρωί ως τις 3 κανονικά ανά 2-3 ώρες και μετά ξύπνησε στις 5 το απόγευμα και ως τις 8 δε σταμάτησε ποτέ!!!!!πιπιλα το έκανε βέβαια και μου ερεθισε κ το στήθος.ποναω πολύ σήμερα.μετά κοιμήθηκε ως τις 1 και δε τον σήκωσεα ούτε για πάνα!!σήμερα είναι κύριος!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα!! Την ίδια απορία είχα και γω και πιο πολύ για τα σκεπασματα το βράδυ. Από ρούχα όταν βγήκαμε μας είπαν ολοσωμο χωρίς φακελάκι, και αυτό της φορουσα, τώρα που κάνει ψυχρα της βάζω και από μέσα ένα φακελάκι. Από κουβερτα της έβαζα πικε, τώρα τί βάζουμε; Και στην βόλτα; Δεν θα βγούμε ακόμα αλλά το σκέφτομαι πολύ!!!! Α!!! Μας έπεσε και ο αφαλος εχτές!!! Τώρα κάνουμε κατευθείαν μπανάκι ή περιμένουμε λίγο; Καλημεραααααα!!!
Εμείς πλεον του φοράμε φορμάκι μέρα νύχτα και για να μην ακουμπάει στο κρυο σεντόνι του βάλαμε απο κάτω ένα κουβερτάκι και απο πάνω σκεπάζεται με ένα μαλακό πικέ. Επίσης είχαμε και το απίστευτο χτες βράδυ, μετά απο ένα μήνα με 2ωρα ξυπνήματα ξαφνικά κοιμήθηκε 4 ώρες σερί:shock: μετά έφαγε, έμεινε ξύπνιος για κανένα 2ωρο και μετά κοιμήθηκε πάλι. Μακάρι να αρχίσει να φτιάχνει ωράριο σιγά σιγά γιατί είμαστε κομμάτια.

Οι οδηγίες που είχαμε απο την παιδίατρο για τον αφαλό ήταν όταν πέσει, να περιμένουμε μια εβδομαδα και μετά να την πάρουμε τηλ για να την ενημερώσουμε για την όψη του. Εμάς είχε ξεραθεί κανονικά και έβγαζε κακαδάκια μέχρι που σταμάτησαν κι αυτά. Μόνο τότε μπορείς να το βάλεις να πλυθεί ολόκληρο το μωρό.

Εμεις οταν βγήκαμε ειχε πολυ ζεστη και οι μαίες μου ειπαν και της φορεσαμε κοντομάνικο! Το ιδιο μου ειπε και ο Παιδιατρος που ηρθε μετα απο μερικές μερες σπιτι! Να της φοράω οπως ειναι ντυμένος ο αντρας μου(γιαυτο εμεις λογω ορμονών δεν μπορούμε να ειμαστε αντικειμενικές) τις τελευταίες μερες που έπιασε κρυο της φοραω κοντομάνικο το μεσημερι που εχει ζεστη αλλα απο το απογευματάκι καθ μετα και νωρις το πρωι που εχει δροσιά είτε μακρυμάνικα φιρμακ(αυτο με τα ποδια μεσα) ή το αλλο που εχει μανικακι μακρύ αλλα εθνάρχες τα ποδια εξω με καλτσουλες ομως!απο κουβερτουλα με πικε την σκεπάζω!

Στη βολτα σιγουρα μανικακι με φανελάκια απο μεσα και κουβερτουλα απο πανω, μη σου πω σκεφτομαι και κανενα βαμβακερο σκουφάκι!

Εμας μας επεσε π αφαλος της 9η μερα αλλα ειχε μεινει ενα κακαδακι! Μετα απο καμμια βδομαδα που εφυγε κι αυτο την καναμε μπανιο στο μπανακι(κατι που δεν της αρεςε και πολυ βεβαια..)

Χτες το βράδυ ευχαριστηθηκαμε εναλλαγές!!!:shock::? Από τις 23:00 μέχρι τις 3:00 έτρωγε την έβαζα στο κρεβάτι γκρινιαζε την άφηνα λίγο μετά πάλι στήθος!!! Τα παιξα!!! Μάλλον ήθελε να αυξήσει την παραγωγή; Δεν ξέρω.... Γενικά εμένα κοιμάται και μόνη της, δηλ την κρατάω να χαλαρώσει και την βάζω στην καλαθουνα, όπου κοιμάται μονη της. Παλεύει με τα χέρια κάνει διάφορα και κοιμάται, δεν κλαίει γιατί όταν κλαίει την σηκώνω, όταν γκρινιάζει την αφήνω λίγο μπας και ηρεμήσει μόνη της. Αυτά!!!

Ωχ είχατε μαραθώνιο ε;; Τυχερη εισαι παντως που κοιμάται και μονη της! Εγω ή πρεπει να την βαλω στο στηθος ή να την εχω στον ώμο και να την παω βολτες περα δώθε!

Τι πολλά νεακια..!!ξεκινάω από ότι θυμηθώ!για τον αφαλο πέφτει και μετά από 2-3 μέρες μας είπε μπορούμε να κάνουμε μπάνιο εκτός αν δεις κάτι π.χ υγρό.από ρούχα εμείς σήμερα έχουμε νορμάλ θερμοκρασία.είχαμε κρύο κ του φορούσα φανελάκι κοντομανικο κ φορμακι ολοσωμο.το βράδυ μια κουβερτούλα φλις.

Για βόλτα κ εγώ θέλω να βγούμε αλλά κάθε φορά που βολεύει μέχρι να ετοιμαστουμε και να το πάρουμε απόφαση,κάτι προκύπτει!!η θηλαζει ασταματητα η πιάνει κρύο ότι μπορείτε να φανταστείτε.χθες π χ θηλαζαμε το πρωί ως τις 3 κανονικά ανά 2-3 ώρες και μετά ξύπνησε στις 5 το απόγευμα και ως τις 8 δε σταμάτησε ποτέ!!!!!πιπιλα το έκανε βέβαια και μου ερεθισε κ το στήθος.ποναω πολύ σήμερα.μετά κοιμήθηκε ως τις 1 και δε τον σήκωσεα ούτε για πάνα!!σήμερα είναι κύριος!

Κι εμεις οποτε θελουμε να πανε βολτα ολο κατι γινεται!

Την μιση ευχή την εχει πάρει καμμια;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Εγώ δε πήρα ευχή Audette μου.δε ξέρω καν αν θα πάω.δε θα ξεχάσω όταν πήγαμε να σαραντησουμε τον μεγάλο και μας είχε στο περίμενε ο παπάς και μετά από μια ώρα ήρθε μες τα μούτρα,βρωμουσε κρεμμύδια και σταματούσε για να ρευτει!!!!!!έτσι ακριβώς.οπότε δεν είχα που δεν είχα επαφή και πήγα με τις γιαγιάδες για να χαρούν,φαντάσου τι έπαθα μετά από αυτό.αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε βγει.όταν τον πήγαμε στην κλινικη,στο γιατρό,κάναμε και τις βόλτες μας!

Τις ιωσεις τις τρέμω κ εγώ.σταμάτησε κ ο μικρός τον παιδικό αλλά παίζει με τα παιδάκια της πολυκατοικίας.δε μπορώ να του κόψω κ αυτό.οπότε κάθε φορά που τον φιλάει με πιάνει το στομάχι από το αγχος.

Mommy για την κλινική βρωμάει η υπόθεση αλλά όπως λες και εσύ ας μην ασχοληθούμε.άμα σου πω και το κορυφαίο θα ολοκληρώσεις άποψη.φεύγοντας επειδή είχαν επειγόντα κ άργησαν να ετοιμάσουν το εξιτηριο του μωρού,με πηρε τηλ η κοπέλα από τα εξιτηρια και μου είπε τι θα γίνει?εσάς θα περιμένουμε για να πάμε σπίτια μας? Θυμωμένη,έξαλλη,φώναζε..και είπε κ ένα σωρό άλλα.καλά περιττό να σας πω ότι μας άκουσε όλη η κλινικη.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

επιτελους αξιωθηκα να βαλω τικερακι!

mommy to be sorry αλλα για καποιο λογο μου κολλησε οτι γεννησαμε στο ιδιο μαιευτηριο και εκει κολλαει το παραπανω σχολιο!οτι να ναι!!!χαχα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...