Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Mariposita

καλως ηρθες και παλι!!τον θηλαζεις ή δινεις ξενο τωρα;γιατι την 8η μερα βγηκε πρωτογαλα μηπως δεν το καταλαβες;

Φραουλιτσα γιατι δε βαζεις τη μικρη αποκει;;μεσα σε ποση ωρα αο τη λασμο σου πρηζεται;;παντως και μενα πρηζονταν αλλα τωρα φαινεται να ρυθμιστηκε.και σε σενα θα γινει το ιδιο.μηπως το αφηνεις πολλες ωρες γεματο;

Τώρα κάνουμε και τα δυο. Τον θηλάζω πρώτα για να πάρει έστω και οτι υπάρχει απο μητρικό και μετά του δίνω φόρμουλα. Δυστυχώς όντως το πρωτόγαλα ήρθε πολύ αργά, μάλιστα με ψηλάφιζε στο νοσοκομείο και ο γιατρός και η μαίες και -αν και το είχα καταλάβει ήδη-επιβεβαίωσαν οτι δεν είχα γάλα όσες μέρες ήμασταν εκεί. Την 8η μέρα κατάλαβα οτι ήταν το πρωτόγαλα γιατί το στήθος μου πρήστηκε και έβγαλε αυτές τις σταγόνες απο το διάφανο υγρό και τις τάισα στον μικρό. Τι να πω, ίσως να φταίει κάτι απο τα φάρμακα ή την καισαρική. Το προσπαθούμε αλλά δεν βλέπω να γίνονται πολλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχετικά με τον θηλασμό η Πατσουρου λεει ένα στήθος είναι την φορά εκτός και αν βαρεθεί και το φτυσει το βάζεις στο άλλο. Και επίσης στα δέκα πρώτα λεπτά είναι το γάλα που ξεδιψαει μετά έρχεται το λιπαρο και θρεπτικο. Αυτά έχω καταλάβει αν κάνω λάθος πείτε το μου. Αυτό προσπαθώ να κάθεται πάνω από δώδεκα λεπτά και μετά πέφτει τεζα, οπότε δεν την βάζω στο άλλο. Το δεξί είναι που πρηζεται. Ακόμα και αν έχω θηλασει από αυτό. Γενικώς μου ήρθε πολύ γρήγορα το γάλα. Δοκίμασα και αυτό που μου είπατε αλλά φοβάμαι αν τα εναλλασω μην μου αυξηθεί και άλλο απτο δεξί!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας σκέφτομαι να ξέρετε... Χαίρομαι που όλες είστε καλά και απολαμβάνετε τα μωράκια σας. Κι εμείς από την Κυριακή ήρθαμε στο σπίτι μας επιτέλους! Είναι η αγάπη της ζωής μου ήδη ο μπέμπης μου κορίτσια, τον λατρεύω κι επειδή τον στερήθηκα στην αρχή αρχή, θέλω να τον έχω συνέχεια αγκαλιά.

Στο θέμα του θηλασμού όμως σήμερα κλονίστηκα λιγάκι. Όπως σας έγραψα ξανά, εμείς είχαμε επεισοδιακή γέννα και πήρα τον μπέμπη μου στο δωμάτιο μετά από τρεις μέρες. Το διάστημα αυτό έβγαζα πρωτόγαλα με το χέρι, νοίκιασα και νοσοκομειακό θήλαστρο και όταν έκλεισα το 2ο 24ωρο πρήστηκε το στήθος μου πολύ και για δύο μέρες έκανα εναλλαγή κρύες/ζεστές κομπρέσες, μέχρι που επιτέλους μου έφεραν τον μπεμπούλη και μέσα σε μιάμιση μέρα με ξεζούμισε και άδειασε και τα δύο στήθη.

Είπα να ξεκινήσω δίνοντας ένα στήθος τη φορά και αν θέλει και το άλλο μετά κάθε τρίωρο περίπου, αλλά επειδή καθόταν κανένα μισάωρο, μετά βαριόταν και κοιμόταν, έτσι δεν έδινα το άλλο. Παρατήρησα όμως ότι χθες έκανε μόνο 4 φορές ούρα/κακά το 24ωρο ενώ σήμερα μέχρι στιγμής μόνο 2. Αγχώθηκα και πήρα τον παιδίατρο που μου είπε να τον βάζω συνέχεια στο στήθος (παρόλο που δεν είναι καθόλου πρησμένο πλέον) ακόμα κι αν απλά πιπιλάει και να δω στο 24ωρο τι θα γίνει. Να μη νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο μου είπε και να δούμε. Εν τω μεταξύ κοιμάται όλη την ώρα στο στήθος ο καημενούλης, αλλά τον ζύγισα και δείχνει να έχει πάρει και 50 γραμμάρια μέσα σε δύο μέρες, τουλάχιστον δεν έχει χάσει... Πήρα και μαγιά μπύρας από το φαρμακείο, θα ρωτήσω όμως πρώτα τον παιδίατρο.

Όπως καταλάβατε έχω αγχωθεί... τώρα περιμένω τηλ κι από την φαιναρέτη.

Εσείς πως το κάνετε με τον θηλασμό βρε κορίτσια?

Κοριτσάκι μου ταλαιπωρηθηκες πολύ!!! Πως είσαι με την αναρρωση; Καλύτερα; Κάθε μέρα θα νιώθεις πιο καλά με την τομή. Στα λέω γιατί και γω όταν ήρθα σπίτι απογοητευτικα αλλά κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Να τρως συχνά κάτι για να ναι θρεπτικο και το γάλα σου!!! Ελπίζω να ξεπερασετε όλα τα προβλήματα, έχεις κάνει πολύ αγώνα βρε παιδί μου και πολύ υπομονή!!! Φιλιά πολλά γερό και καλοτυχο το αγοράκι σου και όλα θα στρωσουν!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Σχετικά με τον θηλασμό η Πατσουρου λεει ένα στήθος είναι την φορά εκτός και αν βαρεθεί και το φτυσει το βάζεις στο άλλο. Και επίσης στα δέκα πρώτα λεπτά είναι το γάλα που ξεδιψαει μετά έρχεται το λιπαρο και θρεπτικο. Αυτά έχω καταλάβει αν κάνω λάθος πείτε το μου. Αυτό προσπαθώ να κάθεται πάνω από δώδεκα λεπτά και μετά πέφτει τεζα, οπότε δεν την βάζω στο άλλο. Το δεξί είναι που πρηζεται. Ακόμα και αν έχω θηλασει από αυτό. Γενικώς μου ήρθε πολύ γρήγορα το γάλα. Δοκίμασα και αυτό που μου είπατε αλλά φοβάμαι αν τα εναλλασω μην μου αυξηθεί και άλλο απτο δεξί!!!

Φραουλιτσα δεν υπαρχει ενα σωστο.καθε ζευγος μαμας-μωρου ειναι διαφορετικο.αλλα θηλαζουν μονο απο το ενα αλλα κ απο τα δυο.τις πρωτες 2-3 βδομαδες προσφερουμε κ τα δυο για να κατεβει γρηγορα τα γαλα που λεμε.γενικα αφου φαει το μωρο το ρευεται κ δοκιμαζετε αν θελει κ απο το αλλο.αν το παιρνει ο υπνος γρηγορα μιληστε του,χαιδεψτε το να ξυπνησει για να φαει

Ζαχιρ υπαρχουν κ αλλου τετοιοι μαρσιποι.απλα εγω πηρα απο κει.εσυ μπορεις να δεις κ αλλου

Καλημερα κοτοτσακια μου! Τι κανετε;;

Φραουλιτσα κι εγω το ιδιο ειχα στο μυαλο μου απο την πατσουρου, ενα γεύμα απο καθε στηθος, και ο Παιδιατρος μου ειπε να τηννβαζω και απο τα δυο καθε φορα! Να σου πω την αληθεια στην πράξη την βαζω για αρχη στο αντίθετο απο την προηγούμενη φορα στηθος και αναλόγως πόδι τρώει μπορει να τη βαλω και στο αλλο αλλα οχι παντα! Κι εμας η μπεμπα στο μπαμπά μας μοιάζει και κανει αυτο το γελακι που λες που ειναι απλα ένας μορφασμος αλλα εμεις χαζεύουμε! Χαχα

Βικάκι τι προβλήματα είχατε εσεις με την πιπιλα;;; Δώσε μας τα φώτα σας!

Mommy to be τι τραβηξες κοριτσακι μου;; Ευτυχως τωρα ειστε σπιτακι με το μπεμπακο σας! Σχετικά με τις λερωμενες πάνες, η Παιδιατρος της νύφης μου της ειχε πει να μην αγχωνεται γιατι συμβαίνει αυτο πολλες φορες στα μωρα που θηλαζουν και δεν θεωρείται δυςκοιλιοτητα!Σκεψου η ανηψια μου μπορει να εκανε κακά μια φορα στις τρεις μερες! Απο κει και περα θα τα δεις κι εσυ με το γιατρο σου! Το οτι παίρνει βαρος παντως ειναι σημαντικό!

Μαριποζιτα να σου ζηςει κοριτσακι μου το μωρακι σου! Να ειναι γερό και καλοτυχο! Μη στεναχωριεσαι για το θηλασμο, οσο μπορεις πάλεψε το αλλα δεν χάθηκε ο κοσμος, το σημαντικό ειναι να ειςαι ρσυ ψυχικά ήρεμη!

Ζαχιρ και εγω το σκεφτομαι για το μαρσιπο μες στο σπιτι! Στην αρχη ζαχαρωνω εναν της chicco αλλα ειδα οτι ειναι για μωρα μεχρι 9 ξιλα κι εγω υα ήθελα κατι να το εχω και για του χρονου το καλοκαιρι στο νησί που το καροτςι ειναι δυσκολο! Νομιζω το μει ται ειναι και για πιο μεγάλα παιδακια, αν ξερει καποια ας με κατατοπισει!

Ωχ... Ξύπνησε το θηρίο! Τα λένε μετα! Σορυ αν ξέχασα καποια!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!Mariposita να σου ζήσει το μωράκι σου!αντε τώρα θα τα λέμε συχνά λοιπόν!με το θηλασμό συμφωνώ με Audette..δε χάθηκε ο κόσμος αν δε τα πάτε καλά.αν και εγώ νομίζω ότι αφού θηλαζει ακόμα θα τα καταφέρετε αλλά καλό είναι να ζητήσεις βοήθεια.πάρε τηλ να σε συμβουλο χωρίς να πληρώσεις.απλά κάνε την προσπάθεια σου γιατί αργότερα όταν θα είσαι πια ξεκουραστη και αν τα καταφέρεις στο επόμενο μωρό θα λες ότι έπρεπε να είχες προσπαθήσει παραπάνω.

Mommy και εμείς έτσι ακριβώς..τον είχαμε συνέχεια αγκαλιά μπας και τον ευχαριστηθουμε!ο παιδίατρος είναι σύμβουλος θηλασμού?και μένα από τις πάνες μου είπε θα καταλαβαίνω τι γίνεται αλλά εσύ λες ότι βάζει βάρος!προσπάθησε να τον ξυπνάς να τρώει συνέχεια.εμένα ξύπνουσε μόνο αν τον ξεντυνα η τον έβαζα στη βρύση.πιστεύω τόσο μικρούλια μόνο να κοιμούνται θέλουν.που να προλάβεις να αλλάξεις κ στήθος..εγώ τον είχα στο ένα σε κάθε θηλασμό γιατί αποκοιμιοταν πάλι στην αλλαγή!

ΖαχΙρ πάρε καλύτερα σλινγκ.και εγώ έχει 2 μερες τώρα προσπαθώ να τον μαθω.νομίζω με 2 παιδιά είναι απαραιτητο!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Audette και SagiaΚαλημέρα!!! Και γω κάτι τέτοιο κάνω την βάζω από άλλο στήθος κάθε φορά απλά στο δεκάλεπτο κοιμάται και την παλεύω να φτάνουμε τέταρτο. Αν ξαναξυπνησει την βάζω στο άλλο όπου θα κάτσει για κάνα πενταλεπτο και την βάζω από κει στον επόμενο, άλλως ως επί το πλείστον κάνει ένα γεύμα ανά στήθος. Το βράδυ μου κάνε εικοσαλεπτα από το δεξί και τώρα είναι καλύτερα. Απλά δεν θέλω να την διακοπτω από το ένα στήθος για να την βάλω στο άλλο. Πιπιλα τελικά δεν της έβαλα αφού ήταν εντάξει το χεράκι το πάει αλλά θα δούμε...Μεγαλώνουν σιγά σιγά και είναι σκέτη γλυκά μένει ξύπνια και κάποιες φορές μες στην μέρα και κάνουμε μασάζ και γυμναστική... Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό πάρα τα ξενύχτια δεν θα το άλλαζα με τίποτα!!!

Αντε να μεγαλώσουν τα μπουμπουκακια μας λίγο να συναντηθούμε θα έχει πολλή πλάκα!!! Φιλάκια πολλά καλημέρα σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Audette και εγώ από ότι θυμάμαι το σλινγκ είναι προτιμότερο σε λιγότερα κιλά.όταν παραμεγαλωσει θέλουν μει ται καλύτερα.πιπιλα έδωσα στον μεγάλο μου 2 εβδομάδων περίπου.σύγχυση Θηλων δεν ειχαμε απλά ήμουν τόσο κουρασμένη που άρχισα να του τη δίνω συνέχεια.ίσως να είχα τότε θέμα με την παραγωγή αλλά δεν ήμουν ενημερωμένη κ δεν έδινα σημασία.τώρα πήγα να δώσω στο μπέμπη αλλά δε την πήρε!αναγουλιαζε.θα το προσπαθήσω όμως γιατί είναι σωτηρία η πιπιλα.

Εμείς κορίτσια πήγαμε στο γιατρό πάλι χθες να δει για τον ίκτερο και ένα από τα ισχια που ήταν χαλαρό και ευτυχώς βελτιώθηκε.ίκτερο δεν έχουμε πια έγινε ροζουλης πια!!βάλαμε και ένα κιλακι ακριβώς.όλα μια χαρά.τώρα σε ένα μήνα για εμβόλιο..πως μεγαλώνουν έτσι.μελαγχολω γιατί όπως σας ξαναείδα δε ξέρω αν θα τη ξαναζήσω αυτή την περίοδο!ΖαχΙρ μιλάμε για πολύ κλάμα..χαχα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Φραουλιτσα μη δίνεις τότε την πιπιλα.αφού είδες ότι την πιάνει κιόλας...της τη δίνεις αργότερα.εγώ αν τον καταφέρω θα τη δίνω μετά το θηλασμό τα βράδια όχι συνέχεια.

Και εμείς κάπως έτσι με τον θηλασμό.βασικά βλέπεις κ κάνεις κιόλας.χθες πρώτη φορά ξύπνουσε ανά μιάμιση ώρα περίπου.όλη νύχτα αυτό.ελπίζω να έτυχε!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Φραουλιτσα μη δίνεις τότε την πιπιλα.αφού είδες ότι την πιάνει κιόλας...της τη δίνεις αργότερα.εγώ αν τον καταφέρω θα τη δίνω μετά το θηλασμό τα βράδια όχι συνέχεια.

Και εμείς κάπως έτσι με τον θηλασμό.βασικά βλέπεις κ κάνεις κιόλας.χθες πρώτη φορά ξύπνουσε ανά μιάμιση ώρα περίπου.όλη νύχτα αυτό.ελπίζω να έτυχε!

Καλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την πιπιλα απότι κατάλαβες ανάλογα πως θα πάει αλλά και γω για το βράδυ μόνο την σκέφτομαι. Και μένα έτσι είναι ένα βράδυ κοιμάται δυωρα και το άλλο κάνει ξενύχτια, σκέφτομαι όταν κάνουν τα ξενύχτια μήπως είναι για να αυξήσουν την παραγωγή. Εμένα έτρωγε πάνω από 17 λεπτά και έτσι κοιμήθηκε πάνω από δυόμισι ώρες. Το πρωί έκατσε κάνα μισάωρο από το ένα στήθος και μετά από καμιά ώρα που την είχα αγκαλιά πήγε μόνη της στο αριστερό και την έβαλα για πέντε λεπτά με αποτέλεσμα να κάνει εμετό!!! Δεν την ξανά αφήνω τόση ώρα. Ήταν πολύ από το τέταρτο στο μισάωρο.

Μπράβο και για τον ίκτερο και για το ισχυο!! Και να μην μελανχολεις απολαυσε το μωράκι σου και πότε δεν ξέρεις τι γίνεται :wink: αν το θες πολύ πας και για τρίτο!!! Αφού έχεις και καλά παιδάκια..

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.οντετ εμεις τον πρωτο μηνα δεν ειχε βαλει καθολου βαρος κ δεν ειχαμε παρει χαμπαρι.η πιπιλα κ καποια λαθακια ευθυνονταν λογικα.γενικα δεν βθελα να παιρνει οποτε ευκαιρια ηταν.με την πιπιλα μπορει να χανει γευματα.δεν ειναι ολα τα μωρακια ετσι.

Οι υφασματινοι μαρσιποι σαν το σλινγκ που εχω δεν εχουν οριο ηλικιας η κιλων.δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω κ το μαι ται ειναι πολυ καλο για μεγαλυτερο μωρακι.εμεις το χρησιμοποιησαμε πιο πολυ μετα τους 6 μηνες

φΡΑΟΥΛΙΤΣΑ& MOMMY!!! Να σας ζήσουν!!!! Γερά και ευτυχισμένα να είναι τα γλυκά σας τα μωράκια!

Κορίτσια μου εγώ όλη μέρα και όλη νύχτα είμαι στην τσίτα γιατί ο μικρός δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί από τα ταισματα, επίσης είναι αρκετά ανήσυχος, όλο πορδίτσες κάνει (με έχει φλομώσει) και όλο την θηλή μου ψάχνει! Δεν προλαβάνω ουτε τουαλέτα να πάω και αρχίζει η γκρίνια. 'Ολη μέρα τον ταιζω και όλη μέρα πεινάει!!! Θηλάζει συνέχεια, γκρινιάζει τον παίρνω αγκαλιά και αυτό δεν του αρκεί, πάει να θηλάσει και πάνω απο την νυχτικιά μου οπότε και εγώ κυκλοφορώ όλη μέρα με τα στήθια έξω. Ακόμα και όταν τον δίνω μπιμπερό (4 με 5 φορές την ημέρα 75 - 90ml έχει θηλάσει πριν και θηλάζει και αμέσως μετά γιατί τον πιάνουν κολλικοί και είναι το μόνο που τον ηρεμεί. Ήρθε και ο παιδίατρος την 17η ημέρα, είναι υγειέστατος και είχε ανάπτυξη για 2 μηνών μωρό :shock:.

Πάντως και εγώ στην αρχή δυσκολεύτικα με τον θηλασμό γιατί οι θηλές μου ήταν μέσα. Όποια έχει το ίδιο θέμα να βγάζει τις θηλές της με το θήλαστρο και μετά να βάζει το μωρό στο στήθος γιατι εκνευρίζονται. Εγώ αυτό έκανα και σώθηκα, πλέον οι θηλές μου έχουν βγει κανονικά αφού δεν μου τις αφήνει σε ησυχία οπότε και δεν χρειάζεται το θηλαστρο:wink:

Έχω τόσα πολλά να σας γράψω..Όμως ξυπνάει και πρέπει να τσιτσιδωθώ! :lol::lol: Την επόμενη φορά! Σας φιλώ γλυκά σας και τα μωράκια σας!!!:tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!! Βλέπω μπαίνουμε σε ένα ρυθμό σιγά σιγά ε;;

Mommy to be, να σου ζήσει ο αγόραρος!!! Υπομονή και όλα θα φτιάξουν!!! Να σου δίνει δύναμη το αγοράκι σου και να παλέψεις για το καλύτερο!!!

Εμείς είμαστε 21 ημερών σήμερα και εδώ και 2-3 μέρες θέλει συνέχεια να πιπιλάει!!! Με έχει τρελάνει... Διάβασα ότι όντως είναι φάση στο 20ημερο πάνω... Αλλά χαλάλι της! Κάνει κάτι ναζάκια και γελάμε σαν τους χαζούς!

Όσο για την πιπίλα, τι να πω.. Ίσως να δίνατε μετά το 40ημερο; Δεν ξέρω! Ένα βράδυ κι εγώ το σκέφτηκα που δεν άντεχα αλλά μου πέρασε μετά.. Λέω αφού έχει ήδη 2 πιπίλες! ;)

Κάπου διάβασα πως είναι μια απαιτητική φάση που όμως διαρκεί λίγο! Υπομονή κορίτσια! :cool:

OkoIp3.png

Κασσιόπη τι να κάνει ο καημένος..ολόκληρο αγόρι γεννήθηκε που να του φτάσει το γαλατακι χαχα!υπομονή κοπέλα μου τουλάχιστον δε θα έχεις το αγχος αν τρώει κ αν βάζει βάρος.με τις θηλες είχα κ εγώ θέμα κευτυχως το ξεπεράσαμε.τώρα πιάνει αμέσως.

Εμείς σήμερα απτο πρωί μια ανησυχία..τι να σας πω!στο τέλος τον έβαλα στο σλινγκ αφού το συζητούσαμε κιόλας άνοιξα κ τον απορρόφητηρα κ ηρέμησε αμέσως.απτο μεσημέρι και μετα τρώει κ κοιμάται ήσυχος φτου φτου.επίσης 2μερες τώρα βγάζει γαλατακι που κ που.ο γιατρός είπε οι ρουκετες μόνο μας ανησυχούν.Audette εσείς τι πρόβλημα έχετε?κάνει εμετό?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...