Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

ΖαχΙρ με έκανες και γέλασα!!και εγώ έτσι το μωρό στο βυζι και πάνω κάτω παίζω με τον μεγάλο.τι να κάνουμε!πάντως και εγώ τα προλαβαίνω όλα χαλαρά.στο πρώτο δεν προλαβαίνω ούτε να φάω.η ήταν ζόρικα,η έχουμε πάρει τον αέρα και είμαστε οργανωμένες..τι να πω.βασικά δε λέω τπτ γιατί χθες ο μπέμπης τρελάθηκε κάνα 2 φορές και δεν ήξερε τι ήθελε!στο στήθος με τπτ..κουνουσε το κεφάλι δεξιά αριστερά με νεύρα,αγκαλιά δεν ήθελε,χτυπιοταν κυριολεκτικά,έφαγα και τα μπατσακια μου και εγώ και ησύχασα!χαχα!τλκ νυστάζε μάλλον αλλά χαμος.το έκανε και το βράδυ ξανά.λέω μήπως εκνευρίζεται με τις θηλες μου γιατί πιάνει μεν αλλά προσπαθούμε πόση ώρα.σκέφτηκα λοιπόν ότι άρχισαν τα όργανα.. Πολύ ξεκουραστηκα!!από γάλα φτου φτου ΖαχΙρ εγώ καημό το έχω που τον πρώτο θηλασμό να δω πολύ γάλα στο στήθος και να ηρέμησω.εμένα τρέχει μόνο μετά το μπάνιο και μέχρι να πιάσει τη θηλη ο μπέμπης.αλλιώς τπτ.

Φραουλιτσα στον 3ωρο ύπνο θα κάνουμε παρτυ για λίγο καιρό!!το στήθος και εγώ το αφήνω να στεγνώσει με γάλα και είναι μια χαρά ως τώρα.αλλά έτσι και ακουμπήσει κάτι πάνω π χ η πετσέτα στο μπάνιο,λες και με χτυπάει ρεύμα νιώθω.χωρίς να έχω πληγωθει φανταστείτε!

Καλέ μπείτε και οι υπόλοιπες να μας πείτε νεακια!

Όταν λες θα κάνουμε παρτυ για λίγο καιρό τί εννοείς; Θα αρχίσει πάλι τα βραδινα ξενύχτια; Παναγιά μου!!! Έχει αρχίσει ο μικρός σου τις γκρίνιες από τώρα; Ο μεγάλος πως είναι; Πως τα πάει με το μωρό; Εμένα κορίτσια όλο παλεύει να βάλει το χέρι στο στομα αλλά της τραβάω το μανίκι. Μια δυο φορές που βρήκε το δάχτυλο άρχισε να το ρουφα και δεν είναι από πείνα γιατί το κάνει αφού φάει και την βάζω για ύπνο. Σκέφτομαι την πιπιλα σιγά σιγά μόνο όταν ξαπλωνει. Μετά θα της φεύγει.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ χθες στο τσακ ήμουν να δώσω πιπιλα.αφού δεν ήθελε στήθος έτσι κι αλλιώς.κρατήθηκα όμως. Για το 3 ώρο εννοώ ότι είμαστε μια χαρά!πρέπει να κάνουμε παρτυ όταν κοιμομαστε τόσο το βράδυ σερί.μετά καλυτερευει,μην αγχώνεσαι!!χαχα

Ο μεγάλος 3 λαλούν κ 2 χορεύουν!τον παίρνουν τα απογεύματα κ οι γιαγιάδες πολύ κ έχουμε για λιγάκι ηρεμία.αλλιώς το ξεκουφαινει το μωρό!!καμία αλλαγή..πολύ καλός!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Και εγώ χθες στο τσακ ήμουν να δώσω πιπιλα.αφού δεν ήθελε στήθος έτσι κι αλλιώς.κρατήθηκα όμως. Για το 3 ώρο εννοώ ότι είμαστε μια χαρά!πρέπει να κάνουμε παρτυ όταν κοιμομαστε τόσο το βράδυ σερί.μετά καλυτερευει,μην αγχώνεσαι!!χαχα

Ο μεγάλος 3 λαλούν κ 2 χορεύουν!τον παίρνουν τα απογεύματα κ οι γιαγιάδες πολύ κ έχουμε για λιγάκι ηρεμία.αλλιώς το ξεκουφαινει το μωρό!!καμία αλλαγή..πολύ καλός!

Και γω το σκέφτομαι για την πιπιλα όσο δεν το κάνει συχνά λέω να την αποφύγω αλλά αν δω ότι έχει βρει τον δρόμο κατευθείαν!!! Μόλις την βάζω για ύπνο το χέρι το πάει συνέχεια στο στόμα και παλεύει για δάχτυλο αλλά ακόμα δεν τα καταφέρνει. Δεν ξέρω θα δω. Αχ με το παρτυ τρόμαξα να σου πω την αλήθεια. Πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε έτσι μην είναι το μοναδικό. Τώρα σιγά σιγά μένει και ξύπνια μες στην μέρα και δεν κάνει κακά αμέσως μετά το φαγητό. Πριν δεν την προλαβαιναμε.Από την Πέμπτη που βγήκαμε έχει χαλάσει τρία μικρά κουτιά!!!!

Ο μεγάλος σου πρέπει να είναι τρομερό παιδί μπράβο σας!!! Καλά κάνετε και μένετε και λίγο μόνοι με το μωρό να του αφιερώσεις και δικό του χρόνο γιατί συνήθως τα επόμενα μπαίνουν αναγκαστικά στον αυτόματο. Σκεφτόμουν όσο την προσέχουμε τώρα την μικρή στο επόμενο δεν θα μπορούμε και τι τυχερά που εθναι τα πρώτα παιδάκια

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα!!! Σήμερα της έδωσα πιπιλα. Την πήρε και όταν της φεύγει γκρινιάζει. Πριν λίγο είχε φάει. Με αγχώνει με τον θηλασμό μην έχουμε θέμα αλλά θα το παρακολουθήσω. Χτες μέχρι τις 3:30 ήταν ξύπνια και παλεύει με τα χέρια της!!! Τώρα χαλάρωσε λιγάκι. Θ δούμε... Κατά τ'αλλα είναι μια γλυκα έχει τα μεγάλα χείλη του μπαμπά της που ήθελα να τα πάρει αν και γενικά δεν βλέπουμε να μοιάζει κάπου ακόμα. Σήμερα το πρωί της μίλαγα και μου χαμογελασε δύο φορές!!!! Τυχαίο πρέπει να ναι αλλά εμένα μου άρεσε!!! Και με τα πόδια είναι πολύ δραστήρια, σπρώχνει και ανεβαίνει πιο πάνω στην καλαθουνα. Για πείτε κάνα νέο και σεις μανούλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Όλα. καλα κι εμεις. Ή μικρή μου παίρνει βαρος καθημερινά τρώει πολύ και ευτυχώς άρχισε να κοιμάται λίγο παραπάνω το βράδυ.Μιλάμε για ξενύχτι!!!! Να ναι καλά κι ο άντρας μου που βοηθάει πολύ.Το μόνο μου άγχος είναι το θέμα του θηλασμού.Τηβαζω στο στήθος συχνά και της δίνω και δικό μου με μπουκάλι που βγάζω με θηλαστρο αλλά δε φτάνει βρε κορίτσια.βγάζω το πολύ 120 με 150 μλ.δεν μπορεί να βοηθήσει το μικρό μου ακόμα για να αυξηθεί ή παραγωγή μου. Και δεν ξέρω αν με το θηλαστρο τα κανω χειρότερα. Θα το προσπαθήσω ως τέλους όμως Φιλάκια πολλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Όλα. καλα κι εμεις. Ή μικρή μου παίρνει βαρος καθημερινά τρώει πολύ και ευτυχώς άρχισε να κοιμάται λίγο παραπάνω το βράδυ.Μιλάμε για ξενύχτι!!!! Να ναι καλά κι ο άντρας μου που βοηθάει πολύ.Το μόνο μου άγχος είναι το θέμα του θηλασμού.Τηβαζω στο στήθος συχνά και της δίνω και δικό μου με μπουκάλι που βγάζω με θηλαστρο αλλά δε φτάνει βρε κορίτσια.βγάζω το πολύ 120 με 150 μλ.δεν μπορεί να βοηθήσει το μικρό μου ακόμα για να αυξηθεί ή παραγωγή μου. Και δεν ξέρω αν με το θηλαστρο τα κανω χειρότερα. Θα το προσπαθήσω ως τέλους όμως Φιλάκια πολλά

Καλησπέρα από την στιγμή που βάζει βάρος η μικρή σου μια χαρά τα πάτε. Και γω το ίδιο ανχος έχω αλλά την ζυγιζω και όλα πάνε μια χαρά. Αφού είσαι αποφασισμένη θα τα καταφέρετε. Αν έχεις απορίες κάνε ένα τηλ και στην φαιναρετη ή στο Ελενα να σε βοηθήσουν. Από ξενύχτι και μεις τα ίδια αλλά βλέπω αυτή την φατσουλα που είναι ευτυχισμένη και λέω χαλάλι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Να μαι κι εγω!

Κι εμεις μεγαλωνουμε και ομορφαίνουμε!! Γενικα δεν ειμαστε πολυ γκρινιαρες! Προχθες το βραδυ βεβαια δεν κοιμηθήκαμε πανω απο μια ωρα σερί! Καναμε και το πρωτο μας μπανιο συο μπανακι, δεν της πολυ αρεςε χάλασε τον κοςμο!

Με το θηλασμο ολα καλα βεβςια ολη μερα στο βυζι! Εχουμε ακομα ψιλοθεμα με την παλλινδρομηση αλλα το παλεύουμε κάι παμε καλυτερα! Φραουλιτσα μου υα δοκιμάσω κι εγω μου φαινεται την πιπιλα γιατι πολλες φορες δεν πεινάει και απλα θελει να εχει το στηθος στο στόμα! Και ο Παιδιατρος δρν μου έφερε αντίρρηση αλλα ελεγα μηπως το κρατησω και της τη δωσω μετα το 40ημερο για να εδραιωθεί ο θηλασμος! Δεν ξερω! Θα δω! Κσι η νυφη μου παντως στις 3 βδομάδες έδωσε πιπιλα στη μπεμπα και δεν ειχε κανενα θεμα με το θηλασμο!

Φελισιτακι κι εγω με το θηλαστρο που εχω βγάλει 3-4 φορες δεν Ρωχάμης βγάλει πανω απο 100ml! Νομιζω οτι απο τη στιγμη που της δίνεις και στηθος αυτα που βγάζεις ειναι υπέρ αρκετα για μωρο τοσο λίγων ημερών!και αφου παίρνετε βαρος κανονικα ολα οκ! Η σύμβουλος θηλασμου της κουνιαδας μου της ειχε πει οτι το καθε γεύμα πρεπει να υπολογίζεται ως εξης: βαροςx150/αριθμός γευμάτων

Ασχετο, πήραν καμμια τηλέφωνο απο το ελενα;; Με πήραν σημερα και με ρωταγανε ποτε γεννησα, πως κτλ και αν με βοήθησαν οι αναπνοής που καναμε στα μαθήματα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπερα.να χαιρεσαι το μωρακι σου οπως κ ολες σας.το θηλαστρο ειναι νοσοκομειακο;πρεπει να κανεις 8-10 αντλησεις.το μωρο να το βαζεις με το παραμικρο σημαδι πεινας στο στηθος,ακομη κ αν ηταν πεντε λεπτα πριν η ειναι ολη τη μερα ετσι.δε θα ειναι για παντα ετσι.ποσο συμπληρωμα δινεις;ποσες φορες;απο πανες πως πατε;μπορεις να πινεις το τσαι που αυξανει την παραγωγη η χαπια μπυρας.αν σε πειραζει που σχολιασα με συγχωρεις κ μη μου δινεις σημασια

Εμας κοριτσια η πιπιλα μας εκανε πολυ κακο.περιμεντε το σαραντισσμο.προσωπικες αποψεις.η καθε μια αποφασιζει καλυτερα για το μωρο της

Καλησπερα κοριτσακια!Η μικρη μου ειναι στη μαμα μου να παιξει κι ο μικρος επιτελους δειχνει να κοιμηθηκε.απο το ρωι μεχρι το μεσημερι κοιμαται μια χαρα,οταν αποφασιζουμε να ξαπλωσουμε με τη μικρη αυτος ξυπναει με αποτελεσμα ουτε μεσημερι να κοιμαμαι και φυικα ουτε βραδυ.ξυπναει συνεχεια και δυσκολευεται να ξανακοιμηθει.εχει κανει τη νυχτα μερα!γενικα και να μην ειναει θελει συνεχεια αγκαλιτσα!χρησιμοποιει καμια σλινγκ;;σκεφτομαι να αγορασω και για το σπιτι και για εξω αλλα δεν τα παω καλα με το πως θα πρεπει να το βαλω μεσα σωστα,πως να το λυσω,να το σφιξω κτλ.λετε μαρσιπος ναναι καλυτερα;;σκεφτομαι το σαββατο να πεταχτουμε να παρω κανα σουτιεν και καμια μπλουζα με κουμπακια και που θα τον εχω.δεν ειμαστε να κουβαλαμε ολοκληρο καροτσι και με τη μικρη μαζι και τα δυο καθισματα πλεον πισω,ειναι και διπορτο το αμαξι καταλαβαινετε ταλαιπωρια!κατα τα αλλα ο μπεμπης τον ενοχλει σιγουρα η κοιλιτσα του γιατι ενω ενργειται κανονικα σφιγγεται πολυ για να τα κανει κι αυτο ειναι που τον κανει ανησυχο.τον φιλαω συνεχεια μυριζει τοσο ωραια πως γινεται ρε κοριτσια αυτη η μωρουδιλα;;τον αγαπαω τοσο πολυ,βκεω μετα και το κοριτσακι μου ποση αδυναμια της εχω και με πιανουν τα ζουμια ου εχασε την θεση της.ελπιζω σε λιγο καιρο που θα βγαινουμε κιολας να μη μου φαινεται τοσο.

Μαμμυ που εισαι;;σε σκεφτομαι ελπιζω να πηρες τα ανω σου κι εσυ κι ο μπεμπης!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Κορίτσια μου μου λείψατε παρα πολύ!!!!! Είχα απίστευτη ατυχία με το θέμα του ιντερνετ και μαζί δεν είχαμε και σταθερό τηλέφωνο για ενα μήνα εξαιτίας του βραχυκύκλωματος και της μεταφοράς της γραμμής στο νέο σπίτι. Προσπάθησα να σας γράψω απο την κλινική αλλά έστελνε οτι ναναι απο το κινητό. Να χαίρεστε τα μωράκια σας, γερά, δυνατά και καλότυχα να είναι!!! Επιτέλους μπορώ να σας γράφω κι εγώ τα νέα μου και να διαβάζω τα δικά σας. Πλέον στο διπλανό δωμάτιο κοιμάται ο μπεμπούλης μας:D Όπως σας είχα γράψει την τελευταία φορά γεννήθηκε τέλος του μήνα, περίπου 2850 τελικά στις 4 το απόγευμα μετά απο μεγάλη καθυστέρηση λόγο πολλών χειρουργείων. Η εμπειρία μου απο την επέμβαση είναι πολύ καλή και ειδικά απο τη ραχιαία αναισθησία που ήταν σούπερ γιατί δεν κατάλαβα ουτε το παραμικρό τσιμπιματάκι της βελόνας και μετά κατάλαβα τα πάντα στη γέννα χωρίς να πονάω. Δυστυχώς παιδεύτηκα αρκετά στην ανάρρωση γιατί όταν έφυγε η αναισθησία την επόμενη μέρα πόναγα πάαρα πολύ:? αφήστε δε την προσπάθεια για να σηκωθώ την πρώτη φορά. Αφού έλεγα στο μικρό "δεν σε πειράζει να είσαι μοναχοπαίδι έτσι?" Βέβαια με το που ένιωσα λίγο καλύτερα ρωτούσα το γιατρό για την επόμενη φορά που θα προσπαθήσουμε;) Το δωμάτιο ήταν το απλό μονόκλινο στο Έλενα και ήταν μια χαρά και το κυριότερο, είχα την ησυχία μου. Απο θηλασμό αστα βράστα που λένε.. Παρόλο που το είχα συνέχεια στο στήθος, να φανταστείτε το πρωτόγαλα ήρθε μετά απο 8 μέρες όταν ήμασταν πια στο σπίτι. Νοίκιασα και νοσοκομειακό θήλαστρο αλλά πάνω απο 15 μλ δεν έχω καταφέρει να βγάλω κι ας το χρησιμοποιώ κάθε φορά που τρώει το μικρό. Μια φίλη μου τη βοήθησε πολύ η σύμβουλος θηλασμού αλλά τώρα που έχουμε και την παιδίατρο δεν περισσεύουν χρήματα και γι'αυτό,ήδη πληρώνουμε το θήλαστρο.

Απο ξενύχτια μια χαρά πάμε κι εμείς:D Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες "χτυπάει" και 3ωρο ύπνου και κάπως ξεκουραζόμαστε. Πρέπει να έχει πάρει κιλάκια πάντως ο μικρός μου γιατί πλεον έχει αρχίσει να με πονάει η πλάτη όταν τον σηκώνω αγκαλιά. Θα το δούμε την επόμενη φορά που θα τον ζυγίσουμε. Α, πήρα και μισοσαράντηση μπας και βγω λιγάκι έξω αλλά και να άντεχα δεν προλαβαίνω. Λείπουν και οι δικοί μου για το χωριό οπότε δεν προβλέπω καμία έξοδο σύντομα. Τώρα που μπορώ θα διαβάσω και τα δικά σας νέα και θα επανέλθω. Με το καλό και τα κοριτσάκια που περιμένουν ακόμα!

Διαφημίσεις

mariposita επιτέλους ήρθες!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου γερό και καλότυχο ναναι!!! Αν χρειάζεσαι συμβουλές για το θηλασμό μπορείς να πάρεις στο Έλενα και υπάρχουν και άλλες γραμμές δωρεάν υποστήριξης γκουγκλαρε το σίγουρα θα σου βγάλει πολλά!!

Για την πιπιλα δεν έχω σκοπό σε καμία περίπτωση να της την δίνω όλη μέρα μόνο το βράδυ που δεν μπορεί να χαλαρώσει και ή παλεύει με τα δάχτυλα της η την βάζω ανά πέντε λεπτά στο στήθος χωρίς ουσιαστικά να τρώει. Θα το παρακολουθήσω φυσικά και θα έχω το νου μου. Γνωστοί μου πάντως δεν είχαν πρόβλημα. Δεν το προτείνω φυσικά σε κανέναν έτσι;

Άσχετο της έβαζα την κρέμα της weleda την βιολογική αλλά άφηνε υπολείμματα οπότε της βάζω σκέτο ελαιόλαδο και νομίζω κάνει καλύτερη δουλειά, έβαζε και η αδερφή μου στην μικρή της. Εγώ έχω άλλο θέμα το αριστερό μου στήθος πρηζεται συνέχεια και όλο το αδειαζω στο μπάνιο.

zZWsp2.png398Mp3.png

mariposita επιτέλους ήρθες!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου γερό και καλότυχο ναναι!!! Αν χρειάζεσαι συμβουλές για το θηλασμό μπορείς να πάρεις στο Έλενα και υπάρχουν και άλλες γραμμές δωρεάν υποστήριξης γκουγκλαρε το σίγουρα θα σου βγάλει πολλά!!

Για την πιπιλα δεν έχω σκοπό σε καμία περίπτωση να της την δίνω όλη μέρα μόνο το βράδυ που δεν μπορεί να χαλαρώσει και ή παλεύει με τα δάχτυλα της η την βάζω ανά πέντε λεπτά στο στήθος χωρίς ουσιαστικά να τρώει. Θα το παρακολουθήσω φυσικά και θα έχω το νου μου. Γνωστοί μου πάντως δεν είχαν πρόβλημα. Δεν το προτείνω φυσικά σε κανέναν έτσι;

Άσχετο της έβαζα την κρέμα της weleda την βιολογική αλλά άφηνε υπολείμματα οπότε της βάζω σκέτο ελαιόλαδο και νομίζω κάνει καλύτερη δουλειά, έβαζε και η αδερφή μου στην μικρή της. Εγώ έχω άλλο θέμα το αριστερό μου στήθος πρηζεται συνέχεια και όλο το αδειαζω στο μπάνιο.

Mariposita

καλως ηρθες και παλι!!τον θηλαζεις ή δινεις ξενο τωρα;γιατι την 8η μερα βγηκε πρωτογαλα μηπως δεν το καταλαβες;

Φραουλιτσα γιατι δε βαζεις τη μικρη αποκει;;μεσα σε ποση ωρα αο τη λασμο σου πρηζεται;;παντως και μενα πρηζονταν αλλα τωρα φαινεται να ρυθμιστηκε.και σε σενα θα γινει το ιδιο.μηπως το αφηνεις πολλες ωρες γεματο;

BeZCp3.png

06/07/2013

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας σκέφτομαι να ξέρετε... Χαίρομαι που όλες είστε καλά και απολαμβάνετε τα μωράκια σας. Κι εμείς από την Κυριακή ήρθαμε στο σπίτι μας επιτέλους! Είναι η αγάπη της ζωής μου ήδη ο μπέμπης μου κορίτσια, τον λατρεύω κι επειδή τον στερήθηκα στην αρχή αρχή, θέλω να τον έχω συνέχεια αγκαλιά.

Στο θέμα του θηλασμού όμως σήμερα κλονίστηκα λιγάκι. Όπως σας έγραψα ξανά, εμείς είχαμε επεισοδιακή γέννα και πήρα τον μπέμπη μου στο δωμάτιο μετά από τρεις μέρες. Το διάστημα αυτό έβγαζα πρωτόγαλα με το χέρι, νοίκιασα και νοσοκομειακό θήλαστρο και όταν έκλεισα το 2ο 24ωρο πρήστηκε το στήθος μου πολύ και για δύο μέρες έκανα εναλλαγή κρύες/ζεστές κομπρέσες, μέχρι που επιτέλους μου έφεραν τον μπεμπούλη και μέσα σε μιάμιση μέρα με ξεζούμισε και άδειασε και τα δύο στήθη.

Είπα να ξεκινήσω δίνοντας ένα στήθος τη φορά και αν θέλει και το άλλο μετά κάθε τρίωρο περίπου, αλλά επειδή καθόταν κανένα μισάωρο, μετά βαριόταν και κοιμόταν, έτσι δεν έδινα το άλλο. Παρατήρησα όμως ότι χθες έκανε μόνο 4 φορές ούρα/κακά το 24ωρο ενώ σήμερα μέχρι στιγμής μόνο 2. Αγχώθηκα και πήρα τον παιδίατρο που μου είπε να τον βάζω συνέχεια στο στήθος (παρόλο που δεν είναι καθόλου πρησμένο πλέον) ακόμα κι αν απλά πιπιλάει και να δω στο 24ωρο τι θα γίνει. Να μη νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο μου είπε και να δούμε. Εν τω μεταξύ κοιμάται όλη την ώρα στο στήθος ο καημενούλης, αλλά τον ζύγισα και δείχνει να έχει πάρει και 50 γραμμάρια μέσα σε δύο μέρες, τουλάχιστον δεν έχει χάσει... Πήρα και μαγιά μπύρας από το φαρμακείο, θα ρωτήσω όμως πρώτα τον παιδίατρο.

Όπως καταλάβατε έχω αγχωθεί... τώρα περιμένω τηλ κι από την φαιναρέτη.

Εσείς πως το κάνετε με τον θηλασμό βρε κορίτσια?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας σκέφτομαι να ξέρετε... Χαίρομαι που όλες είστε καλά και απολαμβάνετε τα μωράκια σας. Κι εμείς από την Κυριακή ήρθαμε στο σπίτι μας επιτέλους! Είναι η αγάπη της ζωής μου ήδη ο μπέμπης μου κορίτσια, τον λατρεύω κι επειδή τον στερήθηκα στην αρχή αρχή, θέλω να τον έχω συνέχεια αγκαλιά.

Στο θέμα του θηλασμού όμως σήμερα κλονίστηκα λιγάκι. Όπως σας έγραψα ξανά, εμείς είχαμε επεισοδιακή γέννα και πήρα τον μπέμπη μου στο δωμάτιο μετά από τρεις μέρες. Το διάστημα αυτό έβγαζα πρωτόγαλα με το χέρι, νοίκιασα και νοσοκομειακό θήλαστρο και όταν έκλεισα το 2ο 24ωρο πρήστηκε το στήθος μου πολύ και για δύο μέρες έκανα εναλλαγή κρύες/ζεστές κομπρέσες, μέχρι που επιτέλους μου έφεραν τον μπεμπούλη και μέσα σε μιάμιση μέρα με ξεζούμισε και άδειασε και τα δύο στήθη.

Είπα να ξεκινήσω δίνοντας ένα στήθος τη φορά και αν θέλει και το άλλο μετά κάθε τρίωρο περίπου, αλλά επειδή καθόταν κανένα μισάωρο, μετά βαριόταν και κοιμόταν, έτσι δεν έδινα το άλλο. Παρατήρησα όμως ότι χθες έκανε μόνο 4 φορές ούρα/κακά το 24ωρο ενώ σήμερα μέχρι στιγμής μόνο 2. Αγχώθηκα και πήρα τον παιδίατρο που μου είπε να τον βάζω συνέχεια στο στήθος (παρόλο που δεν είναι καθόλου πρησμένο πλέον) ακόμα κι αν απλά πιπιλάει και να δω στο 24ωρο τι θα γίνει. Να μη νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο μου είπε και να δούμε. Εν τω μεταξύ κοιμάται όλη την ώρα στο στήθος ο καημενούλης, αλλά τον ζύγισα και δείχνει να έχει πάρει και 50 γραμμάρια μέσα σε δύο μέρες, τουλάχιστον δεν έχει χάσει... Πήρα και μαγιά μπύρας από το φαρμακείο, θα ρωτήσω όμως πρώτα τον παιδίατρο.

Όπως καταλάβατε έχω αγχωθεί... τώρα περιμένω τηλ κι από την φαιναρέτη.

Εσείς πως το κάνετε με τον θηλασμό βρε κορίτσια?

Mammy μου με συγκινησες με το ειναι η αγαπη της ζωης σου..ετσι ακριβως ειναι..κοριτσακι μου οσο αομη ειμαστε σε φαση εδραιωσης και ειδικα τις πρωτες 2 εβδομαδες δινουμε και τα 2 στηθη για να κινητοποιησουμε και τα 2 να παραγουν..μετα τις 2 εβδομαδες δινεις το ενα σε καθε θηλασμο κι αυτο αν δε θελει το αλλο.εγω ετσι κανω τουλαχιστον.με συμβουλο που μιλησα μουχε πει και τα 2 στηθη.πιο μετα οπως σουπα θα δινεις το ενα ανα θηλασμο

BeZCp3.png

06/07/2013

Μαμυ οπως τα λεει η ζαχιρ.στην αρχη κ τα δυο στηθη.οι συχνες εναλλαγες αυξανουν την παραγωγη.ζαχιρ εφοσον θελεις να φορας το μωρο στο μαρσιπο κ στο σπιτι,οποτε αρκετη ωρα,ο συμβατικος μαρσιπος δεν ειναι η καλυτερη επιλογη γτ δε στηριζει καλα τα ισχυα των μωρων κ θα ποναει κ η πλατη σου.θα σου στειλω σε πμ τη σελιδα που πηρα εγω το σλινγκ μου,μη θεωρηθει διαφημιση.εχει κ τυπου pouch κ μαι ται που ειναι απλοι.αναλυτικες οδηγιες κ με βιντεο κ αν εισαι αθηνα μπορεις να κλεισεις ραντεβου να δοκιμασεις τα διαφορετικα ηδη κ να σου το δειξουν αναλυτικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...