Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!!! :-D:-D Αντε τα καταφέραμε με τον έναν τρόπο η τον άλλο και έχουμε πια τα μωρακια μας ασφαλή κοντά μας!! Αgχοs και Λίτσα να σας ζήσουν κορίτσια μου τα μωράκια σας!!! Δεν νομίζω να ξέχασα καμία. Σορρυ αλλά ο εγκέφαλος δεν δουλεύει... Με την μικρή μου παρηγοριεμαι με τον θηλασμό που μας πάει πολύ καλά και δεν σκέφτομαι την καισαρική. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κοστίσει. Θα το ξεπεράσω. Περιμένουμε την παιδίατρο τώρα. Με τον θηλασμό έπαθε πλάκα που γεννήθηκε 3070 και βγήκαμε 2950. Να χω να χαίρομαι κάτι ή μάνα. Μου έτυχε και κάτι κουλά μια μέρα δεν μπορούσα να αναπνευσω κλπ αλλά αυτά πάνε. Έχω ένα πολύ γλυκό μωράκι με πολύ υπομονή. Σπάνια θα κλαψει.Το μόνο τα βράδια μπορεί να θηλαζουμε και συνεχόμενα αλλά έτσι μεγαλωνουμε. Στις θηλές δεν έβαλα τίποτα μόνο μετά τον θηλασμό βγάζω λίγο γάλα και την απλώνω και την αφήνω να στεγνώσει. Το στήθος μην το αφήνετε να γεμίσει μασαζακι με ζεστό νεράκι και να το αδειαζουμε για να μπορεί να θηλασει. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας να στε όλες καλά συγγνώμη που δεν απαντώ σε κάθε μία προσωπικά. Και τέλος ο μπαμπάς την λατρεύει επίσης και τσακωνομαστε ποιος θα την κρατήσει να ρευτει θα μείνει και μαζί μας ως την Κυριακή και θα είμαστε οι τρεις μας. Πάλι πολλά είπα.. Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραία τα νέα σας Φραουλιτσα!!μπράβο στη μπεμπούλα σου είναι βολική!mommy άστα..εγώ τον πήρα την Τρίτη μέρα γιατί ήταν σε θερμοκοιτιδα για ταχυπνοια,μετά παρακολούθηση και μετά έπρεπε να φάει τα ml που είπε η παιδίατρος εκεί.επιπλέον έπρεπε πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα για τυχόν λοίμωξη.οπότε εμείς είμαστε άλλη περίπτωση.σε ιδιωτικό γεννησες?αν ναι,πιέστε τους λίγο με το γιατρό σου.αν βέβαια το μωρό είναι καλά!ο δικός μου έκανε φασαρία γιατί μας έλεγαν ότι δεν έχει κάτι το μωρο αλλά αυτή είναι η διαδικασία,έγιναν όλα προληπτικά κλπ.αλλιώς θα έμενε κι άλλη μια μέρα!! Θηλαστρο νομίζω σου παρέχουν εκεί.όχι?δε μπορεί..!θα σου στείλω παρόλα αυτά ποιο ήταν.προσπάθησε να μη στεναχωριεσαι όσο μπορείς και φαντάσου μόνο τη στιγμή που θα τον πάρεις και μετά!!

Εμείς κορίτσια είμαστε πολύ καλά.είναι ησυχο μωρό,κόψαμε και την ψευδοθηλη που έβαζα αλλά τώρα τρώει λιγότερη ώρα.δηλ από 15-20 πήγαμε στα 6-10 λεπτά πάνω κάτω.πολύ λίγο δεν είναι?δε θέλει άλλο όμως.όταν είναι ανήσυχος μας παίρνει καμία ώρα βεβαια με διαλειματακια.από πάνες μπόλικες αλλά φοβάμαι μήπως δε βάζει αρκετό βάρος έτσι.επίσης από Δευτέρα θα έχω και τον μεγάλο εδώ.σταματάμε τον παιδικό για 1-2 μηνες μη τυχόν και μου αρρώστησει και ανυπομονώ να δω τι έχει να γίνει..!!

ΖαχΙρ εσείς σε τι φάση είστε?η μικρή σου καλυτερα?

Ανδρομέδα υπομονή..είναι ανησυχη?δοκίμασες λευκούς ηχους?ο μεγάλος μου έκλαιγε σαν τρελός,του έβαζα πιστολάκι ενώ του άλλαζα πάνα και ως δια μαγείας σταματούσε και χαλαρώνω μέχρι που κοιμόταν.

Λίτσα πως είναι το στήθος σου?προσπαθήσε να την ξυπνάς για να τρώει κ να αδειάζει το στήθος σου όταν πονας.αλλιώς αν δεις ότι γεμίζει μπες για ντους και κάνε μαλαξεις να το αδειάζεις.έχει βιντεακια να δεις στο ίντερνετ.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Τι ωραία τα νέα σας Φραουλιτσα!!μπράβο στη μπεμπούλα σου είναι βολική!mommy άστα..εγώ τον πήρα την Τρίτη μέρα γιατί ήταν σε θερμοκοιτιδα για ταχυπνοια,μετά παρακολούθηση και μετά έπρεπε να φάει τα ml που είπε η παιδίατρος εκεί.επιπλέον έπρεπε πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα για τυχόν λοίμωξη.οπότε εμείς είμαστε άλλη περίπτωση.σε ιδιωτικό γεννησες?αν ναι,πιέστε τους λίγο με το γιατρό σου.αν βέβαια το μωρό είναι καλά!ο δικός μου έκανε φασαρία γιατί μας έλεγαν ότι δεν έχει κάτι το μωρο αλλά αυτή είναι η διαδικασία,έγιναν όλα προληπτικά κλπ.αλλιώς θα έμενε κι άλλη μια μέρα!! Θηλαστρο νομίζω σου παρέχουν εκεί.όχι?δε μπορεί..!θα σου στείλω παρόλα αυτά ποιο ήταν.προσπάθησε να μη στεναχωριεσαι όσο μπορείς και φαντάσου μόνο τη στιγμή που θα τον πάρεις και μετά!!

Εμείς κορίτσια είμαστε πολύ καλά.είναι ησυχο μωρό,κόψαμε και την ψευδοθηλη που έβαζα αλλά τώρα τρώει λιγότερη ώρα.δηλ από 15-20 πήγαμε στα 6-10 λεπτά πάνω κάτω.πολύ λίγο δεν είναι?δε θέλει άλλο όμως.όταν είναι ανήσυχος μας παίρνει καμία ώρα βεβαια με διαλειματακια.από πάνες μπόλικες αλλά φοβάμαι μήπως δε βάζει αρκετό βάρος έτσι.επίσης από Δευτέρα θα έχω και τον μεγάλο εδώ.σταματάμε τον παιδικό για 1-2 μηνες μη τυχόν και μου αρρώστησει και ανυπομονώ να δω τι έχει να γίνει..!!

ΖαχΙρ εσείς σε τι φάση είστε?η μικρή σου καλυτερα?

Ανδρομέδα υπομονή..είναι ανησυχη?δοκίμασες λευκούς ηχους?ο μεγάλος μου έκλαιγε σαν τρελός,του έβαζα πιστολάκι ενώ του άλλαζα πάνα και ως δια μαγείας σταματούσε και χαλαρώνω μέχρι που κοιμόταν.

Λίτσα πως είναι το στήθος σου?προσπαθήσε να την ξυπνάς για να τρώει κ να αδειάζει το στήθος σου όταν πονας.αλλιώς αν δεις ότι γεμίζει μπες για ντους και κάνε μαλαξεις να το αδειάζεις.έχει βιντεακια να δεις στο ίντερνετ.

Οι μαλαξεις με έσωσαν και μένα γιατί μου κατέβηκε το γάλα και το στήθος μου πονουσε!!! Και μένα Sagia η μικρή έτσι τους μείωσε τους χρόνους αλλά μου είπε η γιατρός ότι είναι φυσιολογικό γιατί αυξάνεται σιγά σιγά η ροή. Ήταν πολύ καλή η παιδίατρος μου έδειξε και πως να την πλενω αυξησαμε και το βάρος μας 2990 φτάσαμε γιατί βγήκαμε μικρές. Αυτά απο μας φιλάκια πολλά!!

Α και από πάνες χτες αλλάξαμε πάνω από 10!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Mommy to be να σου ζηςει αγαπη μου ο παιδαρος! Ταλαιπωρηθηκες λιγο αλλα χαλαλι του! Τωρα για το θηλαστρο συμφωνώ με τη σαγια οτι μπορεις να ζητήσεις απο το μαιευτηριο! Σιγουρα το παρέχουν!

Σαγια μπραβο που πεταξατε κι εσεις την ψευδοθηλη! Κι εμεις την κοψαμε! Οσο για τη διάρκεια των γευμάτων απο τη στιγμη που το παιδι χορταινρι και παίρνει βαρος κανονικα μη σε νοιαζει τιποτα!

Φραουλιτσα μου γιατι το εχεις πάρει τοσο στραβά με την καισαρικη μωρε κοριτσακι μου;; Το σημαντικό ειναι οτι πήγαν ολα καλα κι εχεις τη μπεμπα σου αγκαλιτσα! Ολα τα αλλα ειναι ψιλά γράμματα! Το καταλαβαινω οτι ειναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία στην ανάρρωση αλλα με οσο περνανε οι μερες υα ειναι καλυτερα! Κι εσενα χαζό μπαμπάς ο σύζυγος ε; Κι εμεις μια απο τα ιδια!

Οι υπολοιπες τι κανουμε;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γεια σας κοριτσακια μου!

Mommy to be να σου ζηςει αγαπη μου ο παιδαρος! Ταλαιπωρηθηκες λιγο αλλα χαλαλι του! Τωρα για το θηλαστρο συμφωνώ με τη σαγια οτι μπορεις να ζητήσεις απο το μαιευτηριο! Σιγουρα το παρέχουν!

Σαγια μπραβο που πεταξατε κι εσεις την ψευδοθηλη! Κι εμεις την κοψαμε! Οσο για τη διάρκεια των γευμάτων απο τη στιγμη που το παιδι χορταινρι και παίρνει βαρος κανονικα μη σε νοιαζει τιποτα!

Φραουλιτσα μου γιατι το εχεις πάρει τοσο στραβά με την καισαρικη μωρε κοριτσακι μου;; Το σημαντικό ειναι οτι πήγαν ολα καλα κι εχεις τη μπεμπα σου αγκαλιτσα! Ολα τα αλλα ειναι ψιλά γράμματα! Το καταλαβαινω οτι ειναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία στην ανάρρωση αλλα με οσο περνανε οι μερες υα ειναι καλυτερα! Κι εσενα χαζό μπαμπάς ο σύζυγος ε; Κι εμεις μια απο τα ιδια!

Οι υπολοιπες τι κανουμε;;;

Δεν ξέρω τι έχω πάθει φταίει ότι δεν την ήθελα και από πριν καθόλου ίσως, και σου κόβει και τα πόδια και δεν μπορείς να είσαι με το παιδί σου όπως θα ήθελες... Αν και αναρρώνω καλά για καισαρική, βγήκα και νωρίτερα αλλά σε κρατάει πίσω. Αυτό που προσπαθώ να σκέφτομαι είναι ότι ευτυχώς που υπάρχει σαν επιλογή και είμαστε και οι δύο καλά. Υπέροχο συναίσθημα βρε κορίτσια και ας μην κοιμάμαι καθόλου τρομερή ευτυχία. Έχουμε χαζεψει με τον μπαμπά της και καθόμαστε και την χαζευουμε!!! Μεγάλη ευλογία!!! Φιλάκια

ΥΓ. Και μένα αρχίζει να πληγωνεται η μια θηλή ελπίζω να την προλάβω γιατί ποναω πολύ από εκει. Φιλάκια και παλθ

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει mommy to be και Φραουλιτσα!!!!Εγώ έχω θέματα με το θηλασμό.Είναι πολύ μικρούλα ή δική μου και δεν έχει τη δύναμη να τραβήξει οπότε παίρνει λίγο.σήμερα ξεκίνησαν και θηλαστρο αλλά δυστυχώς πήρε από την αρχή και συμπλήρωμα ως ελιποβαρες και ακόμα παίρνει τουλάχιστον μέχρι να πάρει τα πάνω της.είναι πολύ καλή γενικά ήσυχη και απίστευτα όμορφη!!!!!! Να είστε όλες καλά και συγγνώμη αν ξέχασα καμια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Audette εμένα πρηστηκε το στήθος μου το βράδυ και δε μπορούσε να πιάσει αλλά αναγουλιαζε με την ψευδοθηλη!την ξέχασε σε μια μέρα???μπορεί να έτυχε δε ξέρω!

Φραουλιτσα είναι πολύ φρέσκος ο τοκετος ακόμα,είναι και οι ορμόνες,η αναρρωση..όλα μαζί.σε λίγες μέρες θα τα σκέφτεσαι αλλιώς τα πράγματα πιστεύω.

Felicitaki μην αγχώνεσαι θα πάρει τα πάνω της σιγά σιγά η μπεμπα και θα βρείτε και το ρυθμό σας με τον θηλασμό θα δυναμώσει και το στοματάκι της και όλα θα γίνουν.απλά μην τα παρατήσεις.δε πειράζει το συμπλήρωμα στην αρχή..μόλις πάρει το βάρος που πρέπει θα το μειώσεις.δεν είναι πρόβλημα αυτό.

Εμας ο μπέμπης μας τα κάνει ασταματητα σήμερα δε τον προλαβαίνω!ευτυχώς ήρθε κι ο μπαμπάς μας να αναλάβει!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Audette εμένα πρηστηκε το στήθος μου το βράδυ και δε μπορούσε να πιάσει αλλά αναγουλιαζε με την ψευδοθηλη!την ξέχασε σε μια μέρα???μπορεί να έτυχε δε ξέρω!

Φραουλιτσα είναι πολύ φρέσκος ο τοκετος ακόμα,είναι και οι ορμόνες,η αναρρωση..όλα μαζί.σε λίγες μέρες θα τα σκέφτεσαι αλλιώς τα πράγματα πιστεύω.

Felicitaki μην αγχώνεσαι θα πάρει τα πάνω της σιγά σιγά η μπεμπα και θα βρείτε και το ρυθμό σας με τον θηλασμό θα δυναμώσει και το στοματάκι της και όλα θα γίνουν.απλά μην τα παρατήσεις.δε πειράζει το συμπλήρωμα στην αρχή..μόλις πάρει το βάρος που πρέπει θα το μειώσεις.δεν είναι πρόβλημα αυτό.

Εμας ο μπέμπης μας τα κάνει ασταματητα σήμερα δε τον προλαβαίνω!ευτυχώς ήρθε κι ο μπαμπάς μας να αναλάβει!!

Το ξέρω ότι φταίνε οι ορμόνες αφού έχω το μωράκι μου γερό και ήρεμο είμαι μια χαρά. Την κάναμε το πρώτο μπάνιο μαζί μας!!!! Από πάνες χτες έκανε 14 με κακά!! Δεν την προλαβαινετε!!! Σήμερα είναι πιο λίγες. Μόλις φάει όμως τα κάνει πάντα!!! Έχει κούραση αλλά και μόνο που βλέπεις το μωρό σου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06..............21/08......Κοριτσάκι ....κ.τ .... 3100 γρ
  2. mariposita...........31/08.......Αγοράκι.......κ.τ
  3. Sagia.....................02/09.......Αγοράκι ......φ.τ .....2960 γρ
  4. Κασσιόπη............05/09......Αγοράκι......φ.τ .... 4150 γρ
  5. audette17.............06/09.......Κοριτσάκι...φ.τ .....2900 γρ
  6. Didi89...................08/09.......Αγοράκι......φ.τ .....3380 γρ
  7. lenaki86................08/09...... Αγοράκι .....φ.τ .....3100 γρ
  8. Ανδρομέδα..........09/09.......Κοριτσάκι...κ.τ.....2980 γρ
  9. Ζαχίρ....................12/09.......Αγοράκι......φ.τ .....3500 γρ
  10. ilektra2.................13/09........Κοριτσάκι...κ.τ.....2900 γρ
  11. agxos.....................17/09.......Αγοράκι.......κ.τ....3500 γρ
  12. felicitaki................18/09.......Κοριτσάκι....κ.τ.....2400 γρ

13. litsa31....................18/09.......Κοριτσάκι...φ.τ.
  14. Φραουλίτσα*........21/09.......Κοριτσάκι....κ.τ....3070 γρ
  15. mommy to be.......23/09.......Αγοράκι......κ.τ.....3800 γρ

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  2. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  3. Lefki.............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

zZWsp2.png398Mp3.png

Γειά σας μανούλες!!τι κάνετε?τρέξιμο έχει πέσει μου φαίνεται ε?εμάς μας έπεσε ο αφαλος σήμερα.άργησε πολύ να πέσει!ρε κορίτσια μου έχει ανοίξει η όρεξη πάρα πολύ.τρωω ασταματητα.εσείς?μου φαίνεται τώρα θα τα βάλω τα κιλά!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Σήμερα το βράδυ κατάφερα να κοιμηθώ πάνω από 3 ώρες και νιώθω τέλεια!!! Προχτές το βράδυ δεν κοιμόταν με τίποτα μέχρι τις 4 το πρωί ήμασταν αγκαλιά συνέχεια και θηλαζε και μετά αλλαζαμε πάνα και πάλι τα ίδια....

Sagia τι καλά που σας έπεσε ο αφαλος!!! Είναι μια αηδία!!

Felicitaki δεν πειράζει που της δίνεις και συμπλήρωμα με υπομονή θα τα καταφέρετε. Άσε που χορταινει και κοιμάται και λίγο παραπάνω.

Έχουμε βάλει την λιλιπουπολη και είναι πολύ ωραία η μουσική της. Φιλάκια μανούλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Α!!! Και για τις θηλές μόνο γάλα και να το αφήνετε να στεγνώσει. Εγώ το κανω όποτε βλέπω ότι ξεκινά ερεθισμος και περνάει. Στην αριστερή ειδικά που πονουσα πολύ έβαζα συνέχεια και μέχρι τον επόμενο θηλασμό είχε περάσει.

Δεν ξέρω εσάς, αλλά εμένα με έχουν πρήξει με συμβουλές όλοι και ειδικά για θηλασμό και πρόγραμμα :twisted:!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!τρεξιμο οντως και μεις με τα δυο διπλο!!!να θηλαζω κι η μικρη να θελει τσισα να πηγαινω με τον μπεμπη κολλημενο στο βυζι και με το αλλο χερι να σκουπιζω τη μικρη!χαχα!!κι ο μικρος σμρ καπως καλυτερα κοιμηθηκε αλλα ειναι πολυ ανησυχος τον ποναει η κοιλιτσα του γιατι ακουω ολο το βραδυ πριτσακια αποδω κι αποκει κι ολο σφιγγεται κι ολο αχ και βαχ ειναι.και μενα οι θηλες ευτυχως ειναι καλυτερα.ο μπεμπης ειναι πολυ φαγανος και απο 3500 κιλα που γεννηθηκε την παρασκευη ηταν 4100!!χαρηκα που το καταφεραμε αυτο με το γαλατακι μου!ολο σταζω γαλατα.εσεις;;και στις 2μιση ωρες περιπου αρχιζει τρεχει το γαλα και λερωνομαι συνεχεια.ολο αλλαζω και σεντονια και νυχτικα.πρπει να παρω κι αλλα σουτιεν θηλασμου γιατι εχω 2 κι ολο πλενω.κατα τα αλλα νομιζω οτι τωρα ειναι λιγοτερο τρεξιμο απο οτι μετα.τωρα κοιμαται και μεσα στην ημερα.σε λιγο καιρο θα θελει και παιχνιδακια κι ετσι θα θελει κι αυτος προσοχη..παντως και τις δουλειες μου κανω και μαγειρευω κι απολα!την παρασκευη πηγα κι αλλαξα κι ενα δωρακι και ποικυ μαρεσε!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

ΖαχΙρ με έκανες και γέλασα!!και εγώ έτσι το μωρό στο βυζι και πάνω κάτω παίζω με τον μεγάλο.τι να κάνουμε!πάντως και εγώ τα προλαβαίνω όλα χαλαρά.στο πρώτο δεν προλαβαίνω ούτε να φάω.η ήταν ζόρικα,η έχουμε πάρει τον αέρα και είμαστε οργανωμένες..τι να πω.βασικά δε λέω τπτ γιατί χθες ο μπέμπης τρελάθηκε κάνα 2 φορές και δεν ήξερε τι ήθελε!στο στήθος με τπτ..κουνουσε το κεφάλι δεξιά αριστερά με νεύρα,αγκαλιά δεν ήθελε,χτυπιοταν κυριολεκτικά,έφαγα και τα μπατσακια μου και εγώ και ησύχασα!χαχα!τλκ νυστάζε μάλλον αλλά χαμος.το έκανε και το βράδυ ξανά.λέω μήπως εκνευρίζεται με τις θηλες μου γιατί πιάνει μεν αλλά προσπαθούμε πόση ώρα.σκέφτηκα λοιπόν ότι άρχισαν τα όργανα.. Πολύ ξεκουραστηκα!!από γάλα φτου φτου ΖαχΙρ εγώ καημό το έχω που τον πρώτο θηλασμό να δω πολύ γάλα στο στήθος και να ηρέμησω.εμένα τρέχει μόνο μετά το μπάνιο και μέχρι να πιάσει τη θηλη ο μπέμπης.αλλιώς τπτ.

Φραουλιτσα στον 3ωρο ύπνο θα κάνουμε παρτυ για λίγο καιρό!!το στήθος και εγώ το αφήνω να στεγνώσει με γάλα και είναι μια χαρά ως τώρα.αλλά έτσι και ακουμπήσει κάτι πάνω π χ η πετσέτα στο μπάνιο,λες και με χτυπάει ρεύμα νιώθω.χωρίς να έχω πληγωθει φανταστείτε!

Καλέ μπείτε και οι υπόλοιπες να μας πείτε νεακια!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!τρεξιμο οντως και μεις με τα δυο διπλο!!!να θηλαζω κι η μικρη να θελει τσισα να πηγαινω με τον μπεμπη κολλημενο στο βυζι και με το αλλο χερι να σκουπιζω τη μικρη!χαχα!!κι ο μικρος σμρ καπως καλυτερα κοιμηθηκε αλλα ειναι πολυ ανησυχος τον ποναει η κοιλιτσα του γιατι ακουω ολο το βραδυ πριτσακια αποδω κι αποκει κι ολο σφιγγεται κι ολο αχ και βαχ ειναι.και μενα οι θηλες ευτυχως ειναι καλυτερα.ο μπεμπης ειναι πολυ φαγανος και απο 3500 κιλα που γεννηθηκε την παρασκευη ηταν 4100!!χαρηκα που το καταφεραμε αυτο με το γαλατακι μου!ολο σταζω γαλατα.εσεις;;και στις 2μιση ωρες περιπου αρχιζει τρεχει το γαλα και λερωνομαι συνεχεια.ολο αλλαζω και σεντονια και νυχτικα.πρπει να παρω κι αλλα σουτιεν θηλασμου γιατι εχω 2 κι ολο πλενω.κατα τα αλλα νομιζω οτι τωρα ειναι λιγοτερο τρεξιμο απο οτι μετα.τωρα κοιμαται και μεσα στην ημερα.σε λιγο καιρο θα θελει και παιχνιδακια κι ετσι θα θελει κι αυτος προσοχη..παντως και τις δουλειες μου κανω και μαγειρευω κι απολα!την παρασκευη πηγα κι αλλαξα κι ενα δωρακι και ποικυ μαρεσε!

Μπράβο κοπέλα μου μια χαρά τα πάτε!!! Βγήκες και έξω αυτά είναι!!! Εμένα πρηζεται πολύ το στήθος που είναι να θηλασει και με ποναει. Τα γαλατα τρέχουν όταν καμιά φορά πάω στο μπάνιο για αποσυμφορηση. Πάντως είναι μαγεία τα μωράκια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...