Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αχ έχω ακούσει είναι δύσκολα στην αρχή μετά από 15 μέρες φτιάχνουν λίγο τα πράγματα!!! Μπράβο που το παλεψεις με τον θηλασμό!!! Όσο για τον εκνευρισμό μπορεί να είναι και στο παιδί μερικά δεν έχουν καθόλου υπομονή!!! Με το βάρος μια χαρά τα πάτε οπότε μάλλον είναι ανυπομονο νινί!!:mrgreen:

Λες στο δεκαπενθήμερο να αλλάξει λίγο η κατάσταση;; Για να δούμε.. Το βράδυ πάντως αρνείται να κοιμηθεί στην κούνια! Μόλις την αφήνεις ανοίγει το μάτι γαρίδα! Και βάζουμε κάτι γέλια!

Εσυ φραουλίτσα, πώς είσαι; Αύριο πας στο γιατρό;

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααα γεννήσαμε και εμείς την Κυριακή 13/9 μια γλυκούλης μπαμπούλα 2.900 με καισαρική. Χαχαχαχα είναι τόσο γλυκιαααα. Και εγώ ταλαιπωρήθηκα την πρώτη μέρα από την καισαρική αλλά τώρα είμαι μια χαρά ...καλύτερα από την πρώτη καισαρική. Τελικά μείναμε 3 νύχτες στο Ιασώ κ βγήκαμε...είχα αγωνία κ για την μεγάλη κόρη να δω αντιδράσεις.

Όσες γέννησαν να μας ζήσουν κ όλες οι υπόλοιπες με το καλοοοο

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!

OkoIp3.png

Λες στο δεκαπενθήμερο να αλλάξει λίγο η κατάσταση;; Για να δούμε.. Το βράδυ πάντως αρνείται να κοιμηθεί στην κούνια! Μόλις την αφήνεις ανοίγει το μάτι γαρίδα! Και βάζουμε κάτι γέλια!

Εσυ φραουλίτσα, πώς είσαι; Αύριο πας στο γιατρό;

Λένε ότι μετά τις 15 μέρες μπορείς να την αφήνεις να κοιμάται παραπάνω και δεν χρειάζεται να την ξυπνάς κάθε 2 ώρες. Λογικά θα κοιμάται λίγο παραπάνω σιγά σιγά και θα έχετε μπει σε ένα ρυθμό.

Αύριο πάω στο Ιασώ πρωί πρωί για πρόκληση αφού δεν δέχεται να έρθει μόνη της!! Τελευταία μέρα με την κοιλιά!!!! Και μπορώ να πω ότι χαίρομαι γιατί έχει βαρυνει η μικρή και με πιέζει αρκετά!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Λένε ότι μετά τις 15 μέρες μπορείς να την αφήνεις να κοιμάται παραπάνω και δεν χρειάζεται να την ξυπνάς κάθε 2 ώρες. Λογικά θα κοιμάται λίγο παραπάνω σιγά σιγά και θα έχετε μπει σε ένα ρυθμό.

Αύριο πάω στο Ιασώ πρωί πρωί για πρόκληση αφού δεν δέχεται να έρθει μόνη της!! Τελευταία μέρα με την κοιλιά!!!! Και μπορώ να πω ότι χαίρομαι γιατί έχει βαρυνει η μικρή και με πιέζει αρκετά!!!!

Αχ με το καλό!!! Όλα να πάνε τέλεια!!! Αύριο θα την κρατήσεις αγκαλίτσα!!! :mrgreen::mrgreen: Θα σου χορηγήσει ορό;

OkoIp3.png

Καλημέρα να σου ζήσει η γλυκιά μπεμπούλα σου!!! Καλοτυχη να ναι!!! Καλή ανατροφή να χετε. Η μεγάλη σου πως την δέχτηκε τελικά;[/quote

Η μεγάλη προς το παρόν τέλεια....πάει την κοιτάει θέλει να της δίνει αυτή με το μπιμπερό....μας δίνει και εντολές να προσέχουμε την αδερφή της.....γενικώς έχει πολύ πλακαααα

Διαφημίσεις

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06..............21/08......Κοριτσάκι ....κ.τ .... 3100 γρ
  2. mariposita...........31/08.......Αγοράκι.......κ.τ
  3. Sagia.....................02/09.......Αγοράκι ......φ.τ .....2960 γρ
  4. Κασσιόπη............??????.......Αγοράκι......φ.τ .... 4150 γρ
  5. audette17.............06/09.......Κοριτσάκι...φ.τ .....2900 γρ
  6. Didi89...................08/09.......Αγοράκι......φ.τ .....3380 γρ
  7. lenaki86................08/09...... Αγοράκι .....φ.τ .....3100 γρ
  8. Ανδρομέδα...........09/09.......Κοριτσάκι...κ.τ.....2980 γρ
  9. Ζαχίρ.....................12/09.......Αγοράκι.....φ.τ .....3500 γρ
  10. ilektra2..................13/09........Κοριτσάκι....κ.τ.....2900 γρ
  11. felicitaki................18/09........Κοριτσάκι....κ.τ.....2400 γρ

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  2. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  3. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  4. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  5. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  6. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  7. Lefki.............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Ηλεκτρα και φελισιτακι να σας ζήσουν τα μπεμπινια σας!!! Γερα και καλοτυχα να ειναι!!

Φραουλιτσα μου με το καλο κοριτςι μου!!! Αντε άυριο τετοια ωρα θα εισαι αημα λια με τη μπεμπουλα σου!!!

Οι υπολοιπες πως παμε;;;

Εμεις σιγα σιγα μπαίνουμε σε σειρα! Ακομα βεβςια μαντάμ βυζι αλλα τουλαχιστον συνήλθαν οι θηλες που μου τις ειχε πληγώσει και έβγαλα τις ψευδοθηλες που χρησιμοποιουσα στις αρχές! Εχουμε και λογής παλλινδρομηση και μπυ ειπε ο γιατρος να την κοιμίζω σε ανακλιση! Κατα τ αλλα μεγαλωνουμε και ομορφαίνουμε!!:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Ηλεκτρα και φελισιτακι να σας ζήσουν τα μπεμπινια σας!!! Γερα και καλοτυχα να ειναι!!

Φραουλιτσα μου με το καλο κοριτςι μου!!! Αντε άυριο τετοια ωρα θα εισαι αημα λια με τη μπεμπουλα σου!!!

Οι υπολοιπες πως παμε;;;

Εμεις σιγα σιγα μπαίνουμε σε σειρα! Ακομα βεβςια μαντάμ βυζι αλλα τουλαχιστον συνήλθαν οι θηλες που μου τις ειχε πληγώσει και έβγαλα τις ψευδοθηλες που χρησιμοποιουσα στις αρχές! Εχουμε και λογής παλλινδρομηση και μπυ ειπε ο γιατρος να την κοιμίζω σε ανακλιση! Κατα τ αλλα μεγαλωνουμε και ομορφαίνουμε!!:D

Σε ευχαριστω αγάπη μου να σαι καλά!!! Αυτό σκέφτομαι ότι αύριο θα την έχω αγκαλιά πρώτα ο Θεός!!

Όσο περνάει ο καιρός θα είναι και καλύτερα η μικρή σου ή αρχή είναι δύσκολη. Σε λίγο που θα σκάει και κάνα γελακι εκεί να δεις τρέλα!! Μακάρι να ξεπεράσει σύντομα και την παλλινδρομηση!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!! Ανυπομονώ να περάσω και γω απτην άλλη πλευρά να γίνω επισήμως μαμά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσια μου μπηκαα λιγο βιαστικα,θα σας διβασω με την πρωτη ευκαιρια,γεννησα την παρασκευη κ βγηκα σημερα,ειχα πονους απο τεταρτη βραδυ,πηγα κλινικη κ με διωξανε γτ δεν ειχα διαστολη,οι πονοι συνεχιστηκαν,ξαναπηγα πεμπτη βραδυ 12 η ωρα με διαστολη 3 κ γεννησα 9 το πρωι παρασκευη,η μπεμπα τρελα κ υγιεστατη,γεννησα φυσιολογικα αλλλα ταλαιπωρηθηκα,θα σας πω λεπτομερις με την πρωτη ευκαιρια,φιλακια,κ οσες γεννησατε να σας ζησουν κοριτσια μου :-)

Αχ με το καλό!!! Όλα να πάνε τέλεια!!! Αύριο θα την κρατήσεις αγκαλίτσα!!! :mrgreen::mrgreen: Θα σου χορηγήσει ορό;

Σευχαριστω κούκλα μου να σαι καλά!! Την περιμένω πως και πως!! Ναι μου είπε ότι θα βάλουμε ορο. Δεν τον ρώτησα και πολλά. Φιλιά

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου μπηκαα λιγο βιαστικα,θα σας διβασω με την πρωτη ευκαιρια,γεννησα την παρασκευη κ βγηκα σημερα,ειχα πονους απο τεταρτη βραδυ,πηγα κλινικη κ με διωξανε γτ δεν ειχα διαστολη,οι πονοι συνεχιστηκαν,ξαναπηγα πεμπτη βραδυ 12 η ωρα με διαστολη 3 κ γεννησα 9 το πρωι παρασκευη,η μπεμπα τρελα κ υγιεστατη,γεννησα φυσιολογικα αλλλα ταλαιπωρηθηκα,θα σας πω λεπτομερις με την πρωτη ευκαιρια,φιλακια,κ οσες γεννησατε να σας ζησουν κοριτσια μου :-)

Άντε να σου ζήσει γερή και καλοτυχη να ναι! Είδες που είχες ανχωθει; Πάει πέρασε!!! Καλή ανατροφή τώρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλα λιγο ελειψα και εγινε χαμοοος!!!

Καταρχην ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ μου ηρθε η ωρα κοριτσακι μουυυυυ!!!Με το καλο να υποδεχτεις την πριγκιπισσα σου αυριο!Ολα να πανε κατ'ευχην,γρηγορα,ευκολα και υπεροχα και να ερθει η μπεμπουλα γερη στην αγκαλια σας!!!

Να ξεκουραστεις σημερα γιατι αυριο ειπες πρωι θα σε ξεκινησει.Με το καλο και να ξερεις οτι το αργοτερο Τεταρτη πρωι θα μπω κι εγω,οποτε αναζητησε με πριν φυγεις!!!:tongue:

Φιλακια πολλα!!!:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Λιτσακι φανταστικα νεα, εισαι εκπληξη!!!Μπραβο σου,τα καταφερες!!!Να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!Τωρα πρεπει εσυ να μας δωσεις καμια συμβουλη γιατι εχεις εμπειρια πλεον χαχα!:tongue: Καλες αγκαλιες τωρα με το μωρακι σου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλα λιγο ελειψα και εγινε χαμοοος!!!

Καταρχην ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ μου ηρθε η ωρα κοριτσακι μουυυυυ!!!Με το καλο να υποδεχτεις την πριγκιπισσα σου αυριο!Ολα να πανε κατ'ευχην,γρηγορα,ευκολα και υπεροχα και να ερθει η μπεμπουλα γερη στην αγκαλια σας!!!

Να ξεκουραστεις σημερα γιατι αυριο ειπες πρωι θα σε ξεκινησει.Με το καλο και να ξερεις οτι το αργοτερο Τεταρτη πρωι θα μπω κι εγω,οποτε αναζητησε με πριν φυγεις!!!:tongue:

Φιλακια πολλα!!!:D

Σευχαριστω κούκλα μου!!! Άντε σύντομα και στα δικά σου!! Και να χεις και συ έναν εύκολο τοκετό!!! 6 η ώρα θα είμαι μέσα. Μόλις μπορέσω θα μπω να σου πω πως πήγε. Στείλε μου και στο κινητό όταν θα μπαίνεις μπας και καταφέρουμε να τα πούμε. Και που ξέρεις μπορεί να έρθεις νωριτερα!! Μακάρι δηλαδή να ηρεμησεις και συ. Ανχος δεν έχω καθόλου αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί έχω συνηθίσει στις 2 και να κοιμάμαι. Το παλευω αλλά μπα... Αντε καρδιά μου με το καλό και το δικό σου το αγοράκι σύντομα!!!

Το καλό με την πρόκληση είναι ότι έχω το σπίτι τζιτζι τα ρούχα όλα καθαρά πλυμενα σιδερωμενα και όταν γυρίσω δεν θα χω τίποτα!! Α ισιωσα φυσικά και το μαλλί να με φρέσκια φρέσκια!!! :tongue: Χα χα φιλιά καλό βράδυ!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κορίτσια!!φραουλιτσα μου με ένα πόνο κοπέλα μου!!εύχομαι να την κρατάς αγκαλια ήδη την μπεμπούλα σου!

Λίτσα,Ηλέκτρα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...