Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

mommy to be Τρίτη μπαίνεις με το καλό; Εγώ θα μπω Δεύτερα, αν δεν έρθει νωρίτερα, που δεν την βλέπω. Πάντως την νιώθω πιο κάτω. Μακάρι, όπως και να χει τελείωσαν τα ψέματα!!! Περιμένω να με πάρει η μαία να μου πει την ώρα, αν και φαντάζομαι κατά τις 6; Γιατί μου είπε ο γιατρός δύο φορές θα ναι νωρίς. Και να που τελικά θα την χρειαστώ για να με βοηθήσει να τα καταφερω.

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια στις ευτυχισμενες μανούλες με τα μωράκια τους και στις ανησυχες που είναι στην αναμονή!!! Αλήθεια λιτσα τι έγινες;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακι μου!Σ'ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες σου και τις ευχες σου.Να χαιρεσαι το παιδακι σου!Μια χαρα λοιπον ολα οπως τα περιγραφεις.Τελικα ποτε δεν ξερεις πως εξελισσονται τα πραγματα και ισως αγχωθηκα παραπανω απο οσο επρεπε.Μια κοπελα που επισης περιμενε με τον ιδιο γιατρο,γεννησε σημερα 41 εβδομαδες και 4 μερες μεσα σε τεσσερις ωρες με προκληση!!!Αλλα και οι οκτω ωρες που πηρε ο δικος σου τοκετος μια χαρα ειναι,οπωσδηποτε με επισκληριδιο!

Σημαντικο παντως που σε βοηθησαν οι μαιες με τη θεση του παιδιου.Κι εγω θα εχω δικη μου κυριως γι'αυτον τον λογο...το μωρο μου βρισκεται σε οπισθια κεφαλικη θεση,δηλαδη κοιταζει προς την κοιλια μου και οχι προς την σπονδηλικη μου στηλη.

Και παλι σ'ευχαριστω!Φιλια πολλα!

Βρε και λάθος να κοιτάει το μωρό σου κατά τις εξωθησεις γυρίζει και παίρνει σωστή θέση, σαν να βιδωνεται μας το είχαν πει στα μαθήματα. Θα σε κουνάει και η μαία δεξιά αριστερά, θα κάνει τα δικά της τα πρακτικά και μια χαρά θα είσαι!!! Σε αγχωσα εγώ που είπα ότι έχω ανασφάλειες; Να μην με ακους εγώ έχω τα δικά μου!!! Αντε θα έρθω να σε δω πρώτα ο Θεός και στο μαιευτήριο, αν γεννήσω πριν από σένα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

mommy to be Τρίτη μπαίνεις με το καλό; Εγώ θα μπω Δεύτερα, αν δεν έρθει νωρίτερα, που δεν την βλέπω. Πάντως την νιώθω πιο κάτω. Μακάρι, όπως και να χει τελείωσαν τα ψέματα!!! Περιμένω να με πάρει η μαία να μου πει την ώρα, αν και φαντάζομαι κατά τις 6; Γιατί μου είπε ο γιατρός δύο φορές θα ναι νωρίς. Και να που τελικά θα την χρειαστώ για να με βοηθήσει να τα καταφερω.

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια στις ευτυχισμενες μανούλες με τα μωράκια τους και στις ανησυχες που είναι στην αναμονή!!! Αλήθεια λιτσα τι έγινες;

Καλημερα Φραουλιτσα μου!Ναι μαλλον Τριτη βραδυ θα μπω,εκτος απροοπτου.Εσυ πρωτα ο Θεος θα εχεις ηδη γεννησει!Λογικα θα σε ξεκινησει με υποθετο τη Δευτερα και το αλλο πρωι ωκυτοκινη ε?Αχ τι ωραια,επιτελους θα παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας που τα λαχταρησαμε τοσο!Αποφασισα να επικεντρωθω σ'αυτο ξανα γιατι αυτο εχει σημασια σε καθε περιπτωση.Και τον γιατρο τον εμπιστευομαι και πιστευω οτι κατι κερδισα απο την αναμονη.Αυτο που ειπαν οι μαιες για το βιδωμα και τη θεση δεν το θυμαμαι (μαλλον γιατι τοτε δεν το χρειαζομουν για να δωσω σημασια) και σ'ευχαριστω που μου το θυμιζεις,μακαρι να γυριζει να με διευκολυνει το λουλουδακι μου.

Ναι,να συναντηθουμε πριν φυγεις!Με τη Ζαχιρ το περιμενα αλλα ειδες τελικα?!!!!

Ετσι λεω κι εγω να που τελικα θα τις χρειαστουμε τις μαιες.Να σου πω ακομα και ψυχολογικα θα ειναι καλυτερα για πρωτη μας φορα...

Τιποτα δεν εμεινε Φραουλιτσα μου...πλησιαζουμε πια!!!Ναιιιι!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα!!!Κοριτσάκια γεννησα χθες στις 8 τη Μπουμπου μου 2400 τελικά. Έκλαψε αμέσως είναι υγιέστατο σε όλα και μπήκε στα πρόωραμονο για το βαρο;ς.μάλλον από αυριο θα είναι μαζί μου.σε λίγο θα πσρπατησω να πάω να τη δω καινά προσπαθήσω να θγλασω.μου το έδωσαν δύο φορές .κλάμα ημαμα!!!! Για τα κιλά του φαίνεται αρκετά μεγάλο μωρό πάντως. Όλα καλά λοιπόν. Μόνο πουη καισαρική ποναει.αλλά θα τα καταφέρω.φιλία!!!??

Κοριτσακι μουυυυυ, φρεσκια μανουλα πια,συγχαρητηριαααααα!!!!

Να σου ζησει η μπεμπουλιτα σου!!!!Μπραβο που σου το εδωσαν το κοριτσακι σου,να πας να του δωσεις γαλατακι και να μην ανησυχεις,ετσι προληπτικα τα κρατανε μια μερουλα,ισως και λογω καισαρικης,για να ρυθμιστει καλυτερα η αναπνοουλα τους.

Καλη αναρρωση και σ'εσενα ματακια μου,σιγουρα θα τα καταφερεις,εισαι μανα πια!!:mrgreen::-D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ευχαριστώ να σαι καλά!!!

Μην ανυσηχεις για τίποτα δύσκολα ή εύκολα σημασία πρώτα απ όλα έχει να γεννήσεις με το καλό ένα γέρο μωρακι και φυσικά να σαι και εσύ καλά!!!

Να μην αγχωθεις και να απολαύσεις αυτήν την μαγική στιγμή της γέννας!!!

Με το καλό!!!

Σ'ευχαριστω πολυ!!!Ναι εχεις δικιο,αυτο θα προσπαθησω,να κρατησω στο μυαλο και την καρδια μου αυτη την μοναδικη στιγμη που θα αντικρυσω τον γιο μου...τον λαχταρησα τοσο!!! Φιλια,να εισαι καλα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!

Πως ειστε τωρα που περασαν λιγες μερες στο σπιτι?Προσαρμοστηκατε ή χρειαζεται καιρος ακομα?Απο ψυχολογια?Οι ορμονες κανουν παρτυ οπως λενε?χαχαχα

Αγχος μπες να μας πεις τα ευχαριστα!

Κοριτσια,τωρα που θα γεννησουμε με το καλο και οι τελευταιες,να μπαινουμε να λεμε τα νεα μας οσο μπορουμε,μη χαθουμε,γιατι το βλεπω να κλεινει το καφε μας...

Για την ευχη που λενε,κανατε ή θα κανετε τπτ?

Εγω ξερω οτι δεν υπαρχει μιση ευχη στις 20 μερες και θα τον καλεσω σπιτι στις 8 μερες και μετα για τον σαραντισμο στην εκκλησια πρωτα ο Θεος.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06..............21/08......Κοριτσάκι ....κ.τ .... 3100 γρ
  2. mariposita...........31/08.......Αγοράκι.......κ.τ
  3. Sagia.....................02/09.......Αγοράκι ......φ.τ .....2960 γρ
  4. Κασσιόπη............??????.......Αγοράκι......φ.τ .... 4150 γρ
  5. audette17.............06/09.......Κοριτσάκι...φ.τ .....2900 γρ
  6. Didi89...................08/09.......Αγοράκι......φ.τ .....3380 γρ
  7. lenaki86................08/09...... Αγοράκι .....φ.τ .....3100 γρ
  8. Ανδρομέδα...........09/09.......Κοριτσάκι...κ.τ.....2980 γρ
  9. Ζαχίρ.....................12/09.......Αγοράκι.....φ.τ .....3500 γρ
  10. felicitaki................18/09........Κοριτσάκι....κ.τ.....2400 γρ

11. ilektra2..................13/09........Κοριτσάκι....κ.τ.....2900 γρ

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  2. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  3. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  4. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  5. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  6. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  7. Lefki.............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα Φραουλιτσα μου!Ναι μαλλον Τριτη βραδυ θα μπω,εκτος απροοπτου.Εσυ πρωτα ο Θεος θα εχεις ηδη γεννησει!Λογικα θα σε ξεκινησει με υποθετο τη Δευτερα και το αλλο πρωι ωκυτοκινη ε?Αχ τι ωραια,επιτελους θα παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας που τα λαχταρησαμε τοσο!Αποφασισα να επικεντρωθω σ'αυτο ξανα γιατι αυτο εχει σημασια σε καθε περιπτωση.Και τον γιατρο τον εμπιστευομαι και πιστευω οτι κατι κερδισα απο την αναμονη.Αυτο που ειπαν οι μαιες για το βιδωμα και τη θεση δεν το θυμαμαι (μαλλον γιατι τοτε δεν το χρειαζομουν για να δωσω σημασια) και σ'ευχαριστω που μου το θυμιζεις,μακαρι να γυριζει να με διευκολυνει το λουλουδακι μου.

Ναι,να συναντηθουμε πριν φυγεις!Με τη Ζαχιρ το περιμενα αλλα ειδες τελικα?!!!!

Ετσι λεω κι εγω να που τελικα θα τις χρειαστουμε τις μαιες.Να σου πω ακομα και ψυχολογικα θα ειναι καλυτερα για πρωτη μας φορα...

Τιποτα δεν εμεινε Φραουλιτσα μου...πλησιαζουμε πια!!!Ναιιιι!!!

Ούτε εγώ το περίμενα ότι θα σε προλαβαινα. Μάλλον θα μου βαλει κατευθείαν τεχνητούς πόνους, δεν μου ειπε κατι για υποθετο. Μην σε αγχώσω ο καθένας έχει τον τρόπο του οκ; Εσένα θα βγει ζυγός δηλαδή μια χαρά!!! Έφτασε πια και ο δικός μας ο καιρός!! Επιτέλους!! Να μπαίνουμε να τα λέμε και μετά την γέννα να μην χαθουμε!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Felicitaki να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!να είναι γερή και τυχερή!καλή αναρρωση και σε σένα τώρα.

Εμένα μου είχε κάνει ένα ραμα εξωτερικά μόνο και σήμερα έπεσε κι αυτό!εσωτερικά δεν ήθελα να μάθω τι έχει γίνει..!πήγαμε και παιδίατρο και είμαστε μια χαρά!έβαλε και 350 γρ ο γλυκούλης μου όποτε πήρα λίγο θάρρος ότι τα πάω καλά.σε 1-2 μέρες θα πέσει κ ο αφαλος επιτέλους γιατί δε μπορώ άλλο.ανατρίχιασε για να τον καθαρίσω.κατά τα άλλα είναι ήσυχος,τρώει ανά 3ωρο πάνω κατω και κοιμάται πολυυυυ οπότε θα μπορούσα να ξεκουραστω λίγο αλλά μυαλό δε βάζω.τρέχω να τα κάνω όλα.αυτά όλα βέβαια φαντάζομαι θα κρατήσουν για λίγο..μόλις μεγαλώσει λιγάκι ακόμα και αρχίσει τις αγκαλιές θα τρέχω για τα καλα!από ψυχολογία είμαι ηρεμη όπως σας είπα και χαρούμενη αλλά το δάκρυ κορομηλο..είμαι τρομερα ευσυγκινητη!

Αντε έφτασε η ώρα κορίτσια να δείτε τα μωράκια σας!με το καλόοο!!και μετά θα έχουμε να λέμε!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Felicitaki να σου ζήσει κοπέλα μου!!! Όλα καλά να πάνε!!! Όντως η καισαρική πονάει... Αλλά σημασία έχει να είστε καλά!

Ζαχίρ να σου ζήσει και σενα κοπέλα μου!!!

Με το καλό στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!! Mommy και Φραουλίτσα θετικές σκέψεις και όλα να πάνε καλά!!

Κορίτσια, εγώ τώρα μπορώ να πω πως ανάρρωσα κάπως από την καισαρική, έβγαλα και τα ράμματα που ήταν μεγάλο ζόρι...

Τις 2 πρώτες μέρες ήταν πολύ δύσκολα και είχαμε πρόβλημα και με το θηλασμό... Δε θέλω να πω λεπτομέρειες τώρα και να σας φορτώσω!

Η μπέμπα μας έχει πάρει τα μυαλά! Δεν την χορταίνουμε! Είναι μεγάλη τσαούσα και δεν μπορώ να την κάνω καλά! Το βράδυ δε, έχουμε αγρυπνία.. Τώρα κοιμάται του καλού καιρού.. Κυρία!

Αχ μανούλες Σεπτεμβρίου.. όλα να πάνε καλά!

Πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Felicitaki να σου ζήσει κοπέλα μου!!! Όλα καλά να πάνε!!! Όντως η καισαρική πονάει... Αλλά σημασία έχει να είστε καλά!

Ζαχίρ να σου ζήσει και σενα κοπέλα μου!!!

Με το καλό στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!! Mommy και Φραουλίτσα θετικές σκέψεις και όλα να πάνε καλά!!

Κορίτσια, εγώ τώρα μπορώ να πω πως ανάρρωσα κάπως από την καισαρική, έβγαλα και τα ράμματα που ήταν μεγάλο ζόρι...

Τις 2 πρώτες μέρες ήταν πολύ δύσκολα και είχαμε πρόβλημα και με το θηλασμό... Δε θέλω να πω λεπτομέρειες τώρα και να σας φορτώσω!

Η μπέμπα μας έχει πάρει τα μυαλά! Δεν την χορταίνουμε! Είναι μεγάλη τσαούσα και δεν μπορώ να την κάνω καλά! Το βράδυ δε, έχουμε αγρυπνία.. Τώρα κοιμάται του καλού καιρού.. Κυρία!

Αχ μανούλες Σεπτεμβρίου.. όλα να πάνε καλά!

Πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι!

Περαστικά σου κοπέλα μου!!! Σημασία έχει ότι είστε καλά πάνε τα δύσκολα!! Κάποια στιγμή θα μπει σε σειρά η αρχή είναι δύσκολη!!! Σε σκεφτόμουν σήμερα πες και ποσα κιλακια γεννήθηκε να τα βάλουμε στο πινακακι!!

Μαγεια και το τικερακι!! Υπομονή και όλα θα στρωσουν!!! Με το θηλασμό τώρα είστε καλά;

zZWsp2.png398Mp3.png

Περαστικά σου κοπέλα μου!!! Σημασία έχει ότι είστε καλά πάνε τα δύσκολα!! Κάποια στιγμή θα μπει σε σειρά η αρχή είναι δύσκολη!!! Σε σκεφτόμουν σήμερα πες και ποσα κιλακια γεννήθηκε να τα βάλουμε στο πινακακι!!

Μαγεια και το τικερακι!! Υπομονή και όλα θα στρωσουν!!! Με το θηλασμό τώρα είστε καλά;

2980 γεννηθήκαμε! Προχθές που ήρθε και ο παιδίατρος ανακτήσαμε βάρος γέννησης και προχωράμε! Τώρα ναι, καλύτερα! Μόνο που είναι πολύ τσαντίλω και δεν έχει υπομονή να πιάσει το στήθος.. Σκέφτομαι μήπως δεν προλαβαίνω την πείνα της και είναι εκνευρισμένη όταν τη βάζω. Ευτυχώς επέμενα πολύ και δεν έδωσα ξένο. Πάντως θέλει όντως πολλή υπομονή! Χθες ούτε τουαλέτα δε με άφηνε να πάω! Αλλά μόλις με κοιτάει με τα ματάκια της τα συγχωρώ όλα!

OkoIp3.png

Κοριτσιααα γεννήσαμε και εμείς την Κυριακή 13/9 μια γλυκούλης μπαμπούλα 2.900 με καισαρική. Χαχαχαχα είναι τόσο γλυκιαααα. Και εγώ ταλαιπωρήθηκα την πρώτη μέρα από την καισαρική αλλά τώρα είμαι μια χαρά ...καλύτερα από την πρώτη καισαρική. Τελικά μείναμε 3 νύχτες στο Ιασώ κ βγήκαμε...είχα αγωνία κ για την μεγάλη κόρη να δω αντιδράσεις.

Όσες γέννησαν να μας ζήσουν κ όλες οι υπόλοιπες με το καλοοοο

Κοριτσιααα γεννήσαμε και εμείς την Κυριακή 13/9 μια γλυκούλης μπαμπούλα 2.900 με καισαρική. Χαχαχαχα είναι τόσο γλυκιαααα. Και εγώ ταλαιπωρήθηκα την πρώτη μέρα από την καισαρική αλλά τώρα είμαι μια χαρά ...καλύτερα από την πρώτη καισαρική. Τελικά μείναμε 3 νύχτες στο Ιασώ κ βγήκαμε...είχα αγωνία κ για την μεγάλη κόρη να δω αντιδράσεις.

Όσες γέννησαν να μας ζήσουν κ όλες οι υπόλοιπες με το καλοοοο

Καλημέρα να σου ζήσει η γλυκιά μπεμπούλα σου!!! Καλοτυχη να ναι!!! Καλή ανατροφή να χετε. Η μεγάλη σου πως την δέχτηκε τελικά;

zZWsp2.png398Mp3.png

2980 γεννηθήκαμε! Προχθές που ήρθε και ο παιδίατρος ανακτήσαμε βάρος γέννησης και προχωράμε! Τώρα ναι, καλύτερα! Μόνο που είναι πολύ τσαντίλω και δεν έχει υπομονή να πιάσει το στήθος.. Σκέφτομαι μήπως δεν προλαβαίνω την πείνα της και είναι εκνευρισμένη όταν τη βάζω. Ευτυχώς επέμενα πολύ και δεν έδωσα ξένο. Πάντως θέλει όντως πολλή υπομονή! Χθες ούτε τουαλέτα δε με άφηνε να πάω! Αλλά μόλις με κοιτάει με τα ματάκια της τα συγχωρώ όλα!

Αχ έχω ακούσει είναι δύσκολα στην αρχή μετά από 15 μέρες φτιάχνουν λίγο τα πράγματα!!! Μπράβο που το παλεψεις με τον θηλασμό!!! Όσο για τον εκνευρισμό μπορεί να είναι και στο παιδί μερικά δεν έχουν καθόλου υπομονή!!! Με το βάρος μια χαρά τα πάτε οπότε μάλλον είναι ανυπομονο νινί!!:mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...