Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια σας τα λέω σύντομα!υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία της μικρής από τη μηριαία αρτηρία.τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν πήρε βάρος.ειναι2500 οριακά.έκανα πάλι Ντόπλερ .ο τράχηλος 1 διαστολή καιαν πάμε με τεχνητούς θα ζοριστει πολύ. Μπαίνω αυριο για καισαρική επειγόντως και μπορεί να μπει και στα πρόωρα β για λίγο.είμαι σαστισμενη.μόνο να ναι καλά

Έκανα και ενέσεις κορτιζόνης για τους πνεύμονες. Θα μπω με την πρώτη ευκαιρία.φιλια

Αχ βρε καρδούλα μου όλα καλά να σας πάνε η Παναγιά μαζί σας!!! Στεναχωρεθηκα μωρέ αλλά αφού το είδατε και το προλάβατε όλα καλά!!! Προσπάθησε όσο μπορείς βέβαια να χαλαρώσεις και καλή επιτυχία αύριο!!! Μην ανησυχείς και μπορει να μην χρειαστεί παραπάνω φροντίδα για να μπει στα πρόωρα. Κάνατε και τις ενέσεις όλα καλά να πάνε όποτε μπορέσεις να μπεις να μας πεις θα σε σκεφτόμαστε!!! Φιλιά πολλά κορίτσι μου!! Και το μωράκι σου θα είναι μια χαρούλα αυτό να σκέφτεσαι μόνο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας τα λέω σύντομα!υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία της μικρής από τη μηριαία αρτηρία.τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν πήρε βάρος.ειναι2500 οριακά.έκανα πάλι Ντόπλερ .ο τράχηλος 1 διαστολή καιαν πάμε με τεχνητούς θα ζοριστει πολύ. Μπαίνω αυριο για καισαρική επειγόντως και μπορεί να μπει και στα πρόωρα β για λίγο.είμαι σαστισμενη.μόνο να ναι καλά

Έκανα και ενέσεις κορτιζόνης για τους πνεύμονες. Θα μπω με την πρώτη ευκαιρία.φιλια

Τι κουλο ειναι κι αυτο παλι?Φανταζομαι την εκπληξη και την τσαντιλα σου αλλα απο την αλλη δε μπορεις να το ρισκαρεις.

Μη στενοχωριεσαι βρε κοριτσι μου αφου ειναι ετσι,ευτυχως εχεις μπει στο μηνα σου και το μωρακι εχει περασει τα δυο κιλα οποτε ολα καλα θα πανε και για τους δυο σας.Ηθελα να ηξερα,δεν το ειχε δει απο την προηγουμενη φορα?

Τελοσπαντων,εμπιστεψου τον Θεο και τον γιατρο σου και ολα θα πανε καλα.Με το καλο να το κρατησεις γερο στην αγκαλια σου το κοριτσακι σου και οταν μπορεσεις μπες να μας πεις τα ευχαριστα!Πολλα φιλια!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Αχ ρε κορίτσια!!!!! Από την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσε να μετρήσει κεφάλι γιατί ήταν πολύ χαμηλά αλλά οι μετρήσεις σε κοιλιά και πόδι ήταν οκ.σήμερα τον ανησύχησαν και αυτές οι μετρήσεις που την έδειξαν μικρότερη και με έστειλε κατευθείαν για Ντόπλερ όπου το επιβεβαίωσε.αν είχα έστω λθγη διαστολή ή εξάλειψη θα το παλευουμε με τεχνητούς αλλά τώρα θα ζοριστει πολυειπε και δεν μπορωνα το ρισκαρω.μου στοιχίζει πολύ και φοβάμαι και για το θηλασμό.πρώτα όμως να ναι καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ ρε κορίτσια!!!!! Από την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσε να μετρήσει κεφάλι γιατί ήταν πολύ χαμηλά αλλά οι μετρήσεις σε κοιλιά και πόδι ήταν οκ.σήμερα τον ανησύχησαν και αυτές οι μετρήσεις που την έδειξαν μικρότερη και με έστειλε κατευθείαν για Ντόπλερ όπου το επιβεβαίωσε.αν είχα έστω λθγη διαστολή ή εξάλειψη θα το παλευουμε με τεχνητούς αλλά τώρα θα ζοριστει πολυειπε και δεν μπορωνα το ρισκαρω.μου στοιχίζει πολύ και φοβάμαι και για το θηλασμό.πρώτα όμως να ναι καλα

Βρε αγαπη μου για πρωτοτοκος ειναι πολυ σημαντικο που εχεις διαστολη τοσο καιρο.Ισως ομως δε θελει να πιεσει παραπανω τα πραγματα αφου ειναι και μικρουλακι το μπεμπακι.Ισχυει οτι το κεφαλι πλεον δε μπορουν να το μετρησουν καλα γι'αυτο βγαζουν το βαρος κατ'εκτιμηση.Δε λες που το κοψε και σου εκανε και ντοπλερ?Το κοριτσακι σου κι εσυ να ειστε καλα και μια χαρα θα τα πας και με τον θηλασμο και με τα παντα.Ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια.Μη φοβασαι και προχωρα!Να ξεκουραστεις σημερα καλα.Θα εχεις τη σκεψη και τις ευχες μας!:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσι μου γλυκο περασα τα ιδια,με τα 2 τελευταια μου παιδακια!,ο μπεμπης μου γεννηθηκε 2240 36 εβδομαδων λογο μεγαλων αντιστασεων στην μητριαια αρτηρια! ολα πηγαν πολυ καλα μην σε ανησυχει τπτ εμενα μπηκε βεβαια στην μοναδα εντατικης θεραπειας ΜΕΝΝ λογω χαμηλου βαρους για 7 μερες.Οσο για το θηλασμο εχουν θηλαστρα και μπορεις να το χρησιμοποιεις ανα 3 ωρες να κατεβει το γαλατακι σου με το καλο σου ευχομαι!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, δεν ξέρω αν θα ξαναμπεις, καλή σου επιτυχία και πάλι και μην σκέφτεσαι τίποτα, καλά που το είδατε να λες!!! Και μην στεναχωριεσαι για τίποτα, μπορεί να πάνε όλα τέλεια και με τον θηλασμό και τζάμπα να στεναχωριεσαι!!! Όλα θα είναι μια χαρά με το καλό να την έχεις γερή στην αγκαλιά σου!!! Και με το θηλασμό να ζητάς από τις μαίες βοήθεια!!! Φιλάκια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Εδώ είμαιΦραουλιτσα.Ετοιμάζονται να φυγω.Θέλω να σκέφτομαι θετικά μόνο σήμερα.Στο κάτω κάτω θα τη δω! Θα σας ενημέρωσω με το που μπορέσω.Φιλια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!! Καταρχήν να χαιρεστε τα μωρακια σας όσες γέννησαμε να ναι γερά και δυνατά και εσεις να τα καμαρωνετε και με το καλό και οι υπόλοιπες που περιμένουν!!!

Είμαι από τις μανουλες Ιουνίου και μπήκα για να απαντήσω στην mommy to be

Εγω πήγα με πρόκληση 4 μέρες μετά την Πητ αλλά δεν είχα οπίσθιο πλακούντα, είχα σκληρό και κλειστό τράχηλο και το μωρό ψηλά, με είχαν για καισαρική χωρίς να μου το πουν και αγχωθω αλλά τελικά τα καταφέραμε πολύ καλά και σχετικά σύντομα για πρώτη γέννα (8ωρες) και γέννησα με φυσιολογικό τοκετό

Οι πόνοι της πρόκλησης ήταν πολύ δυνατοί και διαστολή 1 οπότε έκανα επισκληριδιο από κει και πέρα χαλαρωσατε και με την βοήθεια από τις μαίες που μ άλλαζαν συνέχεια στάση για να κατέβει το μωρό

Να προσπαθείς να μην σφιγγεται και αγχωνεσαι όσο γίνεται γιατί έτσι δεν βοηθάς το μωρό σου να κατέβει και μην περιμένεις σαν και μένα να αντεχεις δυνατούς πόνους και μετά να κανείς επισκληριδιο

Για μένα όλη αυτή ή εμπειρία της γέννας μου άφησε μια πολύ όμορφη ανάμνηση που την θυμάμαι.με πολύ αγάπη

Αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε μην διαστάσεις!!!

Σας ευχομαι να γεννησετε με έναν πόνο και να έχετε όλες υγιή μωρακια στις αγκαλιες σας!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κορίτσια!!AGxOs με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!με ένα πόνο!!!!

Felicitaki όλα να πάνε καλα κοπέλα μου!να είναι γερό το μωράκι σου κ για τα άλλα μην αγχώνεσαι!κ το βάρος της είναι μια χαρά.χθες γέννησε η φίλη μου,37εβδ.2500 κ δε χρειάστηκε θερμοκοιτιδα.είναι μια χαρά!αλλά κ να χρειαστεί είναι δύσκολο δε λέω το αντίθετο,κ ο δικός μου στη θερμοκοιτιδα μπήκε δε ξέρω αν το διάβασες. θα είναι γα λίγο όμως κ μετα δε θα την αφήνεις από την αγκαλιά σου!για τον θηλασμό μη στεναχωριεσαι.κ εγώ μια χαρά τα κατάφερα με τον μπέμπη!ξεκίνησα αμέσως αντλήσεις ανά 3ωρες κ μόλις κατέβηκε το γάλα τον πήρα κιολας κ θηλαζουμε αποκλειστικά τώρα! η ψυχολογια μας είναι το α και το Ω οπότε να κάνεις θετικές σκέψεις!

Σου εύχομαι να μη χρειαστεί τπτ από όλα αυτά ομως κ να την έχεις αγκαλιά από την αρχή!περιμένουμε νεα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κορίτσια εδώ είμαι!!! Έχω μπειαπο το πρωί έκανα εξετάσεις κλίμα όλα και αναμενω τη σειρά μου γιατί είναι κι έκτακτη!!! Καλύτερα είμαι νομιζω. Τα λέμε αργοτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Καταρχήν να χαιρεστε τα μωρακια σας όσες γέννησαμε να ναι γερά και δυνατά και εσεις να τα καμαρωνετε και με το καλό και οι υπόλοιπες που περιμένουν!!!

Είμαι από τις μανουλες Ιουνίου και μπήκα για να απαντήσω στην mommy to be

Εγω πήγα με πρόκληση 4 μέρες μετά την Πητ αλλά δεν είχα οπίσθιο πλακούντα, είχα σκληρό και κλειστό τράχηλο και το μωρό ψηλά, με είχαν για καισαρική χωρίς να μου το πουν και αγχωθω αλλά τελικά τα καταφέραμε πολύ καλά και σχετικά σύντομα για πρώτη γέννα (8ωρες) και γέννησα με φυσιολογικό τοκετό

Οι πόνοι της πρόκλησης ήταν πολύ δυνατοί και διαστολή 1 οπότε έκανα επισκληριδιο από κει και πέρα χαλαρωσατε και με την βοήθεια από τις μαίες που μ άλλαζαν συνέχεια στάση για να κατέβει το μωρό

Να προσπαθείς να μην σφιγγεται και αγχωνεσαι όσο γίνεται γιατί έτσι δεν βοηθάς το μωρό σου να κατέβει και μην περιμένεις σαν και μένα να αντεχεις δυνατούς πόνους και μετά να κανείς επισκληριδιο

Για μένα όλη αυτή ή εμπειρία της γέννας μου άφησε μια πολύ όμορφη ανάμνηση που την θυμάμαι.με πολύ αγάπη

Αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε μην διαστάσεις!!!

Σας ευχομαι να γεννησετε με έναν πόνο και να έχετε όλες υγιή μωρακια στις αγκαλιες σας!!!

Καλημερα κοριτσακι μου!Σ'ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες σου και τις ευχες σου.Να χαιρεσαι το παιδακι σου!Μια χαρα λοιπον ολα οπως τα περιγραφεις.Τελικα ποτε δεν ξερεις πως εξελισσονται τα πραγματα και ισως αγχωθηκα παραπανω απο οσο επρεπε.Μια κοπελα που επισης περιμενε με τον ιδιο γιατρο,γεννησε σημερα 41 εβδομαδες και 4 μερες μεσα σε τεσσερις ωρες με προκληση!!!Αλλα και οι οκτω ωρες που πηρε ο δικος σου τοκετος μια χαρα ειναι,οπωσδηποτε με επισκληριδιο!

Σημαντικο παντως που σε βοηθησαν οι μαιες με τη θεση του παιδιου.Κι εγω θα εχω δικη μου κυριως γι'αυτον τον λογο...το μωρο μου βρισκεται σε οπισθια κεφαλικη θεση,δηλαδη κοιταζει προς την κοιλια μου και οχι προς την σπονδηλικη μου στηλη.

Και παλι σ'ευχαριστω!Φιλια πολλα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια εδώ είμαι!!! Έχω μπειαπο το πρωί έκανα εξετάσεις κλίμα όλα και αναμενω τη σειρά μου γιατί είναι κι έκτακτη!!! Καλύτερα είμαι νομιζω. Τα λέμε αργοτερα

Αντε με το καλο felicitaki μου!Ολα θα πανε τελειαααα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ευχαριστώ να σαι καλά!!!

Μην ανυσηχεις για τίποτα δύσκολα ή εύκολα σημασία πρώτα απ όλα έχει να γεννήσεις με το καλό ένα γέρο μωρακι και φυσικά να σαι και εσύ καλά!!!

Να μην αγχωθεις και να απολαύσεις αυτήν την μαγική στιγμή της γέννας!!!

Με το καλό!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα!!!Κοριτσάκια γεννησα χθες στις 8 τη Μπουμπου μου 2400 τελικά. Έκλαψε αμέσως είναι υγιέστατο σε όλα και μπήκε στα πρόωραμονο για το βαρο;ς.μάλλον από αυριο θα είναι μαζί μου.σε λίγο θα πσρπατησω να πάω να τη δω καινά προσπαθήσω να θγλασω.μου το έδωσαν δύο φορές .κλάμα ημαμα!!!! Για τα κιλά του φαίνεται αρκετά μεγάλο μωρό πάντως. Όλα καλά λοιπόν. Μόνο πουη καισαρική ποναει.αλλά θα τα καταφέρω.φιλία!!!??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι

Καλημέρα!!!Κοριτσάκια γεννησα χθες στις 8 τη Μπουμπου μου 2400 τελικά. Έκλαψε αμέσως είναι υγιέστατο σε όλα και μπήκε στα πρόωραμονο για το βαρο;ς.μάλλον από αυριο θα είναι μαζί μου.σε λίγο θα πσρπατησω να πάω να τη δω καινά προσπαθήσω να θγλασω.μου το έδωσαν δύο φορές .κλάμα ημαμα!!!! Για τα κιλά του φαίνεται αρκετά μεγάλο μωρό πάντως. Όλα καλά λοιπόν. Μόνο πουη καισαρική ποναει.αλλά θα τα καταφέρω.φιλία!!!??

Μπράβο καρδιά μου!!! Να σου ζήσει!!!Πολλές ώρες περίμενες φαντάζομαι την αγωνία σου...

Αντε τώρα να βγει σύντομα από την παρακολούθηση η μικρή σου να την έχεις κοντά σου!!! Καλή επιτυχία με τον θηλασμό καλή αρχή να κάνετε. Μην νομίζεις και ο φυσιολογικός έχει πονακια μετά. Υπομονή και καλή αναρρωση!!! Σημασία έχει που εσύ και το κοριτσάκι σου είστε καλά!!! Άντε τελικά μας πέρασες ( για πλακα στο λέω) φιλάκια πολλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...