-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.
Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο.
Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.
Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️- 1
-
Μανουλες Σεπτεμβριου 2015
-
Θέματα
-
- 7.125 απαντήσεις
- 892.734 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.322 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.149.407 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.065 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.581 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.125 απαντήσεις
- 892.734 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 62
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 924 απαντήσεις
- 45.582 εμφανίσεις
-
- 508 απαντήσεις
- 22.548 εμφανίσεις
-
Εξετασεις
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 165 εμφανίσεις
-
- 28.249 απαντήσεις
- 3.503.675 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 156 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 635 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 1.063 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 363 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 276 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα