Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα καλά θα σου πάνε!!! Προσπάθησε να ξεκουραστεις απόψε και να είσαι ήρεμη αύριο!!! Με ένα πόνο και όλα να εξελιχθουν όπως τα θες!!! Και είναι ωραία μέρα της Αγάπης Ελπίδας και της Σοφίας βοήθειά μας!!! Γιορτάζει και η ανηψια μου και μου λέει στις 17 να έρθει η μπεμπα θεία!!! Για μας δεν το βλέπω...

Μπορεί να γελαγε που τον ρώτησες αλλά δεν είναι αστείο, και που ξέρουμε εμείς αν θα τραυματιστει ο τράχηλος; Καλά έκανες και ρώτησες. Η τοποθέτηση δεν είναι δύσκολη, αρκεί να είσαι χαλαρή και καλύτερα να το κάνεις μόνη σου που νιώθεις και τι γίνεται. Τέτοια ώρα θα την έχεις βάλει βέβαια αλλά λέμε....

Εγώ πήγα να βάλω τα κλαματα την Δευτέρα που σκεφτόμουν ότι δεν θα χει πάρει θέση... Πλάκα κάνεις; Απορώ πως αντέχεις καρδιά μου, εγώ σκεφτόμουν να του πω για το Σάββατο να πάμε νωρίτερα, αλλά λέω πάλι ας περιμένουμε.. Δεν ξέρω... Εσένα ο μπουμπουκος τι περιμένει; Να δει ποιος θα ναι πρωθυπουργός; Πες του δεν είναι και για χορταση!!! Αμάν!!! Σε θαυμάζω για την υπομονή σου!! Τελικά αστεία αστεία παρέα μας βλέπω, αν και σου εύχομαι να έρθει νωρίτερα!!!

Καλημερα κοριτσακια μου.Φραουλιτσα μου σ'ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση.Αυτο που ειπες οτι μπορει να γεννησουμε μαζι με κανει να νιωθω καλυτερα.Αν βεβαια ερθουν νωριτερα,καλοδεχουμενα,δεν το συζητω!

Κανω υπομονη γιατι εδω προκειται για την υγεια και των δυο μας και θελω να πω οτι προσπαθησα το καλυτερο και συγκρατησα την ανυπομονησια που γενικοτερα με χαρακτηριζει.Λεω στον εαυτο μου σκασε και κολυμπα.Δε σου κρυβω ομως οτι ειμαι καπως...θα δω τι θα επινοησω αυτη τη φορα για να την παλεψω.Το προηγουμενο ΣΚ εφτιαξα τρουφακια για κερασμα που τωρα μπαγιατευουν:?τωρα τι να κανω????

Ασε και το αλλο που μας παιρνουν ολοι τηλ ολη την ωρα να ρωτησουν αν γεννησαμε...μας τα εχουν ζαλισει λιγο αλλα τους καταλαβαινω κιολας...

Felicitaki εμενα θα μου πεις οτι δεν καταλαβαινεις τπτ?Περπατησα προχθες κι εφτασα σε αλλο δημο:roll:και το βραδυ ουτε πονακι,μονο τη μεση μου εχω διαλυσει!!!Θυμαστε που σας ειχα πει οτι ειχα δει την βλεννη κι ελεγα αντε ξεκιναμε?Ε εχω κι αλλη που δεν εχει βγει λεει ο ντοκ!:?:shock:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τη χαιρεσαι την ανιψουλα σου Φραουλιτσα μου.Εμενα εχει γενεθλια η αδερφη μου σημερα.

Ασχετο αλλα για πλακα αν αργησουν λιγο ακομα θα αλλαξουν και ζωδιο απο παρθενοι σε ζυγοι!!!

Μηπως να το σκεφτουμε???χαχαχα

hv6Vp2.png
bMrM.png

Mommy to be ,

Διαστολή έχεις εσύ καθόλου;;

Να τη χαιρεσαι την ανιψουλα σου Φραουλιτσα μου.Εμενα εχει γενεθλια η αδερφη μου σημερα.

Ασχετο αλλα για πλακα αν αργησουν λιγο ακομα θα αλλαξουν και ζωδιο απο παρθενοι σε ζυγοι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mommy to be ,

Διαστολή έχεις εσύ καθόλου;;

Δεν εχει καν κοντυνει ο τραχηλος...ειναι περιπου δυο εκατοστα:? απλα μεσα σε εξι μερες εχει μαλακωσει αρκετα μου ειπε χθες ο γιατρος...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Σευχαριστω κορίτσι μου και συ να χαίρεσαι την αδερφή σου!!! Εγώ ήθελα να αλλάξει ζώδιο γιατί χωρίς παρεξήγηση από κανένα παρθένο δεν με τρελαινει το ζώδιο, αλλά από την πητ μου δίνει μόνο μια μέρα παραπάνω άρα τζάμπα η αναμονή... Μωρέ εμένα με έχει πιάσει ανησυχία να είναι καλά γιατί είναι και μεγάλη... Με το περπάτημα χτες είχα συσπάσεις και το βράδυ από τις δύο ως τις 5 ξυπναγα κάθε μία ώρα με εντονους πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα.. Μετά μου άνοιξε και η μύτη 8 κοιμήθηκα σήμερα με 11:00 δεν κοιμάμαι κιόλας... Περπατα όσο μπορείς και να κάνεις και στάσεις να ξεκουραζεσαι λένε βοηθάει. Αμε πολύ εγώ έχασα ένα κιλό :mrgreen: για την γέννα δεν ξέρω χι χι, φιλιά και υπομονή όπως και να χει νομίζω θα συμπεσουμε ακόμα και αν βγαίνει η μια και μπαίνει η άλλη τελείωσαν και οι μέρες πια. Ωραία θα ναι. Εγώ αν δεν γίνει τίποτα στάνταρ Δευτέρα θα μπω μην μου την δώσει και για Σάββατο δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι να της αφήσω χρόνο δεν ξέρω.. Εχω αρχίσει να ανησυχησω για αυτή μωρέ..

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!! Από ότι βλέπω δεν έχουμε νεότερα ε;;;; Άγχος με το καλό!!!!!!! Φραουλίτσα υπομονή.Το πολύ σε μια εβδομάδα θα έχεις το κοριτσάκι σου. Εγώ σήμερα πάω πάλι γιατρο αν και 38+1 ακόμα. Μη βιάζομαι.Μας βλέπω όλες να τον παίρνουμε το μήνα. Ούτε ένα πονάκι δεν έχω ρε κορίτσια.Τίποτα λέμε!!!Θα σας γράψω τα νεότερα το βράδυ. Φιλάκια σε όλες τις μέλλουσες και ήδη ούσες μανούλες:D:D:D

Τι μωράκια κάναμε που δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν την μανούλα τους!!! Και σε είχα και σίγουρη ότι θα γενναγες... Τελικά δεν μπορούμε να προβλεψουμε τίποτα όσα συμπτώματα και να έχουμε.. Εγω καθε που περπατάω έχω συσπασεις και πόνους περιόδου και κάποιες μέρες έχω διάφορους πόνους αλλά τίποτα αξιόλογο. Υπομονή θέλουν δεν θέλουν κάποια στιγμή θα βγουνε!!! Καλή επιτυχία με το γιατρό σήμερα, μακάρι να έχεις καλά νέα!!! Νσ μπεις να μας τα πεις!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Σευχαριστω κορίτσι μου και συ να χαίρεσαι την αδερφή σου!!! Εγώ ήθελα να αλλάξει ζώδιο γιατί χωρίς παρεξήγηση από κανένα παρθένο δεν με τρελαινει το ζώδιο, αλλά από την πητ μου δίνει μόνο μια μέρα παραπάνω άρα τζάμπα η αναμονή... Μωρέ εμένα με έχει πιάσει ανησυχία να είναι καλά γιατί είναι και μεγάλη... Με το περπάτημα χτες είχα συσπάσεις και το βράδυ από τις δύο ως τις 5 ξυπναγα κάθε μία ώρα με εντονους πόνους περιόδου αλλά μετά τίποτα.. Μετά μου άνοιξε και η μύτη 8 κοιμήθηκα σήμερα με 11:00 δεν κοιμάμαι κιόλας... Περπατα όσο μπορείς και να κάνεις και στάσεις να ξεκουραζεσαι λένε βοηθάει. Αμε πολύ εγώ έχασα ένα κιλό :mrgreen: για την γέννα δεν ξέρω χι χι, φιλιά και υπομονή όπως και να χει νομίζω θα συμπεσουμε ακόμα και αν βγαίνει η μια και μπαίνει η άλλη τελείωσαν και οι μέρες πια. Ωραία θα ναι. Εγώ αν δεν γίνει τίποτα στάνταρ Δευτέρα θα μπω μην μου την δώσει και για Σάββατο δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι να της αφήσω χρόνο δεν ξέρω.. Εχω αρχίσει να ανησυχησω για αυτή μωρέ..

Σ'ευχαριστω καλο μου.Κι εγω δεν τρελαινομαι για τους παρθενους...ειδικα οι αντρες ειναι...αλλα το ειχα δεχτει η μανα!Τωρα ομως λεω βρε μπας και ειναι ευκαιρια να το ξανασκεφτουμε???

Μεχρι 4 κιλα ειναι μια χαρα,μην ανησυχεις.Και για περισσοτερο μη σου πω.Και η Κασσιοπη μεγαλο μωρο εκανε και ολα πηγαν καλα.Κι εσυ νομιζω μεγαλο μωρο ειχες γεννηθει και αν θυμαμαι καλα και ο αδερφος της didi.Και η αδερφη μου τεσσερα κιλα παιδι εκανε και ειχε ευκολη γεννα.Μη σκας.Γιατι ανησυχεις για τη μπεμπα?Αν αμνιακο και πλακουντας ειναι οκ και το παιδι αιματωνεται σωστα δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως.

Κουφο αυτο που σου ανοιξε η μυτη...εχεις και τα πονακια σου,εγω στη θεση σου θα περιμενα λιγο με αυτα τασυμπτωματα.Το βαρος κι εμενα με ανησυχουσε αλλα αυξανεται ελαχιστα τωρα στο τελος μου ειπε ο γιατρος.

Καπου διαβαζα τωρα για να παρηγορηθω οτι αρκετες κοπελες γεννουν μεχρι τις 40 εβδομαδες και 8 μερες!:confused: Σοκ!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσακια μου αντε ακομη;;εμεις εδω με το μπεμπη θηλαζουμε τωρα.ο αντρας μου πηρε τη μικρη να πανε βολτα..η μικρουλα μου δε με πολυθελει τωρα βγαζει ζηλεια κι εγω στενοχωριεμαι αλλα σκεφτομαι οτι θα προσαρμοστει σιγα σιγα.Φραουλιτσα μου αυτη τη φορα δεν εμεινα ευχαριστημενη με το ιασω.το προσωπικο πλυν εξαιρεσεων με υφακι και βαριοντουσαν να βοηθανε στο θηλασμο.ο μπεμπουλης ειναι πολυ καλος εχει και λακακια!!εγω προσπαθω με τα 2 να τα καταφερω γιατι με τοσες ωρες θηλασμο μενει πισω η μικρη και το σπιτι.

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου αντε ακομη;;εμεις εδω με το μπεμπη θηλαζουμε τωρα.ο αντρας μου πηρε τη μικρη να πανε βολτα..η μικρουλα μου δε με πολυθελει τωρα βγαζει ζηλεια κι εγω στενοχωριεμαι αλλα σκεφτομαι οτι θα προσαρμοστει σιγα σιγα.Φραουλιτσα μου αυτη τη φορα δεν εμεινα ευχαριστημενη με το ιασω.το προσωπικο πλυν εξαιρεσεων με υφακι και βαριοντουσαν να βοηθανε στο θηλασμο.ο μπεμπουλης ειναι πολυ καλος εχει και λακακια!!εγω προσπαθω με τα 2 να τα καταφερω γιατι με τοσες ωρες θηλασμο μενει πισω η μικρη και το σπιτι.

Κοριτσακι μου να σου ζηςει ο μπεμπουλης! Δεν θυμαμαι αν στα εχω πει!

Μη στεναχωριεσαι ειναι φυσιολογικό να ζηλευέι η μεγαλη σου που έχασε την αποκλειστικότητα! Θα βρείτε ομως συντομα τις ισορροπίες!

Βοήθεια δεν εχεις με το σπιτι, ο αντρουλης ή καμμια μανουλα ή πεθερα; Αν δεν παίζει μην αγχωνεσαι! Οτι μπορεις, τα βασικα δεν χρειαζεται να εινσι και ολα στην εντέλεια! Με το θηλασμο πως τα πας;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κοριτσακι μου να σου ζηςει ο μπεμπουλης! Δεν θυμαμαι αν στα εχω πει!

Μη στεναχωριεσαι ειναι φυσιολογικό να ζηλευέι η μεγαλη σου που έχασε την αποκλειστικότητα! Θα βρείτε ομως συντομα τις ισορροπίες!

Βοήθεια δεν εχεις με το σπιτι, ο αντρουλης ή καμμια μανουλα ή πεθερα; Αν δεν παίζει μην αγχωνεσαι! Οτι μπορεις, τα βασικα δεν χρειαζεται να εινσι και ολα στην εντέλεια! Με το θηλασμο πως τα πας;;;

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου.να τα χαιρομαστε τα βλασταρια μας!Με το σπιτι εχω βοηθεια απο τη μαμα μου τωρα που πηρε αδεια αυτη την εβδομαδα κι ο αντρας μου πιο πολυ σε ο,τι αφορα τη μικρη.μετα η μαμα μου καποια απογευματα θα μπορει να βοηθαει με σιδερωμα ή κανα φαϊ.με το θηλασμο,θηλαζουμε αποκλειστικα εχουμε καποια θεματακια ομως με πληγωμενες θηλες και μαλλον με κλειστους αδενες.το ενα στηθος δλδ το νιωθω σκληρο και πρησμενο στα πλαγια και δεν πρεπει να αποδιδει πολυ.κανω ζεστο μπανακι μασαζ και κομπρεσεες ζεστες..νομιζω οτι τα καταφερνω αυτη τη φορα απλα οπως ειπα το δυσκολο ειναι ο πρωτος καιρος που ο μπεμπης θηλαζει κανα 2ωρο τη φορα κι η μικρη δεν μπορω να την απασχολησω.ε σεις τι κανετε;;

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Σου κάνει ναζια που ελειπες και που ασχολείσαι με το καινούριο μωρό, ειχε μάθει να είναι το επίκεντρο. Λογικά είναι όλα. Όταν κοιμάται ο μπεμπης αφιερωνε της χρόνο, ζήτα της να σε βοηθά για να νιώθει ότι συμμετέχει π.χ. να σου δίνει το παμπερς στις αλλαγές και όταν θηλαζεις μπορείτε να κάθεστε να μιλάτε να της διαβάζεις παραμύθια, κ.λ.π. Ακόμα είναι αρκετά αρχή βέβαια ξεκουρασου πάλεψε με το θηλασμό και μετά κάνεις αν αντέχεις αυτά που σου είπα. Όλα τα παιδάκια παιρνανε φάση με το νέο αδερφάκι. Υπομονή η αρχή είναι δύσκολη!!

Και για το Ιασώ είχα διαβάσει και αλλού παράπονα. Απαραδεκτοι είναι σε τέτοια περίοδο παίρνουν τόσα λεφτά και υστερούν σε εξυπηρέτηση... Να σε ρωτήσω rooming in έκανες; Αν ναι σε βοηθουσαν πχ σε αλλαγή πανας ή πλύσιμο μωρού; Φιλιά καλή προσαρμογή.

zZWsp2.png398Mp3.png

Σ'ευχαριστω καλο μου.Κι εγω δεν τρελαινομαι για τους παρθενους...ειδικα οι αντρες ειναι...αλλα το ειχα δεχτει η μανα!Τωρα ομως λεω βρε μπας και ειναι ευκαιρια να το ξανασκεφτουμε???

Μεχρι 4 κιλα ειναι μια χαρα,μην ανησυχεις.Και για περισσοτερο μη σου πω.Και η Κασσιοπη μεγαλο μωρο εκανε και ολα πηγαν καλα.Κι εσυ νομιζω μεγαλο μωρο ειχες γεννηθει και αν θυμαμαι καλα και ο αδερφος της didi.Και η αδερφη μου τεσσερα κιλα παιδι εκανε και ειχε ευκολη γεννα.Μη σκας.Γιατι ανησυχεις για τη μπεμπα?Αν αμνιακο και πλακουντας ειναι οκ και το παιδι αιματωνεται σωστα δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως.

Κουφο αυτο που σου ανοιξε η μυτη...εχεις και τα πονακια σου,εγω στη θεση σου θα περιμενα λιγο με αυτα τασυμπτωματα.Το βαρος κι εμενα με ανησυχουσε αλλα αυξανεται ελαχιστα τωρα στο τελος μου ειπε ο γιατρος.

Καπου διαβαζα τωρα για να παρηγορηθω οτι αρκετες κοπελες γεννουν μεχρι τις 40 εβδομαδες και 8 μερες!:confused: Σοκ!

Η μύτη μου ανοίγει που και που, άνοιγε όταν ήμουν μικρή και με θυμήθηκε στην εγκυμοσύνη. Θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα να της δώσω την ευκαιρία της. Αγχώνομαι γιατί είχα διαβάσει χαζομάρες στο ίντερνετ και τώρα μου έρχονται. Και είναι αυτό το ότι αν δεν την πιάσω στα χέρια μου δεν θα είμαι σίγουρη.. Ανασφάλειες. 3 μέρες είναι θα περάσουν. Με το περπάτημα δυσκολεύομαι με πιάνουν συσπάσεις και μετά για τουαλέτα και όλο σφιγγομαι να φτάσω σπίτι... Δράμα αλλά νομίζω κάτι γίνεται..

Και από βάρος ήμουν 3850 και 58 πόντους!! Κάπου εκεί θα είναι από βάρος περίπου..

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια σας τα λέω σύντομα!υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία της μικρής από τη μηριαία αρτηρία.τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν πήρε βάρος.ειναι2500 οριακά.έκανα πάλι Ντόπλερ .ο τράχηλος 1 διαστολή καιαν πάμε με τεχνητούς θα ζοριστει πολύ. Μπαίνω αυριο για καισαρική επειγόντως και μπορεί να μπει και στα πρόωρα β για λίγο.είμαι σαστισμενη.μόνο να ναι καλά

Έκανα και ενέσεις κορτιζόνης για τους πνεύμονες. Θα μπω με την πρώτη ευκαιρία.φιλια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...