Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, πόσα γράψατε όταν έγραφα το τεράστιό μου μήνυμα!!! :mrgreen::mrgreen:

Συγχαρητήρια Didi και για το δικό σου μωράκι που ακούσατε την καρδούλα του!!! Καλό είναι να ακούμε ευχάριστα απο όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλε δε με έχετε συνήθισει σε τόση πολυλογία...

Και γω εχω παρει περιπου 1,5-2 κιλα δεν ξερω αν ειναι καλα

Ο γιατρός μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφέρει απο τωρα να με ζυγίζει γιατι το πρωτο διάστημα τα κιλα ειναι απο κατακράτηση υγρών...

Δεν ξερω τι να πω άλλοι ειναι πολυ αυστηροί με τα κιλα ελπιζω παντως να μην εχω ξεφύγει περνώντας υπόψη και το γεγονός οτι αυριο μπαινω στην 10η εβδομάδα....

Και το δικο μου προαίσθημα ειναι οτι εχω αγορι αλλα δεν με πολυ νοιάζει..οτι να ναι αρκεί να ειναι γερό...

Οσο για τις ηλικίες...

Το πιο συνηθισμένο ειναι πλέον πι γυναικες να κανουν οικογενεια μετα τα 30...

Εχω κλεισει τα 32!!

Κάνοντας τις εξετασουλες μας κανονικα και ακολουθώντας τις συμβουλές ατού γιατρού μας ααα και έχοντας θετική ενέργεια ολα θα μας πανε καλα κοριτσια...

Nv6Vp2.png

Ερωτηση που ξεχαςα να θέσω....

Έχετε αγοράσει τα σουτιέν θηλασμο ή βολευεστε με απλό σουτιέν μεγαλύτερου μεγέθους;;;

Δεν ξερω τι να αγοράσω και θα ηθελα γνώμες...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Didi! Μαγικός ο ήχος...

Babezou εγώ πήρα εγκυμοσύνης και με βολέψανε πολύ, όχι θηλασμού.. Θηλασμού είχα όμως δεν στρώνουν και πολύ καλά, άσε που όταν έρθει η ώρα να θηλάσεις δεν θα σου κάνουν...θα σου είναι μικρά. Πάρε κανά 2 εγκυμοσύνης για να αλλάζεις γιατί θα μεγαλώσει και άλλο το στήθος μας, θηλασμού παίρνεις προς το τέλος που δεν θα σου κάνουν αυτά και θα πλησιάζει και η ώρα του θηλασμού ;)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Έχετε αγοράσει τα σουτιέν θηλασμο ή βολευεστε με απλό σουτιέν μεγαλύτερου μεγέθους;;;

Έχω κάποια σουτιέν που μου ήταν πιο μεγάλα και τώρα μπορώ να τα φοράω, αλλά λόγο επένδυσης νιώθω ότι τα κάνουν τεράτια και με σφίγγουν αρκετα. Φοράω κάποια εγκυμοσύνης - θηλασμού που μου έχουν δώσει και με βολεύουν πολύ περισσότερο. Ή αθλητικά σουτιέν, που είναι σαν μπουστάκια. Δεν ξέρω πόσο σε συμφέρει όμως να πάρεις απο τώρα σουτιέν, αν θα μεγαλώσει και άλλο μετά, αν και αν δεν σου κάνει κανένα απο τα παλιά σου θα χρειαστεί να πάρεις και είναι καλύτερα τα εγκυμοσύνης γιατί δεν έχουν μπανέλες.

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα δεν κάνει να φοράς σουτιέν που σε πιέζουν, ειδικά αυτά με μπαλένες και ενισχύσεις γιατί πιέζουν τους γαλακτικούς αδένες. Το αθλητικό είναι μια χαρά αρκεί να μη σε σφίγγει.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Συγχαρητήρια Didi και για το δικό σου μωράκι που ακούσατε την καρδούλα του!!! Καλό είναι να ακούμε ευχάριστα απο όλες!!!

Ευχαριστώ καλή μου! Νομίζω πως πρέπει να προσθέσουμε τις καρδούλες ♥ στη λίστα και τις αυχενικές μας σιγά-σιγά. Θα τη βάλω σε λίγο, και να μου πείτε πού βρίσκεται η καθεμία, μιας και δε θυμάμαι για όλες...

Καλε δε με έχετε συνήθισει σε τόση πολυλογία...

Και γω εχω παρει περιπου 1,5-2 κιλα δεν ξερω αν ειναι καλα

Ο γιατρός μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφέρει απο τωρα να με ζυγίζει γιατι το πρωτο διάστημα τα κιλα ειναι απο κατακράτηση υγρών...

Δεν ξερω τι να πω άλλοι ειναι πολυ αυστηροί με τα κιλα ελπιζω παντως να μην εχω ξεφύγει περνώντας υπόψη και το γεγονός οτι αυριο μπαινω στην 10η εβδομάδα....

Και το δικο μου προαίσθημα ειναι οτι εχω αγορι αλλα δεν με πολυ νοιάζει..οτι να ναι αρκεί να ειναι γερό...

Οσο για τις ηλικίες...

Το πιο συνηθισμένο ειναι πλέον πι γυναικες να κανουν οικογενεια μετα τα 30...

Εχω κλεισει τα 32!!

Κάνοντας τις εξετασουλες μας κανονικα και ακολουθώντας τις συμβουλές ατού γιατρού μας ααα και έχοντας θετική ενέργεια ολα θα μας πανε καλα κοριτσια...

Εμένα είναι αυστηρή με τα κιλά, αλλά δε με μάλωσε σήμερα. Να ζυγίζεσαι για να μην ξεφεύγεις, αλλά να μην πεινάς!

Νομίζω κι εγώ ότι δεν αξίζει να επενδύσεις από τώρα σε σουτιέν. Εγώ έχω κάτι παλιά, λίγο μεγαλύτερα/ξεχειλωμένα και αυτά φοράω προς το παρόν. Σε κανένα μήνα ίσως αγοράσω κάποιο εγκυμοσύνης... Σουτιέν-μπουστάκια δεν φοράω για κανένα λόγο, νιώθω πλάκα τελείως... Ίσως αγοράσω πιο μετά, για μες στο σπίτι...

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade: 02/09
  2. Κασσιόπη: 03/09
  3. Μαρία06: 06/09
  4. Sagia: 07/09 ♥♥♥
  5. Ζαχίρ: 12/09
  6. stafylaki: 15-16/09
  7. Babezu: 17/09
  8. Aggeliki83: 25/09
  9. Didi89: 24/09 ♥♥♥
  10. Φραουλίτσα* ♥♥♥
  11. s0faki
  12. aggeliki_ ΔΙΔΥΜΑ
  13. lolitaki78 ΔΙΔΥΜΑ
  14. felicitaki
  15. Lefki: 08/10 ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Διαφημίσεις

Εμένα το στήθος μου κοριτσια είναι τούμπανο..πάμελα και έτσι χα!χα! Βέβαια είμαι και πιο προχωρημένη στην εγκυμοσύνη.

Didi σου φύγανε οι αδιαθεσίες? Και εγώ πήρα μπουφανάκι από το πρεναταλ γιατί δεν θα μου έκανε το δικό μου τον άλλο μήνα χαχα! Πήρα το μπλε σκούρο το είδες? Από της Τσιμισκή ψώνισες?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Το στομάχι μου είναι χάλια σήμερα. Πολύ χάλια.

Όχι, στο ΙΚΕΑ πήγα. Πήρα ενα χακί. Είχε μόνο s και l. Άσε, μέχρι να βρω κάτι που να μου αρέσει, έφαγα πολύ κρύο!

Τις έκανα αντιγραφή από το ίντερνετ. Κάντες κι εσύ από τα μηνύματά μου.

tt1e3

Καλημέρα σε όλη την παρεουλα!!!πως είστε σήμερα?εγώ ξύπνησα με ανακατωσουρα σημερα.έντυσα τον μικρούλη μου λιονταράκι για τον παιδικό και ήταν τέλειο το αγοράκι μου!

Κασσιόπη μου τρωω τα πάντα.είμαι πολύ καλύτερα,με πιάνουν οι αναγουλες 2-3 φορές τη μέρα συνήθως αν είμαι ξαπλωμένη και σηκωθω.συνήθισα όμως και σηκώνομαι αποφασιστικά:-D τρέχω στη λεκάνη και μετά είμαι μια χαρά.στην αρχή φοβόμουν,κρατιομουν και ήμουν χάλια όλη μέρα.

Από ρούχα εγώ επειδή είμαι πολυ μικροκαμωμενη πήρα ένα ζευγάρι φόρμες 2 κολάν παντελονια πουκάμισα και μπλουζάκια φαρδια,απλά 1-2 νούμερα μεγαλύτερα.ελπίζω να μην έκανα βλακεια.έχω ήδη και 2 τζιν εγκυμοσύνης.το καλοκαίρι στην πρώτη εγκυμοσύνη την είχα βγάλει με όλα τα ριχτα φορεματάκια που είχα και δεν αγόρασα τπτ.

Τώρα για το φύλο φραουλιτσα εγώ παρόλο που έχω ίδια εγκυμοσύνη νομίζω θα είναι κοριτσάκι!όπως νόμιζα και στο πρώτο..χαχα έλεγα στον άνθρωπο στην αυχενικη:σίγουρα αγορακι?δείτε καλύτερα.αποκλείεται!

Lefki μου τέλεια νέα!συγχαρητήρια!κι άλλα διδυμακια στην παρέα!η ηλικία σου είναι μια χαρά!εγώ 31 και νιώθω πολύ μικρή για 2 παιδάκια.και εμένα ο υπέρηχος με βγάζει λίγες μέρες μικρότερη εγκυμοσύνη.ανησυχώ αλλά ο γιατρός μου είπε δε τον απασχολεί αφού όλα εξελίσσονται μια χαρά.

Didi μου μπράβο για τα ευχάριστα νέα του νέα του γιατρού!!και μπράβο για τη λιστα!χρειαζόμαστε και κάποια οργανωτική!εγώ άσχετη εντελώς..βάλε μου και μένα καρδούλα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Didiκαι εγω θέλω καρδούλα! Πολυ ωραίο το πινακάκι.Κασσιόπη αυτο για τα σουτιεν δεν το ήξερα:confused: τα αθλητικά που έχω είναι τύπου μπουστάκια χαλαρά, άσε και γω σαν την πάμελα είμαι:P. Φαντάζομαι το καλοκαίρι που θα ξεχειλίζει απο τις μπλούζες τι γέλιο θα ρίξουμε...

Sagia και εγω 31 είμαι στο πρώτο. Εγω δεν μπορώ να φάω τα πάντα αν και δεν κπαν εξαγωγές, αλλά μου πέφτουν βαριά και έχω την ταση για... που με παιδεύει ακόμα. Ελπίζω σιγά σιγά να μου περάσει.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...