Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Γεννήσαμε τελικά την προηγούμενη Τετάρτη με έκτακτη καισαρική. Κοριτσάκι ήταν τόσο καιρό το σκατούλι!! Το ένστικτό μου δε με διέψευσε!! Και εκτός από κούκλα πήρε και το πείσμα της μαμάς της!! Όλα καλά αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά και ακόμα δεν έχω αναρρώσει εντελώς.. Ψυχολογικά μου κόστισε πολύ η καισαρική και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και κάποια θέματα με το θηλασμό αλλά πείσμωσα και τώρα τα πράγματα πάνε καλύτερα!

Πολλές ευχές και σε όποια άλλα κορίτσια γέννησαν και με το καλό στις επόμενες!!!

Μόλις μπορέσω θα διαβάσω τις εξελίξεις σας!!!

Καλημερα Ανδρομεδα μου και σε ολα τα κοριτσια!Να σου ζησει η ομορφη μπουμπου!Μη μασας,εχεις κανει τοση προετοιμασια και θα πανε ολα καλα με τον θηλασμο.

Κοριτσια περιμενω να κανω καρδιοτοκογραφημα και το πρωι ειδα την βλεννη!!!Ευχηθειτε μου να ερθει συντομα το λουλουδι μου!Φιλια σε ολες θα ξαναμπω αργοτερα

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανρομεδα μου να σου ζησει κοπελα μου η μπεμπουλα σου :-) ,σιγα σιγα θα αναρρωσεις,moomy μακαρι να ειναι σημαδι στο ευχομαι,κ εγω περιμενω να δω φως αλλα τιποτα,σημερα εχω γιατρο,μονο που απο χθες μου ρχετε να πηγαινω συνεχεια τουαλετα,

Γεια σας κοριτσάκια!!!! Δεν γέννησε και άλλη ε;;;Εκτός από τη Ζαχίρ φαντάζομαι και τη mommy to be που αναμένουμε!!!!Ανδρομεδα μου και πάλι να σου ζήσει.σε καταλαβαίνω με τη καισαρική αλλά τινά κάνουμε αν δε γίνεται αλλιώς;Με το γιατρό ευχαριστημένη;Όταν μπορεσεις μου λες.Τα δικά μου νέα κορίτσια τα ίδια.Καμία ενόχληση κανένα σημάδι.Πέμπτη πάλι γιατρό που θα μαι38+1 να δούμε... Φιλάκια σε όλες σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια! Γεννήσαμε τελικά την προηγούμενη Τετάρτη με έκτακτη καισαρική. Κοριτσάκι ήταν τόσο καιρό το σκατούλι!! Το ένστικτό μου δε με διέψευσε!! Και εκτός από κούκλα πήρε και το πείσμα της μαμάς της!! Όλα καλά αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά και ακόμα δεν έχω αναρρώσει εντελώς.. Ψυχολογικά μου κόστισε πολύ η καισαρική και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και κάποια θέματα με το θηλασμό αλλά πείσμωσα και τώρα τα πράγματα πάνε καλύτερα!

Πολλές ευχές και σε όποια άλλα κορίτσια γέννησαν και με το καλό στις επόμενες!!!

Μόλις μπορέσω θα διαβάσω τις εξελίξεις σας!!!

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει η Κούκλα!! Γερή και καλοτυχο!!! Καλούς θηλασμούς να έχετε!!! Για την καισαρική σε καταλαβαίνω και γω δεν την θέλω καθόλου αλλά πιο σημαντική είναι η δική σου υγεία και του μωρού σου!! Αφού έχεις πείσμα όλα καλά θα σας πάνε, και ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!!! Φιλάκια πολλά και να μην στεναχωριεσαι, έχεις το μωράκι σου πια αγκαλίτσα!!!

Καλημερα Ανδρομεδα μου και σε ολα τα κοριτσια!Να σου ζησει η ομορφη μπουμπου!Μη μασας,εχεις κανει τοση προετοιμασια και θα πανε ολα καλα με τον θηλασμο.

Κοριτσια περιμενω να κανω καρδιοτοκογραφημα και το πρωι ειδα την βλεννη!!!Ευχηθειτε μου να ερθει συντομα το λουλουδι μου!Φιλια σε ολες θα ξαναμπω αργοτερα

Τι έγινε κούκλα; Τί είπε το καρδιοτοκογράφημα; Έρχεται σύντομα; Άντε εσένα περιμένουμε!!! Είδες και βλεννη ε; Ε έρχεται πια ο πρίγκιπας!! Θα κάνουμε πάρτι!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!! Δεν γέννησε και άλλη ε;;;Εκτός από τη Ζαχίρ φαντάζομαι και τη mommy to be που αναμένουμε!!!!Ανδρομεδα μου και πάλι να σου ζήσει.σε καταλαβαίνω με τη καισαρική αλλά τινά κάνουμε αν δε γίνεται αλλιώς;Με το γιατρό ευχαριστημένη;Όταν μπορεσεις μου λες.Τα δικά μου νέα κορίτσια τα ίδια.Καμία ενόχληση κανένα σημάδι.Πέμπτη πάλι γιατρό που θα μαι38+1 να δούμε... Φιλάκια σε όλες σας

Καλησπέρα κούκλα καλή επιτυχία για την Πέμπτη, τίποτα ακόμα ε; Και σε είχα και σένα για σύντομα... Περπάτημα όσο μπορείς βοηθάει λένε και ευτυχώς έχει και καλό καιρό!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά! Δεν σας ξέχασα απλά στην κλινική δεν είχε WiFi και με το που βγήκα τρέχω τρεχω τρεχω!!!

Γέννησα και εγώ το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι έναν κούκλο μπέμπη πυρόξανθο με μπλε μάτια σαν του μπαμπά του, 4150 και 55 εκατοστά!!!:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Γέννησα φυσιολογικά με 5 ραμματα. Κάναμε rooming in με τον μπαμπά μας και ζήσαμε ένα ένα υπέροχο 4ημερο το πρώτο του μπέμπη μας.:D

Δεν τον χορταίνω!!! Είναι μεγάλο μωρό οπότε θηλάζω, κάνω θήλαστρο και δίνω και ξένο για να τον χορτάσω! Είχα επιλέξει αποκλειστικό θηλασμό όμως δεν γινόταν τελικά λόγο του ότι γεννήθηκε μεγάλος και άρχιζε να του πέφτει το ζάχαρο από την πείνα. Τώρα τρώμε τα πάντα όλα κάθε 2,5 ώρες, μας έπεσε και ο αφαλός:D.

Με το καλό και στα δικά σας κοριτσάκια μου!Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι!!!:tongue::tongue::tongue:

Ανδρομέδα μου κοριτσάκι μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, γερή και ευτυχισμένη να είναι και εσύ γερή να την καμαρώνεις.

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, δεν ξέρω αν γέννησε άλλη να ευχηθώ, θα ξανα μπω όταν βρω λίγο χρόνο. φιλάκια πολλά!!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου πηγα να γραψω προηγουμενως και εκλεισε απο μπαταρια και τα εχασα ολα.Μεχρι πριν καποια ωρα εβλεπα βλεννη σκουροκιτρινη και αυτες τις τελευταιες τρεις μερες πετρωνει συνεχεια η κοιλια μου.Το nst δεν εδειξε πολλες συσπασεις,ομως ο γιατρος μου ειπε για τη βλεννη οτι μπορει να ενεργοποιηθουν ξαφνικα οι συσπασεις και να εχω εξελιξεις αυριο μεθαυριο,το αργοτερο το ΣΚ...Για να δουμε,ειμαι στην αναμονη...παντως χαρηκα που ειχα ενα σημαδι σημερα!

Φραουλιτσα μου κι εσυ δεν ειχες γιατρο?Τι σου ειπε?

Σας ευχαριστω και για τις ευχες σας κοριτσια.

Λιτσα χαιρομαι πολυ που εισαι πιο χαλαρη τωρα!Ολα θα πανε τελεια.

Κασσιοπη μου γεια σου και παλι!Πες μας καμια λεπτομερεια για τον τοκετο οποτε μπορεσεις,πως ηταν η προκληση?

Παω για νανι για να ειμαι ξεκουραστη και αυριο το πρωι ξανα εδω!Φιλια σε ολες τις μανουλες και τις μελλουσες!!!;)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπέρα πήγα και γω γιατρό είναι χαμηλά η μικρή αλλά δεν έχει εμπεδωθεί, μπορεί και να γίνει όμως, το μόνο που με στεναχωρει είναι μην χρει

αστεί καισαρική, αλλιώς δεν με πειράζει μια βδομάδα έμεινε. Πάντως ο γιατρός ευτυχώς είπε θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αν δεν κατέβει τότε βλέπουμε. Ότι είναι το καλύτερο για το μωράκι..Αν μέχρι την Παρασκευή δεν δεχτεί να μας κάνει εμφάνιση τότε θα μιλήσουμε να κλείσουμε το ραντεβού για την Δευτέρα. Μάλλον περιμένει να κλείσουμε την εγκυμοσύνη με εκλογές. Τέρμα τα ψέματα σε μια βδομάδα πρώτα Ο Θεός θα την έχουμε!!

mommy μου πολύ σε παιδευει ο δικός σου, χαράς την υπομονή σου!!! Ελπίζω να χεις εξελίξεις άμεσα κορίτσι μου να "ελευθερωθεις"!!!

Κασσιόπη βαρβατος ο γιος και σε τρέχει με το φαγητό ε; Καλή δύναμη και καλή συνέχεια θα μεγαλώσει γρήγορα με την όρεξη που εχει!! Και δεν έκανες και πολλά ράμματα για το μέγεθος του!!! Να σου ζήσει και πρέπει να ναι και κούκλος!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσαρες,ολες περιμενουμε ακομη,κ εγω στο γιατρο ημουν χθες,η μπεμπα 3270,περιμενουμε λεει ο γιατρος,τυπικα εχουμε αυτη την εβδομαδα κ την αλλη,αλλα ποτε δεν ξερουμε απο δω κ περαμου ειπε,τον εφαγα παλι τ αυτια αν αντεξω τους πονους μεχρι να παω κλινικη,μα τοσο φοβιτσιαρα κ εγω,επησης κοριτσια στην καλλιεργεια κολπικου που εκανα για β στρεπτοκοκο βγηκε αρνητικο οκ,απλα βρεθηκαν μυκητες κ μου εδωσε κολπικη αλοιφη μεχρι να γεννησω,σας ετυχε στην εγκυμοσυνη;κ δεν τις μπορω τις κολπικες αλοιφες

Καλημερα κοριτσαρες,ολες περιμενουμε ακομη,κ εγω στο γιατρο ημουν χθες,η μπεμπα 3270,περιμενουμε λεει ο γιατρος,τυπικα εχουμε αυτη την εβδομαδα κ την αλλη,αλλα ποτε δεν ξερουμε απο δω κ περαμου ειπε,τον εφαγα παλι τ αυτια αν αντεξω τους πονους μεχρι να παω κλινικη,μα τοσο φοβιτσιαρα κ εγω,επησης κοριτσια στην καλλιεργεια κολπικου που εκανα για β στρεπτοκοκο βγηκε αρνητικο οκ,απλα βρεθηκαν μυκητες κ μου εδωσε κολπικη αλοιφη μεχρι να γεννησω,σας ετυχε στην εγκυμοσυνη;κ δεν τις μπορω τις κολπικες αλοιφες

Θα τους αντεξεις τους πόνους δεν είναι πολύ δυνατοί μην ανησυχείς!! Κολπική κρέμα μου χε δώσει και μένα στην 37η εβδ. αν θυμάμαι καλά, δεν έχεις κίνδυνο απλά έχεις αρκετά υγρά, μην μπετδευτεις από την κρέμα είναι. Εγώ αναγκάστηκα να βάλω σερβιετακι φαντάσου... Αλλά δεν είναι κάτι. Καλό είναι να είναι όλα εντάξει στην περιοχή!! Καλημέρα!! Απο βάρος και σεις μια χαρά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσια.σε οσες γεννησαν να σας ζησουν.καλη ανατροφη.σε οσες εθναι στην αναμονη ακομη υπομονη.δεν εμεινε πολυ.παντως σας χαιρομαι που ειστε ηρεμες αυτες τις τελευταιες μερες.κ απο οτι ειδα αυτες που γεννησαν θα εχουν ωραιες αναμνησεις απο τους τοκετους.κ καισαρικη να κανετε μην απογοητευτειτε σημασια εχει να πανε ολα καλα κ να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια.κ για το θηλασμο θα το προσπαθησετε αν δεν τα καταφερετε μην πεσετε σε καταθλιψη.κ με ξενο γαλα μεγαλωνουν τα μωρακια.αλλα αν εχετε προβληματακια κ θελετε να προσπαθησετε υπαρχουν λυσεις.

Στα δικα μας.η μικρη περπατησε!

Κ μια ερωτηση ντιντι κ ανδρομεδα.θα μπορουσα να χρησιμοποιησω υφασματινες πανες σε κανενα χρονο οταν θα κανουμε εκπαιδευση για τουαλετα;εχει νοημα;

Διαφημίσεις

:cool:

Θα τους αντεξεις τους πόνους δεν είναι πολύ δυνατοί μην ανησυχείς!! Κολπική κρέμα μου χε δώσει και μένα στην 37η εβδ. αν θυμάμαι καλά, δεν έχεις κίνδυνο απλά έχεις αρκετά υγρά, μην μπετδευτεις από την κρέμα είναι. Εγώ αναγκάστηκα να βάλω σερβιετακι φαντάσου... Αλλά δεν είναι κάτι. Καλό είναι να είναι όλα εντάξει στην περιοχή!! Καλημέρα!! Απο βάρος και σεις μια χαρά!!!

Να μου εδωσε κολπικη κρεμα,κ η αληθεια ειναι δεν ξερω πως να τη χρησιμοποιησω γτ δεν ξαναεβαλα ποτε,εχει απλικατερ κ λεει πρεπει να μπει στον κολπο,ποσο να μπει;μηπως θα κανω καμια ζημια;σορυ για τις ερωτησεις αλλα δεν ξερω,μου ειπε επησης οτι δεν ειναι προβλημα απλα στη γεννα αν εχω μυκητες δε θα μπορει να με ραψει ευκολα ανχρειαστει γτ θα ματωνει το δερμα

Κοριτσακια μου επιστρεψαμε σπιτακι μας!!!γεννησα μεσα σε ουτε 4 ωρες ενα μπεμπακο 3500 κιλα φυσιολογικα!ολα εγιναν γρηγορα και ευκολα αυτη τη φορα.θηλαζουμε αποκελιστικα αν κι εχω πληγωμενες θηλες και ποναω αρκετα αλλα το παλευω!ειναι ενα πανεμορφο αγορακι!ΜΑΜΜΥ ΑΚΟΜΗ;;;;;;;;;;;θα ξαναμπω καποια στιγμη!!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Να μου εδωσε κολπικη κρεμα,κ η αληθεια ειναι δεν ξερω πως να τη χρησιμοποιησω γτ δεν ξαναεβαλα ποτε,εχει απλικατερ κ λεει πρεπει να μπει στον κολπο,ποσο να μπει;μηπως θα κανω καμια ζημια;σορυ για τις ερωτησεις αλλα δεν ξερω,μου ειπε επησης οτι δεν ειναι προβλημα απλα στη γεννα αν εχω μυκητες δε θα μπορει να με ραψει ευκολα ανχρειαστει γτ θα ματωνει το δερμα

Μίλα με τον γιατρό σου για αυτά καλύτερα αυτός ξέρει να σου πει. Παρτον τηλ. και ρώτα τον δεν είναι παραλογες οι απορίες σου. Καλή επιτυχία

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσακια μου επιστρεψαμε σπιτακι μας!!!γεννησα μεσα σε ουτε 4 ωρες ενα μπεμπακο 3500 κιλα φυσιολογικα!ολα εγιναν γρηγορα και ευκολα αυτη τη φορα.θηλαζουμε αποκελιστικα αν κι εχω πληγωμενες θηλες και ποναω αρκετα αλλα το παλευω!ειναι ενα πανεμορφο αγορακι!ΜΑΜΜΥ ΑΚΟΜΗ;;;;;;;;;;;θα ξαναμπω καποια στιγμη!!!

Να σου ζήσει κούκλα!!! Γερό και καλότυχο το αγοράκι σου!!! Πολύ ωραία γέννα είχατε!!! Καλούς θηλασμούς και καλή ανατροφή να τον καλοδεχτει και η κόρη σου να πάνε όλα τέλεια!!! Μόλις μπορέσεις θέλουμε λεπτομέρειες!!! Είχε εμπεδωθεί; Κάνατε πρόκληση; Πως σου φάνηκε το μαιευτήριο; Έκανες rooming in; Πολλές οι απορίες!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα πήγα και γω γιατρό είναι χαμηλά η μικρή αλλά δεν έχει εμπεδωθεί, μπορεί και να γίνει όμως, το μόνο που με στεναχωρει είναι μην χρειαστεί καισαρική, αλλιώς δεν με πειράζει μια βδομάδα έμεινε. Πάντως ο γιατρός ευτυχώς είπε θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αν δεν κατέβει τότε βλέπουμε. Ότι είναι το καλύτερο για το μωράκι..Αν μέχρι την Παρασκευή δεν δεχτεί να μας κάνει εμφάνιση τότε θα μιλήσουμε να κλείσουμε το ραντεβού για την Δευτέρα. Μάλλον περιμένει να κλείσουμε την εγκυμοσύνη με εκλογές. Τέρμα τα ψέματα σε μια βδομάδα πρώτα Ο Θεός θα την έχουμε!!

mommy μου πολύ σε παιδευει ο δικός σου, χαράς την υπομονή σου!!! Ελπίζω να χεις εξελίξεις άμεσα κορίτσι μου να "ελευθερωθεις"!!!

Κασσιόπη βαρβατος ο γιος και σε τρέχει με το φαγητό ε; Καλή δύναμη και καλή συνέχεια θα μεγαλώσει γρήγορα με την όρεξη που εχει!! Και δεν έκανες και πολλά ράμματα για το μέγεθος του!!! Να σου ζήσει και πρέπει να ναι και κούκλος!!

Άρα κι εσένα θα σε περιμένει δυο μερούλες αν μέχρι την ΠΗΤ δε δεις κάτι ε?

Πάντως όταν πήγα για καρδιοτοκογράφημα είδα κι άλλες δύο κοπέλες που είχαν κλείσει την 40η εβδομάδα και τις περίμεναν μέχρι να κλείσουν την 41η εβδομάδα σίγουρα...είναι συχνότερο από όσο νόμιζα το φαινόμενο πάντως!

Αυτό με την εμπέδωση πάντως μη σε ανησυχεί μωρέ τόσο, έχω καταλάβει ότι τις περισσότερες φορές τα μωράκια κατεβαίνουν με τις συσπάσεις στον τοκετό. Αρκεί που είναι χαμηλά και με το κεφάλι κάτω, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για φ.τ.

Εμένα ο μπέμπης δοκιμάζει την υπομονή μου αλλά τον αγαπώ ακόμα κι έτσι ζόρικος που είναι! Απορώ που πήρε τέτοιο πείσμα...:rolleyes::tongue:

Σήμερα νωρίς το πρωί ένιωσα σαν να βάρυνε η κοιλιά μου όπως ξεκινούν οι πόνοι περιόδου και επηρεάζουν και λίγο προς τα πόδια...αλλά μετά από κανένα τεταρτάκι τίποτα πάλι. Και όλη μέρα δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα...:mad:

Καλημερα κοριτσια.σε οσες γεννησαν να σας ζησουν.καλη ανατροφη.σε οσες εθναι στην αναμονη ακομη υπομονη.δεν εμεινε πολυ.παντως σας χαιρομαι που ειστε ηρεμες αυτες τις τελευταιες μερες.κ απο οτι ειδα αυτες που γεννησαν θα εχουν ωραιες αναμνησεις απο τους τοκετους.κ καισαρικη να κανετε μην απογοητευτειτε σημασια εχει να πανε ολα καλα κ να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια.κ για το θηλασμο θα το προσπαθησετε αν δεν τα καταφερετε μην πεσετε σε καταθλιψη.κ με ξενο γαλα μεγαλωνουν τα μωρακια.αλλα αν εχετε προβληματακια κ θελετε να προσπαθησετε υπαρχουν λυσεις.

Στα δικα μας.η μικρη περπατησε!

Κ μια ερωτηση ντιντι κ ανδρομεδα.θα μπορουσα να χρησιμοποιησω υφασματινες πανες σε κανενα χρονο οταν θα κανουμε εκπαιδευση για τουαλετα;εχει νοημα;

Ευχαριστούμε για τις ευχές κορίτσι! Αχ δίκιο έχεις, το σημαντικότερο είναι να είναι γερά τα μωρά μας. Αλλά τώρα ξέρεις, μας έχει πιάσει η ανυπομονησία. Άντε ποιος σας πιάνει τώρα με το περπάτημα!!! Καλές βόλτες!!!:D:D:D

Μπορεί γι' αυτό να είχες τσούξιμο λοιπόν. Πάρε τον γιατρό τηλ να τον ρωτήσεις, καλά σου λέει και η Φραουλίτσα. Ευτυχώς που σου πέρασε ο πόνος στο πόδι, σε ηρέμησε μωρέ. Μου έλυσες και την απορία για τους μύκητες γιατί εμένα δεν με εξέτασε γι' αυτό προληπτικά, γιατί δεν το θεωρούσε απαραίτητο και είχα μια αμφιβολία.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ που λέει και το γνωστό άσμα!!!

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου ο μπέμπαρος!!! Καλή δύναμη και καλούς θηλασμούς τώρα! Κάνε υπομονή και δες αν έχεις λάθος στάση στο θηλασμό για να τη διορθώσεις. Βάζε γάλα πάνω στις θηλές να στεγνώνει και κρέμα λανολίνης. Σου έδειξε καμιά μαία τον θηλασμό? Όλα θα πάνε καλά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...