Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου μπηκα φευγαλέα να δω τα νεα σας τωρα που κοιμήθηκε λιγο η μικρη!

Ντιντακι, Ανδρομέδα και Λενακι να σας ζήσουν τα μωρακια σας να ειναι γερα και καλοτυχα!

Εμεις ειμαστε απο προχθες στο σπιτι μας! Η μικρη ειναι συνεχεια στο στηθος, μου εχει πληγώσει λιγο την μια θηλή αλλα σε γενικές γραμμές παμε καλα με το θηλασμο! Θελει πολυ υπομονη ομως! Μαντάμ βυζι στην κυριολεξία που έλεγε και αυτη στα σεμιναρια! Χαχα! Τα υπόλοιπα οςον αφορά τη φροντίδα ηρθαν φυςικα σαν να τα εκανα και πριν!

Οι λεπτομέρειες για τον τοκετο τωρα! Σπασαν τα νερά υο σανβατο το βραδυ μετα απο ενα δίωρο περπάτημα! Πηγαμε μαιευτηριο και ειχα διαστολή 2, το πρωι μπήκαμε αίθουσα τοκετών και επειδη δεν εκανα πολλες στσπασεις(τωρα που τις θέλαμε δεν μπορούσαν να ερθουν) και μου έβαλε τεχνητους! Άντεξα μεχρι τη διαστολή 4 και μετα με λυπήθηκε ο γιατρος κσι φώναξε τον αναισθησιολόγο για την επισκληριδιο! Απο την στιγμη εκείνη και μεχρι τις εξωθήσεως δεν πόνεσα ξαθολου! Έφτασα φουλ διαστολή σε χρονο dt και μετα αρχίσαμε να σπρωχνουμε! Εκει ηταν λιγο εξουθενωτικο αλλα δεν μπορω να πω οτι πονεσα πολυ! Οταν πια βγήκε η μικρη μου ένιωσα τετοια ανακούφιση και σωματική κσι ψυχικη!

Ευχομαι σε ολες μια υπεροχη γεννα! Να μην προβληματιζεστε για την πρόκληση, δεν σημαινει απαραίτητα και καισαρικη! Να μην αγχωνεστε για τους πονους, με τη νάρκωση δεν καταλαβαίνεις τιποτα! Το βαρος του μωρο στους τελευταίους υπέρηχους που ειδα σε καποια φαση να συζητάτε μπορει να εχει απόκλιςη οποτε μην σας αγχώνει! Ολα θα πανε τελεια κσι σε λιγες μερες ολες οι αγκαλίτσες θα εινσι γεμάτες μωρακια!

Καλημερα κοριτσακι μου ομορφο!!!Τι ωραιες εικονες μας περιγραφεις!!!Μπραβο αγαπη μου!Μας δινεις πολλη δυναμη να ξερεις.Σ'ευχαριστουμε πολυ και για τις λεπτομερειες,μακαρι και τα αλλα κοριτσια να βρουν λιγο χρονο να πουν τπτ και σ'εμας τις ασχετες!

Χαιρομαι που ειχες εναν ωραιο τοκετο αγαπουλα μου,μπραβο.Διατηρησες τη θετικη σου διαθεση και ολα πηγαν καλα.

Εχεις δικιο,δεν πρεπει να φοβομαστε τπτ,ακομα και στον φυσιολογικο τοκετο λιγη προκλησξ με ωκυτοκινη παιζει,ειδικα στις πρωτομανουλες.Ευτυχως υπαρχει η επισκληριδιος!!!

Σ'ευχαριστω που μας χαλαρωνεις και για το βαρος...

Ολα καλα και ομορφα να κυλουν με το κοριτσακι σου αγκαλιτσα.Να του δωσεις extra φιλακια κι απο εμας!Φανταζομαι για την πληγωμενη θηλη ξερεις,μετα το θηλασμο να ξεραθει το γαλα σου πανω,μετα βαζεις την γνωστη κρεμα λανολινης και το στηθος ελευθερο τωρα που εισαι σπιτι!Ουτε σουτιεν ουτε νυχτικα απο πανω.Μετα θηλαζεις χωρις να το καθαρισεις το στηθος.Επισης με το σαλιο του μωρου και τον συχνο θηλασμο θα επουλωσει γρηγορα η θηλη.

Φιλια πολλαααα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ΖαχΙρ τι ωραία νέα!με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!εύχομαι να έχεις ένα πολύ εύκολο τοκετο!!

Μην αγχώνεσαι για την μικρη θα προσαρμοστεί σιγά σιγά.τουλάχιστον να έχεις λίγη βοήθεια στην αρχή αν γίνεται για να μη νιώθει ότι την παραμελεις εντελώς.

Κορίτσια ο μεγάλος μου είναι γλυκας σκέτος!είναι 4 και είναι γενικά πολύ συνεργασιμο παιδάκι.θα δείξει στην πορεία βέβαια,αλλά δεν ανησυχώ καθολου.μακάρι να του μοιάζει κ ο μικρός όπως του μοιάζει κ εξωτερικά!ίδιοι είναι! Από ψυχολογία είμαι σε κατάσταση νιρβανα ένα πράγμα!είμαι καλά,χαρουμενη,καθόλου νεύρα για κανένα λόγο,έχω τρομερή αντοχή θηλαζουμε κάθε 2-3 ώρες και τη νύχτα και αντέχω ακόμα χωρίς δυσκολία.βέβαια δενομιζωγια πολύ..φαντάζομαι σε λίγες μέρες θα βγει η κούραση.νομίζω από τη χαρά μας παίρνουμε δυναμη.μην αγχώνεστε για τπτ.η φύση τα εχει προβλέψει όλα!

Μπραβο Σαγια να σου ζησουν και τα δυο σου αγγελουδια!Σημαντικοτατος παραγοντας η ψυχολογια,κρατα γερα!!!Εχεις βοηθεια απο γονεις ή πεθερικα?Τουλαχιστον να κρατουν λιγο τον μεγαλο ή να φτιαχνουν κανενα φαι.Φανταζομαι ο αντρας σου καπως θα συνεισφερει ε?;)

Καλημερα κοριτσια μου,ζαχιρ η παναγια μαζι σου κοπελα μου,ευχομαι ολα να πανε τελεια,που θα πανε φυσικα,audette να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου,ωραιος τοκετος μπραβο,καλα που υπαρχει κ η επισκληριδιος ε;εμεις ακοοομη,,χθες πηγα για καρδιοτοκογραφο,με τη μπεμπα ολα σουπερ,δραστηρια κ οι χτυποι πανε κ ερχονται,,αλλα οι συσπασεις τιποτα,πολυ λιγες,κ μου ειπε η μαια εχεις ακομη,τυπικα εχω δυο σχεδον εβδομαδες,αν ηταν κατι αμεσο θα φαινοταν στον καρδιοτοκογραφο ε;τωρα εχω γιατρο δευτερα,

Λιτσακι καλημερα!Κι εγω τα ιδια ειχα στον καρδιοτοκογραφο οταν ειχα κανει στην ιδια εβδομαδα.Οποτε ξερεις..χαλαρωσε γιατι εεεχεις ακομα!

Το τικερακι μου σημερα δειχνει 40 εβδομαδων και καθολου μερες υπολοιπο!!!Μου φαινεται απιστευτο κι ευχαριστω τον Θεο και την Παναγια που εφτασα ως εδω!Αυτοι μας βοηθησαν να φτασουμε ως εδω και θα φροντισουν να πανε ολα καλα κι ευλογημενα μεχρι τελους κοριτσια μου!!!Απλα και η δοκιμασια της υπομονης ειναι μεσα στο παιχνιδι!:cool:

Καλη μερα να εχουμε και καλο ΣΚ!😊🎈🎊🍒🍉🍡🍨🍹🍼

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μommy ευχαριστώ πολύ!!έχω βοήθεια αν χρειαστεί.τώρα για σκ πήρε τον μεγάλο η μαμά μου μπας και οργανωθουμε λίγο καλύτερα.ο άντρας μου βοηθάει πάντα με τα του σπιτιού και τώρα και με το μωρό φυσικά.μια χαρά.40 εβδ ε?πόσο ναντεξεις η μάνα για τον δεις επιτέλους???!!! Χαχα αντε με το καλό να δεις συμπτώματα!

Ανδρομέδα μου τι ωραία που πήγαν όλα!!να είναι γερό το μωράκι σου!!δε θέλεις συνέχεια να μιλάς για τον τοκετό?εγώ ναι!η θηλη σου φαντάζομαι πόσο σε ταλαιπωρεί αλλά πέρα από αυτά που είπε η Mommy μόνο υπομονή.βεβαιωσου ότι πιάνει σωστά το μωρο πάντως.θηλαζετε συνεχεια?εμένα ο δικός μου βρήκε κ έτοιμο το γάλα βέβαια από το θηλαστρο οπότε δε ζορίστηκε,αλλά πριν το 2ωρο δε γυρνάει καν στο στήθος.τρώει 10-15' κ μετα κοιμάται κ τον παιδευω λιγουλακι. Το προβλημα με εμάς είναι ότι έχω επιπέδες θηλες.έπιασε την μια αλλά την άλλη δε τα καταφέρνουμε.δε ξέρω πως γίνεται αυτό.βάζω ψευδοθηλη για να μη κουράζεται τώρα που πρέπει να τρώει κ όταν πάρει τα πάνω του προσπάθεια να την κόψουμε είπε ο γιατρός.

ΖαχΙρ περιμένουμε νέα!κ εγώ είχα το κινητό στην αιθουσα τοκετού κ ερχόντουσαν τα μνμ μέχρι τις εξωθησεις.το καφεδάκι σου λείπει μου έλεγε ο άντρας μου!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Μommy ευχαριστώ πολύ!!έχω βοήθεια αν χρειαστεί.τώρα για σκ πήρε τον μεγάλο η μαμά μου μπας και οργανωθουμε λίγο καλύτερα.ο άντρας μου βοηθάει πάντα με τα του σπιτιού και τώρα και με το μωρό φυσικά.μια χαρά.40 εβδ ε?πόσο ναντεξεις η μάνα για τον δεις επιτέλους???!!! Χαχα αντε με το καλό να δεις συμπτώματα!

Ανδρομέδα μου τι ωραία που πήγαν όλα!!να είναι γερό το μωράκι σου!!δε θέλεις συνέχεια να μιλάς για τον τοκετό?εγώ ναι!η θηλη σου φαντάζομαι πόσο σε ταλαιπωρεί αλλά πέρα από αυτά που είπε η Mommy μόνο υπομονή.βεβαιωσου ότι πιάνει σωστά το μωρο πάντως.θηλαζετε συνεχεια?εμένα ο δικός μου βρήκε κ έτοιμο το γάλα βέβαια από το θηλαστρο οπότε δε ζορίστηκε,αλλά πριν το 2ωρο δε γυρνάει καν στο στήθος.τρώει 10-15' κ μετα κοιμάται κ τον παιδευω λιγουλακι. Το προβλημα με εμάς είναι ότι έχω επιπέδες θηλες.έπιασε την μια αλλά την άλλη δε τα καταφέρνουμε.δε ξέρω πως γίνεται αυτό.βάζω ψευδοθηλη για να μη κουράζεται τώρα που πρέπει να τρώει κ όταν πάρει τα πάνω του προσπάθεια να την κόψουμε είπε ο γιατρός.

ΖαχΙρ περιμένουμε νέα!κ εγώ είχα το κινητό στην αιθουσα τοκετού κ ερχόντουσαν τα μνμ μέχρι τις εξωθησεις.το καφεδάκι σου λείπει μου έλεγε ο άντρας μου!!

Χαχαχα πες τα βρε Σαγια μπας και σ'ακουσει ο μικρος και κανει εμφανιση επιτελους!!!

Μια χαρα,ευτυχως εχεις κι εσυ βοηθεια.Κι εγω μια απο τα ιδια,ελπιζω να μην κοτεψουν μετα!

Κοιτα για τις επιπεδες θηλες με καποιο τροπο τις βοηθουν να βγουν προς τα εξω,οι ψευδοθηλες ειναι ο τροπος?Δε θυμαμαι.Απο το στηθος που δεν πιανει βαζεις ψευδοθηλη?

Αυτο που ξερω ειναι πως πρεπει να συνεχισεις την παραγωγη και απο το στηθος που δεν πιανει,μεχρι να διορθωσεις το προβλημα,ακομα και με αντληση,για να μη σταματησει το γαλα.

Ειμαι που ειμαι πρωταρα,δινω και συμβουλες τρομαρα μου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Πώς είστε κουκλίτσες στην αναμονή;

Ανδρομέδα και Λενάκι, να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας! Να είναι γερά και καλότυχα!

Ζαχιράκι, με έναν πόνο!

Εμείς μείναμε μόνο δύο μέρες στο μαιευτήριο, καθώς δεν υπήρχε λόγος για παραπάνω, αφού δεν έκανα ούτε επισκληρίδιο. Ευτυχώς γιατί είχα κουραστεί πολύ. Μου έκαναν ελάχιστα ράμματα και αναρρώνω πολύ καλά. Αφήστε που μόλις γέννησα εξαφανίστηκε τελείως η κοιλιά μου, σαν να μην ήμουν έγκυος... το μόνο μου πρόβλημα που ευτυχώς υποχωρεί είναι η ακράτεια ούρων που με έπιασε για δύο μέρες πολύ έντονα.

Ο μπέμπης δεν έκανε καθόλου ίκτερο, αλλά ήταν ληθαργικός τις πρώτες δύο μέρες και δυσκολευόμουν να τον ξυπνήσω για να φάει. Είναι πολύ ήσυχος, δεν κλαίει καθόλου και τον έχουμε συνέχεια αγκαλιά. Μπήκε στο ρινγκ σλινγκ από το πρώτο βράδυ, γιατί με πόνεσαν τα χέρια μου. Μας έχει βολέψει τρομερά και το βράδυ τουλάχιστον ένας ύπνος είναι στο σλινγκ πάνω μου.

Χθες ήρθε η παιδίατρος, τον είδε και είναι πολύ ευχαριστημένη. Μας βοήθησε και με τις στάσεις θηλασμού, καθώς είναι σύμβουλος. Λόγω κακής τοποθέτησης έχω πληγή στη δεξιά θηλή, αλλά θα το διορθώσουμε.

Σήμερα σταμάτησα το θηλασμό στο κρεβάτι με άπειρα μαξιλάρια στα οποία βούλιαζα και έφερα την καρέκλα του γραφείου στην κρεβατοκάμαρα. Αγόρασα και μαξιλάρι θηλασμού αυτό που είναι σαν πέταλο και τώρα θηλάζω πολύ πιο ξεκούραστα.

για την πληγή στη θηλή μου είπε εκτός από το γάλα μου συνέχεια λανολίνη που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Βάζω και σπαθόλαδο, αλλά θέλει ξέπλυμα πριν το θηλασμό. Εμένα μου έδωσε και fusicort για τη δεξιά θηλή που έχω ραγάδα, γιατί θέλει να προλάβουμε την πιθανότητα να πάθω σταφυλόκοκκο από την πληγή. Κι αυτή φυσικά θέλει ξέβγαλμα! Και εννοείται πως συνεχίζουμε ως Τσιτσιολίνες για να στεγνώνουν οι θηλές.

Πρέπει να θυμόμαστε να τους ανοίγουμε καλά το στόμα. Όσες δε γεννήσατε, προσέξτε την τρίτη τέταρτη μέρα να μην πετρωσετε. Να βγαζετε γάλα προληπτικά.

Κατεβασα από το Android store μια φοβερή εφαρμογή για θηλασμό. Αν γράψεις breastfeeding θα βγάλει δύο. Εκείνη με το μωρό που κρατάει μπιμπερό (ω, ναι) είναι φοβερή και μπορείς να περνάς και τις πάνες και πολλά άλλα.

Πάντως εγώ νιώθω σαν να είχα πάντα μωρό, είναι απίστευτο!

Τώρα οι άντρες μου βλέπουν μπάσκετ αγκαλιά χαχα!

tt1e3

Ανδρομέδα και Λενάκι, να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας! Να είναι γερά και καλότυχα!

Ζαχιράκι, με έναν πόνο!

Εμείς μείναμε μόνο δύο μέρες στο μαιευτήριο, καθώς δεν υπήρχε λόγος για παραπάνω, αφού δεν έκανα ούτε επισκληρίδιο. Ευτυχώς γιατί είχα κουραστεί πολύ. Μου έκαναν ελάχιστα ράμματα και αναρρώνω πολύ καλά. Αφήστε που μόλις γέννησα εξαφανίστηκε τελείως η κοιλιά μου, σαν να μην ήμουν έγκυος... το μόνο μου πρόβλημα που ευτυχώς υποχωρεί είναι η ακράτεια ούρων που με έπιασε για δύο μέρες πολύ έντονα.

Ο μπέμπης δεν έκανε καθόλου ίκτερο, αλλά ήταν ληθαργικός τις πρώτες δύο μέρες και δυσκολευόμουν να τον ξυπνήσω για να φάει. Είναι πολύ ήσυχος, δεν κλαίει καθόλου και τον έχουμε συνέχεια αγκαλιά. Μπήκε στο ρινγκ σλινγκ από το πρώτο βράδυ, γιατί με πόνεσαν τα χέρια μου. Μας έχει βολέψει τρομερά και το βράδυ τουλάχιστον ένας ύπνος είναι στο σλινγκ πάνω μου.

Χθες ήρθε η παιδίατρος, τον είδε και είναι πολύ ευχαριστημένη. Μας βοήθησε και με τις στάσεις θηλασμού, καθώς είναι σύμβουλος. Λόγω κακής τοποθέτησης έχω πληγή στη δεξιά θηλή, αλλά θα το διορθώσουμε.

Σήμερα σταμάτησα το θηλασμό στο κρεβάτι με άπειρα μαξιλάρια στα οποία βούλιαζα και έφερα την καρέκλα του γραφείου στην κρεβατοκάμαρα. Αγόρασα και μαξιλάρι θηλασμού αυτό που είναι σαν πέταλο και τώρα θηλάζω πολύ πιο ξεκούραστα.

για την πληγή στη θηλή μου είπε εκτός από το γάλα μου συνέχεια λανολίνη που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Βάζω και σπαθόλαδο, αλλά θέλει ξέπλυμα πριν το θηλασμό. Εμένα μου έδωσε και fusicort για τη δεξιά θηλή που έχω ραγάδα, γιατί θέλει να προλάβουμε την πιθανότητα να πάθω σταφυλόκοκκο από την πληγή. Κι αυτή φυσικά θέλει ξέβγαλμα! Και εννοείται πως συνεχίζουμε ως Τσιτσιολίνες για να στεγνώνουν οι θηλές.

Πρέπει να θυμόμαστε να τους ανοίγουμε καλά το στόμα. Όσες δε γεννήσατε, προσέξτε την τρίτη τέταρτη μέρα να μην πετρωσετε. Να βγαζετε γάλα προληπτικά.

Κατεβασα από το Android store μια φοβερή εφαρμογή για θηλασμό. Αν γράψεις breastfeeding θα βγάλει δύο. Εκείνη με το μωρό που κρατάει μπιμπερό (ω, ναι) είναι φοβερή και μπορείς να περνάς και τις πάνες και πολλά άλλα.

Ειδες κοριτσακι,τελικα το εχουμε εμφυτο το μητρικο ενστικτο!Αμεσως προσαρμοζεσαι με το μωρουλι!Ωραια η εικονα με τα αγορια σου:tongue:

Νομιζα οτο στο νοσοκομειο ειναι στανταρ τα 3 βραδια για τον φυσιολογικο τοκετο...καλα εκανες και εφυγες αφου δεν υπηρχε λογος και ειχες ευκολη γεννα.Στο εξωτερικο εχω ακουσει οτι σε διωχνουν και εντος 24ωρου αν δεν υπαρχει προβλημα!!!:shock:

Απο την αρχη το βολευτηκες το σλινγκ ε?Καλη φαση.Κι εγω θα το παρω,αλλα ελεγα λιγο αργοτερα...Λες να εχω κι εγω το ιδιο θεμα με τα χερια που ηδη με πονουν οι αρθρωσεις και μουδιαζουν?χμ μαλλον πρεπει να το προμηθευτω συντομα...

Η ραγαδα. στο στηθος ματωνει ή ειναι ενα βημα πριν?Καλα το σκεφτηκατε για την κρεμα προληπτικα,αλλα θελει με κορτιζονη?Η fucidin δε θα σε καλυπτε λες?

Με το θηλαστρο μαλλον εννοεις να βγαζουμε γαλα για το πετρωμα...εχω ενα χειροκινητο,αλλα ακομα δεν εχω διαβασει τις οδηγιες χρησης...:oops:

Θα δω την εφαρμογη που προτεινεις,σ'ευχαριστω!Ασχετο,αυτο το excel με την καμπυλη αναπτυξης αγοριων που εχει η ομαδα θηλασμου μου φαινεται λιγο μπερδεμενο.Θα το χρησιμοποιησεις?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κορίτσια!όλες εδώ?ααα να μπαίνετε κάθε πρωί να παιρνουμε παρουσιες και μετά οι βόλτες!!

Εγώ τον μάτιαξα τον μπεμπούλη και χθες ήταν όλο ζόρι.δε μπορούσε να ηρεμήσει.του λυγιζα τα ποδαράκια στην κοιλιά και είχε αέρια ο καημένος.μπορεί και από κάτι που έφαγα.από τα ξημερώματα και μετά ήρεμος ευτυχώς!

Didi αξίζεις συγχαρητήρια κοπέλα μου!για την επισκληριδιο εννοώ.εγώ φοβιτσιαραα..δύο πανεύκολες γέννες χωρίς πόνους και πάλι στην ιδέα των εξωθησεων χωρίς επισκληριδιο λιποθυμουσα.θα μπω να κατεβάσω την εφαρμογή δε μου πήγε το μυαλό να ψάξω!ρε κορίτσια εσείς που γεννησατε για πείτε..κλαίνε και τα ακούει η γειτονιά τα μπεμπακια?εμένα κλαίει χωρίς φωνη πέρα από κάποιες φορές.νιαουριζει και κάνει γκριμάτσες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;εγω καθομαι εξω στη δροσουλα,χθες κ σημερα ξεπατωθηκα στις δουλιες κ σημερα,μου ειπε ο γιατρος να κανω δουλιες κ να περπαταω.κ τωρα εχω μια εντονη πιεση πολυ χαμηλα δε νομιζω να γενναω ομως :-). Μαλλον με παταει το κεφαλακι της,κανενα νεο απ τη ζαχιρ εχουμε;

Ζαχιράκι, με έναν πόνο!

Didi μου να σου ζήσει κοπέλα μου ο γιόκας σου!!! Μπράβο για την δυναμη σου να γεννήσεις χωρίς επισκληριδιο!! Απίστευτο!!! Μπράβο κοπέλα μου!!! Καλή επιτυχία με τον θηλασμό και γρήγορα να κλείσει η ραγάδα στο στήθος σου!!! Πολύ ταλαιπωρία αλλά νομίζω στην αρχή όλες πληγωνονται.. Και το μαξιλάρι που πήρες βοηθάει πολυ. Εχω και γω ήδη μια εφαρμογή που είναι για θηλασμό πάνες κλάμα ύπνο και την έχω σε ετοιμότητα. Είναι χρήσιμες νομίζω στην αρχή που δεν κοιμομαστε και πολύ και ξεχνάμε τα πάντα!!! Επίσης έχω μια που έχει λευκους θορυβους για το μωράκι, baby sleep λέγεται για να μην βάζω πιστολάκι η απορροφητηρα.. Ελπίζω να βολέψει όταν θα έχουν γκρίνια...

Ελπίζω να μην σε πείραξε που "πειραξα " το πινακακι σου... Οποτε νιώσεις έτοιμη είναι όλο δικό σου έτσι; Αντε μακάρι να ρθουμε και μεις στην δική σας πλευρά επιτέλους να λέμε τις εμπειρίες μας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Και γω κορίτσια ακόμα εδώ στην αναμονή!!! Είμασταν συνέχεια έξω σε δουλειές. Και το Σάββατο αν και ρίξαμε πολύ περπάτημα από το πρωί που ξύπνησα ένιωθα πολύ χάλια!!!

Εγώ πιστεύω μετά τις 20 θα έρθει η μπουμπού.. Όποτε ορίσει!!!

mommy μου και γω ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία που έφτασα ως εδω και προσπαθώ να μην γκρινιάζω. Μόνο γερά να είναι Παναγία μου και όποτε θέλουν απλά τα περιμέναμε καιρό και όσο να ναι αγωνιουμε... Πότε σου έδωσε τελευταία ημερομηνία ο γιατρός σου; Την Πέμπτη ή δεν θυμάμαι καλά; Και γω θα πάω αύριο να δούμε τι θα δούμε.. Λογικά θα πρέπει σιγά σιγά να δούμε και πως θα κινηθούμε... Άντε με το καλό και ή δική σου ή σειρά!! Τα γλυκά τελικά τα έφτιαξες;

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;εγω καθομαι εξω στη δροσουλα,χθες κ σημερα ξεπατωθηκα στις δουλιες κ σημερα,μου ειπε ο γιατρος να κανω δουλιες κ να περπαταω.κ τωρα εχω μια εντονη πιεση πολυ χαμηλα δε νομιζω να γενναω ομως :-). Μαλλον με παταει το κεφαλακι της,κανενα νεο απ τη ζαχιρ εχουμε;

Λιτσα μου μου φαίνεται σε ακούω πιο ήρεμη ε; Μπράβο κοπέλα μου προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να μην ανχωνεσαι. Όλα καλά θα πάνε.. Και γω νιώθω διάφορα και πίεση και πονακια και τσουξιμο.. Όλα νομίζω στο παιχνίδι είναι πια... Το μόνο δύσκολο νομίζω είναι το βράδυ. Ο πόνος που είχες σου πέρασε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κορίτσια!όλες εδώ?ααα να μπαίνετε κάθε πρωί να παιρνουμε παρουσιες και μετά οι βόλτες!!

Εγώ τον μάτιαξα τον μπεμπούλη και χθες ήταν όλο ζόρι.δε μπορούσε να ηρεμήσει.του λυγιζα τα ποδαράκια στην κοιλιά και είχε αέρια ο καημένος.μπορεί και από κάτι που έφαγα.από τα ξημερώματα και μετά ήρεμος ευτυχώς!

Didi αξίζεις συγχαρητήρια κοπέλα μου!για την επισκληριδιο εννοώ.εγώ φοβιτσιαραα..δύο πανεύκολες γέννες χωρίς πόνους και πάλι στην ιδέα των εξωθησεων χωρίς επισκληριδιο λιποθυμουσα.θα μπω να κατεβάσω την εφαρμογή δε μου πήγε το μυαλό να ψάξω!ρε κορίτσια εσείς που γεννησατε για πείτε..κλαίνε και τα ακούει η γειτονιά τα μπεμπακια?εμένα κλαίει χωρίς φωνη πέρα από κάποιες φορές.νιαουριζει και κάνει γκριμάτσες!

Ηρέμησε τελικά ο μικρός σου; Σήμερα όλα εντάξει; Αν σου έχει γκρίνια δοκίμασε αυτό με τους λευκους θορυβους, τους θυμίζει την κοιλιά τους ήχους που άκουγαν και χαλαρωνουν!!!! Μπράβο και για την καλή σου διάθεση μακάρι έτσι να συνεχίσεις. Το νιώθει και το μωρό σου και είναι και αυτό καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ειμαι πιο χαλαρη ναι,:-) πλεον θελω να γεννησω εκει που φοβομουν τοσο,γιαυτο το λογο ακριβως για τον υπνο το βραδυ,καθε μια ωρα σηκωνομαι,ειτε για τουαλετα ειτε γιατι εχω ανησυχια,ο πονος αν εννοεις στο ποδι ναι περασε εντελως εδω κ πολυ καιρο,τι ηταν κ εκεινο,πλεον κοιμαμαι ομως με τα μαλοξ αγκαλια γτ εχω απιστευτες καουρες κ με πποιανει κ το στομαχι,αυριο εχω κ εγω γιατρο αντε να δουμε,38+4 πια.....

Καλημέρα κορίτσια! Γεννήσαμε τελικά την προηγούμενη Τετάρτη με έκτακτη καισαρική. Κοριτσάκι ήταν τόσο καιρό το σκατούλι!! Το ένστικτό μου δε με διέψευσε!! Και εκτός από κούκλα πήρε και το πείσμα της μαμάς της!! Όλα καλά αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά και ακόμα δεν έχω αναρρώσει εντελώς.. Ψυχολογικά μου κόστισε πολύ η καισαρική και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και κάποια θέματα με το θηλασμό αλλά πείσμωσα και τώρα τα πράγματα πάνε καλύτερα!

Πολλές ευχές και σε όποια άλλα κορίτσια γέννησαν και με το καλό στις επόμενες!!!

Μόλις μπορέσω θα διαβάσω τις εξελίξεις σας!!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...