Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αχ τι γλυκιά που είναι αυτή η αγωνία που περνάτε...μια βδομάδα και ήδη μου φαινεται πολυυυυ μακρινή!!ευτυχώς έπεσε 2 μονάδες ο ίκτερος και μας είπαν ότι δεχρειαζεται να τον ξαναμετρησουμε αλλά θα είναι κιτρινουλης.είχε κ ο μεγάλος μου ίκτερο κ κρατάει μήνα περίπου.ΖαχΙρ ο μεγάλος είναι τέλειος.τον χαιδευει συνέχεια και θέλει να τον ξυπνάει και να τον βλέπει κάθε τρεις και λίγο.καλά που δεν ξυπνάει ο μπέμπης εύκολα ακόμα γιατί αλλιώς θα τραβουσα τα μαλλιά μου!!του λέει ότι τον αγαπάει και γενικά είναι όλο ο αδερφός μου και ο αδερφός μου.εμείς ακόμα φοβόμαστε και είμαστε όλη την ώρα μη.προσπαθώ να το κόψω!αφήστε που έχει καλέσει στο σπίτι μας όλο τον κόσμο!ελάτε πάνω να δείτε τον αδερφό μου φωνάζει απτά μπαλκόνια..χαχα!!εσένα είναι μικρούλα απ'οτι βλέπω ε?δε θα έχεις προβλήματα πιστεύω.σου έχει αδυναμία?κορίτσια τι τρέξιμο είναι αυτό!κ σε μια ωρα ερχεται κ ο μεγάλος..

Καλά ο μεγάλος σου είναι ένας γλυκας!! Φωνάζει στον κόσμο να δει τον αδερφό του!! Τι καλός!! Όσο τον βλέπεις θετικό να του ζητάς να σε βοηθάει με το μωρό σε διάφορα για να νιώθει ότι συμμετέχει και όσο μπορείς να μην τρομαζεις και να μην του λες μη. Γενικά το μη τα παιδιά δεν το ακούνε και πολύ!! Έχει και πολύ καλή ηλικία, οι ψυχολόγοι λένε ή ένα χρόνο ή τρία διαφορά γιατί στα 2 περνάνε το στάδιο του εγώ και θέλουν όλη την προσοχή!! Και ο μικρούλης σου καλός φαίνεται!!! Με το καλό να του πέσει τελείως ο ίκτερος!! Εσύ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι; Από ψυχολογία και από κούραση για να ξέρουμε.. Να τα κρατησουμε και άλλο μέσα;:mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου αυριο μπαινω να γεννησω!!!εχω διαστολη 3 και ο τραχηλος μαλακος!ο μπεμπς μονο εχει περιτυλιξη γυρω απο το λαιμο και αγχωθηκα.ελπιζω να πανε ολα καλα!!θα μπω πιο αργα παλι γιατι εχω ετοιμασιες!φιλακια!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Κοριτσακια μου μπηκα φευγαλέα να δω τα νεα σας τωρα που κοιμήθηκε λιγο η μικρη!

Ντιντακι, Ανδρομέδα και Λενακι να σας ζήσουν τα μωρακια σας να ειναι γερα και καλοτυχα!

Εμεις ειμαστε απο προχθες στο σπιτι μας! Η μικρη ειναι συνεχεια στο στηθος, μου εχει πληγώσει λιγο την μια θηλή αλλα σε γενικές γραμμές παμε καλα με το θηλασμο! Θελει πολυ υπομονη ομως! Μαντάμ βυζι στην κυριολεξία που έλεγε και αυτη στα σεμιναρια! Χαχα! Τα υπόλοιπα οςον αφορά τη φροντίδα ηρθαν φυςικα σαν να τα εκανα και πριν!

Οι λεπτομέρειες για τον τοκετο τωρα! Σπασαν τα νερά υο σανβατο το βραδυ μετα απο ενα δίωρο περπάτημα! Πηγαμε μαιευτηριο και ειχα διαστολή 2, το πρωι μπήκαμε αίθουσα τοκετών και επειδη δεν εκανα πολλες στσπασεις(τωρα που τις θέλαμε δεν μπορούσαν να ερθουν) και μου έβαλε τεχνητους! Άντεξα μεχρι τη διαστολή 4 και μετα με λυπήθηκε ο γιατρος κσι φώναξε τον αναισθησιολόγο για την επισκληριδιο! Απο την στιγμη εκείνη και μεχρι τις εξωθήσεως δεν πόνεσα ξαθολου! Έφτασα φουλ διαστολή σε χρονο dt και μετα αρχίσαμε να σπρωχνουμε! Εκει ηταν λιγο εξουθενωτικο αλλα δεν μπορω να πω οτι πονεσα πολυ! Οταν πια βγήκε η μικρη μου ένιωσα τετοια ανακούφιση και σωματική κσι ψυχικη!

Ευχομαι σε ολες μια υπεροχη γεννα! Να μην προβληματιζεστε για την πρόκληση, δεν σημαινει απαραίτητα και καισαρικη! Να μην αγχωνεστε για τους πονους, με τη νάρκωση δεν καταλαβαίνεις τιποτα! Το βαρος του μωρο στους τελευταίους υπέρηχους που ειδα σε καποια φαση να συζητάτε μπορει να εχει απόκλιςη οποτε μην σας αγχώνει! Ολα θα πανε τελεια κσι σε λιγες μερες ολες οι αγκαλίτσες θα εινσι γεμάτες μωρακια!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ζαχιρ με το καλο κοριτςι μου!!!

Φιλια σε ολες με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναμπώ και ευχομαι να εχουμε γεμίσει μωρακια!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Audette μου μπραβο τελεια η γεννα σου και φανταζομαι κι η μπουμπου σου!!!καλους θηλασμους θα μπαινουμε να τα λεμε!σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

BeZCp3.png

06/07/2013

Άντε κοπέλα μου!!! Με το καλό αύριο να δεις το αγοράκι σου να πάνε όλα καλα!!! Με κανένα πόνο!!!

Σε ευχαριστω Φραουλιτσα μου.10.30 εχουμε ραντεβου.ευχομαι να πανε ολα καλα.

εσυ πως νιωθεις;;τη δευτερα εχεις γιατρο;;δε θα μπορεσω να σας ενημερωσω αυριο δεν εχω κινητο που μπαινει στο ιντερνετ,μια μπακατελα εχω..οποτε οταν με το καλο βγω θα σας τα πω!θα εχω την αγωνια σας αν γεννησε καμια!

BeZCp3.png

06/07/2013

Κοριτσακια μου μπηκα φευγαλέα να δω τα νεα σας τωρα που κοιμήθηκε λιγο η μικρη!

Ντιντακι, Ανδρομέδα και Λενακι να σας ζήσουν τα μωρακια σας να ειναι γερα και καλοτυχα!

Εμεις ειμαστε απο προχθες στο σπιτι μας! Η μικρη ειναι συνεχεια στο στηθος, μου εχει πληγώσει λιγο την μια θηλή αλλα σε γενικές γραμμές παμε καλα με το θηλασμο! Θελει πολυ υπομονη ομως! Μαντάμ βυζι στην κυριολεξία που έλεγε και αυτη στα σεμιναρια! Χαχα! Τα υπόλοιπα οςον αφορά τη φροντίδα ηρθαν φυςικα σαν να τα εκανα και πριν!

Οι λεπτομέρειες για τον τοκετο τωρα! Σπασαν τα νερά υο σανβατο το βραδυ μετα απο ενα δίωρο περπάτημα! Πηγαμε μαιευτηριο και ειχα διαστολή 2, το πρωι μπήκαμε αίθουσα τοκετών και επειδη δεν εκανα πολλες στσπασεις(τωρα που τις θέλαμε δεν μπορούσαν να ερθουν) και μου έβαλε τεχνητους! Άντεξα μεχρι τη διαστολή 4 και μετα με λυπήθηκε ο γιατρος κσι φώναξε τον αναισθησιολόγο για την επισκληριδιο! Απο την στιγμη εκείνη και μεχρι τις εξωθήσεως δεν πόνεσα ξαθολου! Έφτασα φουλ διαστολή σε χρονο dt και μετα αρχίσαμε να σπρωχνουμε! Εκει ηταν λιγο εξουθενωτικο αλλα δεν μπορω να πω οτι πονεσα πολυ! Οταν πια βγήκε η μικρη μου ένιωσα τετοια ανακούφιση και σωματική κσι ψυχικη!

Ευχομαι σε ολες μια υπεροχη γεννα! Να μην προβληματιζεστε για την πρόκληση, δεν σημαινει απαραίτητα και καισαρικη! Να μην αγχωνεστε για τους πονους, με τη νάρκωση δεν καταλαβαίνεις τιποτα! Το βαρος του μωρο στους τελευταίους υπέρηχους που ειδα σε καποια φαση να συζητάτε μπορει να εχει απόκλιςη οποτε μην σας αγχώνει! Ολα θα πανε τελεια κσι σε λιγες μερες ολες οι αγκαλίτσες θα εινσι γεμάτες μωρακια!

Να σαι καλά αγάπη!!! Ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να μας περιγράφεις τον τοκετό σου!!! Μια χαρά πήγε!!! Και με την μικρή σου σου βγήκαν όλα φυσικά ε; Μπράβο καλή ανατροφή τώρα!! Μπράβο και με τον θηλασμό είναι λίγο δύσκολα στην αρχή και οι περισσότερες τραυματιζονται!!! Όλα καλά να σας πάνε φιλιά πολλά πολλά!!!

Και μαγεια το τικερακι της μπουμπούς σου!!! Πολύ ωραίο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω Φραουλιτσα μου.10.30 εχουμε ραντεβου.ευχομαι να πανε ολα καλα.

εσυ πως νιωθεις;;τη δευτερα εχεις γιατρο;;δε θα μπορεσω να σας ενημερωσω αυριο δεν εχω κινητο που μπαινει στο ιντερνετ,μια μπακατελα εχω..οποτε οταν με το καλο βγω θα σας τα πω!θα εχω την αγωνια σας αν γεννησε καμια!

Να σαι καλά κοπέλα μου και να μην έχεις την δική μας έννοια!! Όλα καλά θα πάνε και όταν μπορέσεις με το καλό μπαίνεις για τα ευχάριστα!!! Κοίτα να κοιμηθείς απόψε να χεις δυνάμεις!!! Φιλιά πολλά

Εγώ την Δευτέρα ξαναπάω αλλά δεν με βλέπω δεν βλέπω καμιά διαφορά μόνο σήμερα στην βόλτα είχα κάτι συσπάσεις αλλά τίποτα γενικά!! Έχω καιρό νομίζω

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ ΖαχΙρ τι ωραία νέα!με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!εύχομαι να έχεις ένα πολύ εύκολο τοκετο!!

Μην αγχώνεσαι για την μικρη θα προσαρμοστεί σιγά σιγά.τουλάχιστον να έχεις λίγη βοήθεια στην αρχή αν γίνεται για να μη νιώθει ότι την παραμελεις εντελώς.

Κορίτσια ο μεγάλος μου είναι γλυκας σκέτος!είναι 4 και είναι γενικά πολύ συνεργασιμο παιδάκι.θα δείξει στην πορεία βέβαια,αλλά δεν ανησυχώ καθολου.μακάρι να του μοιάζει κ ο μικρός όπως του μοιάζει κ εξωτερικά!ίδιοι είναι! Από ψυχολογία είμαι σε κατάσταση νιρβανα ένα πράγμα!είμαι καλά,χαρουμενη,καθόλου νεύρα για κανένα λόγο,έχω τρομερή αντοχή θηλαζουμε κάθε 2-3 ώρες και τη νύχτα και αντέχω ακόμα χωρίς δυσκολία.βέβαια δενομιζωγια πολύ..φαντάζομαι σε λίγες μέρες θα βγει η κούραση.νομίζω από τη χαρά μας παίρνουμε δυναμη.μην αγχώνεστε για τπτ.η φύση τα εχει προβλέψει όλα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Τελεια Σαγια μπραβο να τον χαιρεσαι!μου δινεις θαρρος!ετσι πρεπει ναμαστε μετα χαρουμενοι αυτο περιμεναμε τοσο καιρο υποτιθεται!!

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου μακαρι να γεννησω ευκολα και κυριως να βγει γερος ο μπεμπακος!

BeZCp3.png

06/07/2013

Κοριτσακια μου αυριο μπαινω να γεννησω!!!εχω διαστολη 3 και ο τραχηλος μαλακος!ο μπεμπς μονο εχει περιτυλιξη γυρω απο το λαιμο και αγχωθηκα.ελπιζω να πανε ολα καλα!!θα μπω πιο αργα παλι γιατι εχω ετοιμασιες!φιλακια!

Κοριτσακι μου καλο καλη λευτερια επιτελους!!!Nα πανε ολα τελεια,με το καλο!

Εχεις και σουπερ διαστολη και θα γεννησεις συντομα,μην ανησυχεις για τιποτα!Περιτυλιξη εχουν πολυ συχνα τα μωρα,ομως δεν εχουν προβλημα γιατι δεν αναπνευουν οπως εμεις μεχρι να κοπει ο ομφαλιος λωρος.

Θα ανυπομονουμε να μαθουμε νεα σου και ελπιζω νσ εχουμε κι εμεις τιποτα καινουριο να σου πουμε:mrgreen:

Φιλια πολλα πολλα!!!🍬🍭💖

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσια μου,ζαχιρ η παναγια μαζι σου κοπελα μου,ευχομαι ολα να πανε τελεια,που θα πανε φυσικα,audette να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου,ωραιος τοκετος μπραβο,καλα που υπαρχει κ η επισκληριδιος ε;εμεις ακοοομη,,χθες πηγα για καρδιοτοκογραφο,με τη μπεμπα ολα σουπερ,δραστηρια κ οι χτυποι πανε κ ερχονται,,αλλα οι συσπασεις τιποτα,πολυ λιγες,κ μου ειπε η μαια εχεις ακομη,τυπικα εχω δυο σχεδον εβδομαδες,αν ηταν κατι αμεσο θα φαινοταν στον καρδιοτοκογραφο ε;τωρα εχω γιατρο δευτερα,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...