Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ξέρω γιατί καθυστερειτε για να μαστε παρέα αφού είμαστε στο ίδιο μαιευτήριο, αλλά είναι και η δική μου πεισματαρα.... Μακάρι να σας προλαβαινα αλλά δεν με βλέπω!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καρδιά μου αν θες σε βάζω ποια μέρα θες; Σήμερα επειδή δεν μπήκες για αρκετή ώρα λέω γεννησες!! Υπομονή!!! Βασικά εμένα με εχει πιάσει βαρεμάρα!! Βαρέθηκα να περιμένω.. Και όσο μου λένε όσο μένει τόσο καλύτερο για το μωρό τόσο τσαντιζομαι!! Και κάτι τέτοια τα έχω πει και γω..:mrgreen:

Μίλησα και με την μαία και τί μου είπε;;;; Περπάτημα 4 ώρες την ημέρα!!!!! 2 το πρωί και 2 το απόγευμα. Εγώ περπαταω το πολυ μια ώρα και αυτή την εβδομάδα!! Μολις αρχίσω να περπατάω σκληραινει η κοιλιά μου και με δυσκολεύει και θέλω και τουαλέτα.. Θα το προσπαθήσω. Για τις συσπάσεις της γεννας μου είπε θα σκληραινει η κοιλιά και θα έχω έναν γλυκό πόνο χαμηλά σαν πόνο περιόδου, ε από αυτά έχουμε οπότε κάτι κάνουμε και μεις!!! Πάντως μου έκανε καλή εντύπωση και μου άρεσε που είπε ότι στόχος μας είναι ο φυσιολογικός τοκετός και ειδικά ο φυσικός!!!

Πάντως εγώ σας έχω σιγουρες μέχρι αύριο κάτι θα έχει γίνει!!!

Αχ αύριο θέλω Φραουλίτσα μου, μακάρι να γίνει πραγματικότητα!!!

Εγώ τώρα κάτι μέρες περπατάω κάθε σχεδόν βράδυ από μια ώρα το λιγότερο. Το ξέρω κι εγώ λόγω τουαλέτας γυρίζω...

Και τώρα πάλι θα βγω...πάω αργά το βράδυ για να έχει δροσιά. Τη μέρα ζεσταίνομαι να βγω, δε μπορώ καθόλου τον ήλιο τώρα, ακόμα και το πρωί.

Επίσης όποτε το θυμάμαι κάθομαι και στη μπάλα και τραμπαλίζομαι λίγο...:tongue:

Έχεις καλή δραστηριότητα στη μήτρα καιρό τώρα, μην ανησυχείς καθόλου, αλλά είσαι και μια βδομάδα πίσω... περίμενε λίγες μερούλες ακόμα.

Ξέρω γιατί καθυστερειτε για να μαστε παρέα αφού είμαστε στο ίδιο μαιευτήριο, αλλά είναι και η δική μου πεισματαρα.... Μακάρι να σας προλαβαινα αλλά δεν με βλέπω!!!

Ωραία θα ήταν, που ξέρεις εμείς είμαστε κοντά στην πητ κι εσύ όχι μακριά...:tongue:;) Ότι είναι το καλύτερο για τα μωράκια μας!

Αλήθεια οι μανούλες πια τι να κάνουν? Μάλλον ξεκίνησαν τα ξενύχτια... κορίτσια περιμένουμε νέα σας!

Ανδρομέδα που είσαι?

Πάω για περπάτημα! Φιλιά σε όλες και Ζαχίρ εύχομαι να έχουμε ένα βράδυ αλλιώτικο από τα άλλα ;););)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Φραουλιτσα και μαμμυ με κανατε και γελασα!!λοιπον συντονιζομαστε ολες αποψε το βραδυ και παμε Ιασω!ελπιζω μονο να μην εχουμε τον ιδιο γιατρο και τρεχει πανικοβλητος να μας προλαβει

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Κι γω αναρωτιομουν για την Ανδρομεδα μαλλον θα γεννησε λεω εγω1!τυχερη!!

BeZCp3.png

06/07/2013

Διαφημίσεις

Μαμμυ δεν εχεις αλλο ραντεβου με το γιατρο πριν το σαββατο;;εγω εχω την παρασκευη αν δεν εχω γεννησει.βεβαια δεν πιστευω να σας πω την αληθεια οτι θα γεννησω νωριτερα.ή σαββατο πιστευω με ραντεβου ή τις επομενες μερες που θα με αφησει μετα την πητ

BeZCp3.png

06/07/2013

Αχ αύριο θέλω Φραουλίτσα μου, μακάρι να γίνει πραγματικότητα!!!

Εγώ τώρα κάτι μέρες περπατάω κάθε σχεδόν βράδυ από μια ώρα το λιγότερο. Το ξέρω κι εγώ λόγω τουαλέτας γυρίζω...

Και τώρα πάλι θα βγω...πάω αργά το βράδυ για να έχει δροσιά. Τη μέρα ζεσταίνομαι να βγω, δε μπορώ καθόλου τον ήλιο τώρα, ακόμα και το πρωί.

Επίσης όποτε το θυμάμαι κάθομαι και στη μπάλα και τραμπαλίζομαι λίγο...:tongue:

Έχεις καλή δραστηριότητα στη μήτρα καιρό τώρα, μην ανησυχείς καθόλου, αλλά είσαι και μια βδομάδα πίσω... περίμενε λίγες μερούλες ακόμα.

Ωραία θα ήταν, που ξέρεις εμείς είμαστε κοντά στην πητ κι εσύ όχι μακριά...:tongue:;) Ότι είναι το καλύτερο για τα μωράκια μας!

Αλήθεια οι μανούλες πια τι να κάνουν? Μάλλον ξεκίνησαν τα ξενύχτια... κορίτσια περιμένουμε νέα σας!

Ανδρομέδα που είσαι?

Πάω για περπάτημα! Φιλιά σε όλες και Ζαχίρ εύχομαι να έχουμε ένα βράδυ αλλιώτικο από τα άλλα ;););)

Αχ το βραδάκι είναι το καλύτερο!! Αλλά ο δικός μου 11.00 ξαπλωνει αφού ξυπνάει 5!! Ωραία θα ήταν να σας προλαβαινα να συναντιομασταν στο μαιευτήριο αλλά το χω πάρει απόφαση πια... Το μόνο που ελπίζω από Δευτέρα μήπως δούμε φως!! Εντωμεταξυ δεν θέλω με τίποτα 11 Σεπτέμβρη γιατί έχει γενέθλια το βαφτιστηρι μας!!! Αυτή η μέρα είναι δική του.. Φοβάμαι μόνο αυτό που αποφεύγεις αυτό παθαίνεις.. Θα δούμε!! Το πήρα και γω απόφαση υπομονή και όποτε θέλει ας έρθει..

Και αφού το θέλεις σου εύχομαι από απόψε να έχεις εξελίξεις με το καλό κούκλα μου!! Μακάρι!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μαμμυ δεν εχεις αλλο ραντεβου με το γιατρο πριν το σαββατο;;εγω εχω την παρασκευη αν δεν εχω γεννησει.βεβαια δεν πιστευω να σας πω την αληθεια οτι θα γεννησω νωριτερα.ή σαββατο πιστευω με ραντεβου ή τις επομενες μερες που θα με αφησει μετα την πητ

Ποτέ δεν ξέρεις.. Μακάρι να γεννήσεις πριν την πρόκληση.. Φαντασου να πας στον γιατρό την Παρασκευή και να σου πει ο γιατρός τι βλέπω έτοιμη!! Βουρ για μαιευτήριο όπως η Sagia!! Νομίζω είναι το καλύτερο γιατί είσαι και σίγουρη ότι θα γεννήσεις.. Α!! Και μια παράκληση!!! Επειδή σύντομα σας βλέπω να γεννατε κάντε μου την χάρη αν θα μπορείτε βέβαια να μου πείτε και την γνώμη σας για το μαιευτήριο... Και γω σ'αυτο θα πάω αλλά να έχω μια ιδέα!!! Φιλιά πολλά και ελπίζω να χουμε εξελίξεις απόψε!!! Εγώ ξύπνια είμαι ως αργά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γυρισαμεεε!Χτυπησα και την παγωταρα μου,μη χαλασω και την παραδοση που εννια μηνες τωρα χτιζω!:tongue:Δεν ειχα ορεξη για μεγαλη βολτα σημερα,βαριομουν.

Οχι τελευταια φορα πηγα τη Δευτερα και τελος.Αν χρειαστει, θα παω την αλλη Δευτερα για nst πια.

Εγω νομιζω θα τα καταφερουμε!Για να δουμε...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Αχ το βραδάκι είναι το καλύτερο!! Αλλά ο δικός μου 11.00 ξαπλωνει αφού ξυπνάει 5!! Ωραία θα ήταν να σας προλαβαινα να συναντιομασταν στο μαιευτήριο αλλά το χω πάρει απόφαση πια... Το μόνο που ελπίζω από Δευτέρα μήπως δούμε φως!! Εντωμεταξυ δεν θέλω με τίποτα 11 Σεπτέμβρη γιατί έχει γενέθλια το βαφτιστηρι μας!!! Αυτή η μέρα είναι δική του.. Φοβάμαι μόνο αυτό που αποφεύγεις αυτό παθαίνεις.. Θα δούμε!! Το πήρα και γω απόφαση υπομονή και όποτε θέλει ας έρθει..

Και αφού το θέλεις σου εύχομαι από απόψε να έχεις εξελίξεις με το καλό κούκλα μου!! Μακάρι!!

Ευχαριστω κουκλακι μου,μακαρι να σας εχω νεα!!!

Κι εγω απο Δευτερα σε κοβω να κρατησεις τη μπεμπουλα σου αγκαλια.Υπομονη!

Εχεις δικιο,αν ο αντρας σου ξυπνα τοσο νωρις πως να ακολουθησει ο καημενος τοσο αργα.Το καλο ειναι οτι τωρα πεφτει ο ηλιος πιο νωρις και δροσισε κιολας,αρα κι απο τις 7 καλα ειναι να βγεις για περπατημα.Εμενα στις 7 δεν εχει γυρισει ακομα απο τη δουλεια...

Ποτέ δεν ξέρεις.. Μακάρι να γεννήσεις πριν την πρόκληση.. Φαντασου να πας στον γιατρό την Παρασκευή και να σου πει ο γιατρός τι βλέπω έτοιμη!! Βουρ για μαιευτήριο όπως η Sagia!! Νομίζω είναι το καλύτερο γιατί είσαι και σίγουρη ότι θα γεννήσεις.. Α!! Και μια παράκληση!!! Επειδή σύντομα σας βλέπω να γεννατε κάντε μου την χάρη αν θα μπορείτε βέβαια να μου πείτε και την γνώμη σας για το μαιευτήριο... Και γω σ'αυτο θα πάω αλλά να έχω μια ιδέα!!! Φιλιά πολλά και ελπίζω να χουμε εξελίξεις απόψε!!! Εγώ ξύπνια είμαι ως αργά!!!

Εννοειται θα σου πω ολες τις λεπτομερειες και τα κολπα:tongue:Ο,τι χρειαστεις κι εσυ να με ρωτησεις!

Ζαχιρ τωρα που το θυμηθηκα,δεν εχω παρει π.μ. που μου ειχες πει οτι εστειλες.Το ξαναστειλες?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κουκλακι μου,μακαρι να σας εχω νεα!!!

Κι εγω απο Δευτερα σε κοβω να κρατησεις τη μπεμπουλα σου αγκαλια.Υπομονη!

Εχεις δικιο,αν ο αντρας σου ξυπνα τοσο νωρις πως να ακολουθησει ο καημενος τοσο αργα.Το καλο ειναι οτι τωρα πεφτει ο ηλιος πιο νωρις και δροσισε κιολας,αρα κι απο τις 7 καλα ειναι να βγεις για περπατημα.Εμενα στις 7 δεν εχει γυρισει ακομα απο τη δουλεια...

Εννοειται θα σου πω ολες τις λεπτομερειες και τα κολπα:tongue:Ο,τι χρειαστεις κι εσυ να με ρωτησεις!

Ζαχιρ τωρα που το θυμηθηκα,δεν εχω παρει π.μ. που μου ειχες πει οτι εστειλες.Το ξαναστειλες?

Σευχαριστω αγάπη μου να σαι καλά!!! Καλο βράδυ και με το καλό να έρθει και η δική σας ή ώρα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα απο τη συννεφιασμενη θεσσαλονικη,ωραια να μην εχει ζεστη αλλα κ αυτος ο καιρος ετσι μουντος με ψυχοπλακωνει,απ οτι βλεπω δεν εχουμε αλλα γεννητουρια καμια μας μεχρι σημερα,αχ αυτη η αναμονη,,εγω ημουν αυτη που ελεγα πως θα περασει ο καιρος κ τωρα καθε μερα περιμενω πως θα με ποιασουν οι πονοι πως θα σπασουν τα νερα κ με ποιανει πανικος,δεν παιζομαι,χθες πηγα εκανα τις τελευταιες εξετασεις κ την καλλιεργ κολπιου για το β στρεπτοκοκο κ μονο που εκατσα στην καρεκλα μ εποιασε ενα πραγμα......κ λεω καταλαβα πως θα ειμαι οταν γενναω,προσπαθω να το βγαλω αυτο το φοβο κ τον πανικο απο μεσα μου για να ειμαι εκεινη την ωρα συνεργασιμη,38 εβδομαδων ακριβως σημερα,,,αντε να δουμε

Καλημερα κοριτσάκια. Λενακι να σου ζήσει!!!!! Φραουλιτσα μου μην ανυπομονεί τοσοβρε!!!!Θα έρθει!!! Και δε θα μείνεις μόνη.Είμαι κιεγωεδω!!! Μάλλον τελευταία του Σεπτέμβρη.Βέβαια ποτεδεν ξέρεις....Σήμερα ξαναπαωκαιγια nst και για κολπική.Πονάει τόσο αλήθεια;;; Ανδρομεδα;;;;; Γεννήσεις;;; Μακάρι.Ανναι οταν μπορεσεις μπες να μας πεις.Ειδικά αποσενα που γεννάνε στο ίδιο νοσοκομείο και με τον ίδιο γιατρό αναμενωπως και πως!!! Ζαχίρ και mommy to be αναμένουμε!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!δεν ειχα ενα αλλιωτικο βραδυ οπως ευχηθηκες μαμμυ!!!χαχα!!το στομαχι μου νιωθω να με ποναει μονο απο χθες.σημερα θα φτιαξω εναν κορμο να χω να τρωω μεχρι να γεννησω!!τον εχω λιγουρευτει!

Φραουλιτσα ναι θα σου πουμε νεακια απο το ιασω εννοειται..εγω την προηγουμενη φορα εμεινα πολυ ευχαριστημενη!να δουμε και τωρα!λες αυριο να παω γιατρο και ναναι ολα ετοιμα εκει κατω;;μακαρι!!!οπως και ναχει θελω να βαλω τα πλυντηρια μου να καθαρισω σπιτι ναμαι ετοιμη για μια ακομη φορα!

Παντως Μαμμυ αισιοδοξη σε βλεπω μπραβο!

BeZCp3.png

06/07/2013

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!

Καλέ λίγες μέρες λείπω και πήρατε φορά με τα γεννητουρια!!!τι ωραία!!!! Κασσιόπη,didi,audette,λενακι να μας ζήσουν!!να είναι γερά και τυχερά!!!εύχομαι και στις επόμενες να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά με ένα πόνο η κ με κανένα!!!γίνεται και αυτό όπως ειδατε!! :-)

Να σας πω τα νέα μας γιατι για κάποιο λόγο ενώ το μωρό ακόμα κοιμάται συνέχεια,δεν έχω χρόνο για τπτ.ξεκινήσαμε λίγο περίεργα αλλά όλα πήγαν καλά..ο μικρός μπήκε στο στήθος την ώρα που με έραψε ο γιατρός..καταχαρηκα!μετά όμως με ενημέρωσαν ότι έκανε ταχυπνοια και μπήκε στη θερμοκοιτιδα για λίγο.το λίγο έγινε 2 μερες προληπτικά κυριως μέχρι που έκανε φασαρία ο γιατρός μου και μας τον εδωσαν.ευτυχώς έβγαζα γάλα και του το έδιναν με ένα καθετηρακι οπότε ο θηλασμος δε χάθηκε.δε το πιστεύω ότι έγινε αυτό αλλά μαζευαν ακόμα και τιςσταγονες απτο πρωτογαλα και του τις έδωσαν μπροστά μου..μπράβο τους!

Μετά ήρθαμε σπιτάκι μας με λίγο ίκτερο και μας είπαν να τον παρακολουθούμε.Σήμερα θα πάμε να του κάνουν μια μέτρηση καλού κακού.αυτά κορίτσια τα περίεργα.κατά τα άλλα είναι μια χαρά ο μπεμπούλης..είναι κούκλος,γλυκας θέλω όλη την ώρα να τον έχω αγκαλια.με το ζόρι τον αφήνω.θηλαζει κάθε 2 ώρες που πρέπει να τον ξυπνάω γιατί έχει κ λίγη υπνηλία λόγω ίκτερου,όταν του πέσει δε ξέρω πως θα πάει!από πάνες γίνεται χαμός.. Τον ξεντυνω και μέχρι να τον καθαρίσω και να ανοίξω την καθαρή πάνα έχει κατουρησει τα πάντα,τον πλενω και κάνει κακά και ξανά μανα τα ίδια..πολύ γέλιο!(προς το παρόν..χαχα)

Αυτά κορίτσια μου εσείς κάντε λίγη υπομονή βρε ανυπομονες!!!τπτ δεν έμεινε!πλησιάζει η ώρα!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...