Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα σας :-) lenaki μου να σου ζησει,μπραβο που πηγαν ολα τελεια :-). Οταν μπορεις κ εισαι καλα να μας πεις λεπτομεριες.εγω εχω να κανω σημερα κοριτσια καλλιεργ κολπικου,λογικα το κανουμε ολες ε;αχ κ δε θελω να με πειραζουν εκτος απ το γιατρο μου εκει....συγνωμη γ αυτο που θα ρωτησω τωρα,απ εξω δεν παιρνουν υγρο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Γεννησαμε χθες!!!!! 3100 ο μπουμπουκος μου. Εσπασαν τα νερα κατα τις 14.30 και γεννηθηκε στις 20.00 με επισκληριδιο. Ολα πολυ καλα!!! Ειναι τελειος. Θα ξαναμοω να σας πω λεπτομερειες. Φιλακιαααααααα!!!!

Καλημερα Λενακι!Να σου ζησει ο μπεμπουλης!!!Να τον χαιρεστε και να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!Περιμενουμε λεπτομερειες!Φιλακια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπερα κοριτσια!καμια κινηση τπτ;;εγω τα ιδια αλλη μια μερα περασε!

Μην ανησυχειτε πολυ για την εμπεδωση το πιο πιθανο ειναι την ωρα της γεννας να γινει εμενα με την κορη μου ετσι εγινε και δεν ειχε και τη σωστη σταση κοιταζε πλαγια το κεφαλαι της αλλα τελικα γυρισε μπρουμυτα,οποτε μαμμυ μην αγχωθεις και συ φραουλιτσα!

Λιτσα για τη βλεννα που λες εγω αυτες τις εχω καθε μερα ασπρο κιτρινες,ασπρες αναλογα ειναι απο τον τραχηλο εκκρισεις για να μη μπουν μικροβια.η αλλη βλεννα,το πωμα που λεμε θαναι ροζε ή καφετουλι κοκκινακι καπως αλλιως!

Καλημερα κοριτσακι μου.Για να δουμε ποτε σκοπευουν να βγουν τα ζουζουνια μας...σηκωνομαι διαλυμενη για τουαλετα καθε βραδυ...

Τι γινεται θα παρουμε κι εμεις σειρα??? Τα επομενα κοριτσια στη σειρα αρχιζουν να προσπερνουν!!!

Ασε που οσο περναει ο καιρος ανεβαινει και η ζυγαρια.Ας με σταματησει καποιος!!!:shock::mrgreen::mrgreen:

Ασε ο μπεμπουλινος γυρισε ανασκελα τωρα στο τελος και με στενοχωρησε λιγο.Διαβασα ομως οτι στη γεννα μπορει να ξαναγυρισει μπρουμυτα και το ελπιζω.Ελεγα μηπως εκανα την ασκηση στα τεσσερα που κανουν για να γυρισουν μωρο με ισχιακη προβολη αλλα φοβαμαι μην του χαλασω χειροτερα σταση...:rolleyes:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Λενακι να σου ζησει!!!αναπαντεχα ειδες;;μπραβο γρηρορος τοκετος!!!!!!!!!!

Μαμμυ μου τι γινεται εδω περα θα μας περασουν ολες;;;;σμρ παλι εχω πονους περιοδου νιωθω οτι αδιαθετω συνεχεια..τι θα γινει;;θα ενταθουν οι πονοι αντε!ναι καταλαβαινω οτι στενοχωρηθηκες με τη θεση του μπεμπη αλλα θα αλλαξει λογικα!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06..............21/08......Κοριτσάκι ....κ.τ .... 3100 γρ
  2. mariposita...........31/08.......Αγοράκι.......κ.τ
  3. Sagia......................02/09.......Αγοράκι .....φ.τ .....2960 γρ
  4. Κασσιόπη............??????.......Αγοράκι......φ.τ .... 4100 γρ
  5. audette17..............06/09......Κοριτσάκι...φ.τ .....2900 γρ
  6. Didi89...................08/09........Αγοράκι....φ.τ .....3380 γρ
  7. lenaki86................08/09.....Αγοράκι ......φ.τ ......3100 γρ

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  2. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  3. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

4. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  5. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  6. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  7. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  8. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  9. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  10. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  11. Lefki.............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Γεννησαμε χθες!!!!! 3100 ο μπουμπουκος μου. Εσπασαν τα νερα κατα τις 14.30 και γεννηθηκε στις 20.00 με επισκληριδιο. Ολα πολυ καλα!!! Ειναι τελειος. Θα ξαναμοω να σας πω λεπτομερειες. Φιλακιαααααααα!!!!

Μπράβο lenaki!!! Να σου ζήσει ο γιοκας!!! Γερό να είναι το μωράκι σου και τυχερό!! Καλούς θηλασμούς να έχετε!!

zZWsp2.png398Mp3.png

mommy to be και Ζαχίρ τι γίνεται βρε κορίτσια; Μην ανησυχείτε πάει σε μερικά μέρες φτάσατε!!! Πόσο έχει σκοπό να σας άφησε μετά την πητ; Εμένα μόνο μια μέρα είπε οπότε οκ!!!

Αχ τελευταία θα μείνω το βλέπω και θα μιλάω μόνη μου... Ερώτηση για όλες σκεφτόμουν να βάζαμε και βάρος στα μωράκια τι λέτε; Μίλησα και με την μαία, νωρίς την πήρα την γυναίκα, και μου είπε αν θέλω να βρεθούμε. Αν προλάβω θα το κανονίσω. Το πρωί που σηκωθηκα ένιωθα ένα εξογκωμα ψηλά στην κοιλιά και λέω πάει γύρισε με το κεφαλι πάνω... Τελικά κάτι άλλο είναι γιατί τον λοξυγγα τον νιώθω χαμηλά!!!

mommy to be μην στεναχωριεσαι θα ξαναγυρισει στην σωστή θέση!!! Τελικά όσο πιο λίγα ξέρουμε τόσο καλύτερα... Δεν ρωτάς και την μαία του γιατρού σου αν έχει κάποια συμβουλή; Και για εμπέδωση και για τον τοκετό; Όλο και κάτι ξέρουν!!!

Ζαχίρ και γω έχω πονάκια περιόδου συνέχεια και ειδικά χτες έντονα αλλά προκοπή δεν βλέπω!!! Μακάρι σήμερα να χουμε νέα και από σας και είναι ωραία ημερομηνία 09/09!! Για να δουμε...

zZWsp2.png398Mp3.png

Κι εγω φοβαμαι κ ανησυχω που μου ειπε ο γιατρος προχθες οτι στραβοκαθεται η μπεμπα,ενω εχει εμπεδωθει μεσα στη λεκανη κανονικα κ δεν προκειται να αλλαξει θεση ειπε,αλλα μ ανησυχει που εχει αντιθετα το κεφαλι,αχ δε θελω να σκεφτω οτι θα κανω καισαρικη,δεν το ανεφερε καν βεβαια,επησης οπως σας ειπα το βαρος με προβληματισε που ηταν 2880 ενω την προηγ βδομαδα ηταν 3070,αυτο ειπεπως ειναι επηδη ειχε αλλη σταση κ αλλαζει λεει το βαρος,εχω κ εγω πολλα πονακια κ πετρωματα αλλα μπα....παρασκευη εχω κ καρδιοτοκογραφο

Φραουλιτσα ναι μπορουμε να βαλουμε και βαρος στη λιστα,φτ ή καισαρικη επισης.δεν ξερω που θα παει αλλο με τα αγορακια μας καταβολευτηκαν μεσα!!ειπα να αλλαξω διαθεση και να παω τα σημερινα πονακια ως προμηνυμα οτι μεχρι αυριο θα γεννησω!!χαχα καλο ε;;αλλιως παρασκευη απογευμα εχω ραντεβου στο γιατρο μουπε αν δει οτι εχω διαστολη,ο τραχηλος ειναι μαλακος,σαββατο πρωι ακριβως στην πητ δλδ να μπουμε με προκληση.αν δει ομως οτι δεν ακομη θα με αφησει κι αλλες μερες φανταζομαι γυρω στις 3-5 μερες ακομη τι να πω!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Φραουλιτσα ναι μπορουμε να βαλουμε και βαρος στη λιστα,φτ ή καισαρικη επισης.δεν ξερω που θα παει αλλο με τα αγορακια μας καταβολευτηκαν μεσα!!ειπα να αλλαξω διαθεση και να παω τα σημερινα πονακια ως προμηνυμα οτι μεχρι αυριο θα γεννησω!!χαχα καλο ε;;αλλιως παρασκευη απογευμα εχω ραντεβου στο γιατρο μουπε αν δει οτι εχω διαστολη,ο τραχηλος ειναι μαλακος,σαββατο πρωι ακριβως στην πητ δλδ να μπουμε με προκληση.αν δει ομως οτι δεν ακομη θα με αφησει κι αλλες μερες φανταζομαι γυρω στις 3-5 μερες ακομη τι να πω!

Αν βολευτηκαν λέει... Για να δούμε!! Εύχομαι να μην χρειαστεί να περιμένετε και να αρχίσει σιγά σιγά η διαδικασία!!! Όπως και να έχει μέσα δεν μπορούν να μείνουν οπότε.. Απλά μας παιδευουν λιγάκι... Μας κάνουν ντροπες :P Υπομονή, πιστεύω αν σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε ίσως γίνει κάτι.. Και γω έχω 10 μέρες ακόμα να δω πως θα αντέξω... Και με έχει πιάσει και βαρεμάρα και δεν θέλω τίποτα!!! Όση γκρίνια δεν είχα μου βγήκε τώρα. Μπορεί να είναι και οι ορμόνες δεν ξέρω...

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω φοβαμαι κ ανησυχω που μου ειπε ο γιατρος προχθες οτι στραβοκαθεται η μπεμπα,ενω εχει εμπεδωθει μεσα στη λεκανη κανονικα κ δεν προκειται να αλλαξει θεση ειπε,αλλα μ ανησυχει που εχει αντιθετα το κεφαλι,αχ δε θελω να σκεφτω οτι θα κανω καισαρικη,δεν το ανεφερε καν βεβαια,επησης οπως σας ειπα το βαρος με προβληματισε που ηταν 2880 ενω την προηγ βδομαδα ηταν 3070,αυτο ειπεπως ειναι επηδη ειχε αλλη σταση κ αλλαζει λεει το βαρος,εχω κ εγω πολλα πονακια κ πετρωματα αλλα μπα....παρασκευη εχω κ καρδιοτοκογραφο

Αφού εμπεδωθηκε μην σε νοιάζει τίποτα!! Θα στριψει εκείνη την ώρα!!! Είδες που ανησυχουσες για την εμπέδωση; Κοντευουμε και ακόμα δεν έχουν εμπεδωθεί!!! Και με το βάρος το βγάζουν από τις μετρήσεις οπότε δεν είναι στάνταρ. Όσο δεν ανησυχεί ο γιατρός σου χαλαρά και συ!!! Έλα τον φάγαμε τον γάιδαρο σχεδόν, αυτή η παλιό ουρά μας έμεινε παναθεμα την!!:twisted:

zZWsp2.png398Mp3.png

Αφού εμπεδωθηκε μην σε νοιάζει τίποτα!! Θα στριψει εκείνη την ώρα!!! Είδες που ανησυχουσες για την εμπέδωση; Κοντευουμε και ακόμα δεν έχουν εμπεδωθεί!!! Και με το βάρος το βγάζουν από τις μετρήσεις οπότε δεν είναι στάνταρ. Όσο δεν ανησυχεί ο γιατρός σου χαλαρά και συ!!! Έλα τον φάγαμε τον γάιδαρο σχεδόν, αυτή η παλιό ουρά μας έμεινε παναθεμα την!!:twisted:

Μου εδωσες μεγαλη ανακουφηση τωρα,εχει εμπεδωθει ναι αυτο ειναι καλο,τωρα περιμενω,οπως ολες φανταζομαι,συνεχεια λεω σημερα θα με ποιασουν οι πονοι αυριο θα με ποιασουν κ τιποτα,οι κλοτσιες πανε κ ερχονται,στον καρδιοτοκογραφο μπορουν να καταλαβουν ποτε γεννας;(χαζη ερωτηση ξερω)

mommy to be και Ζαχίρ τι γίνεται βρε κορίτσια; Μην ανησυχείτε πάει σε μερικά μέρες φτάσατε!!! Πόσο έχει σκοπό να σας άφησε μετά την πητ; Εμένα μόνο μια μέρα είπε οπότε οκ!!!

Αχ τελευταία θα μείνω το βλέπω και θα μιλάω μόνη μου... Ερώτηση για όλες σκεφτόμουν να βάζαμε και βάρος στα μωράκια τι λέτε; Μίλησα και με την μαία, νωρίς την πήρα την γυναίκα, και μου είπε αν θέλω να βρεθούμε. Αν προλάβω θα το κανονίσω. Το πρωί που σηκωθηκα ένιωθα ένα εξογκωμα ψηλά στην κοιλιά και λέω πάει γύρισε με το κεφαλι πάνω... Τελικά κάτι άλλο είναι γιατί τον λοξυγγα τον νιώθω χαμηλά!!!

mommy to be μην στεναχωριεσαι θα ξαναγυρισει στην σωστή θέση!!! Τελικά όσο πιο λίγα ξέρουμε τόσο καλύτερα... Δεν ρωτάς και την μαία του γιατρού σου αν έχει κάποια συμβουλή; Και για εμπέδωση και για τον τοκετό; Όλο και κάτι ξέρουν!!!

Ζαχίρ και γω έχω πονάκια περιόδου συνέχεια και ειδικά χτες έντονα αλλά προκοπή δεν βλέπω!!! Μακάρι σήμερα να χουμε νέα και από σας και είναι ωραία ημερομηνία 09/09!! Για να δουμε...

Να σου πω την αληθεια εχουμε αρχισει να ανυπομονουμε απο νωρις ολες και αυτο δε βοηθαει την ψυχολογια.Πρεπει να ειμαστε ζεν...ουσιαστικα εγω απο σημερα μεχρι την αλλη Τεταρτη ειναι πιθανοτερο να γεννησω...Μου το ειχε πει ο γιατρος αλλα το βαρος και η ανυπομονησια με τριβελιζουν.Μονο λιγες μανουλες γεννουν ακριβως στη πητ και οι υπολοιπες φτανουν στις 39 και 4 με 40 εβδομαδεςκαι 4 μερες.Φυσικα μετα την πητ θελει πιο στενη παρακολουθηση και δεν ευχομαι σε καμια μας να την περασει,αλλα να ξεμπερδευουμε ολες μεχρι τοτε.Παντως ουτε η εμπεδωση ουτε οι πολλοι πονοι περιοδου ειναι απαραιτητοι.Βεβαια αν υπηρχαν θα μας εδιναν σημα οτι ειμαστε πολυ κοντα,αλλα μπορει ολα να γινουν ξαφνικα,μεσα σ'ενα βραδυ;)Εμεις χτυπα ξυλο αν δε γεννησω μεχρι Σαββατο,εχουμε πει να παω τη Δευτερα για καρδιοτοκογραφο και αποφασιζουμε.Αλλα πιστευω θα εχω γεννησει νωριτερα;)

Κι αφου τα ξαναεξηγησα επιστημονικα στον εαυτο μου παλι,μπορω να αρχισω να ξανανυπομονω???χαχαχα:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06..............21/08......Κοριτσάκι ....κ.τ .... 3100 γρ
  2. mariposita...........31/08.......Αγοράκι.......κ.τ
  3. Sagia......................02/09.......Αγοράκι .....φ.τ .....2960 γρ
  4. Κασσιόπη............??????.......Αγοράκι......φ.τ .... 4100 γρ
  5. audette17..............06/09......Κοριτσάκι...φ.τ .....2900 γρ
  6. Didi89...................08/09........Αγοράκι....φ.τ .....3380 γρ
  7. lenaki86................08/09.....Αγοράκι ......φ.τ ......3100 γρ

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  2. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  3. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

4. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  5. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  6. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  7. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  8. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  9. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  10. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  11. Lefki.............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

Σουπερ φραουλιτσα!Μπραβο!Κρατησε μου ενα απο τα αμεσως δυο επομενα νουμερα!!!Ζαχιρ κανω ηδη κρατηση!!!Ας πιασουμε σειρα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Σουπερ φραουλιτσα!Μπραβο!Κρατησε μου ενα απο τα αμεσως δυο επομενα νουμερα!!!Ζαχιρ κανω ηδη κρατηση!!!Ας πιασουμε σειρα!!!

Καρδιά μου αν θες σε βάζω ποια μέρα θες; Σήμερα επειδή δεν μπήκες για αρκετή ώρα λέω γεννησες!! Υπομονή!!! Βασικά εμένα με εχει πιάσει βαρεμάρα!! Βαρέθηκα να περιμένω.. Και όσο μου λένε όσο μένει τόσο καλύτερο για το μωρό τόσο τσαντιζομαι!! Και κάτι τέτοια τα έχω πει και γω..:mrgreen:

Μίλησα και με την μαία και τί μου είπε;;;; Περπάτημα 4 ώρες την ημέρα!!!!! 2 το πρωί και 2 το απόγευμα. Εγώ περπαταω το πολυ μια ώρα και αυτή την εβδομάδα!! Μολις αρχίσω να περπατάω σκληραινει η κοιλιά μου και με δυσκολεύει και θέλω και τουαλέτα.. Θα το προσπαθήσω. Για τις συσπάσεις της γεννας μου είπε θα σκληραινει η κοιλιά και θα έχω έναν γλυκό πόνο χαμηλά σαν πόνο περιόδου, ε από αυτά έχουμε οπότε κάτι κάνουμε και μεις!!! Πάντως μου έκανε καλή εντύπωση και μου άρεσε που είπε ότι στόχος μας είναι ο φυσιολογικός τοκετός και ειδικά ο φυσικός!!!

Πάντως εγώ σας έχω σιγουρες μέχρι αύριο κάτι θα έχει γίνει!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...