Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Audette!!!! Να σου ζήσει η μικρή!! Να την χαίρεστε!! Τι όμορφα!! Όταν μπορέσεις να ξαναμπείς πες μας λεπτομέρειες!! Πως νιώθεις τώρα?

Διαβάζω γεννητούρια και βάζω τα κλάματα!!! Παραέγινα ευαίσθητη!!

Άστα Didi μου αλλάξανε πάλι ημερομηνία στο doppler και η γιατρός κρατάει αυτή και δεν έχω διορθώσει το tickeraki. Αν μέχρι 16 δεν έρθει φυσιολογικά, 17 το πρωί πάω με την βαλίτσα μου σαν κυρία να γεννήσω! Και όπως το κόβω θα πάω με ραντεβού.. :/ Από εσένα θα ακούσουμε ευχάριστα σύντομα από όσο φαίνεται!! Έχει δρομολογηθεί!

Καλε εσενα ολο την πητ σου αλλαζει?Σου βγαινει μεγαλυτερο στους υπερηχους?Ποσο βαρος εχει τωρα το μικρουλι σου?

Ντιντι βλεπω να εισαι η επομενη!!πολυ θετικα σημαδια ολα αυτα!!!!!!!!!!!

Αχ ρε κοριτσια εγω δεν αντεχω αλλο!!!Μομμυ σε αντιθεση με εσενα περασα ενα σ/κ μεστην απαισιοδοξια..με επηρεασε το γεγονος που την πεμπτη μουπε ο γιατρος οτι εχουμε ακομη και δεν ειχα ορεξη να κανω τπτ.εχω αρχισει να αγχωνομαι να πανε ολα καλα και αν ερθει απο μονο του οχι με προκληση!!!θεωρητικα ειμαστε οι επομενες της λιστας τι λες πως μας βλεπεις;;θα συναντηθουμε ιασω;;εσυ εχεις σμρ ραντεβου ε;;ειναι που ο γιατρος εχει καταλαβει οτι δεν εισαι ευκολο γκομενακι και θελει να περιενει πριν κανει κινηση!!χαχα!!!ε σμρ δεν την γλιτωνεις!!!!!!!!!!!ουτε εσυ ντιντι!!!παντως ρε κοριτσια με την εξεταση νιωθεις οτι το χερι θα σου βγει απο το στομα!

Γιατι βρε κοριτσακι μου ετσι?Ασε τη λεει ο ντοκ,ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησουμε μεσα στη βδομαδα.Σε καθε περιπτωση,δεν μπορουν να μεινουν για παντα στην κοιλιτσα μας!Εσυ εχεις και κανενα συμπτωμα,εγω τι να πω που δεν καταλαβαινω τιποτα...Εννοειται πως θα τα πουμε ιασω,εδω που φτασαμε μη γενναμε και σε διπλανα δωματια!Ευχαριστησου τις στιγμες με την κορακλα σου τωρα που εχει αποκλειστικοτητα!

Ελα ρε συ τοσο βαθια παει το χερι...ωχ εχω και ξεσυνηθισει να μπαινοβγαινουν πραγματα εκει τοσο καιρο:cool:...χαχαχα

[quote name=Didi

Εγώ πέρασα όλο το βράδυ με μαύρο ύπνο' date=' χαχα!

Αγχώθηκα, αλλάξαμε και μεριές στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να βολευτώ.

Όλη νύχτα είχα πετρώματα και πόνους περιόδου. Από συσπάσεις τίποτα ιδιαίτερο.

Σήμερα ξύπνησα με πολλά υγρά, αλλά όχι αμνιακό. Έχω πάλι καφέ και σταγόνες κόκκινες. Περιμένω τον άντρα μου να πάμε γιατρό να μου βάλει χέρι (θέλει να δει πού βρισκόμαστε) και μετά στο μαιευτήριο για νστ.

Άγχος, γιατί να μπεις με πρόκληση, καλή μου; Είναι νωρίς ακόμα! Δοκίμασε να τρως και 6 αποξηραμένους χουρμάδες κάθε μέρα. Φημολογείται ότι βοηθάει τον τράχηλο να μαλακώσει.

Όσο για τις πάνες, εξαρτάται πόσο σου βγάζει ο υπέρηχος το μωρό.

Μανούλα, καλά κάνατε και είδατε φίλους! Ξεκουραστείτε να ανακτήσετε δυνάμεις!

Παρακάλεσέ τον να σου βάλει χέρι! Μπορεί να τον ρίξεις χαχαχα!

Για τον καρπιαίο σωλήνα δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, κανένα παυσίπονο βοηθάει;[/quote]

Πως εισαι τωρα κοριτσακι μου?Εκανες nst? Εγω σου λεω το βραδυ θα εχεις εξελιξεις!

Κιεγω δεν καλοκοιμηθηκα το βραδυ γι'αυτο εριξα ενα 3ωρο υπνακο πριν λιγο!

Για το μουδιασμα τπτ δε μπορω να κανω τωρα,παρακαλαω με το που θα γεννησω να σταματησει!

Mommy κι εγω αυτο πιστευω!!να ακολουθησουμε το παραδειγμα της κι εμεις!!μολις σιδερωσα 3 πλυντηρια εκανα γενικη και τα 2 μπανια σφουγγαρισα ολο το σπιτι,επλυνα μπαλκονι,περπαταω καθε απογευμα ε τι αλλο να κανω πια;;θα βγει θηριακι ο μπεμπης!παω να μπω για ενα μπανιο με αφρολουτρο τωρα γιατι εκανα ηδη με ιδρωτα και δε λεει!

Εγω τις εκανα τις περισσοτερες δουλειες και τωρα θα αρχισω να βαριεμαι...λιγο σιδερο εχει μεινει μονο.Περπατα οσο μπορεις!Θα τα καταφερουμε!:-D

Κοριτσάκια μου γεια σας.Τι κάνετε?Να σας ζήσουν μανούλες σε όσες γεννήσατε και με το καλό στις υπόλοιπες.Άντε πλησιάζει καιρός σιγά σιγά.Η Κασσιόπη μας γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 4100 παρακαλώ.Είναι μια χαρά και αυτή και το μπεμπάκι της.Λεπτομέρειες θα μας πει μόλις τακτοποιηθεί κ αυτή.

Η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να μπω να διαβάσω νέα σας,γιατί έχουμε ένα τρέξιμο,αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε σε μια σειρά.Εγώ δε θήλασα κορίτσια γιατί δεν κατέβασα γάλα και γενικά δε με βοήθησε καμία μαία απο την κλινική.Δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη στο 80 τοις εκατό απ τη συμπεριφορά τους.Τελοσπάντων,τελός καλά όλα καλά.Το μπεμπάκι μεγαλώνει και ζουζουνεύει.

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες :-D:grin::-D:grin:

Να της δωσεις τις ευχες μας Μαρια μου!Να σας ζησουν τα μωρακια σας.

Πως πατε απο υπνο?Την ειδε παιδιατρος τη μπουμπου να μας πεις καμια συμβουλη η οχι ακομα?Φανταζομαι θα εχει παρει και βαρος με το ξενο γαλα.

Παντως αν θες μπορεις να το προσπαθησεις ακομα με τον θηλασμο.Να καλεσεις μαια σπιτι να σε βοηθησει να κανεις επαναγαλακτισμο.Αν θες να σου στειλω με πμ καποια σχετικα αρχεια που εχω δει.

Η mariposita τι να κανει με το μπεμπακι της κι αυτη?Τα υπολοιπα κοριτσια?Υπαρχουν κοριτσια στο πινακακι που δεν ξερουμε τι κανουν,ας μπουν κι αυτες να μας πουν.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άγχος, κανονικά η ΠΗΤ βγαίνει από τον υπέρηχο της 9ης εβδ., δεν θα έπρεπε να σου αλλάξει ημερομηνία από όσα μου λέει η δική μου γιατρός... Άντε κοντοζυγώνεις κι εσύ!

Κασσιόπη μου, να σου ζήσει το ζουζούνι σου!

Μπέμπες, εγώ έχω ήδη διαστολή 2. Η γιατρός με περιμένει τις επόμενες 2-3 μέρες!!

Το νστ ήταν καλό, δεν έδειξε τίποτα σοβαρό, αλλά συνεχίζει το αιματάκι μου και έχω ψιλοσυσπάσεις τώρα. Ακόμη όμως δεν χρονομετρώ.

tt1e3

Άγχος, κανονικά η ΠΗΤ βγαίνει από τον υπέρηχο της 9ης εβδ., δεν θα έπρεπε να σου αλλάξει ημερομηνία από όσα μου λέει η δική μου γιατρός... Άντε κοντοζυγώνεις κι εσύ!

Μπέμπες, εγώ έχω ήδη διαστολή 2. Η γιατρός με περιμένει τις επόμενες 2-3 μέρες!!

Το νστ ήταν καλό, δεν έδειξε τίποτα σοβαρό, αλλά συνεχίζει το αιματάκι μου και έχω ψιλοσυσπάσεις τώρα. Ακόμη όμως δεν χρονομετρώ.

Αυτα ειναι!Εισαι στο 2 κι ουτε που το καταλαβες!Ολα σουπερ,με το καλο!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Audette, να σου ζήσει η μπεμπούλα!!! Πολλά ρουφηχτά φιλάκια να της δώσεις!!!

Κασσιόπη, να χαίρεσαι τον αγόραρό σου!!! Περιμένουμε νεότερα!!!

Didiiii, με το καλό!!! Να με κρατάς ενήμερη στο φβ αν γεννήσεις!!! Πρέπει να δούμε και ποια θα αναλάβει το πινακάκι!

OkoIp3.png

Να σας ζήσει audette μου και Κασσιόπη!!!!!! Αχ κοντευουμε όλες.εγώ όλα καλά.από συσπάσεις και τέτοια τίποτα.Την Πέμπτη πάλι nst και κολπική εξέταση που θα είμαι 37+1.didi λες να σαι ή επόμενη; Ανδρομεδα εσύ ειδικά αν γεννήσεις και όταν μπορεσεις ενημέρωσε μιας και έχουμε τον ίδιο γιατρό ε;Φιλάκια σε όλες σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Να χαίρονται τα κορίτσια τα παιδάκια τους!!!

Κορίτσια νομίζω ότι αυτή η αναμονή είναι δύσκολη. Που θα πάει θα περάσει. Ξυπνάω το πρωί και λέω λες να γεννήσω σήμερα. Εγώ αύριο το πρωί έχω nst. Πρώτη φορά θα κάνω για να δούμε.

Ευτυχώς άρχισε και δροσίζει και είναι λίγο καλυτερα τώρα. Το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο δεν κουνηθηκα απο το σπίτι και έχω πολύ μργάλο πρόβλημα με τον υπνι.

Θα σας ενημερώσω και αυριο το πρωί. Δεν ξέρω βέβαια τι ακριβώς θα πει αυτή η εξέταση. Καλό σας βράδυ και εύχομαι να κοιμηθούμε λίγο σήμερα:P Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες:P:p:p

Ντιντι τι τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο ε ναι με τοσα σημαδια σιγουρα εισαι η επομενη!!με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!

Εγω κοριτσακια με ολες τις ανησυχιες μου ενιωθα οτι ο μικρος δεν ειναι τοσο δραστηριος και πηρα το γιατρο και πεταχτηκα απο το ιατρειο του ευτυχως ειναι 2 λεπτα με το αμαξι κι εκανα καρδιοτοκογραφο κι ολα καλα..λεω στον μπεμπη ρεζιλι με εκανες με το που ηρθαμε στο γιατρο κουνιοταν συνεχεια κι ο γιατρος με κοροιδεψε μου λεει ναι ναι δε κουνιεται καθολου παμε επειγουσα καισαρικη..

Μομμυ θα σου στειλω πμ.

Μαρια τελεια τα νεα της Κασσιοπης!ανυπομονουμε να ακουσουμε την ιστορια της!!οσο για το θηλασμο εαν το επιθυμεις πολυ οντως μπορεις να κανεις επαναγλακτισμο και να τα καταφερεις τωρα πουσαι λεχωνα ακομη σιγουρα!!

Μομμυ πηες στο γιατρο;;

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Ντιντι τι τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο ε ναι με τοσα σημαδια σιγουρα εισαι η επομενη!!με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!

Εγω κοριτσακια με ολες τις ανησυχιες μου ενιωθα οτι ο μικρος δεν ειναι τοσο δραστηριος και πηρα το γιατρο και πεταχτηκα απο το ιατρειο του ευτυχως ειναι 2 λεπτα με το αμαξι κι εκανα καρδιοτοκογραφο κι ολα καλα..λεω στον μπεμπη ρεζιλι με εκανες με το που ηρθαμε στο γιατρο κουνιοταν συνεχεια κι ο γιατρος με κοροιδεψε μου λεει ναι ναι δε κουνιεται καθολου παμε επειγουσα καισαρικη..

Μομμυ θα σου στειλω πμ.

Μαρια τελεια τα νεα της Κασσιοπης!ανυπομονουμε να ακουσουμε την ιστορια της!!οσο για το θηλασμο εαν το επιθυμεις πολυ οντως μπορεις να κανεις επαναγλακτισμο και να τα καταφερεις τωρα πουσαι λεχωνα ακομη σιγουρα!!

Μομμυ πηες στο γιατρο;;

Απο το αγχος σου σε κοροιδευει κι ο μπεμπης!

Εμενα ο γιατρος μου την εσπασε για πρωτη φορα σημερα...δοκιμαζε ενα νεο μηχανημα για υπερηχους και μου εβγαλε το παιδι λιγοτερο βαρος απο την προηγουμενη φορα!Με ειδε που φρικαρα και ξανακανε τις μετρησεις και μου τον εβγαλε τελικα παραπανω κατα 50 γραμμαρια μονο μεσα σε δυο εβδομαδες...μου λεει μπορει η προηγουμενη μετρηση να ηταν λιγο μεγαλυτερη και οτι υπαρχει αποκλιση 10% καθε φορα στις μετρησεις.Τι να πω,ο ιδιος δεν ανησυχει,το παιδι αιματωνεται καλα και ο πλακουντας ειναι στο 2 ακομα.Αν δεν εχω γεννησει μεχρι τις 12 θα παω ξανα για nst και βλεπουμε.Εκανε και στροφη ο μπεμπης και κοιταει με το κεφαλι προς την κοιλια μου,ευτυχως που εχει μπει στα κοκαλα της λεκανης απο την προηγουμενη φορα!Δε θα βγει,θα του φαω τα μπουτακια...:lol:

Κι ετσι οπως με ξενερωσε ο ντομ ηθελε μετα να μου βαλει και χερι!!!Του λεω ειναι απαραιτητο?Μου λεει οχι ακομα,αν περασουμε την πητ μπορει να ερεθισουμε λιγο τον τραχηλο τοτε.Κι ετσι τον απεφυγα ξανα!Ουστ!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Εμενα ο γιατρος μου την εσπασε για πρωτη φορα σημερα...δοκιμαζε ενα νεο μηχανημα για υπερηχους και μου εβγαλε το παιδι λιγοτερο βαρος απο την προηγουμενη φορα!Με ειδε που φρικαρα και ξανακανε τις μετρησεις και μου τον εβγαλε τελικα παραπανω κατα 50 γραμμαρια μονο μεσα σε δυο εβδομαδες...μου λεει μπορει η προηγουμενη μετρηση να ηταν λιγο μεγαλυτερη και οτι υπαρχει αποκλιση 10% καθε φορα στις μετρησεις.Τι να πω,ο ιδιος δεν ανησυχει,το παιδι αιματωνεται καλα και ο πλακουντας ειναι στο 2 ακομα.Αν δεν εχω γεννησει μεχρι τις 12 θα παω ξανα για nst και βλεπουμε.Εκανε και στροφη ο μπεμπης και κοιταει με το κεφαλι προς την κοιλια μου,ευτυχως που εχει μπει στα κοκαλα της λεκανης απο την προηγουμενη φορα!Δε θα βγει,θα του φαω τα μπουτακια...:lol:

Κι ετσι οπως με ξενερωσε ο ντομ ηθελε μετα να μου βαλει και χερι!!!Του λεω ειναι απαραιτητο?Μου λεει οχι ακομα,αν περασουμε την πητ μπορει να ερεθισουμε λιγο τον τραχηλο τοτε.Κι ετσι τον απεφυγα ξανα!Ουστ!

Πραγματικο ξενερωμα!!τι τα δοκιμαζει τωρα τα νεα μηχανηματα για να αγχωνομαστε παραπανω;;καλα και συ γιατι ειπες οχι για το χερι;;πως θα εχουμε εικονα τωρα;;αμαν ρε μαμμυ!αρα σκοπευει να σε αφησει μετα την πητ και σενα ε;;μαλιστα..πηρες το π.μ;;

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Κοριτσακια μου μπηκα για λιγο για να σας πω τα νεα μου! Γέννησα χθες το μεσημερι μια τελεια μπουμπούκα 2900γρ! Εχουμε ξετρελαθει!

Το σαββατο το βραδυ σπασαν τα νερά και γέννησα χθες με φυσιολογικό τοκετό! Ολα πήγαν τελεια! Θα ξαναμπώ με την πρωτη ευκαιρια! Με υο καλο και στος υπολοιπες και οποία αλλη εχει γεννήσει αυτες τις μερες και δεν μπόρεσα να το διαβαςω να της ζηςει!!! Σας φιλώ γλυκα!

Να σου ζήσει γλυκιά μου!!! Να ναι υγιείς και καλοτυχο!!! Άντε τώρα με το καλό να πάτε και στο σπιτάκι σας!!! Μια χαρά όλα!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου πλέον!!!! Θα την έχεις τρελάνει στις αγκαλιές πια!! Φιλιά πολλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια πήγα και γω στον γιατρό σήμερα αλλά μου χάλασε η διάθεση και γι'αυτο δεν μπήκα νωρίτερα... Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα το μαμούνι και στεναχωρεθηκα... Είναι πιο κάτω από την προηγούμενη φορά αφού τον δυσκόλευε να την μετρήσει αλλά δεν έχει εμπεδωθεί.. Και έριξα τόση δουλειά το Σ/Κ που λέω δεν μπορεί... Και όμως!! Δεν πειράζει, απλά δεν θέλω και καισαρική καθόλου!! Η μπουμπού 2,230 μια χαρά είναι και μου είπε ότι θέλουμε να είναι δραστήρια. Από βδομάδα θα κόψω και τις ενέσεις. Στεναχωρεθηκα λίγο αλλά θα μου περάσει και να γυρίσει μας παιδευσε οπότε...

zZWsp2.png398Mp3.png

Πραγματικο ξενερωμα!!τι τα δοκιμαζει τωρα τα νεα μηχανηματα για να αγχωνομαστε παραπανω;;καλα και συ γιατι ειπες οχι για το χερι;;πως θα εχουμε εικονα τωρα;;αμαν ρε μαμμυ!αρα σκοπευει να σε αφησει μετα την πητ και σενα ε;;μαλιστα..πηρες το π.μ;;

Οχι δεν πηρα κατι...το κοιταξα και προηγουμενως.Ειχα παει για περπατημα...θα οργωσω ολη την Αθηνα και τα περιχωρα!Αυτη τη βδομαδα θα γεννησω,τελος!Αυτοε μου λεει θεωρητικα εχουμε και δυο εβδομαδες μετα την πητ!!!:shock::shock::shock:Στο τσακ κρατηθηκα να του πω να μεινεις εσυ εγκυος μεχρι τοτε,να εχεις χερια ποδια τουμπανο να σε δω!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλέ αστον να σου βάλει χέρι να δεις που βρίσκεστε!! Αν χαλαρώσεις δεν πονας, εγω παίρνω βαθιά ανάσα και δεν έχω πονέσει καμιά φορά!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου!! Οι μετρήσεις δεν είναι και στάνταρ αλλά και στο τέλος δεν παίρνουν βάρος με τον ίδιο ρυθμό ευτυχώς γιατί θα σφηνωσουν στο τέλος....

Άντε Didi μας εφαγες!!! Σύντομα θα τον έχεις και συ στην αγκαλιά σου!!! Με το καλό κοπέλα μου όλα να σου πάνε μια χαρά!! Και να έχεις ένα γερό αγορακι!!

Κοριτσάκια μου γεια σας.Τι κάνετε?Να σας ζήσουν μανούλες σε όσες γεννήσατε και με το καλό στις υπόλοιπες.Άντε πλησιάζει καιρός σιγά σιγά.Η Κασσιόπη μας γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 4100 παρακαλώ.Είναι μια χαρά και αυτή και το μπεμπάκι της.Λεπτομέρειες θα μας πει μόλις τακτοποιηθεί κ αυτή.

Η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να μπω να διαβάσω νέα σας,γιατί έχουμε ένα τρέξιμο,αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε σε μια σειρά.Εγώ δε θήλασα κορίτσια γιατί δεν κατέβασα γάλα και γενικά δε με βοήθησε καμία μαία απο την κλινική.Δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη στο 80 τοις εκατό απ τη συμπεριφορά τους.Τελοσπάντων,τελός καλά όλα καλά.Το μπεμπάκι μεγαλώνει και ζουζουνεύει.

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες :-D:grin::-D:grin:

Μαράκι να πεις στην Κασσιόπη να της ζήσει ο αγοραρος!!! 4100 ε; Χαρά το κουράγιο της μαμάς του!!! Μια χαρά!!!

Αυτό με τις μαίες που είναι αδιαφορες πόσο με εκνευρίζει!!! Μα αυτή είναι η δουλειά τους να σε βοηθήσουν στο θηλασμό!!! Ας είσαι εσύ και το μωράκι σου καλά και δεν πειράζει!! Αν όμως θες να το παλεψεις με τον θηλασμό και μπορείς και προλαβαίνεις όπως είπαν τα κορίτσια , ότι και να κάνεις κοίτα να είσαι εσύ και το μωρό σου καλά!!! Μεγαλώνει και σιγά σιγά και θα σε ξετρελενει πια!!! Τέλεια!!

Mommy κι εγω αυτο πιστευω!!να ακολουθησουμε το παραδειγμα της κι εμεις!!μολις σιδερωσα 3 πλυντηρια εκανα γενικη και τα 2 μπανια σφουγγαρισα ολο το σπιτι,επλυνα μπαλκονι,περπαταω καθε απογευμα ε τι αλλο να κανω πια;;θα βγει θηριακι ο μπεμπης!παω να μπω για ενα μπανιο με αφρολουτρο τωρα γιατι εκανα ηδη με ιδρωτα και δε λεει!

Αχ Ζαχιρ και γω ξεπατωθηκα και προκοπή δεν είδα!! Και γω το ίδιο λέω που θα πάει με το βάρος; Αλλά τώρα θα παίρνουν πιο λίγο πια!! Αντε με το καλό και συ με την mommy to be!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ βρε Φραουλιτσα μου γελασα,να 'σαι καλα!Τωρα που θελει αυτος δε θελω εγω!

Αυτο μου ειπε κι αυτος,οτι τωρα στο τελος μετα την 36η εβδομαδα παιρνουν λιγοτερο βαρος.Εμεις ομως δε λεγαμε κατι για 200 γραμμ.τη βδομαδα???Τελοσπαντων,ειμαστε στο τελος,βλεπουμε...

Ουτε κι εμενα δεν εχει εμπεδωθει,εχει κατεβει στη λεκανη αλλα δεν εχει εμπεδωθει.Γινεται και κατα τον τοκετο μου εχει πει εμενα,γι'αυτο μη χανουμε το κουραγιο μας,περπατημα καθε μερα!Εμενα μου εκανε και στροφη κιολας,ξεκινησε τις ζεμπεκιες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γεια σας κορίτσια! Ξύπνια πάλι από τη ζέστη.. Έχω και κάτι πονάκια.. Αυτό που δεν συμφέρει πάντως με το να ξυπνάς νωρίς είναι ότι τρως 1ο και 2ο και 3ο πρωινό :lol:

Ρε κορίτσια, έχω μπερδευτεί με αυτή την εμπέδωση.. Εμένα μου είπε πως για πρωτότοκο θα έπρεπε να έχει ήδη εμπεδωθεί.. Αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως μπορεί να γίνει και την ώρα του τοκετού. Δεν ξέρω.

Φραουλίτσα, σε νιώθω... Είμαι μια βδομάδα στεναχωρημένη και προσπαθώ να συνέλθω.

Mommy, άστον τον άνθρωπο να βάλει λίγο χέρι!! Τώρα το παίζεις εσύ δύσκολη;; Και πάνω που ήθελα να σου πω πως τόσο καιρό δεν το έκανε γιατί ήθελε να γνωριστείτε καλύτερα!! :tongue:

Όσο για το περπάτημα....εδώ και 3-4 μέρες έχω ξεθεώσει τον άντρα μου χαχαχα που του άρεσε πάντα να περπατάει! Μέχρι και φουσκαλίτσα έβγαλα κάτω από το πόδι! :tongue:

Ζαχίρ, γέλασα με την περιγραφή σου και μ' αυτό που σου είπε ο γιατρός!! :tongue: Πάντως κι εγώ από το άγχος μου συνέχεια νομίζω πως δεν κουνιέται κι ότι έχουν περάσει ώωωρες!

Α! Κι όσο για το βάρος μην αγχώνεστε! Λίγο να βάλεις αλλού το βελάκι για να κάνεις τη μέτρηση κι έχει αλλάξει όλο το αποτέλεσμα! Στο Έλενα αν δεν μπορεί ο γιατρός μου, μου κάνει άλλος τον υπέρηχο και μια φορά μου βγάλανε πως για 2 βδομάδες δεν είχε πάρει βάρος (!!) και την προηγούμενη φορά ότι μέσα σε 2 μέρες έχασε 100 γραμμάρια..... Και είναι να τρελαίνεσαι..Αλλά μετά μου το εξήγεισαι ο γιατρός και κάπως ηρέμησα... Κάπως...

Felicitaki, Θα ενημερώσω! Προς το παρόν μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά! Κι αν δεν μπορώ εγώ θα πω στο γιατρό "γιατρέ ενημερώστε το felicitaki πως γέννησα!" :tongue:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...