Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!Μπράβο felicittaki που το είδες, είναι πράγματι πολύ ωραίο!!!Εγω την άλλη Τετάρτη θα πάω και τότε με το καλό θα κλείσουμε και την αυχενική. Αν ξέρετε κάνουν μόνο πρωί την εξέταση ή και απογεύματα; Άχ.. Έχω αρχίσει και σκέφτομει διάφορα φαγητά που είχα χρόνια να σκεφτώ..... Και λαχταρώ πολύ την ταραμοσαλάτα.... Ευτυχώς θα μου φέρει αύριο η πεθερά μου που την κάνει τέλεια!!! Περιμένω την Πέμπτη πώς και πώς!!!Τί πράγμα είναι αυτο; Εσείς το έχετε; Και σήμερα με είχε πιάσει μούρλα για τόστ, αν δεν πήγαινα σούπερ θα ΈΣΚΑΓΑ!! Εσείς έχετε τίποτα παρόμοιο; Ή μόνο εγώ; Χι χι!! (ευτυχώς παρά τις λιγούρες που έχω είμαι μόνο ένα κιλό πάνω αν και ανφιβάλω για πόσο θα αντέξω...:mrgreen::mrgreen:)

Και εγώ έχω λιγούρες Φραουλίτσα.Και 1,5 κιλο πανω στην 8η εβδομάδα. Μήπως πρέπει να χαλαρώσω λίγο;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια μου!μόλις διαπίστωσα ότι ένα μήνυμα που έγραψα χθες δεν το εστειλα τλκ..και ήταν ολόκληρη έκθεση!πως τα πάτε?

felicitaki είδατε το μωράκι σας μπράβοοο! όλα πηγαίνουν μια χαρά λοιπόν συγχαρητήρια!!!!είναι πραγματικά τέλειο όταν τα βλέπουμε!πάει η καρδιά στη θέση της και για λίγα λεπτά απολαμβάνεις μοοονο το μωράκι σου!

didi όλα καλά στο γιατρουλη?περιμένουμε τα επόμενα ευχάριστα νέα!

Φραουλιτσα και εγώ έχω λιγουρες!ααα όλα κι όλα!οι αναγουλες αναγουλες και οι λιγουρες λιγουρες!!!!:D στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ όμως!ευτυχώς αντιστέκομαι στο φαγητό απ'έξω. δε ζύγιστηκα τελευταία.ελπίζω να μη πάθω κανένα σοκ όταν το κάνω.έχω τρελαθεί με τυροπιτακια κουρου.έκανα στον γιο μου και τα έφαγα όλα εγώ.δύο δύο τα τρωω μόλις περάσω απο την κουζίνα.τώρα ετοιμάζομαι να ξαναφτιάξω!το πρόβλημα μου είναι το νερό.δίψαω τρελά για πρώτη φορά στη ζωή μου και δεν το δέχεται ο οργανισμός μου.είναι απίστευτο αλλά το βγάζω αμέσως η κάποιες φορές είμαι απλά χάλια για ώρα.πίνω ένα ποτήρι όλη μέρα.εγώ κορίτσια κατευθείαν αυχενικη στις 4/3!!καταλαβαινετε..!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γειά σας κορίτσια μου!μόλις διαπίστωσα ότι ένα μήνυμα που έγραψα χθες δεν το εστειλα τλκ..και ήταν ολόκληρη έκθεση!πως τα πάτε?

felicitaki είδατε το μωράκι σας μπράβοοο! όλα πηγαίνουν μια χαρά λοιπόν συγχαρητήρια!!!!είναι πραγματικά τέλειο όταν τα βλέπουμε!πάει η καρδιά στη θέση της και για λίγα λεπτά απολαμβάνεις μοοονο το μωράκι σου!

Φραουλιτσα και εγώ έχω λιγουρες!ααα όλα κι όλα!οι αναγουλες αναγουλες και οι λιγουρες λιγουρες!!!!:D στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ όμως!ευτυχώς αντιστέκομαι στο φαγητό απ'έξω. δε ζύγιστηκα τελευταία.ελπίζω να μη πάθω κανένα σοκ όταν το κάνω.έχω τρελαθεί με τυροπιτακια κουρου.έκανα στον γιο μου και τα έφαγα όλα εγώ.δύο δύο τα τρωω μόλις περάσω απο την κουζίνα.τώρα ετοιμάζομαι να ξαναφτιάξω!το πρόβλημα μου είναι το νερό.δίψαω τρελά για πρώτη φορά στη ζωή μου και δεν το δέχεται ο οργανισμός μου.είναι απίστευτο αλλά το βγάζω αμέσως η κάποιες φορές είμαι απλά χάλια για ώρα.πίνω ένα ποτήρι όλη μέρα.εγώ κορίτσια κατευθείαν αυχενικη στις 4/3!!καταλαβαινετε..!!!

Ακόμα ταλαιπωρήσε sagia? Πόσο είσαι? Από ότι καταλαβαίνω όμως τρως πλέον κανονικά, έτσι δεν είναι? Και εμένα με τραβάνε οι ζύμες όπως εσένα και την Didi. Τα υπόλοιπα εκτός από το νεράκι τα κρατάει ο οργανισμός σου? Εγώ τώρα συνήρθα σχεδόν τελείως αν και δεν τρώω όλα τα φαγήτα ακόμα και έχω ακόμα αναγούλες. Όσων αφορά το θέμα του νερού να πάρεις το ξινό νερό Φλώρινας, που είναι φυσικό ανθρακούχο, το έχει σίγουρα ο Βασιλόπουλος. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και στις αναγούλες αλλά και θα το πίνεις χωρίς πρόβλημα, εμένα αυτό με έσωσε γιατί δεν μπορούσα να πιω ούτε μισό ποτήρι. Το πίνω ακόμα για την αναγούλα και τις καούρες.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αχ βρε κοριτσια ακούω για αναγουλες και λιχουρες αλλα εγώ δεν εχω τιποτα απο αυτα...

Καταλαβαινω οτι ειμαι εγκυος επειδη λαχανιάζω πιο ευκολα...!!!

ΚΑθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική...

Εμεις πήγαμε στο γιατρο να δούμε παλι το ζουζούνι μας...

Ηταν και υπερκινητικοτατο σημερα...

Κουνούσε χέρια,πόδια, άλλαζε στάση...πολυ το χαρηκα το μωρουλινι μου....

Μας ειπε αν την αλλη βδομαδα φτάσει τα 3,5 εκατοστά θα κλείσουμε ραντεβου στις 28/2 για την αυχενικη...

Nv6Vp2.png

Αχ βρε κοριτσια ακούω για αναγουλες και λιχουρες αλλα εγώ δεν εχω τιποτα απο αυτα...

Μας ειπε αν την αλλη βδομαδα φτάσει τα 3,5 εκατοστά θα κλείσουμε ραντεβου στις 28/2 για την αυχενικη...

Εσύ είσαι η καλύτερη από όλες!!!:) Ούτε αναγούλες, ούτε λιγούρες και είδες και το μπεμπάκι σου σήμερα!!!:wink: Εγώ έχω να το δω ένα μήνα... Πόσο είσαι?

Εγώ έχω να το δω από 7,5 εβδομάδων, πόσο να ναι...:roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι καλά όλες μια χαρά είμαστε πάνω κάτω!!!Και ναι πράγματι η καλύτερη στιγμή είναι όταν το βλέπεις οτι όλα είναι καλά!!!Με το νερο και εγω ενω έπινα πολύ πριν τώρα για κάποιο λόγο το ξεχνάω, αν και ο γιατρός μου είπε απο τις εξετάσεις οτι θα πρέπει να πίνω περισσότερο. Προσπαθώ. Εμένα ακόμα μου πέφτουν λόγο βαριά τα φαγητά, προσπαθώ να τρώω ελαφριά αλλά που και που δεν κρατιέμαι και τρώω και βλακείες.... Το μεσημέρι με την τρέλα για το τόστ έφαγα δύο:twisted: έπαθα πλάκα:mrgreen::mrgreen: Άντε με το καλό να ξεκινήσουν και οι αυχενικές με καλά αποτελέσματα για όλες:-D:grin:

zZWsp2.png398Mp3.png

Τα πρενατάλ έχουν εκπτώσεις 50% και 70% στα ρούχα εγκυμοσύνης :wink:

Έχει τίποτα καλό; Εγώ ευτυχώς έχω κάποια ρούχα εγκυμοσύνης απο την αδελφή μου και την κουμπάρα μου. Και πήρα ένα τζίν απο τα h&m στα 40 ευρώ. Και για το καλοκαίρι έχω αρκετές παντελόνες με μπάσκα και τέτοια οπότε μια χαρά. Κανα μπλουζάκι σκέφτομαι μόνο. Α κορίτσια τί προβλέψεις κάνετε για το φύλλο του μωρού τώρα που πέρασε λίγος καιρός;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπερα κοριτσια ! Πηγαμε κ εμεις στο γιατρο τη Δευτερα.

Κοριτσια εχω τρελαθει.... επιασαν κ τα 2 εμβριακια που βαλαμε απλως εχουν διαφορα μεταξυ τους. Με 105 χοριακη δεν πιστευα οτι μπορει να εχω διδημκια.κ παμε στο γιατρο κ μας λεει συγχαρητηρια εχετε διδιμακια !1 Φοβαμαι πολυ.... ειμαι 36 χρονων κ τρεμω την ηλικια μου κ γενικα εχω πανικο κ προσπθω να μην σκεφτομι αρνητικα (οσο μπορω)

Τωρα ςχουμε ραντεβου την επομενη Πεμπτη. Υπαεχει καμια εγκυουλα με διδημα να με βοηθησει ; Την Αλλη Πεμπτη θα ειμαι ημερολογιακα 7 εβδομαδων. ομως στον υπερυχο με βγαζει λιγοτερες μερες. Ποτε ακουσατε κρδουλες ? Σορρυ για το σεντονι κοριτσακια....ουφ...

xj92p3.png

Έχει τίποτα καλό; Εγώ ευτυχώς έχω κάποια ρούχα εγκυμοσύνης απο την αδελφή μου και την κουμπάρα μου. Και πήρα ένα τζίν απο τα h&m στα 40 ευρώ. Και για το καλοκαίρι έχω αρκετές παντελόνες με μπάσκα και τέτοια οπότε μια χαρά. Κανα μπλουζάκι σκέφτομαι μόνο. Α κορίτσια τί προβλέψεις κάνετε για το φύλλο του μωρού τώρα που πέρασε λίγος καιρός;

Έχει ωραίες μακριές ζακετούλες με 12 ευρώ και εγώ πήρα και ένα πολύ ωραίο παλτό-μπουφάν με 70% έκπτωση 27 ευρώ! Τα τζιν τα είχε στα 25 ευρώ! Βέβαια είναι και τι θα προλάβεις...Αφού έχεις όμως από την αδελφή σου είσαι ok;) Οι ζακετούλες με βόλεψαν πολύ με τα κολάν. Φύλλο μωρού??? Εγώ βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου!!! Είδα μια φορά αγοράκι και από τότε βλέπω συνέχεια κορίτσια..:roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Έχει ωραίες μακριές ζακετούλες με 12 ευρώ και εγώ πήρα και ένα πολύ ωραίο παλτό-μπουφάν με 70% έκπτωση 27 ευρώ! Τα τζιν τα είχε στα 25 ευρώ! Βέβαια είναι και τι θα προλάβεις...Αφού έχεις όμως από την αδελφή σου είσαι ok;) Οι ζακετούλες με βόλεψαν πολύ με τα κολάν. Φύλλο μωρού??? Εγώ βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου!!! Είδα μια φορά αγοράκι και από τότε βλέπω συνέχεια κορίτσια..:roll:

Πολύ καλές οι τιμές!!!Δεν το περίμενα!!!Συνήθως τις έχουν τόσο ψηλά που και στις εκπτώσεις είναι απλησίαστα!!! Τα κολάν και εμένα με βολεύουν πολύ!!Εγώ προς το παρόν τα φοράω με φαρδιά πλεχτά μπλουζοφορέματα, και σκέφτομαι να πάρω κ μερικές φαρδιές μπλούζες ανοιξιάτικες για να τις φοράω με κολάν. Εγώ αν και έχω μια αδυναμία στα κορίτσια νιώθω ότι θα είναι αγοράκι. Όνειρο με μωρό δεν έχω δεί ακόμα...

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσια εχω τρελαθει.... επιασαν κ τα 2 εμβριακια που βαλαμε απλως εχουν διαφορα μεταξυ τους. Με 105 χοριακη δεν πιστευα οτι μπορει να εχω διδημκια.κ παμε στο γιατρο κ μας λεει συγχαρητηρια εχετε διδιμακια !1 Φοβαμαι πολυ.... ειμαι 36 χρονων κ τρεμω την ηλικια μου κ γενικα εχω πανικο κ προσπθω να μην σκεφτομι αρνητικα (οσο μπορω)

Τωρα ςχουμε ραντεβου την επομενη Πεμπτη. Υπαεχει καμια εγκυουλα με διδημα να με βοηθησει ; Την Αλλη Πεμπτη θα ειμαι ημερολογιακα 7 εβδομαδων. ομως στον υπερυχο με βγαζει λιγοτερες μερες. Ποτε ακουσατε κρδουλες ? Σορρυ για το σεντονι κοριτσακια....ουφ...

Έλα και εγώ 34, μικρές δεν είμαστε??? Πάρε παράδειγμα από την Μενεγάκη, 45! Πίτσιρίκες είμαστε χαχα!!!! Στις μανούλες 2015 είναι οι ''Didimomanoules 2015!! '' Εκεί τα κορίτσια σίγουρα θα μπορούν να βοηθήσουν:) Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!

Καρδούλα ακούσαμε στις 7,5 εβδομάδες. :)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Και εγώ έχω λιγούρες Φραουλίτσα.Και 1,5 κιλο πανω στην 8η εβδομάδα. Μήπως πρέπει να χαλαρώσω λίγο;;;;

Μια χαρά είσαι!!!Μην νομίζεις είναι ανάλογα και με το τι τρώς. Κάποιες φορές που είχα φάει αργά και ζυγιζόμουν ήμουν και 3 κιλά πάνω και τρόμαζα. Στόχο έχω τα δυο κιλά για το πρώτο τρίμηνο γιατί φοβάμαι οτι μετά θα πάρω φόρα ;). Μην ανησυχείς για το βάρος. Όσο μπορούμε καλό είναι να προσέχουμε, αλλά αν σε πιάνει πείνα δεν πρέπει να πεινάς. Και κάποια παραπάνω να πάρουμε καλά να είμαστε εμείς και τα μωράκια μας και μόλις γεννηθούν θα κάνουμε γυμναστικούλα. Εμένα μου το υποσχέθηκε ο άντρας μου. Είχα πάρει 5 κιλά τον τελευταίο καιρό οπότε μόλις γεννήσω θέλω να επιστρέψω στον παλιό μου εαυτό.

zZWsp2.png398Mp3.png

Και εμένα με βγάζει λιγότερες μέρες απο ότι θα έπρεπε να είμαι ημερολογιακά αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Άν υπήρχε θέμα θα στο έλεγε μην ανησυχείς. Ρώτα τον όμως όταν ξαναπάς όχι τίποτε άλλο αλλά να σου φύγει το άνχος. Και για την ηλικία μια χαρά εισαι κοπέλα μου, με την οικονομική κατάσταση και με τις δουλειές όλες πάνω κάτω σε αυτη την ηλικία κάνουν παιδι. Να μην σκέφτεσαι αρνητικά μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου. Καλό είναι να κρατάς μια "πισινή", αλλά να σκέφτεσαι θετικά, κάνει πάντα καλό:wink:.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα :)

Πήγα στο γιατρό χθες.όλα καλά ήταν με τις εξετάσεις μου είπε. Απλά θα κάνω και μια καλλιέργεια κολπικού επιχρίσματος γιατί στη γενική ούρων κάποια πυοσφαίρια ήταν λίγο τσιμπημένα. Δεν είναι ιδιαιτερα ανησυχητικό μου είπε αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε για καμιά μόλυνση η μικρολοίμωξη.Το είδα πάλι και πραγματικά μου φάνηκε τεράστια η διαφορά!!!!!!!! Διέκρινα κεφάλι και την αρχή σχηματισμού των κόγχων του ματιού και των χεριών!!!! Οι χτύποι του μια χαρά επίσης.Αχχχχχχχχ

Κι εγώ είχα λίγα πυοσφαίρια, αλλά όλα καλά ευτυχώς, η καλλιέργεια ήταν αρνητική! Άρχισαν να φαίνονται και τα ματάκια του; τι όμορφα...

Γειά σας κοριτσάκια!!!:D

Χαίρομαι που είστε καλά και εμείς είμαστε μια χαρά και φουσκώνουμε μέρα με την μέρα:D. Είμαι πολύ καλύτερα και άρχισα να τρώω σχεδόν κανονικά:)

Δεν μπορώ να μπαίνω στο internet γιατί με ζαλίζει, αυτός είναι και ο λόγος που έχω καιρό να σας γράψω. Κάποιες φορές έμπαινα και μεχρι να διαβάσω τα νέα σας γινόμουν χάλια και δεν προλάβαινα να γράψω...χαχα!

Εγώ τέλος εβδομάδας θα δω και πάλι το μικρό μου και την επόμενη έχουμε την αυχενική. Μου έχει λείψει πολύ...:tongue:

Φιλάκια σε όλες!!!

Θετικές σκέψεις κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Ευτυχώς άρχισαν να υποχωρούν τα συμπτώματα και να ταλαιπωρείσαι λιγότερο!

Εγώ σήμερα ανακάλυψα ότι με βοηθούν οι τσίχλες μέντας. Δοκίμασε μήπως σε βοηθήσουν κι εσένα...

Καλησπέρα κορίτσια!!!Μπράβο felicittaki που το είδες, είναι πράγματι πολύ ωραίο!!!Εγω την άλλη Τετάρτη θα πάω και τότε με το καλό θα κλείσουμε και την αυχενική. Αν ξέρετε κάνουν μόνο πρωί την εξέταση ή και απογεύματα; Άχ.. Έχω αρχίσει και σκέφτομει διάφορα φαγητά που είχα χρόνια να σκεφτώ..... Και λαχταρώ πολύ την ταραμοσαλάτα.... Ευτυχώς θα μου φέρει αύριο η πεθερά μου που την κάνει τέλεια!!! Περιμένω την Πέμπτη πώς και πώς!!!Τί πράγμα είναι αυτο; Εσείς το έχετε; Και σήμερα με είχε πιάσει μούρλα για τόστ, αν δεν πήγαινα σούπερ θα ΈΣΚΑΓΑ!! Εσείς έχετε τίποτα παρόμοιο; Ή μόνο εγώ; Χι χι!! (ευτυχώς παρά τις λιγούρες που έχω είμαι μόνο ένα κιλό πάνω αν και ανφιβάλω για πόσο θα αντέξω...:mrgreen::mrgreen:)

κι εγώ 1 κιλό με 1,5 κιλό είμαι πάνω (ανάλογα με τη μέρα), αλλά με τις πίτες που θέλω πρέπει να μαζευτώ. Χθες έφτιαξα τυρόπιτα, αλλά ο καλός μου έχει μούρλα με τη σκληρή φέτα και βγήκε λύσσα και μου κάνει αναγούλες. Τσάμπα η ταλαιπωρία ν' ανοίξω φύλλο...χαχα

Να ζυγιστείς σύντομα γιατί μπορεί να ξεφύγεις χωρίς να το καταλάβεις! Δοκίμασε τα ανθρακούχα που σου λέει η Κασσιόπη, ή να πίνεις λίγο-λίγο κάθε φορά (εγώ έχω πάντα δίπλα μου ένα μπουκάλι).

Α, κι εγώ έχω το λαχάνιασμα! Αλλά γενικώς νομίζω καθαρή την έχω βγάλει μέχρι τώρα. Αχ, κουνούσε και τα χεράκια του, τι όμορφα!

Εσύ είσαι η καλύτερη από όλες!!!:) Ούτε αναγούλες, ούτε λιγούρες και είδες και το μπεμπάκι σου σήμερα!!!:wink: Εγώ έχω να το δω ένα μήνα... Πόσο είσαι?

Εγώ έχω να το δω από 7,5 εβδομάδων, πόσο να ναι...:roll:

αχ, αυτά τα αραιά ραντεβού, θα μας τρελάνουν!!!

Τα πρενατάλ έχουν εκπτώσεις 50% και 70% στα ρούχα εγκυμοσύνης :wink:

Εγώ πήγα σήμερα τυχαία. έχει πράγματι πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε σπασμένα νούμερα. Εγώ πήρα ένα παντελόνι εγκυμοσύνης (μπεζ, που δένει χαμηλά, χωρίς ύφασμα στην κοιλιά - 12 ευρώ) και ένα μπουφάν υπέροχο και ζεστό και χουχουλιάρικο, μιας και δεν μου έκανε πια το παλτό μου (λόγω κιλών, όχι λόγω μωρού - 43 ευρώ, είχε αρχική 140). Είναι εγκυμοσύνης, αλλά δεν έχει "κοιλιά" απλώς είναι πολύ ελαστικό. Θα το φορέσω και του χρόνου.

Κορίτσια τι καλά όλες μια χαρά είμαστε πάνω κάτω!!!Και ναι πράγματι η καλύτερη στιγμή είναι όταν το βλέπεις οτι όλα είναι καλά!!!Με το νερο και εγω ενω έπινα πολύ πριν τώρα για κάποιο λόγο το ξεχνάω, αν και ο γιατρός μου είπε απο τις εξετάσεις οτι θα πρέπει να πίνω περισσότερο. Προσπαθώ. Εμένα ακόμα μου πέφτουν λόγο βαριά τα φαγητά, προσπαθώ να τρώω ελαφριά αλλά που και που δεν κρατιέμαι και τρώω και βλακείες.... Το μεσημέρι με την τρέλα για το τόστ έφαγα δύο:twisted: έπαθα πλάκα:mrgreen::mrgreen: Άντε με το καλό να ξεκινήσουν και οι αυχενικές με καλά αποτελέσματα για όλες:-D:grin:

Αχ, μεγάλη κουβέντα είπες για τις αυχενικές! Επόμενη πίστα άγχους!

Πήρα κι εγώ από το h&m στα 40 ευρώ και με έχει βολέψει πάρα πολύ.

Για το φύλο του μωρού, άκουσα ότι η θέση του πλακούντα παίζει ρόλο (δεξιά - αγόρι, αριστερά - κορίτσι νομίζω). Ρωτάω λοιπόν τη γιατρό αν είναι δεξιά ή αριστερά ο πλακούντας και με γειώνει λέγοντας ότι είναι οπίσθιος! :mrgreen::mrgreen: Πάντως μου είπε ότι φύλο θα μου πουν στην αυχενική (θα την κάνουμε σε ειδικό, όχι στη δική μου γιατρό)! Για εκείνη είναι σίγουρο ό,τι μας πουν, αν και δε στο λένε με 100% βεβαιότητα.

Έχω προαίσθημα για αγόρι!

Συγχαρητήρια!!!! Να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά! Έχουμε εγκυούλες με δίδυμα, όταν μπουν θα μιλήσετε!

Εγώ με τον υπέρηχο χάνω 5 μέρες σε σχέση με την τελευταία περίοδο. Συμβαίνει αυτό γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα πότε έγινε η εμφύτευση των ωαρίων. (να καταλάβεις ότι βάσει λεκιθικού ασκού είχαν μείον 7 μέρες, αλλά το έμβρυο σήμερα έδειξε δύο μέρες μεγαλύτερο). Σου έδωσε ηλικία κύησης ο υπέρηχος; Να ξέρεις ότι αυτόν ακολουθούμε!

Εγώ καρδούλα άκουσα σήμερα, 9+1, αλλά, αν σε δει νωρίτερα, θα ακούσεις πιστεύω.

Εμείς σήμερα το είδαμε!!!

Είναι 2,5 εκ., έχει χεράκια και ποδαράκια, κουνιόταν, η καρδούλα του παλλόταν και χτυπούσε με 185 παλμούς το λεπτό!

Αυχενική θα κάνουμε γύρω στις 10 Μαρτίου! Ο άντρας μου έχει τρελαθεί και τώρα καταλαβαίνει ότι είμαι έγκυος!

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...