Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κασσιοπη μου με το καλο!!!!!!!!!!!!οπου ναναι ξεκινας τι ωραια!!!απολαυσε ολη τη διαδικασια!να μας ενημερωσεις και κατα τη διαρκεια αν μπορεις!

Audette!!!τι καλο σημαδι!μετα απο εξεταση του γιατρου το ειδες ή ασχετα;;πωπω τι ωραια οταν ξεκιναει ο τοκετος απο μονος του κι εχεις αυτη τη γλυκια ανυπομονησια!!ενημερωνε μας κι εσυ!

Μομμυ ειπαμε θα συντονιστουμε ενταξει;;ασε η ζεστη δεν παλευεται.μετα σκεφτομαι καλυετρα εμεις παρα τα μικρουλια με τοση ζεστη πως θα κοιμουνται;;

Φραουλιτσα αχ τοχω παθει πολλες φορες με συπασεις μεσα στο αμαξι κι οταν ειχε λακουβα ο δρομος πονουσαν ακομη πιο πολυ!κι εγω νευριαζω με αυτες τις ψευδεις συσπασεις!

Σμρ απο το πρωι εχω ακανονιστες συσπασεις με πολυ εντονο πονο περιοδου και μεσης κι αλλες που απλα πετρωνει η κοιλια κι εχω μια ενοχληση κι αλλες πουναι μονο πονοι μεσης.αφου λεω χθες με ειδε ο γιατρος δε νομιζω και μετα λεω λες;;μαλλον η επιθυμια μου διογκωνει τις καταστασεις.εχω βαρεθει να λεω σε γονεις και αντρα εχω κατι πονους λετε;;σαν το βοσκο με το λυκο στο τελος δε θα με πιστευουν!

Οι ψευδεις συσπάσεις είναι τρομακτικες και σπαστικες αλλά προετοιμάζουν και την μήτρα μας για την μεγάλη ώρα!!! Οπότε καλοδεχουμενες!!! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ώρα και είσαι και συ κοντά!! Με το καλό και σαν δευτεροτοκη λογικά δεν θα πάρεις όλο το μήνα έτσι;

Αχ μου έχει γίνει και ανησυχη η μπεμπα όλο κάτι κάνει και όταν ξαπλωνω μου κάνει σαν να ζυμωνει χεράκια ποδαράκια. .. Ειναι ευχάριστη η αίσθηση γιατί είναι απαλή!!!

Α!! Και μόλις περπατήσω σκληραινει η κοιλιά και αυτό καλό είναι είχαν πει οι μαίες!! Περπατατε να δούμε άσπρη μέρα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή επιτυχία Κασσιόπη!!!

Θα χεις ξεκινήσει λογικά!!! Όλα να πάνε τέλεια να ευχαριστηθεις την διαδικασία, λέμε τώρα....

Κοριτσάκια όποια γέννησε και έχει όρεξη ας μπει να μας πει την εμπειρία της... Να ξέρουμε τί περίπου μας περιμένει και πως πήγε ο θηλασμός!!! Μην μας ξεχνάτε!!! Όσο μπορείτε βέβαια.. Φιλιά πολλά :lol:

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλιτσα νομιζω δεν παιζει ρολο για το ποτε θα βγει το μωρο αν ειναι το πρωτο ή το δευτερο.την κορη μου τη γεννησα 38 εβδομαδων ακριβως ενω τωρα αυριο κλεινω 39 εβδ με τον μπεμπη.σιγουρα θαναι πιο συντομος ελπιζω.παντως η επισκληριδιος τα κανει ολα μαγικα!εγω στην κορη μου μπηκα με συσπασεις 5λεπτες συσπασεις και διαστολη 1 και γεννησα 15 ωρες μετα.μεχρι να κανω διαστολη 3 ειχα συσπασεις δυνατες μπορω να πω ,μουχαν βαλει και τεχνητους πονους και μουσπασε ο γιατρος τα νερα.αυτο για μενα ηταν το πιο επωδυνο στην ολη διαδικασια.μολις εφτασα διαστολη 3 μου καναν επισκληριδιο κι ολα γονανε τελεια!δε με ενοιαζε ποσες φορες θα με εξεταζαν απο κατω να δουν τραχηλο γιατι δεν καταλαβαινα τπτ.οταν εφτασα διαστολη 10 το καταλαβα μονη μου γιατι ενιωθα κατι να βγαινει.ηρθ η μαια και λεει γενναμε.εκει οπως εισαι στο κρεβατι ξεκινας να σπρωχνεις μεχρι να φανει το κεφαλι ουσιαστικα και μετα κατευθειαν χειρουργειο οπου σε περιμενουν ο γιατρος και το αλλο προσωπικο σου δνεουν τα ποδια και ξεκινας παλι να σπρωχνεις.για μενα η διαδικασια των εξωθησεων μεχρι να βγει η μικρη κρατησε περιπου 40 λεπτα!κι οταν εβγαινε ενιωσα ενα ωαρακι να γλιστραει απο μεσα μου!ηταν τοσο τελειο!!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Φραουλιτσα νομιζω δεν παιζει ρολο για το ποτε θα βγει το μωρο αν ειναι το πρωτο ή το δευτερο.την κορη μου τη γεννησα 38 εβδομαδων ακριβως ενω τωρα αυριο κλεινω 39 εβδ με τον μπεμπη.σιγουρα θαναι πιο συντομος ελπιζω.παντως η επισκληριδιος τα κανει ολα μαγικα!εγω στην κορη μου μπηκα με συσπασεις 5λεπτες συσπασεις και διαστολη 1 και γεννησα 15 ωρες μετα.μεχρι να κανω διαστολη 3 ειχα συσπασεις δυνατες μπορω να πω ,μουχαν βαλει και τεχνητους πονους και μουσπασε ο γιατρος τα νερα.αυτο για μενα ηταν το πιο επωδυνο στην ολη διαδικασια.μολις εφτασα διαστολη 3 μου καναν επισκληριδιο κι ολα γονανε τελεια!δε με ενοιαζε ποσες φορες θα με εξεταζαν απο κατω να δουν τραχηλο γιατι δεν καταλαβαινα τπτ.οταν εφτασα διαστολη 10 το καταλαβα μονη μου γιατι ενιωθα κατι να βγαινει.ηρθ η μαια και λεει γενναμε.εκει οπως εισαι στο κρεβατι ξεκινας να σπρωχνεις μεχρι να φανει το κεφαλι ουσιαστικα και μετα κατευθειαν χειρουργειο οπου σε περιμενουν ο γιατρος και το αλλο προσωπικο σου δνεουν τα ποδια και ξεκινας παλι να σπρωχνεις.για μενα η διαδικασια των εξωθησεων μεχρι να βγει η μικρη κρατησε περιπου 40 λεπτα!κι οταν εβγαινε ενιωσα ενα ωαρακι να γλιστραει απο μεσα μου!ηταν τοσο τελειο!!!

Αχ να σαι καλά που το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Κουραστηκες σίγουρα πολύ αλλά η στιγμή που την γεννησες πρέπει ήταν μαγική!!!

Όσο για τις βδομάδες έτσι νόμιζα αλλά έχεις δίκιο και η Sagia τα ίδια, είναι πάντως πιο σύντομος ο τοκετός γιατί το σώμα θυμάται!!! Σου εύχομαι το ίδιο υπέροχη να είναι και αυτή σου η γέννα!!

Άστα με χουν πιάσει πάλι αϋπνίες... Κοιμάμαι αργά και ξυπνάω πρωί.. Κουρασμένη θα πάω...

Ο θηλασμός πως σου πήγε καλά; Ήταν δύσκολα τα ωραρια στην αρχή; Μην φοβάσαι δεν ανησυχώ απλά να ξέρουμε...

zZWsp2.png398Mp3.png

Κασσιοπη μου με το καλο!!!!!!!!!!!!οπου ναναι ξεκινας τι ωραια!!!απολαυσε ολη τη διαδικασια!να μας ενημερωσεις και κατα τη διαρκεια αν μπορεις!

Audette!!!τι καλο σημαδι!μετα απο εξεταση του γιατρου το ειδες ή ασχετα;;πωπω τι ωραια οταν ξεκιναει ο τοκετος απο μονος του κι εχεις αυτη τη γλυκια ανυπομονησια!!ενημερωνε μας κι εσυ!

Μομμυ ειπαμε θα συντονιστουμε ενταξει;;ασε η ζεστη δεν παλευεται.μετα σκεφτομαι καλυετρα εμεις παρα τα μικNρουλια με τοση ζεστη πως θα κοιμουνται;;

Φραουλιτσα αχ τοχω παθει πολλες φορες με συπασεις μεσα στο αμαξι κι οταν ειχε λακουβα ο δρομος πονουσαν ακομη πιο πολυ!κι εγω νευριαζω με αυτες τις ψευδεις συσπασεις!

Σμρ απο το πρωι εχω ακανονιστες συσπασεις με πολυ εντονο πονο περιοδου και μεσης κι αλλες που απλα πετρωνει η κοιλια κι εχω μια ενοχληση κι αλλες πουναι μονο πονοι μεσης.αφου λεω χθες με ειδε ο γιατρος δε νομιζω και μετα λεω λες;;μαλλον η επιθυμια μου διογκωνει τις καταστασεις.εχω βαρεθει να λεω σε γονεις και αντρα εχω κατι πονους λετε;;σαν το βοσκο με το λυκο στο τελος δε θα με πιστευουν!

Τα πρωτα καφε τα ειδα άσχετα χωρις να με εχει εξετάσει κολπικα αλλα μετα που με εξέτασε κιολας νομιζω οτι επεσπευσε τα πραγματα! Η ανυπομονηςια εχει φτάσει στο φουλ δεν το συζητω!

Πωπω σε καταλαβαινω κι εγω καθε φορα που ποναω νομιζω θα γεννήσω! Εχουμε τρελαθεί τελείως! Οπως και να χει λιγο έμεινε! Θα βγουν τα ζουζούνια μας! Παντως κι εσυ πρεπει μα κοντευεις με τοσες συσπασεις! Ποτε θα σε ξαναδεί ο γιατρος;

Άντε κούκλα πλησιάζει και η δική σου ή σειρά με το καλό!!! Αφού είδες και ροζ πολύ καλό σημάδι!!! Θα έρθει η μπεμπούλα σου!!! Τί ωραία!!!

Και μην ανησυχείς για τις συσπάσεις δεν νομίζω να πονάνε τόσο έρχονταν απανωτες γιαυτό πονουσαμε αν έρθουν σταδιακά ο οργανισμός παράγει την ορμόνη που λειτουργεί σαν παυσιπονη, και στην τελική κάνεις επισκληριδιο!!! Τί καλά ξεκουρασου όσο μπορείς να είσαι δυνατή!!! Φιλιά πολλά εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα να μην περιμένεις και ανχωνεσαι!!! Αντε με το καλό, πες μας όταν είναι και η δική σου ώρα να σου στείλουμε θετική ενέργεια!!!

Αχ κοριτσακι μου κι εγω ετσι νιωθω οτι πλησιαζει η ωρα! Για να δουμε... Μακαρι! Ειναι λιγο αγχωτικη οντως αυτη η αναμονη! Οσο για τις συσπασεις οτι ειναι θα το αντέξουμε οπως τοσες και τοσες γυναίκες που γεννούν καθε μερα, το σημαντικό εινσι να κρατήσουμε τα μωρακια μας γερα στην αγκαλιτσα μας!

Εννοειται θα ενημερώσω! Ευχαριστω προκαταβολικά για τη θετική ενεργεια!

Εσυ πως εισαι; Ποτε εχεις παλι γιατρο;

Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κανουν;;

Η κασσιοπη μας λέτε να εχει γεννήσει τωρα;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!Τιποτα ακομα audette μου?Κανενα νεο συμπτωμα?

Η Κασσιοπη μπορει να μην εχει γεννησει ακομα αν κρινω απο την αδερφη μου που το βραδυ της ειχαν βαλει το υποθετο,το πρωι την ωκυτοκινη και γεννησε το απογευμα.Μακαρι να μπει να μας ενημερωσει!

Εμενα ολο το βραδυ η κοιλιτσα ηταν πετρα.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μπραβο κοριτσακι μου!Κι εμενα καπως ετσι μου τα εχουν περιγραψει.Το θεμα ειναι να την παλεψεις μεχρι την διαστολη 3:rolleyes::cool:

Την κλεισαμε και την 39η εβδομαδα σημερα!!!!keep going!!!:D:D:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Τα πρωτα καφε τα ειδα άσχετα χωρις να με εχει εξετάσει κολπικα αλλα μετα που με εξέτασε κιολας νομιζω οτι επεσπευσε τα πραγματα! Η ανυπομονηςια εχει φτάσει στο φουλ δεν το συζητω!

Πωπω σε καταλαβαινω κι εγω καθε φορα που ποναω νομιζω θα γεννήσω! Εχουμε τρελαθεί τελείως! Οπως και να χει λιγο έμεινε! Θα βγουν τα ζουζούνια μας! Παντως κι εσυ πρεπει μα κοντευεις με τοσες συσπασεις! Ποτε θα σε ξαναδεί ο γιατρος;

Αχ κοριτσακι μου κι εγω ετσι νιωθω οτι πλησιαζει η ωρα! Για να δουμε... Μακαρι! Ειναι λιγο αγχωτικη οντως αυτη η αναμονη! Οσο για τις συσπασεις οτι ειναι θα το αντέξουμε οπως τοσες και τοσες γυναίκες που γεννούν καθε μερα, το σημαντικό εινσι να κρατήσουμε τα μωρακια μας γερα στην αγκαλιτσα μας!

Εννοειται θα ενημερώσω! Ευχαριστω προκαταβολικά για τη θετική ενεργεια!

Εσυ πως εισαι; Ποτε εχεις παλι γιατρο;

Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κανουν;;

Η κασσιοπη μας λέτε να εχει γεννήσει τωρα;

Συμφωνώ μαζί σου και να πονεσουμε τελικά χαλάλι τους αρκεί να είναι γερά, είπαμε ολόκληρο παιδί θα κάνουμε δεν μπορεί μια μικρή ταλαιπωρία θα υπάρχει.. Καταλαβαίνω το ανχος σου και γω στην θέση σου έτσι θα ένιωθα... Να ξέρεις θα πάνε όλα καλά!!!

Γιατρό έχω και γω την Δευτέρα. Δεν μου έμειναν πια και μένα πολλές μέρες.. Για να δούμε... Και ας φτάσαμε στο τέλος εγώ πάλι ανησυχησα... Χτες το βράδυ την είχε πιάσει και ήταν πολύ ανησυχη.. Ξεκίνησε ήρεμα και μετά έριχνε και κλωτσιές... Σηκωνομαι για τουαλέτα και μόλις ξαπλωνω τίποτα... Ωπα λέω τι έγινε έπαθε κάτι;; Άλλαξε απότομα συμπεριφορά. Αρχιζω να την τσιγκλαω ε κάποια στιγμή μου έδωσε σήμα ότι είναι εκεί!!! Αν δεν την πιάσω στα χέρια μου δεν θα ηρεμησω.. Ευτυχώς δεν έμεινε πολύς καιρός!!! Καλημέρα ελπίζω σήμερα να ναι η μεγάλη σας μέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Η Κασσιοπη μπορει να μην εχει γεννησει ακομα αν κρινω απο την αδερφη μου που το βραδυ της ειχαν βαλει το υποθετο,το πρωι την ωκυτοκινη και γεννησε το απογευμα.Μακαρι να μπει να μας ενημερωσει!

Καλημέρα!! Άντε πλησιάζεις και συ!! Με το καλό!! Με αυτό με τον γιατρό σου γέλασα πολύ!! ( ότι είναι κύριος και δεν σου έβαλε χέρι) να σαι καλά!!

Να κάνουμε πλακιτσα να περνά ευχάριστα ο καιρός!!!

Α!! Κανονίστε μην χαθειτε όλες μετά την γέννα ε; Εγω είμαι προς το τέλος μόνη μου θα τα λέω!!!;):P

zZWsp2.png398Mp3.png

Συμφωνώ μαζί σου και να πονεσουμε τελικά χαλάλι τους αρκεί να είναι γερά, είπαμε ολόκληρο παιδί θα κάνουμε δεν μπορεί μια μικρή ταλαιπωρία θα υπάρχει.. Καταλαβαίνω το ανχος σου και γω στην θέση σου έτσι θα ένιωθα... Να ξέρεις θα πάνε όλα καλά!!!

Γιατρό έχω και γω την Δευτέρα. Δεν μου έμειναν πια και μένα πολλές μέρες.. Για να δούμε... Και ας φτάσαμε στο τέλος εγώ πάλι ανησυχησα... Χτες το βράδυ την είχε πιάσει και ήταν πολύ ανησυχη.. Ξεκίνησε ήρεμα και μετά έριχνε και κλωτσιές... Σηκωνομαι για τουαλέτα και μόλις ξαπλωνω τίποτα... Ωπα λέω τι έγινε έπαθε κάτι;; Άλλαξε απότομα συμπεριφορά. Αρχιζω να την τσιγκλαω ε κάποια στιγμή μου έδωσε σήμα ότι είναι εκεί!!! Αν δεν την πιάσω στα χέρια μου δεν θα ηρεμησω.. Ευτυχώς δεν έμεινε πολύς καιρός!!! Καλημέρα ελπίζω σήμερα να ναι η μεγάλη σας μέρα!!!

Τιποτα ακομα κοριτσακια μου! Χθες βραδυ μεχρι καποια ωρα ειχα αρκετές συσπασεις και ροζ παλι στο εσώρουχο αλλα μετα σταμάτησαν οι πόνοι και σημερα το πρωι τιποτα! Το μαρτύριο της σταγονας! Πριν λιγο βγήκα εξω και επειδη περπάτησα ειχα λιγη βλεννη(σορυ για τις περιγραφες) τωρα που γυρισα σπιτι! Οποτε περιμενουμε..

Mommy to be κοντευεις και εσυ κοριτσακι μου!39 εβδομαδες!!!! Ποτε περαςαν ε;

Λες ο μπεμπης της κασσιοπη να ειναι ακομα καθοδον;;;

Φραουλιτσα μου δεν ξερεις πως σε καταλαβαινω! Κι εγω λιγο να σταματήσει να κουνιέται αγχώνομαι! Οπως ακριβως το λες, μεχρι να την κρατησω γερή στα χέρια μου δεν θα ηρεμήσω! Ευτυχως δεν έμεινε πολυ ακομα!

Για να δούμε τι θα πει και ο γιατρος τη δευτερα! Αχ κοριτσακια μου, εχουμε μπει πια στην τελική ευθεία!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια πως σας νιωθω!!!εχω αρχισει κι εγω να σκεφτομαι μη γινει κατι κακο στο τελος αντε να γεννησουμε με το καλο!!

Audette γιατρο εχω παλι παρασκευη και μαλλον με βλεπω συνεπης στο ραντεβου μου!εσυ ομως πρεπει να πλησιζεις τι στο καλο με τοση βλεννη και τπτ ακομη;;

Μομμυ ναι αλλη μια εβδομαδα επισημα!!αντε αντε θα συναντηθουμε δεν μπορει κια μερα πανω μια κατω!μεχρι τη διαστολη 3 την παλευεις δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα!!

Κασσιοπη τι γινεται;;;;;;;

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Μόλις την πιάσω στα χέρια μου Audette τότε θα πάρω ανάσα ανακουφισης!!! Καιρό ήθελα να στο πω στο τικερακι σου τα λες πολύ σωστά!!!

Απορία σας έχουν κόψει το μαγνήσιο; Εγω ακόμα το παίρνω ξέχασα να τον ρωτήσω.. Μήπως πρέπει να το κόψω σιγά σιγά; Περιορίζει και τις συσπασεις έτσι δεν είναι; Κάνα νέο από το μέτωπο; Όλες εντάξει;

Μπαίνω συνέχεια μπας και έχουμε ευχάριστα!!

ΥΓ. Ποια τελική ευθεία εσύ σχεδόν κόβεις το νήμα.. Σου το παίζει δύσκολη πάντως ή μου φαίνεται;

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι, όντως πρέπει να τη γυρνάμε να μην ακουμπάει! Αλήθεια, που τις βρίσκουμε αυτές τις πάνες που λες; Φαρμακείο;;

Του πατάμε το σαγόνι την ώρα που είναι στη θηλή ε; Για να ανοίξει κι άλλο, κατάλαβα..

Ναι, έτσι ακριβώς!

Τέτοιο σύστημα έχουν οι πάμπερς και οι λίμπερο.

Άσε πήγα προχθές και αγόρασα πάνες για τις πρώτες μέρες.... Με τέτοιες τιμές ανυπομονώ να του βάλουμε τις δικές μας!

Εμένα πάντως μου το είπε πως είμαι στενή. Στην πύελο, το ηβικό οστό δηλαδή.. Ίσως γι' αυτό να πονάω και τόσο μήνες πριν.

Εμένα χθες μου είπε ξανά ότι έχω "καλή λεκάνη", γιατί η απόσταση ανάμεσα στα στρογγυλά κοκκαλάκια που έχουμε μπροστά είναι πάνω από 10εκ. Μπορεί γι' αυτό να μη νιώθω τέτοιους πόνους.

Καλησπέρα κοριτσάκια και γω έχω που και που πονακια στον κόλπο από το σπρωξιμο. Σίγουρα έχει κατέβει και πιο κάτω πια τα πόδια της έχουν κατέβει μια παλάμη από κει που ήταν πριν. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει εμπεδωθει.. Σταμάτησα να το σκέφτομαι όποτε θέλει ας ερθει. Απλά αν έρθει στις 7 του μήνα θα βγάλει αληθινή την πρόβλεψη της μαμάς του...:tongue::tongue:

Για τον αφαλο ο παιδίατρος της αδελφής μου τις είχε πει να το σηκώνει λίγο από κάτω και να ρίχνει το οινόπνευμα με το μπουκάλι για να πέφτει πολύ και τους έπεσε στις 3 μέρες και στα δύο!!! Αυτό θα κάνω γιατί ανατριχιαζω με τους ασφαλούς... Εχω θεματάκι, με τον δικό μου φοβόμουν μην λυθεί... :mrgreen: Σχετικά με την ένδειξη για τσισα στην πανα την έχουν τα παμπερς μπείτε και στο ίντερνετ να το δείτε...

Didi και μένα για όραση και ακοη και ισχια μου είπε απλά τα έχουν πακέτο, θα ρωτήσω όμως μήπως μπορείς να τις κάνεις ξεχωριστά αν και δεν το βλέπω.

Τί έγινε;; Τίποτα γεννητουρια θα χουμε σήμερα;; Αντε να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά να χαιρόμαστε!!

Να σου πω κι εγώ ανατριχιάζω λίγο, ίσως ακολουθήσω τη συμβουλή σου, γιατί φοβάμαι πολύ με τις γάζες, μήπως τον πονέσω...

Καλησπερα κοριτσια μου,σας διαβαζα τωρα με προσοχη μηπως εχουμε κ αλλο ευχαριστο :-) κι εμενα με πιεζει κοριτσια κ ωρες ωρες τροω σουβλιες απο κατω,,επησης με πιεζει πολυ στην κυστη,νιωθω ενα βαρος κ κοντεψα να κατουρηθω σημερα,δεν ειμαι για πουθενα πλεον,εφτασα 37 εβδ ακριβως :-) τωρα λενε ειναι τελειομηνο;;για να δω δευτερα τι θα μας πει παλι ο γιατρος,ο υπνος μου εγινε τρειςχειροτερος,δεν κοιμαμαι δεν ξερω γιατι,σα να περιμενω συνεχεια κατι να με ποιασει κ να παρω το γιατρο μου τηλ,

Ναι, τώρα είναι τελειόμηνο πια!

Εμένα παραδόξως δεν με πιέζει στην κύστη, αν και έχει εμπεδωθεί, αλλά φυσικά και δεν κοιμάμαι, αφού όλο το βράδυ πίνω ένα λίτρο νερό όσες φορές ξυπνάω... :lol:

Ξεχασα να σας ρωτησω κ γραφω δευτερο μηνυμα,καρδιοτοκογραφο σε ποια βδομαδα κανουμε;επησης ο γιατρος καποια στιγμη μας εξεταζει κ απο κατω για να δει διαστολη;η δε γινεται παντα;

Καρδιοτοκ θα κάνεις όπου να 'ναι. Και από βδομάδα λογικά θα σε εξετάσει ο γιατρός απόκάτω...

Αχ κοριτσάκια τί έπαθα!! Είμασταν στο αμάξι και ήταν λίγο χάλια ο δρόμος και με πιάσανε κάτι συσπάσεις... Αν είναι έτσι Παναγιά μου!!! Πολύ έντονος πόνος και πολύ κοντά να με τσουζει και από κάτω και να κλωτσαει και να σπρώχνει η μικρή!! Κατάλαβα ότι δεν γενναω οκ αλλά ήταν δυσάρεστοι οι πόνοι!!! Και ανάσες που έκανα τίποτα.. Ελπίζω να μην είναι τόσο δυνατές όταν έρθει η ώρα αλλά στάνταρ θα το καταλάβω...

Τρόμαξα λιγάκι για το τί με περιμένει...

Ωχ, καλή μου, μας είπαν στα μαθήματα ότι πρέπει να είμαστε ήρεμες (όσο μπορούμε) γιατί αν σφυγγόμαστε οι αναπνοές δεν κάνουν τίποτα και στον τοκετό μπορεί να δημιουργήσουμε οίδημα στον τράχηλο και να εμποδίσουμε την εξέλιξη ή να πάμε και σε καισαρική. Οπότε ηρεμία και ασκήσεις ζεν εκείνη την ώρα! :cool:

Γεια σας κοριτσάκια!!! Σαγιά μου να σου ζήσει!!!Τα δικά μου νέα είναι τα εξής:Πήγα σήμερα 36+1 στο γιατρό.έκανα nst. όλα οκ.ανέβηκε πολύ και ο αιματοκρίτης μου ευτυχώς!!!κανουμε υπέρηχο όλα καλά ημπεμπα και έχει εμπεδωθεί μου πε.μου φάνηκε νωρίς αλλά ο γιατρός έδειξε να χαίρεται.ήταν τόσο κάτω το κεφαλακι της που δεν μπορούσε λέει να το μετρήσει με τον υπέρηχο.Ρώτησα αν αυτό σημαίνει πως θα γέννησω νωρίτερα αλλά είπε πως δεν είναι απαραίτητο.ο πλακούντας grade 2.παρόλα αυτά μου είπε πως θα ήθελε να με εξετάσει και κολπικά.αγχωθηκα γιατί έχω ακούσει ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρες συσπάσεις και τοκετό.μου είπε πως δεν θα μπει πολύ απλά επειδή είδε πολύ κάτω το κεφάλι ήθελε να σιγουρευτεί.τελικά με είδε και όλα οκ.ο τράχηλος ακόμα τίποτα 0 και γενικά όλα οκ είπε.την άλλη εβδομάδα πάλι.α ή Μπουμπου 2850..πανικοβλήθηκαν λίγο κορίτσια!!!!φιλάκια σε όλες σας!!!!

Μπράβο, πολύ καλά νέα! Η εμπέδωση είναι από τα καλύτερα σημάδια για φυσιολογικό τοκετό στις πρωτοτόκες μου είπε η γιατρός μου! Δυστυχώς, αν δεν βάλουν χέρι, δεν μπορούν να δουν τι γίνεται εκεί κάτω...

Ωχ καταλαβα,τουλαχιστον να προετοιμαστω,αυτο που λες με το αμαξι το χω παθει προχθες,στις λακουβες αν κ προσεξε ο αντρας μου μονο που ταρακουνηθηκα μου βγηκαν τα σωθικα,οχι τοσο πολυ οπως λες ομως.,ωχχ αρα μιλαμε για πονο οταν ερθει η ωρα,κ συνεχεια σκεφτομαι πως θα φτασουμε ως την κλινικη αν ποναω πολυ;;;

Καλέ, σταμάτα να αγχώνεσαι, γιατί δεν θα είσαι συνεργάσιμη! Όλα θα πάνε καλά! Δεν είμαστε ούτε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες που γεννάμε και για πολλά χρόνια δεν υπήρχε ούτε επισκληρίδιος!

Καλησπερα κοριτσακια!!!!ΒΛεπω ολες πανω κατω τα ιδια συμπτωματακια εχουμε!!!Και εγω πηγα γιατρο σημερα,ολα καλα με εξετασε κ κολπικα(αβολη εξεταση)αλλα ενταξει δεν πονεσα...ουτε διαστολη ουτε τιποτα ακομα κανενα σημαδι...καρδιοτκογραφο εγω κανω καθε εβδομαδα,την προηγουμενη μερα που θα παω γιατρο..μπηκα στην 39 εβδομαδα...αντε να δουμε ποτε θα κανει εξοδο το μπουμπουκι μου!!!!!

Ω, πλησιάζετε κι εσείς! Αχ, γεννάμε, δεν το πιστεύω ακόμη!

Καλημέρα. Κοριτσάκια! 😍Ζαχιρ σήμερα ειναι η μεγάλη μέρα για έμενα😍😍

Κάναμε και τις διακοπές μας παρόλα αυτά ο μικρός δεν λέει να βγει..τα μεσάνυχτα ξεκινάμε τη διαδικασία. Μεχρι τότε καφεδάκι στο αγαπημένο μου καφέ στην παράλια και βολτιτσες, το μεσημέρι ξεκουραση και το απόγευμα μποτε για να με δείτε όμορφη ο μπέμπης. μου..😘😘😘😘😘😘❤

Κασσιόπη μου, με το καλό, με έναν πόνο! Περιμένουμε τα νέα σου!

Δηλαδη μπορει να γυρισει ο υπο σε υπερθυροειδισμο?Θα εχω το νου μου,σ'ευχαριστω.

Λοιπον κι εγω συνεννοηθηκα με τον αντρα μου να ενημερωσουμε οτι θα ειμαστε σε τρικλινο με rooming in και απαγορευονται οι πολλες επισκεψεις.Επισης αυτους που δε θελω να δω θα τους ενημερωσω τελευταια στιγμη!

Καλα η μαμα σου ειναι ηρωιδα!Πωπω μεγαλο παιδι που βγηκες!Κι ο δικος σου για εκει το παει???

Κι εγω ενιωθα οτι ειχα πολυ καιρο στις αρχες,τωρα ομως το συνειδητοποιω σιγα σιγα οτι κοντοζυγωνουμε!

Ασε τη χαρτουρα κι εμεις την φτιαξαμε απο νωρις...βαρετο πραγμα!

Ναι, μπορεί να το γυρίσει, να έχεις το νου σου, γιατί μπορεί να είναι σοβαρό!

Εγώ 2-3 άτομα θα ενημερώσω από το μαιευτήριο, τους υπόλοιπους από το σπίτι, μη σου πω μετά από 4-5 μέρες, όπως μου κάτσει!

Α, εγώ ήμουν υπέρκομψη, 3360! Ο αδερφός μου 4800, ποτέ δεν το νιώσαμε αυτό το μωρό ότι θα σπάσει, χαχα!

Σωστα νομίζεις κοριτσακι μου! 14/9 εχω ΠΗΤ σύμφωνα με την τελευταια περιοδο! Το 9/9 μου το ειχε δώσει στη Β΄ επιπέδου γιατι υπερηχογραφικα φαινόταν η μπεμπα 5 μερες μεγαλύτερη και απο κει εμρινε στο πίνακακι μας!

Τωρα για την τραχηλικη βλεννη παίζει αυτο να εννοούσε ο γιατρος! Χθες βραδυ τα καφε υγρα έγιναν ροζ και συνοδεύονταν απο πονους! Το ειπα στο γιατρο μου και μου ειπε πηγαινε μαιευτηριο! Τελικα το μωρο ηταν ακομα ψηλά, διαστολή δεν ειχα, εκανα κάποιες συσπασεις αλλα οχι αρκετές για να με κρατήσουν!οποτε γυρ ισα σπιτι και τωρα ειμαστε stand by! Μου ειπε ομως οτι υπάρχει πιθανοτητα σημερα - αυριο να σκάσει μύτη!θα δουμε...

Ο διαβητολογος ολα καλα μου ειπε, να σταματήσω να μετριέμαι δρν εχει νόημα πλεον, και τωρα πια δεν θα ξαναπάω!

Εγώ βάσει ημερομηνιών (ξέρω πότε έκανα ωορρηξία) έχω ΠΗΤ 24/9, αλλά βάσει αυχενικής 18/9 και πάντα βγαίνει μεγαλύτερος ο μπέμπης. Όμως δεν την αλλάξαμε την ΠΗΤ. Για να δούμε...

Κάνατε τη βολτούλα σας στο μαιευτήριο, ε; Άντε, όπου να 'ναι θα κρατάς την ομορφιά σου στην αγκαλίτσα σου! :D:D

χαχαχαχαχα

Μάλλον λεπταίνει ο τράχηλος, γι' αυτό έχεις πόνους περιόδου. Ελπίζω ότι όταν γεννάμε θα το καταλάβουμε... Άλλωστε εσύ έχεις εμπειρία!

Ευχαριστούμε για την περιγραφή! Να είμαστε προετοιμασμένες! :D

Μόλις την πιάσω στα χέρια μου Audette τότε θα πάρω ανάσα ανακουφισης!!! Καιρό ήθελα να στο πω στο τικερακι σου τα λες πολύ σωστά!!!

Απορία σας έχουν κόψει το μαγνήσιο; Εγω ακόμα το παίρνω ξέχασα να τον ρωτήσω.. Μήπως πρέπει να το κόψω σιγά σιγά; Περιορίζει και τις συσπασεις έτσι δεν είναι; Κάνα νέο από το μέτωπο; Όλες εντάξει;

Μπαίνω συνέχεια μπας και έχουμε ευχάριστα!!

ΥΓ. Ποια τελική ευθεία εσύ σχεδόν κόβεις το νήμα.. Σου το παίζει δύσκολη πάντως ή μου φαίνεται;

Εγώ έχω κόψει το μαγνήσιο από τις 36+6. Πολύ το άργησες μου φαίνεται...

Βέβαια, αν είναι να γεννήσεις δεν αναστέλλει τον τοκετό, αλλά μπορεί να σου μειώσει τις braxton-hicks.

Εγώ χθες είχα γιατρό. Ο μπέμπης έφτασε τα 3370 και έχει εμπεδωθεί. Πάμε καλά και η γιατρός υπολόγισε τον τοκετό μεταξύ 15 και 20/9. Μου ζήτησε να πάω την Πέμπτη για νστ.

ΑΛΛΑ εγώ σήμερα είδα αιματάκι ροζ στο σκούπισμα δύο φορές. Όμως επειδή δεν έχω ούτε συσπάσεις (μόνο αυτό το μόνιμο πέτρωμα εδώ και μια βδομάδα) ούτε έσπασαν τα νερά, παρακολουθώ τους πόνους περιόδου μου και περιμένω θα επικοινωνήσω και αργότερα με τη γιατρό.

Ανδρομέδα, θα σε ενημερώσω με μήνυμα στο φβ, αν έχουμε νεότερα!

tt1e3

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06....................21/08......Κοριτσάκι
  2. mariposita.................31/08.......Αγοράκι
  3. Sagia............................02/09.......Αγοράκι
  4. Κασσιόπη..................??????.......Αγοράκι

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. audette17...................09/09......Κοριτσάκι
  2. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  3. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  4. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

5. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  6. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  7. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  8. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  9. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  10. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  11. Didi89.........................24/09........Αγοράκι
  12. lenaki86......................24/09........Αγοράκι
  13. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  14. Lefki............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

tt1e3

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια που έχουν βολευτεί και δε λένε να βγούνε!! Εδώ κι εμείς συνεχίζουμε!!!

Didi, ενημέρωσες τη γιατρό για το ροζ αιματάκι; Πρέπει να είναι σημάδι κι αυτό! Λες;; Θα έχω το νου μου στο φβ αν μου στείλεις!

Audette, πώς είσαι;;; Πιστεύω σε κανά 2 μερούλες θα έρθει η μπουμπού!

Η Κασσιόπη λογικά θα έχει γεννήσει!

Ζαχίρ, μάμυ σε ετοιμότητα!

Ντίντι κι εγώ πήρα λίγες λίμπερο για τις πρώτες μέρες και μου κακοφάνηκε.... Αύριο θα μου έρθει το πρώτο δεματάκι χεχεχε λογικά μόνο οι φλατ θα μας κάνουν!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...