Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ μήπως ειμαι αγελαδιτσα???? Γιατι. άραγε η υπογραφή μου βγαζει 38 μερες ακόμα?

😏😎😄😃😀

Ότι θέλουν λένε οι υπογραφές μην ασχολείσαι.. Εσύ έτσι και αλλιώς θα την αλλάξεις σιγά σιγά θα βάλεις το νινί σου!!! Μόλις μπορέσεις να μπεις να μας πεις την εμπειρία σου και ότι όλα πήγα καλά!!! Με το καλοοοο

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα. Κοριτσάκια! 😍Ζαχιρ σήμερα ειναι η μεγάλη μέρα για έμενα😍😍

Κάναμε και τις διακοπές μας παρόλα αυτά ο μικρός δεν λέει να βγει..τα μεσάνυχτα ξεκινάμε τη διαδικασία. Μεχρι τότε καφεδάκι στο αγαπημένο μου καφέ στην παράλια και βολτιτσες, το μεσημέρι ξεκουραση και το απόγευμα μποτε για να με δείτε όμορφη ο μπέμπης. μου..😘😘😘😘😘😘❤

Καλημερααα!Να εχεις μια ομορφη,ηλιολουστη μερα!💖Αχ Κασσιοπη μου με το καλοοοο!!!Ηρθε η ωρα να τον παρεις τον μπεμπη σου αγκαλιτσα!Τι ωραιαααα😄🍼Εχει και τα καλα του ο προγραμματισμενος τοκετος,προετοιμαζεσαι ψυχοσωματικως!Ετσι, απολαυσε τις μοναδικες στιγμες με τους αγαπημενους σου και κανε τα μποτε σου!Θα περιμενουμε νεα σου...φιλακια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλέ μήπως ειμαι αγελαδιτσα???? Γιατι. άραγε η υπογραφή μου βγαζει 38 μερες ακόμα?

😏😎😄😃😀

Καλα εχει πλακα,κι εγω το ειδα αυτο στο τικερακι σου και λεω τι λεει???

Ποτε ειμασταν στις 200 κατι μερες και τωρα σε μονοψηφιο αριθμο...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Λοιπόν για να μην λέω ανακρίβειες πήρα τηλ. στο Ιασώ και μπορείς να επιλέξεις κάποιες από τις προαιρετικες και να μην, χρεωθείς για όλες. Όταν έρθει η ώρα θα σας πω. Καλημερουδια!!!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Σαγια να σου ζήσει ο παιδαρος!!! Να ειναι γέρος και καλότυχος!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Σας διάβασα λιγο στα γρηγορα! Τα δικα μου θα σας τα πω γρηγορα γιατι εχω σε λιγο ραντεβου στο διαβητολογο!

Το μεσημέρι ειδα λιγο μπεζ-καφε υγρα στο εσώρουχο μου και πηρα το γιατρο και μου ειπε να παω απο κει να με δει! Τελικα false alarm, δεν εχει κατεβει ακομα η μικρη αρκετα, ουτε συσπασεις ειχα αλλα ουτε και διαστολή! Οποτε περιμενουμε και βλέπουμε πως θα παει..

Κοριτσακι μου!Δεν ηταν η τραχηλικη βλεννη ε?Λενε οτι γεννας μεσα στις επομενες 2-3 μερες αν την δεις:rolleyes:Τι σου ειπε ο διαβητολογος?Εσυ εχεις πητ στις 9,κοντευεις, παντα σε μπερδευω νομιζω οτι εισαι πιο μετα...:cool:

Καλησπέρα κοριτσάκια και γω έχω που και που πονακια στον κόλπο από το σπρωξιμο. Σίγουρα έχει κατέβει και πιο κάτω πια τα πόδια της έχουν κατέβει μια παλάμη από κει που ήταν πριν. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει εμπεδωθει.. Σταμάτησα να το σκέφτομαι όποτε θέλει ας ερθει. Απλά αν έρθει στις 7 του μήνα θα βγάλει αληθινή την πρόβλεψη της μαμάς του...:tongue::tongue:

Για τον αφαλο ο παιδίατρος της αδελφής μου τις είχε πει να το σηκώνει λίγο από κάτω και να ρίχνει το οινόπνευμα με το μπουκάλι για να πέφτει πολύ και τους έπεσε στις 3 μέρες και στα δύο!!! Αυτό θα κάνω γιατί ανατριχιαζω με τους ασφαλούς... Εχω θεματάκι, με τον δικό μου φοβόμουν μην λυθεί... :mrgreen: Σχετικά με την ένδειξη για τσισα στην πανα την έχουν τα παμπερς μπείτε και στο ίντερνετ να το δείτε...

Didi και μένα για όραση και ακοη και ισχια μου είπε απλά τα έχουν πακέτο, θα ρωτήσω όμως μήπως μπορείς να τις κάνεις ξεχωριστά αν και δεν το βλέπω.

Τί έγινε;; Τίποτα γεννητουρια θα χουμε σήμερα;; Αντε να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά να χαιρόμαστε!!

Φραουλιτσα μου κατεβηκε η κοιλιτσα σου?Μας ειχαν πει οτι το καταλαβαινεις οταν γινει.Εγω δε μπορω να πω οτι εχω νιωσει κατι τετοιο.Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειχα εξαρχης χαμηλη κοιλια.

Παντως στα βιβλια διαβαζω οτι το μωρο εμπεδωνεται στις πρωτομανουλες μετα την 38η εβδομαδα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι συνηθως αυτο γινεται στον τοκετο.

Κι εμενα πριν 2 βδομαδες ειχε αρχισει να μπαινει στα κοκκαλα της λεκανης και δε μπορουσε να μετρησει τραχηλο με κοιλιακο υπερηχο.Του λεω δηλ εμπεδωθηκε?Μου λεει οχι ακομα!Και η αληθεια ειναι πως νιωθω το κεφαλακι του να κουνιεται ακομα καμια φορα.Οταν εμπεδωθει το κεφαλι δεν κουνιεται τοσο.Επισης δεν εχει σχεση ποτε θα εμπεδωθει με το αν θα γινει φ.τ. η οχι.Οποτε ας μην αγχωνομαστε,αρκει που εχουν παρει θεση...

Αχ κοριτσάκια τί έπαθα!! Είμασταν στο αμάξι και ήταν λίγο χάλια ο δρόμος και με πιάσανε κάτι συσπάσεις... Αν είναι έτσι Παναγιά μου!!! Πολύ έντονος πόνος και πολύ κοντά να με τσουζει και από κάτω και να κλωτσαει και να σπρώχνει η μικρή!! Κατάλαβα ότι δεν γενναω οκ αλλά ήταν δυσάρεστοι οι πόνοι!!! Και ανάσες που έκανα τίποτα.. Ελπίζω να μην είναι τόσο δυνατές όταν έρθει η ώρα αλλά στάνταρ θα το καταλάβω...

Τρόμαξα λιγάκι για το τί με περιμένει...

Φανταζομαι πως θα ενιωσες,αχ αυτος ο φοβος της πρωταρας!Κι εμενα οταν με σπρωχνει αυτο σκεφτομαι,βρε λες να πονεσω????χαχαχα ολα καλα θα πανε,μετα ξεχνιουνται ολα!:D

Didi μου στις βδομαδες που εισαι κι εγω δεν ειχα ουτε σουβλιες ουτε τιποτα,μετα μου ξεκινησαν ολα,οταν μπηκα στο μηνα μου.Κι εγω ανοιχτη ειμαι στη λεκανη.

Ζαχιρ παρα τις συχνες ενοχλησεις σου σε ξεγελασε ο μπεμπακος!Για να δουμε γιατι μια φιλη μου ελεγε δεν ειχα καμια ενοχληση,τιποτα και ξαφνικα 39 και 3 μερες βλεπω το βραδυ μια σταγονα αιμα και σε 4 ωρες ξεκινησαν οι πονοι!!!

Παντως δοξα τον Θεο παρολο που ειχαμε δευτερομανουλες και η μια με ιστορικο προωρου αλλα και εγκυουλες με συσπασεις,τα μωρακια μας περνουν ωραια στη φωλιτσα μας και μας κανουν και τα δυσκολα!:tongue:

Felicitaki ωραια ανεβηκε ο αιματοκριτης!Εγω καρδιοτοκογραφο εκανα στην 38η εβδομαδα,δεν ξερω αν θα μου κανει παλι.Χερι δε μου εχει βαλει,ειναι κυριος!:D:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Το betadine για τον αφαλό μου το είπε, αλλά μάλλον δεν θα το χρησιμοποιώ. Δεν πειράζει, ένα betadine καλό είναι να υπάρχει στο σπίτι ούτως ή άλλως!

Το κολλύριο για καμιά μολυνσούλα φαντάζομαι. Αλλά δεν πρόκειται να το βάλω, αν δεν πάρω οδηγία τότε, οπότε δε ρώτησα και πολλά πολλά...

Έχε υπόψη σου για το θυρεοειδή ότι εάν κάνεις συμπτώματα τύπου επιλόχειου, θα πρέπει να τον ελέγξεις άμεσα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα του υπερθυρεοειδισμού της λοχείας.. Εμένα μου είπε να το έχω στο νου μου...

Εγώ θα ενημερώσω αργότερα. Μόνο κάτι ξαδέρφια του άντρα μου σκέφτομαι μήπως παρεξηγηθούν, αλλά δε με νοιάζει. Πες ότι δεν δέχεστε επισκέψεις στο μαιευτήριο, γιατί κάνεις rooming in και δεν επιτρέπεται...

Ω, ναι, περπατούσαμε 4 ώρες κάθε βράδυ. Και φυσικά δεν έπιασε, μπήκε με πρόκληση... Και γέννησε μωρό 4800 ΧΩΡΙΣ επισκληρίδιο...

Οι σπανακόπιτες και η πρώτη δόση από τα μπιφτέκια ψήνονται. Νιώθω τελείως διαλυμένη και ξαναπέκτησα τα ποδαράκια του Michelin... :mrgreen: Eυτυχώς που έπλυνε τα κατσαρολικά ο καλός μου...

Εγώ, ενώ ξέρω ότι πλησιάζει ο καιρός και ετοιμάζομαι (Σημ: ετοιμάστε σύντομα τη χαρτούρα του μαιευτηρίου και του ληξιαρχείου, ένα τρίωρο μου πήρε...) νιώθω ότι έχουμε ακόμη πολύυυυυυυυ καιρό.:roll: Και σπάνε τα νερά την επόμενη εβδομάδα λέει.. χαχα

Δηλαδη μπορει να γυρισει ο υπο σε υπερθυροειδισμο?Θα εχω το νου μου,σ'ευχαριστω.

Λοιπον κι εγω συνεννοηθηκα με τον αντρα μου να ενημερωσουμε οτι θα ειμαστε σε τρικλινο με rooming in και απαγορευονται οι πολλες επισκεψεις.Επισης αυτους που δε θελω να δω θα τους ενημερωσω τελευταια στιγμη!

Καλα η μαμα σου ειναι ηρωιδα!Πωπω μεγαλο παιδι που βγηκες!Κι ο δικος σου για εκει το παει???

Κι εγω ενιωθα οτι ειχα πολυ καιρο στις αρχες,τωρα ομως το συνειδητοποιω σιγα σιγα οτι κοντοζυγωνουμε!

Ασε τη χαρτουρα κι εμεις την φτιαξαμε απο νωρις...βαρετο πραγμα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσια που ειστε???!!!Ειμαι μπαλκονατη και σταζωωωω!Τι θα γινει με αυτη τη ζεστη????:confused: Μου δυσκολευει και το περπατημα το βραδυ...μολις διαβασα οτι το ΣΚ θα ανεβει κι αλλο!Μου φαινεται το καλοκαιρι θα τραβηξει γιατι αργησε φετος...απο την αλλη ισως καλυτερα μηπως βγουμε και καμια βολτα με τα μικρα μας;)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γ

Κοριτσακι μου!Δεν ηταν η τραχηλικη βλεννη ε?Λενε οτι γεννας μεσα στις επομενες 2-3 μερες αν την δεις:rolleyes:Τι σου ειπε ο διαβητολογος?Εσυ εχεις πητ στις 9,κοντευεις, παντα σε μπερδευω νομιζω οτι εισαι πιο μετα...:cool:

Φραουλιτσα μου κατεβηκε η κοιλιτσα σου?Μας ειχαν πει οτι το καταλαβαινεις οταν γινει.Εγω δε μπορω να πω οτι εχω νιωσει κατι τετοιο.Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειχα εξαρχης χαμηλη κοιλια.

Παντως στα βιβλια διαβαζω οτι το μωρο εμπεδωνεται στις πρωτομανουλες μετα την 38η εβδομαδα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι συνηθως αυτο γινεται στον τοκετο.

Κι εμενα πριν 2 βδομαδες ειχε αρχισει να μπαινει στα κοκκαλα της λεκανης και δε μπορουσε να μετρησει τραχηλο με κοιλιακοH υπερηχο.Του λεω δηλ εμπεδωθηκε?Μου λεει οχι ακομα!Και η αληθεια ειναι πως νιωθω το κεφαλακι του να κουνιεται ακομα καμια φορα.Οταν εμπεδωθει το κεφαλι δεν κουνιεται τοσο.Επισης δεν εχει σχεση ποτε θα εμπεδωθει με το αν θα γινει φ.τ. η οχι.Οποτε ας μην αγχωνομαστε,αρκει που εχουν παρει θεση...

Φανταζομαι πως θα ενιωσες,αχ αυτος ο φοβος της πρωταρας!Κι εμενα οταν με σπρωχνει αυτο σκεφτομαι,βρε λες να πονεσω????χαχαχα ολα καλα θα πανε,μετα ξεχνιουνται ολα!:D

Didi μου στις βδομαδες που εισαι κι εγω δεν ειχα ουτε σουβλιες ουτε τιποτα,μετα μου ξεκινησαν ολα,οταν μπηκα στο μηνα μου.Κι εγω ανοιχτη ειμαι στη λεκανη.

Ζαχιρ παρα τις συχνες ενοχλησεις σου σε ξεγελασε ο μπεμπακος!Για να δουμε γιατι μια φιλη μου ελεγε δεν ειχα καμια ενοχληση,τιποτα και ξαφνικα 39 και 3 μερες βλεπω το βραδυ μια σταγονα αιμα και σε 4 ωρες ξεκινησαν οι πονοι!!!

Παντως δοξα τον Θεο παρολο που ειχαμε δευτερομανουλες και η μια με ιστορικο προωρου αλλα και εγκυουλες με συσπασεις,τα μωρακια μας περνουν ωραια στη φωλιτσα μας και μας κανουν και τα δυσκολα!:tongue:

Felicitaki ωραια ανεβηκε ο αιματοκριτης!Εγω καρδιοτοκογραφο εκανα στην 38η εβδομαδα,δεν ξερω αν θα μου κανει παλι.Χερι δε μου εχει βαλει,ειναι κυριος!:D:tongue:

Σωστα νομίζεις κοριτσακι μου! 14/9 εχω ΠΗΤ σύμφωνα με την τελευταια περιοδο! Το 9/9 μου το ειχε δώσει στη Β΄ επιπέδου γιατι υπερηχογραφικα φαινόταν η μπεμπα 5 μερες μεγαλύτερη και απο κει εμρινε στο πίνακακι μας!

Τωρα για την τραχηλικη βλεννη παίζει αυτο να εννοούσε ο γιατρος! Χθες βραδυ τα καφε υγρα έγιναν ροζ και συνοδεύονταν απο πονους! Το ειπα στο γιατρο μου και μου ειπε πηγαινε μαιευτηριο! Τελικα το μωρο ηταν ακομα ψηλά, διαστολή δεν ειχα, εκανα κάποιες συσπασεις αλλα οχι αρκετές για να με κρατήσουν!οποτε γυρ ισα σπιτι και τωρα ειμαστε stand by! Μου ειπε ομως οτι υπάρχει πιθανοτητα σημερα - αυριο να σκάσει μύτη!θα δουμε...

Ο διαβητολογος ολα καλα μου ειπε, να σταματήσω να μετριέμαι δρν εχει νόημα πλεον, και τωρα πια δεν θα ξαναπάω!

Κασσιοπη μου με το καλο κοριτσακι μου να υποδεχτεί στο μπεμπακο σου! Μ ενα πονο!

Φραουλιτσα κι εγω αυτο ελεγα χθες στον άντρα μου πως αν αυτες οι συσπασεις οι προ τοκετού πονάνε τοσο πολυ φαντάσου οι άλλες.. Δεν βαριέσαι ομως... Θα κανουμε υπομονη για τα μωρακια μας...ασε που λογικα θα μας κανουν και επισκληριδιο οποτε θα ειναι πιο υποφερτα!

Βλεπω καθ τα υπόλοιπα κοριτσια σιγα σιγα προχωράμε! Αντε να γεμίζουμε σιγα σιγα μπεμπακια!!!:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γ

Σωστα νομίζεις κοριτσακι μου! 14/9 εχω ΠΗΤ σύμφωνα με την τελευταια περιοδο! Το 9/9 μου το ειχε δώσει στη Β΄ επιπέδου γιατι υπερηχογραφικα φαινόταν η μπεμπα 5 μερες μεγαλύτερη και απο κει εμρινε στο πίνακακι μας!

Τωρα για την τραχηλικη βλεννη παίζει αυτο να εννοούσε ο γιατρος! Χθες βραδυ τα καφε υγρα έγιναν ροζ και συνοδεύονταν απο πονους! Το ειπα στο γιατρο μου και μου ειπε πηγαινε μαιευτηριο! Τελικα το μωρο ηταν ακομα ψηλά, διαστολή δεν ειχα, εκανα κάποιες συσπασεις αλλα οχι αρκετές για να με κρατήσουν!οποτε γυρ ισα σπιτι και τωρα ειμαστε stand by! Μου ειπε ομως οτι υπάρχει πιθανοτητα σημερα - αυριο να σκάσει μύτη!θα δουμε...

Ελα βρε κοριτσακι μου!Μ'αυτα που περιγραφεις ερχεται η μπεμπουλα σου!!!:D

Θυμισε μου που γεννας?Αν δεν εχεις πονους,κοιτα να κοιμηθεις καλα οσο μπορεις, ακομα και το μεσημερακι, για να εχεις ενεργεια!Αν δεις τα σκουρα,κανε μια επισκληριδιο και ολα θα γινουν καλυτερα.Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι και χαλαρωνω.Με το καλο,να μας ενημερωσεις!Πολλα φιλια!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Γ

Ο διαβητολογος ολα καλα μου ειπε, να σταματήσω να μετριέμαι δρν εχει νόημα πλεον, και τωρα πια δεν θα ξαναπάω!

Κασσιοπη μου με το καλο κοριτσακι μου να υποδεχτεί στο μπεμπακο σου! Μ ενα πονο!

Φραουλιτσα κι εγω αυτο ελεγα χθες στον άντρα μου πως αν αυτες οι συσπασεις οι προ τοκετού πονάνε τοσο πολυ φαντάσου οι άλλες.. Δεν βαριέσαι ομως... Θα κανουμε υπομονη για τα μωρακια μας...ασε που λογικα θα μας κανουν και επισκληριδιο οποτε θα ειναι πιο υποφερτα!

Βλεπω καθ τα υπόλοιπα κοριτσια σιγα σιγα προχωράμε! Αντε να γεμίζουμε σιγα σιγα μπεμπακια!!!:D

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου🌸🌷🌼🌺☺

Λες αυριο να εχουμε διπλές χαρές? 👶👶❤❤

Μακάρι!!!🌟

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημερααα!Να εχεις μια ομορφη,ηλιολουστη μερα!💖Αχ Κασσιοπη μου με το καλοοοο!!!Ηρθε η ωρα να τον παρεις τον μπεμπη σου αγκαλιτσα!Τι ωραιαααα😄🍼Εχει και τα καλα του ο προγραμματισμενος τοκετος,προετοιμαζεσαι ψυχοσωματικως!Ετσι, απολαυσε τις μοναδικες στιγμες με τους αγαπημενους σου και κανε τα μποτε σου!Θα περιμενουμε νεα σου...φιλακια!

Αχχχ σαν όνειρο μου φαίνεται 😊😊😊😍😍😍

Ειμαι πολύ χαρούμενη! 😀

Σε ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου 🌹🌻🍄🌾🍀❤

Και στα δικά σου με το καλό ✨💫🌟

Τον περιμένω πως και πως!!!🐣❤

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ελα βρε κοριτσακι μου!Μ'αυτα που περιγραφεις ερχεται η μπεμπουλα σου!!!:D

Θυμισε μου που γεννας?Αν δεν εχεις πονους,κοιτα να κοιμηθεις καλα οσο μπορεις, ακομα και το μεσημερακι, για να εχεις ενεργεια!Αν δεις τα σκουρα,κανε μια επισκληριδιο και ολα θα γινουν καλυτερα.Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι και χαλαρωνω.Με το καλο,να μας ενημερωσεις!Πολλα φιλια!!!

Αγαπούλα μου κι εγω πιστευω δεν αργούμε ακομα πολυ! Σημερα παλι εχω ολη μερα καφε και συσπασεις οι οποίες ομως ειναι αραιές! Θα δουμε και το βραδυ πως θα παει γιατι συνηθως τοτε με πιάνουν! Το μεσημεράκι κοιμήθηκα οντως γιατι ημουν πτωμα! Στο Λητώ γεννάω! Καλα ναι παίζει πολυ η επισκληριδιος, οτι ειναι θα το κανουμε για να κρατήσουμε αγκαλια τα μωρακια μας! Με εχει πιασει τρελη ανυπομονηςια να δω τη φατσουλα της!!!

Εννοειται θα σας κραταω ενήμερες! Με το καλο σε ολες μας!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου🌸🌷🌼🌺☺

Λες αυριο να εχουμε διπλές χαρές? 👶👶❤❤

Μακάρι!!!🌟

Λες κασσιοπάκι μου;;; Μακαρι!!!

Περιμενουμε τα νεα απο τον μπεμπουλη σου!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κασσιοπη μου με το καλο!!!!!!!!!!!!οπου ναναι ξεκινας τι ωραια!!!απολαυσε ολη τη διαδικασια!να μας ενημερωσεις και κατα τη διαρκεια αν μπορεις!

Audette!!!τι καλο σημαδι!μετα απο εξεταση του γιατρου το ειδες ή ασχετα;;πωπω τι ωραια οταν ξεκιναει ο τοκετος απο μονος του κι εχεις αυτη τη γλυκια ανυπομονησια!!ενημερωνε μας κι εσυ!

Μομμυ ειπαμε θα συντονιστουμε ενταξει;;ασε η ζεστη δεν παλευεται.μετα σκεφτομαι καλυετρα εμεις παρα τα μικρουλια με τοση ζεστη πως θα κοιμουνται;;

Φραουλιτσα αχ τοχω παθει πολλες φορες με συπασεις μεσα στο αμαξι κι οταν ειχε λακουβα ο δρομος πονουσαν ακομη πιο πολυ!κι εγω νευριαζω με αυτες τις ψευδεις συσπασεις!

Σμρ απο το πρωι εχω ακανονιστες συσπασεις με πολυ εντονο πονο περιοδου και μεσης κι αλλες που απλα πετρωνει η κοιλια κι εχω μια ενοχληση κι αλλες πουναι μονο πονοι μεσης.αφου λεω χθες με ειδε ο γιατρος δε νομιζω και μετα λεω λες;;μαλλον η επιθυμια μου διογκωνει τις καταστασεις.εχω βαρεθει να λεω σε γονεις και αντρα εχω κατι πονους λετε;;σαν το βοσκο με το λυκο στο τελος δε θα με πιστευουν!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Αγαπούλα μου κι εγω πιστευω δεν αργούμε ακομα πολυ! Σημερα παλι εχω ολη μερα καφε και συσπασεις οι οποίες ομως ειναι αραιές! Θα δουμε και το βραδυ πως θα παει γιατι συνηθως τοτε με πιάνουν! Το μεσημεράκι κοιμήθηκα οντως γιατι ημουν πτωμα! Στο Λητώ γεννάω! Καλα ναι παίζει πολυ η επισκληριδιος, οτι ειναι θα το κανουμε για να κρατήσουμε αγκαλια τα μωρακια μας! Με εχει πιασει τρελη ανυπομονηςια να δω τη φατσουλα της!!!

Εννοειται θα σας κραταω ενήμερες! Με το καλο σε ολες μας!

Λες κασσιοπάκι μου;;; Μακαρι!!!

Περιμενουμε τα νεα απο τον μπεμπουλη σου!!!

Άντε κούκλα πλησιάζει και η δική σου ή σειρά με το καλό!!! Αφού είδες και ροζ πολύ καλό σημάδι!!! Θα έρθει η μπεμπούλα σου!!! Τί ωραία!!!

Και μην ανησυχείς για τις συσπάσεις δεν νομίζω να πονάνε τόσο έρχονταν απανωτες γιαυτό πονουσαμε αν έρθουν σταδιακά ο οργανισμός παράγει την ορμόνη που λειτουργεί σαν παυσιπονη, και στην τελική κάνεις επισκληριδιο!!! Τί καλά ξεκουρασου όσο μπορείς να είσαι δυνατή!!! Φιλιά πολλά εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα να μην περιμένεις και ανχωνεσαι!!! Αντε με το καλό, πες μας όταν είναι και η δική σου ώρα να σου στείλουμε θετική ενέργεια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...