Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Σαγια να σου ζήσει ο παιδαρος!!! Να ειναι γέρος και καλότυχος!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Σας διάβασα λιγο στα γρηγορα! Τα δικα μου θα σας τα πω γρηγορα γιατι εχω σε λιγο ραντεβου στο διαβητολογο!

Το μεσημέρι ειδα λιγο μπεζ-καφε υγρα στο εσώρουχο μου και πηρα το γιατρο και μου ειπε να παω απο κει να με δει! Τελικα false alarm, δεν εχει κατεβει ακομα η μικρη αρκετα, ουτε συσπασεις ειχα αλλα ουτε και διαστολή! Οποτε περιμενουμε και βλέπουμε πως θα παει..

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια μου,σας διαβαζα τωρα με προσοχη μηπως εχουμε κ αλλο ευχαριστο :-) κι εμενα με πιεζει κοριτσια κ ωρες ωρες τροω σουβλιες απο κατω,,επησης με πιεζει πολυ στην κυστη,νιωθω ενα βαρος κ κοντεψα να κατουρηθω σημερα,δεν ειμαι για πουθενα πλεον,εφτασα 37 εβδ ακριβως :-) τωρα λενε ειναι τελειομηνο;;για να δω δευτερα τι θα μας πει παλι ο γιατρος,ο υπνος μου εγινε τρειςχειροτερος,δεν κοιμαμαι δεν ξερω γιατι,σα να περιμενω συνεχεια κατι να με ποιασει κ να παρω το γιατρο μου τηλ,

Ξεχασα να σας ρωτησω κ γραφω δευτερο μηνυμα,καρδιοτοκογραφο σε ποια βδομαδα κανουμε;επησης ο γιατρος καποια στιγμη μας εξεταζει κ απο κατω για να δει διαστολη;η δε γινεται παντα;

Αχ κοριτσάκια τί έπαθα!! Είμασταν στο αμάξι και ήταν λίγο χάλια ο δρόμος και με πιάσανε κάτι συσπάσεις... Αν είναι έτσι Παναγιά μου!!! Πολύ έντονος πόνος και πολύ κοντά να με τσουζει και από κάτω και να κλωτσαει και να σπρώχνει η μικρή!! Κατάλαβα ότι δεν γενναω οκ αλλά ήταν δυσάρεστοι οι πόνοι!!! Και ανάσες που έκανα τίποτα.. Ελπίζω να μην είναι τόσο δυνατές όταν έρθει η ώρα αλλά στάνταρ θα το καταλάβω...

Τρόμαξα λιγάκι για το τί με περιμένει...

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Σαγιά μου να σου ζήσει!!!Τα δικά μου νέα είναι τα εξής:Πήγα σήμερα 36+1 στο γιατρό.έκανα nst. όλα οκ.ανέβηκε πολύ και ο αιματοκρίτης μου ευτυχώς!!!κανουμε υπέρηχο όλα καλά ημπεμπα και έχει εμπεδωθεί μου πε.μου φάνηκε νωρίς αλλά ο γιατρός έδειξε να χαίρεται.ήταν τόσο κάτω το κεφαλακι της που δεν μπορούσε λέει να το μετρήσει με τον υπέρηχο.Ρώτησα αν αυτό σημαίνει πως θα γέννησω νωρίτερα αλλά είπε πως δεν είναι απαραίτητο.ο πλακούντας grade 2.παρόλα αυτά μου είπε πως θα ήθελε να με εξετάσει και κολπικά.αγχωθηκα γιατί έχω ακούσει ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρες συσπάσεις και τοκετό.μου είπε πως δεν θα μπει πολύ απλά επειδή είδε πολύ κάτω το κεφάλι ήθελε να σιγουρευτεί.τελικά με είδε και όλα οκ.ο τράχηλος ακόμα τίποτα 0 και γενικά όλα οκ είπε.την άλλη εβδομάδα πάλι.α ή Μπουμπου 2850..πανικοβλήθηκαν λίγο κορίτσια!!!!φιλάκια σε όλες σας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας ρωτησω κ γραφω δευτερο μηνυμα,καρδιοτοκογραφο σε ποια βδομαδα κανουμε;επησης ο γιατρος καποια στιγμη μας εξεταζει κ απο κατω για να δει διαστολη;η δε γινεται παντα;

Εμένα την προηγούμενη φορά δεν μου έκανε καρδιοτοκογραφο, αλλά με εξέτασε από κάτω.. Κοίτα να είσαι χαλαρή και να πάρεις ανάσα γιατί βάζει χέρι :shock: Εγώ περίμενα να κάνουμε υπερηχο όπως στην αρχή και ίσα που πρόλαβα να πάρω ανάσα και να προετοιμαστω... Δεν πόνεσα εξεπλαγην πάντως πολύ...

zZWsp2.png398Mp3.png

Εμένα την προηγούμενη φορά δεν μου έκανε καρδιοτοκογραφο, αλλά με εξέτασε από κάτω.. Κοίτα να είσαι χαλαρή και να πάρεις ανάσα γιατί βάζει χέρι :shock: Εγώ περίμενα να κάνουμε υπερηχο όπως στην αρχή και ίσα που πρόλαβα να πάρω ανάσα και να προετοιμαστω... Δεν πόνεσα εξεπλαγην πάντως πολύ...

Ωχ καταλαβα,τουλαχιστον να προετοιμαστω,αυτο που λες με το αμαξι το χω παθει προχθες,στις λακουβες αν κ προσεξε ο αντρας μου μονο που ταρακουνηθηκα μου βγηκαν τα σωθικα,οχι τοσο πολυ οπως λες ομως.,ωχχ αρα μιλαμε για πονο οταν ερθει η ωρα,κ συνεχεια σκεφτομαι πως θα φτασουμε ως την κλινικη αν ποναω πολυ;;;

Καλησπερα κοριτσια!πηγα και γω γιατρο σμρ εχουμε ακομη δρομο!η πητ ειναι 12 στις 11 εχουμε παλι ραντεβου εκτος απροοπτου κι εκει θα αποφασισουμε αναλογα πως ειναι ο τραχηλος αν θα μπω στις 12 με προκληση ή αν θα με αφησει κι αλλες μερες μετα την πητ!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Αντε ν δουμε ποτε θα αποφασισουν να βγουνε τα μπεμπακια :-) εγω πριν κανενα δυορο κοντεψα να παρω το γιατρο τηλ,ηταν πολυ υπερκινιτικη η μπεμπα,πολυ ομως κ με πατουσε πολυ χαμηλα στην κοιλια,στην κυστη μαλλον γτ πηγα δεκα φορες τουαλετα,ενιωθα ενα απιστευτο βαρος κ ενα πονο σαν να με τραβαει,μεχρι να ηρεμησω.....ο αντρας μου δε μ αφησε να τον παρω τηλ,σε παταει το κεφαλι της μπεμπας λεει,ξερω οτι αυτο ηταν αλλα τετοιο ενοχλητικο αισθημα μαζι με πονο δεν το ξαναενιωσα,εντωμεταξυ σημερα με ποναει κ το αριστερο ποδι στο γοφο,λετε να πλησιαζω;;;αφου λεωσημερα θα με ποιασουν οι πονοι κ δε μπορω να κοιμηθω,ο γιατρος βεβαια ειπε εχουμε αλλα....

Καλησπερα κοριτσακια!!!!ΒΛεπω ολες πανω κατω τα ιδια συμπτωματακια εχουμε!!!Και εγω πηγα γιατρο σημερα,ολα καλα με εξετασε κ κολπικα(αβολη εξεταση)αλλα ενταξει δεν πονεσα...ουτε διαστολη ουτε τιποτα ακομα κανενα σημαδι...καρδιοτκογραφο εγω κανω καθε εβδομαδα,την προηγουμενη μερα που θα παω γιατρο..μπηκα στην 39 εβδομαδα...αντε να δουμε ποτε θα κανει εξοδο το μπουμπουκι μου!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!πηγα και γω γιατρο σμρ εχουμε ακομη δρομο!η πητ ειναι 12 στις 11 εχουμε παλι ραντεβου εκτος απροοπτου κι εκει θα αποφασισουμε αναλογα πως ειναι ο τραχηλος αν θα μπω στις 12 με προκληση ή αν θα με αφησει κι αλλες μερες μετα την πητ!

Καλημέρα. Κοριτσάκια! 😍Ζαχιρ σήμερα ειναι η μεγάλη μέρα για έμενα😍😍

Κάναμε και τις διακοπές μας παρόλα αυτά ο μικρός δεν λέει να βγει..τα μεσάνυχτα ξεκινάμε τη διαδικασία. Μεχρι τότε καφεδάκι στο αγαπημένο μου καφέ στην παράλια και βολτιτσες, το μεσημέρι ξεκουραση και το απόγευμα μποτε για να με δείτε όμορφη ο μπέμπης. μου..😘😘😘😘😘😘❤

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα. Κοριτσάκια! 😍Ζαχιρ σήμερα ειναι η μεγάλη μέρα για έμενα😍😍

Κάναμε και τις διακοπές μας παρόλα αυτά ο μικρός δεν λέει να βγει..τα μεσάνυχτα ξεκινάμε τη διαδικασία. Μεχρι τότε καφεδάκι στο αγαπημένο μου καφέ στην παράλια και βολτιτσες, το μεσημέρι ξεκουραση και το απόγευμα μποτε για να με δείτε όμορφη ο μπέμπης. μου..😘😘😘😘😘😘❤

Καλημέρα!!! Όλα καλά να σου πάνε να έχεις έναν ανώδυνο τοκετό και ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!! Κάνε και τα μποτε σου να είσαι μια κούκλα να υποδεχτείς τον γιόκα σου!!! Φιλιά πολλά καλή επιτυχία 🚼🎆

zZWsp2.png398Mp3.png

Αντε ν δουμε ποτε θα αποφασισουν να βγουνε τα μπεμπακια :-) εγω πριν κανενα δυορο κοντεψα να παρω το γιατρο τηλ,ηταν πολυ υπερκινιτικη η μπεμπα,πολυ ομως κ με πατουσε πολυ χαμηλα στην κοιλια,στην κυστη μαλλον γτ πηγα δεκα φορες τουαλετα,ενιωθα ενα απιστευτο βαρος κ ενα πονο σαν να με τραβαει,μεχρι να ηρεμησω.....ο αντρας μου δε μ αφησε να τον παρω τηλ,σε παταει το κεφαλι της μπεμπας λεει,ξερω οτι αυτο ηταν αλλα τετοιο ενοχλητικο αισθημα μαζι με πονο δεν το ξαναενιωσα,εντωμεταξυ σημερα με ποναει κ το αριστερο ποδι στο γοφο,λετε να πλησιαζω;;;αφου λεωσημερα θα με ποιασουν οι πονοι κ δε μπορω να κοιμηθω,ο γιατρος βεβαια ειπε εχουμε αλλα....

Αν θυμάμαι καλά εσένα έχει εμπεδωθεί η μπεμπα έτσι δεν είναι; Λογικό να πονας χαμηλά.. Εγω ένιωθα τσουξιμο και σπρωξιμο και δεν είχε ακόμα εμπεδωθει φαντάσου!!

Τώρα με τους πόνους μπορεί να ήταν και έτσι έντονοι γιατί ήταν κοντά και δεν ήμουν και προετοιμασμένη.. Αν έρθουν σταδιακά παράγει και το σώμα ωκυτοκινη, αν το λέω σωστά, μια ορμόνη τελοσπαντων που είναι παυσιπονη οπότε μην ανησυχείς διαχειρισιμη θα είναι η κατάσταση. Και γω σήμερα τα σκέφτηκα αυτά και ηρεμησα γιατί χτες το βράδυ κάποια στιγμή φοβήθηκα για την γέννα.... Όσο πλησιάζουμε θα ανησυχούμε και ίσως να φοβόμαστε και λίγο αλλά όλα θα πάνε καλά και θα μας περιμένει το καλύτερο!!! Πάντως όταν έρθουν θα τις καταλάβω και είδα πια τι είναι οι συσπάσεις που αναρωτιόμουν.. Πάντως σήμερα αν με ρωτήσεις δεν θυμάμαι ακριβώς πως ήταν τον πόνο και το στρες τα ξεχνάς αμέσως!!

ΥΓ. Αν σε πιάσουν συσπάσεις θα καταλάβεις αν είναι γεννας από το γεγονός οτι ότι και αν κάνεις δεν θα περνάνε. Εμένα π.χ. Που ήταν ψευδεις όταν βγήκα από το αμάξι σταμάτησαν. Στα λέω να μην ανχωνεσαι άδικα..

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα!!! Όλα καλά να σου πάνε να έχεις έναν ανώδυνο τοκετό και ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!! Κάνε και τα μποτε σου να είσαι μια κούκλα να υποδεχτείς τον γιόκα σου!!! Φιλιά πολλά καλή επιτυχία 🚼🎆

Αχχχ...ευχαριστώ πολυ Φραουλίτσα μου...🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

😍😍😍🌺🌼🌷🌸

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...