Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κ παλι.ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες.μαμυ ουτε οινοπνευμα ουτε καθαρισμα σε καθε αλλαγμα ουτε αφου πεσει τπτ.μετα μπανακι κανονικο.βεβαια δ ξερω αν τα αγορακια το πιτσιλανε οταν κατουρανε εμεις δ ειχαμε τετοιους προβληματισμους.για το blw δεν προλαβα να ενημερωθω κ ξεκινησαμε πατημενα φρουτα η τριμμενα στο χερι.κ τα λαχανικα.το κρεας φοβηθηκα κ εκανα στη ραβδο.η μικρη ομως απο 9 μηνων θελει ολοκληρα τα φρουτα κ εδω κ ενα μηνα κ το φαγητο της.το φαγητο το εκανα πουρε οχι νερουλη σουπα.με βολευει γτ δυσκολευτηκα με τις εξοδους στα αλεσμενα.τωρα πρεπει να μαθει να τρωει μονη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ειναι επικινδυνη η μεθοδος γτ το μωρο τρωει μονο του κ διαχειριζεται μονο του ποσο μπορει να κοψει.αποφευγει τροφες που μπορει να ειναι αλλεργικο.αποκτα υγιης σχεση με το φαγητο αφου τρωει οποτε,οσο κ οτι θελει.υπαρχει βιβλιαρακι πολυ καλο κ οικονομικο αλλα το πηρα απο eBay κ ειναι στα αγγλικα.κ αλεσμενα να τρωει μπορει να κανει ηχους πνιγμου.γενικα πρεπει να ειστε ηρεμες σε τετοια περιπτωση κ να ξερετε τι κανουμε σε περιπτωση πνιγμου(μακρια απο μας).απλα θελει πολυ καθαρισμα μετα.τα μωρα ζουλανε τα φαγητα κ πατσαλειβονται.κ τα φρουτα βαφουν

Ανδρομέδα μας κάνουν κόλπα τα μαμούνια και μας μπερδεύουν!!! Υπομονή και να μην έχει εμπεδωθεί φυσιολογικά γεννας, έτσι έχω ακούσει αν δεν ισχύει διορθώστε με!!!

Κι εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί να εμπεδωθεί και λίγο πριν τη γέννα.. Για να δούμε!

Μομμυ και Ανδρομεδα χθες το εσωρουχο μου ηταν μουσκεμα κι ηταν ιδρωτας τελικα αλλα κι εγω λεω λες να σπανε νερα λιγο λιγο;;πωπω τωρα που γραφω εχω κατι σουβλιες κολπικα.εσεις τις νιωθετε;;

Ανδρομεδα να βλεπεις τις κινησεις του μωρου μπορει οντως να γεννησεις νωριτερα!!ολα να πανε καλα!

Δεν ξέρω τι σουβλιές εννοείς αλλά εγώ έχω στο ηβικό οστό!

Ναι, αυτό ακριβώς προσέχω τις κινήσεις του...Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ να ακούσεις σήμερα ευχάριστα νεάκια!! Είσαι κοντά!!

Γεια σας κ παλι.ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες.μαμυ ουτε οινοπνευμα ουτε καθαρισμα σε καθε αλλαγμα ουτε αφου πεσει τπτ.μετα μπανακι κανονικο.

Η μαία στο Έλενα μας είπε οπωσδήποτε καθάρισμα με καθαρό οινόπνευμα και γάζα σε κάθε αλλαγή πάνας γιατί μπορεί να προκληθεί σοβαρή μόλυνση που να χρειαστεί μέχρι και νοσηλεία..

OkoIp3.png

Didi αφού δεν θα δεχτείς στο σπίτι κόσμο καλά θα κάνεις και γω αυτό σκέφτομαι ότι άλλη όρεξη δεν θα χω να ναι το σπίτι μαζεμένο και να δέχομαι επισκέψεις!!! Αυτό για την επιλοχειο δεν το ήξερα καλά που το πες να χουμε το νου μας. Όσο για τα όσπρια μπορεί να φταιγαν οι φακές αλλά από τότε δεν το ξαναρισκαρα!!!

mommy to be μεγεια η ρομπιτσα! Εγώ τελικά δεν πήρα. Όσο για τις εξετάσεις δεν είχα και γω ιδέα και ρώτησα και την αδερφή μου και μου είπε ότι και κείνης τα ίδια της είχε πει, και από το να τρέχω μετά με το νεογέννητο και να μου βγουν τα ίδια λέω δεν πειράζει... Όχι ότι περισσεύουν τα λεφτά βέβαια..

Ανδρομέδα μας κάνουν κόλπα τα μαμούνια και μας μπερδεύουν!!! Υπομονή και να μην έχει εμπεδωθεί φυσιολογικά γεννας, έτσι έχω ακούσει αν δεν ισχύει διορθώστε με!!!

Ναι, να το έχουμε υπόψη γιατί η επιλόχειος δεν παίζει, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες...

Η παιδίατρός μου (που γέννησε πριν τρεις μήνες) μου είπε ότι δεν έκανε τα μεταβολικά νοσήματα που πρόσφερε το νοσοκομείο (+115Ε για εμάς), γιατί είναι μεν πολύ σοβαρά, αλλά και πολύ σπάνια. Μόνο έλεγχο όρασης και ακοής είπε να κάνουμε.

Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο να εμπεδωθεί πριν τον τοκετό, για να γεννήσεις φυσιολογικά...

Και Didi χαλαρά με τα μαγειρεματα θα μπορείς και μετά!!! Θα έρθει η ώρα να γεννήσεις και θα είσαι κουρασμένη!! Κοίτα να ξεκουραστεις όσο μπορείς γιατί θα χρειαστείς πολλές δυνάμεις για μετά!!!

Το ένστικτο της φωλιάς με χτύπησε κατακούτελα και δεν μπορώ να σταματήσω! Πάντως με το μαγείρεμα τελείωσα, η κατάψυξη είναι φουλ!

Άσε που πρέπει να κάνουμε κι ένα σωρό εξωτερικές δουλειές, τώρα που προλαβαίνουμε...

Μομμυ και Ανδρομεδα χθες το εσωρουχο μου ηταν μουσκεμα κι ηταν ιδρωτας τελικα αλλα κι εγω λεω λες να σπανε νερα λιγο λιγο;;πωπω τωρα που γραφω εχω κατι σουβλιες κολπικα.εσεις τις νιωθετε;;

Ανδρομεδα να βλεπεις τις κινησεις του μωρου μπορει οντως να γεννησεις νωριτερα!!ολα να πανε καλα!

Κασσιοπη τελικα ποτε γεννας;;;5 ειναι το σαββατο θα μπεις με προκληση;;

Vickib να σου ζησει το μωρακι σου!!

Χαιρετισματα σε ολα τα κοριτσακια!αχ δεν μπορω καθε μερα σκεφτομαι ποτε και πως θα γεννησω!!αντε μπεμπη!!!!!!!!!!!!!

Ωχ, Ζαχιράκι μου, όλες λίγο-πολύ με την ίδια ανυπομονησία είμαστε! Ειδικά εσείς που είστε πιο μπροστά από εμένα, φαντάζομαι...

Εγώ δε νιώθω καμία απολύτως σουβλιά! Βρε κορίτσια, όσες νιώθετε έτσι, μήπως έχετε στενή λεκάνη; Γιατί εγώ είμαι αρκετά ανοιχτή και σκέφτομαι μήπως είναι από αυτό... :roll:

Δεν ειναι επικινδυνη η μεθοδος γτ το μωρο τρωει μονο του κ διαχειριζεται μονο του ποσο μπορει να κοψει.αποφευγει τροφες που μπορει να ειναι αλλεργικο.αποκτα υγιης σχεση με το φαγητο αφου τρωει οποτε,οσο κ οτι θελει.υπαρχει βιβλιαρακι πολυ καλο κ οικονομικο αλλα το πηρα απο eBay κ ειναι στα αγγλικα.κ αλεσμενα να τρωει μπορει να κανει ηχους πνιγμου.γενικα πρεπει να ειστε ηρεμες σε τετοια περιπτωση κ να ξερετε τι κανουμε σε περιπτωση πνιγμου(μακρια απο μας).απλα θελει πολυ καθαρισμα μετα.τα μωρα ζουλανε τα φαγητα κ πατσαλειβονται.κ τα φρουτα βαφουν

Ναι, πολλές φίλες μου έχουν πει για το χαμό από τις τροφές... Μια σταλιά πλασματάκια με μια σταλιά φαγητό και καταφέρνουν να κάνουν τον τόπο άνω κάτω... Βοηθάει λες να στρώσεις κάτω από το κάθισμα ένα πλαστικό τραπεζομάντηλο, να γλιτώνεις τουλάχιστον το σφουγγάρισμα ή μάταιος κόπος;

Από σήμερα το αγοράκι μου θεωρείται τελειόμηνο και είμαι πολύ χαρούμενη!

Έστειλα και τον άντρα μου να κανονίσει τον βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου και καθίσματος αυτοκινήτου και να καθαρίσει τα φίλτρα του κλιματιστικού...

tt1e3

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω ακούσει ότι μπορεί να εμπεδωθεί και λίγο πριν τη γέννα.. Για να δούμε!

Δεν ξέρω τι σουβλιές εννοείς αλλά εγώ έχω στο ηβικό οστό!

Ναι, αυτό ακριβώς προσέχω τις κινήσεις του...Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ να ακούσεις σήμερα ευχάριστα νεάκια!! Είσαι κοντά!!

Η μαία στο Έλενα μας είπε οπωσδήποτε καθάρισμα με καθαρό οινόπνευμα και γάζα σε κάθε αλλαγή πάνας γιατί μπορεί να προκληθεί σοβαρή μόλυνση που να χρειαστεί μέχρι και νοσηλεία..

Διάβασα τώρα στο Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο, ότι μέχρι να πέσει ο αφαλός πρέπει να γυρίζουμε την πάνα, να μην τον ακουμπάει, για να μην βραχεί από ούρα και μολυνθεί.

Α, επίσης, η παιδίατρος μου είπε για το θηλασμό ότι καλό είναι να πάρουμε πάνες που έχουν ένδειξη ούρων για να μετράμε πόσες βαριές έχουμε (εγώ για την αρχή αυτές θα έχω, Ανδρομέδα, αφού πέσει ο αφαλός θα βάλω τις υφασμάτινες).

Και αν το μωρό δεν ανοίγει σωστά το στόμα του, να του πατάμε (με δύναμη) το σαγόνι προς τα κάτω από την αρχή, γιατί μετά θα είναι δύσκολο να ξεμάθει τη λάθος θηλαστική κίνηση...

tt1e3

Διάβασα τώρα στο Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο, ότι μέχρι να πέσει ο αφαλός πρέπει να γυρίζουμε την πάνα, να μην τον ακουμπάει, για να μην βραχεί από ούρα και μολυνθεί.

Α, επίσης, η παιδίατρος μου είπε για το θηλασμό ότι καλό είναι να πάρουμε πάνες που έχουν ένδειξη ούρων για να μετράμε πόσες βαριές έχουμε (εγώ για την αρχή αυτές θα έχω, Ανδρομέδα, αφού πέσει ο αφαλός θα βάλω τις υφασμάτινες).

Και αν το μωρό δεν ανοίγει σωστά το στόμα του, να του πατάμε (με δύναμη) το σαγόνι προς τα κάτω από την αρχή, γιατί μετά θα είναι δύσκολο να ξεμάθει τη λάθος θηλαστική κίνηση...

Ναι, όντως πρέπει να τη γυρνάμε να μην ακουμπάει! Αλήθεια, που τις βρίσκουμε αυτές τις πάνες που λες; Φαρμακείο;;

Του πατάμε το σαγόνι την ώρα που είναι στη θηλή ε; Για να ανοίξει κι άλλο, κατάλαβα..

OkoIp3.png

Ωχ, Ζαχιράκι μου, όλες λίγο-πολύ με την ίδια ανυπομονησία είμαστε! Ειδικά εσείς που είστε πιο μπροστά από εμένα, φαντάζομαι...

Εγώ δε νιώθω καμία απολύτως σουβλιά! Βρε κορίτσια, όσες νιώθετε έτσι, μήπως έχετε στενή λεκάνη; Γιατί εγώ είμαι αρκετά ανοιχτή και σκέφτομαι μήπως είναι από αυτό... :roll:

Εμένα πάντως μου το είπε πως είμαι στενή. Στην πύελο, το ηβικό οστό δηλαδή.. Ίσως γι' αυτό να πονάω και τόσο μήνες πριν.

OkoIp3.png

Ανδρομεδα οι σουβλιες που λεω εγω δεν ειναι πονος ειναι σαν τσιμπιες η σφαχτες στον κολπο μεσα.σμρ εχω ολη τη μερα μαζι με πονακια περιοδου.4 εχω ραντεβου για να δουμε..ή τσαμπα ελπιζω;;μπορει ναναι οτι σπρωχνει ο μπεμπης δεν ξερω.ντιντι και μεις ειχαμε συνεργειο το αμαξι και σμρ το παιρνουμε και το παει ο αντρας μου για πλυσιμο θα βαλουμε και το καθισμα κι ετοιμοι!

Εμενα της κορης μου αργησε πολυ να πεσει ο αφαλος 18 ημερων ηταν.!κι η παιδιατρος που την ειδε μουπε θα βαζω και οινοπνευμα με γαζα στον αφαλο και μπεντατινε για να το καψει και θελει λιγο πιεση οχι επιφανειακα πολυ.εμενα ειχε παρει και μπατονετα να το κανει γυρω γυρω η παιδιατρος κι εβγαλε πραμα μιλαμε και δεν ειχα παρει χαμοαρι οτι τοσο αιματακι ειχε μεινει μεσα.ελπιζω στον μπεμπη να πεσει γρηγορα

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Ανδρομεδα οι σουβλιες που λεω εγω δεν ειναι πονος ειναι σαν τσιμπιες η σφαχτες στον κολπο μεσα.σμρ εχω ολη τη μερα μαζι με πονακια περιοδου.4 εχω ραντεβου για να δουμε..ή τσαμπα ελπιζω;;μπορει ναναι οτι σπρωχνει ο μπεμπης δεν ξερω.ντιντι και μεις ειχαμε συνεργειο το αμαξι και σμρ το παιρνουμε και το παει ο αντρας μου για πλυσιμο θα βαλουμε και το καθισμα κι ετοιμοι!

Εμενα της κορης μου αργησε πολυ να πεσει ο αφαλος 18 ημερων ηταν.!κι η παιδιατρος που την ειδε μουπε θα βαζω και οινοπνευμα με γαζα στον αφαλο και μπεντατινε για να το καψει και θελει λιγο πιεση οχι επιφανειακα πολυ.εμενα ειχε παρει και μπατονετα να το κανει γυρω γυρω η παιδιατρος κι εβγαλε πραμα μιλαμε και δεν ειχα παρει χαμοαρι οτι τοσο αιματακι ειχε μεινει μεσα.ελπιζω στον μπεμπη να πεσει γρηγορα

Ναι, κατάλαβα τι λες! Είχα το πρωί κανά δυο τέτοια τσιμπήματα και ήταν διαφορετικά απ' ότι έχω νιώσει μέχρι τώρα!

Πιστεύω πως πλησιάζει η ώρα για σενα!! Να δεις βέβαια και τι θα σου πει ο γιατρός αλλά συνήθως λένε πως οι δευτερότοκες γεννάνε πιο γρήγορα από την ΠΗΤ!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζησει το αγορακι σας κοπέλα μου!!! Να ειναι γερός και τυχερός!!!!😍❤🌟

Φιλακια σε ολες!!!😘😘😘

Κασσιοπη λογικα σε 1-2 μερες θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα.Με το καλο κοριτσακι μου,οι μανουλες ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 δε σε ξεχαχνουν, σου ευχονται τα καλυτερα. Και φυσικα σε ολες τις υπολοιπες μανουλες με το καλο τα μωρακια σας.

Καλησπέρα κοριτσάκια και γω έχω που και που πονακια στον κόλπο από το σπρωξιμο. Σίγουρα έχει κατέβει και πιο κάτω πια τα πόδια της έχουν κατέβει μια παλάμη από κει που ήταν πριν. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει εμπεδωθει.. Σταμάτησα να το σκέφτομαι όποτε θέλει ας ερθει. Απλά αν έρθει στις 7 του μήνα θα βγάλει αληθινή την πρόβλεψη της μαμάς του...:tongue::tongue:

Για τον αφαλο ο παιδίατρος της αδελφής μου τις είχε πει να το σηκώνει λίγο από κάτω και να ρίχνει το οινόπνευμα με το μπουκάλι για να πέφτει πολύ και τους έπεσε στις 3 μέρες και στα δύο!!! Αυτό θα κάνω γιατί ανατριχιαζω με τους ασφαλούς... Εχω θεματάκι, με τον δικό μου φοβόμουν μην λυθεί... :mrgreen: Σχετικά με την ένδειξη για τσισα στην πανα την έχουν τα παμπερς μπείτε και στο ίντερνετ να το δείτε...

Didi και μένα για όραση και ακοη και ισχια μου είπε απλά τα έχουν πακέτο, θα ρωτήσω όμως μήπως μπορείς να τις κάνεις ξεχωριστά αν και δεν το βλέπω.

Τί έγινε;; Τίποτα γεννητουρια θα χουμε σήμερα;; Αντε να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά να χαιρόμαστε!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι, να το έχουμε υπόψη γιατί η επιλόχειος δεν παίζει, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες...

Η παιδίατρός μου (που γέννησε πριν τρεις μήνες) μου είπε ότι δεν έκανε τα μεταβολικά νοσήματα που πρόσφερε το νοσοκομείο (+115Ε για εμάς), γιατί είναι μεν πολύ σοβαρά, αλλά και πολύ σπάνια. Μόνο έλεγχο όρασης και ακοής είπε να κάνουμε.

Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο να εμπεδωθεί πριν τον τοκετό, για να γεννήσεις φυσιολογικά...

Το ένστικτο της φωλιάς με χτύπησε κατακούτελα και δεν μπορώ να σταματήσω! Πάντως με το μαγείρεμα τελείωσα, η κατάψυξη είναι φουλ!

Άσε που πρέπει να κάνουμε κι ένα σωρό εξωτερικές δουλειές, τώρα που προλαβαίνουμε...

Ναι, πολλές φίλες μου έχουν πει για το χαμό από τις τροφές... Μια σταλιά πλασματάκια με μια σταλιά φαγητό και καταφέρνουν να κάνουν τον τόπο άνω κάτω... Βοηθάει λες να στρώσεις κάτω από το κάθισμα ένα πλαστικό τραπεζομάντηλο, να γλιτώνεις τουλάχιστον το σφουγγάρισμα ή μάταιος κόπος;

Από σήμερα το αγοράκι μου θεωρείται τελειόμηνο και είμαι πολύ χαρούμενη!

Έστειλα και τον άντρα μου να κανονίσει τον βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου και καθίσματος αυτοκινήτου και να καθαρίσει τα φίλτρα του κλιματιστικού...

Βοηθαει μια χαρα.κ γω χρησιμοποιησα κ ειπα να το βαλω ξανα γτ θελω να μαθει να τρωει μονη αλλα με ξαφνιασε που χρησιμοποησε κανονικο πηρουνακι μονη κ ολα καθαρα.μορεις να στρωνεις κ χαρτια-εφημεριδες.κ οσο γινεται να μην εχει υφασμα το καθισματακι να μη θελει πλυσιμο καθε φορα

Κασσιοπη λογικα σε 1-2 μερες θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα.Με το καλο κοριτσακι μου,οι μανουλες ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 δε σε ξεχαχνουν, σου ευχονται τα καλυτερα. Και φυσικα σε ολες τις υπολοιπες μανουλες με το καλο τα μωρακια σας.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου γλυκό μου κορίτσι!!! Ούτε εγώ σας ξεχνώ, όπως φυσικα και τα μωρακια Οκτωβρίου 2014. Θα σας έχω παντα μέσα στην καρδιά μου❤❤❤

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...