Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Α!εκει κατα τον δευτερο που θα αρχισουν τα εμβολια παρτε ενα ντεπονακι υγρο με σηριγγα κ ενα θερμομετρο απλο μασχαλης μην ανεβασουν πυρετουλι.κτ αλλο δεν εχω στο φαρμακειο.ουτε αντισταμινικα.ουτε για εμετους.κ μια κρεμουλα για τα δοντια αλλα δεν κανει κ πολυ δουλεια.συγνωμη για την πολυλογια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μήνα κοριτσάκια!!! Ας ξεκινήσουν και επίσημα οι γέννες!!!

Νυχάκια...έτοιμα! Για την ψυχολογία, δεν ξέρω... Όπως τα λέτε... Μία λέω αχ πότε θα έρθει η ώρα να δω το ζουζούνι και μία λέω αχ ας κοιμηθώ κανά δυο μερούλες ακόμα...χαχαχα

Το βράδυ είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και νόμιζα πως έσπασαν τα νερά! Αν είναι δυνατόν χαχα

Περιμένω να πάω αύριο στο γιατρό να μου πει σε τι φάση βρισκόμαστε...Και θα τον ρωτήσω αν φτάσω στην ΠΗΤ πόσες μέρες θα μου δώσει...

Κοριτσάκι με γεια τα νυχάκια, τα έφτιαξα κι εγώ επιτέλους!

Με τον πλακούντα τι σου είπε?

Κι εγώ μπερδευόμουν στην αρχή με τον ιδρώτα και το σπάσιμο νερών:rolleyes:

Γειά σας κοριτσάκια!!! Καλο μήνα με το καλό τα μωράκια μας!!! Όλες νομίζω το ίδιο νιώθουμε τώρα που έφτασε η ώρα, λέμε αντε να ρθει και μετά ε δεν πειράζει να περιμένω και λίγο.... Είναι το άγνωστο που θα αντιμετωπισουμε!! Αχ ξύπνησα στις 5:30 γιατί είχα έντονο πόνο περιόδου... Πονακια πονακια και ακόμα τίποτα... Δεν πειράζει υπομονή!!! Είδα και την παιδίατρο με την Αττική οδό το είναι πολύ κοντά μου, μου άρεσε σαν άνθρωπος θα δούμε και σαν επιστήμονας πως θα είναι. Για αρχή καλά μου τα πε. Α μου είπε να κάνω και τις προεραιτικες εξετάσεις νεογνου γιατί και έξω το ίδιο θα μου έρθει... Άρα συν 300 ευρώ όλο ανεβαίνει ο λογαριασμός αλλά χαλάλι του!!!

Έκανα και βαθιά κάθισμα σημερα μπας και γίνει τίποτα αυτα τα νέα!! Α από κιλά είμαι στα 12- 13 αλλά τις τελευταίες μέρες πειναω συνέχεια εσείς;

Φραουλίτσα μου με προβλημάτισε που σου είπε η παιδίατρος να κάνεις τις προαιρετικές εξετάσεις. Ενημερωτικά να σου πω ότι στη Φαιναρέτη μας πρότειναν να μην τις κάνουμε. Νομίζω ότι η συνηθέστερη έλλειψη ενός ενζύμου εξετάζεται στις υποχρεωτικές εξετάσεις, ο έλεγχος ακοής είναι πολύ νωρίς να γίνει και ο έλεγχος των ισχίων γίνεται και από τον παιδίατρο στη συνέχεια. Για τον οφθαλμολογικό έλεγχο δε θυμάμαι τι μας είπαν.

Κι εμάς έχουν τέτοια μαθήματα, αλλά δεν ρώτησα αν μπορούμε να πάρουμε τα μωρά... Αν στείλω τον άντρα μου πειράζει; :tongue:

Μου έδωσε το φαρμακείο για τον μπέμπη:

1. Betadine διάλυμα

2. Καθαρό οινόπνευμα

3. Αποστειρωμένες γάζες

4. Αμπούλες φυσιολ. ορού

5. Κολλύριο Tobrex

6. Κρέμα αλλαγής πάνας

7. Αφρόλουτρο

Το betadine που χρησιμοποιείται? Κι εγώ ξέρω ότι ο αφαλός θέλει καθάρισμα με καθαρό οινόπνευμα σε κάθε αλλαγή πάνας και αφού πέσει, καθάρισμα για μια εβδομάδα ακόμα, από 3 φορές τη μέρα.

Το κολλύριο που λες δεν το ξέρω, χρησιμοποιείται αν βγάλει τσίμπλες?

Έψαξα όλο το Cosmos να βρω ρόμπα της προκοπής για τη δουλειά που τη θέλουμε και τελικά βρήκα στα Marks&Spencer, που πήγαμε για παπούτσια για τον άντρα μου! Την πήρα μπλε, αν λερωθεί να μη φαίνεται πολύ.

Με γεια η ρομπίτσα, καλά έκανες και την πήρες σε σκούρο χρώμα. Εγώ την πήρα σε λευκό και θέλει προσοχή. Έχω μια άλλη όμως που δε με νοιάζει αν λερωθεί και σκέφτομαι να την πάρω κατά τον τοκετό και να τη βάλω πάνω από το νοσοκομειακό νυχτικό που δίνουν.

Η παιδίατρος θα έρθει στο μαιευτήριο μόνο αν τη χρειαστώ ως σύμβουλος θηλασμού περισσότερο (ελπίζω να μην τη χρειαστούμε ως παιδίατρο...). Αλλιώς κατευθείαν στο σπίτι, όπου θα μας δείξει και μπάνιο κ.λπ. Ψευδοθηλές δεν αγοράζω εκ των προτέρων. Νομίζω ότι θα έχει και εκεί...

Εντάξει, δεν πειράζει να μην είναι σύμβουλος, αρκεί να μη σε πιέζει για σκόνη...

Σωστό είναι αυτό που λες, σημασία έχει να ενθαρρύνει τον θηλασμό.

Ωραία που θα σας δείξει και μπανάκι στο σπίτι!

Για το θυρεοειδή:

Εγώ έπαιρνα μέχρι πριν μια βδομάδα Τ4 των 137.

Τώρα μου την πήγε στα 125.

Μόλις γεννήσω θα πάρω των 100, μέχρι μέσα Δεκέμβρη, σχεδόν τρεις μήνες. Αλλά είχα ήδη υποθυρεοειδισμό (χωρίς όζους) πριν την εγκυμοσύνη.

Κι εμένα αυτό μου είπε ο ενδοκρινολόγος, συνεχίζω το χάπι για τους επόμενους 3 μήνες και μετά κάνω επανέλεγχο στην tsh και βλέπουμε. Την δόση δεν μου την μείωσε ίσως επειδή είναι ήδη μικρή νομίζω η δική μου (62 mg). Επιβάλλεται κιόλας το χάπι μου είπε. Εγώ στην εγκυμοσύνη τον απέκτησα τον θυροειδή αλλά δεν αλλάζει κάτι τελικά στον τρόπο αντιμετώπισης. Αν τα καταφέρω θα κάνω και νωρίτερα τον επανέλεγχο βέβαια.

Βρε κορίτσια, εμένα αν και έχει αρχίσει να εμπεδώνεται (όταν περπατάω τον νιώθω στη μέση του ηβικού οστού) δεν νιώθω σαν βίδα... Γιατί, είναι σοβαρό, γιατρέ μου;;;;;:tongue:

Εγώ πάλι δεν τον αισθάνομαι τόσο χαμηλά τον μπέμπη αλλά το βίδωμα, βίδωμα! Μην ανησυχείς, με κάποιο τρόπο θα την βρουν την έξοδο!

Το ότι κάθεσαι και ισιώνεις μαλλί με ξεπερνά!

Και το ότι θα έχετε τόσο κόσμο στο μαιευτήριο...

Εμείς, εκτός από τη μητέρα μου και τα αδέλφια μας, θα ενημερώσουμε για τη γέννα, αφού βγούμε από το μαιευτήριο, να μην έρθει κανείς για επισκέψεις...

Κι εγώ αυτό θα ήθελα να κάνω στους παραέξω, να ενημερώσω αφού βγούμε από το μαιευτήριο, αλλά ήδη έχω δηλώσεις του στυλ, μην τυχόν γεννήσεις και το μάθουμε μια βδομάδα μετά... ειδικά από τη δουλειά δεν έχω καμία όρεξη για επισκέψεις...:?

Περπάτα, περπάτα, περπάτα. Τις τελευταίες ημέρες, οι γιατροί είχαν πει στη μαμά μου να περπατάει 4 ώρες τη μέρα... :shock:

Πλάκα κάνεις έτσι? Εγώ προσπαθώ το πολύ μιάμιση ώρα και γυρίζω διαλυμένη σπίτι:roll:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Εγώ σήμερα μαγείρεψα ρεβύθια, γίγαντες, κοτόπουλο με φασολάκια και μπατζίνα, όλα για κατάψυξη.

Αύριο θα κάνω δύο σπανακόπιτες και θα ψήσω μπιφτέκια (εγώ τα καταψύχω ψημένα, για πιο γρήγορα).

Σε βρίσκω πολύ δυνατή! Εσύ χρειάζεσαι ψυγειοκαταψύκτη! Και να τα μαγειρέψω τόσα πράγματα δεν έχω που να τα βάλω! Τα ρεβύθια έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά στην κατάψυξη. Κι εγώ έβαλα γίγαντες! Την μπατζίνα δεν την ήξερα, αλλά φαίνεται πολύ πρακτική και εύκολη! Ευχαριστώ για τη συνταγή!

Είχα διαβάσει στο γκρουπ του θηλασμού πως το betadine δεν επιτρέπεται στα μωρά γιατί λέει επηρεάζει κάτι με θυρεοειδή τους... Αλλά επειδή δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω ας μην σε πάρω στο λαιμό μου...

Ναι, στείλτον! Να μάθουν κι αυτοί κάτι! :tongue:

Το μόνο που ξέρω για το betadine είναι πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στον υπερθυροειδισμό κυρίως γιατί έχει ιώδιο. Αντ' αυτού χρησιμοποιείται το μερκουροχρώμ.

Καλησπερα κοριτσακια.τι κανετε;αντε να ξεκινησουν τα φθινοπωρινα γεννητουρια.εγω σαν σημερα περυσι τετοια ωρα αποφασισα να μην περιμενω κ να κανω καισαρικη.11:05γεννηθηκε.για τον αφαλο οχι μπεταντιν.υπαρχουν κτ αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται για αυτο το λογο αλλα το καλυτερο τπτ.ουτε οινοπνευμα.αν ολα οκ κ δεν εχει αιματακι,πυον κτλ.μπορει να πεσει σε 3μερες μπορει κ σε 3 βδομαδες.δεν πειραζει κ να βραχει.να μη μουλιασει.κ καλο στεγνωμα.το κολλυριο γτ;λιγο υπερβολικο.αν καμια εχει θεματακι με τσιμπλιτσες στα ματακια του μωρου ας μου πει.ειχαμε κ μεις

Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Πολύχρονο και γερό να είναι πάντα!

Κι εγώ καθαρό οινόπνευμα ξέρω για τον αφαλό...

Την εχω κανει την πιτουλα.κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο.γτ λατρευω κολοκυθοκεφτεδες αλλα βαριεμα το τηγανι κ καμια φορα το πλασιμο.ανυπομονω να την κανω για τη μικρη μου.δεν εχει δοκιμασει.πιστευω θα ξετρελαθει.

Κοριτσακια ριξτε μια ματια στη μεθοδο baby led weaning για οταν ερθει η ωρα για στερεες για τα μωρακια σας.ειναι πολυ βολικη

Δεν είχα ιδέα γι' αυτή τη μέθοδο που μας είπες! Απορώ που τα βρίσκετε! Ότι έχεις δοκιμάσει και είναι καλό να μας το λες! Αν και μου φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνη η μέθοδος αυτή, θα το ψάξω καλύτερα.

Δεν ξέρω αν είναι η φαντασία μου η πλανευτρα αλλά τα ποδαράκια της τα νιώθω πιο κάτω. Πριν τα ένιωθα πολύ ψηλά τώρα έχει δημιουργηθεί ένα κενό μακάρι.. Όπως και να χει δεν με πειράζει ας κάνει όσο θέλει συνηθισα και βολευτεί πια!!

Υπομονή, που θα πάει θα κατέβουν...:cool:

Καλημέρα σαςςςςςς κοριτσάκια μου!!!!!!!! Τι ζέστη είναι αυτή πάλι!!! Εγώ εδώ ακόμη στην αναμονή!!! Το έχω ρίξει στο περπάτημα αυτές τις μέρες. Νομίζω ότι αυτές οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε καθόλου. Έχω ξανά γιατρό την Παρασκευή. Για να δούμε!!!! Εγώ η τεμπέλα δεν έβαλα τίποτα στην κατάψυξη. χαχαχαχα. Ήρθε και η μαμα μου τώρα κάνω ναζάκια όσα δεν έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη. Εε λίγες μέρες είναι έτσι και αλλιως μετά όλοι με τον μπέμπη θα ασχολούνται.

Κι εμένα μου φαίνεται λες και ο χρόνος κυλάει τόσο αργά... Ας το απολαύσουμε όμως γιατί σε λίγες μέρες θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε...:mrgreen:

Βάλε τη μαμά σου να μαγειρέψει τίποτα τώρα που τα ναζάκια σου πιάνουν! Εκτός κι αν μείνει κι αφού γεννήσεις και το τρώτε φρέσκο το φαγάκι σας!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια μου γεννησαμεεε!!ήρθα 7:30 και γέννησα 10:30 φυσιολογικά με επισκληριδιο.τι να σας πω δεν ένιωσα το παραμικρό αυτή τη φορά.αφού αισθάνομαι άσχημα!!2960 ο μπέμπης γλυκας σκέτος!απλά το κεφαλάκι του ήταν στραβά κ τυλιγμενος 2 φορές στο λαιμό κ βγήκε με βεντουζα.γιαυτό τον λόγο μου είπαν του ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στη ζέστη.ευτυχώς μου τον έδωσαν πολύ ώρα μέχρι να με ραψουν γιατί ακόμα τον περιμένω!ζήτησα rooming in κ είμαι μόνη σε δίκλινο.

Vikib ξέχασα να σου ευχηθώ χθες χρόνια σας πολλά!να χαίρεστε το μωράκι σας!!

Φιλιά σε ολες

Να σας ζήσει ο μπεμπάκος Sagia!!! :D:D:D:D:D Να του δώσεις πολλά φιλάκια στα μικρά πατουσάκια!!!

OkoIp3.png

Κοριτσάκι με γεια τα νυχάκια, τα έφτιαξα κι εγώ επιτέλους!

Με τον πλακούντα τι σου είπε?

Κι εγώ μπερδευόμουν στην αρχή με τον ιδρώτα και το σπάσιμο νερών:rolleyes

Είναι grade III ο πλακούντας και επειδή δεν έχει εμπεδωθεί κιόλας το μωράκι θα με παρακολουθεί πιο στενά μήπως χρειαστεί να το βγάλουμε πιο νωρίς....

OkoIp3.png

Κορίτσιαααα σιωπή! Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα.... Που νόμιζα κιόλας πως βιδώνει χαχαχα

Εν τω μεταξύ έχει γεράσει ο πλακούντας και θα μας παρακολουθεί πιο στενά τώρα....

Κατέβα βρεεεε μη φοβάσαιιιιι εμείς σ' αγαπάμε!!! :roll::roll:

Ε, θα κατεβεί, πού θα πάει το μαμούνι, there's no other way out! ;)

Αλήθεια, τότε τι σου βιδωνόταν;;; χαχαχα :tongue:

Κορίτσια μου γεννησαμεεε!!ήρθα 7:30 και γέννησα 10:30 φυσιολογικά με επισκληριδιο.τι να σας πω δεν ένιωσα το παραμικρό αυτή τη φορά.αφού αισθάνομαι άσχημα!!2960 ο μπέμπης γλυκας σκέτος!απλά το κεφαλάκι του ήταν στραβά κ τυλιγμενος 2 φορές στο λαιμό κ βγήκε με βεντουζα.γιαυτό τον λόγο μου είπαν του ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στη ζέστη.ευτυχώς μου τον έδωσαν πολύ ώρα μέχρι να με ραψουν γιατί ακόμα τον περιμένω!ζήτησα rooming in κ είμαι μόνη σε δίκλινο.

Αγαπημένη, να σου ζήσει!!! Να είναι γερός, δυνατός και καλότυχος! Χαίρομαι που είχες τόσο καλή γέννα!

Τι καλά, έχουμε γεννητούρια!! :-D:grin::-D

Φυσικα καναμε παρτυ.με θεμα πριγκιπισσα.μονο την τουρτα εκανα.τα υπολοιπα ετοιματζιδικα.σβησαμε κερακι κατα τις 11 το πρωι.12ωρες πριν γεννηθει.δουλευε κ νυχτα ο μπαμπας μας.ειχαμε κοσμο.δεν ηρθαν τα ξαδερφια της.απο τη μια δεν καταλαβαμε ποτε περασαν 10 μηνες(γτ τους πρωτους 2 τους θυμομαστε με τρομο)απο την αλλη επειδη ειμαστε συνεχεια μαζι ειναι σαν να ηταν παντα ετσι.ειναι κ αρκετα ευκολο μωρο.θελαμε πολυ να γινουμε γονεις.ειμασταν πολυ συνηδειτοποιημενοι οτι θα αλλαξουν τα πραγματα.ειμαστε κ χρονια μαζι οποτε υπαρχει συνεννοηση κ κατανοηση

Αχ, το πρώτο σας πάρτι, τέλεια!! :D

Να σας ζήσει και να είναι ευτυχισμένη η μικρή σας πριγκίπισσα!

Είναι καλό όταν το ζευγάρι συνεννοείται και δείχνει κατανόηση ο ένας στον άλλο. Κι εμείς ευτυχώς καταλαβαινόμαστε απόλυτα (κι ακόμη πιο ευτυχώς, ο άντρας μου δουλεύει κυρίως στο σπίτι, οπότε θα έχω μια σχετική βοήθεια κι εκείνος χρόνο με τον μικρούλη μας).

Α!εκει κατα τον δευτερο που θα αρχισουν τα εμβολια παρτε ενα ντεπονακι υγρο με σηριγγα κ ενα θερμομετρο απλο μασχαλης μην ανεβασουν πυρετουλι.κτ αλλο δεν εχω στο φαρμακειο.ουτε αντισταμινικα.ουτε για εμετους.κ μια κρεμουλα για τα δοντια αλλα δεν κανει κ πολυ δουλεια.συγνωμη για την πολυλογια

Καλέ τι πολυλογία! Λέγε να σημειώνουμε! :D:D

tt1e3

Διαφημίσεις

Ε, θα κατεβεί, πού θα πάει το μαμούνι, there's no other way out! ;)

Αλήθεια, τότε τι σου βιδωνόταν;;; χαχαχα :tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γέλασα ΤΟΣΟ πολύ!!! Γιατί κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!!! Τι στο καλό έκανε τόσες μέρες;;;; Και να επιμένω στο γιατρό...ΜΑ ΒΙΔΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ Σ/Κ!!! Μήπως έκανε απλά μικροεπισκευές;;; :tongue::tongue:

OkoIp3.png

Το betadine που χρησιμοποιείται? Κι εγώ ξέρω ότι ο αφαλός θέλει καθάρισμα με καθαρό οινόπνευμα σε κάθε αλλαγή πάνας και αφού πέσει, καθάρισμα για μια εβδομάδα ακόμα, από 3 φορές τη μέρα.

Το κολλύριο που λες δεν το ξέρω, χρησιμοποιείται αν βγάλει τσίμπλες?

Κι εμένα αυτό μου είπε ο ενδοκρινολόγος, συνεχίζω το χάπι για τους επόμενους 3 μήνες και μετά κάνω επανέλεγχο στην tsh και βλέπουμε. Την δόση δεν μου την μείωσε ίσως επειδή είναι ήδη μικρή νομίζω η δική μου (62 mg). Επιβάλλεται κιόλας το χάπι μου είπε. Εγώ στην εγκυμοσύνη τον απέκτησα τον θυροειδή αλλά δεν αλλάζει κάτι τελικά στον τρόπο αντιμετώπισης. Αν τα καταφέρω θα κάνω και νωρίτερα τον επανέλεγχο βέβαια.

Κι εγώ αυτό θα ήθελα να κάνω στους παραέξω, να ενημερώσω αφού βγούμε από το μαιευτήριο, αλλά ήδη έχω δηλώσεις του στυλ, μην τυχόν γεννήσεις και το μάθουμε μια βδομάδα μετά... ειδικά από τη δουλειά δεν έχω καμία όρεξη για επισκέψεις...:?

Πλάκα κάνεις έτσι? Εγώ προσπαθώ το πολύ μιάμιση ώρα και γυρίζω διαλυμένη σπίτι:roll:

Σε βρίσκω πολύ δυνατή! Εσύ χρειάζεσαι ψυγειοκαταψύκτη! Και να τα μαγειρέψω τόσα πράγματα δεν έχω που να τα βάλω! Τα ρεβύθια έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά στην κατάψυξη. Κι εγώ έβαλα γίγαντες! Την μπατζίνα δεν την ήξερα, αλλά φαίνεται πολύ πρακτική και εύκολη! Ευχαριστώ για τη συνταγή!

Κι εμένα μου φαίνεται λες και ο χρόνος κυλάει τόσο αργά... Ας το απολαύσουμε όμως γιατί σε λίγες μέρες θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε...:mrgreen:

Το betadine για τον αφαλό μου το είπε, αλλά μάλλον δεν θα το χρησιμοποιώ. Δεν πειράζει, ένα betadine καλό είναι να υπάρχει στο σπίτι ούτως ή άλλως!

Το κολλύριο για καμιά μολυνσούλα φαντάζομαι. Αλλά δεν πρόκειται να το βάλω, αν δεν πάρω οδηγία τότε, οπότε δε ρώτησα και πολλά πολλά...

Έχε υπόψη σου για το θυρεοειδή ότι εάν κάνεις συμπτώματα τύπου επιλόχειου, θα πρέπει να τον ελέγξεις άμεσα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα του υπερθυρεοειδισμού της λοχείας.. Εμένα μου είπε να το έχω στο νου μου...

Εγώ θα ενημερώσω αργότερα. Μόνο κάτι ξαδέρφια του άντρα μου σκέφτομαι μήπως παρεξηγηθούν, αλλά δε με νοιάζει. Πες ότι δεν δέχεστε επισκέψεις στο μαιευτήριο, γιατί κάνεις rooming in και δεν επιτρέπεται...

Ω, ναι, περπατούσαμε 4 ώρες κάθε βράδυ. Και φυσικά δεν έπιασε, μπήκε με πρόκληση... Και γέννησε μωρό 4800 ΧΩΡΙΣ επισκληρίδιο...

Οι σπανακόπιτες και η πρώτη δόση από τα μπιφτέκια ψήνονται. Νιώθω τελείως διαλυμένη και ξαναπέκτησα τα ποδαράκια του Michelin... :mrgreen: Eυτυχώς που έπλυνε τα κατσαρολικά ο καλός μου...

Εγώ, ενώ ξέρω ότι πλησιάζει ο καιρός και ετοιμάζομαι (Σημ: ετοιμάστε σύντομα τη χαρτούρα του μαιευτηρίου και του ληξιαρχείου, ένα τρίωρο μου πήρε...) νιώθω ότι έχουμε ακόμη πολύυυυυυυυ καιρό.:roll: Και σπάνε τα νερά την επόμενη εβδομάδα λέει.. χαχα

tt1e3

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γέλασα ΤΟΣΟ πολύ!!! Γιατί κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!!! Τι στο καλό έκανε τόσες μέρες;;;; Και να επιμένω στο γιατρό...ΜΑ ΒΙΔΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ Σ/Κ!!! Μήπως έκανε απλά μικροεπισκευές;;; :tongue::tongue:

Αν είναι αγοράκι, μπορεί! Αν είναι κοριτσάκι, μπορεί απλώς να τεντωνόταν η κοντέσα! :tongue::tongue::tongue:

Πότε θα σε ξαναδεί, λόγω πλακούντα; Θα κάνεις καρδιοτοκ;

tt1e3

Φιλιά σε ολες

Κοριτσαρα μου γλυκια να νας ζησει,γερο κ δυνατο κ καλοτυχο :-) χαιρομαι τοσο πολυ που δεν ταλαιπωρηθηκες με την επισκληριδιο,μου δινεις πολυ θαρρος μιας κ ξερεις ποσο την φοβαμαι την ωρα εκεινη,τι τελεια που γεννησες σε λιγες ωρες,με προκληση;οταν συνελθεις απαντας στη φοβιτσιαρα :-) φιλακια πολλα σε σενα κ στο ζουζουνι σου :-)

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06....................21/08......Κοριτσάκι
  2. mariposita.................31/08.......Αγοράκι
  3. Sagia............................02/09.......Αγοράκι

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. Κασσιόπη..................05/09......Αγοράκι
  2. audette17...................09/09......Κοριτσάκι
  3. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  4. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  5. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

6. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  7. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  8. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  9. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  10. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  11. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  12. Didi89.........................24/09........Αγοράκι
  13. lenaki86......................24/09........Αγοράκι
  14. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  15. Lefki............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

tt1e3

Διαφημίσεις

Αν είναι αγοράκι, μπορεί! Αν είναι κοριτσάκι, μπορεί απλώς να τεντωνόταν η κοντέσα! :tongue::tongue::tongue:

Πότε θα σε ξαναδεί, λόγω πλακούντα; Θα κάνεις καρδιοτοκ;

:lol::lol::lol:

Παρασκευή πάλι..... Κανονικά νστ και τα πάντα.... Έχω αγχωθεί λιγάκι αλλά θέλω να πιστεύω πως θα μας κάνει την έκπληξη και θα έρθει από μόνο του! Πάω για περπάτημα!

Μου άνοιξες και την όρεξη με τα μπιφτέκια και τις σπανακόπιτες....

OkoIp3.png

Sagia να σου ζήσει το μωράκι σου γερό και καλοτυχο!!! Τέλειο τοκετό είχατε μακάρι να χουμε και μεις τέτοια εμπειρία!!! Με το καλό να πάτε και σπιτάκι σας!!

Didi αφού δεν θα δεχτείς στο σπίτι κόσμο καλά θα κάνεις και γω αυτό σκέφτομαι ότι άλλη όρεξη δεν θα χω να ναι το σπίτι μαζεμένο και να δέχομαι επισκέψεις!!! Αυτό για την επιλοχειο δεν το ήξερα καλά που το πες να χουμε το νου μας. Όσο για τα όσπρια μπορεί να φταιγαν οι φακές αλλά από τότε δεν το ξαναρισκαρα!!!

mommy to be μεγεια η ρομπιτσα! Εγώ τελικά δεν πήρα. Όσο για τις εξετάσεις δεν είχα και γω ιδέα και ρώτησα και την αδερφή μου και μου είπε ότι και κείνης τα ίδια της είχε πει, και από το να τρέχω μετά με το νεογέννητο και να μου βγουν τα ίδια λέω δεν πειράζει... Όχι ότι περισσεύουν τα λεφτά βέβαια..

vikib να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!! Και γω χαμπάρι δεν πήρα!!! Να την χαίρεστε και ότι επιθυμείτε!!

Ανδρομέδα μας κάνουν κόλπα τα μαμούνια και μας μπερδεύουν!!! Υπομονή και να μην έχει εμπεδωθεί φυσιολογικά γεννας, έτσι έχω ακούσει αν δεν ισχύει διορθώστε με!!!

Υπομονή σε όλα τα κορίτσια φτάσαμε σχεδόν λίγο έμεινε!! Η επόμενη λογικά είναι η Κασσιόπη εκτός και αν βιαστει κάποιο άλλο με το καλό σε όλες μας!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Και Didi χαλαρά με τα μαγειρεματα θα μπορείς και μετά!!! Θα έρθει η ώρα να γεννήσεις και θα είσαι κουρασμένη!! Κοίτα να ξεκουραστεις όσο μπορείς γιατί θα χρειαστείς πολλές δυνάμεις για μετά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Σαγια τι συνταρακατικα ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!!!ειδες που σου ειπα ισιωσε μαλλι και γεννα;;;να σου ζησει το αγορακι σου,γερο δυνατο ναστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!!!μου δινεις πολλες ελπιδες οτι αυριο στο ραντεβου θα μου πει ενθαρρυντικα νεα ο γιατρος γιατι αρχισα να ανυπομονω υπερβολικα!!

Μομμυ και Ανδρομεδα χθες το εσωρουχο μου ηταν μουσκεμα κι ηταν ιδρωτας τελικα αλλα κι εγω λεω λες να σπανε νερα λιγο λιγο;;πωπω τωρα που γραφω εχω κατι σουβλιες κολπικα.εσεις τις νιωθετε;;

Ανδρομεδα να βλεπεις τις κινησεις του μωρου μπορει οντως να γεννησεις νωριτερα!!ολα να πανε καλα!

Κασσιοπη τελικα ποτε γεννας;;;5 ειναι το σαββατο θα μπεις με προκληση;;

Vickib να σου ζησει το μωρακι σου!!

Χαιρετισματα σε ολα τα κοριτσακια!αχ δεν μπορω καθε μερα σκεφτομαι ποτε και πως θα γεννησω!!αντε μπεμπη!!!!!!!!!!!!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Φιλιά σε ολες

Sagia να σας ζησει ο μπεμπης!!!!Να ειναι γερος κ ευτυχισμενος σε ολη του τη ζωη!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...