Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

κοριτσια μου τι κανετε?μπαινω στα γρηγορα να σας πω τα νεα μου!ειναι συνταρακτικα..:):)

πηγα γιατρο και εχω σχεδον τελεια διαστολη :shock::shock::shock: δεν εχω ομως συσπασεις,δε νιωθω τπτ και μου ειπε να περιμενουμε τη νυχτα μηπως με πιασουν πονοι η σπασουν τα νερα,αλλιως στις 7 στην κλινικη.να μη παω σπιτι μου ειπε γιατι ειναι λιγο μακρια και αν τυχον αρχισουν συσπασεις θα γεννησω σε μιση ωρα..ο τραχηλος ειναι τσιγαροχαρτο.ειμαστε ολοι μαζι στο πατρικο μου και αναμενουμε!ευχηθειτε μουυυυ

φιλια καλο βραδυ!

Αχ Σαγια μου απιστευτα τα νεα σου!!!Και χωρις καθολου συσπασεις,πραγματικη εκπληξη!!!Ειδες που το ειχες το προαισθημα σου κι ετοιμαστηκες!Αντε με το καλο να κρατησετε και το δευτερο παιδακι σας στην αγκαλια σας!!!Καλη επιτυχια και ολα να πανε τελειαααα!!!Περιμενουμε νεα σου,φιλακια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω ανδρομεδα.οτι χρειαστειτε καπου εδω γυρω θα μαι.χαιρομαι αν μπορω να βοηθησω.τα σπορακια σας πλεον εχουν γινει μωρακια κ σε λιγο θα τα κρατησετε αγκαλιτσα κ η δικια μου απο βρεφακι εχει γινει παιδακι.σαγια με το καλο.ολα να πανε τελεια

Αχ και σκεφτόμουν επειδή δεν είχες μπει μήπως γεννησες αφού πλησιαζεις και συ!!! Με το καλό!!! Εγώ ώρες ώρες θέλω να ρθει και άλλες λέω καλά είμαι. Έχει κατέβει και δεν με ενοχλεί και τόσο πια ή την συβηθισα.. Εγω πάντως όποτε περπατάω έχω αμέσως πόνους περιόδου και χαίρομαι μπας και πλησιάζουμε, σήμερα έχω γιατρό και θα μου πει. Ελπίζω να δούμε και τράχηλο όπως μου είπε γιατί είμαι περίεργη να δω τι γίνεται...

Όταν με το καλό έρθει η ώρα να μπεις να μας πεις!!! Εμένα nst δεν μου χει κάνει ακόμα. Ή είναι νωρίς;;

Οχι αγαπη μου δεν εχω γεννήσει ακομα! Απλα εχουμε αρχίσει τις βόλτες με τον αντρουλη μπάς και κατέβει η μικρη και μπαίνω ίσα για να βλεπω νεα σας!

Κι εγω παντα ποναω με το περπάτημα! Για να δουμε.. Τη δευτερα παλι γιατρι(εκτος απροόπτου)!

Εμενα με έβαλε καρδιοτοκογραφο την προηγουμενη φορα αλλα του το ζήτησα εγω, απο μόνος του δεν θα με έβαζε! Και δικιο θα ειχε βεβαια γιατι δεν έδειξε και του!

Ναι ναι κάνουμε πρόβες:) Δεν ξέρω τι να πω!! 22 του μήνα μπηκα θεωρητικά στον μήνα μου. Αλλά και την περασμένη εβδομάδα που πήγα στο γιατρό μου λέει τον μήνα δεν θα τον κλείσεις!! Την Παρασκευή μου λέει να είσαι έτοιμη. Ε μάλλον κάτι βλέπει:mad: Εγώ είμαι στη Λάρισα και θα γεννήσω στο Υγεία.

Με το καλο κοριτσακι μου!!!

Χαχαχα! Απίστευτη φάτσα!

Γεια σας κοριτσακια μου :-). Γυρισα πριν μια ωρα απ το γιατρο,η μπεμπα 3070 και εμπεδωθηκε κιωλας,οχι απλα πηρε θεση :-) εχουμε περιπου 3 βδομαδες λεει,κοντευω κ εγω,τωρα την αλλη βδομαδα παλι ραντεβου,

Μπραβο κοριτσακι μου! Μια χαρα η μπουμπου!!!

Καλησπερα στις μανουλες!!!!!!!!γιατι ηδη ειμαστε ολες!αμαν πια καμι δε θα γεννησει ετσι να πει οτι ξαφνικα πιασαν οι πονοι ή σπασαν τα νερα;

Μαριποσιτα θα εχεις γεννησει σιγουρα να ου ζησει το μωρακι σου και να ειναι γερο!

ΦΡαουλιτσα υπομονη θα εμπεδωθει κι η μικρουλα σου και τα κιλακια της τελεια!Λιτσα μπραβο ελπιζω να ηρεμησεις λιγο τωρα!

Κασσιοπη επειδη δεν καταλαβα απο τα μνμ ποτε γεννας δλδ;;;

Σαγια αντε ολο καθυστερεις τον τοκετο!!χαχα!!ισιωσε το μσλλι και γεννα!

Μομμυ για να δουμε θα βρεθουμε ιασω;;

Εγω κοριτσακια 38+2 σμρ εχω ξεκινησει καθημερινο περπατημα με τη μικρη με το ποδαλατακι της απο πονακια αρκετα και πολλες σουβλιες στον κολπο που πονανε παρα πολυ!!χθες με ποναγε ο μπεμπης τοσο πολυ μαλλον εσπρωχνε κι ειχα τρελες σουβλιες.την πεμπτη εχω ραντεβου στο γιατρο αν δεν εχω γεννησει!ανυπομονω τοσο πολυ να δω τη γλυκια φατσουλα του!

Τι ωραια που εχεις και την κορουλα σου Παρεα στο περπάτημα! Για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος αυριο!

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! Εδώ είμαι κι εγώ.mariposita μου να σου ζήσει αν έχεις γεννήσει!!!Τα νέα μου τα ίδια.Πέμπτη πάω για καρδιοτοκογραφο και γιατρό. Από πονακια και τέτοια τίποτα ακόμα αλλά βέβαια αυριο θα είμαι 36 εβδομάδων.Είμαι από τις τελευταιες!!!Ανυπομονω όμως.Φιλάκια σε όλες σας

Ειναι νωρις, κι εγω στις 36 αρχισα να νιωθω κατι ψιλά και απο προχθες στην ουσια στις 38 εχω πιο έντονα πονακια!

Καλημερα και καλο μηνα!!!Ελα να ξεκινησουν του Σεπτεμβριου τα μωρα να ερχονται!!!Ελα γιατι οι μανουλες εχουν γινει χοντρελες και για να αλλαξουν πλευρο το βραδυ θελουν γερανο...;)χτες ενιωθα να κανουν κρακ κρακ τα κοκκαλα στην ουρα οταν γυριζα πλευρο:oops:ερειπιο εχω γινει!Χθες περπατησα και λαχανιαζα δεκα λεπτα ακομα αφου γυρισα σπιτι!

Κοριτσια πολυ ισιωμα εχει πεσει στο μαλλι,κοκετες ειστε!Εγω το θεωρω ανωφελο,αφου κατα τον τοκετο θα ξυπνησει η ζουγκλα μαζι μου που ελεγε και μια παλια διαφημιση:shock:Σημερα λεω να κανω κι εγω σπιτικο πεντικιουρ...θα γελασουμε παλι!

Μαρια τι να κανεις αραγε???Περασαν 10 μερουλες,προσαρμοστηκατε καθολου???

Α επισης εγω αποθηκευσα λιγο παστιτσιο και λιγο κοκκινιστο στην καταψυξη..δεν σωζομαι αλλα ειπα ας βαλω κατι για να πω οτι το εκανα.

Ουφ κι εγω γερανό χρειάζομαι για να αλλάξω πλευρό! Το ίδιο κρακ ένιωσα στο δεξί ισχίο! Ανοιγει το σύμπαν εκει κατω!

Εγω χθες ειπα να ισιωσω το μαλλι γιατι πηγαμε σε μια γιορτή και σκέφτηκα μην παω σαν την ξεμαλλιασμενη, ενταξει για κανά τρίωρο ψιλοκρατησε αλλα το βραδυ που κοιμήθηκα ιδρωσα(κλασσικά) και το πρωι ξύπνησε παλι η ζούγκλα που λες κι εσυ οποτε δεν νομιζω να ξανα πω στον κόπο να ισιωνω!

Α εσεις είστε ολες προκομμενες! Εγω δεν εχω μαγειρέψει τιποτα! Θα χώσω κλασσικά μανα και πεθερα! Αλλα και να ήθελα ειναι τοςο τιγκα η κατάψυξη γιατι η γιαγιά του αντρα μου μας στέλνει συνεχεια κρέατα απο το χωριό και δεν χωράει τιποτε αλλο!

Καλό μήνα κοριτσάκια!!! Ας ξεκινήσουν και επίσημα οι γέννες!!!

Νυχάκια...έτοιμα! Για την ψυχολογία, δεν ξέρω... Όπως τα λέτε... Μία λέω αχ πότε θα έρθει η ώρα να δω το ζουζούνι και μία λέω αχ ας κοιμηθώ κανά δυο μερούλες ακόμα...χαχαχα

Το βράδυ είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και νόμιζα πως έσπασαν τα νερά! Αν είναι δυνατόν χαχα

Περιμένω να πάω αύριο στο γιατρό να μου πει σε τι φάση βρισκόμαστε...Και θα τον ρωτήσω αν φτάσω στην ΠΗΤ πόσες μέρες θα μου δώσει...

Αχαχαχαχαχαχαχα! Κι εγω ετσι ξυπνάω λες και μου εχεις ρίξει έναν κουβα νερό! Δεν το ειχα σκεφτεί ποτε ετσι! Δικιο εχεις!!

Κι εμάς έχουν τέτοια μαθήματα, αλλά δεν ρώτησα αν μπορούμε να πάρουμε τα μωρά... Αν στείλω τον άντρα μου πειράζει; :tongue:

Μου έδωσε το φαρμακείο για τον μπέμπη:

1. Betadine διάλυμα

2. Καθαρό οινόπνευμα

3. Αποστειρωμένες γάζες

4. Αμπούλες φυσιολ. ορού

5. Κολλύριο Tobrex

6. Κρέμα αλλαγής πάνας

7. Αφρόλουτρο

Έψαξα όλο το Cosmos να βρω ρόμπα της προκοπής για τη δουλειά που τη θέλουμε και τελικά βρήκα στα Marks&Spencer, που πήγαμε για παπούτσια για τον άντρα μου! Την πήρα μπλε, αν λερωθεί να μη φαίνεται πολύ.

Αχ, η τσουκνίδα μου αρέσει πολύ! Πριν πιεις οτιδήποτε όμως, έλεγξέ το στο e-lactancia.org, να δεις ότι είναι συμβατό με το θηλασμό. Δεν ξέρεις πόσες μέρες μπορει να κάνει για να φύγει από τον οργανισμό σου...

Κι εγώ του το λέω, αλλά δεν τον πείθω! Τον παρακαλάω για σεξ και δεν μου κάθεται, φοβάται μην "επισπεύσουμε τα πράγματα". Θέλει σώνει και καλά να πάρουμε όλο το μήνα, αλλά εγώ είμαι σίγουρη ότι γύρω στις 15 θα γεννήσουμε, για να δούμε!

Βρε κορίτσια, εμένα αν και έχει αρχίσει να εμπεδώνεται (όταν περπατάω τον νιώθω στη μέση του ηβικού οστού) δεν νιώθω σαν βίδα... Γιατί, είναι σοβαρό, γιατρέ μου;;;;;:tongue:

Μεγεια κοριτσακι μου η ρομπιτσα!!!

Αληθεια;;; Δεν εχω πιει ποτε! Παντως η σύμβουλος θηλασμου της κουνιάδας μου της την ειχε δωσει ως ενα απο τα βότανα που ευνοούν το θηλασμο(μαζι με το μάραθο, το γλυκάνισο, το μελισσόχορτο και την τριγωνελλα)! Θα το ψάξω ομως και στο e lactancia να εχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Ουτε κι εγω το νιωθω αυτο με τη βίδα ντιντακι. Μην ανησυχεις!

Didi, φτιάχνεις και μπατζίνα βρε θηρίο;;; Στα μέρη της μαμάς μου (Καρδίτσα) την φτιάχνουν!

Πωπω εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα... χαχαχα

Ρε κορίτσια τι ειναι η μπατζινα;;;

Καλησπερα κοριτσακια.τι κανετε;αντε να ξεκινησουν τα φθινοπωρινα γεννητουρια.εγω σαν σημερα περυσι τετοια ωρα αποφασισα να μην περιμενω κ να κανω καισαρικη.11:05γεννηθηκε.για τον αφαλο οχι μπεταντιν.υπαρχουν κτ αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται για αυτο το λογο αλλα το καλυτερο τπτ.ουτε οινοπνευμα.αν ολα οκ κ δεν εχει αιματακι,πυον κτλ.μπορει να πεσει σε 3μερες μπορει κ σε 3 βδομαδες.δεν πειραζει κ να βραχει.να μη μουλιασει.κ καλο στεγνωμα.το κολλυριο γτ;λιγο υπερβολικο.αν καμια εχει θεματακι με τσιμπλιτσες στα ματακια του μωρου ας μου πει.ειχαμε κ μεις

Βικάκι μου να τη χαιρεσαι τη μπεμπα σου! Πολύχρονη,γερή και τυχερη! Ποτε πέρασε ενας χρόνος ε;; Σ ευχαριστουμε και για τα tips!

κοριτσια μου τι κανετε?μπαινω στα γρηγορα να σας πω τα νεα μου!ειναι συνταρακτικα..:):)

πηγα γιατρο και εχω σχεδον τελεια διαστολη :shock::shock::shock: δεν εχω ομως συσπασεις,δε νιωθω τπτ και μου ειπε να περιμενουμε τη νυχτα μηπως με πιασουν πονοι η σπασουν τα νερα,αλλιως στις 7 στην κλινικη.να μη παω σπιτι μου ειπε γιατι ειναι λιγο μακρια και αν τυχον αρχισουν συσπασεις θα γεννησω σε μιση ωρα..ο τραχηλος ειναι τσιγαροχαρτο.ειμαστε ολοι μαζι στο πατρικο μου και αναμενουμε!ευχηθειτε μουυυυ

φιλια καλο βραδυ!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!! Μ έναν πόνο!!! Με το καλο να κρατήσεις αγκαλια το μωρακι σου!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

Πρέπει να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα ζουζούνια, ε; Θηλάζετε ακόμη; Πώς είναι τώρα;

Α, η μπατζίνα είναι μία πολύ εύκολη και νόστιμη πιτούλα χωρίς φύλλο. Δες μια συνταγή, αν και εγώ την κάνω με άλλες αναλογίες, με το μάτι περισσότερο...

Να πάρεις υφασμάτινες, να γίνουμε πολλές, να έχουμε να κλαιγόμαστε αν έχουμε προβλήματα :tongue:! Πού έκανες έντιτ, δεν κατάλαβα...:|

Α τωρα την ειδα τη συνταγη! Ωραια φαίνεται και γρήγορη! Μιαμ μιαμ!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα σε όλες και με το καλό να έχετε τα μωράκια σας στην αγκαλίτσα σας!

Εγώ είμαι στο τέλος της 37ης, στο δεύτερο μωράκι

Χθες ξεκίνησε η μικρή -που σύντομα θα γίνει μεγάλη- παιδικό..

Και ελπίζω να πάρω όλο το μήνα για να μη της έρθουν όλες οι αλλαγές μαζεμένες..

Για τις υφασμάτινες πάνες που θα χρησιμοποιήσετε κάποιες από ότι διάβασα, να προσέχετε με τις κρεμούλες που θα χρησιμοποιήσετε στην περιοχή της πάνας για να μη χάσουν την απορροφητικότητά τους και φυσικά να μη χρησιμοποιείτε μαλακτικό για τον ίδιο λόγο!

Διαφημίσεις

Στο πρωτο μηνυμα που εστειλα για τον αφαλο προσθεσα κτ.καθε μερα ειναι διαφορετικη.θηλαζουμε.θελω μεχρι τελος χρονιας να κοψει το νυχτερινο για σερι 6-7 ωρες.τωρα κανει κτ 5ωρα.κ σιγα σιγα ορια.να περιμενει πχ οταν κανω κτ που αν πεινασει κανει σαν να ναι νηστικη χρονια.αφου δοκιμασουμε φρεσκο γαλα παραλληλα με το θηλασμο πχ σε κανα ρυζογαλο.θα αρχισω να την κοιμιζω αλλιως.να της αποσπω την προσοχη.προς το παρον ειμαστε στη φαση δεν προσφερω-δεν αρνουμαι.μπορει να μη φαει κ κανενα 4ωρο αλλα συνηθως θηλαζει 6-8 φορες.θελω να αποθηλασω σταδιακα κ εφοσον δε δουλευω εχω χρονο.εχει αρχισει να δειχνει ενδιαφερον πλεον στις στερεες αλλα θελω να τρωει παραπανω κ απο ολα για να το κοψουμε τελειως.με 2-3 θηλασμους θα μουν οκ.το πολυ πολυ να θηλαζουμε κ στα επομενα γενεθλια.δε με πειραζει

Εγώ(καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα) λέω να αποθηλάσουμε γύρω στους 18 μήνες, αλλά μετά τους 12-14 να αρχίσω το δεν προσφέρω-δεν αρνούμαι. Θα δω... Ούτως ή άλλως δεν πειράζει για 1-2 θηλασμούς τη μέρα, αρκεί να μη θηλάζει σαν νεογέννητο λόγω άγχους αποχωρισμού...

Τώρα είδα το μήνυμά σου... Κανονικά μου είπε φυσιολογικό ορό για τα μάτια, αλλά να έχω κι ένα tobrex στο φαρμακείο, μήπως χρειαστεί...

Για το baby led weaning έχω ενημερωθεί και αποφάσισα να το εφαρμόσω. Άσε που τα λιωμένα είναι μια αηδία και δεν καταλαβαίνεις γεύση...

vikibνα σαι καλά να μπαίνεις τώρα που θα γεννήσουμε να μας λες και συ την γνώμη σου σαν πιο έμπειρη!!! Θυμάσαι και συ τον εαυτό σου πέρσι ε; Με το καλό και το επόμενο!!

Didi αυτοί που θα έρθουν στην γέννα είναι οι πιο κοντινοι και από τα ξεδελφια είμαστε σαν αδέλφια οπότε δεν γίνεται άστα μαζευόμαστε λαός!!! Όσο για τις εξετάσεις τελικά κοίταξα τις τιμές Ιασώ και έχουν 200 ευρώ. Τις έχουν κάνει πακετάκι και δεν τις παίρνεις χώρια... Εμ τι χαζοί είναι από όπου μπορούν βγάζουν. Και μένα η παιδίατρος μου είπε αν την χρειαστώ και για συμβουλές περί θηλασμού να την ειδοποιήσω.

Α και κατά την δική μου γνώμη πάντα καλύτερα να έρθουν στο μαιευτήριο παρά στο σπίτι. Εγώ έχω σκοπό να μην δέχομαι επισκέψεις μέχρι να σαραντισουμε, εκτός από παππούδες. Να βρούμε τους ρυθμούς μας και μετά οι επισκέψεις. Αν το δουν στο μαιευτήριο ξεμπερδευεις ενώ στο σπίτι δεν ξέρεις πως θα είσαι και πόσο θα έχουν όρεξη να κάτσουν σε κάθε επίσκεψη...

Έτσι με τις εξετάσεις στο Ιασώ... Πολύ έξυπνο να τις βάζουν όλες μαζί... Εμείς ευτυχώς έχουμε επιλογή...

Α, δεν σου είπα ότι θα έρθει κανείς στο σπίτι! :tongue:

Σιγά μην κάθομαι να συμμαζεύω για επισκέψεις...

Εγώ το αποφάσισα, όποιον είναι να συναντήσουμε, θα τον βλέπουμε έξω, να βγαίνω κι εγώ, γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα κρατήσω τις 40 μέρες...

Δεν ξέρω αν εννοείς τα όσπρια να τα βάλετε κατάψυξη, καλύτερα μην το κάνεις γιατί βγαίνουν χάλια!!!

Καλέ, εγώ το κάνω συνέχεια και τα όσπρια διατηρούνται καλύτερα από όλα τα φαγητά μου! Ειδικά τα ρεβύθια και τα φασόλια! Μήπως είναι επειδή τα κάνω πολύ χυλωμένα, χωρίς πολύ ζουμί;

Ευχαριστω φραουλιτσα.οτι χρειαστειτε εδω θα μαι.στειλτε κ πμ.συγκινηθηκα σημερα.απο τις 1:30 που μου τη φερανε στο δωματιο δεν εχουμε χωριστει πολλες φορες.σπανια.μετρημενες στα δαχτυλα των χεριων.κ για ελαχιστες ωρες.κ φυσικα μου ελειπε.ο αντρας μου με κοροιδευει.θελουμε πολυ κ δευτερο παιδακι(εγω θελω πολλα)αλλα πρεπει να περιμενουμε λιγο

Αχ, κοριτσάκι μου, πρέπει να είναι υπέροχη εμπειρία, είσαι πολύ τυχερή! άντε να γεννηθούν και τα δικά μας, να συζητάμε για τα κατορθώματά τους!

Το καταλάβατε πότε πέρασε ένας χρόνος; Κάνατε γιορτούλα;

φιλια καλο βραδυ!

Ωωωωωω, τέλεια διαστολή χωρίς συσπάσεις;

Με το καλό, γλυκιά μου! Σε λίγο θα κρατάτε το μικρούλι σας αγκαλίτσα!!!!

Οχι αγαπη μου δεν εχω γεννήσει ακομα! Απλα εχουμε αρχίσει τις βόλτες με τον αντρουλη μπάς και κατέβει η μικρη και μπαίνω ίσα για να βλεπω νεα σας!

Κι εγω παντα ποναω με το περπάτημα! Για να δουμε.. Τη δευτερα παλι γιατρι(εκτος απροόπτου)!

Εμενα με έβαλε καρδιοτοκογραφο την προηγουμενη φορα αλλα του το ζήτησα εγω, απο μόνος του δεν θα με έβαζε! Και δικιο θα ειχε βεβαια γιατι δεν έδειξε και του!

Μεγεια κοριτσακι μου η ρομπιτσα!!!

Αληθεια;;; Δεν εχω πιει ποτε! Παντως η σύμβουλος θηλασμου της κουνιάδας μου της την ειχε δωσει ως ενα απο τα βότανα που ευνοούν το θηλασμο(μαζι με το μάραθο, το γλυκάνισο, το μελισσόχορτο και την τριγωνελλα)! Θα το ψάξω ομως και στο e lactancia να εχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Ουτε κι εγω το νιωθω αυτο με τη βίδα ντιντακι. Μην ανησυχεις!

Εγώ γιατρό έχω το Σάββατο τελικά! Ανυπομονώ να δούμε το ζουζούνι! Για καρδιοτοκογράφο δεν μου είπε τίποτα ακόμη...

Μην πάρεις κανένα βότανο από μόνη σου. Τα γαλακταγωγά μπορεί να προκαλέσουν υπερπαραγωγή!

Καλημέρα σε όλες και με το καλό να έχετε τα μωράκια σας στην αγκαλίτσα σας!

Εγώ είμαι στο τέλος της 37ης, στο δεύτερο μωράκι

Χθες ξεκίνησε η μικρή -που σύντομα θα γίνει μεγάλη- παιδικό..

Και ελπίζω να πάρω όλο το μήνα για να μη της έρθουν όλες οι αλλαγές μαζεμένες..

Για τις υφασμάτινες πάνες που θα χρησιμοποιήσετε κάποιες από ότι διάβασα, να προσέχετε με τις κρεμούλες που θα χρησιμοποιήσετε στην περιοχή της πάνας για να μη χάσουν την απορροφητικότητά τους και φυσικά να μη χρησιμοποιείτε μαλακτικό για τον ίδιο λόγο!

Έλενα, με το καλό το δεύτερο παιδάκι σας! Όλα θα πάνε καλά και με τη μεγάλη σας!

Είμαστε ενημερωμένες για τις υφασμάτινες (από το γκρουπ στο φβ), όμως σε ευχαριστούμε, πάντα είναι καλές οι υπενθυμίσεις!!! :-D

tt1e3

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06....................21/08......Κοριτσάκι
  2. mariposita.................31/08.......Αγοράκι
  3. Sagia..........................??????.......Αγοράκι

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. Κασσιόπη..................05/09......Αγοράκι
  2. audette17...................09/09......Κοριτσάκι
  3. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  4. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  5. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

6. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  7. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  8. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  9. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  10. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  11. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  12. Didi89.........................24/09........Αγοράκι
  13. lenaki86......................24/09........Αγοράκι
  14. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  15. Lefki............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

tt1e3

Κορίτσιαααα σιωπή! Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα.... Που νόμιζα κιόλας πως βιδώνει χαχαχα

Εν τω μεταξύ έχει γεράσει ο πλακούντας και θα μας παρακολουθεί πιο στενά τώρα....

Κατέβα βρεεεε μη φοβάσαιιιιι εμείς σ' αγαπάμε!!! :roll::roll:

OkoIp3.png

Καλημέρα σαςςςςςς κοριτσάκια μου!!!!!!!! Τι ζέστη είναι αυτή πάλι!!! Εγώ εδώ ακόμη στην αναμονή!!! Το έχω ρίξει στο περπάτημα αυτές τις μέρες. Νομίζω ότι αυτές οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε καθόλου. Έχω ξανά γιατρό την Παρασκευή. Για να δούμε!!!! Εγώ η τεμπέλα δεν έβαλα τίποτα στην κατάψυξη. χαχαχαχα. Ήρθε και η μαμα μου τώρα κάνω ναζάκια όσα δεν έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη. Εε λίγες μέρες είναι έτσι και αλλιως μετά όλοι με τον μπέμπη θα ασχολούνται.

Κορίτσια μου γεννησαμεεε!!ήρθα 7:30 και γέννησα 10:30 φυσιολογικά με επισκληριδιο.τι να σας πω δεν ένιωσα το παραμικρό αυτή τη φορά.αφού αισθάνομαι άσχημα!!2960 ο μπέμπης γλυκας σκέτος!απλά το κεφαλάκι του ήταν στραβά κ τυλιγμενος 2 φορές στο λαιμό κ βγήκε με βεντουζα.γιαυτό τον λόγο μου είπαν του ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στη ζέστη.ευτυχώς μου τον έδωσαν πολύ ώρα μέχρι να με ραψουν γιατί ακόμα τον περιμένω!ζήτησα rooming in κ είμαι μόνη σε δίκλινο.

Vikib ξέχασα να σου ευχηθώ χθες χρόνια σας πολλά!να χαίρεστε το μωράκι σας!!

Φιλιά σε ολες

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεννησαμεεε!!ήρθα 7:30 και γέννησα 10:30 φυσιολογικά με επισκληριδιο.τι να σας πω δεν ένιωσα το παραμικρό αυτή τη φορά.αφού αισθάνομαι άσχημα!!2960 ο μπέμπης γλυκας σκέτος!απλά το κεφαλάκι του ήταν στραβά κ τυλιγμενος 2 φορές στο λαιμό κ βγήκε με βεντουζα.γιαυτό τον λόγο μου είπαν του ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στη ζέστη.ευτυχώς μου τον έδωσαν πολύ ώρα μέχρι να με ραψουν γιατί ακόμα τον περιμένω!ζήτησα rooming in κ είμαι μόνη σε δίκλινο.

Φιλιά σε ολες

Να σου ζήσει Σάγια μου ο κούκλος γιος!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο σου τα παιδάκια! Χαίρομαι που όλα πήγα τέλεια και εύκολα για σένα! Μας δίνεις δύναμη:tongue: Σου κάνανε και επισκληρίδιο παρόλο που είχες διαστολή μεγάλη...ευτυχώς, γιατί κάπου είχα ακούσει ότι δε γίνεται!:wink:

Καλή απόλαυση τώρα!!! Πολλά φιλιά!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Φιλιά σε ολες

Να σας ζησει το αγορακι σας κοπέλα μου!!! Να ειναι γερός και τυχερός!!!!😍❤🌟

Φιλακια σε ολες!!!😘😘😘

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Φιλιά σε ολες

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου. Γερό δυνατό και πάντα τυχερό να είναι το μωράκι σου!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια.σιγα βρε σαγια μην καθοσουν να μου ευχηθεις χθες.να χαιρεσαι τον κουκλο σου.περναει πολυ γρηγορα ο καιρος.κ ειμαι πραγματικα πολυ ευτυχισμενη.κ παρολο που θα ηθελα να δουλεψω,λογω οτι δε βρισκω κτ,χαιρομαι που ειμαι μαζι της. Ντιντι ευχομαι να πανε ολα καλα με το θηλασμο αλλα κ τον αποθηλασμο.λιγο δυσκολη ηλικια λογω κ δοντιων αλλα αν εχεις καλοφαγο παιδακι ισως να συνεχισεις 1-2 φορες τη μερα.

Φυσικα καναμε παρτυ.με θεμα πριγκιπισσα.μονο την τουρτα εκανα.τα υπολοιπα ετοιματζιδικα.σβησαμε κερακι κατα τις 11 το πρωι.12ωρες πριν γεννηθει.δουλευε κ νυχτα ο μπαμπας μας.ειχαμε κοσμο.δεν ηρθαν τα ξαδερφια της.απο τη μια δεν καταλαβαμε ποτε περασαν 10 μηνες(γτ τους πρωτους 2 τους θυμομαστε με τρομο)απο την αλλη επειδη ειμαστε συνεχεια μαζι ειναι σαν να ηταν παντα ετσι.ειναι κ αρκετα ευκολο μωρο.θελαμε πολυ να γινουμε γονεις.ειμασταν πολυ συνηδειτοποιημενοι οτι θα αλλαξουν τα πραγματα.ειμαστε κ χρονια μαζι οποτε υπαρχει συνεννοηση κ κατανοηση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...