Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου :-). Γυρισα πριν μια ωρα απ το γιατρο,η μπεμπα 3070 και εμπεδωθηκε κιωλας,οχι απλα πηρε θεση :-) εχουμε περιπου 3 βδομαδες λεει,κοντευω κ εγω,τωρα την αλλη βδομαδα παλι ραντεβου,

Καλησπερα στις μανουλες!!!!!!!!γιατι ηδη ειμαστε ολες!αμαν πια καμι δε θα γεννησει ετσι να πει οτι ξαφνικα πιασαν οι πονοι ή σπασαν τα νερα;

Μαριποσιτα θα εχεις γεννησει σιγουρα να ου ζησει το μωρακι σου και να ειναι γερο!

ΦΡαουλιτσα υπομονη θα εμπεδωθει κι η μικρουλα σου και τα κιλακια της τελεια!Λιτσα μπραβο ελπιζω να ηρεμησεις λιγο τωρα!

Κασσιοπη επειδη δεν καταλαβα απο τα μνμ ποτε γεννας δλδ;;;

Σαγια αντε ολο καθυστερεις τον τοκετο!!χαχα!!ισιωσε το μσλλι και γεννα!

Μομμυ για να δουμε θα βρεθουμε ιασω;;

Εγω κοριτσακια 38+2 σμρ εχω ξεκινησει καθημερινο περπατημα με τη μικρη με το ποδαλατακι της απο πονακια αρκετα και πολλες σουβλιες στον κολπο που πονανε παρα πολυ!!χθες με ποναγε ο μπεμπης τοσο πολυ μαλλον εσπρωχνε κι ειχα τρελες σουβλιες.την πεμπτη εχω ραντεβου στο γιατρο αν δεν εχω γεννησει!ανυπομονω τοσο πολυ να δω τη γλυκια φατσουλα του!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! Εδώ είμαι κι εγώ.mariposita μου να σου ζήσει αν έχεις γεννήσει!!!Τα νέα μου τα ίδια.Πέμπτη πάω για καρδιοτοκογραφο και γιατρό. Από πονακια και τέτοια τίποτα ακόμα αλλά βέβαια αυριο θα είμαι 36 εβδομάδων.Είμαι από τις τελευταιες!!!Ανυπομονω όμως.Φιλάκια σε όλες σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και καλο μηνα!!!Ελα να ξεκινησουν του Σεπτεμβριου τα μωρα να ερχονται!!!Ελα γιατι οι μανουλες εχουν γινει χοντρελες και για να αλλαξουν πλευρο το βραδυ θελουν γερανο...;)χτες ενιωθα να κανουν κρακ κρακ τα κοκκαλα στην ουρα οταν γυριζα πλευρο:oops:ερειπιο εχω γινει!Χθες περπατησα και λαχανιαζα δεκα λεπτα ακομα αφου γυρισα σπιτι!

Απαπα σκιαχτηκα ρε συ!Απελπιδες προσπαθειες εκανε η μητερα,αυτος τιποτα!Του πατερα του θα εμοιασε!!!χαχαχα

Γεια σας κοριτσακια μου :-). Γυρισα πριν μια ωρα απ το γιατρο,η μπεμπα 3070 και εμπεδωθηκε κιωλας,οχι απλα πηρε θεση :-) εχουμε περιπου 3 βδομαδες λεει,κοντευω κ εγω,τωρα την αλλη βδομαδα παλι ραντεβου,

Μπραβο βρε Λιτσα,να το χαιρεσαι!Εμπεδωμενο κιολας,super!Εμας ακομα μας κανει τον δυσκολο...

Καλησπερα στις μανουλες!!!!!!!!γιατι ηδη ειμαστε ολες!αμαν πια καμι δε θα γεννησει ετσι να πει οτι ξαφνικα πιασαν οι πονοι ή σπασαν τα νερα;

Μαριποσιτα θα εχεις γεννησει σιγουρα να ου ζησει το μωρακι σου και να ειναι γερο!

ΦΡαουλιτσα υπομονη θα εμπεδωθει κι η μικρουλα σου και τα κιλακια της τελεια!Λιτσα μπραβο ελπιζω να ηρεμησεις λιγο τωρα!

Κασσιοπη επειδη δεν καταλαβα απο τα μνμ ποτε γεννας δλδ;;;

Σαγια αντε ολο καθυστερεις τον τοκετο!!χαχα!!ισιωσε το μσλλι και γεννα!

Μομμυ για να δουμε θα βρεθουμε ιασω;;

Εγω κοριτσακια 38+2 σμρ εχω ξεκινησει καθημερινο περπατημα με τη μικρη με το ποδαλατακι της απο πονακια αρκετα και πολλες σουβλιες στον κολπο που πονανε παρα πολυ!!χθες με ποναγε ο μπεμπης τοσο πολυ μαλλον εσπρωχνε κι ειχα τρελες σουβλιες.την πεμπτη εχω ραντεβου στο γιατρο αν δεν εχω γεννησει!ανυπομονω τοσο πολυ να δω τη γλυκια φατσουλα του!

Ζαχιρ δωσε τον ρυθμο και ακολουθω!

Κοριτσια πολυ ισιωμα εχει πεσει στο μαλλι,κοκετες ειστε!Εγω το θεωρω ανωφελο,αφου κατα τον τοκετο θα ξυπνησει η ζουγκλα μαζι μου που ελεγε και μια παλια διαφημιση:shock:Σημερα λεω να κανω κι εγω σπιτικο πεντικιουρ...θα γελασουμε παλι!

Μαρια τι να κανεις αραγε???Περασαν 10 μερουλες,προσαρμοστηκατε καθολου???

Α επισης εγω αποθηκευσα λιγο παστιτσιο και λιγο κοκκινιστο στην καταψυξη..δεν σωζομαι αλλα ειπα ας βαλω κατι για να πω οτι το εκανα.Σειρα εχουν τα γεμιστα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλό μήνα!!!!!Αντε να ξεκινήσουν τα γεννητουρια!εγώ τλκ σήμερα απόγευμα ραντεβού να δούμε διαστολή..ωχ παναγια μου!ελπίζω να μη πονεσω πολύ.έτοιμο το μαλλί,έτοιμο κ το πεντικιούρ πάντως!ψυχολογικά δε ξέρω πως είμαι!τον έχω τρελλανει τον άντρα μου..μια αχ να γεννησω να τον δω,μια αχ να μη γεννήσω ακόμα,όχι φοβάμαι, όχι έτσι, όχι γιουβετσι!χαμοοοος!

Μπράβο mommy κ εγώ έχω βάλει λαδερα που περισσεψαν,κιμά από τα μακαρόνια,έκοψα ανηθους,μαϊντανους να έχω έτοιμα για το μαγειρεμα,και ζύμωσα μπιφτεκάκια να ψηνω για τον μικρό.Σήμερα από το πρωί στρογγυλοκαθομαι!!!περιμένω να πάει 6 να φύγω στο γιατρό.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα και καλό μήνα!!!!!Αντε να ξεκινήσουν τα γεννητουρια!εγώ τλκ σήμερα απόγευμα ραντεβού να δούμε διαστολή..ωχ παναγια μου!ελπίζω να μη πονεσω πολύ.έτοιμο το μαλλί,έτοιμο κ το πεντικιούρ πάντως!ψυχολογικά δε ξέρω πως είμαι!τον έχω τρελλανει τον άντρα μου..μια αχ να γεννησω να τον δω,μια αχ να μη γεννήσω ακόμα,όχι φοβάμαι, όχι έτσι, όχι γιουβετσι!χαμοοοος!

Μπράβο mommy κ εγώ έχω βάλει λαδερα που περισσεψαν,κιμά από τα μακαρόνια,έκοψα ανηθους,μαϊντανους να έχω έτοιμα για το μαγειρεμα,και ζύμωσα μπιφτεκάκια να ψηνω για τον μικρό.Σήμερα από το πρωί στρογγυλοκαθομαι!!!περιμένω να πάει 6 να φύγω στο γιατρό.

Τζιτζι εισαι,πανετοιμη!Ολα καλα θα πανε!Αντε να παιρνουμε σειρα στα γεννητουρια!

Να σου πω,κι εγω σαν πρωταρα εχω τις ανασφαλειες μου πως θα ειναι η γεννα,αλλα πραγματικα οσο σκεφτομαι οτι θα ανακουφιστω που θα φυγουν αμεσως μερικα κιλακια και θα ξαλαφρωσω,θελω να γεννησω αυριο!Τα στογγυλεψα τα κιλακια μου,εγιναν 20!οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½!Και τωρα θελω να αρχισω να κατηφοριζω γιατι δε μπορω να παρω τα ποδια μου πια!

Και φυσικα θελω να δω τη φατσουλα του μπεμπη μου!Κι ας ξερω απο τωρα οτι θα μου λειψει πολυ η κοιλιτσα μουοΏ½οΏ½

Μπραβο κι εγω το κανω αυτο με μαιντανο,ανηθο,σελινο κλπ και βολευει πολυ.Και τα μπιφτεκια ειναι οτι πρεπει για τον μικρο σου.Κρεμμυδι θα τους βαλεις?Γιατι καπου διαβασα να μη το βαλω αν θελω να τα καταψυξω,αλλα δε μου παει και χωρις...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλό μήνα κοριτσάκια!!! Ας ξεκινήσουν και επίσημα οι γέννες!!!

Νυχάκια...έτοιμα! Για την ψυχολογία, δεν ξέρω... Όπως τα λέτε... Μία λέω αχ πότε θα έρθει η ώρα να δω το ζουζούνι και μία λέω αχ ας κοιμηθώ κανά δυο μερούλες ακόμα...χαχαχα

Το βράδυ είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και νόμιζα πως έσπασαν τα νερά! Αν είναι δυνατόν χαχα

Περιμένω να πάω αύριο στο γιατρό να μου πει σε τι φάση βρισκόμαστε...Και θα τον ρωτήσω αν φτάσω στην ΠΗΤ πόσες μέρες θα μου δώσει...

OkoIp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!! Καλο μήνα με το καλό τα μωράκια μας!!! Όλες νομίζω το ίδιο νιώθουμε τώρα που έφτασε η ώρα, λέμε αντε να ρθει και μετά ε δεν πειράζει να περιμένω και λίγο.... Είναι το άγνωστο που θα αντιμετωπισουμε!! Αχ ξύπνησα στις 5:30 γιατί είχα έντονο πόνο περιόδου... Πονακια πονακια και ακόμα τίποτα... Δεν πειράζει υπομονή!!! Είδα και την παιδίατρο με την Αττική οδό το είναι πολύ κοντά μου, μου άρεσε σαν άνθρωπος θα δούμε και σαν επιστήμονας πως θα είναι. Για αρχή καλά μου τα πε. Α μου είπε να κάνω και τις προεραιτικες εξετάσεις νεογνου γιατί και έξω το ίδιο θα μου έρθει... Άρα συν 300 ευρώ όλο ανεβαίνει ο λογαριασμός αλλά χαλάλι του!!!

Έκανα και βαθιά κάθισμα σημερα μπας και γίνει τίποτα αυτα τα νέα!! Α από κιλά είμαι στα 12- 13 αλλά τις τελευταίες μέρες πειναω συνέχεια εσείς;

zZWsp2.png398Mp3.png

Πιθανόν να στο φέρνουν να φάει άμα κλάψει. Θα το επισημάνω κι εγώ βέβαια.. Έτσι κι αλλιώς από τις λίγες μαίες που γνώρισα εκεί έμεινα ικανοποιημένη και έχουν όλες μία κοινή γραμμή.. Εδώ μας είπαν πως 2 φορές την εβδομάδα έχουν μαθήματα "μητρικής τέχνης" άρα όσο είσαι ακόμα μέσα στο μαιευτήριο μπορείς να το παρακολουθήσεις και να ενημερωθείς για το πως το κάνεις μπάνιο, πως θηλάζεις κτλ. Και ρωτάω εγώ αν θα έχουμε και τα μωρά μαζί, όχι λέει επειδή θα είναι αρκετά άτομα σ' ένα χώρο. Και λέω άμα πεινάσει όση ώρα θα λείπουμε, τι γίνεται; Σε ειδοποιούν λέει και γυρνάς στο δωμάτιο να το ταϊσεις.. Γενικά έχω εμπιστοσύνη στο μαιευτήριο και στο προσωπικό και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Τί άλλο χρήσιμο σου είπε η παιδίατρος;

Κι εμάς έχουν τέτοια μαθήματα, αλλά δεν ρώτησα αν μπορούμε να πάρουμε τα μωρά... Αν στείλω τον άντρα μου πειράζει; :tongue:

Μου έδωσε το φαρμακείο για τον μπέμπη:

1. Betadine διάλυμα

2. Καθαρό οινόπνευμα

3. Αποστειρωμένες γάζες

4. Αμπούλες φυσιολ. ορού

5. Κολλύριο Tobrex

6. Κρέμα αλλαγής πάνας

7. Αφρόλουτρο

Το νυχτικό το σκέφτομαι για το περπάτημα και για το κάθισμα στην μπάλα γυμναστικής, αν τελικά προκύψει. Εμάς μας έχει πει αν έχουμε δική μας μπάλα να την πάρουμε μαζί. Η αδερφή μου φορούσε το νοσοκομειακό νυχτικό και την είχε βάλει με τον ποπό στη φόρα να καθίσει πάνω στη μπάλα που είχε βάλει λίγο χαρτί...και η μπάλα ήταν του νοσοκομείου, όχι δική της.:rolleyes: Ε και λέω αν μου κάτσει ας έχω ένα νυχτικό της προκοπής.

Ρόμπα πήρα τελικά αλλά δε θέλω να τη λερώσω εκεί, θα την έχω για το δωμάτιο.

Θέλω να σας ρωτήσω όμως κάτι πιο σημαντικό: τα κορίτσια που εμφανίσατε υποθυροειδισμό στην εγκυμοσύνη και παίρνετε Τ4 θα την συνεχίσετε την αγωγή μετά? Εγώ ρώτησα τον γυναικολόγο και μου είπε ότι την συνεχίζεις και στον μήνα κάνεις επανέλεγχο στην tsh για να δεις πως προχωράς.

Στο ιντερνετ είδα ότι επιβάλλεται να την τσεκάρεις και να συνεχίσεις το χάπι αν χρειάζεται, καθώς ορισμένες φορές ο υποθυροειδισμός μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή γάλατος. Το e-lactancia δεν μου το βγάζει το medithyrox που παίρνω αν επιτρέπεται στον θηλασμό. Θα ρωτήσω και τον ενδοκρινολόγο μου.

Μια χαρά, πολύ καλή ακούγεται η παιδίατρος! Μου κάνει εντύπωση που σου είπε να έρθει και στο μαιευτήριο.Εγώ δεν ξέρω αν θα κλείσω ραντεβού πιο νωρίς με αυτόν που θα πάμε, είναι συστημένος και είδα και στο ιντερνετ καλά λόγια... Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είναι σύμβουλος θηλασμού. Βρήκα στην περιοχή μου όμως και εναλλακτικές να υπάρχουν και βλέπουμε.

Πάντως πολύ σημαντικό είναι να έρχεται και σπίτι τουλάχιστον στις αρχές ο γιατρός, αλλά και να μην αφήνει στην αναμονή τα μωράκια που πάνε για εμβόλιο μαζί με αυτά που είναι κρυωμένα.

Ψευδοθηλές δεν έχω πάρει ακόμα. Λες να πάρουμε ένα ζευγάρι να υπάρχει? Έλεγα αν τις χρειαστώ, τις αγοράζω εκείνη την ώρα.

Έψαξα όλο το Cosmos να βρω ρόμπα της προκοπής για τη δουλειά που τη θέλουμε και τελικά βρήκα στα Marks&Spencer, που πήγαμε για παπούτσια για τον άντρα μου! Την πήρα μπλε, αν λερωθεί να μη φαίνεται πολύ.

Η παιδίατρος θα έρθει στο μαιευτήριο μόνο αν τη χρειαστώ ως σύμβουλος θηλασμού περισσότερο (ελπίζω να μην τη χρειαστούμε ως παιδίατρο...). Αλλιώς κατευθείαν στο σπίτι, όπου θα μας δείξει και μπάνιο κ.λπ. Ψευδοθηλές δεν αγοράζω εκ των προτέρων. Νομίζω ότι θα έχει και εκεί...

Εντάξει, δεν πειράζει να μην είναι σύμβουλος, αρκεί να μη σε πιέζει για σκόνη...

Για το θυρεοειδή:

Εγώ έπαιρνα μέχρι πριν μια βδομάδα Τ4 των 137.

Τώρα μου την πήγε στα 125.

Μόλις γεννήσω θα πάρω των 100, μέχρι μέσα Δεκέμβρη, σχεδόν τρεις μήνες. Αλλά είχα ήδη υποθυρεοειδισμό (χωρίς όζους) πριν την εγκυμοσύνη.

Γεια σας κοριτσακια μου! Τι κανετε;; Εγω εδω κλασσικα εχω βρυκολακιασει...!!!

Πηγαμε και ειδαμε κι εμεις χθες τη μπουμπου μας! Έφτασε αισίως τα 2720 γρ! Δεν εχει εμπεδωθει ακομα οποτε μου ειπε να αρχιςω περπάτημα και ασκησουλες!

Ωχ, μωρέ, μεγαλώνει η ζουζούνα, αν και θα έχει πολύ καλή γραμμή, όχι σαν τον δικό μου! :tongue:

Άντε, περπάτα, με τις πρόωρες συσπάσεις σκουριάσαμε τόσο καιρό...

Βρε κορίτσι μου αφού ο γιατρός σου δεν ανησυχεί που ξέρει εσύ τι ανησυχείς; Όλα αυτά που περιγράφεις τα έχουμε όλες. Και γω μια από τα ίδια είμαι δεν κοιμάμαι τα βράδια γιατί η θα με ποναει η κοιλια όταν αλλάζω πλευρό η θα πηγαίνω τουαλέτα. Ακόμα και από τον καναπέ δυσκολεύομαι πια να σηκωθώ και έχω και πονακια χαμηλά σαν περιόδου. Όλα φυσιολογικά είναι κάνε υπομονή. Σου άρχισαν τώρα και γκρινιαζεις αλλά κάνε υπομονή γιατί μπορεί να τα έχεις για καιρό.

Εγώ αν και πήρα 15 κιλά (την προηγ. εβδομάδα, τώρα δεν ξέρω :|) παραδόξως σηκώνομαι σχετικά εύκολα, δε νιώθω τόσο πολύ να έχω βαρύνει τις περισσότερες φορές...

Ναι αυτη τη μπρος πίσω μου την πρότεινε και η μαια του γιατρου μου, την αλλη που ειναι σαν τσιφτετέλι να σου πω δεν την θυμαμαι...:oops: ε κατα τ αλλα μου πρότεινε κλασσικά περπάτημα, σεξ για να κανω συσπασεις(ο αντρουλης δεν το συζητάει καν) και καποια αφεψήματα οπως διάφανο και τσουκνιδα! Μασάζ στους αστραγάλους και διέγερση θηλων πρωι βραδυ!

Α για το ασβεστιο μου ειπε θα το συνεχίσω και μερα! Για το σίδηρο δεν ξερω αλλα λαπου διάβαζα ουι μπορει μα προκαλέσει δυσκοιλιοτητα στο μωρουλι και θελω να τον ρωτήσω πριν το παρω!

Αχ, η τσουκνίδα μου αρέσει πολύ! Πριν πιεις οτιδήποτε όμως, έλεγξέ το στο e-lactancia.org, να δεις ότι είναι συμβατό με το θηλασμό. Δεν ξέρεις πόσες μέρες μπορει να κάνει για να φύγει από τον οργανισμό σου...

χαχαχαχαχαχα σε καλό μας! Κι εγώ του είπα οφείλεις να ολοκληρώσεις τη δουλειά που ξεκίνησες!!! χαχαχα με κοιτούσε τρομοκρατημένος μπορώ να πω....

Κι εγώ του το λέω, αλλά δεν τον πείθω! Τον παρακαλάω για σεξ και δεν μου κάθεται, φοβάται μην "επισπεύσουμε τα πράγματα". Θέλει σώνει και καλά να πάρουμε όλο το μήνα, αλλά εγώ είμαι σίγουρη ότι γύρω στις 15 θα γεννήσουμε, για να δούμε!

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Πώς είστε;; Γέννησε καμία;; :cool:

Από χθες νομίζω προσπαθεί να κατέβει... Όπως τα περιγράφει η Κασσιόπη... Σαν βίδα να γυρίζει, έχει φέρει και τα πόδια πιο ψηλά και σπρώχνει... Και με έπιασαν κάτι πόνοι σε μέση και πλάτη, φοβερό... Και σήμερα δεν μπορώ να περπατήσω!! Νομίζω πλησίαζει ο καιρός!! Και οι αναπηδήσεις στην μπάλα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς!! :tongue:

Βρε κορίτσια, εμένα αν και έχει αρχίσει να εμπεδώνεται (όταν περπατάω τον νιώθω στη μέση του ηβικού οστού) δεν νιώθω σαν βίδα... Γιατί, είναι σοβαρό, γιατρέ μου;;;;;:tongue:

Καλημερα κοριτσια,καλη βδομαδα,mommy to be με το καλο ναυποδεχτεις το μωρακι σου,ολα να πανε τελεια,οταν μπορεσεις θελουμε νεα σου :-) εγω σημερα εχω γιατρο,αντε να δουμε θα μου πει πανω κατω για ποτε ειμαστε;χθες τρομαξα παλι τοσο πολυ,μ εποιασε το στομαχι,πονο αλλα πονο μιλαμεπηγα δυο φορες τουαλετα,κατι δε θα μου κατσε καλα λογικα απ το φαι,σκεφτηκα μηπως γενναω (μη γελατε) αλλα μετα σκεφτηκα που κ εσεις εδω λετε αλλα κ ο γιατρος μου εχετε πει οτι η ωρα της γενναςδεν ειναι ξαφνικοι,ερχοντε σιγα σιγα κ ειναι πονοι περιοδου κ οχι στομαχοπονος,θα του το πω βεβαια σημερα,αν κ το χω παθει κ αλλες φορες στην εγκυμοσυνη,μαλλον επειδη ειχα ειδη θεμα στο στομαχι απο πριν,αλλα φοβηθηκα,αφου με τετοιο πονο τωρα λεω αντεχω τα παντα στη γεννα,ειχε καποια αλλη κοπελα θεμα με το στομαχι απο πριν κ να συνεχιστηκε κ στην εγκυμοσυνη;η ναανησυχησω με τοσο πονο που ειχα;κρατησε κανενα μισαωρο πηρα μαλοξ κ ηρεμησα

Μου θυμίζει πέτρες στη χολή (κι εγώ νόμιζα ότι πονούσα στο στομάχι). Να πας να κάνεις υπέρηχο όταν γεννήσεις με το καλό, πολλές παρουσιάζουν χολοκυστοπάθεια στην κύησ...

Καλημέρα!!!:-D:grin::-DΑνδρομεδα κατευθείαν κορίτσι..12 και 1 το βράδυ μπαινω στην κλινικη. Αν ήθελα να πάρω και από τον 10ο θα έπρεπε να πηγαίνω κάθε μέρα για καρδιοτοκογράφημα σε ιδιωτική κλινική και εγώ μένω επαρχία.

Επίσης μου είπε πως είναι λίγο επικινδυνο όταν μπαίνεις στον 10ο...Φυσικά και τον εμπιστεύομαι τυφλά τον γιατρό μου, είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα..

Πάντως κλείσαμε hotel με τον αντρούλη μου και αύριο φεύγουμε για 4ημερο Θεσσαλονίκη, αν δεν γεννήσω μέχρι Παρασκευή 12 και 1 το βραδύ μπάινω με πρόκληση. Ανυπομονώ!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin: Βέβαια μακαρι να γεννήσω νωρίτερα...Λέμε να περπατάμε κάθε βράδυ παραλία μήπως και βγεί:roll::-D:grin:

Φιλακια!!!!!!

Αχ, Κασσιόπη μου, γεννάτε, τι καλά!!! Πώς νιώθετε;;;

Κι εγώ λέω που πήγαν όλες;;; ΓΕΝΝΑΝΕ;;; :lol::lol::lol:

Εδώ κι εγώ...Από την Παρασκευή γίνονται κάτι ανακατατάξεις...έχει τεντωθεί και σπρώχνει με το κεφάλι!!! χαχαχα όταν δεν υποφέρω γελάω τόσο πολύ!!! Κάτι συσπασούλες κτλ έχουμε, Τετάρτη πάλι στο γιατρό για να δούμε τι γίνεται.. Μπορεί και να εμπεδώθηκε!

Και αύριο έχω κλείσει για πεντικιούρ....τρομάρα μου!!!

Εμένα από την Κυριακή το βράδυ η κοιλιά μου είναι σχεδόν μονίμως πετρωμένη, αλλά από πονάκια όχι πολλά πράγματα. Χθες βράδυ άρχισαν και με χτυπάνε στη μέση... Το Σάββατο θα δω τη δική μου...

Έτσι μπράβο, καλλωπίσου, να σε δει όμορφη το μωρό!

Πας και αύριο γιατρό δεν έγινε κάτι!! Καλά κάνεις για το μαλλί και γω το ισιωνω συνέχεια γιατί είναι σπαστο μην πάω και σαν την αναμαλλιαρα!! Θα τρομάξει το παιδί αλλά θα βγάλουμε και φώτο να υπάρχει έστω μια της προκοπή, ασε που σκοπεύουν να μαζευτούν και πολλοί στην γέννα, τρεις αδελφές εγώ δύο αδέλφια ο άντρας μου παππούδες γιαγιάδες έχουμε και προπαππου και προγιαγια και ξαδελφια που θέλουν να έρθουν πανηγύρι το μαιευτήριο!!!

Το ότι κάθεσαι και ισιώνεις μαλλί με ξεπερνά!

Και το ότι θα έχετε τόσο κόσμο στο μαιευτήριο...

Εμείς, εκτός από τη μητέρα μου και τα αδέλφια μας, θα ενημερώσουμε για τη γέννα, αφού βγούμε από το μαιευτήριο, να μην έρθει κανείς για επισκέψεις...

Κάτι θα βλέπει για να το λέει άντε τυχερή ξεμπερδευεις και θα δεις και το μωράκι σου!!!

Εγώ μόλις ήρθα από τον γιατρό έχω μια βδομάδα ακόμα σίγουρα!!! Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα!! :-( Το καλό είναι οτι είναι 3100!!!! Κατά τα άλλα όλα φαίνονται μια χαρά!!! Υπομονή και περπάτημα!!

Περπάτα, περπάτα, περπάτα. Τις τελευταίες ημέρες, οι γιατροί είχαν πει στη μαμά μου να περπατάει 4 ώρες τη μέρα... :shock:

Ωωωω, τι καλά! Άντε, χαλάρωσε λίγο τώρα! Κάνε κάτι για τον εαυτό σου!

Καλημερα και καλο μηνα!!!Ελα να ξεκινησουν του Σεπτεμβριου τα μωρα να ερχονται!!!Ελα γιατι οι μανουλες εχουν γινει χοντρελες και για να αλλαξουν πλευρο το βραδυ θελουν γερανο...;)χτες ενιωθα να κανουν κρακ κρακ τα κοκκαλα στην ουρα οταν γυριζα πλευρο:oops:ερειπιο εχω γινει!Χθες περπατησα και λαχανιαζα δεκα λεπτα ακομα αφου γυρισα σπιτι!

Α επισης εγω αποθηκευσα λιγο παστιτσιο και λιγο κοκκινιστο στην καταψυξη..δεν σωζομαι αλλα ειπα ας βαλω κατι για να πω οτι το εκανα.Σειρα εχουν τα γεμιστα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Εγώ σήμερα μαγείρεψα ρεβύθια, γίγαντες, κοτόπουλο με φασολάκια και μπατζίνα, όλα για κατάψυξη.

Αύριο θα κάνω δύο σπανακόπιτες και θα ψήσω μπιφτέκια (εγώ τα καταψύχω ψημένα, για πιο γρήγορα).

Τα πόδια μου έχουν γίνει διπλά από την ορθοστασία και πρέπει να σιδερώσω κιόλας...

Γειά σας κοριτσάκια!!! Καλο μήνα με το καλό τα μωράκια μας!!! Όλες νομίζω το ίδιο νιώθουμε τώρα που έφτασε η ώρα, λέμε αντε να ρθει και μετά ε δεν πειράζει να περιμένω και λίγο.... Είναι το άγνωστο που θα αντιμετωπισουμε!! Αχ ξύπνησα στις 5:30 γιατί είχα έντονο πόνο περιόδου... Πονακια πονακια και ακόμα τίποτα... Δεν πειράζει υπομονή!!! Είδα και την παιδίατρο με την Αττική οδό το είναι πολύ κοντά μου, μου άρεσε σαν άνθρωπος θα δούμε και σαν επιστήμονας πως θα είναι. Για αρχή καλά μου τα πε. Α μου είπε να κάνω και τις προεραιτικες εξετάσεις νεογνου γιατί και έξω το ίδιο θα μου έρθει... Άρα συν 300 ευρώ όλο ανεβαίνει ο λογαριασμός αλλά χαλάλι του!!!

Έκανα και βαθιά κάθισμα σημερα μπας και γίνει τίποτα αυτα τα νέα!! Α από κιλά είμαι στα 12- 13 αλλά τις τελευταίες μέρες πειναω συνέχεια εσείς;

Ποιες προαιρετικές θα κάνεις που είναι τόσο ακριβές;

Εμένα μου είπε να κάνω τον έλεγχο ακοής και οφθαλμών (από 20 Ε το καθένα) και ότι δεν χρειάζεται να κάνω τα μεταβολικά νοσήματα (γύρω στα 110Ε)...

Μαριποζίτα, ελπίζω όλα να πήγαν καλά και να χαίρεσαι το νινάκι σου!!!!

Εμείς πήγαμε ένα τριήμερο Χαλκιδική, περάσαμε πολύ ωραία, διαβάσαμε, ολοκληρώσαμε μια μεγάλη υποχρέωση και τώρα είμαστε και οι δύο πολύ πιο ήσυχοι!

Κατά τα άλλα, περιμένουμε...

tt1e3

Διαφημίσεις

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06....................21/08......Κοριτσάκι
  2. mariposita.................31/08.......Αγοράκι

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. Κασσιόπη..................05/09......Αγοράκι
  2. audette17...................09/09......Κοριτσάκι
  3. Sagia..........................12/09.......Αγοράκι
  4. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  5. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  6. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

7. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  8. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  9. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  10. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  11. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  12. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  13. Didi89.........................24/09........Αγοράκι
  14. lenaki86......................24/09........Αγοράκι
  15. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  16. Lefki............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

tt1e3

Κι εμάς έχουν τέτοια μαθήματα, αλλά δεν ρώτησα αν μπορούμε να πάρουμε τα μωρά... Αν στείλω τον άντρα μου πειράζει; :tongue:

Μου έδωσε το φαρμακείο για τον μπέμπη:

1. Betadine διάλυμα

2. Καθαρό οινόπνευμα

3. Αποστειρωμένες γάζες

4. Αμπούλες φυσιολ. ορού

5. Κολλύριο Tobrex

6. Κρέμα αλλαγής πάνας

7. Αφρόλουτρο

Είχα διαβάσει στο γκρουπ του θηλασμού πως το betadine δεν επιτρέπεται στα μωρά γιατί λέει επηρεάζει κάτι με θυρεοειδή τους... Αλλά επειδή δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω ας μην σε πάρω στο λαιμό μου...

Ναι, στείλτον! Να μάθουν κι αυτοί κάτι! :tongue:

OkoIp3.png

Είχα διαβάσει στο γκρουπ του θηλασμού πως το betadine δεν επιτρέπεται στα μωρά γιατί λέει επηρεάζει κάτι με θυρεοειδή τους... Αλλά επειδή δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω ας μην σε πάρω στο λαιμό μου...

Ναι, στείλτον! Να μάθουν κι αυτοί κάτι! :tongue:

Ναι, κι εγώ το διάβασα, αλλά πήρα να έχω. Δεν μου είπαν τίποτα και από το φαρμακείο... Αλλιώς με τι τον καθαρίζουμε;

Καλέ, αν δεν τρέχει στις δημόσιες υπηρεσίες, εννοείται θα είναι εκεί!

Didi, φτιάχνεις και μπατζίνα βρε θηρίο;;; Στα μέρη της μαμάς μου (Καρδίτσα) την φτιάχνουν!

Πωπω εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα... χαχαχα

Βρε φτιάξε κανένα όσπριο που είναι εύκολα, θα πήξετε στο ντελίβερι (εκτός κι αν έχεις μαμά/πεθερά, οπότε πάω πάσο).;)

Κι εγώ από εκείνα τα μέρη είμαι! :cool:

tt1e3

Καλησπερα κοριτσακια.τι κανετε;αντε να ξεκινησουν τα φθινοπωρινα γεννητουρια.εγω σαν σημερα περυσι τετοια ωρα αποφασισα να μην περιμενω κ να κανω καισαρικη.11:05γεννηθηκε.για τον αφαλο οχι μπεταντιν.υπαρχουν κτ αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται για αυτο το λογο αλλα το καλυτερο τπτ.ουτε οινοπνευμα.αν ολα οκ κ δεν εχει αιματακι,πυον κτλ.μπορει να πεσει σε 3μερες μπορει κ σε 3 βδομαδες.δεν πειραζει κ να βραχει.να μη μουλιασει.κ καλο στεγνωμα.το κολλυριο γτ;λιγο υπερβολικο.αν καμια εχει θεματακι με τσιμπλιτσες στα ματακια του μωρου ας μου πει.ειχαμε κ μεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...