Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα!!!:-D:grin::-DΑνδρομεδα κατευθείαν κορίτσι..12 και 1 το βράδυ μπαινω στην κλινικη. Αν ήθελα να πάρω και από τον 10ο θα έπρεπε να πηγαίνω κάθε μέρα για καρδιοτοκογράφημα σε ιδιωτική κλινική και εγώ μένω επαρχία.

Επίσης μου είπε πως είναι λίγο επικινδυνο όταν μπαίνεις στον 10ο...Φυσικά και τον εμπιστεύομαι τυφλά τον γιατρό μου, είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα..

Πάντως κλείσαμε hotel με τον αντρούλη μου και αύριο φεύγουμε για 4ημερο Θεσσαλονίκη, αν δεν γεννήσω μέχρι Παρασκευή 12 και 1 το βραδύ μπάινω με πρόκληση. Ανυπομονώ!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin: Βέβαια μακαρι να γεννήσω νωρίτερα...Λέμε να περπατάμε κάθε βράδυ παραλία μήπως και βγεί:roll::-D:grin:

Φιλακια!!!!!!

ΑΧΧΧΧ τι ωραία!!!! Έφτασε η μεγάλη ώρα!!!! Να φας και πολλά τρίγωνα μπορεί να του αρέσουν και να βγει!!! :tongue::tongue:

Με το καλό!!!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.myrockinbaby.gr/index.php/blog/item/106-dilosi-tou-diethnes-institoytou-dysplasias-isxyon-didi-marsipoi-kathismata-allos-eksoplismos

Δήλωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Δυσπλασιας Ισχύων μαρσιποι, καθίσματα και άλλος εξοπλισμός, τώρα που έρχονται σιγά σιγά!!!

Ring sling!! Την Πέμπτη μάλλον θα πάω από εκεί για πρόβα και να αγοράσω!! :D

OkoIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Με το καλό τα κορίτσια που θα έχουν τα μωράκια τους αγκαλίτσα. Να πάνε όλα καλά εύχομαι. Εγώ όλα καλά. Την Παρασκευή είχα γιατρό μου είπε ότι έχει εμπεδωθεί και να περιμένω πλέον!!! Με έχει πιάσει πλέον μια ανυπομονησία. Έχω συχνά μέσα στην ημέρα πόνους περιόδου. Για να δουμε πότε θα μας έρθει το μπεμπάκι μας. Πάντως πλάκα έχει ο άντρας μου. Οποτε τον παίρνω τηλέφωνο απαντάει ΝΑ ΕΡΘΩ. Χαχχαχχαα. Μάλλον έχει περισσότερο άγχος απο εμένα. Αυτά απο εμένα. Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Εμένα η μαμά μου το κάνει αυτό! Όποτε την παίρνω τηλ να της πω κάτι μου λέει ΓΕΝΝΑΣ;; χαχαχα

Με το καλό! Μήπως σου είπε αν η εμπέδωση σημαίνει πως θα έρθει και σύντομα ή δεν έχει σχέση;

OkoIp3.png

Γεια σας και παλι κοριτσουδια τι κανετε?

Εγω πηγα σημερα για το πρωτο nst!Ολα καλα,απο συσπασεις λιγα πραγματα και το μπουτον που πατας οταν νιωσεις κινηση δεν επιανε...τι να πω!Ελπιζω να ειδαν αυτα που επρεπε.Ευτυχως δεν πληρωσα φραγκο!Μας βλεπω να αργουμε ακομα,αλλα βεβαια ποτε δεν ξερεις...

Εσεις πως πατε απο πονακια?Φραουλιτσα και Ανδρομεδα που ειχατε αρκετα τις προαλλες συνεχιζουν? Εγω αισθανομαι το κεφαλακι του μπεμπη σαν βιδα πολυ συχνα,οπως το περιεγραψε η Κασσιοπη.Αντε κοριτσακι μαλλον εισαι η επομενη!Με το καλο!

Η Mariposita θα εχει γεννησει τωρα...αχ ανυπομονω κι εγω πια τοσο!Ειμαι ετοιμη και τον περιμενω πως και πως!!Αν και λενε απο 39 & 5 εως 40 & 4 μερες γεννουν οι περισσοτερες. φυσιολογικα και μονο το 5% στην ΠΗΤ!

Απο σημερα ξεκιναω συστηματικα περπατημα τουλαχιστον 1 ωρα και μπαλα!Θελω να τον παρω αγκαλιτσα τον μπεμπη συντομα!

ααα που πήγες για το Nst και το έκανες τζάμπα;; γιατί εγώ στο Έλενα πληρώνω κάθε εβδομάδα 13 το nst και 8 τον υπέρηχο! :mad:

Και μένα βίδωνε όλο το σ/κ!!! :tongue::tongue: είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει ο γιατρός.. Εν τω μεταξύ κάπου διάβασα ότι μπορεί να κάνεις διαστολή και χωρίς συσπάσεις ή τουλάχιστον να μην τις καταλαβαίνεις.. Τι να πω!

Και όλο το βράδυ ψιλοξυπνάω για να τσεκάρω μήπως έχουν σπάσει τα νερά χαχαχα πλάκα έχουμε

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

ααα που πήγες για το Nst και το έκανες τζάμπα;; γιατί εγώ στο Έλενα πληρώνω κάθε εβδομάδα 13 το nst και 8 τον υπέρηχο! :mad:

Και μένα βίδωνε όλο το σ/κ!!! :tongue::tongue: είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει ο γιατρός.. Εν τω μεταξύ κάπου διάβασα ότι μπορεί να κάνεις διαστολή και χωρίς συσπάσεις ή τουλάχιστον να μην τις καταλαβαίνεις.. Τι να πω!

Και όλο το βράδυ ψιλοξυπνάω για να τσεκάρω μήπως έχουν σπάσει τα νερά χαχαχα πλάκα έχουμε

Στο Ιασω μωρε,αλλα το μπουτον δε δουλευε:shock:μηπως γι'αυτο τη γλιτωσα???:tongue:Μην ανησυχεις και θα τα παρουν μαζεμενα...κανενας δε χαριζει σημερα:rolleyes:

Καλε ναι μπορεις να εχεις διαστολη χωρις συσπασεις αλλα και συσπασεις χωρις διαστολη...ολα παιζουν.

Πολυ βιδωμα εχει πεσει!Κι εγω φρικαρω εκεινη την ωρα γιατι σκεφτομαι μηπως μου σπασει τα νερα με τοσο βιδωμα, αλλα εχω ακουσει οτι οι κινησεις του δεν παιζουν ρολο σ'αυτο.:!:

hv6Vp2.png
bMrM.png

http://www.myrockinbaby.gr/index.php/blog/item/106-dilosi-tou-diethnes-institoytou-dysplasias-isxyon-didi-marsipoi-kathismata-allos-eksoplismos

Δήλωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Δυσπλασιας Ισχύων μαρσιποι, καθίσματα και άλλος εξοπλισμός, τώρα που έρχονται σιγά σιγά!!!

Ωραια πληροφορια,thanks κοριτσακι!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσια,καλη βδομαδα,mommy to be με το καλο ναυποδεχτεις το μωρακι σου,ολα να πανε τελεια,οταν μπορεσεις θελουμε νεα σου :-) εγω σημερα εχω γιατρο,αντε να δουμε θα μου πει πανω κατω για ποτε ειμαστε;χθες τρομαξα παλι τοσο πολυ,μ εποιασε το στομαχι,πονο αλλα πονο μιλαμεπηγα δυο φορες τουαλετα,κατι δε θα μου κατσε καλα λογικα απ το φαι,σκεφτηκα μηπως γενναω (μη γελατε) αλλα μετα σκεφτηκα που κ εσεις εδω λετε αλλα κ ο γιατρος μου εχετε πει οτι η ωρα της γενναςδεν ειναι ξαφνικοι,ερχοντε σιγα σιγα κ ειναι πονοι περιοδου κ οχι στομαχοπονος,θα του το πω βεβαια σημερα,αν κ το χω παθει κ αλλες φορες στην εγκυμοσυνη,μαλλον επειδη ειχα ειδη θεμα στο στομαχι απο πριν,αλλα φοβηθηκα,αφου με τετοιο πονο τωρα λεω αντεχω τα παντα στη γεννα,ειχε καποια αλλη κοπελα θεμα με το στομαχι απο πριν κ να συνεχιστηκε κ στην εγκυμοσυνη;η ναανησυχησω με τοσο πονο που ειχα;κρατησε κανενα μισαωρο πηρα μαλοξ κ ηρεμησα

Λιτσα η mariposita γενναει σημερα,αλλα σ'ευχαριστω!

Επι τη ευκαιρια να σου πω οτι οι πονοι γεννας δεν περνουν με μαλοξ!:rolleyes:Οποτε χαλαρωσε και κανε υπομονη και μετα τη γεννα βλεπεις τι θα κανεις.Ειναι ευχαριστο που σε πιανει το φαρμακο παντως.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Hallo!

Τι κάνετε? Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω!

Τα μπεμπάκια έχουν μεγαλώσει και πέρνουμε σειρά σιγά σιγά! Κορίτσια κάθε φορά που σκέφτομαι ότι θα γεννήσω το χαμόγελο φτάνει στα αυτιά!! Βέβαια το άγχος παραμένει!!

Να σας πω και τα δικά μου..πήγαμε γιατρό, ο μπέμπης είναι πάνω από 2,800 και μου αλλάξανε πάλι ημερομηνία στο doppler και η γιατρός μου κρατάει αυτή. Αν δεν γεννήσω λοιπόν μέχρι τις 16/09 δεν περιμένει καθόλου και 17 μπαίνω με ραντεβού! Μου έδωσε ήδη το χαρτάκι μου! Μου έκανε κολπική εξέταση και ο μικρός δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα, χτυπάει στο κόκκαλο μου. Δεν μου είπε τίποτα για ασκήσεις απλά όταν κάθομαι να απλώνομαι και να του δίνω χώρο. Και μου απαγόρεψε να σκύβω. Περπάτημα μου είπε αν θέλω το βραδάκι με την δροσούλα. Αποφάσισα και εγώ να ζητήσω rooming in στο νοσοκομείο, αν και για τον θηλασμό μόνο από εσάς και από το internet ότι έχω διαβάσει. Θα δούμε.. θέλω πολύ να τα καταφέρω. Μαθήματα ανώδυνου τοκετού δεν έκανα..μου είπε η γιατρός ότι είναι τζάμπα κόπος και ότι θα μου λέει αυτή τι να κάνω και πως από την αρχή έως το τέλος. Την εμπιστεύομαι..Θα δείξει!! Τώρα σκέφτομαι για την επισκληρίδιο... Η γιατρός μου λέει να κάνω οπωσδήποτε επειδή είμαι φοβιτσιάρα...αλλά εγώ φοβάμαι και τις αναισθησίες!!

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Μεγαλωσε ο μπεμπακος!! Με το καλο!

17/09 ειναι Σοφίας, πίστης ελπίδας και αγάπης! Ωραια ημερομηνία για να γεννήσεις! Κι εγω απο παρασκευη εχω αρχίσει το περπάτημα! Εννοειται βραδάκι, τη μερα δεν παλευεται!

Να ζητήσεις rooming in θα σε βοηθήσει με το θηλασμο!

Σαν τσιφτετέλι είναι η ασκηση που κάνεις κύκλο με την μέση απο αριστερά προς δεξιά και το αντίστροφο. Και τα καθίσματα αλλα εμένα με πονάνε τα γόνατα σε αυτη και δεν την κάνω. Τις άλλες βαριέμαι να πω την αλήθεια. Ο άντρας δεν θέλει σεξ?? Που να δεις τον δικό μου που του είπα ότι έχει κατέβει το μωρό και μετο χέρι μπορουν να δουν τον τραχηλο και μου λέειαν κάνουμε κάτι θα το ακουμπήσω;; Τι λέτε γίνεται κάτι τέτοιο τωρα στο τέλος; Πριν ξερω οτι δεν υπήρχε πιθανότητα αλλά αφου μπορούν να ψιλαφήσουν τον τράχηλο με το χέρι παίζει κάτι τέτοιο;:shock: Οχι οτι έχουμε κάνει κάτι αλλά το έχω απορία...

Και μένα μου είπε δεν χρειάζονταν τα μαθήματα αλλά σε προετοιμάζουν αρκετά και ξέρεις τι έχεις να περιμένεις. Σου λένε τι θα γίνει απο την στιγμή που αρχίζουν οι πόνοι μέχρι την γέννα. Ειναι στον άνθρωπο βέβαια το πόσα θέλει να ξέρει. Εγω νιώθω πιο ήρεμη έτσι κάποια άλλη μανούλα μπορεί να ανησυχούσε. Με το καλό και το δικό σου το μωράκι!!! Φτου φτού δεν είχαμε κανένα πρόωρο στην παρέα μας όλα στην ώρα τους... Αλήθεια που θα γεννήσεις; Με την επισκληρίδιο βλέπεις και εκείνη την ώρα μετις συσπάσεις σε τι κατάσταση είσαι και πόσο αντέχεις και αποφασίζεις. Βέβαια αν δεν πονάς θα είσαι πιο συνεργάσιμη αλλά είναι δική σου απόφαση αφου μιλάμε για το δικό σου σώμα!!!

Και γω περιμένω το μωράκι μου πως και πως!!!

Τι ωραία που τα λες!!! Κάθε μέρα μουσική ε; Μπράβο αυτα είναι!!! Κάνετε και "γυμναστική" αν θυμάμαι καλά;:mrgreen: Και γω σήμερα που ήμουν έξω σε δουλειές σκεφτόμουν βιάζομαι να έρθει και λέω ναμην πάρει όλο το μήνα, αλλά πραγματικά δεν με πειράζει και ας με κουράζει όλο αυτό καλά να είναι το μωράκ μου και θα το περιμένω όποτε νιώσει εκείνο έτοιμο!!! Πάντως νιώθω πολύ ευτυχισμένη κορίτσια και μια ηρεμία... Όλα είναι τέλεια και όλα θα πάνε καλά!!!!(δεν πα να γίνεται χαμός;) Εγω περιμένω χαρούμενη το μωρό μου!!!

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου! Θα την βάλω κι αυτη την ασκησουλα στο προγραμμα!

Δεν θελει με τιποτα! Δεν του βγαίνει λεει τωρα που ειναι η κορη του μεσα! Η μαια μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμμια πιθανότητα να ακουμπήσει το μωρο κατα την πράξη! Αλλα ειναι καθαρα ψυχολογικό!

Α μου ήρθε και ο ασκός για την δωρεά. Συμπλήρωσα τα στοιχεία μου την Τρίτη βράδυ χτες το πρωι με πήραν τηλέφωνο και πριν λίγο τον παρέλαβα με κούριερ. audette κανε μια προσπάθεια μπας και τα καταφέρεις κρίμα να πάνε χαμένα αν σε ενδιαφέρει.

Αστα μωρε αγαπη, το αμέλησα εντελώς και τωρα δεν ξερω αν προλαβαίνω! Σε δυο βδομαδες γενναω(το πολυ)!

χαχαααχα!!! Και εγω με το που του είπα να κάνουμε σεξ γιατί από ότι είπε ο γιατρός βοηθάει στο να προκληθεί τοκετός, σκιάχτικε :shock::shock::shock:, :lol: και μου λέει..Τώρα μ΄έφτιαξες :? χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:
χαχαχαχαχαχα σε καλό μας! Κι εγώ του είπα οφείλεις να ολοκληρώσεις τη δουλειά που ξεκίνησες!!! χαχαχα με κοιτούσε τρομοκρατημένος μπορώ να πω....

Χαχαχαχα!!! Τι τραβάνε και οι αντρουληδες!!!

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!!!!Διαβαζω ολες ετοιμαζοσαστε πυρετωδως για τον ερχομο των ωρων!!!!!Τα ιδια και εγω!!!Εχω δυο εβδομαδες τωρα ολο τρεχω..τη μια γυναικολογο την αλλη εξετασεις την καρδιολογο...εχω κ τα μαθηματα ανωδυνου που ενταξει ειναι πολυ ωραια κ χαλαρωνω αλλα πιανεται κ αυτο στο τρεξιμο!!!!mariposita με το καλο κοπελα μου!!!!Τη Δευτερα θα εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!!!!Εγω σημερα ξυπνησα με λιγο πρησμενα ποδια....κ ολη νυχτα ξυπνουσα κ μια πονουσε η κοιλια αριστερα μια δεξια.....κ ολο κατουρημα ρε παιδι μου......Δυο εβδομαδες εμειναν ακομα!!!!!!!!!!Δε μπορω να το συνηδητοποιησω.....εσεις πως νιωθετε??????

Μια απο τα ιδια, πρησμένα πόδια, πονακια και συχνοουρία!

Κι εγω δεν μπορω να το συνειδητοποιήσω, με εχει πιάσει ομως μια ανυπομονησία!!!

Καλημέρα!!!:-D:grin::-DΑνδρομεδα κατευθείαν κορίτσι..12 και 1 το βράδυ μπαινω στην κλινικη. Αν ήθελα να πάρω και από τον 10ο θα έπρεπε να πηγαίνω κάθε μέρα για καρδιοτοκογράφημα σε ιδιωτική κλινική και εγώ μένω επαρχία.

Επίσης μου είπε πως είναι λίγο επικινδυνο όταν μπαίνεις στον 10ο...Φυσικά και τον εμπιστεύομαι τυφλά τον γιατρό μου, είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα..

Πάντως κλείσαμε hotel με τον αντρούλη μου και αύριο φεύγουμε για 4ημερο Θεσσαλονίκη, αν δεν γεννήσω μέχρι Παρασκευή 12 και 1 το βραδύ μπάινω με πρόκληση. Ανυπομονώ!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin: Βέβαια μακαρι να γεννήσω νωρίτερα...Λέμε να περπατάμε κάθε βράδυ παραλία μήπως και βγεί:roll::-D:grin:

Φιλακια!!!!!!

κι εμεις αυτο καναμε χθες, πηγαμε παραλία και περπατά γάμο μιάμιση ωρα! Οταν γύρισα βεβαια με το ζόρι ειχα κουράγιο να κανω ενα ντους πριν ξαπλώσω!

Αντε πλησιάζει η ωρα! Με έναν πόνο κοριτσακι μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Με το καλό τα κορίτσια που θα έχουν τα μωράκια τους αγκαλίτσα. Να πάνε όλα καλά εύχομαι. Εγώ όλα καλά. Την Παρασκευή είχα γιατρό μου είπε ότι έχει εμπεδωθεί και να περιμένω πλέον!!! Με έχει πιάσει πλέον μια ανυπομονησία. Έχω συχνά μέσα στην ημέρα πόνους περιόδου. Για να δουμε πότε θα μας έρθει το μπεμπάκι μας. Πάντως πλάκα έχει ο άντρας μου. Οποτε τον παίρνω τηλέφωνο απαντάει ΝΑ ΕΡΘΩ. Χαχχαχχαα. Μάλλον έχει περισσότερο άγχος απο εμένα. Αυτά απο εμένα. Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Χαχαχα! Κι εμενα με το που σηκώνει το τηλεφωνο μου λεει "γεννάμε;;;"

Αγαπη πολυ χρήσιμο! Ευχαριστουμε!

Γεια σας και παλι κοριτσουδια τι κανετε?

Εγω πηγα σημερα για το πρωτο nst!Ολα καλα,απο συσπασεις λιγα πραγματα και το μπουτον που πατας οταν νιωσεις κινηση δεν επιανε...τι να πω!Ελπιζω να ειδαν αυτα που επρεπε.Ευτυχως δεν πληρωσα φραγκο!Μας βλεπω να αργουμε ακομα,αλλα βεβαια ποτε δεν ξερεις...

Εσεις πως πατε απο πονακια?Φραουλιτσα και Ανδρομεδα που ειχατε αρκετα τις προαλλες συνεχιζουν? Εγω αισθανομαι το κεφαλακι του μπεμπη σαν βιδα πολυ συχνα,οπως το περιεγραψε η Κασσιοπη.Αντε κοριτσακι μαλλον εισαι η επομενη!Με το καλο!

Η Mariposita θα εχει γεννησει τωρα...αχ ανυπομονω κι εγω πια τοσο!Ειμαι ετοιμη και τον περιμενω πως και πως!!Αν και λενε απο 39 & 5 εως 40 & 4 μερες γεννουν οι περισσοτερες. φυσιολογικα και μονο το 5% στην ΠΗΤ!

Απο σημερα ξεκιναω συστηματικα περπατημα τουλαχιστον 1 ωρα και μπαλα!Θελω να τον παρω αγκαλιτσα τον μπεμπη συντομα!

Κι εμενα δεν έδειξε κατι τρελό το nst την Πέμπτη! Ασε που κλωτσαγε η μικρη αυτο το στρογγυλό με το τζελ και έφευγε συνεχεια απο τη θεση του!χαχαχα! Την τσαντισαμε!!:tongue:

Κι εγω απο οτι βλεπω θα τον παρω το μηνα! Δεν πειραζει! Κοντός ψαλμός... Κι εμενα παντως με εχει πιάσει τρελη ανυπομονησία να τη δω και να την παρω αγκαλιτσα!

Απο πονακια δεν εχω πολλα, χθες μετα το περπάτημα ομως ένιωθα πίεση χαμηλά και πόνο στη μέση! Όσοι με βλέπουν μου λενε οτι ειναι ψηλά ακομα η κοιλια μου!

Αληθεια είχαμε κανενα νέο απο τη mariposita??? λογικα θα εχει γεννήσει!!! Αχ να της ζήσει της κοπέλας!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Και εγώ εδώ κορίτσια!τον έγραψα το γιατρό κανονικότατα.την Πέμπτη μου είπε να πάω Δευτέρα και ούτε πήρα τηλ.είχα το μωρό κ δούλευε ο άντρας μου και είπα να τρέξω για κάτι τελευταία πράγματα.αυτό πάλι που όλα είναι έτοιμα και όλο κ κάτι θέλουμε δε μπορώ να το καταλάβω!αγχωθηκα τώρα βέβαια που δεν είδαμε τον μπέμπη αλλά θα ξημερώσει που θα Πάει!

Από συμπτώματα ηρεμία..κάτι μουδιασματα,πόνους στιγμιαίους στη μέση κυρίως όλα χαμηλά και κάτω χαμηλά αλλά από συσπάσεις λιγες.πάντως το απόγευμα θα μου κάνει και ένα ισιωματακι το μαλλί η διπλανή που είναι κομμώτρια.δε ξέρεις ποτέ μπορεί τλκ αύριο να με δει ο μπεμπούλης μου..μην είμαι κ χαλια!το ξεμαλλιασμα της γεννας δε μου περνάει από το μυαλό!!οοοοχι!!χαχα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Μεγαλωσε ο μπεμπακος!! Με το καλο!

17/09 ειναι Σοφίας, πίστης ελπίδας και αγάπης! Ωραια ημερομηνία για να γεννήσεις! Κι εγω απο παρασκευη εχω αρχίσει το περπάτημα! Εννοειται βραδάκι, τη μερα δεν παλευεται!

Να ζητήσεις rooming in θα σε βοηθήσει με το θηλασμο!

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου! Θα την βάλω κι αυτη την ασκησουλα στο προγραμμα!

Δεν θελει με τιποτα! Δεν του βγαίνει λεει τωρα που ειναι η κορη του μεσα! Η μαια μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμμια πιθανότητα να ακουμπήσει το μωρο κατα την πράξη! Αλλα ειναι καθαρα ψυχολογικό!

Αστα μωρε αγαπη, το αμέλησα εντελώς και τωρα δεν ξερω αν προλαβαίνω! Σε δυο βδομαδες γενναω(το πολυ)!

Χαχαχαχα!!! Τι τραβάνε και οι αντρουληδες!!!

Μια απο τα ιδια, πρησμένα πόδια, πονακια και συχνοουρία!

Κι εγω δεν μπορω να το συνειδητοποιήσω, με εχει πιάσει ομως μια ανυπομονησία!!!

κι εμεις αυτο καναμε χθες, πηγαμε παραλία και περπατά γάμο μιάμιση ωρα! Οταν γύρισα βεβαια με το ζόρι ειχα κουράγιο να κανω ενα ντους πριν ξαπλώσω!

Αντε πλησιάζει η ωρα! Με έναν πόνο κοριτσακι μου!

Χαχαχα! Κι εμενα με το που σηκώνει το τηλεφωνο μου λεει "γεννάμε;;;"

Αγαπη πολυ χρήσιμο! Ευχαριστουμε!

Κι εμενα δεν έδειξε κατι τρελό το nst την Πέμπτη! Ασε που κλωτσαγε η μικρη αυτο το στρογγυλό με το τζελ και έφευγε συνεχεια απο τη θεση του!χαχαχα! Την τσαντισαμε!!:tongue:

Κι εγω απο οτι βλεπω θα τον παρω το μηνα! Δεν πειραζει! Κοντός ψαλμός... Κι εμενα παντως με εχει πιάσει τρελη ανυπομονησία να τη δω και να την παρω αγκαλιτσα!

Απο πονακια δεν εχω πολλα, χθες μετα το περπάτημα ομως ένιωθα πίεση χαμηλά και πόνο στη μέση! Όσοι με βλέπουν μου λενε οτι ειναι ψηλά ακομα η κοιλια μου!

Αληθεια είχαμε κανενα νέο απο τη mariposita??? λογικα θα εχει γεννήσει!!! Αχ να της ζήσει της κοπέλας!!

Αχ και σκεφτόμουν επειδή δεν είχες μπει μήπως γεννησες αφού πλησιαζεις και συ!!! Με το καλό!!! Εγώ ώρες ώρες θέλω να ρθει και άλλες λέω καλά είμαι. Έχει κατέβει και δεν με ενοχλεί και τόσο πια ή την συβηθισα.. Εγω πάντως όποτε περπατάω έχω αμέσως πόνους περιόδου και χαίρομαι μπας και πλησιάζουμε, σήμερα έχω γιατρό και θα μου πει. Ελπίζω να δούμε και τράχηλο όπως μου είπε γιατί είμαι περίεργη να δω τι γίνεται...

Όταν με το καλό έρθει η ώρα να μπεις να μας πεις!!! Εμένα nst δεν μου χει κάνει ακόμα. Ή είναι νωρίς;;

zZWsp2.png398Mp3.png

Και εγώ εδώ κορίτσια!τον έγραψα το γιατρό κανονικότατα.την Πέμπτη μου είπε να πάω Δευτέρα και ούτε πήρα τηλ.είχα το μωρό κ δούλευε ο άντρας μου και είπα να τρέξω για κάτι τελευταία πράγματα.αυτό πάλι που όλα είναι έτοιμα και όλο κ κάτι θέλουμε δε μπορώ να το καταλάβω!αγχωθηκα τώρα βέβαια που δεν είδαμε τον μπέμπη αλλά θα ξημερώσει που θα Πάει!

Από συμπτώματα ηρεμία..κάτι μουδιασματα,πόνους στιγμιαίους στη μέση κυρίως όλα χαμηλά και κάτω χαμηλά αλλά από συσπάσεις λιγες.πάντως το απόγευμα θα μου κάνει και ένα ισιωματακι το μαλλί η διπλανή που είναι κομμώτρια.δε ξέρεις ποτέ μπορεί τλκ αύριο να με δει ο μπεμπούλης μου..μην είμαι κ χαλια!το ξεμαλλιασμα της γεννας δε μου περνάει από το μυαλό!!οοοοχι!!χαχα

Πας και αύριο γιατρό δεν έγινε κάτι!! Καλά κάνεις για το μαλλί και γω το ισιωνω συνέχεια γιατί είναι σπαστο μην πάω και σαν την αναμαλλιαρα!! Θα τρομάξει το παιδί αλλά θα βγάλουμε και φώτο να υπάρχει έστω μια της προκοπή, ασε που σκοπεύουν να μαζευτούν και πολλοί στην γέννα, τρεις αδελφές εγώ δύο αδέλφια ο άντρας μου παππούδες γιαγιάδες έχουμε και προπαππου και προγιαγια και ξαδελφια που θέλουν να έρθουν πανηγύρι το μαιευτήριο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Τι θα έρθει σύντομα; Με το καλό να τον δεχτείτε!!! Αλήθεια που θα γεννήσεις; Και τα πονακια που έχεις είναι πολύ καλά θα βοηθήσουν να ενεργοποιηθεί η μήτρα για την γέννα, κάτι σαν πρόβα τζενεραλε!!!! Με το καλοοοο!!!

Ναι ναι κάνουμε πρόβες:) Δεν ξέρω τι να πω!! 22 του μήνα μπηκα θεωρητικά στον μήνα μου. Αλλά και την περασμένη εβδομάδα που πήγα στο γιατρό μου λέει τον μήνα δεν θα τον κλείσεις!! Την Παρασκευή μου λέει να είσαι έτοιμη. Ε μάλλον κάτι βλέπει:mad: Εγώ είμαι στη Λάρισα και θα γεννήσω στο Υγεία.

Ναι ναι κάνουμε πρόβες:) Δεν ξέρω τι να πω!! 22 του μήνα μπηκα θεωρητικά στον μήνα μου. Αλλά και την περασμένη εβδομάδα που πήγα στο γιατρό μου λέει τον μήνα δεν θα τον κλείσεις!! Την Παρασκευή μου λέει να είσαι έτοιμη. Ε μάλλον κάτι βλέπει:mad: Εγώ είμαι στη Λάρισα και θα γεννήσω στο Υγεία.

Κάτι θα βλέπει για να το λέει άντε τυχερή ξεμπερδευεις και θα δεις και το μωράκι σου!!!

Εγώ μόλις ήρθα από τον γιατρό έχω μια βδομάδα ακόμα σίγουρα!!! Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα!! :-( Το καλό είναι οτι είναι 3100!!!! Κατά τα άλλα όλα φαίνονται μια χαρά!!! Υπομονή και περπάτημα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κάτι θα βλέπει για να το λέει άντε τυχερή ξεμπερδευεις και θα δεις και το μωράκι σου!!!

Εγώ μόλις ήρθα από τον γιατρό έχω μια βδομάδα ακόμα σίγουρα!!! Δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα!! :-( Το καλό είναι οτι είναι 3100!!!! Κατά τα άλλα όλα φαίνονται μια χαρά!!! Υπομονή και περπάτημα!!

Υπομονή ξέρουν αυτά πότ θα πρέπει να έρθουν. Μια χαρά είναι τα κιλάκια του. Δεν μας βοηθάνε και οι ζέστες αυτες τις μέρες κάθομαι και είμαι μούσκεμα. Περπάτησα το τετράγωνο κυριολεκτικά και έγινα μούσκεμα. Τώρα λέω να ξαναισιώσω το μαλλί. Ας είμαι εγ΄β έτοιμη για το αντράκι μου. Δεν νομίζω να κρατήσει και τίποτα αλλά τέλος πάντων βοηθάει στην ψυχολογία:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...