Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπερα Didi η ωρα η καλη για το γαμο σας!!!Μετα θα εχεις κ θρησκευτικο με βαπτιση μαζι!!!!Τελεια!!!!Βλεπω ειμαστε στα ιδια εεε;;κ εγω εχω θυρεοειδη τωρα το ανακαλυψα κ αρχισα χαπακι κ ζαχαρο..κ ηθελα να σε ρωτησω εσυ ειχες απο πριν ζαχαρο η τωρα σου βγηκε;;;γιατι εγω δεν το ειχα αλλα μου λεει η ενδοκρινολογος οτι δεν ειναι διαβητης κυησης γοατι αυτος βγαινει σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη αυτο τωρα που εχω λεγεται δυσανεξια δηλαδη κατι στο εχω δεν εχω....απο βδομαδα θα κανω κ αλλες εξετασεις κ βλεπουμε..ηταν αυστηρη η διατροφη σου;;το ζαχαρο το μετρας μονη στο σπιτι;;;συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καταμπερδεμενη στο συγκεκριμενο θεμα!!!!:roll:

Επισης να σου πω για τις τυροπιτες και εγω ετρωγα καθε μερα η τυροπιτα η λουκανικοπιτα τις ηθελα κολασμενα!!!μετα το ζαχαρο προσεχω κ δεν ξαναεφαγα...

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Didi η ωρα η καλη για το γαμο σας!!!Μετα θα εχεις κ θρησκευτικο με βαπτιση μαζι!!!!Τελεια!!!!Βλεπω ειμαστε στα ιδια εεε;;κ εγω εχω θυρεοειδη τωρα το ανακαλυψα κ αρχισα χαπακι κ ζαχαρο..κ ηθελα να σε ρωτησω εσυ ειχες απο πριν ζαχαρο η τωρα σου βγηκε;;;γιατι εγω δεν το ειχα αλλα μου λεει η ενδοκρινολογος οτι δεν ειναι διαβητης κυησης γοατι αυτος βγαινει σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη αυτο τωρα που εχω λεγεται δυσανεξια δηλαδη κατι στο εχω δεν εχω....απο βδομαδα θα κανω κ αλλες εξετασεις κ βλεπουμε..ηταν αυστηρη η διατροφη σου;;το ζαχαρο το μετρας μονη στο σπιτι;;;συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καταμπερδεμενη στο συγκεκριμενο θεμα!!!!:roll:

Γεια σου stafylaki! Είμαι από τις μαμάδες ιουλίου αλλά είδα το μήνυμα σου και νομίζω ότι έχεις αυτό που έχω κι εγώ, μήπως είναι αντίσταση στην ινσουλίνη; Εγώ το είχα από πριν και ήταν συνδεδεμένο με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, οπότε έπαιρνα ένα χάπι για να ρυθμίζει την έκκριση ινσουλίνης. Σου είπαν ότι είναι σχετικό με την ινσουλίνη;;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Ευχαριστώ πολύ!

Για το ζάχαρο δεν έχω επίσημη διάγνωση. Απλώς είχα κάνει ένα τσεκ-απ ένα μήνα πριν την εγκυμοσύνη και ήταν 99. Εν τω μεταξύ, έχω και πολυκυστικές, που είναι επιβαρυντικός παράγοντας για διαβήτη κύησης. Γι' αυτό ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος μου είπαν να προσέχω και να τα κόψω όλα (ζυμαρικά, γλυκά, ξέρεις) και να μην βάλω βάρος (6-7 κιλά, το πολύ 10 μου είπε η γυν). Μέχρι τώρα έβαλα 900 γρ. (όοοοοοχι, δεν είναι ακόμη 1 κιλό :tongue:).

Το έκανα 20 μέρες περίπου αλλά μετά άρχισα να ζητάω ζύμες και ένιωθα τρομερή απέχθεια σε όλα τα βρασμένα λαχανικά (μιλάμε να τρώει ο καλός μου και να μην τον αφήνω να με πλησιάσει...), εκτός από το παντζάρι. Βλέπεις δεν έχω αντισώματα στο τοξόπλασμα και πρέπει να προσέχω τα ωμά. Οπότε μαρούλια, ρόκα κ.λπ. τα έχω κόψει (και τα θέλω πάρα πολύ...). Και δυστυχώς κάνω και παρασπονδίες με τα γλυκά, τις οποίες θα κόψω οσονούπω...

Στον προγεννητικό ήταν 89. Σε 10 μέρες έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο μου να δούμε τη δόση του χαπιού και με τις νέες εξετάσεις να συζητήσουμε και το σάκχαρο. Εκείνος στην αρχή μου είχε πει ότι τη 13η εβδομάδα θα κάνουμε μια βραχεία δοκιμασία σακχάρου, ενώ η γυν διαφωνεί. Να σου πω την αλήθεια, εγώ εμπιστεύομαι τον ενδο σε αυτές τις υποθέσεις. Δική του δουλειά είναι.

Εμένα ήταν και λίγο τσιμπημένο το ουρικό και θέλει να το παρακολουθούμε η γιατρός, γιατί είναι ένδειξη προεκλαμψίας. Όλα εγώ θα τα πάθω!

Γιατί, εσύ μετράς σάκχαρο στο σπίτι; Δεν το είχα καταλάβει αυτό...

tt1e3

Ευχαριστώ πολύ!

Για το ζάχαρο δεν έχω επίσημη διάγνωση. Απλώς είχα κάνει ένα τσεκ-απ ένα μήνα πριν την εγκυμοσύνη και ήταν 99. Εν τω μεταξύ, έχω και πολυκυστικές, που είναι επιβαρυντικός παράγοντας για διαβήτη κύησης. Γι' αυτό ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος μου είπαν να προσέχω και να τα κόψω όλα (ζυμαρικά, γλυκά, ξέρεις) και να μην βάλω βάρος (6-7 κιλά, το πολύ 10 μου είπε η γυν). Μέχρι τώρα έβαλα 900 γρ. (όοοοοοχι, δεν είναι ακόμη 1 κιλό :tongue:).

Το έκανα 20 μέρες περίπου αλλά μετά άρχισα να ζητάω ζύμες και ένιωθα τρομερή απέχθεια σε όλα τα βρασμένα λαχανικά (μιλάμε να τρώει ο καλός μου και να μην τον αφήνω να με πλησιάσει...), εκτός από το παντζάρι. Βλέπεις δεν έχω αντισώματα στο τοξόπλασμα και πρέπει να προσέχω τα ωμά. Οπότε μαρούλια, ρόκα κ.λπ. τα έχω κόψει (και τα θέλω πάρα πολύ...). Και δυστυχώς κάνω και παρασπονδίες με τα γλυκά, τις οποίες θα κόψω οσονούπω...

Στον προγεννητικό ήταν 89. Σε 10 μέρες έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο μου να δούμε τη δόση του χαπιού και με τις νέες εξετάσεις να συζητήσουμε και το σάκχαρο. Εκείνος στην αρχή μου είχε πει ότι τη 13η εβδομάδα θα κάνουμε μια βραχεία δοκιμασία σακχάρου, ενώ η γυν διαφωνεί. Να σου πω την αλήθεια, εγώ εμπιστεύομαι τον ενδο σε αυτές τις υποθέσεις. Δική του δουλειά είναι.

Εμένα ήταν και λίγο τσιμπημένο το ουρικό και θέλει να το παρακολουθούμε η γιατρός, γιατί είναι ένδειξη προεκλαμψίας. Όλα εγώ θα τα πάθω!

Καλησπέρα Didi!!Που ήσουν κορίτσι και ανησύχησα; Η ώρα η καλή για τον γάμο σου όλα να γίνουν όπως θες και να περάσετε τέλεια!!!Υπομονή και καλά τρεξίματα!!! Η πολύ αυστηρή δίαιτα συνήθως έχει ως αποτέλεσμα να απεχθάνεσαι μετά οτιδήποτε διαιτητικό!!!Όλοι τα έχουμε ζήσει. Και εγώ προσέχω αλλά θα κάνω και καμιά παρασπονδία. Και με τόσο τρέξιμο και άνχος με το γάμο που να κάνεις υπομονή. Και θα συμφωνησω μαζί σου για το ζάχαρο πιο έμπειρος είναι ο ενδοκρινολόγος σου.

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι, έτρεχα και χάθηκα, ευτυχώς δε συνέβη κάτι... Σε ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι μου!

Εννοείται ο ενδοκρινολόγος είναι ο ειδικός σε ορισμένα θέματα! Ο καθένας ό,τι σπούδασε!

Αχ, δε θυμάμαι, εσύ ή το σταφυλάκι (σας μπερδεύω!:roll:) λέγατε για ένα γάμο που έχετε και δεν θέλετε να πιείτε; Όποια είναι, λοιπόν, να πει ότι είναι πρησμένο το δόντι της και παίρνει αντιβίωση. Μετά κάνει ότι γεμίζει ένα ποτηράκι και διακριτικά το πασάρει στον άντρα της μετά από λίγο... :wink: Εγώ το έχω κάνει και έπιασε!

Καλό είναι να μην το πει ακόμη, εφόσον δε θέλει να μαθευτεί...

Άσε που δεν θεωρώ σωστό να μαθευτεί η εγκυμοσύνη στο γάμο άλλου ζευγαριού. Το έζησα και πραγματικά επισκίασε το γάμο, καθώς περίμενε μωρό ο αδερφός της νύφης...

tt1e3

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ!

Αχχ ετσι λεω κ εγω ολα εγω θα τα παθω;;αλλα ευχομαι αληθεια τα μονα μας προβληματακια να ειναι αυτα!!!!Εγω στην απλη εξεταση ζαχαρου εχω 86 αλλα στην καμπυλη ζαχαρου αυξηθηκε αρκετα για αυτο θα ξανακανω την Τριτη κ αλλη καμπυλη....πππφφφφ ....αν βγει καλη ολα ενταξει αλλα αν βγει αυξημενη που μαλλον ετσι θα γινει αφου βγηκε κ η πρωτη..μου ειπε η ενδοκ.οτι θα κανω διαιτα κ θα μετραω το ζαχαρο 4 φορες τη μερα στο σπιτι....η γυναικολογος λεει οχι τοσες πολλες φορες για αυτο εχω μπερδευτει...τεσπα ας την κανω πρωτα κ βλεπουμε!!!τα αλλα κοριτσακια τι κανουν;;;;εεε;; που χαθηκατε!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Ναι, έτρεχα και χάθηκα, ευτυχώς δε συνέβη κάτι... Σε ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι μου!

Εννοείται ο ενδοκρινολόγος είναι ο ειδικός σε ορισμένα θέματα! Ο καθένας ό,τι σπούδασε!

Αχ, δε θυμάμαι, εσύ ή το σταφυλάκι (σας μπερδεύω!:roll:) λέγατε για ένα γάμο που έχετε και δεν θέλετε να πιείτε; Όποια είναι, λοιπόν, να πει ότι είναι πρησμένο το δόντι της και παίρνει αντιβίωση. Μετά κάνει ότι γεμίζει ένα ποτηράκι και διακριτικά το πασάρει στον άντρα της μετά από λίγο... :wink: Εγώ το έχω κάνει και έπιασε!

Καλό είναι να μην το πει ακόμη, εφόσον δε θέλει να μαθευτεί...

Άσε που δεν θεωρώ σωστό να μαθευτεί η εγκυμοσύνη στο γάμο άλλου ζευγαριού. Το έζησα και πραγματικά επισκίασε το γάμο, καθώς περίμενε μωρό ο αδερφός της νύφης...

Και εγω γιαυτο δεν θελω να το πω ειδικα στον γάμο. Μετά σιγά σιγά θα το πούμε αφου πλέον η κοιλιά φαίνεται. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε λίγο κρασί επιτρέπεται, γενικά δεν έχω πιεί καθόλου, εκείνη την μέρα θα πιω ένα και μετά θα πω ότι έχω το στομάχι μου γιατί αυτο με την αντιβίωση είναι καμπανάκι οτι είσαι έγκυος:-D.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πώς είστε; Εγώ σήμερα θα πάω στο γιατρό για να δει τις εξετάσεις του προγεννητικού και θα δω βέβαια και το μπεμπέ.Είμαι πια στην 8η εβδομάδα, οπότε καρδιά έχω ακούσει αλλά αναμένω να δω αν και πόσο μεγάλωσε!Αλήθεια μιας κια είμαστε όλες κοντά, η κοιλίτσα σας φαίνεται καθόλου ή είναι νωρίς;;Έμένα τοπ βράδυ ''φουσκώνει'' το πρωι ηρεμεί μου φάινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πώς είστε; Εγώ σήμερα θα πάω στο γιατρό για να δει τις εξετάσεις του προγεννητικού και θα δω βέβαια και το μπεμπέ.Είμαι πια στην 8η εβδομάδα, οπότε καρδιά έχω ακούσει αλλά αναμένω να δω αν και πόσο μεγάλωσε!Αλήθεια μιας κια είμαστε όλες κοντά, η κοιλίτσα σας φαίνεται καθόλου ή είναι νωρίς;;Έμένα τοπ βράδυ ''φουσκώνει'' το πρωι ηρεμεί μου φάινεται.

Καλησπερα felicitaki τελεια σημερα θα δεις το μωρακι σου!!!!!Ευχομαι οι εξετασεις σου να ειναι σουπερ!!!Οσο για την κοιλιτσα εγω μπηκα στη δεκατη εβδομαδα κ οντως εχει πρηστει λιγακι..:rolleyes:και ειναι πιο τσιτωμενη κ σκληρη η καπως ετσι...παντως αρχιζει η διαφορα κ χαιρομαι που οχι θα ειμαστε αλλα κ θα φαινομαστε πλεον εγκυες κ με τη βουλα που λενε!!!χιχιχι.Καλο απογευμα!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπέρα!!!Και εμένα φαίνεται πιά!! Απο την αρχη ήμουν σαν πρησμένη λόγο του εντέρου αλλά τώρα είναι πιο "στρογγυλή". Αν και νιώθω πως να το πώ σαν να με τραβάει να τσιτώνει κάπως.... Περίεργο μου φαίνεται, αλλά μου αρέσει κιόλας. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι έγκυος αλλά νιώθω άβολα να το συζητάω, ίσως φοβάμαι και λίγο δεν ξέρω.. Μπερδεμένο.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καληςπερα κοριτσάκια !!!

Εγώ κλεινω την 9η βδομαδα...

Ολα καλα μου πανε

Αλλα τα νεύρα μου γενικα εχουν χτυπήσει κόκκινο

Εχω παρατηρήσει οτι δεν εχω υπομονη να ακούσω ουτε καν την μανα μου οταν δεν ειμαι σε διάθεση να μιλήσω και αυτο μου γυρνάει σε νεύρα εκείνη τη στιγμη...

Απο κοιλίτσα Χμ...

Εχει αρχίσει να ψιλοφουσκωνει κάπως...

Εχει γινει σαφώς πιο σκληρή...

Οσο για το θέμα εγκυμοσυνη ουτε και εμενα μου αρεςει να το πολυσυζυταω και πιςτευω οτι ειναι μια άμυνα να το προφυλαξω κάπως ισως ακομη επειδη φοβαμαι μην τυχόν και δεν παει κατι καλα

Nv6Vp2.png

Αχχ ετσι λεω κ εγω ολα εγω θα τα παθω;;αλλα ευχομαι αληθεια τα μονα μας προβληματακια να ειναι αυτα!!!!Εγω στην απλη εξεταση ζαχαρου εχω 86 αλλα στην καμπυλη ζαχαρου αυξηθηκε αρκετα για αυτο θα ξανακανω την Τριτη κ αλλη καμπυλη....πππφφφφ ....αν βγει καλη ολα ενταξει αλλα αν βγει αυξημενη που μαλλον ετσι θα γινει αφου βγηκε κ η πρωτη..μου ειπε η ενδοκ.οτι θα κανω διαιτα κ θα μετραω το ζαχαρο 4 φορες τη μερα στο σπιτι....η γυναικολογος λεει οχι τοσες πολλες φορες για αυτο εχω μπερδευτει...τεσπα ας την κανω πρωτα κ βλεπουμε!!!τα αλλα κοριτσακια τι κανουν;;;;εεε;; που χαθηκατε!!!!!!!

Εσύ για το θέμα του θυρεοειδούς και του σακχάρου θα ακούς τον ενδοκρινολόγο. Εκείνος ξέρει. Εκείνος είναι υπεύθυνος. Και καλύτερα να μετριέσαι περισσότερες φορές, παρά να γίνει οτιδήποτε ανεπιθύμητο.

Και εγω γιαυτο δεν θελω να το πω ειδικα στον γάμο. Μετά σιγά σιγά θα το πούμε αφου πλέον η κοιλιά φαίνεται. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε λίγο κρασί επιτρέπεται, γενικά δεν έχω πιεί καθόλου, εκείνη την μέρα θα πιω ένα και μετά θα πω ότι έχω το στομάχι μου γιατί αυτο με την αντιβίωση είναι καμπανάκι οτι είσαι έγκυος:-D.

Ναι, έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα! Εγώ την Πρωτοχρονιά (τότε γινόταν η σύλληψη) σε φιλικό σπίτι δεν τα κατάφερα να μην πιω κι ας μην είχα πιει σταγόνα από τον Σεπτέμβρη. Ήπια ένα σφηνάκι λικέρ και μισό ποτήρι σαμπάνια που το πιλάτευα όλο το βράδυ. Νομίζω πως μπορεί να παρεξηγήθηκε και λίγο η φίλη μου...

Πήγες στο γιατρό; Τι σου είπε; Αχ, θα τρελαθώ από την αγωνία μου μέχρι μεθαύριο, ευτυχώς έχω ραντεβού το πρωί!

Αν φουσκώνει και ξεφουσκώνει, μάλλον είναι πρήξιμο.

Καλησπερα felicitaki τελεια σημερα θα δεις το μωρακι σου!!!!!Ευχομαι οι εξετασεις σου να ειναι σουπερ!!!Οσο για την κοιλιτσα εγω μπηκα στη δεκατη εβδομαδα κ οντως εχει πρηστει λιγακι..:rolleyes:και ειναι πιο τσιτωμενη κ σκληρη η καπως ετσι...παντως αρχιζει η διαφορα κ χαιρομαι που οχι θα ειμαστε αλλα κ θα φαινομαστε πλεον εγκυες κ με τη βουλα που λενε!!!χιχιχι.Καλο απογευμα!!!!
Καλησπέρα!!!Και εμένα φαίνεται πιά!! Απο την αρχη ήμουν σαν πρησμένη λόγο του εντέρου αλλά τώρα είναι πιο "στρογγυλή". Αν και νιώθω πως να το πώ σαν να με τραβάει να τσιτώνει κάπως.... Περίεργο μου φαίνεται, αλλά μου αρέσει κιόλας. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι έγκυος αλλά νιώθω άβολα να το συζητάω, ίσως φοβάμαι και λίγο δεν ξέρω.. Μπερδεμένο.
Καληςπερα κοριτσάκια !!!

Εγώ κλεινω την 9η βδομαδα...

Ολα καλα μου πανε

Αλλα τα νεύρα μου γενικα εχουν χτυπήσει κόκκινο

Εχω παρατηρήσει οτι δεν εχω υπομονη να ακούσω ουτε καν την μανα μου οταν δεν ειμαι σε διάθεση να μιλήσω και αυτο μου γυρνάει σε νεύρα εκείνη τη στιγμη...

Απο κοιλίτσα Χμ...

Εχει αρχίσει να ψιλοφουσκωνει κάπως...

Εχει γινει σαφώς πιο σκληρή...

Οσο για το θέμα εγκυμοσυνη ουτε και εμενα μου αρεςει να το πολυσυζυταω και πιςτευω οτι ειναι μια άμυνα να το προφυλαξω κάπως ισως ακομη επειδη φοβαμαι μην τυχόν και δεν παει κατι καλα

Μα, βρε κορίτσια, φουσκώνετε από τώρα; Εγώ τίποτα ακόμη και πολύ το θέλω...

Η γνώμη μου είναι ότι με ασφάλεια μπορείς να μιλάς για την εγκυμοσύνη μετά την αυχενική. Βέβαια κι εγώ ήδη το έχω πει σε κάποιους στενούς φίλους (και στη στενή οικογένεια εννοείται), αλλά δεν το ανακοινώνω ακόμη. Την Τετάρτη με το καλό (αφού ακούσω καρδούλα) θα το πω και σε μία ακόμη φίλη, η οποία είναι σχετικά κοντινή και ξέρω ότι θα παρεξηγηθεί αν της το πω αργότερα...

tt1e3

Καλημέρα :)

Πήγα στο γιατρό χθες.όλα καλά ήταν με τις εξετάσεις μου είπε. Απλά θα κάνω και μια καλλιέργεια κολπικού επιχρίσματος γιατί στη γενική ούρων κάποια πυοσφαίρια ήταν λίγο τσιμπημένα. Δεν είναι ιδιαιτερα ανησυχητικό μου είπε αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε για καμιά μόλυνση η μικρολοίμωξη.Το είδα πάλι και πραγματικά μου φάνηκε τεράστια η διαφορά!!!!!!!! Διέκρινα κεφάλι και την αρχή σχηματισμού των κόγχων του ματιού και των χεριών!!!! Οι χτύποι του μια χαρά επίσης.Αχχχχχχχχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας κοριτσάκια!!!:D

Χαίρομαι που είστε καλά και εμείς είμαστε μια χαρά και φουσκώνουμε μέρα με την μέρα:D. Είμαι πολύ καλύτερα και άρχισα να τρώω σχεδόν κανονικά:)

Δεν μπορώ να μπαίνω στο internet γιατί με ζαλίζει, αυτός είναι και ο λόγος που έχω καιρό να σας γράψω. Κάποιες φορές έμπαινα και μεχρι να διαβάσω τα νέα σας γινόμουν χάλια και δεν προλάβαινα να γράψω...χαχα!

Εγώ τέλος εβδομάδας θα δω και πάλι το μικρό μου και την επόμενη έχουμε την αυχενική. Μου έχει λείψει πολύ...:tongue:

Φιλάκια σε όλες!!!

Θετικές σκέψεις κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Μπράβο felicittaki που το είδες, είναι πράγματι πολύ ωραίο!!!Εγω την άλλη Τετάρτη θα πάω και τότε με το καλό θα κλείσουμε και την αυχενική. Αν ξέρετε κάνουν μόνο πρωί την εξέταση ή και απογεύματα; Άχ.. Έχω αρχίσει και σκέφτομει διάφορα φαγητά που είχα χρόνια να σκεφτώ..... Και λαχταρώ πολύ την ταραμοσαλάτα.... Ευτυχώς θα μου φέρει αύριο η πεθερά μου που την κάνει τέλεια!!! Περιμένω την Πέμπτη πώς και πώς!!!Τί πράγμα είναι αυτο; Εσείς το έχετε; Και σήμερα με είχε πιάσει μούρλα για τόστ, αν δεν πήγαινα σούπερ θα ΈΣΚΑΓΑ!! Εσείς έχετε τίποτα παρόμοιο; Ή μόνο εγώ; Χι χι!! (ευτυχώς παρά τις λιγούρες που έχω είμαι μόνο ένα κιλό πάνω αν και ανφιβάλω για πόσο θα αντέξω...:mrgreen::mrgreen:)

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...