Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!!!!Διαβαζω ολες ετοιμαζοσαστε πυρετωδως για τον ερχομο των ωρων!!!!!Τα ιδια και εγω!!!Εχω δυο εβδομαδες τωρα ολο τρεχω..τη μια γυναικολογο την αλλη εξετασεις την καρδιολογο...εχω κ τα μαθηματα ανωδυνου που ενταξει ειναι πολυ ωραια κ χαλαρωνω αλλα πιανεται κ αυτο στο τρεξιμο!!!!mariposita με το καλο κοπελα μου!!!!Τη Δευτερα θα εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!!!!Εγω σημερα ξυπνησα με λιγο πρησμενα ποδια....κ ολη νυχτα ξυπνουσα κ μια πονουσε η κοιλια αριστερα μια δεξια.....κ ολο κατουρημα ρε παιδι μου......Δυο εβδομαδες εμειναν ακομα!!!!!!!!!!Δε μπορω να το συνηδητοποιησω.....εσεις πως νιωθετε??????

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχα σε καλό μας! Κι εγώ του είπα οφείλεις να ολοκληρώσεις τη δουλειά που ξεκίνησες!!! χαχαχα με κοιτούσε τρομοκρατημένος μπορώ να πω....

Χαχαχα τελικα ολοι τηνιδια αντιδραση εχουν!!!!!!Και εμας ετσι μας ειπε ο γιατρος,να κανουμε επαφες κ ο δικος μου κοιτουσε σαν ουφο!!!!!!!!!!!!χαχαχαχ!!!!Λεω τωρα ειναι η ευκαιρια μας μετα υπομονη παλι τουλαχιστον κανα διμηνο!!!!!:mad:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα! Βλέπω οτι μια χαρά "ξεκουραζόμαστε" όλες. Εγώ ευτυχώς τα τελευταία βράδια δεν είχα ενοχλήσεις αλλά ο μικρός είναι πιο δραστήριος απο ποτέ. Το τι κλωτσιές τρώω δεν λέγεται. Μάλλον πλεον περιορίζεται και τον αισθάνομαι σαν να προσπαθεί να βολευτεί. Νιώθω μια μετακίνηση στα δεξιά, έρχεται η μια κλωτσιά στα πλευρά, δεν του άρεσε πάει απο την άλλη και παλι τα ίδια, βολτα και κλωτσιά:? Μ'αρέσει που ολοι λένε κοιμήσου τώρα που μπορείς:rolleyes: Σας έχω νεότερα. Χτες πήγαμε παλι γιατρό και αισίως φτάσαμε τα 3100:D Ε αφού πλεον περάσαμε το όριο των 3 κιλών μου λέει ο γιατρός διάλεξε πότε θέλεις να τον βγάλουμε. Αύριο λέω τι κάνετε:D Τελικά το κλείσαμε για 31 Αυγούστου! Δεν είχε κενό την Τρίτη άρα μας ξέφυγε ο Σεπτέμβρης στο τσακ:D Δευτέρα λοιπόν κορίτσια έρχεται η σειρά μου:tongue: Κάναμε και τις τελευταίες αγορές για το μπανάκι του αργότερα (λεκανίτσα, σφουγγαράκι κτλ) και είμαστε κομπλέ. Το μόνο "κακό" είναι οτι ενώ ήρθε ο τεχνικός να μας βάλει τηλέφωνο και ιντερνετ στο σπίτι βρήκε ενα βραχυκύκλωμα στη γραμμή και θα αργήσουμε κι αλλο επομένως χρησιμοποιώ τον υπολογιστή των γονιών μου όποτε βρίσκομαι στο πατρικό,καλή ώρα. Ευτυχώς στο Έλενα έχει Wifi:p

Κοριτσακι μου με το καλο αυριο να κρατησεις το αγορακι σου στην αγκαλια σου!!! Σε πεντε λεπτακια θα τον εχεις με την καισαρικη.;) Ολα να πανε τελεια!!! Περιμενουμε να μας πεις νεα οταν μπορεσεις!!!:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανετε?Χαθηκαμε το ΣΚ,ολο βολτες ειμαστε μου φαινετε...Παω για νανι γιατι αυριο εχω πρωινο ξυπνημα και θα μπω αυριο να τα πουμε.Καληνυχτα σε ολες! Υπνο ε?Οχι βρυκολακιασμα!:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσια,καλη βδομαδα,mommy to be με το καλο ναυποδεχτεις το μωρακι σου,ολα να πανε τελεια,οταν μπορεσεις θελουμε νεα σου :-) εγω σημερα εχω γιατρο,αντε να δουμε θα μου πει πανω κατω για ποτε ειμαστε;χθες τρομαξα παλι τοσο πολυ,μ εποιασε το στομαχι,πονο αλλα πονο μιλαμεπηγα δυο φορες τουαλετα,κατι δε θα μου κατσε καλα λογικα απ το φαι,σκεφτηκα μηπως γενναω (μη γελατε) αλλα μετα σκεφτηκα που κ εσεις εδω λετε αλλα κ ο γιατρος μου εχετε πει οτι η ωρα της γενναςδεν ειναι ξαφνικοι,ερχοντε σιγα σιγα κ ειναι πονοι περιοδου κ οχι στομαχοπονος,θα του το πω βεβαια σημερα,αν κ το χω παθει κ αλλες φορες στην εγκυμοσυνη,μαλλον επειδη ειχα ειδη θεμα στο στομαχι απο πριν,αλλα φοβηθηκα,αφου με τετοιο πονο τωρα λεω αντεχω τα παντα στη γεννα,ειχε καποια αλλη κοπελα θεμα με το στομαχι απο πριν κ να συνεχιστηκε κ στην εγκυμοσυνη;η ναανησυχησω με τοσο πονο που ειχα;κρατησε κανενα μισαωρο πηρα μαλοξ κ ηρεμησα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!:-D:grin::-DΑνδρομεδα κατευθείαν κορίτσι..12 και 1 το βράδυ μπαινω στην κλινικη. Αν ήθελα να πάρω και από τον 10ο θα έπρεπε να πηγαίνω κάθε μέρα για καρδιοτοκογράφημα σε ιδιωτική κλινική και εγώ μένω επαρχία.

Επίσης μου είπε πως είναι λίγο επικινδυνο όταν μπαίνεις στον 10ο...Φυσικά και τον εμπιστεύομαι τυφλά τον γιατρό μου, είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα..

Πάντως κλείσαμε hotel με τον αντρούλη μου και αύριο φεύγουμε για 4ημερο Θεσσαλονίκη, αν δεν γεννήσω μέχρι Παρασκευή 12 και 1 το βραδύ μπάινω με πρόκληση. Ανυπομονώ!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin: Βέβαια μακαρι να γεννήσω νωρίτερα...Λέμε να περπατάμε κάθε βράδυ παραλία μήπως και βγεί:roll::-D:grin:

Φιλακια!!!!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα!!!:-D:grin::-DΑνδρομεδα κατευθείαν κορίτσι..12 και 1 το βράδυ μπαινω στην κλινικη. Αν ήθελα να πάρω και από τον 10ο θα έπρεπε να πηγαίνω κάθε μέρα για καρδιοτοκογράφημα σε ιδιωτική κλινική και εγώ μένω επαρχία.

Επίσης μου είπε πως είναι λίγο επικινδυνο όταν μπαίνεις στον 10ο...Φυσικά και τον εμπιστεύομαι τυφλά τον γιατρό μου, είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα..

Πάντως κλείσαμε hotel με τον αντρούλη μου και αύριο φεύγουμε για 4ημερο Θεσσαλονίκη, αν δεν γεννήσω μέχρι Παρασκευή 12 και 1 το βραδύ μπάινω με πρόκληση. Ανυπομονώ!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin: Βέβαια μακαρι να γεννήσω νωρίτερα...Λέμε να περπατάμε κάθε βράδυ παραλία μήπως και βγεί:roll::-D:grin:

Φιλακια!!!!!!

Άντε Κασσιόπη θα είσαι η επόμενη δηλαδή; Με το καλό!!!! Είτε έρθει μόνος του είτε με πρόκληση αυτή την εβδομάδα θα τον έχετε!!!! Απίστευτο ε; Όλα καλά θα πάνε αν προκύψει κάτι αν μπορείς να μας το πεις!!! Κάντε και βολτούλα και κάτι θα γίνει!!! Γιατρό πήγατε να δείτε αν εμπεδωθηκε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημεραααααα!!! Και έλεγα θα χουμε καμιά γέννα σήμερα εκτός από την Mariposita; Η οποία σίγουρα θα κρατάει το μωράκι της και θα πλεει σε πελάγη ευτυχιας!! Αλλά βλέπω όλα έχουν βολευτεί και περιμένουν να πάρουν όλες τις μέρες :tongue::tongue: υπομονή φτάσαμε πια στο τέλος!!!!

Βρε λιτσάκι αφού τα ξέρεις τα συμπτώματα τι τρελενεσαι;; Όταν έρθει η ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις!!! Δεν υπάρχει γυναίκα που να γέννησε χωρίς να το καταλάβει. Είναι νωρίς ακόμα, έχεις καιρό. Μήπως βιάζεσαι και τα βλέπεις όλα σαν συμπτώματα; ;) Πλάκα κάνω

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Με το καλό τα κορίτσια που θα έχουν τα μωράκια τους αγκαλίτσα. Να πάνε όλα καλά εύχομαι. Εγώ όλα καλά. Την Παρασκευή είχα γιατρό μου είπε ότι έχει εμπεδωθεί και να περιμένω πλέον!!! Με έχει πιάσει πλέον μια ανυπομονησία. Έχω συχνά μέσα στην ημέρα πόνους περιόδου. Για να δουμε πότε θα μας έρθει το μπεμπάκι μας. Πάντως πλάκα έχει ο άντρας μου. Οποτε τον παίρνω τηλέφωνο απαντάει ΝΑ ΕΡΘΩ. Χαχχαχχαα. Μάλλον έχει περισσότερο άγχος απο εμένα. Αυτά απο εμένα. Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

http://www.myrockinbaby.gr/index.php/blog/item/106-dilosi-tou-diethnes-institoytou-dysplasias-isxyon-didi-marsipoi-kathismata-allos-eksoplismos

Δήλωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Δυσπλασιας Ισχύων μαρσιποι, καθίσματα και άλλος εξοπλισμός, τώρα που έρχονται σιγά σιγά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2015

1. Μαρία06....................21/08......Κοριτσάκι

Οι εγκυούλες στην αναμονή!

1. Κασσιόπη..................05/09......Αγοράκι
  2. audette17...................09/09......Κοριτσάκι
  3. Sagia..........................12/09.......Αγοράκι
  4. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  5. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09.......Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  9. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  10. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  11. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  12. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  13. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  14. Didi89.........................24/09........Αγοράκι
  15. lenaki86......................24/09........Αγοράκι
  16. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  17. Lefki............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

Το ξαναβαλα να δούμε που βρισκόμαστε!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Με το καλό τα κορίτσια που θα έχουν τα μωράκια τους αγκαλίτσα. Να πάνε όλα καλά εύχομαι. Εγώ όλα καλά. Την Παρασκευή είχα γιατρό μου είπε ότι έχει εμπεδωθεί και να περιμένω πλέον!!! Με έχει πιάσει πλέον μια ανυπομονησία. Έχω συχνά μέσα στην ημέρα πόνους περιόδου. Για να δουμε πότε θα μας έρθει το μπεμπάκι μας. Πάντως πλάκα έχει ο άντρας μου. Οποτε τον παίρνω τηλέφωνο απαντάει ΝΑ ΕΡΘΩ. Χαχχαχχαα. Μάλλον έχει περισσότερο άγχος απο εμένα. Αυτά απο εμένα. Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Τι θα έρθει σύντομα; Με το καλό να τον δεχτείτε!!! Αλήθεια που θα γεννήσεις; Και τα πονακια που έχεις είναι πολύ καλά θα βοηθήσουν να ενεργοποιηθεί η μήτρα για την γέννα, κάτι σαν πρόβα τζενεραλε!!!! Με το καλοοοο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχχ φραουλιτσα μου δικιο εχεις με μενα την τρεληηη,,η αληθεια ειναι οτι οσο κ να φοβαμαι θελω να γεννησω,θα με κραξει ο γιατρος παλι σημερα,απλα τρομαξα γτ ειναι 3η φορα μεσα στην εγκυμοσυνη που μ εποιασε τρελος πονος στο στομαχι κ φοβηθηκα,μαλλον πρεπει να παω σε γαστρεντερολογο μετα τη γεννα,κασσιοπη ωραια κ εσυ εφτασες :-) περιμενουμε νεα,νομιζω κ εσυ διαβαλκανικο οπως εγω ε;με το καλο :-)

Γεια σας και παλι κοριτσουδια τι κανετε?

Εγω πηγα σημερα για το πρωτο nst!Ολα καλα,απο συσπασεις λιγα πραγματα και το μπουτον που πατας οταν νιωσεις κινηση δεν επιανε...τι να πω!Ελπιζω να ειδαν αυτα που επρεπε.Ευτυχως δεν πληρωσα φραγκο!Μας βλεπω να αργουμε ακομα,αλλα βεβαια ποτε δεν ξερεις...

Εσεις πως πατε απο πονακια?Φραουλιτσα και Ανδρομεδα που ειχατε αρκετα τις προαλλες συνεχιζουν? Εγω αισθανομαι το κεφαλακι του μπεμπη σαν βιδα πολυ συχνα,οπως το περιεγραψε η Κασσιοπη.Αντε κοριτσακι μαλλον εισαι η επομενη!Με το καλο!

Η Mariposita θα εχει γεννησει τωρα...αχ ανυπομονω κι εγω πια τοσο!Ειμαι ετοιμη και τον περιμενω πως και πως!!Αν και λενε απο 39 & 5 εως 40 & 4 μερες γεννουν οι περισσοτερες. φυσιολογικα και μονο το 5% στην ΠΗΤ!

Απο σημερα ξεκιναω συστηματικα περπατημα τουλαχιστον 1 ωρα και μπαλα!Θελω να τον παρω αγκαλιτσα τον μπεμπη συντομα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κι εγώ λέω που πήγαν όλες;;; ΓΕΝΝΑΝΕ;;; :lol::lol::lol:

Εδώ κι εγώ...Από την Παρασκευή γίνονται κάτι ανακατατάξεις...έχει τεντωθεί και σπρώχνει με το κεφάλι!!! χαχαχα όταν δεν υποφέρω γελάω τόσο πολύ!!! Κάτι συσπασούλες κτλ έχουμε, Τετάρτη πάλι στο γιατρό για να δούμε τι γίνεται.. Μπορεί και να εμπεδώθηκε!

Και αύριο έχω κλείσει για πεντικιούρ....τρομάρα μου!!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...