Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον κοριτσαρες αυριο 11.10 θα ειμαι εξω απο την εισοδο του metro mall.Αν εχετε ηδη φτασει,μπειτε για καφε και θα ερθω να σας βρω.Θα μιλησουμε και στο τηλ.οκ???Audette μου μακαρι να μπορουσες να ερθεις...ισως ξαναπρολαβουμε αλλη μια φορα,αλλιως μετα με τα μωρα μας.

Ναι αγαπη μου! Θα το κανονισουμε! Πωπω μου φαινεται απίστευτο πως σε λιγες μερες θα εχουμε πρωτα ο θεος τα μωρακια μας αγκαλιτσα.....!!!!!!:D:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Έγραφα μία ώρα και χάθηκαν! Έλεος! Λοιπόν, σύντομα.. Πήγαμε πάλι γιατρό, όλα καλά προχωράμε...Με εξέτασε κιόλας και είπε κανένα δείγμα ότι προχωράμε σε τοκετό σε σχέση με τον τράχηλο και την εμπέδωση.. Ξεκινάω τις ασκήσεις μου (καθισματάκια, στην μπάλα κτλ). Είμαστε 2600!!! Τα μικρουλάκια της παρέας, να μας προσέχετε!!! :D:D Λογικό μου είπε μιας κι εγώ είμαι μικρόσωμη... (Didi, να σου πω ότι σκέφτομαι πως θα μας είναι τεράστιες οι πάνες χαχαχα)

Didi, εσύ πήρες όλα τα bambino miofresh και τώρα δεν έχει;;; :tongue::tongue: Μάλλον το πλάνετ θα χρησιμοποιήσω που το έχω έτσι κι αλλιώς για τα δικά μας ρούχα. Για το προδέρμ το σκέφτηκα κι εγώ πως θα έχει σαπούνι και μου έκανε εντύπωση που το είδα στη λίστα των κοριτσιών..

Δεν σκέφτηκα τα έλαια, έχεις δίκιο. Σκέτο νεράκι...

Την άλλη βδομάδα μου είπε πως θα έχει παραλαβή και λογικά θα τις έχω κι εγώ, να τις πλύνω κτλ να είναι έτοιμες για όοοοταν τις βάλουμε!

Σε δέχτηκα σα φίλη μου!!! Έχω δύο φίλες τώρα!!! :tongue::tongue:

Ναι, εγώ πρόλαβα και τα πήρα όλα! χαχα

Καλέ, μια χαρά θα σας είναι οι φλατ, οι onesize έχουν πρόβλημα, γι' αυτό εγώ θα κάνω μπαμπάτσικο μωράκι! :tongue:

Τώρα είμαστε φίλες, τι κάλα!! χαχα

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Μαρια να σου ζησει η μικρουλα σου καλους θηλασμους!!!!

Ντιντι εισαι καταπληκτικη με ολο το κατεβατο για το θηλασμο!καλη μελετη στο 3ημερο σας!!!

Σαγια και Κασσιοπη αντε ειπατε θα γεννησετε μεχρι την κυριακη;;τι θα γινει κανενα σημαδι;;

Οσες βρεθειτε απο κοντα να περασετε τελεια θα το ευχαριστηθειτε τωρα γιατι με τα μικρα θαναι σιγουρα ωραια αλλα οχι τοσο ξεγνοιαστα!

Εγω 3 μερες ειχα πολλες δυνατες συσπασεις ειδικα χθες που περπατησα κανα 40λεπτο πονουσα πολυ και λεω λες να γεννησω αλλα τζιφος!σμρ ψοφια πραγματα!

Αχ, Ζαχιράκι, λίγος καιρός έμεινε και θα έχουμε τα νινάκια μας, η μήτρα σου ετοιμάζεται!

Εγώ πρέπει να προσέχω άλλη μια βδομάδα, να κλείσω τις 37 και μετά θα είμαστε άνετοι, γι' αυτό δεν πολυπερπατάω και να σας πω την αλήθεια μου έλειψε (ναι, αν και πονάω πολύ!)...

Ευχαριστώ κορίτσια μου!

ΖαχΙρ μη βιάζεσαι..χαχα!θα τακτοποιησω το σπίτι,θα κάνω αυτό το ρημαδοπεντικιουρ και μετά θα γεννήσω!!!βλέπετε..περιμένει το παιδί μου αφού!πήρα το γιατρό και του είπα ότι δε νιώθω έτοιμη για την αυριανή εξέταση.μου είπε να πάω από Δευτέρα!πάντως κορίτσια άμα είναι να γεννήσεις πρόωρα και να κάθεσαι όλη μέρα,γέννας.αν όχι..δε πας να χτυπιεσαι?δε βγαίνει το μωρό.έχω κουραστεί,είμαι όλη μέρα σκυμμένη,σηκώνω κούτες κλπ και τπτ δεν έγινε.για την κολπικη εξέταση νομίζω επηρεάζει αν είσαι ήδη έτοιμη για γεννα.

Didi εμένα σήμερα τακτοποιησετε τα χαρτιά ο άντρας μου κ πήγε κ Παπανικολάου να πάρει το κουτί.δεν έχει αλλη διαδικασια.πηγαίνεις το παίρνεις και μόλις γεννήσεις πρέπει κάποιος μέσα σε 24 ώρες να τα πάει.

Κορίτσια για το βάρος του μωρού μη το δεσετε κόμπο.εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη έδειχνε 3 κιλα στην 35 κ τλκ στις 36 εβδ. βγήκε 2700.από την άλλη ίσως να είναι κ μεγαλύτερα από ότι φαίνεται.κ τώρα τα ίδια πάλι μου είπε ότι είναι μεγάλο το μωρό αλλά δεν αγχώνομαι.θα δείξει!

Έχω λίγο καιρό ακόμη να το αποφασίσω για τα βλαστοκύτταρα, αλλά δεν τον βλέπω πρόθυμο να τρέχει και στο Παπανικολάου (μένουμε και ανατολικά). Ελπίζω να τον πείσω, αν και με εκνευρίζει πολύ που πρέπει να τα πηγαίνουμε εμείς...

Η απόκλιση στο βάρος του μωρού, ειδικά στις μεγάλες βδομάδες, μπορεί να είναι πολύ μεγάλη (το γράφει και στον υπέρηχο). Αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές πέφτουν κοντά, μιας και εμάς ο μπέμπης παίρνει εδώ και πολύ καιρό 200 γρ. την εβδ., οπότε όση απόκλιση και να έχει, έχουμε μια εικόνα για το βάρος.

Χθες είδα την παιδίατρο που είναι και σύμβουλος. Μου άρεσε πάρα πολύ. Μας έβαλε τελευταίο ραντεβού και μιλήσαμε πάνω από μια ώρα, κυρίως για το θηλασμό. Αν την χρειαστώ, θα έρθει και το μαιευτήριο.

Σχετικά με το γάλα στο μαιευτήριο, μου είπε να μην τρελαθώ αν το ταΐσουν (που εννοείται ότι θα τρελαθώ, αλλά ΟΚ) και, αν δω ότι λίιιιγο πονάω, να ζητήσω ψευδοθηλές, για να μην ενισχυθεί ο πόνος. Να ξεκουράζομαι και (για εκείνη, μιας και γέννησε πρόσφατα) να κάνω επισκληρίδιο, για να μην ταλαιπωρηθώ. Μου έδειξε πώς να κάνω ενεργοποιητικό μασάζ στο στήθος και έβγαλα αρκετό πρωτόγαλα, άρα λέει θα έρθει γρήγορα το γάλα μου, και εγώ πολύ χάρηκα!

tt1e3

Ναι, εγώ πρόλαβα και τα πήρα όλα! χαχα

Καλέ, μια χαρά θα σας είναι οι φλατ, οι onesize έχουν πρόβλημα, γι' αυτό εγώ θα κάνω μπαμπάτσικο μωράκι! :tongue:

Τώρα είμαστε φίλες, τι κάλα!! χαχα

Χθες είδα την παιδίατρο που είναι και σύμβουλος. Μου άρεσε πάρα πολύ. Μας έβαλε τελευταίο ραντεβού και μιλήσαμε πάνω από μια ώρα, κυρίως για το θηλασμό. Αν την χρειαστώ, θα έρθει και το μαιευτήριο.

Σχετικά με το γάλα στο μαιευτήριο, μου είπε να μην τρελαθώ αν το ταΐσουν (που εννοείται ότι θα τρελαθώ, αλλά ΟΚ) και, αν δω ότι λίιιιγο πονάω, να ζητήσω ψευδοθηλές, για να μην ενισχυθεί ο πόνος. Να ξεκουράζομαι και (για εκείνη, μιας και γέννησε πρόσφατα) να κάνω επισκληρίδιο, για να μην ταλαιπωρηθώ. Μου έδειξε πώς να κάνω ενεργοποιητικό μασάζ στο στήθος και έβγαλα αρκετό πρωτόγαλα, άρα λέει θα έρθει γρήγορα το γάλα μου, και εγώ πολύ χάρηκα!

Ναι, γι' αυτό τις σκέφτηκα τις φλατ το ήξερα πως θα βγούμε με μικρούλι κωλαρίνο χοχοχο :tongue:

Σήμερα φεύγετε για την εξόρμηση; Τι καλά, θα χαλαρώσετε!

Ευτυχώς που έμεινες ικανοποιημένη για να μην ψάχνεσαι για παιδίατρο.. Και αφού θα βοηθήσει και στο θηλασμό..σούπερ! Αυτό με το ξένο στο μαιευτήριο το 'χω κι εγώ απορία.. Απ' όσο ξέρω θα μας τα παίρνουν στις 8 το πρωί για μπάνιο και μετά εξετάσεις, σ' αυτό το διάστημα δε θα τους δώσουν άμα κλαίνε;; Και υποτίθεται στο Έλενα αν θες εσύ να δώσεις ξένο στο παιδί σου σε βάζουν και υπογράφεις και αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη!

OkoIp3.png

Ναι, γι' αυτό τις σκέφτηκα τις φλατ το ήξερα πως θα βγούμε με μικρούλι κωλαρίνο χοχοχο :tongue:

Σήμερα φεύγετε για την εξόρμηση; Τι καλά, θα χαλαρώσετε!

Ευτυχώς που έμεινες ικανοποιημένη για να μην ψάχνεσαι για παιδίατρο.. Και αφού θα βοηθήσει και στο θηλασμό..σούπερ! Αυτό με το ξένο στο μαιευτήριο το 'χω κι εγώ απορία.. Απ' όσο ξέρω θα μας τα παίρνουν στις 8 το πρωί για μπάνιο και μετά εξετάσεις, σ' αυτό το διάστημα δε θα τους δώσουν άμα κλαίνε;; Και υποτίθεται στο Έλενα αν θες εσύ να δώσεις ξένο στο παιδί σου σε βάζουν και υπογράφεις και αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη!

χαχαχαχα

Κανονικά πρέπει να στο φέρουν, αν έχεις ζητήσει αποκλειστικό και κλαίει. Αλλά σε πολλά μαιευτήρια δεν το κάνουν...

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να στο παίρνουν συγκεκριμένη ώρα και όχι με τη σειρά του παιδιάτρου, για να λείψει όσο το δυνατόν λιγότερο από το δωμάτιο...

tt1e3

Διαφημίσεις

χαχαχαχα

Κανονικά πρέπει να στο φέρουν, αν έχεις ζητήσει αποκλειστικό και κλαίει. Αλλά σε πολλά μαιευτήρια δεν το κάνουν...

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να στο παίρνουν συγκεκριμένη ώρα και όχι με τη σειρά του παιδιάτρου, για να λείψει όσο το δυνατόν λιγότερο από το δωμάτιο...

Πιθανόν να στο φέρνουν να φάει άμα κλάψει. Θα το επισημάνω κι εγώ βέβαια.. Έτσι κι αλλιώς από τις λίγες μαίες που γνώρισα εκεί έμεινα ικανοποιημένη και έχουν όλες μία κοινή γραμμή.. Εδώ μας είπαν πως 2 φορές την εβδομάδα έχουν μαθήματα "μητρικής τέχνης" άρα όσο είσαι ακόμα μέσα στο μαιευτήριο μπορείς να το παρακολουθήσεις και να ενημερωθείς για το πως το κάνεις μπάνιο, πως θηλάζεις κτλ. Και ρωτάω εγώ αν θα έχουμε και τα μωρά μαζί, όχι λέει επειδή θα είναι αρκετά άτομα σ' ένα χώρο. Και λέω άμα πεινάσει όση ώρα θα λείπουμε, τι γίνεται; Σε ειδοποιούν λέει και γυρνάς στο δωμάτιο να το ταϊσεις.. Γενικά έχω εμπιστοσύνη στο μαιευτήριο και στο προσωπικό και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Τί άλλο χρήσιμο σου είπε η παιδίατρος;

OkoIp3.png

Κορίτσι μου εσύ ξέρεις σιγουρα καλύτερα από εμένα γιατί στα έχει πει μαία και θα είσαι και σε διαφορετική κλινική..Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα. Εγώ μιλάω συμφωνα με την κλινική που έχω επιλέξει και βάση όσων μου είπε φιλη μου που γεννησε εκεί. Επίσης βάση κάποιον πραγμάτων που έχω διαβάσει, όπως π.χ όταν σε πιάνουν οι συσπάσεις σταματάει η πέψη :shock:

Παντως με το νυχτικάκι γελάσα πολύ :-):smile::-) Αν είναι έτσι έχεις δικιο που θέλεις να πάρεις..που να κόβεις βολτες στο διαδρομο με αυτό.. χαχαχαχα ..Λίγο δύσκολο...:-P:razz::-P Σε εμας δίνουν νοσοκομειακό φαρδύ αλλά τουλάχιστον είναι μέχρι το γόνατο:-P Όσων αφορά τον γιατρό, το

Έχεις δίκιο για την καισαρική, κάπου έχω διαβάσει κι εγώ ότι φοβούνται για πιθανή αναρρόφηση, γι' αυτό και δε θέλουν να έχουμε φάει βαριά. Εμένα όλα αυτά μου τα είπε η μαια με την προϋπόθεση ότι δεν πάω για προγραμματισμένη καισαρική και ότι θα φάω κάτι πραγματικά ελαφρύ...τώρα τι να σου πω κι εγώ, πρωτομανούλα είμαι, πολλά θα αναθεωρήσω στη συνέχεια :rolleyes:

Το νυχτικό το σκέφτομαι για το περπάτημα και για το κάθισμα στην μπάλα γυμναστικής, αν τελικά προκύψει. Εμάς μας έχει πει αν έχουμε δική μας μπάλα να την πάρουμε μαζί. Η αδερφή μου φορούσε το νοσοκομειακό νυχτικό και την είχε βάλει με τον ποπό στη φόρα να καθίσει πάνω στη μπάλα που είχε βάλει λίγο χαρτί...και η μπάλα ήταν του νοσοκομείου, όχι δική της.:rolleyes: Ε και λέω αν μου κάτσει ας έχω ένα νυχτικό της προκοπής.

Ρόμπα πήρα τελικά αλλά δε θέλω να τη λερώσω εκεί, θα την έχω για το δωμάτιο.

Πώς είσαι από συσπάσεις? Είσαι η δεύτερη στη σειρά...για να δούμε!:P

Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 35 εβδομάδων αλλά από συσπάσεις πονάκια και τέτοια τίποτα. Πότε αρχίζουνε;;;;Φιλιά σε όλες σας:P

Κοριτσάκι τι να σου πω...εγώ τις τελευταίες μέρες δεν έχω καθόλου πονάκια περιόδου! Η κοιλιά μόνο τσιτώνει κάποιες φορές αλλά αυτό το κάνει από μήνες πριν. Αν δεν είχε βαρύνει η κοιλιά μου χαμηλά και να νιώθω κάποιες σουβλιές, θα έλεγα ότι έχω πολύυυ καιρό ακόμα!

Εμείς είδαμε χθες τον ζουζούνη μας!!! Έφτασε αισίως τα 2.910γρ! Ήταν πολύ κινητικός (άλλωστε τον καταλαβαίνω συνέχεια!). Έχει στριμωχτεί, αλλά στριφογυρνάει ακόμη! Άρχισε και να εμπεδώνεται, δεν μπορώ πια να περπατήσω:rolleyes:

Μαγνήσιο συνεχίζω μέχρι να κλείσω τις 37 εβδ., αλλά ήδη νιώθω τη μήτρα μου πιο δραστήρια..

Με δύο σιδήρους έφτασα αιματοκρίτη 38,8! Και φυσικά μου έκοψε τα γλυκά, γιατί και το σάκχαρο είναι στα όρια και είμαι στα +15 κιλά (Χριστέ μου, πώς θα τα χάσω όλα αυτά;;; )

Αλλά, κορίτσια μου, ανυπομονώ τόοοοοσο πολύ να τον κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!:D:D:D

Σήμερα έχω ραντεβού και με την παιδίατρο να γνωριστούμε και να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Μου φάνηκε πολύ γλυκιά από το τηλέφωνο. Κι αύριο φεύγουμε για τριήμερο, να διαβάσουμε (ω, ναι!) δίπλα στη θάλασσα! 8-)8-):cool:

Μπράβο κοριτσάκι μου! Μεγάλωσε ο τζουτζούκος σου!

Εγώ τον δεύτερο σίδηρο τον παίρνω όποτε το θυμάμαι...

Θέλω να σας ρωτήσω όμως κάτι πιο σημαντικό: τα κορίτσια που εμφανίσατε υποθυροειδισμό στην εγκυμοσύνη και παίρνετε Τ4 θα την συνεχίσετε την αγωγή μετά? Εγώ ρώτησα τον γυναικολόγο και μου είπε ότι την συνεχίζεις και στον μήνα κάνεις επανέλεγχο στην tsh για να δεις πως προχωράς.

Στο ιντερνετ είδα ότι επιβάλλεται να την τσεκάρεις και να συνεχίσεις το χάπι αν χρειάζεται, καθώς ορισμένες φορές ο υποθυροειδισμός μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή γάλατος. Το e-lactancia δεν μου το βγάζει το medithyrox που παίρνω αν επιτρέπεται στον θηλασμό. Θα ρωτήσω και τον ενδοκρινολόγο μου.

Έγραφα μία ώρα και χάθηκαν! Έλεος! Λοιπόν, σύντομα.. Πήγαμε πάλι γιατρό, όλα καλά προχωράμε...Με εξέτασε κιόλας και είπε κανένα δείγμα ότι προχωράμε σε τοκετό σε σχέση με τον τράχηλο και την εμπέδωση.. Ξεκινάω τις ασκήσεις μου (καθισματάκια, στην μπάλα κτλ). Είμαστε 2600!!! Τα μικρουλάκια της παρέας, να μας προσέχετε!!! :D:D Λογικό μου είπε μιας κι εγώ είμαι μικρόσωμη... (Didi, να σου πω ότι σκέφτομαι πως θα μας είναι τεράστιες οι πάνες χαχαχα)

Μια χαρά το μωρουλίνι Ανδρομέδα μου! Θα είναι τσαχπίνικο σαν τη μαμά του! Μωρέ λες τελικά να είναι μπουμπού?!:P

Τελικά δεν την γλίτωσες την εξέτασή σου...;)

Μια χαρά, πολύ καλή ακούγεται η παιδίατρος! Μου κάνει εντύπωση που σου είπε να έρθει και στο μαιευτήριο.Εγώ δεν ξέρω αν θα κλείσω ραντεβού πιο νωρίς με αυτόν που θα πάμε, είναι συστημένος και είδα και στο ιντερνετ καλά λόγια... Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είναι σύμβουλος θηλασμού. Βρήκα στην περιοχή μου όμως και εναλλακτικές να υπάρχουν και βλέπουμε.

Πάντως πολύ σημαντικό είναι να έρχεται και σπίτι τουλάχιστον στις αρχές ο γιατρός, αλλά και να μην αφήνει στην αναμονή τα μωράκια που πάνε για εμβόλιο μαζί με αυτά που είναι κρυωμένα.

Ψευδοθηλές δεν έχω πάρει ακόμα. Λες να πάρουμε ένα ζευγάρι να υπάρχει? Έλεγα αν τις χρειαστώ, τις αγοράζω εκείνη την ώρα.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπερα.mommy to be απο οσο ξερω συνεχιζεις το φαρμακο του θυρροειδη κ μερα τη γεννα μεχρι να σαραντησεις κ κανεις ελεγχο να δεις τι χρειαζεσαι.ασβεστιο δεν ειναι απαραιτητο.ουτε κ σιδηρος εκτος αν εχετε θεματακι απο πριν κ επιβαρυνθει με τα λοχεια.αλλα μπορει να φερει δυσκοιλιοτητα στο μωρο.συμπληρωμα σιδηρου κ βιτ.d στο μωροαν δεν κανετε εξεταση να δειτε ελλειψη δε χρειαζεται.νομιζω το medithyrox ειναι συμβατο.βαζεις τη δραστικη ουσια οχι το ονομα στο e-lactancia

Καλησπέρα!!! Είχα δουλίτσες αυτές τις μέρες τρέχω για ότι έμεινε τελευταίο... Κοριτσάκια μου υπάρχει μια πιθανότητα να μην προλάβω και γω να έρθω αύριο γιατί προέκυψε κάτι για το πρωί.. Χίλια συγγνώμη!!!!

Didi μεγάλο και το δικό σου το Νινί!!! Μια χαρά βρήκες και παιδίατρο τέλεια!!! Για τις ψευδοθηλες όπως τα λες βλέπεις αν θα τις χρειαστείς και γω τα κοχύλια που έλεγα θα τα πάρω αν δω ότι τα χρειάζομαι. Βρήκα κάτι της nuk που είναι κοχύλια μαζί με ψευδοθηλες στα 10 ευρώ οπότε θα χω και από τα δύο. Επιθέματα μάλλον θα χρειαστείς γιατί μάλλον θα τρέχει πολύ το γάλα στην αρχή και θα λερωνεις τα πάντα!!! Καλά να περάσετε στις διακοπές σας!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, ας το αφήσουμε τότε για αύριο αφού δε μας βγαίνει! Το βλέπουμε για άλλη μέρα αν είναι! Λογικό, τρέχουμε σαν τις παλαβές τελευταία στιγμή χαχα

OkoIp3.png

Κοριτσάκι ο ενδοκρινολογος μου είπε, συνεχίζω το χάπι κανονικά και όταν σαραντησω με το καλό να κάνω επαναληπτικές αιματολογ., υπερηχο (εχω και όζους) και να πάω να με δει. Το χαπι κανονικά με τον θηλασμό, δεν επειρεάζει, εγώ παίρνω θυροξίνη (t4 88mg).

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

mommy to be!... Κοριτσάκι ο ενδοκρινολογος μου είπε, συνεχίζω το χάπι κανονικά και όταν σαραντησω με το καλό να κάνω επαναληπτικές αιματολογ., υπερηχο (εχω και όζους) και να πάω να με δει. Το χαπι κανονικά με τον θηλασμό, δεν επειρεάζει, εγώ παίρνω θυροξίνη (t4 88mg).

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

mommy to be!... Κοριτσάκι ο ενδοκρινολογος μου είπε, συνεχίζω το χάπι κανονικά και όταν σαραντησω με το καλό να κάνω επαναληπτικές αιματολογ., υπερηχο (εχω και όζους) και να πάω να με δει. Το χαπι κανονικά με τον θηλασμό, δεν επειρεάζει, εγώ παίρνω θυροξίνη (t4 88mg).

Κοριτσι σ'ευχαριστω κι εγω αυτο σκεφττομαι να κανω.

Κοριτσάκια, ας το αφήσουμε τότε για αύριο αφού δε μας βγαίνει! Το βλέπουμε για άλλη μέρα αν είναι! Λογικό, τρέχουμε σαν τις παλαβές τελευταία στιγμή χαχα

Ενταξει λοιπον!Αν σκεφτειτε καμια αλλη μερα που να βολευει μου λετε!!!

Καλησπερα.mommy to be απο οσο ξερω συνεχιζεις το φαρμακο του θυρροειδη κ μερα τη γεννα μεχρι να σαραντησεις κ κανεις ελεγχο να δεις τι χρειαζεσαι.ασβεστιο δεν ειναι απαραιτητο.ουτε κ σιδηρος εκτος αν εχετε θεματακι απο πριν κ επιβαρυνθει με τα λοχεια.αλλα μπορει να φερει δυσκοιλιοτητα στο μωρο.συμπληρωμα σιδηρου κ βιτ.d στο μωροαν δεν κανετε εξεταση να δειτε ελλειψη δε χρειαζεται.νομιζω το medithyrox ειναι συμβατο.βαζεις τη δραστικη ουσια οχι το ονομα στο e-lactancia

Ευχαριστω καλη μου.Και για τον σιδηρο που λες μου ειπε ο ντοκ οτι δε χρειαζεται μετα γιατι θα παιρνω μια πολυβιταμινη που εχει λιγο μεσα.Αυτο που λες για την βιταμινη d το θεωρω σωστο γιατι στην αδερφη μου την δωσανε χωρις να εξετασουν πρωτα το μωρο.

Και για το e-lactancia εχεις δικιο,θα δοκιμασω με τη δραστικη ουσια.

Φιλια και καληνυχτα σε ολες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Τι κανετε;; Εγω εδω κλασσικα εχω βρυκολακιασει...!!!

Πηγαμε και ειδαμε κι εμεις χθες τη μπουμπου μας! Έφτασε αισίως τα 2720 γρ! Δεν εχει εμπεδωθει ακομα οποτε μου ειπε να αρχιςω περπάτημα και ασκησουλες! 7 Σεπτέμβρη εχω ξανα ραντεβου εκτος αν μας προλαβει η μπεμπα! Μου πηρε κολπικα καλλιέργεια μου έγραψε και εξετασεις(τις τελευταίες υποθετω..) κάι περιμενουμε! Μου ειπε και αμοιβή, 1300? Μου φάνηκε πολυ καλη! Για μαια δεν μου ειπε κατι οποτε με του μαιευτηρίου! Μετα την εξεταση μας κράτησε λιγο η μαία που εχει στο ιατρείο του για να μας πει μερικά πραγματακια, ειδικα για τον άντρα μου που δεν ηταν στα μαθήματα ανώδυνου! Αυτα σε γενικές γραμμές τα νεα μου... Σας φιλώ γλυκα!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...