Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα!!!

Κασσιόπη, μεγάλωσε το μπεμπίνο!!! Άντε πλησιάζει ο καιρός!!! Στον 10ο πότε μπαίνουμε; Γιατί φτάσαμε στο τέλος κι ακόμα μπερδεύω τις εβδομάδες και τους μήνες! 41η εβδομάδα;

Όσο για το νυχτικάκι με το κωλαράκι έξω που λέτε, και στο Έλενα τέτοιο δίνουν αλλά είπε η μαία από πάνω θα έχουμε ρομπίτσα! Που να αντέξουν τόση σεξουαλικότητα οι άνθρωποι;;; :lol::lol::lol::lol:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα!!!

Κασσιόπη, μεγάλωσε το μπεμπίνο!!! Άντε πλησιάζει ο καιρός!!! Στον 10ο πότε μπαίνουμε; Γιατί φτάσαμε στο τέλος κι ακόμα μπερδεύω τις εβδομάδες και τους μήνες! 41η εβδομάδα;

Όσο για το νυχτικάκι με το κωλαράκι έξω που λέτε, και στο Έλενα τέτοιο δίνουν αλλά είπε η μαία από πάνω θα έχουμε ρομπίτσα! Που να αντέξουν τόση σεξουαλικότητα οι άνθρωποι;;; :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!! Ναι στον 10ο μπάινουμε στην 41η εβδομάδα. Βλέπω παίζει πολύ το σεξι νυχτικάκι στην Αθήνα :-P:-P:-P

Αχ..μεγαλώνουν τα μωράκια μας και συντομα θα τα γνωρίσουμε...:tongue::tongue::tongue::tongue: Ο άντρα μου χθες επαθε σοκ συνειδητοποιώντας πως το πολύ σε 10 ημερες θα τον έχουμε και θα του φιλαμε την πατουσίτσα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Και μένα θα έρχεται και τις υπόλοιπες μέρες, αυτό έλειπε... Πολύ καλή τιμή σου έκανε και ο γιατρος σου!! Μπράβο!!

Φραουλίτσα όντως είναι τσεκαρισμένο, Θεσσαλονίκη έχουμε πολύ καλύτερες τιμές σε κλινικές, γιατρούς και μαίες.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια:P:p:p. Εγώ είμαι μέσα για το καφεδάκι. Μαράκι να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D.Με το καλο και στις υπόλοιπες.Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 35 εβδομάδων αλλά από συσπάσεις πονάκια και τέτοια τίποτα. Πότε αρχίζουνε;;;;Φιλιά σε όλες σας:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;εγω φοβερες αυπνιες εχω τελευταια περισσοτερο,οι συσπασεις οσο πανε γινονται πιο πολλες,κ ενω ως τωρα πετρωνε η κοιλια μου απ τη μια πλευρα σημερα πετρωσε ολοκληρη με πονακια περιοδου κ φοβηθηκα πολυ,χρονομετραω καθε φορα αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει,θα ρχονται πρωτα ανα μια ωρα;μετα ανα 20λεπτο κ μετα 10λεπτο;και δεν ειναι απ την αρχη δυνατοι;ειναι παντα ετσι σε ολες;αχ οι πρωτοτοκες τι αγχος,γενικα εχω ενοχλησεις κ ανησυχω,δε θελω ακομη,τουλαχιστον μια βδομαδα ακομη να κατσει μεσα,αυριο γινομαι 36,τα χω ολα ετοιμα βεβαια αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα με ποιαςει πανικος

Διαφημίσεις

Κασσιοπη κι εμενα η μαια μου ειπε να φτιαξω και μια μικρη βαλιτσουλα για τον τοκετο που θα την εχει αυτη μαζι της.Εβαλα μεσα τα εξης:

Φωτογραφικη μηχανη και φορτιστης

Κινητο και φορτιστης

Νερο,χυμο,μπαρες δημητριακων

Μουσικη(mp4)

Liposan

Λαστιχακι και κοκκαλακι για τα μαλλια

Νυχτικο και παντοφλες (μηπως και περπατησω λιγο στον διαδρομο)

Καλτσες

Αμυγδαλελαιο (για μασαζ στην πλατη-μεση)

Εσωρουχο (1)

Σερβιετες (2)

Ιατρικος φακελος και βιβλιαριο υγειας

Βενταλια!

Χαρτομαντηλα-αντισηπτικα μαντηλακια

Ωτοασπιδες (σε περιπτωση προκλησης τοκετου απο το βραδυ να μην ακουω απο διπλανα δωματια τιποτα μηπως και χαλαρωσω,συνεβη στη αδερφη μου να ακουει κατι φωνες υστερικες...)

Πετσετουλα (ειχα ξεχασει να την βαλω,παω τωρα που το ειπατε)

Τωρα που βλεπω την λιστα,δεν την λες και βαλιτσουλα χαχαχα πιο πολυ προς βαλιτσαρα παει!

Ντουςωδεν ηξεραωοτι μπορεις να κανεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο κατα τον τοκετο...δεν ξερω αν θα εχω και τετοια ορεξη βεβαια

Ax, πολύ βολικές οι λίστες σας! Να δω πότε θα αξιωθώ κι εγώ να φτιάξω τη βαλίτσα μου...

Κοριτσακια μου γεια σας.γεννησαμε την παρασκευη οπως σας ειπε κ η φιλη μου Κασσιοπη μετα απο 15 ωρες προσπαθειας για φ.τ τελικα με καισαρικη μια κουκλιτσα 3130 γρ και

50 ποντους.σας γραφω απ την κλινικη βγαιν σημερα τ απογευμα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη κοριτσια.θα το ζησετε κ εσεις συντομα.οταν παμε σπιτι κ ηρεμησουμε θα μπω να σας διαβασω.κ φιλακια πολλα σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχουλες σας κι αντε σιγα σιγα να παιρνουν σειρα κ οι υπολοιπες με γερα μπεμπακια κ εναν πονο κοριτσια.η Παναγια μαζι σας.

Μαράκι μου, και πάλι να σου ζήσει! Σε ταλαιπώρησε λιγάκι, αλλά τώρα που θα πάτε στο σπιτάκι σας θα βρείτε τους ρυθμούς σας!

ρε αγαπη πως ξεπεράστηκαν τα πόδια;;; Ειναι τωρα καμμια δεκαριά μερες που εχουν πρηστεί και τα δικα μου! Σαν λουκάνικα φρανκφουρτης ειναι τα δάχτυλα!

Λοιπόν, εμένα ξεπρήστηκαν (άκου ξεπεράστηκαν :tongue::tongue::tongue:) με ασκησούλες που μας έδειξαν στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής. Και μάλιστα δύο φορές (στο ενδιάμεσο δεν είχα κάνει και είχα γίνει σαν φραντζολάκι), οπότε είναι θαυματουργές! Όλες σε 3 σετ των 15.

1. Κουνάς τον αστράγαλο πάνω κάτω

2. Στροφές δεξιά

3. Στροφές αριστερά

4. Σφίγγεις-χαλαρώνεις τα δάχτυλα

Τις ίδιες κάνω ταυτόχρονα και στα χέρια και βλέπω θεαματική βελτίωση!

12 φλατ με 4 καλύμματα και 4 ποκετ μόνο.... Μου είπε η Αννέτα καλά είμαι για αρχή... Εξ' άλλου όπως λες θα τις αρχίσω μόλις πέσει ο αφαλός. Μετά αφού βάλει κανένα κιλό θα πάρω τις ΑΙΟ και fitted που θέλω και θα συμπληρώσω πάλι. Απλώς δεν ήθελα να τις πάρω και όλες μαζί για να μη μου πέσουν πολλά τα έξοδα....Για απορρυπαντικό δεν ξέρω, μιας και η Αννέτα έχει έλλειψη! Ακόμα το ψάχνω, έχεις να προτείνεις κάποιο; Η ίδια μου είπε για το planet το απλό και έχω δει στην ομάδα και για frezyderm και proderm..Τα επιθέματα άνθρακα είναι τα charcoal? Κι εγώ μωρομάντηλα αυτό λέω να κάνω. Εκτός αν φτιάξω διάλυμα με νερό και έλαιο καρύδας. Αλλά και σκέτο νεράκι μια χαρά είναι με πανάκια από τζαμπο

Ναι, τα επιθέματα άνθρακα είναι τα charcoal, πήρα και μερικά τέτοια για αργότερα...

Εγώ το bambino mio fresh πήρα και μάλιστα 3 συσκευασίες! Λες και το ήξερα! :tongue: Πάρε αυτά που σου λέει η Αννέτα. Το proderm όμως έχει σαπούνι νομίζω...

Εγώ δεν θα βάλω έλαια, γιατί φοβάμαι για την απορροφητικότητα των πανών, αφού θα είναι μαζί στον κουβά και θα πλένονται μαζί. Ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω... :confused:

Πανάκια, εννοείται από το τζάμπο, δεν μπορώ να χρυσοπληρώσω τα πάντα!

Είδα και το μωράκι μου!! 2.700 Παναγιά μου ζωή να χει αν πάρει όλο το μήνα θα γίνει θρεφταρακι και φοβαμαι μην φρακάρει πουθενά. Και γω 3.850 βγήκα και 58 πόντους έχει να πάρει. Ρώτησα τον γιατρό και σύσπαση έχουμε όταν πετρωνει όλη η κοιλια. Όταν έχουμε πονακια και φουσκωνει μια πλευρά είναι το μπεμπιδιο που κάνει τα δικά του. Για τις συσπασεις μου είπε θα έρθουν σταδιακά από την μία ώρα στην μισή κ.λ.π... Τα πονακια σαν περιόδου είναι προπαρασκευαστικες.

Τελικά θα εχουμε την δική του μαια + 250 δηλαδή..

Όλα καλά τα αμνυακα μια χαρά το ντοπλερ πολύ καλό, κάναμε καλλιέργεια, και την επόμενη θα δούμε και τον τραχηλο, γιατί δεν θέλει να ερεθισει την περιοχή μην έχουμε εκκίνηση γεννας. Ολα καλα, και τώρα να γεννήσω καλά θα είναι αλλά καλύτερα είναι οι 38 εβδομάδες να είναι τέλεια και τα πνεύμονα της!!

Μπράβο, φραουλίτσα μου! Να είναι γερό το μωράκι σου! Κι εσένα μεγάλο θα γίνει, ακολουθεί τη μανούλα! Μην ανησυχείς πάντως, δεν θα φρακάρει! Ο αδερφός μου γεννήθηκε 4800 και η μανούλα μου τα κατάφερε μια χαρά!

Όλα καλά, λοιπόν, είμαστε στην αναμονή!

Mommy to be, σε πρόσθεσα στο φβ! Κάνε με αποδοχή και θα σε βάλω εγώ στην ομάδα!

Και όποιο άλλο κοριτσάκι θέλει ας μου στείλει το όνομά της στο φβ να σας κάνω add! Να γίνουμε φίλες!!!

Σε έκανα κι εγώ φίλη, θα με δεχτείς;;;;

Επιθέματα στήθους θα χρησιμοποιήσετε; Έχω διαβάσει ότι κρατάνε την υγρασία και μπορεί να πληγώσουν τις θηλές. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάζες! Πήρα και από τα δύο μαζί μου για το μαιευτήριο και θα ρωτήσω τις μαίες εκεί.

Εγώ έχω πάρει, αλλά δεν ξέρω πόσο θα τα χρησιμοποιήσω, ίσως μόνο όταν βγαίνω έξω, για να μην έχουμε ατυχήματα. Πάντως ήδη κι εγώ τα χρησιμοποιώ με τα (απαίσια) σουτιέν εγκυμοσύνης...

mommy to be! σαν πολλά να έβαλες στην μικρή τσαντούλα. Μήπως να έβγαζες τίποτα? Σε ιδιωτικό δεν θα γεννήσεις? Για τα βλαστοκυτταρα και εμείς για εκεί σκεφτόμασταν αλλά που να μπλέκεις με κουριερ διότι εγώ γεννάω Θεσσαλονίκη και δεν τους εμπιστεύομαι...Πάντως η φίλη μας η παιδίατρος η οποία είναι από Αθήνα μας πρότεινε την ΙΙΒΕΑΑ σαν την καλύτερη επιλογή...Τελικά θα τα δώσουμε σε μια ιδιωτική στην Θεσσαλονίκη.

Κορίτσια έχετε γράψει πάρα πολλά...Δεν σας προλαβαίνω! Μια μέρα δεν μπήκα. φραουλιτσα εμένα 1000 ο γιατρός και 200 η μαία και θα έρχεται και κάθε μέρα στο μαιευτήριο όσο είμαι εκεί να μου δείξει θηλασμό και όλα τα σχετικά..Να της το ζητήσεις γιατί πολλά θα πληρώσεις.

Εμείς τελικά δεν θα δωρίσουμε ούτε θα φυλάξουμε. Ήθελα πολύ να τα δωρίσω, αλλά η διαδικασία είναι απαράδεκτη στη Θεσσαλονίκη και ήδη ο άντρας μου θα τρέχει πολύ (ληξιαρχείο, ΚΕΠ, ΙΚΑ), για να του φορτώσω και τα βλαστοκύτταρα. Πολύ στενοχωρήθηκα...

Εμένα μου είχε πει 850Ε η γιατρός μου και ότι δεν χρειάζομαι μαία, έτσι δεν θα πάρω.

Ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις,εκεινη την ωρα ολες το καταλαβαινουνε πιστευω,φραουλιτσα αυτο μου ειπε κ ο γιατρος,αν σπασουν τα νερα εεεεχω μελλον κ να μην πανικοβληθω,κ με τους πονους επησης,μ εχει ποιασει σημερα κ ετοιμασα κ τα τελευταια μου πραγματα στη βαλιτσα,επησης μερα παραμερα ξυριζομαι να ειμαι καθαρη,μαλλι δεν εβαψα κ εχω τη ριζα μαυρη,αυτο σκεφτεσαι να μου πειτε χαχα,λες κ θα γεννησω σημερα κανω επηδη μπηκα στο μηνα μου,

Πες μου πώς ξυρίζεσαι;;; Εγώ δεν μπορώ πια κι ευτυχώς που δεν μπορώ να το δω... Σκέφτομαι ότι ούτως ή άλλως θα με ξυρίσουν στο μαιευτήριο...

Α, εγώ τις έκανα τις ανταύγειες μου πριν ένα μήνα, τώρα είμαι μια χαρά μέχρι να σαραντίσω!

Νυχτικάκι θα σου δώσουν της κλινικής με το οποίο θα κάνεις και βόλτες στο διαδρομο αν χρειαστεί, ο διαδρομος είναι στις αίθουσες τοκετών οπότε εκεί δεν εχει ασχετο κόσμο. Νυχτικες θελεις για το δωματιο. για το Ιασώ δεν ξέρω, αυτά για το διαβαλκανικό..Εκεί ας πούμε σε τσιτσιδώνουν και μενεις μόνο με το νυχτικάκι.. Το κολατσιο δεν χρειάζεται γιατί δεν επιτρέπεται να φας διότι μπορεί να προκύψει καισαρική και πρέπει να είσαι νυστική.

Παντοφλες εμάς μας δίνουν, σερβιετ. επίσης και εσώρουχο μιας χρήσης (τα τελευταία αφου γεννήσεις). Γενικότερα είσαι τσιτσιδη μόνο με το νυχτικάκι και το λαστιχάκι στα μαλλιά Επίσης όσες έχετε σκουλαρίκι στη μύτη και γενικότερα στο πρόσωπο να τα βγάλετε γιατί θα σας ζητήσουν να τα βγάλετε εκεί, όπως επίσης και κοσμήματα (βερες κτλ...)

Σήμερα πήγαμε στον γιατρό, ο μπέμπης είναι 3100 και πολύ ζωηρός. Σήμερα μου εκανε και κάτι εκεί κάτω αλλά μου είπε πως δεν έχει ερθει ακόμα η ώρα. Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!

Κασσιόπη μου, πλησιάζεις κι εσύ, τι καλά! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το μαιευτήριο. Βέβαια εγώ γεννάω στο Γένεσις, αλλά φαντάζομαι κάπου ανάλογα θα κινούνται...

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;εγω φοβερες αυπνιες εχω τελευταια περισσοτερο,οι συσπασεις οσο πανε γινονται πιο πολλες,κ ενω ως τωρα πετρωνε η κοιλια μου απ τη μια πλευρα σημερα πετρωσε ολοκληρη με πονακια περιοδου κ φοβηθηκα πολυ,χρονομετραω καθε φορα αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει,θα ρχονται πρωτα ανα μια ωρα;μετα ανα 20λεπτο κ μετα 10λεπτο;και δεν ειναι απ την αρχη δυνατοι;ειναι παντα ετσι σε ολες;αχ οι πρωτοτοκες τι αγχος,γενικα εχω ενοχλησεις κ ανησυχω,δε θελω ακομη,τουλαχιστον μια βδομαδα ακομη να κατσει μεσα,αυριο γινομαι 36,τα χω ολα ετοιμα βεβαια αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα με ποιαςει πανικος

Όπως είπε κάποια κοπέλα νωρίτερα, οι συσπάσεις έρχονται σταδιακά. Ανά μία ώρα, 40' κ.λπ. Οπότε δεν ανησυχούμε!

Ξεαγχώσου! Έφτασε ο καιρός!!

Χθες μιλούσα με την κουμπάρα μου και μου είπε να πάρω οπωσδήποτε ρόμπα, γιατί εκείνη είχε λερώσει όλα της τα ρούχα και μέχρι να της φέρουν καθαρά, ευτυχώς που την είχε, για να μπορεί να σηκώνεται. Και να προτιμήσω τα νυχτικά (αν και τα σιχαίνομαι), γιατί μπορεί να έχω πολλά ράμματα και να μην μπορώ να σηκώνω τα πόδια μου με τις πυζάμες...

Εμείς είδαμε χθες τον ζουζούνη μας!!! Έφτασε αισίως τα 2.910γρ! Ήταν πολύ κινητικός (άλλωστε τον καταλαβαίνω συνέχεια!). Έχει στριμωχτεί, αλλά στριφογυρνάει ακόμη! Άρχισε και να εμπεδώνεται, δεν μπορώ πια να περπατήσω:rolleyes:

Μαγνήσιο συνεχίζω μέχρι να κλείσω τις 37 εβδ., αλλά ήδη νιώθω τη μήτρα μου πιο δραστήρια..

Με δύο σιδήρους έφτασα αιματοκρίτη 38,8! Και φυσικά μου έκοψε τα γλυκά, γιατί και το σάκχαρο είναι στα όρια και είμαι στα +15 κιλά (Χριστέ μου, πώς θα τα χάσω όλα αυτά;;; )

Αλλά, κορίτσια μου, ανυπομονώ τόοοοοσο πολύ να τον κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!:D:D:D

Σήμερα έχω ραντεβού και με την παιδίατρο να γνωριστούμε και να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Μου φάνηκε πολύ γλυκιά από το τηλέφωνο. Κι αύριο φεύγουμε για τριήμερο, να διαβάσουμε (ω, ναι!) δίπλα στη θάλασσα! 8-)8-):cool:

tt1e3

Ax, πολύ βολικές οι λίστες σας! Να δω πότε θα αξιωθώ κι εγώ να φτιάξω τη βαλίτσα μου...

Μαράκι μου, και πάλι να σου ζήσει! Σε ταλαιπώρησε λιγάκι, αλλά τώρα που θα πάτε στο σπιτάκι σας θα βρείτε τους ρυθμούς σας!

Λοιπόν, εμένα ξεπρήστηκαν (άκου ξεπεράστηκαν :tongue::tongue::tongue:) με ασκησούλες που μας έδειξαν στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής. Και μάλιστα δύο φορές (στο ενδιάμεσο δεν είχα κάνει και είχα γίνει σαν φραντζολάκι), οπότε είναι θαυματουργές! Όλες σε 3 σετ των 15.

2. Στροφές δεξιά

3. Στροφές αριστερά

Ναι, τα επιθέματα άνθρακα είναι τα charcoal, πήρα και μερικά τέτοια για αργότερα...

Εγώ το bambino mio fresh πήρα και μάλιστα 3 συσκευασίες! Λες και το ήξερα! :tongue: Πάρε αυτά που σου λέει η Αννέτα. Το proderm όμως έχει σαπούνι νομίζω...

Εγώ δεν θα βάλω έλαια, γιατί φοβάμαι για την απορροφητικότητα των πανών, αφού θα είναι μαζί στον κουβά και θα πλένονται μαζί. Ίσως δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω... :confused:

Μπράβο, φραουλίτσα μου! Να είναι γερό το μωράκι σου! Κι εσένα μεγάλο θα γίνει, ακολουθεί τη μανούλα! Μην ανησυχείς πάντως, δεν θα φρακάρει! Ο αδερφός μου γεννήθηκε 4800 και η μανούλα μου τα κατάφερε μια χαρά!

Εγώ έχω πάρει, αλλά δεν ξέρω πόσο θα τα χρησιμοποιήσω, ίσως μόνο όταν βγαίνω έξω, για να μην έχουμε ατυχήματα. Πάντως ήδη κι εγώ τα χρησιμοποιώ με τα (απαίσια) σουτιέν εγκυμοσύνης...

Εμείς τελικά δεν θα δωρίσουμε ούτε θα φυλάξουμε. Ήθελα πολύ να τα δωρίσω, αλλά η διαδικασία είναι απαράδεκτη στη Θεσσαλονίκη και ήδη ο άντρας μου θα τρέχει πολύ (ληξιαρχείο, ΚΕΠ, ΙΚΑ), για να του φορτώσω και τα βλαστοκύτταρα. Πολύ στενοχωρήθηκα...

Εμένα μου είχε πει 850Ε η γιατρός μου και ότι δεν χρειάζομαι μαία, έτσι δεν θα πάρω.

Πες μου πώς ξυρίζεσαι;;; Εγώ δεν μπορώ πια κι ευτυχώς που δεν μπορώ να το δω... Σκέφτομαι ότι ούτως ή άλλως θα με ξυρίσουν στο μαιευτήριο...

Α, εγώ τις έκανα τις ανταύγειες μου πριν ένα μήνα, τώρα είμαι μια χαρά μέχρι να σαραντίσω!

Κασσιόπη μου, πλησιάζεις κι εσύ, τι καλά! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το μαιευτήριο. Βέβαια εγώ γεννάω στο Γένεσις, αλλά φαντάζομαι κάπου ανάλογα θα κινούνται...

Όπως είπε κάποια κοπέλα νωρίτερα, οι συσπάσεις έρχονται σταδιακά. Ανά μία ώρα, 40' κ.λπ. Οπότε δεν ανησυχούμε!

Χθες μιλούσα με την κουμπάρα μου και μου είπε να πάρω οπωσδήποτε ρόμπα, γιατί εκείνη είχε λερώσει όλα της τα ρούχα και μέχρι να της φέρουν καθαρά, ευτυχώς που την είχε, για να μπορεί να σηκώνεται. Και να προτιμήσω τα νυχτικά (αν και τα σιχαίνομαι), γιατί μπορεί να έχω πολλά ράμματα και να μην μπορώ να σηκώνω τα πόδια μου με τις πυζάμες...

Εμείς είδαμε χθες τον ζουζούνη μας!!! Έφτασε αισίως τα 2.910γρ! Ήταν πολύ κινητικός (άλλωστε τον καταλαβαίνω συνέχεια!). Έχει στριμωχτεί, αλλά στριφογυρνάει ακόμη! Άρχισε και να εμπεδώνεται, δεν μπορώ πια να περπατήσω:rolleyes:

Μαγνήσιο συνεχίζω μέχρι να κλείσω τις 37 εβδ., αλλά ήδη νιώθω τη μήτρα μου πιο δραστήρια..

Με δύο σιδήρους έφτασα αιματοκρίτη 38,8! Και φυσικά μου έκοψε τα γλυκά, γιατί και το σάκχαρο είναι στα όρια και είμαι στα +15 κιλά (Χριστέ μου, πώς θα τα χάσω όλα αυτά;;; )

Αλλά, κορίτσια μου, ανυπομονώ τόοοοοσο πολύ να τον κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!:D:D:D

Σήμερα έχω ραντεβού και με την παιδίατρο να γνωριστούμε και να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Μου φάνηκε πολύ γλυκιά από το τηλέφωνο. Κι αύριο φεύγουμε για τριήμερο, να διαβάσουμε (ω, ναι!) δίπλα στη θάλασσα! 8-)8-):cool:

Σ ευχαριστω didi,η φοβιτσιαρα με το παραμικρο ειμαι..ειναι ακανονιστες προς το παρον απλα λιγο εντονες,επησης διαβασα κ για αλλα συμπτωματα πο προμηνυουν τοκετο,διαρροια,η διαρροια δηλαδη μονη της χωρις αλλο συμπτωμα εννοω ειναι παλι συμαδι;ξερεις;

Για το ξυρισμα τωρα πονεμενη ιστορια,εχω κατακοπει κ φυσικα δεν ξυριζομαι καλα,απλα για να μην εχω πολλα πολλα :-)

Έγραφα μία ώρα και χάθηκαν! Έλεος! Λοιπόν, σύντομα.. Πήγαμε πάλι γιατρό, όλα καλά προχωράμε...Με εξέτασε κιόλας και είπε κανένα δείγμα ότι προχωράμε σε τοκετό σε σχέση με τον τράχηλο και την εμπέδωση.. Ξεκινάω τις ασκήσεις μου (καθισματάκια, στην μπάλα κτλ). Είμαστε 2600!!! Τα μικρουλάκια της παρέας, να μας προσέχετε!!! :D:D Λογικό μου είπε μιας κι εγώ είμαι μικρόσωμη... (Didi, να σου πω ότι σκέφτομαι πως θα μας είναι τεράστιες οι πάνες χαχαχα)

Μπορώ τελικά για τον καφέ κορίτσια! Να πούμε 11 έξω από το metro στον Αγ. Δημήτριο;;

Didi, εσύ πήρες όλα τα bambino miofresh και τώρα δεν έχει;;; :tongue::tongue: Μάλλον το πλάνετ θα χρησιμοποιήσω που το έχω έτσι κι αλλιώς για τα δικά μας ρούχα. Για το προδέρμ το σκέφτηκα κι εγώ πως θα έχει σαπούνι και μου έκανε εντύπωση που το είδα στη λίστα των κοριτσιών..

Δεν σκέφτηκα τα έλαια, έχεις δίκιο. Σκέτο νεράκι...

Την άλλη βδομάδα μου είπε πως θα έχει παραλαβή και λογικά θα τις έχω κι εγώ, να τις πλύνω κτλ να είναι έτοιμες για όοοοταν τις βάλουμε!

Σε δέχτηκα σα φίλη μου!!! Έχω δύο φίλες τώρα!!! :tongue::tongue:

Λίτσα, ρώτησα το γιατρό σήμερα γιατί κι εγώ είχα 10λεπτους ξαφνικά αλλά μου είπε πως θα ξεκινήσουν σταδιακά από τη μία ώρα και έπειτα ανά μισή, ανά 20' κτλ.. Όχι μπαμ κι έξω..

OkoIp3.png

Καλημέρα!!!! Άντε να ερθουν και να συναντηθούμε μαζί με τα μωρακια θα έχει πολλή πλάκα!!! Αν αντέχετε εγώ μπορώ να συναντηθούμε, μόνο μην γεννήσει καμιά και τρέχουμε με τις κοιλιες:tongue:....

Η μαια πιο πολύ στον θηλασμο πιστεύω θα με βοηθήσει. Κατα την διάρκεια της γεννας δεν ξέρω, αφού έλεγα στον άντρα μου δεν την θέλω και συνέχεια μαζί μας. Να μένουμε και μόνοι μας να ζήσουμε αυτές τις στιγμές αλλά να λέμε και καμιά χαζομάρα να μας περνά το ανχος, αν θα χω όρεξη για πλακιτσα εκείνη την ώρα. Μάλλον ο άντρας μου θα νιώθει πιο άνετα γιατί όταν θα ανησυχεί θα νιώθει πιο άνετα να ρωτά εκείνη. Εγώ στην γέννα και με του μαιευτηριου μια χαρά θα ένιωθα. Με τα μαθήματα νιώθω έτοιμη!!!

Με το καλό να δεις και την δικιά σου την κούκλα!!! Και εσένα να δεις πόσο θα έχει μεγαλώσει... Φτάνεις και συ σιγά σιγά.... Και σένα τελευταία στιγμή θα σου πει για την αμοιβή ε; Να έχει σασπενς!!! Εμένα το μαγνήσιο μου ειπε να το συνεχίσω που τον ρώτησα. Οπότε τα ίδια χάπια πίνω...

Φτιάξαμε και το ένα αυτοκόλλητο στον ένα τοίχο. Μεγάλο και ωραίο, με δέντρο και ζωάκια, 4 ώρες παιδευοταν ο άντρας μου, χαράς την υπομονή του!!! Βγήκε όμως πολύ καλό!!!

Εσείς το βάλατε το δικό σας;

Κι εγω έτοιμη νιωθω, αν δεν μου πει δηλαδη κατι ο γιατρος μου δεν θα του το αναφέρω για έξτρα μαια, θα βολευτω με αυτές του μαιευτηρίου! Για το θηλασμο σιγουρα θα σε βοηθήσει παραπανω γιατι θα ειναι πιο διαθέσιμη απο τις υπόλοιπες!

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου, οντως πιστευω θα εχει μεγαλώσει! Ναι τελευταια στιγμη υα μας το πει! Μας κρατάει σε αγωνία..

Το εχουμε βαλει κι εμεις το αυτοκόλλητο! Ηταν μπελαλίδικο, ευτυχως ετυχε εκείνη την ημερα και ηταν και ο ξάδελφος του αντρα μου στο σπιτι και βοήθησε γιατι μόνος του θα του έβγαινε η πίστη! Παντως βγήκε παρα πολυ ωραιο!

Ναι μεγαλωνουν τα μικρουλια μας!Με το καλο να δεις κι εσυ τη μπεμπουλα σου τη γλυκια!

Εμενα ο γιατρος μου ζητησε 1500 με αποδειξη και η μαια 300 ... Νομιζω οτι αυτες οι τιμες παιζουν πανω κατω.

Σ ευχαριστω αγαπη μου! Καπου εκει υπολογιζω κι εγω για το γιατρο! Για να δουμε...

Audette μου δεν αργησες,αν θες να κανεις δωρεα προλαβαινεις αφου εισαι πιο μετα απο εμενα στην ΠΗΤ.Μπες να κανεις εγγραφη για να παρακολουθησεις το ασυγχρονο σεμιναριο και να συμπληρωσεις το ιστορικο και το ερωτηματολογιο.Μετα επικοινωνεις μαζι τους να σου πουν οτι ολα ειναι οκ και πας 8-3 καθε μερα και παιρνεις τον εξοπλισμο.Αν χρειαστεις βοηθεια παρε με να σου πω. Γενικα ομως εχουν πολυ κατατοπιστικες πληροφοριες.Πηγα και τον πηρα τον εξοπλισμο και μεσα ειναι πολυ οργανωμενα ολα.

χαχαχα Ναι μετα θα γινει χαμος!Τι sex and the city...Πιο λυσσαρες απο εμας δε θα εχει!!!χαχαχα

Εγω λεω ετοιμασε κι εσυ ενα βαλιτσακι να το παρει η μαια σου αν θα εχεις,γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλιως.Παρε στο νοσοκομειο να ρωτησεις.

Μαρακι μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!Ε ναι με επισκληριδιο και παλι 15 ωρες ειναι πολλες...και ειχες και ηδη διαστολη οπως μας ελεγες!Τελος καλο ολα καλα ομως!

Θα μπω αυριο πρωι να τσεκάρω τα λινκ! Σ ευχαριστω κοριτσακι μου!

Χαχαχα! Sex and the city δε λες τιποτα! Και εννοειται θα ειμαστε σαν την σαμανθα!αχαχαχα:tongue::tongue: ειμαι περίεργη αν θα λεμε τα ιδια μερα τη γεννά.... Εδω θα ειμαστε για να το διαπιστώσουμε...

Λες ε;; Θα το σκεφτώ μηπως καποια πράγματα που εχω βαλει ηδη μεσα τα βάλω σε μια ξεχωριστή τσαντουλα!

Ναι για την συνάντηση με βολεύει και το mall και Παρασκευή την έχω ελεύθερη!!! Πήρα και την παιδίατρο και κλείσαμε ραντεβού για την άλλη εβδομάδα, είναι ή ήταν τελοσπαντων στον ΕΟΠΥΥ και είναι σύμβουλος θηλασμού και είχα διαβάσει ότι έχει ξεχωριστό χώρο αναμονής για τα αρρωστα μωράκια και γιαυτα που έχουν εμβόλιο. Αυτά μου άρεσαν θα δω αν ισχύουν. Μέσω ίντερνετ την βρήκα από σχόλια μαμαδων...

Η καλλιέργειες σας ενόχλησε; Εγω ένα τσουξιματακι το είχα μετά.

Και μένα ο γιατρός μου 1500 μας είπε. Άντε θα χει πλάκα να τα πούμε όσο προλαβαινουμε. Και την Πέμπτη λέω να πάω για το κιτ. Κλείνω τις εκκρεμότητες μια μια...

Αχ παιδάκια μου εγω δεν μπορω παρασκευη! :(Δεν πειραζει... Μια και καλη με τα μπεμπακια μας!

Καλη φάση με την παιδίατρο! Εγω δεν εχω κατασταλάξει ακομα και εχω λιγο αγχωθεί... Θα ρωτήσω αυριο και το γιατρο μου...

Επιθέματα στήθους θα χρησιμοποιήσετε; Έχω διαβάσει ότι κρατάνε την υγρασία και μπορεί να πληγώσουν τις θηλές. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάζες! Πήρα και από τα δύο μαζί μου για το μαιευτήριο και θα ρωτήσω τις μαίες εκεί.

Ναι κι εγω το εχω ακουσει αυτο για τα επιθέματα! Εγω τα πηρα μαζι και για το μαιευτήριο και βλέποντας και κάνοντας..

2. Στροφές δεξιά

3. Στροφές αριστερά

Τις αρχισα απο σημερα τις ασκησούλες! Ευχαριστω ντιντακι μου! Θα σου πω εντυπώσεις!

Μεγαλωσε ο μπεμπουλακος! Μπραβο αγαπουλα μου!

Έγραφα μία ώρα και χάθηκαν! Έλεος! Λοιπόν, σύντομα.. Πήγαμε πάλι γιατρό, όλα καλά προχωράμε...Με εξέτασε κιόλας και είπε κανένα δείγμα ότι προχωράμε σε τοκετό σε σχέση με τον τράχηλο και την εμπέδωση.. Ξεκινάω τις ασκήσεις μου (καθισματάκια, στην μπάλα κτλ). Είμαστε 2600!!! Τα μικρουλάκια της παρέας, να μας προσέχετε!!! :D:D Λογικό μου είπε μιας κι εγώ είμαι μικρόσωμη... (Didi, να σου πω ότι σκέφτομαι πως θα μας είναι τεράστιες οι πάνες χαχαχα)

Μπορώ τελικά για τον καφέ κορίτσια! Να πούμε 11 έξω από το metro στον Αγ. Δημήτριο;;

Didi, εσύ πήρες όλα τα bambino miofresh και τώρα δεν έχει;;; :tongue::tongue: Μάλλον το πλάνετ θα χρησιμοποιήσω που το έχω έτσι κι αλλιώς για τα δικά μας ρούχα. Για το προδέρμ το σκέφτηκα κι εγώ πως θα έχει σαπούνι και μου έκανε εντύπωση που το είδα στη λίστα των κοριτσιών..

Δεν σκέφτηκα τα έλαια, έχεις δίκιο. Σκέτο νεράκι...

Την άλλη βδομάδα μου είπε πως θα έχει παραλαβή και λογικά θα τις έχω κι εγώ, να τις πλύνω κτλ να είναι έτοιμες για όοοοταν τις βάλουμε!

Σε δέχτηκα σα φίλη μου!!! Έχω δύο φίλες τώρα!!! :tongue::tongue:

Λίτσα, ρώτησα το γιατρό σήμερα γιατί κι εγώ είχα 10λεπτους ξαφνικά αλλά μου είπε πως θα ξεκινήσουν σταδιακά από τη μία ώρα και έπειτα ανά μισή, ανά 20' κτλ.. Όχι μπαμ κι έξω..

Μπραβο κοριτςακι μου! Ολα καλα! Κι εγω τη δικια μου καπου τοςο την κόβω να εχει φτάσει σε κιλα! Ειμαστε στιλάτες χιχιχιχι:tongue::D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Λοιπον κοριτσαρες αυριο 11.10 θα ειμαι εξω απο την εισοδο του metro mall.Αν εχετε ηδη φτασει,μπειτε για καφε και θα ερθω να σας βρω.Θα μιλησουμε και στο τηλ.οκ???Audette μου μακαρι να μπορουσες να ερθεις...ισως ξαναπρολαβουμε αλλη μια φορα,αλλιως μετα με τα μωρα μας.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσαρες αυριο 11.10 θα ειμαι εξω απο την εισοδο του metro mall.Αν εχετε ηδη φτασει,μπειτε για καφε και θα ερθω να σας βρω.Θα μιλησουμε και στο τηλ.οκ???Audette μου μακαρι να μπορουσες να ερθεις...ισως ξαναπρολαβουμε αλλη μια φορα,αλλιως μετα με τα μωρα μας.

Για Παρασκευή δεν είχαμε πει;;;; :confused:

OkoIp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Μαρια να σου ζησει η μικρουλα σου καλους θηλασμους!!!!

Ντιντι εισαι καταπληκτικη με ολο το κατεβατο για το θηλασμο!καλη μελετη στο 3ημερο σας!!!

Σαγια και Κασσιοπη αντε ειπατε θα γεννησετε μεχρι την κυριακη;;τι θα γινει κανενα σημαδι;;

Οσες βρεθειτε απο κοντα να περασετε τελεια θα το ευχαριστηθειτε τωρα γιατι με τα μικρα θαναι σιγουρα ωραια αλλα οχι τοσο ξεγνοιαστα!

Εγω 3 μερες ειχα πολλες δυνατες συσπασεις ειδικα χθες που περπατησα κανα 40λεπτο πονουσα πολυ και λεω λες να γεννησω αλλα τζιφος!σμρ ψοφια πραγματα!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Ευχαριστώ κορίτσια μου!

ΖαχΙρ μη βιάζεσαι..χαχα!θα τακτοποιησω το σπίτι,θα κάνω αυτό το ρημαδοπεντικιουρ και μετά θα γεννήσω!!!βλέπετε..περιμένει το παιδί μου αφού!πήρα το γιατρό και του είπα ότι δε νιώθω έτοιμη για την αυριανή εξέταση.μου είπε να πάω από Δευτέρα!πάντως κορίτσια άμα είναι να γεννήσεις πρόωρα και να κάθεσαι όλη μέρα,γέννας.αν όχι..δε πας να χτυπιεσαι?δε βγαίνει το μωρό.έχω κουραστεί,είμαι όλη μέρα σκυμμένη,σηκώνω κούτες κλπ και τπτ δεν έγινε.για την κολπικη εξέταση νομίζω επηρεάζει αν είσαι ήδη έτοιμη για γεννα.

Didi εμένα σήμερα τακτοποιησετε τα χαρτιά ο άντρας μου κ πήγε κ Παπανικολάου να πάρει το κουτί.δεν έχει αλλη διαδικασια.πηγαίνεις το παίρνεις και μόλις γεννήσεις πρέπει κάποιος μέσα σε 24 ώρες να τα πάει.

Κορίτσια για το βάρος του μωρού μη το δεσετε κόμπο.εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη έδειχνε 3 κιλα στην 35 κ τλκ στις 36 εβδ. βγήκε 2700.από την άλλη ίσως να είναι κ μεγαλύτερα από ότι φαίνεται.κ τώρα τα ίδια πάλι μου είπε ότι είναι μεγάλο το μωρό αλλά δεν αγχώνομαι.θα δείξει!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...