Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γεια σας.γεννησαμε την παρασκευη οπως σας ειπε κ η φιλη μου Κασσιοπη μετα απο 15 ωρες προσπαθειας για φ.τ τελικα με καισαρικη μια κουκλιτσα 3130 γρ και

50 ποντους.σας γραφω απ την κλινικη βγαιν σημερα τ απογευμα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη κοριτσια.θα το ζησετε κ εσεις συντομα.οταν παμε σπιτι κ ηρεμησουμε θα μπω να σας διαβασω.κ:):) φιλακια πολλα σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχουλες σας κι αντε σιγα σιγα να παιρνουν σειρα κ οι υπολοιπες με γερα μπεμπακια κ εναν πονο κοριτσια.η Παναγια μαζι σας.

Αγάπη μου γλυκιά, να σας ζήσει η κορούλα σας!!! Να είναι γερη και τυχερη και τόσο γλυκιά σαν τη μαμά της!!!!!!:):):):):):):):)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mommy to be! σαν πολλά να έβαλες στην μικρή τσαντούλα:P:p:p:p Μήπως να έβγαζες τίποτα? Σε ιδιωτικό δεν θα γεννήσεις? Για τα βλαστοκυτταρα και εμείς για εκεί σκεφτόμασταν αλλά που να μπλέκεις με κουριερ διότι εγώ γεννάω Θεσσαλονίκη και δεν τους εμπιστεύομαι...Πάντως η φίλη μας η παιδίατρος η οποία είναι από Αθήνα μας πρότεινε την ΙΙΒΕΑΑ σαν την καλύτερη επιλογή...Τελικά θα τα δώσουμε σε μια ιδιωτική στην Θεσσαλονίκη.

Κορίτσια έχετε γράψει πάρα πολλά...Δεν σας προλαβαίνω! Μια μέρα δεν μπήκα. φραουλιτσα εμένα 1000 ο γιατρός και 200 η μαία και θα έρχεται και κάθε μέρα στο μαιευτήριο όσο είμαι εκεί να μου δείξει θηλασμό και όλα τα σχετικά..Να της το ζητήσεις γιατί πολλά θα πληρώσεις.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις,εκεινη την ωρα ολες το καταλαβαινουνε πιστευω,φραουλιτσα αυτο μου ειπε κ ο γιατρος,αν σπασουν τα νερα εεεεχω μελλον κ να μην πανικοβληθω,κ με τους πονους επησης,μ εχει ποιασει σημερα κ ετοιμασα κ τα τελευταια μου πραγματα στη βαλιτσα,επησης μερα παραμερα ξυριζομαι να ειμαι καθαρη,μαλλι δεν εβαψα κ εχω τη ριζα μαυρη,αυτο σκεφτεσαι να μου πειτε χαχα,λες κ θα γεννησω σημερα κανω επηδη μπηκα στο μηνα μου,

Ενημερωτικά να ξέρεις για τα κοχύλια πως το γάλα που μαζεύουν πρέπει να το πετάμε κι όχι να το δίνουμε στο μωρό, το διάβασα στις οδηγίες. Απλώς το αναφέρω γιατί διάβασα κάπου ότι μια κοπέλα το έδινε μετά στο μωρό!

Για το ραντεβού θα ξέρω αύριο σίγουρα αν μπορώ! Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ώρα, πρωί κατά τις 11 αν είναι για να γυρίσουμε να ξεκουραστούμε μετά! Το mall στο Μαρούσι λέμε ε; Μου είναι λίγο μακριά αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε και πολλές επιλογές!

Οχι βρε το metro mall στον Αγ.Δημητρη λεμε.Νομιζω πιο κοντα σου ειναι αν θυμαμαι καλα.Στις 11 μια χαρα ειναι για μενα.Οταν το σιγουρεψεις πες μας!Μπηκα στην ομαδα...αρχιζω τη μελετη!

hv6Vp2.png
bMrM.png

mommy to be! σαν πολλά να έβαλες στην μικρή τσαντούλα:P:p:p:p Μήπως να έβγαζες τίποτα? Σε ιδιωτικό δεν θα γεννήσεις? Για τα βλαστοκυτταρα και εμείς για εκεί σκεφτόμασταν αλλά που να μπλέκεις με κουριερ διότι εγώ γεννάω Θεσσαλονίκη και δεν τους εμπιστεύομαι...Πάντως η φίλη μας η παιδίατρος η οποία είναι από Αθήνα μας πρότεινε την ΙΙΒΕΑΑ σαν την καλύτερη επιλογή...Τελικά θα τα δώσουμε σε μια ιδιωτική στην Θεσσαλονίκη.

Κορίτσια έχετε γράψει πάρα πολλά...Δεν σας προλαβαίνω! Μια μέρα δεν μπήκα. φραουλιτσα εμένα 1000 ο γιατρός και 200 η μαία και θα έρχεται και κάθε μέρα στο μαιευτήριο όσο είμαι εκεί να μου δείξει θηλασμό και όλα τα σχετικά..Να της το ζητήσεις γιατί πολλά θα πληρώσεις.

Μα μου φαινονται ολα χρησιμα!!! Ναι στο Ιασω,αλλα τι απο αυτα θα μου δωσουν?

Για τη Θεσσαλονικη γινεται φυλαξη για δημοσια χρηση και στο Νοσοκ.Παπανικολαου απο οτι διαβασα.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου συγχαρητήρια να σας ζήσει!!!να είναι γερή και τυχερή πάντα!πω πω σε παίδεψε μου φαινεται η μπεμπούλα!!καλή αναρρωση κοπέλα μου!

Οι υπόλοιπες βλέπω συνεχίζουμε μια χαρά!εμείς βάψαμε κιόλας,ξεσπιτωθηκαμε με τον μικρό 3 μέρες και τώρα γύρισα εγώ και προσπαθούμε να συμμαζεψουμε.ευτυχώς δε μυρίζει τπτ απολύτως κ ευτυχώς τελειώσαμε με το πρώτο καθάρισμα γιατί στην αρχή απελπιστηκα.ο μπέμπης μια χαρά..με τόση κούραση κ περιμένει!!την Πέμπτη θα πήγαινα γιατρό για να δει τον τράχηλο αλλά μου είχε πει αν τον ερεθισουμε κ έχω και διαστολή,μπορεί να προκύψει κ τοκετος,λέω να το καθυστερησω το ραντεβού.θέλω να είμαι ξεκουραστη,ηρεμη,χαλαρή.έτσι δεν είναι βρε κορίτσια?με πιάνει πολύ συχνα ένας δυνατός έντονος πόνος δεξιά κάτω χαμηλά στη μέση εδώ κ 2 μερες κ δε ξέρω αν έχει καμία σχέση αλλά μάλλον ναι.από συσπάσεις πάντως λίγα πράγματα.

Για βλαστοκυτταρα εμείς στο Παπανικολάου όπως κ στον πρώτο και η αμοιβή του γιατρού είναι 1300 ευρώ φυσιολογικος τοκετος κ καισαρική το ίδιο.επίσης δε πληρώσαμε επισκέψεις κ δεν έχει κ μαια.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Οχι βρε το metro mall στον Αγ.Δημητρη λεμε.Νομιζω πιο κοντα σου ειναι αν θυμαμαι καλα.Στις 11 μια χαρα ειναι για μενα.Οταν το σιγουρεψεις πες μας!Μπηκα στην ομαδα...αρχιζω τη μελετη!

Καλά και γω το mall στο Μαρούσι κατάλαβα που είναι κοντά στο Ιασώ. Σε αυτό πως πάμε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Και μένα θα έρχεται και τις υπόλοιπες μέρες, αυτό έλειπε... Πολύ καλή τιμή σου έκανε και ο γιατρος σου!! Μπράβο!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μαρία μου συγχαρητήρια να σας ζήσει!!!να είναι γερή και τυχερή πάντα!πω πω σε παίδεψε μου φαινεται η μπεμπούλα!!καλή αναρρωση κοπέλα μου!

Οι υπόλοιπες βλέπω συνεχίζουμε μια χαρά!εμείς βάψαμε κιόλας,ξεσπιτωθηκαμε με τον μικρό 3 μέρες και τώρα γύρισα εγώ και προσπαθούμε να συμμαζεψουμε.ευτυχώς δε μυρίζει τπτ απολύτως κ ευτυχώς τελειώσαμε με το πρώτο καθάρισμα γιατί στην αρχή απελπιστηκα.ο μπέμπης μια χαρά..με τόση κούραση κ περιμένει!!την Πέμπτη θα πήγαινα γιατρό για να δει τον τράχηλο αλλά μου είχε πει αν τον ερεθισουμε κ έχω και διαστολή,μπορεί να προκύψει κ τοκετος,λέω να το καθυστερησω το ραντεβού.θέλω να είμαι ξεκουραστη,ηρεμη,χαλαρή.έτσι δεν είναι βρε κορίτσια?με πιάνει πολύ συχνα ένας δυνατός έντονος πόνος δεξιά κάτω χαμηλά στη μέση εδώ κ 2 μερες κ δε ξέρω αν έχει καμία σχέση αλλά μάλλον ναι.από συσπάσεις πάντως λίγα πράγματα.

Για βλαστοκυτταρα εμείς στο Παπανικολάου όπως κ στον πρώτο και η αμοιβή του γιατρού είναι 1300 ευρώ φυσιολογικος τοκετος κ καισαρική το ίδιο.επίσης δε πληρώσαμε επισκέψεις κ δεν έχει κ μαια.

Καλά λες να είσαι ξεκούραστη να μπορείς να ανταπεξελθεις!!! Και θα έχεις και ένα παιδάκι να σε περιμένει στο σπίτι. Και γω αυτό θα έκανα. Νομίζω ο γιατρός μου είπε αν έχεις σαν πόνους περιόδου που χτυπάνε και πίσω, είναι καλό είναι προπαρασκευαστικες. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Στα βόρεια έχετε πιο καλές τιμές μου φαίνεται, εμάς έπαιρνε και 50 επίσκεψη παρά επίσκεψη δηλαδή συν 300 περίπου, μέχρι τώρα όμως είμαι ευχαριστημένη μαζί του και τον εμπιστεύομαι, να δούμε και στην γέννα τώρα...

Μεγεια και το σπίτι, βάλατε το φυσικό ε; Χαράς το κουράγιο σου!!! Ξεκουρασου και ευχαριστήσου τον γιο σου. Αλήθεια του έχεις πει ότι θα λειψεις;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλά λες να είσαι ξεκούραστη να μπορείς να ανταπεξελθεις!!! Και θα έχεις και ένα παιδάκι να σε περιμένει στο σπίτι. Και γω αυτό θα έκανα. Νομίζω ο γιατρός μου είπε αν έχεις σαν πόνους περιόδου που χτυπάνε και πίσω, είναι καλό είναι προπαρασκευαστικες. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Στα βόρεια έχετε πιο καλές τιμές μου φαίνεται, εμάς έπαιρνε και 50 επίσκεψη παρά επίσκεψη δηλαδή συν 300 περίπου, μέχρι τώρα όμως είμαι ευχαριστημένη μαζί του και τον εμπιστεύομαι, να δούμε και στην γέννα τώρα...

Μεγεια και το σπίτι, βάλατε το φυσικό ε; Χαράς το κουράγιο σου!!! Ξεκουρασου και ευχαριστήσου τον γιο σου. Αλήθεια του έχεις πει ότι θα λειψεις;

Αυτό είχα κι εγώ 2-3 μέρες πόνους περιόδου που με χτυπούσαν στη μέση και σε κάποια φάση σε όλη την πλάτη! :shock:

Αύριο θα τα πω και στο γιατρό αλλά αφού λες πως είναι οι προπαρασκευαστικές όλα καλά!!

Καλά και γω το mall στο Μαρούσι κατάλαβα που είναι κοντά στο Ιασώ. Σε αυτό πως πάμε;

Έχει μετρό ακριβώς απέξω, στάση Άγιος Δημήτριος!

Αχ άντε να ξεκουραστείς λιγάκι πριν την μεγάλη άφιξη! Μα ναι γιατί να προκαλέσεις κάτι χωρίς λόγο; Καθυστέρησε το ραντεβού ή απλώς πήγαινε και πες του να μην κοιτάξετε τον τράχηλο αν γίνεται..

Το σκέφτηκα αλλά δεν ήμουν σίγουρη πως εννοείς αυτό! Ναι με βολεύει! Αύριο σας λέω για σίγουρα! Το ξέρω ότι μπήκες! :tongue: Καλό διάβασμα, θα σε εξετάσω μετά!!!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Μα μου φαινονται ολα χρησιμα!!! Ναι στο Ιασω,αλλα τι απο αυτα θα μου δωσουν?

Για τη Θεσσαλονικη γινεται φυλαξη για δημοσια χρηση και στο Νοσοκ.Παπανικολαου απο οτι διαβασα.

Νυχτικάκι θα σου δώσουν της κλινικής με το οποίο θα κάνεις και βόλτες στο διαδρομο αν χρειαστεί, ο διαδρομος είναι στις αίθουσες τοκετών οπότε εκεί δεν εχει ασχετο κόσμο. Νυχτικες θελεις για το δωματιο. για το Ιασώ δεν ξέρω, αυτά για το διαβαλκανικό..Εκεί ας πούμε σε τσιτσιδώνουν και μενεις μόνο με το νυχτικάκι.. Το κολατσιο δεν χρειάζεται γιατί δεν επιτρέπεται να φας διότι μπορεί να προκύψει καισαρική και πρέπει να είσαι νυστική.

Παντοφλες εμάς μας δίνουν, σερβιετ. επίσης και εσώρουχο μιας χρήσης (τα τελευταία αφου γεννήσεις). Γενικότερα είσαι τσιτσιδη μόνο με το νυχτικάκι και το λαστιχάκι στα μαλλιά:-P:razz::-P Επίσης όσες έχετε σκουλαρίκι στη μύτη και γενικότερα στο πρόσωπο να τα βγάλετε γιατί θα σας ζητήσουν να τα βγάλετε εκεί, όπως επίσης και κοσμήματα (βερες κτλ...)

mommy to be! Καλύτερα να παρεις να ρωτήσεις τι ισχύει εκεί μην τα κουβαλάς άδικα..Για το ΙΙΒΕΑΑ θα κάναμε ιδιωτική φύλαξη, ναι έχεις δίκιο γνωρίζω για το Παπανικολάου.

Sagia μου την μαία δεν στην επιβάλει ο γιατρός, εγώ ας πούμε μόνη μου την ζήτησα και θέλησα να μου προτείνει κάποια που συνεργάζεται. Ή μήπως έτυχε σε κάποια τέτοιο περιστατικό και δεν το κατάλαβα:rolleyes: Εγώ πάντως την θέλω περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και επειδή δεν έχω κάποιον διαθέσιμο να μου δείξει τα βασικά τις πρώτες ημέρες.

Σήμερα πήγαμε στον γιατρό, ο μπέμπης είναι 3100 και πολύ ζωηρός. Σήμερα μου εκανε και κάτι εκεί κάτω αλλά μου είπε πως δεν έχει ερθει ακόμα η ώρα. Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Sagia εμένα σήμερα μάλλον μου τον ερέθισε τον τραχηλο γιατί την άκουσα για τα καλά.... Σου έχει πει τίποτα για πρόκληση ή για κάποια άλλη το διάβασα και μπερδεύομαι?? Εγώ πάντως με το που μπω στον 10ο θα μπω με πρόκληση...Εύχομαι να γεννήσω νωρίτερα..:rolleyes:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλοριζικο Σαγια!!Αντε παει κι αυτο!Σε περιμενε ο μπεμπουλης παρολο που φοβοσουν προωρο τοκετο.Ολα τελεια!Κατσε να χαλαρωσεις λιγο τωρα γιατι μετα εχεις διπλοβαρδιες...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Νυχτικάκι θα σου δώσουν της κλινικής με το οποίο θα κάνεις και βόλτες στο διαδρομο αν χρειαστεί, ο διαδρομος είναι στις αίθουσες τοκετών οπότε εκεί δεν εχει ασχετο κόσμο. Νυχτικες θελεις για το δωματιο. για το Ιασώ δεν ξέρω, αυτά για το διαβαλκανικό..Εκεί ας πούμε σε τσιτσιδώνουν και μενεις μόνο με το νυχτικάκι.. Το κολατσιο δεν χρειάζεται γιατί δεν επιτρέπεται να φας διότι μπορεί να προκύψει καισαρική και πρέπει να είσαι νυστική.

Παντοφλες εμάς μας δίνουν, σερβιετ. επίσης και εσώρουχο μιας χρήσης (τα τελευταία αφου γεννήσεις). Γενικότερα είσαι τσιτσιδη μόνο με το νυχτικάκι και το λαστιχάκι στα μαλλιά:-P:razz::-P Επίσης όσες έχετε σκουλαρίκι στη μύτη και γενικότερα στο πρόσωπο να τα βγάλετε γιατί θα σας ζητήσουν να τα βγάλετε εκεί, όπως επίσης και κοσμήματα (βερες κτλ...)

mommy to be! Καλύτερα να παρεις να ρωτήσεις τι ισχύει εκεί μην τα κουβαλάς άδικα..Για το ΙΙΒΕΑΑ θα κάναμε ιδιωτική φύλαξη, ναι έχεις δίκιο γνωρίζω για το Παπανικολάου.

Sagia μου την μαία δεν στην επιβάλει ο γιατρός, εγώ ας πούμε μόνη μου την ζήτησα και θέλησα να μου προτείνει κάποια που συνεργάζεται. Ή μήπως έτυχε σε κάποια τέτοιο περιστατικό και δεν το κατάλαβα:rolleyes: Εγώ πάντως την θέλω περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και επειδή δεν έχω κάποιον διαθέσιμο να μου δείξει τα βασικά τις πρώτες ημέρες.

Σήμερα πήγαμε στον γιατρό, ο μπέμπης είναι 3100 και πολύ ζωηρός. Σήμερα μου εκανε και κάτι εκεί κάτω αλλά μου είπε πως δεν έχει ερθει ακόμα η ώρα. Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D

Νυχτικακι εννοεις το νοσοκομειακο που φαινεται ο πωπος σου μονιμως?Γιατι εγω αυτο ξερω οτι δινουν.Το νυχτικο μου το προτεινε η μαια γιατι καποιες φορες μπορει να αργει ο τοκετος,να μην εχεις κανει επισκληριδιο ωστε να μπορεις να σηκωθεις και λενε οτι σε αυτη την περιπτωση το περπατημα βοηθαει.Οποτε σε αυτη την περιπτωση θα βολευε το νυχτικο αλλα και παλι δεν ξερω αν εκεινη την ωρα θα ειμαι τοσο ευελικτη!.Παντοφλες μπορει να δινουν.Κολατσιο μου ειπε η μαια να παρω χυμους και μπαρες (να τσιμπολογαει κι ο συζυγος!), οπως μου ειχαν πει και στη Φαιναρετη οτι πριν παω στο μαιευτηριο μπορω να φαω κατι ελαφρυ...πχ τοστ η γιαουρτι.Ο τοκετος δεν ξερεις ποσο μπορει να κρατησει και αν προκυψει καισαρικη μετα δεν τρως για 24 ωρες νομιζω...Εσωρουχο μιας χρησης και σερβιετα πρεπει να δινουν,αλλα λεω να εχω κι ενα δικο μου μηπως δε

με βολεψει.Ενταξει,βρηκα ενα βαλιτσακι χειρος οτι πρεπει!

Εχουν βολευτει τα μωρακια μας μου φαινεται,ωραιο και το βαρος του μπεμπη σου!Αν και τωρα που σε πειραξε απο κατω ο ντοκ δεν ξερεις τι γινεται...!Υπομονη κοντευουμε!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Νυχτικακι εννοεις το νοσοκομειακο που φαινεται ο πωπος σου μονιμως?Γιατι εγω αυτο ξερω οτι δινουν.Το νυχτικο μου το προτεινε η μαια γιατι καποιες φορες μπορει να αργει ο τοκετος,να μην εχεις κανει επισκληριδιο ωστε να μπορεις να σηκωθεις και λενε οτι σε αυτη την περιπτωση το περπατημα βοηθαει.Οποτε σε αυτη την περιπτωση θα βολευε το νυχτικο αλλα και παλι δεν ξερω αν εκεινη την ωρα θα ειμαι τοσο ευελικτη!.Παντοφλες μπορει να δινουν.Κολατσιο μου ειπε η μαια να παρω χυμους και μπαρες (να τσιμπολογαει κι ο συζυγος!), οπως μου ειχαν πει και στη Φαιναρετη οτι πριν παω στο μαιευτηριο μπορω να φαω κατι ελαφρυ...πχ τοστ η γιαουρτι.Ο τοκετος δεν ξερεις ποσο μπορει να κρατησει και αν προκυψει καισαρικη μετα δεν τρως για 24 ωρες νομιζω...Εσωρουχο μιας χρησης και σερβιετα πρεπει να δινουν,αλλα λεω να εχω κι ενα δικο μου μηπως δε

με βολεψει.Ενταξει,βρηκα ενα βαλιτσακι χειρος οτι πρεπει!

Εχουν βολευτει τα μωρακια μας μου φαινεται,ωραιο και το βαρος του μπεμπη σου!Αν και τωρα που σε πειραξε απο κατω ο ντοκ δεν ξερεις τι γινεται...!Υπομονη κοντευουμε!

Κορίτσι μου εσύ ξέρεις σιγουρα καλύτερα από εμένα γιατί στα έχει πει μαία και θα είσαι και σε διαφορετική κλινική..Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα. Εγώ μιλάω συμφωνα με την κλινική που έχω επιλέξει και βάση όσων μου είπε φιλη μου που γεννησε εκεί. Επίσης βάση κάποιον πραγμάτων που έχω διαβάσει, όπως π.χ όταν σε πιάνουν οι συσπάσεις σταματάει η πέψη :shock:

Παντως με το νυχτικάκι γελάσα πολύ :-):smile::-) Αν είναι έτσι έχεις δικιο που θέλεις να πάρεις..που να κόβεις βολτες στο διαδρομο με αυτό.. χαχαχαχα ..Λίγο δύσκολο...:-P:razz::-P Σε εμας δίνουν νοσοκομειακό φαρδύ αλλά τουλάχιστον είναι μέχρι το γόνατο:-P Όσων αφορά τον γιατρό, το

σκέφτηκα και εγώ αυτό όταν κατάλαβα τι θα μου κάνει, αλλά ok αυτός ξέρει..Πάντως χθες στον υπνο μου πόναγα, σήμερα ξυπνησα καλα..Για να δούμε πια θα είναι η δεύτερη..:-) Καλημέραααααααα!

Ο μπέμπης ξυπνιος από τις 5.30 και η μαμά το μάτι γαρίδα!!!:-):smile::-)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...