Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Και γω ανυπομονώ, μου φαίνεται απίστευτο που έφτασα επιτέλους τον ενατο... Μου φαινόταν πολύ μακριά στην αρχή και δύσκολο... Μακάρι να τα κρατησουμε γερά στην αγκαλιά μας και όλα θα περάσουν!!!

Αϋπνίες έτσι;

Καλημερααα!!!Ολα καλα θα πανεεεε!!!:D

Μου ηρθε να μαγειρεψω μεσα στη νυχτα και περιμενα να τελειωσει το φαι!Γενικα τετοια ωρα κοιμαμαι τελευταια,αλλα ξυπναω 11...δε θα το ελεγα αυπνιες...:mrgreen: το δεκαωρο μου το χτυπαω τελευταια...;) Ε ξυπναμε και 3-4 φορες το βραδυ για κατουρημα...καλα πλεον για να αλλαξω πλευρο ξεφυσαω!:oops:

Κι εγω λεω να παμε για ενα καφεδακι!Προτεινω metro mall να εχει και δροσια και κοσμο!Αλλα μην το καθυστερησουμε και πολυ, μεχρι την Παρασκευη να τα πουμε αν ειστε κι εσεις ελευθερες...δεν ξερεις τι γινεται!Εμενα θα με φερει η μαμα μου που την εχω μονιμο ταξιτζη τελευταια:oops:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακι μου μπραβοοοοο! Μεγαλώσατε πολυ! Γίνατε ολόκληρες κοπελαρες!!:D:D:D αλλα και η μαμα νταρντανομωρο ειχε βγει, 3850????:shock: και ψηλή πολυ 58 πόντους!

Για τη μαια ok, μπορει και να ειναι καλυτερα, αφου τη θελει και ο γιατρος σου! Η νύφη μου που ειχε κι αυτη πάρει του γιατρου της παντως τη βοήθησε παρα παρα πολυ και στον τοκετο και μετα με το θηλασμο!

Οσο για το κλάμα αστα, κι εγω στο τσεπάκι το εχω...:tongue::oops:

Παναγια μου ενας παιδαρος!!! :D:D:D εσεις κι αν μεγαλώσατε κοριτσακι μου!! Αντε πλησιάζει ο καιρος!!!;)

Για την αμοιβή εγω δεν τον εχω ρωτήσει ακομα...:confused::confused:

Εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να ειμαστε απόλυτοι! Ολα με μέτρο! Δεν χρειάζεται υστερίες! Το παν ειναι να ειμαστε εμεις ήρεμες!

& εμενα βουνο μου φαινόταν στην αρχη! Δεν το πιστευω οτι έφτασα ως εδω! Και ακομα δεν μπορω να συνειδητοποιήσω οτι σε λιγες μερες θα εχω αγκαλια το δικο μου μωρακι!!:D:D

Ναι μεγαλωνουν τα μικρουλια μας!Με το καλο να δεις κι εσυ τη μπεμπουλα σου τη γλυκια!

Εμενα ο γιατρος μου ζητησε 1500 με αποδειξη και η μαια 300 ... Νομιζω οτι αυτες οι τιμες παιζουν πανω κατω.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα :-) Μαρακι μου να σας ζησει η μπεμπουλα σας κοπελα μου,παντα γερη κ καλοτυχη :-) μπηκα σημερα κ εγω στο μηνα μου κοριτσια μου :-) απ τη μια χαιρομαι που τελειωνει απ την αλλη οι γνωστες φοβιες μου,νομιζω πως απ τη στιγμη που μπαινουμε στο μηνα μας κοριτσια δεν υπαρχει προβλημα κ να γεννησουμε ε;γιατρο εχω πεμπτη τωρα,ηθελα να σας ρωτησω,καρδιοτογραφο κανουμε ολες;κ αν ναι ποτε;αυτο δειχνει ποτε περιπου θα γεννησουμε η τους παλμους τουμωρου;

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!!! Βλέπω μεγαλώνετε!!!! Τι ωραία, πλησιάζει ο καιρός... Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη...

Ευτυχώς δρόσισε ο καιρός! Ήταν το πιο αναίμακτο καλοκαίρι!

Όσο για τη συνάντηση ίσως να μπορέσω Παρασκευή αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο γιατί έχω γιατρό και πρέπει να ανέβω και στο Πανεπιστήμιο για κάτι δουλειές....

Mommy to be, σε πρόσθεσα στο φβ! Κάνε με αποδοχή και θα σε βάλω εγώ στην ομάδα!

Και όποιο άλλο κοριτσάκι θέλει ας μου στείλει το όνομά της στο φβ να σας κάνω add! Να γίνουμε φίλες!!! :tongue::tongue::tongue:

OkoIp3.png

Χαχαχαχα! Μα πραγματικα δεν ξεπληρώνεται με τιποτα!!!

εγω αναγκαστικά την πρήζω, τι να κανω;;;; Δεν εχω πολλες επιλογές! Ετσι ειναι αυτα... Δανεικά! Ετσι θα μας ορίζουν κι εμας οι κόρες πρωτα ο θεος οταν μεγαλώσουν!:tongue::tongue:

Κοριτσακι μου ειναι τωρα μια βδομάδα που εχουν αρχίσει κατι πονακια πιο πολυ το βραδυ! Την Πέμπτη έκοψα τα φάρμακα δεν μπορω να πω οτι εχω δει τεράστια διαφορα προς το παρον! Ειμαι πολυ περίεργη να δω τι θα μου πει και ο γιατρος τη Πέμπτη!

Ωχ ρε συ κι εγω θα ήθελα αλλα νομιζω το άργησα λιγο! Θα κοιτάξω τα link!

βρε κορίτσια εγω δεν εχω κανει χωριστή τσάντα για τον τοκετό! Λετε να βγάλω καποια πραγματάκια;;

Μπραβο καλο λου, περιμενουμε νεα απο το μπεμπη!

Α κι εγω φιλενάδα, θα του δωσω να καταλαβει! Πολυ στέρηση έπεσε, ποσο να αντέξω η γυναίκα; Χαχαχα ελπιζω κι εγω να μπορέσω να ανταπεξέλθω γιατι λενε οτι οι ορμόνες του θηλασμου δεν βοηθούν σε αυτο το θεμα!

Κοπέλια μετακόμιση θα κανεις!:tongue::tongue:

Να σου ζήσει Μαράκι μου! Να ειναι γερή και καλοτυχη η πριγκηπισουλα σου! Με το καλο να την πάρετε στο σπιτάκι σας!

Audette μου δεν αργησες,αν θες να κανεις δωρεα προλαβαινεις αφου εισαι πιο μετα απο εμενα στην ΠΗΤ.Μπες να κανεις εγγραφη για να παρακολουθησεις το ασυγχρονο σεμιναριο και να συμπληρωσεις το ιστορικο και το ερωτηματολογιο.Μετα επικοινωνεις μαζι τους να σου πουν οτι ολα ειναι οκ και πας 8-3 καθε μερα και παιρνεις τον εξοπλισμο.Αν χρειαστεις βοηθεια παρε με να σου πω. Γενικα ομως εχουν πολυ κατατοπιστικες πληροφοριες.Πηγα και τον πηρα τον εξοπλισμο και μεσα ειναι πολυ οργανωμενα ολα.

χαχαχα Ναι μετα θα γινει χαμος!Τι sex and the city...Πιο λυσσαρες απο εμας δε θα εχει!!!χαχαχα

Εγω λεω ετοιμασε κι εσυ ενα βαλιτσακι να το παρει η μαια σου αν θα εχεις,γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλιως.Παρε στο νοσοκομειο να ρωτησεις.

Φυσικα με επισκληριδιο χιχι.Σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου για τις ευχες.:D

Κι εσυ να κρατησεις συντομα στην αγκαλια σου το μπεμπακι σου

Μαρακι μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!Ε ναι με επισκληριδιο και παλι 15 ωρες ειναι πολλες...και ειχες και ηδη διαστολη οπως μας ελεγες!Τελος καλο ολα καλα ομως!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Ναι για την συνάντηση με βολεύει και το mall και Παρασκευή την έχω ελεύθερη!!! Πήρα και την παιδίατρο και κλείσαμε ραντεβού για την άλλη εβδομάδα, είναι ή ήταν τελοσπαντων στον ΕΟΠΥΥ και είναι σύμβουλος θηλασμού και είχα διαβάσει ότι έχει ξεχωριστό χώρο αναμονής για τα αρρωστα μωράκια και γιαυτα που έχουν εμβόλιο. Αυτά μου άρεσαν θα δω αν ισχύουν. Μέσω ίντερνετ την βρήκα από σχόλια μαμαδων...

Η καλλιέργειες σας ενόχλησε; Εγω ένα τσουξιματακι το είχα μετά.

Και μένα ο γιατρός μου 1500 μας είπε. Άντε θα χει πλάκα να τα πούμε όσο προλαβαινουμε. Και την Πέμπτη λέω να πάω για το κιτ. Κλείνω τις εκκρεμότητες μια μια...

zZWsp2.png398Mp3.png

Και κατι αλλο,απο συσπασεις πως πατε;σημερα εκανα μονο δυο πριν λιγο κ μαλιστα πολυ κοντα η μια στην αλλη,χωρις ιδιαιτερο πονο ομως,απλα σκληραινει η κοιλια κ κανει σαν καρουμπαλο απ τη μια πλευρα μονο,πετρωνει ολη η κοιλια αν ειναι πραγματικες συσπασεις;νομιζω ςτσι μου ειπε ο γιατρος,ειχε ρωτησει κ καποια αλλη κοπελα πιο πανωαν γινεταινα αρχισουν αμεσως 10λεπτες,ξερετε αν αυτο ισχυει;

Και εννοείται οποίο κοριτσάκι δεν είχε καταφέρει να έρθει στα μαθήματα αλλά θέλει να έρθει στην συνάντηση ευπρόσδεκτη!! Θα χουμε πλάκα με τις κοιλιες!!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι για την συνάντηση με βολεύει και το mall και Παρασκευή την έχω ελεύθερη!!! Πήρα και την παιδίατρο και κλείσαμε ραντεβού για την άλλη εβδομάδα, είναι ή ήταν τελοσπαντων στον ΕΟΠΥΥ και είναι σύμβουλος θηλασμού και είχα διαβάσει ότι έχει ξεχωριστό χώρο αναμονής για τα αρρωστα μωράκια και γιαυτα που έχουν εμβόλιο. Αυτά μου άρεσαν θα δω αν ισχύουν. Μέσω ίντερνετ την βρήκα από σχόλια μαμαδων...

Και μένα ο γιατρός μου 1500 μας είπε. Άντε θα χει πλάκα να τα πούμε όσο προλαβαινουμε. Και την Πέμπτη λέω να πάω για το κιτ. Κλείνω τις εκκρεμότητες μια μια...

Φραουλίτσα, και εμένα με ενόχλησε η καλλιέργεια.... Είχα πολύ τσούξιμο....

Αυτό με τον παιδίατρο και μενα με αγχώνει δεν έχω και κάποιον γνωστό να μου συστήσουν.. Μου είπε ο γιατρός μου βέβαια ότι έχει αρκετούς να μου προτείνει.. Θα δείξει..

Θα την συναντήσεις δηλαδή από τώρα ε; Να μας πεις εντυπώσεις αν είναι!

OkoIp3.png

Τι να κάνω αφού την θέλει; Εγω δεν την έχω δει μου έδωσε το τηλ. της αν έχω απορίες.. Ελπίζω να μην είναι όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Θα ρωτήσω την άλλη εβδομάδα τον γιατρό αν χρειάζεται να συνεννοηθω μαζί της για κάτι. Αυτό σκέφτομαι μακάρι να βοηθήσει στο θέμα θηλασμού. Στο σύνολο δεν κάνει μεγάλη διαφορά αλλά έλεγα να τα γλίτωνα. Χαλάλι τους όπως λες. Να ρωτήσω θέλετε να πούμε για αμοιβές να δούμε που κινούνται οι γιατροί; Η σας φαίνεται περίεργο; Εγω μια περιέργεια την έχω πάντως.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για την ομάδα εννοώ ότι ναι π.χ. Δεν κάνει να δώσεις ξένο γάλα Αλλά σε ένα μωρό που κλαίει συνέχεια να του δώσεις μια φορά να ηρεμήσει και να ηρεμήσει και η μητέρα του μπορεί να βοηθήσει και τον θηλασμό τελικά, αν πεις κάτι τέτοιο εκεί θα πέσουν να σε φάνε. Πιστεύω χρειάζεται το μέτρο, να παίρνεις πληροφορίες από όπου μπορείς να τα φιλτραρεις και να τα προσαρμοζεις στα δικά σου δεδομένα. Το απόλυτο δεν μου αρέσει. Πάντα υπάρχει χώρος για εξαιρέσεις...

Άσχετο δεν ξέρω τι έχει πάθει απόψε κάνει σαν να θέλει να βγει από την κοιλιά!!!:shock: Με σπρώχνει με τα πόδια της δεξιά και αριστερά... Οκ δεν χωράει αλλά όσο και να σπρώχνει δεν θα μεγαλώσει ο χώρος.. Σπρώχνει τόσο που με ποναει και χαμηλά μπροστά....

Καλύτερα να την συναντήσεις και πιο πριν τη μαία! Να γνωριστείτε λίγο μην την δεις ξαφνικά εκείνη τη μέρα! Να σου πει πέντε πράγματα και γιατί όχι να της ξεκαθαρίσεις πως θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλεις να μένεις μόνη σου κι όχι να είναι συνέχεια πάνω από το κεφάλι σου! Σκέψου το!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα :-) Μαρακι μου να σας ζησει η μπεμπουλα σας κοπελα μου,παντα γερη κ καλοτυχη :-) μπηκα σημερα κ εγω στο μηνα μου κοριτσια μου :-) απ τη μια χαιρομαι που τελειωνει απ την αλλη οι γνωστες φοβιες μου,νομιζω πως απ τη στιγμη που μπαινουμε στο μηνα μας κοριτσια δεν υπαρχει προβλημα κ να γεννησουμε ε;γιατρο εχω πεμπτη τωρα,ηθελα να σας ρωτησω,καρδιοτογραφο κανουμε ολες;κ αν ναι ποτε;αυτο δειχνει ποτε περιπου θα γεννησουμε η τους παλμους τουμωρου;

Αντε με το καλο Λιτσα!Τωρα που μπηκες στο μηνα σου μπορεις να το γιορτασεις πια!!!Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!

Καρδιοτοκογραφο την αλλη εβδομαδα θα κανω πρωτη φορα,ξερω οτι γινεται προς το τελος και δειχνει τους παλμους του παιδιου οταν γινονται συσπασεις νομιζω.

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!!! Βλέπω μεγαλώνετε!!!! Τι ωραία, πλησιάζει ο καιρός... Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη...

Ευτυχώς δρόσισε ο καιρός! Ήταν το πιο αναίμακτο καλοκαίρι!

Όσο για τη συνάντηση ίσως να μπορέσω Παρασκευή αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο γιατί έχω γιατρό και πρέπει να ανέβω και στο Πανεπιστήμιο για κάτι δουλειές....

Mommy to be, σε πρόσθεσα στο φβ! Κάνε με αποδοχή και θα σε βάλω εγώ στην ομάδα!

Και όποιο άλλο κοριτσάκι θέλει ας μου στείλει το όνομά της στο φβ να σας κάνω add! Να γίνουμε φίλες!!! :tongue::tongue::tongue:

Γιναμε φιλες!!!!Ευχαριστω!!!💖

Μακαρι να μπορεσεις Παρασκευη να τα πουμε που μπορει και η Φραουλιτσα.Τα υπολοιπα κοριτσια?

Καλη μου φαινεται η παιδιατρος.Ειναι κοντα σας?Εγω θα παω στης αδερφης μου για αρχη και μου εχει πει οτι τα μωραωτα παιρνουν κατευθειαν μεσα για εξεταση,δεν περιμενουν.

Την καλλιεργεια την εκανα σε νοσοκομειο και επειδη με πονουσε αυτη,πηρα το στικ και την εκανα μονη μου κι αυτη κοιταζε αν το κανω καλα...φαντασου!Μωρε φοβηθηκα με την καθε μια μη μου φτασει μεχρι τον τραχηλο και δεν ειχα ακομα μπει στο μηνα μου...

Ναι τοσο παει η αμοιβη του γιατρου.Βεβαια εχω ακουσει και πιο κατω.Πιο πανω οχι.

Αχ χρειαστεις βοηθειαβγια το κιτ μου λες;)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Επιθέματα στήθους θα χρησιμοποιήσετε; Έχω διαβάσει ότι κρατάνε την υγρασία και μπορεί να πληγώσουν τις θηλές. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάζες! Πήρα και από τα δύο μαζί μου για το μαιευτήριο και θα ρωτήσω τις μαίες εκεί.

OkoIp3.png

Μπήκες στην τελική ευθεία! Μην αγχώνεσαι όποτε και να γεννήσεις όλα καλά θα πάνε, βέβαια όσο περισσότερο κάθονται μέσα τόσο το καλύτερο!

Όλες κάνουμε καρδιοτακογράφο. Εμένα με έβαλε πρώτη φορά την 36η εβδομάδα. Δείχνει τις συσπάσεις και παλμούς του μωρού

OkoIp3.png

Επιθέματα στήθους θα χρησιμοποιήσετε; Έχω διαβάσει ότι κρατάνε την υγρασία και μπορεί να πληγώσουν τις θηλές. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάζες! Πήρα και από τα δύο μαζί μου για το μαιευτήριο και θα ρωτήσω τις μαίες εκεί.

Εγώ επιθεματα χρησιμοποιώ ήδη γιατί δεν έχουν επένδυση τα σουτιέν για ευνόητους λόγους....;)

Θα τα έχω και για μετά, αλλά σκέφτομαι να πάρω και κοχύλια στήθους που συλλεγουν το έξτρα γάλα, Αλλά και βοηθάνε να αεριζονται οι θηλές και να μην ακουμπάει κάτι πάνω τους αν εχουν ερεθιστει. Από βδομάδα θα τα παραγγείλω.

Αντε με το καλο Λιτσα!Τωρα που μπηκες στο μηνα σου μπορεις να το γιορτασεις πια!!!Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!

Καρδιοτοκογραφο την αλλη εβδομαδα θα κανω πρωτη φορα,ξερω οτι γινεται προς το τελος και δειχνει τους παλμους του παιδιου οταν γινονται συσπασεις νομιζω.

Γιναμε φιλες!!!!Ευχαριστω!!!

Μακαρι να μπορεσεις Παρασκευη να τα πουμε που μπορει και η Φραουλιτσα.Τα υπολοιπα κοριτσια?

Καλη μου φαινεται η παιδιατρος.Ειναι κοντα σας?Εγω θα παω στης αδερφης μου για αρχη και μου εχει πει οτι τα μωραωτα παιρνουν κατευθειαν μεσα για εξεταση,δεν περιμενουν.

Την καλλιεργεια την εκανα σε νοσοκομειο και επειδη με πονουσε αυτη,πηρα το στικ και την εκανα μονη μου κι αυτη κοιταζε αν το κανω καλα...φαντασου!Μωρε φοβηθηκα με την καθε μια μη μου φτασει μεχρι τον τραχηλο και δεν ειχα ακομα μπει στο μηνα μου...

Ναι τοσο παει η αμοιβη του γιατρου.Βεβαια εχω ακουσει και πιο κατω.Πιο πανω οχι.

Αχ χρειαστεις βοηθειαβγια το κιτ μου λες;)

Πλάκα κάνεις την έκανες μόνη σου την εξέταση;; Βέβαια αν δεν την εμπιστευοσουν καλά έκανες.Εμένα ευτυχώς την κάνει ο γιατρός. Ευχαριστώ και για την βοήθεια για το κιτ αν είναι θα σου πω!!

Η παιδίατρος και μένα καλή μου φάνηκε θα την δω και από κοντά. Στην λεωφ. Πεντέλης είναι στο Χαλάνδρι, έτσι και αλλιώς δεν είχα κάποιον κοντά μου. Ήθελα να είναι και στον ΕΟΠΥΥ για να μου γράφει τα εμβόλια, θα δούμε όμως και σαν άνθρωπος και σαν γιατρός πως θα μου φανεί....

Καλύτερα να την συναντήσεις και πιο πριν τη μαία! Να γνωριστείτε λίγο μην την δεις ξαφνικά εκείνη τη μέρα! Να σου πει πέντε πράγματα και γιατί όχι να της ξεκαθαρίσεις πως θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλεις να μένεις μόνη σου κι όχι να είναι συνέχεια πάνω από το κεφάλι σου! Σκέψου το!

Σ'αυτο που λες δίκιο έχεις, δεν ξέρω αν θα προλάβω να την δω από κοντά αλλά θα μιλήσω μαζί της τηλεφωνικα. Και όπως λες θα της πω να μας αφήνει και λίγο χώρο.

Θα έρθεις στο ραντεβού; Ότι ώρα θέλετε μπορώ.

Και κατι αλλο,απο συσπασεις πως πατε;σημερα εκανα μονο δυο πριν λιγο κ μαλιστα πολυ κοντα η μια στην αλλη,χωρις ιδιαιτερο πονο ομως,απλα σκληραινει η κοιλια κ κανει σαν καρουμπαλο απ τη μια πλευρα μονο,πετρωνει ολη η κοιλια αν ειναι πραγματικες συσπασεις;νομιζω ςτσι μου ειπε ο γιατρος,ειχε ρωτησει κ καποια αλλη κοπελα πιο πανωαν γινεταινα αρχισουν αμεσως 10λεπτες,ξερετε αν αυτο ισχυει;

Όταν η κοιλιά κάνει καρουμπαλο και σκληραινει από την μία είναι το μωρό σου. Όταν σκληραινει όλη είναι σύσπαση. Και οι συσπάσεις θα αρχίσουν σταδιακά από την μία ώρα θα πέφτουν στην μισή μέχρι να φτάσουν τα δέκα λεπτά. Αυτά μου είπε χτες ο γιατρός που τα είχα και γω απορία. Α και μην σκοτωθεις να φτάσεις ακόμα και αν σπάσουν τα νερά, στην πρώτη γέννα αργεί να εξελιχθεί η κατάσταση. Αυτά που σου λέμε είναι γενικά εσύ θα ακούς πάντα τον γιατρό σου που ξέρει την δική σου περίπτωση πάντα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Εγώ επιθεματα χρησιμοποιώ ήδη γιατί δεν έχουν επένδυση τα σουτιέν για ευνόητους λόγους....;)

Θα τα έχω και για μετά, αλλά σκέφτομαι να πάρω και κοχύλια στήθους που συλλεγουν το έξτρα γάλα, Αλλά και βοηθάνε να αεριζονται οι θηλές και να μην ακουμπάει κάτι πάνω τους αν εχουν ερεθιστει. Από βδομάδα θα τα παραγγείλω.

Σ'αυτο που λες δίκιο έχεις, δεν ξέρω αν θα προλάβω να την δω από κοντά αλλά θα μιλήσω μαζί της τηλεφωνικα. Και όπως λες θα της πω να μας αφήνει και λίγο χώρο.

Θα έρθεις στο ραντεβού; Ότι ώρα θέλετε μπορώ.

Ενημερωτικά να ξέρεις για τα κοχύλια πως το γάλα που μαζεύουν πρέπει να το πετάμε κι όχι να το δίνουμε στο μωρό, το διάβασα στις οδηγίες. Απλώς το αναφέρω γιατί διάβασα κάπου ότι μια κοπέλα το έδινε μετά στο μωρό!

Για το ραντεβού θα ξέρω αύριο σίγουρα αν μπορώ! Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ώρα, πρωί κατά τις 11 αν είναι για να γυρίσουμε να ξεκουραστούμε μετά! Το mall στο Μαρούσι λέμε ε; Μου είναι λίγο μακριά αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε και πολλές επιλογές!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...