Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σου πρωτη μανουλα του καφε μας!!!Να σου ζησει η κουκλα κορη!!!Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας και καλη ανατροφη τωρα!

Ελπιζω να αρχισες να συνερχεσαι απο την καισαρικη σιγα σιγα ε? Πωπω και τοσες ωρες αντεξες χωρις επισκληριδιο???

Σ'ευχαριστουμε για τις ευχες σου!Οταν μπορεσεις μπες να μας πεις λεπτομερειες.

Φιλια πολλα!

Φυσικα με επισκληριδιο χιχι.Σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου για τις ευχες.:D

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου πρωτη μανουλα του καφε μας!!!Να σου ζησει η κουκλα κορη!!!Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας και καλη ανατροφη τωρα!

Ελπιζω να αρχισες να συνερχεσαι απο την καισαρικη σιγα σιγα ε? Πωπω και τοσες ωρες αντεξες χωρις επισκληριδιο???

Σ'ευχαριστουμε για τις ευχες σου!Οταν μπορεσεις μπες να μας πεις λεπτομερειες.

Φιλια πολλα!

Φυσικα με επισκληριδιο χιχι.Σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου για τις ευχες.:D

Κι εσυ να κρατησεις συντομα στην αγκαλια σου το μπεμπακι σου

7H5Lp3.png

Πωπω.... Έχεις δίκιο! Το έκανα εικόνα στο μυαλό μου και ηδονίστηκα!
χαχαχαχα!!!! πόσο δικιο έχεις!!!!

Χαχαχαχα! Μα πραγματικα δεν ξεπληρώνεται με τιποτα!!!

Σε καταλαβαίνω αν και γω είχα συσπάσεις ήσυχη στα αυγά μου θα καθόμουν δεν παίζουμε με αυτα. Οι μανούλες μας με χαρά βοηθάνε, αλλά και γω την λυπάμαι γιατί δεν κρατιέμαι και θα την έπρηζα. Τώρα έτσι και αλλιώς βοηθάει την αδελφή μου που έχει δυο παιδιά και είναι φουλ στην δουλειά της και τα χει παίξει!!! Καλά να ναι οι μανούλες μας τους βγαίνει και τώρα η ψυχή για τα παιδιά τους.
εγω αναγκαστικά την πρήζω, τι να κανω;;;; Δεν εχω πολλες επιλογές! Ετσι ειναι αυτα... Δανεικά! Ετσι θα μας ορίζουν κι εμας οι κόρες πρωτα ο θεος οταν μεγαλώσουν!:tongue::tongue:
Καλησπέρα σας !!! Μ ετο καλό όλα τα μπεμπάκια. Με το καλό και η κοπέλα που γεννάει σήμερα. Μπήκα και εγώ στον μήνα μου!! Εϊχα σήμερα το πρωί γιατρό και μου είπε ότι μάλλον δεν θα τον κλείσουμε τον μήνα. Εϊναι 2950 το αντράκι μου και έχει πάρει θέση. Σε λίγο καιρό θα τα έχουμε αγκαλίτσα τα παιδάκια μας. Εγώ να σας πω την αλήθεια για την ώρα ειμαι πολύ χαλαρή αφου μέχρι χθες έκανα μπανάκια. Ευχομαι και όταν έρθει η ώρα να είμαι έτσι θα δείξει:D!

Μπραβο κοριτσακι μου! Μια χαρα ο μπεμπακος σου! Με το καλο!

mariposita άντε και συ με το καλό!!!! Όλα καλά να πάνε να πάρει και βάρος το νινί να βγει δυνατό!!! Μου φαίνεται θα γεννησετε όλες όπως το πάτε και θα μείνουμε λίγες για το τέλος!!! Καλά να είναι και γερα τα μωρακια σας πειράζω!!! Από το Μαράκι μάθαμε τίποτα; Η πρώτη μας μανούλα κοριτσια!!!

Εγώ είχα δύσκολη μέρα... Φτάσαμε Αθήνα αλλά ένιωθα χάλια ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα στο σπίτι ήμουν ξάπλα στον καναπέ.

Δοκιμάζω και το πιεσομετρο 6 η μεγάλη 3 η μικρή, α δεν πάμε καλά λέω νεκρή θα έπρεπε να είμαι. Το ξαναβάλω τα ίδια. Η μικρή τελικά είναι ήρεμη γιατί είμαι και γω,μόλις ταραχτηκα άρχισε να δίνει και αυτή από μέσα. Πρέπει να είχα και κάποιες συσπασεις γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω.Αυτά τα τρελα από μένα τώρα είμαι μια χαρά. Εσείς νιώθετε τέτοια εξάντληση; Αφού απελπιστηκα ένιωθα χάλια χωρίς να έχω κάνει κάτι ή έφταιγε η πίεση;

Πωπω ρε αγαπη! Τι τράβηξες;; Μαλλον κάποιο θεμα θα ειχε το πιεσόμετρο! Δεν εξηγείται αλλιως!

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ έχω πολύ μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία για το Μαράκι! Την πήρα κανα 2 φορές από χθες και τις έστειλα και κάποια μηνυματα αλλά ακόμα το έχει κλειστό. Λογικό μου φαίνεται γιατί τώρα θα αναρρώνει με την μπεμπούλα της αγκαλιά, το κινητό θα σκέφτεται?:rolleyes:...Απλά είναι που έχουμε ζήσει με πολλές συγκινήσεις τον τελευταίο χρόνο και έχουμε έρθει πολύ κοντά και έτσι την έχω πολύ έννοια...Ελπίζω μέχρι το βράδυ να επικοινωνήσει.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εγώ έχω κανά 2 μέρες που έχω συσπασεις, για να δούμε θα γεννήσω μέχρι την άλλη Κυριακή που λεέι το ένστικτό μου :rolleyes:

Κορίτσια είμαι έτοιμη και για rooming in, θα το επιλέξει κάποια άλλη???φιλακια!!!

& εγω rooming in θα ζητήσω! Θελω να την εχω οσο μπορω περισσοτερο διπλα μου! Θα βοηθήσει πιστευω και στο θηλασμο!

Κορίτσια το Μαράκι γέννησε!!!!!!

Ένα υγιέστατο μωράκι:D

Αχ να της ζήσει η μπεμπουλα!!!! Να ειναι γερή και καλοτυχη!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Μαράκι να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Συγχαρητήριααααα!!Δώσε της πολλά ρουφηχτά φιλιά κι από εμάς :tongue: Άντε όπως είπε και η Φραουλίτσα να μας πεις όταν μπορέσεις λεπτομέρειες για να συμπληρωθεί το πινακάκι με τις μανούλες και τα παιδάκια τους σιγά σιγά!!!

Φραουλίτσα τι λες? Θα το αναλάβεις το πινακάκι μέχρι να έχουμε νέα από την Didi μας? Καλώς ήρθες κιόλας πίσω από τις διακοπούλες! Ήταν λίγο επεισοδιακή η επιστροφή με την πίεση βέβαια...κι εγώ πιστεύω πως κουράστηκες αν και τόσο χαμηλή πίεση μου φαίνεται δύσκολο να είχες. Τσέκαρέ την με πιεσόμετρο του φαρμακείου, πάρε μαζί και το δικό σου και δες αν έχουν διαφορές. Κι εμένα ο γιατρός μου έβρισκε 13 και 9 τις τελευταίες φορές στο ιατρείο του και μου ζήτησε να την μετρώ συχνά σπίτι. Ευτυχώς στο σπίτι έχω μέχρι 12 με 7 (αν κάνω δύο μετρήσεις την ίδια ώρα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ τους, έχω ηλεκτρονικό πιεσόμετρο) και οι εξετάσεις για λεύκωμα κλπ είναι καλές οπότε έχω χαλαρώσει λίγο. Δεν ήμουν και ποτέ υποτασική...

Ζαχίρ συντονίζομαι μαζί σου!!: Την Δευτέρα θα σας πω κι εγώ λεπτομέρειες για τράχηλο κλπ. Πάντως οι πόνοι περιόδου είναι μικροί σε ένταση αλλά όλο και αυξάνονται. Σήμερα ας πούμε ένιωσα και μέσα στη μέρα ενώ τις προηγούμενες μέρες μόνο βράδυ. Χθες το βράδυ μου έριξε και δύο σουβλιές χαμηλά που τρόμαξαν οι γύρω μου!!!χαχαχα Όλοι θα σκέφτονται ωχ λες να γεννάει τώρα??!! Πλάκα έχει! Πίνανε και κάτι μπύρες στην παρέα και την είχαν ακούσει λίγο και δε νομίζω ότι ήταν για να τρέχουν και σε μαιευτήρια εκείνη τη στιγμή! χαχαχα:cool: Α! Επίσης είμαι 32!

Ανδρομέδα μου κάθε εβδομάδα nst από εδώ και μπρος ε? Για να ρωτήσω κι εγώ τον γιατρό μου να δω τι θα μου πει...καλά πως σου ήρθε αυτό με το ασανσερ ...σκιάχτηκα λίγο! Είμαι πρώτο όροφο και τώρα που το λες κάτσε να κατέβω με τα πόδια...

Κασσιόπη μου κι εγώ rooming in θα ζητήσω και βλέπουμε... επίσης θέλω να θυμηθώ να τους πω να μη βγάλουν φωτογραφίες το μωρό. Τις βγάζουν φωτογράφοι όταν γεννιέται και σου τις δείχνουν κι αν θες τις αγοράζεις, αλλά δε θέλω να ταλαιπωρούν τόσο μικρό το μωρό μου με φλας και βλακείες. Θα το βγάλω μόνη μου όσες φωτο θέλω!

Επίσης κορίτσια έβαψα μαλλίιιιι!!! Πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη! Έγινα άνθρωπος!!! Πολύ το ευχαριστήθηκα και τώρα θα πάω μέσα στη βδομάδα για πεντικιούρ. Όντως ή χέρια ή πόδια καλό είναι να είναι άβαφα. Θα προτιμήσω τα χέρια.

Για την καθαριότητα που λέγατε δεν έχω πάρει ποτέ γυναίκα μέχρι τώρα αλλά θα ήθελα να το ψάξω λίγο γιατί με τα νέα δεδομένα μπορεί να χρειαστεί. Αναλόγως πόσο θα τα παίξω στην πορεία και τη βοήθεια που μπορεί να έχω από τους γύρω μου θα το σκεφτώ γιατί οπωσδήποτε βολεύει. Ιδίως για σίδερο και μπάνιο... πάντως μέχρι στιγμής μη νομίζετε, τα απολύτως απαραίτητα κάνω. Και με τα μπαλκόνια ασχολείται ο άντρας μου ευτυχώς. Τώρα τα παντζούρια δεν γυαλίζουν κιόλας αλλά τι να κάνω δε θα σκάσω

Τι άλλο δε σχολίασα....α! Έχω μπερδευτεί με τον χρόνο θηλασμού από κάθε στήθος στην αρχή, ο καθένας λέει τα δικά του και έχω λίγο αγχωθεί. Ξέρω, αυτό το βρίσκεις στην πορεία και εξαρτάται από το κάθε παιδί αλλά αγχώθηκα λίγο γιατί μου φάνηκε πως ξέχασα ότι έμαθα στα σεμινάρια, μπλόκαρα από την υπερβολική μάθηση!!!Εσείς οι μανούλες Σάγια και Ζαχίρ που έχετε εμπειρία, τι λέτε?? Και τα υπόλοιπα κορίτσια εννοείται.

Audette μου τώρα που έκοψες τα φάρμακα παρατηρείς καμιά διαφορά από τις συσπάσεις? Αυξήθηκαν?

Κορίτσια τώρα να τα λέμε πιο συχνά όσο μπορούμε, νομίζω είναι χαλαρωτικό και μπορεί να σκεφτούμε τελευταίες λεπτομέρειες που έχουμε ξεχάσει!

Αλήθεια σκέφτεστε να μαγειρέψετε τίποτα για κατάψυξη για να έχετε φαγητό τις πρώτες μέρες?

Κοριτσακι μου ειναι τωρα μια βδομάδα που εχουν αρχίσει κατι πονακια πιο πολυ το βραδυ! Την Πέμπτη έκοψα τα φάρμακα δεν μπορω να πω οτι εχω δει τεράστια διαφορα προς το παρον! Ειμαι πολυ περίεργη να δω τι θα μου πει και ο γιατρος τη Πέμπτη!

Α! Ξέχασα να σας πω το σημαντικότερο! Αποφάσισα να κάνω δωρεά βλαστοκυττάρων στη δημόσια τράπεζα της Ακαδημίας Αθηνών.

Για όποια κοπέλα ενδιαφέρεται αυτό είναι το λινκ:

Ενημερώθηκα ηλεκτρονικά από εδώ:και από βδομάδα θα πάω να πάρω τον εξοπλισμό (τον οποίο στέλνουν και με κούριερ ακόμα και στην επαρχία με δικά μας έξοδα)

Επίσης να ξέρετε ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην δωρεά και για την αποστολή του εξοπλισμού είναι να έχουμε ακόμα τουλάχιστον 20 μέρες μέχρι την ΠΗΤ (δηλαδή εγώ οριακά προλαβαίνω).

Νομίζω είναι κάτι σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε για το γενικό καλό της ανθρωπότητας χωρίς κόστος και από υλικό που διαφορετικά θα πεταχτεί ενώ έτσι μπορεί να αξιοποιηθεί για τη βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Όποιο κοριτσάκι έχει ψάξει παραπάνω το θέμα ας μας πει. Κι εγώ τελευταία στιγμή ασχολήθηκα αλλά ο γιατρός μου γενικά το θεωρεί καλή ιδέα.

Ωχ ρε συ κι εγω θα ήθελα αλλα νομιζω το άργησα λιγο! Θα κοιτάξω τα link! Ευχαριστουμε!

Καλησπερα κοριτσια κ με το καλο τα γεννητουρια για φετος το σεπτεμβρη.να της ζησει κ στην κοπελα που εκανε την αρχη.για το θηλασμο θα σας δειξει τι προτιμα το μωρο.αλλα θηλαζουν γευμα κ στηθος κ αλλα κ απο τα δυο καθε φορα.αφου τελειωσει το μωρο το βαζετε να ρευτει.αν θελει κ απο το αλλο οκ.αν οχι την επομενη φορα.αν θηλασει κ απο τα δυο την επομενη φορα δινετε απο αυτο που θηλασε τελευταια.οι συχνες εναλλαγες αυξανουν την παραγωγη.σε υπερπαραγωγη δινετε στηθος κ γευμα η κ για περισσοτερα γευματα.να αδειαζει το μωρο τουλ το ενα στηθος για να παιρνει κ το πιο λιπαρο γαλα.ελπιζω να μη σας μπερδεψα περισσοτερο

Σ ευχαριστουμε Βικάκι!!! Φιλακια στην μπεμπουλα!

Κοιτσακια γεια!!μολις γυρισα απο τη βολτουλα που βγηκα με τον αντρα μου για την επετειο μας 13 χρονια σχεσης!η μικρη ειναι στη μαμα μου και μελαγχολησα που δεν ειναι σπιτι μαζι μας!γενικα με εχουν πιασει παρα πολλοι συναισθηματισμοι,νιωθω οτι πλησιαζει η ωρα του μπεμπη και κλαιω απο συγκινηση..ανυπομονω να το ξαναζησω,εχω συνεχεια συσπασεις και σουβλιες αλλα ακανονιστες.με το θηλασμο δυστυχως τα πηγα χαλια στην κορη μου και προσευχομαι να τα καταφερω τωρα.η μονη συμβουλη που εχω να δωσω ειναι μην αφησετε τον εαυτο σας και τις ορμονες σας που θα κανουν παρτυ να τα παρατησετε!!βαλτε τον αντρα σας να σας παροτρυνει.εμενα παρολο που ηταν υποστηρικτικος επειδη βιωσα εναν περιεργο τοκετο με αιμοραγια και γαστρεντεριτιδα,μεπιασε επιλοχειος και για 20 μερες ημουν πεσμενη αλλα ηταν ηδη αργα.τωρα ομως ξερω και θα το παλεψω!

Ζαχιρ μου να ζήσετε παντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Ειμαι σιγουρη οτι τωρα στο δευτερο θα πανε ολα καλα με το θηλασμο!!;)

Κορίτσια μου, τι κάνετε;

ΜΑΡΑΚΙ, να σου ζήσει η μπουμπού!!! Να είναι γερή, καλότυχη και ήσυχη, να μην σας ταλαιπωρήσει!

Εμείς δεν πήγαμε διακοπές, αλλά φύγαμε 2-3 τριήμερα για δουλειές εκτός Θεσσαλονίκης και μετά τρέχαμε για γραφειοκρατικές δουλειές. Πάμε και καμιά απογευματινή βόλτα Χαλκιδική, αλλά δεν έχω κάνει μπάνιο.

Πλέον ο μικρός είναι πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Πρήστηκαν ξανά και τα πόδια μου, ουφ!

Έκανα κι εγώ ραγάδες και πολύ στενοχωρήθηκα στην αρχή, αλλά τι να κάνουμε... Έβγαλα επίσης και αιμορροΐδες λόγω δυσκοιλιότητας, οι οποίες ευτυχώς δεν πονάνε. Παίρνω Benefibra για τη δυσκοιλιότητα (σε υγρό είναι πιο πρακτικό από τη σκόνη) και την αλοιφή της frezyderm για τις αιμορροΐδες.

Δεν έχω (ακόμη) σιδερώσει τα ρούχα του μπέμπη και μου φαίνεται ότι θα τρέχω πανικόβλητη. Ούτε γυναίκα έφερα, δεν νιώθω άνετα να τριγυρνάει ξένος άνθρωπος στο σπίτι, θα τα κάνουμε με τον άντρα μου είπαμε...

Κάλυμμα καροτσιού και λίκνου θα πλύνω κι εγώ. Το κάθισμα αυτοκινήτου θα το πάμε για βιολογικό καθαρισμό και θα το εγκαταστήσουμε από βδομάδα, που θα πάμε και το αυτοκίνητο.

Φωτογραφίες βγάλατε με τον άντρα σας τώρα που μεγάλωσε η κοιλιά σας; Εμείς λέμε να πάμε αύριο κάπου στη Χαλκιδική με έναν φίλο του να μας βγάλει...

Προσπαθώ να συμμαζέψω τις δουλειές μας και όοοοοοολα τα έγγραφα που θα χρειαστούμε για τη δήλωση του μπέμπη, ώστε να μην τα ψάχνει ο μπαμπάς μας και να τελειώσει τις δουλειές όσο είμαστε στο μαιευτήριο.

Επίσης, μιας και έχουμε αποφασίσει το όνομα, θα κάνουμε ονοματοδοσία μαζί με τη δήλωση γέννησης, ώστε μετά να μην ξανατρέχουμε Ληξιαρχείο-ΚΕΠ (για ΑΜΚΑ)-ΙΚΑ, ώστε να δηλώσουμε το όνομα. Όσες έχετε καταλήξει, σκεφτείτε το. [Η βάφτιση ΔΕΝ είναι απαραίτητη για τη δήλωση του ονόματος]

Που εισαι καλεεεεε;;;; Ανησυχήσαμε!!! Το ποστ για το θηλασμο τα σπάει!! Ευχαριστουμε αγαπη!!

Didiiiii!!!!!Επιτελους σε ξαναβρισκουμε!!!Ποσο χαιρομαι που ειστε καλα!!!Μας κοψοχολιασες,αλλη φορα να μας το λες αν προκειται να ξαναλειψεις τοσο,αντε μπραβο!:)

Και τι εντυπωσιακη επανεμφανιση ειναι αυτη,με το πινακακι σου και με τα ολα σου!!!Καλα για το παρακατω μηνυμα για τον θηλασμο δεν παιζεται,τα εχεις συγκεντρωσει ολα πολυ ωραια!Μου εδωσες ιδεα να πατησω πανω σ'αυτο και να γραψω κι εγω συνοπτικα οσα εχω κατα καιρους διαβασει!

Η κρεμα για τις αιμορροιδες ειναι καλη?Γιατι παιζει να την χρησιμοποιησω...

Για τον σταφυλοκοκκο δε μου ειπε κατι ο γιατρος...τι ξερεις γι'αυτο?

Καποτε μου ειχαν βρει σε θυλακιτιδα εξωτερικα και ο γιατρος δεν εδειξε να ανησυχησε οταν του το ειπα.Παρολα αυτα ομως ζητησα και εκανα και γι'αυτο και για στρεπτοκοκκο κολπικη εξεταση και ευτυχως ολα οκ.

Ωραια ιδεα να βγαλετε φωτογραφιες τωρα που μεγαλωσε η κοιλιτσα!Κι εγω κυνηγαω τον αντρα μου τελευταια να απαθανατισουμε τις στιγμες αυτες!

Εγω νιωθω οτι δεν θυμαμαι τιποτα ουτε απο τα σεμινάρια ουτε απο οσα εχω διαβάσει!!!!

Mommy to be, κι εγώ τα ίδια από ασκήσεις.. Λίγο μπάλα, λίγο λάστιχο για πλάτη, κανένα κάθισμα... Θέλω να κάνω και τις αναπνοές που μας είπε η μαία αλλά μία το ξεχνάω, μία βαριέμαι.... Καμιά φορά που τις κάνω βράδυ με παίρνει και ο ύπνος!! χαχαχα κάτι που δε νομίζω να συμβεί εκείνη τη στιγμή!!!

Πωπω βρε κορίτσια κι εγω θελω να κανω καμμια ασκησούλες!!

Αυτό ακριβώς! Και μόνο που διαβάζω απορίες άλλων κοριτσιών έχω μάθει πολλά! Τώρα θέλω να εκτυπώσω και τα αρχεία της ομάδας να τα έχω εύκαιρα..

Τώρα που αξιώθηκα να παραγγείλω έχει η Αννέτα έλλειψη από κάποια πραγματάκια, αλλά η κοπέλα τρέχει για να με εξυπηρετήσει! Την άλλη βδομάδα λογικά θα τις έχω! Θα πάρω ποικιλία τελικά, λίγο απ' όλες!

Τίποτα βρε! Απλώς να σου πω πως αυτή η λίστα ισχύει για τα δημόσια, μη λάβεις δηλαδή υπόψιν σου τα ρουχαλάκια του μωρού γιατί νομίζω θα σας τα ντύνουν! ;)

Κι εγώ δεν είμαι πολύ του νυχτικού αλλά πήρα 2 και ελπίζω να βολέψουν! Όσο για τη ρόμπα....δεν έχω βάλει ποτέ αλλά ευτυχώς βρήκα μία γλυκούλα ροζ στα Oysho αλλιώς δε θα έπαιρνα καθόλου!

Κι εγω πηρα ενα νυχτικακι θηλασμου απο τα oysho πολυ ωραιο!

[ATTACH]1658[/ATTACH]

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο! :tongue::tongue:

Ναι και και απο αυτό για τα χειλη έβαλα, ότι είχα δηλαδη ενα της απιβιτα..

Μπορεί να κανεις ντουζακι με τις ωδίνες, βοηθαει λένε και το συστήνουν, οδοντοβουρ. οδοντοκρ. γιατι δεν ξέρω πως θα φύγω και αν θυμηθω να τα βουρτσισω, με τοσες αναπνοες να έχουμε καθαρή αναπνοουλα..:cool: Θέλω να νιώθω ανετα...

βρε κορίτσια εγω δεν εχω κανει χωριστή τσάντα για τον τοκετό! Λετε να βγάλω καποια πραγματάκια;; Για τα χείλη κι εγω ενα της απιβιτα εχω πάρει μαζι!
Τις παντες που έχω εγω σκεφτομαι να τις βάλω για μαξιλαρια σε ενα παγκακι που έχουμε,,χα,αχαχαααα, ειναι λαχανι..το ειπα για πλακα στον αντρα μου δεν ξερω αν χωράνε..

Πολυ ωραια η ιδεα!!!;)

Ναι, πολύ καλή η ιδέα σου για δύο τσάντες! Πάντως το λιποζάν εγώ δεν θα το ξεχνούσα με τίποτα! Βάζω τόσο πολύ, που μπορεί να ξεχάσω το κινητό μου φεύγοντας, αλλά το λιποζάν με τίποτα! :tongue:

Αααα, όλα τα πήρες, να γράψεις εμπεριστατωμένη κριτική! Με πόσες ξεκινάς;

Ζαχάρωνα κι εγώ μερικές φλατ και φίτεντ για αρχή, αλλά τελικά δεν υπέκυψα. Από πότε θα τις ξεκινήσεις; Εγώ λέω μόλις πέσει ο αφαλός...

Ίσως οι ll να είναι λίγο μικρότερες, αλλά δεν είμαι και σίγουρη... Παίζει ρόλο και το κούμπωμά τους...

Ό,τι πήρες με μπαμπού, κάντο μερικά ξεπλύματα (εγώ τα μούλιασα 2-3 φορές). Οι συνθετικές ίνες και τα καλύμματα δεν χρειάζονται, ένα πλύσιμο μόνο. Αλήθεια, τι απορρυπαντικό θα έχεις και τι κρέμα για συγκάματα πήρες;

Πήρα 4 έξτρα μπαμπού άνθρακα και υφασμάτινα liners (και μίας χρήσης).

Για μωρομάντηλα θα χρησιμοποιώ βαμβακερά πανάκια (σαν αυτά για τις γουλιές) με σκέτο νερό. Κατέληξα στο να μην φτιάξω δικό μου διάλυμα...

Ναι, άστην την πάντα, δε χρειάζεται...

Άντε, πλησιάζεις! Μέχρι πότε θα περιμένετε να γεννηθεί;

Κι εγώ περιμένω πώς και πώς να κλείσω την 37η για να ξεκινήσω το σεξ! Ο άντρας μου φοβάται για πρόωρο και (για να είμαι ειλικρινής) κι εγώ...

Ξεζούμισέ τον όσο μπορείς!!!

Αγαπη απο την 37η και μετα δεν υπαρχει θεμα προωροτητας οποτε βουρ! Εμενα ο δικός μου παντως δεν πολυψηνεται σε αυτη τη φάση!

Καλά έκανες, ευχαριστήσου το, όσο γίνεται τώρα που μπορείς γιατί μετα με την αϋπνία και την σαρανταημερη αποχή θα κάνετε καιρό πάλι...

Πως καταφερνεις και κοιμάσαι;;; Μπράβο σου είσαι τυχερή!!! Μια ή κοιλιά μου είναι σκληρή και δεν μπορώ καθόλου μια πάει η μπεμπα στην πλευρά που κοιμάμαι και αρχίζει τα δικά της, σηκωνομαι και τουλάχιστον 3 φορές για τουαλέτα... Ευχαριστος ύπνος έχω ξεχάσει τί είναι..

Κι εγω δεν κοιμάμαι! Προπονούμαστε για τα ξενύχτια με το μωρο δεν πειραζει!

Καλημερουδια!!!! Εμείς τα κλασικά λίγο ύπνο με διάφορες ενοχλήσεις στο ενδιάμεσο, ελπίζω να μην πάρω όλο το μηνα :shock:. Τα πόδια ευτυχώς ξεπρηστηκαν!!! Προληπτικά στην πλευρά μου στο κρεβάτι έβαλα την πανα ακρατειας για μεγάλους που είναι σαν σεντονάκι, σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά μπας και γλιτωσω το στρώμα... Θα πάω και γιατρό σήμερα να του πω τα διάφορα που έχω να δω τι είναι οι συσπάσεις απολα!!!

Didi πολύ ωραία και αυτα για το θηλασμό και είναι μαζεμένα όλα μαζί. Και γω έχω κατέβασει διάφορα αρχεία από την ομάδα σε περίπτωση που χρειαστούν.

Ζαχιρ να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την οικογένεια σας!!! Με τον θηλασμό μην ανχωνεσαι πάρτο ψυχραιμα και πίστεψε ότι θα τα καταφέρεις!!! Όλες οι μαμάδες μπορούν να θηλασουν αρκεί να ξέρουν κάποια μυστικά.. Ενημερωσου και υπάρχουν και γραμμές με μαιες για συμβουλές καθώς και ομάδες για απορίες. Όλα θα πάνε καλά!!

ρε αγαπη πως ξεπεράστηκαν τα πόδια;;; Ειναι τωρα καμμια δεκαριά μερες που εχουν πρηστεί και τα δικα μου! Σαν λουκάνικα φρανκφουρτης ειναι τα δάχτυλα! :tongue::tongue:
Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια!!!

Σημερα θα δουμε τον μπεμπη μας παλι και ανυπομονω!!!Ισως να ειναι και η τελευταια φορα που παμε γιατρο αφου μπορει να μας προλαβουν οι εξελιξεις αν θελει να με ξαναδει σε 3 εβδομαδες οπως ελεγε...:shock: Παντως χθες δεν ειχα καθολου συσπασεις...για να δουμε σημερα:o

Ανδρομεδα μου παλι ξεχασα να σας ζητησω το λινκ για αυτες τις ομαδες θηλασμου...αν μπορεις στειλτο μου και επειδη λεγατε οτι αργουν να σε δεχτουν στην ομαδα,αν υπαρχει καποιο αρχειο που θεωρεις οτι ειναι σημαντικο,αν μπορεις ανεβασε το κι εδω μπας και μαθουμε τιποτα αλλο.

Κατα τα αλλα τι αλλα νεα κοριτσακια?Ο καιρος συννεφιασμενος απο χτες αλλα ευτυχως χωρις βροχη.Επεσε η θερμοκρασια...Αν εχω γεννητουρια κοντα στην ΠΗΤ θα χρειαστει να παρω και κανενα μακρυμανικο φορμακι εξοδου και δεν εχω για τοσο μικρο.Εχω 3-6 μηνων.Σημερα θα παω να παρω και τον εξοπλισμο απο ΙΙΒΕΑΑ.Εβγαλα και το πορτ μπεμπε να αεριστει...το βλεπω και φανταζομαι το μπουμπουκακι μου μεσα πρωτα ο Θεος!

Για σεξακι ακουω και τρελαινομαι!!!Εγω κοριτσια θα το καψω το πελεκουδι μετα...και με μιση ωρα υπνο σας λεωωω!!!Ετσι λεω τωρα βεβαια,ελπιζω να σταθω αξια των περιστασεων!:rolleyes:;);)

Μπραβο καλο λου, περιμενουμε νεα απο το μπεμπη!

Α κι εγω φιλενάδα, θα του δωσω να καταλαβει! Πολυ στέρηση έπεσε, ποσο να αντέξω η γυναίκα; Χαχαχα ελπιζω κι εγω να μπορέσω να ανταπεξέλθω γιατι λενε οτι οι ορμόνες του θηλασμου δεν βοηθούν σε αυτο το θεμα!

Κασσιοπη κι εμενα η μαια μου ειπε να φτιαξω και μια μικρη βαλιτσουλα για τον τοκετο που θα την εχει αυτη μαζι της.Εβαλα μεσα τα εξης:

Φωτογραφικη μηχανη και φορτιστης

Κινητο και φορτιστης

Νερο,χυμο,μπαρες δημητριακων

Μουσικη(mp4)

Liposan

Λαστιχακι και κοκκαλακι για τα μαλλια

Νυχτικο και παντοφλες (μηπως και περπατησω λιγο στον διαδρομο)

Καλτσες

Αμυγδαλελαιο (για μασαζ στην πλατη-μεση)

Εσωρουχο (1)

Σερβιετες (2)

Ιατρικος φακελος και βιβλιαριο υγειας

Βενταλια!

Χαρτομαντηλα-αντισηπτικα μαντηλακια

Ωτοασπιδες (σε περιπτωση προκλησης τοκετου απο το βραδυ να μην ακουω απο διπλανα δωματια τιποτα μηπως και χαλαρωσω,συνεβη στη αδερφη μου να ακουει κατι φωνες υστερικες...)

Πετσετουλα (ειχα ξεχασει να την βαλω,παω τωρα που το ειπατε)

Τωρα που βλεπω την λιστα,δεν την λες και βαλιτσουλα χαχαχα πιο πολυ προς βαλιτσαρα παει!

Ντουςωδεν ηξεραωοτι μπορεις να κανεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο κατα τον τοκετο...δεν ξερω αν θα εχω και τετοια ορεξη βεβαια

Κοπέλια μετακόμιση θα κανεις!:tongue::tongue:

Κοριτσακια μου γεια σας.γεννησαμε την παρασκευη οπως σας ειπε κ η φιλη μου Κασσιοπη μετα απο 15 ωρες προσπαθειας για φ.τ τελικα με καισαρικη μια κουκλιτσα 3130 γρ και

50 ποντους.σας γραφω απ την κλινικη βγαιν σημερα τ απογευμα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη κοριτσια.θα το ζησετε κ εσεις συντομα.οταν παμε σπιτι κ ηρεμησουμε θα μπω να σας διαβασω.κ:):) φιλακια πολλα σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχουλες σας κι αντε σιγα σιγα να παιρνουν σειρα κ οι υπολοιπες με γερα μπεμπακια κ εναν πονο κοριτσια.η Παναγια μαζι σας.

Να σου ζήσει Μαράκι μου! Να ειναι γερή και καλοτυχη η πριγκηπισουλα σου! Με το καλο να την πάρετε στο σπιτάκι σας!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Αααα, όλα τα πήρες, να γράψεις εμπεριστατωμένη κριτική! Με πόσες ξεκινάς;

Ζαχάρωνα κι εγώ μερικές φλατ και φίτεντ για αρχή, αλλά τελικά δεν υπέκυψα. Από πότε θα τις ξεκινήσεις; Εγώ λέω μόλις πέσει ο αφαλός...

Ίσως οι ll να είναι λίγο μικρότερες, αλλά δεν είμαι και σίγουρη... Παίζει ρόλο και το κούμπωμά τους...

Ό,τι πήρες με μπαμπού, κάντο μερικά ξεπλύματα (εγώ τα μούλιασα 2-3 φορές). Οι συνθετικές ίνες και τα καλύμματα δεν χρειάζονται, ένα πλύσιμο μόνο. Αλήθεια, τι απορρυπαντικό θα έχεις και τι κρέμα για συγκάματα πήρες;

Πήρα 4 έξτρα μπαμπού άνθρακα και υφασμάτινα liners (και μίας χρήσης).

Για μωρομάντηλα θα χρησιμοποιώ βαμβακερά πανάκια (σαν αυτά για τις γουλιές) με σκέτο νερό. Κατέληξα στο να μην φτιάξω δικό μου διάλυμα...

Ναι, άστην την πάντα, δε χρειάζεται...

12 φλατ με 4 καλύμματα και 4 ποκετ μόνο.... Μου είπε η Αννέτα καλά είμαι για αρχή... Εξ' άλλου όπως λες θα τις αρχίσω μόλις πέσει ο αφαλός. Μετά αφού βάλει κανένα κιλό θα πάρω τις ΑΙΟ και fitted που θέλω και θα συμπληρώσω πάλι. Απλώς δεν ήθελα να τις πάρω και όλες μαζί για να μη μου πέσουν πολλά τα έξοδα....Για απορρυπαντικό δεν ξέρω, μιας και η Αννέτα έχει έλλειψη! Ακόμα το ψάχνω, έχεις να προτείνεις κάποιο; Η ίδια μου είπε για το planet το απλό και έχω δει στην ομάδα και για frezyderm και proderm..Τα επιθέματα άνθρακα είναι τα charcoal? Κι εγώ μωρομάντηλα αυτό λέω να κάνω. Εκτός αν φτιάξω διάλυμα με νερό και έλαιο καρύδας. Αλλά και σκέτο νεράκι μια χαρά είναι με πανάκια από τζαμπο ;)

OkoIp3.png

Έχω, συσπασουλες όμως όχι τρελλά πραγματα..Ο γιατρος μου θα με δει την Τετάρτη. Γενικά είμαι μια χαρά και ρίχνω τρελλούς υπνους:), τώρα που δροσισε βγαίνω και λίγο εξω γιατι με το ερ κοντισιον δεν την παλευα...Από χθες μου επιτρέπεται σεξ και περπάτημα, το πρωτο το έκανα πρωί πρωι γιατι λίγο ακομα και θα εβγαζα φωτοστεφανο χααχαχα!!! σεξακι κοριτσια!!! από τον 4ο μου το είχε απαγορευμενο....:twisted:

Από τον 4ο ε;;; Άντε άντε χαρείτε το τώρα!!! Κι εγώ περιμένω τις ευχές ..του γιατρού!

Από ότι μου είπε ο γιατρός μου (ο οποίος με έχει στηρίξει και στα πολύ δυσκολα κια έχει αποδείξει τον επαγγελματισμό του) θα με περιμένει..Τώρα αν υπάρχει κάποιος λόγος θα αλλάξουν τα πράγματα, όπως και να χει μεθαύριο θα ξέρω...Δεν ξέρω τι ισχύει...Να σε αφήνουν μέχρι τις 40, άντε και καμιά εβδομάδα παραπάνω το πολύ..Λέω εγώ τώρα, υποθετικά...:rolleyes: Πάντως το μωρό μου το πιάνω κανονικά, ίσως επειδη δεν έχω και καθόλου λίπος στην κοιλιά μου, τσιτα η κοιλιά και οι ραγάδες επεκτείνονται...

Να τον ξεζουμίσω δεν μπορώ, δυστηχώς...:oops: Οι κινήσεις είναι περιορισμένες, θα το δεις.. ;)

Νομίζω σε αφήνουν μία βδομάδα-10 μέρες από την ΠΗΤ με στενή παρακολούθηση για να βλέπουν ότι είναι όλα καλά!

Καλημερουδια!!!! Εμείς τα κλασικά λίγο ύπνο με διάφορες ενοχλήσεις στο ενδιάμεσο, ελπίζω να μην πάρω όλο το μηνα :shock:. Τα πόδια ευτυχώς ξεπρηστηκαν!!! Προληπτικά στην πλευρά μου στο κρεβάτι έβαλα την πανα ακρατειας για μεγάλους που είναι σαν σεντονάκι, σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά μπας και γλιτωσω το στρώμα... Θα πάω και γιατρό σήμερα να του πω τα διάφορα που έχω να δω τι είναι οι συσπάσεις απολα!!!

Πωπω πως δεν το σκέφτηκα να βάλω κι εγώ ένα αδιάβροχο!! Αν σπάσουν το βράδυ θα τα κάνω όλα....χάλια!

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια!!!

Σημερα θα δουμε τον μπεμπη μας παλι και ανυπομονω!!!Ισως να ειναι και η τελευταια φορα που παμε γιατρο αφου μπορει να μας προλαβουν οι εξελιξεις αν θελει να με ξαναδει σε 3 εβδομαδες οπως ελεγε...:shock: Παντως χθες δεν ειχα καθολου συσπασεις...για να δουμε σημερα:o

Ανδρομεδα μου παλι ξεχασα να σας ζητησω το λινκ για αυτες τις ομαδες θηλασμου...αν μπορεις στειλτο μου και επειδη λεγατε οτι αργουν να σε δεχτουν στην ομαδα,αν υπαρχει καποιο αρχειο που θεωρεις οτι ειναι σημαντικο,αν μπορεις ανεβασε το κι εδω μπας και μαθουμε τιποτα αλλο.

Κατα τα αλλα τι αλλα νεα κοριτσακια?Ο καιρος συννεφιασμενος απο χτες αλλα ευτυχως χωρις βροχη.Επεσε η θερμοκρασια...Αν εχω γεννητουρια κοντα στην ΠΗΤ θα χρειαστει να παρω και κανενα μακρυμανικο φορμακι εξοδου και δεν εχω για τοσο μικρο.Εχω 3-6 μηνων.Σημερα θα παω να παρω και τον εξοπλισμο απο ΙΙΒΕΑΑ.Εβγαλα και το πορτ μπεμπε να αεριστει...το βλεπω και φανταζομαι το μπουμπουκακι μου μεσα πρωτα ο Θεος!

Για σεξακι ακουω και τρελαινομαι!!!Εγω κοριτσια θα το καψω το πελεκουδι μετα...και με μιση ωρα υπνο σας λεωωω!!!Ετσι λεω τωρα βεβαια,ελπιζω να σταθω αξια των περιστασεων!:rolleyes:;);)

Σε 3 βδομάδες;; Τι λέει καλέ;; Κάθε βδομάδα δε θα σε βλέπει τώρα;; :rolleyes:

https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/

Αυτό είναι το λινκ..αλλά δε νομίζω να σε δεχτούν γιατί έχουν πολλά αιτήματα και πρέπει να σε προτείνει κάποιος...Αν θες στείλε μου σε πμ το όνομά σου στο φβ, να σε κάνω add και να σε προτείνω.. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κανένα αρχείο αν είναι..

Κι εγω πηρα ενα νυχτικακι θηλασμου απο τα oysho πολυ ωραιο!

Ναι κ εγώ τα είδα αλλά είχα πάρει ήδη από αλλού! :(

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια σας.γεννησαμε την παρασκευη οπως σας ειπε κ η φιλη μου Κασσιοπη μετα απο 15 ωρες προσπαθειας για φ.τ τελικα με καισαρικη μια κουκλιτσα 3130 γρ και

50 ποντους.σας γραφω απ την κλινικη βγαιν σημερα τ απογευμα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη κοριτσια.θα το ζησετε κ εσεις συντομα.οταν παμε σπιτι κ ηρεμησουμε θα μπω να σας διαβασω.κ:):) φιλακια πολλα σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχουλες σας κι αντε σιγα σιγα να παιρνουν σειρα κ οι υπολοιπες με γερα μπεμπακια κ εναν πονο κοριτσια.η Παναγια μαζι σας.

Μαράκι μου να σου ζήσει η μπεμπούλα!!! Γερή και καλότυχη να είναι!!!

Ηρωίδα μετά από 15 ώρες προσπάθειας!! Όταν μπορέσεις να μας πεις λεπτομέρειες για να μπούμε στο κλίμα!! Φιλάκια σε σενα και τη μπουμπού!!!

OkoIp3.png

Μαράκι να σου ζήσει η κούκλα σου!! Παιδευτηκες αλλά φαντάζομαι άξιζε έτσι;; Πρέπει να νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα!!! Να την χαίρεστε κοπέλα μου!!! Δεν θα την χορταινεις!!!! Άντε έκανες την αρχή με το καλό και τα υπόλοιπα κοριτσάκια της παρεας μας να γεμίσουν οι αγκαλιές τους!!

Audette βρήκα διάφορα γιατροσοφια για το πρηξιμο. Ήπια μια μέρα κεφιρ, μου άρεσε γιατί ξυνιζει σαν γιαούρτι έφαγα ντοματουλες που βοηθάνε και μια μπανάνα την ημέρα για μια εβδομάδα. Όλα αυτά βοηθάνε στην καταπολέμηση της κατακρατησης. Είδα μεγάλη διαφορά πραγματικά. Έφυγε και η πολλή ζέστη.

Είδα και το μωράκι μου!! 2.700 Παναγιά μου ζωή να χει αν πάρει όλο το μήνα θα γίνει θρεφταρακι και φοβαμαι μην φρακάρει πουθενά :shock::D. Και γω 3.850 βγήκα και 58 πόντους έχει να πάρει. Ρώτησα τον γιατρό και σύσπαση έχουμε όταν πετρωνει όλη η κοιλια. Όταν έχουμε πονακια και φουσκωνει μια πλευρά είναι το μπεμπιδιο που κάνει τα δικά του. Για τις συσπασεις μου είπε θα έρθουν σταδιακά από την μία ώρα στην μισή κ.λ.π... Τα πονακια σαν περιόδου είναι προπαρασκευαστικες.

Τελικά θα εχουμε την δική του μαια + 250 δηλαδή..

Όλα καλά τα αμνυακα μια χαρά το ντοπλερ πολύ καλό, κάναμε καλλιέργεια, και την επόμενη θα δούμε και τον τραχηλο, γιατί δεν θέλει να ερεθισει την περιοχή μην έχουμε εκκίνηση γεννας. Ολα καλα, και τώρα να γεννήσω καλά θα είναι αλλά καλύτερα είναι οι 38 εβδομάδες να είναι τέλεια και τα πνεύμονα της!!

Με πιάνουν και οι ευαισθησίες μου, σημερα το απόγευμα με έπιασε και έκλαιγα... Φιλιά σε όλες καλό βράδυ!!!

Α!!! mommy to be η ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά χωρίς παρεξήγηση είναι και λίγο πως να το πω "παθιασμενες". Έχουν καλά αρχεία και συμβουλές κάνε αίτημα και μεχρι να σε κάνουν μέλος αν σου προκύψει απορία μας την λες και κοιτάμε τα αρχεία τους.

zZWsp2.png398Mp3.png

Από τον 4ο ε;;; Άντε άντε χαρείτε το τώρα!!! Κι εγώ περιμένω τις ευχές ..του γιατρού!

Νομίζω σε αφήνουν μία βδομάδα-10 μέρες από την ΠΗΤ με στενή παρακολούθηση για να βλέπουν ότι είναι όλα καλά!

Πωπω πως δεν το σκέφτηκα να βάλω κι εγώ ένα αδιάβροχο!! Αν σπάσουν το βράδυ θα τα κάνω όλα....χάλια!

Σε 3 βδομάδες;; Τι λέει καλέ;; Κάθε βδομάδα δε θα σε βλέπει τώρα;; :rolleyes:

https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/

Αυτό είναι το λινκ..αλλά δε νομίζω να σε δεχτούν γιατί έχουν πολλά αιτήματα και πρέπει να σε προτείνει κάποιος...Αν θες στείλε μου σε πμ το όνομά σου στο φβ, να σε κάνω add και να σε προτείνω.. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κανένα αρχείο αν είναι..

Ναι κ εγώ τα είδα αλλά είχα πάρει ήδη από αλλού! :(

Κοριτσια ολα καλα ο μπεμπουλης,ειμαστε στα 3320 και προχωραμε:D

Τελικα σε μια εβδομαδα θα κανω καρδιοτοκογραφο και σε δυο εβδομαδες θα με ξαναδει με υπερηχο...αν προλαβει!;)

Σ'ευχαριστω για το λινκ Ανδρομεδα μου,σου στελνω και πμ για το φεις.Προτεινε μεεε!!!:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Τελικα σε μια εβδομαδα θα κανω καρδιοτοκογραφο και σε δυο εβδομαδες θα με ξαναδει με υπερηχο...αν προλαβει!;)

Σ'ευχαριστω για το λινκ Ανδρομεδα μου,σου στελνω και πμ για το φεις.Προτεινε μεεε!!!:tongue:

Μια χαρά και λέω την δική μου μεγάλη.. Έχεις προαισθημα ότι θα έρθει νωρίτερα; Με το καλο και πολυ καλό και το βάρος του!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μαράκι να σου ζήσει η κούκλα σου!! Παιδευτηκες αλλά φαντάζομαι άξιζε έτσι;; Πρέπει να νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα!!! Να την χαίρεστε κοπέλα μου!!! Δεν θα την χορταινεις!!!! Άντε έκανες την αρχή με το καλό και τα υπόλοιπα κοριτσάκια της παρεας μας να γεμίσουν οι αγκαλιές τους!!

Audette βρήκα διάφορα γιατροσοφια για το πρηξιμο. Ήπια μια μέρα κεφιρ, μου άρεσε γιατί ξυνιζει σαν γιαούρτι έφαγα ντοματουλες που βοηθάνε και μια μπανάνα την ημέρα για μια εβδομάδα. Όλα αυτά βοηθάνε στην καταπολέμηση της κατακρατησης. Είδα μεγάλη διαφορά πραγματικά. Έφυγε και η πολλή ζέστη.

Είδα και το μωράκι μου!! 2.700 Παναγιά μου ζωή να χει αν πάρει όλο το μήνα θα γίνει θρεφταρακι και φοβαμαι μην φρακάρει πουθενά :shock::D. Και γω 3.850 βγήκα και 58 πόντους έχει να πάρει. Ρώτησα τον γιατρό και σύσπαση έχουμε όταν πετρωνει όλη η κοιλια. Όταν έχουμε πονακια και φουσκωνει μια πλευρά είναι το μπεμπιδιο που κάνει τα δικά του. Για τις συσπασεις μου είπε θα έρθουν σταδιακά από την μία ώρα στην μισή κ.λ.π... Τα πονακια σαν περιόδου είναι προπαρασκευαστικες.

Όλα καλά τα αμνυακα μια χαρά το ντοπλερ πολύ καλό, κάναμε καλλιέργεια, και την επόμενη θα δούμε και τον τραχηλο, γιατί δεν θέλει να ερεθισει την περιοχή μην έχουμε εκκίνηση γεννας. Ολα καλα, και τώρα να γεννήσω καλά θα είναι αλλά καλύτερα είναι οι 38 εβδομάδες να είναι τέλεια και τα πνεύμονα της!!

Με πιάνουν και οι ευαισθησίες μου, σημερα το απόγευμα με έπιασε και έκλαιγα... Φιλιά σε όλες καλό βράδυ!!!

Α!!! mommy to be η ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά χωρίς παρεξήγηση είναι και λίγο πως να το πω "παθιασμενες". Έχουν καλά αρχεία και συμβουλές κάνε αίτημα και μεχρι να σε κάνουν μέλος αν σου προκύψει απορία μας την λες και κοιτάμε τα αρχεία τους.

Ασε κι εγω το ιδιο σκεφτομαι,γερα να ειναι, μην περασουν τα 4 κιλα,να βγαινουν κιολας!:shock:Με το καλο να τα κρατησουμε στην αγκαλιτσα μας κοριτσακι μου!

Θα την παρεις τελικα κι εσυ τη μαια.Πρωτη φορα ειναι,χαλαλι τα λεφτα αρκει να μας υποστηριξει σωστα και στον θηλασμο.Λεω να την παρω ενα τηλεφωνο αυτες τις μερες γιατι 1-2 φορες την εχω δει.

Τρσχηλο ουτε εμεις ειδαμε γιατι κοιλιακα δεν φαινοταν(εχει κατεβει το κεφαλακι του μπεμπη) και κολπικα δεν το θεωρουσε απαραιτητο.Μπορει να σκεφτοταν οτι δεν ηθελε να ερεθισει τον τραχηλο.

Καταλαβαινω τι εννοεις παθιασμενες,θα εχω το νου μου γιατι η υπερβολη ειναι τοντελευταιο πραγμα που χρειαζομαστε.

Φιλια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά και λέω την δική μου μεγάλη.. Έχεις προαισθημα ότι θα έρθει νωρίτερα; Με το καλο και πολυ καλό και το βάρος του!!!

Προαισθημα δε θα το λεγα...Πιο πολυ απο την ανυπομονησια μου το λεω.Αν και ποτε δεν ξερεις...δεν χρειαζεται να εξαλειφθει ο τραχηλος πρωτα για να αρχισουν οι πονοι...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ασε κι εγω το ιδιο σκεφτομαι,γερα να ειναι, μην περασουν τα 4 κιλα,να βγαινουν κιολας!:shock:Με το καλο να τα κρατησουμε στην αγκαλιτσα μας κοριτσακι μου!

Θα την παρεις τελικα κι εσυ τη μαια.Πρωτη φορα ειναι,χαλαλι τα λεφτα αρκει να μας υποστηριξει σωστα και στον θηλασμο.Λεω να την παρω ενα τηλεφωνο αυτες τις μερες γιατι 1-2 φορες την εχω δει.

Τρσχηλο ουτε εμεις ειδαμε γιατι κοιλιακα δεν φαινοταν(εχει κατεβει το κεφαλακι του μπεμπη) και κολπικα δεν το θεωρουσε απαραιτητο.Μπορει να σκεφτοταν οτι δεν ηθελε να ερεθισει τον τραχηλο.

Καταλαβαινω τι εννοεις παθιασμενες,θα εχω το νου μου γιατι η υπερβολη ειναι τοντελευταιο πραγμα που χρειαζομαστε.

Φιλια!

Τι να κάνω αφού την θέλει; Εγω δεν την έχω δει μου έδωσε το τηλ. της αν έχω απορίες.. Ελπίζω να μην είναι όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Θα ρωτήσω την άλλη εβδομάδα τον γιατρό αν χρειάζεται να συνεννοηθω μαζί της για κάτι. Αυτό σκέφτομαι μακάρι να βοηθήσει στο θέμα θηλασμού. Στο σύνολο δεν κάνει μεγάλη διαφορά αλλά έλεγα να τα γλίτωνα. Χαλάλι τους όπως λες. Να ρωτήσω θέλετε να πούμε για αμοιβές να δούμε που κινούνται οι γιατροί; Η σας φαίνεται περίεργο; Εγω μια περιέργεια την έχω πάντως.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για την ομάδα εννοώ ότι ναι π.χ. Δεν κάνει να δώσεις ξένο γάλα Αλλά σε ένα μωρό που κλαίει συνέχεια να του δώσεις μια φορά να ηρεμήσει και να ηρεμήσει και η μητέρα του μπορεί να βοηθήσει και τον θηλασμό τελικά, αν πεις κάτι τέτοιο εκεί θα πέσουν να σε φάνε. Πιστεύω χρειάζεται το μέτρο, να παίρνεις πληροφορίες από όπου μπορείς να τα φιλτραρεις και να τα προσαρμοζεις στα δικά σου δεδομένα. Το απόλυτο δεν μου αρέσει. Πάντα υπάρχει χώρος για εξαιρέσεις...

Άσχετο δεν ξέρω τι έχει πάθει απόψε κάνει σαν να θέλει να βγει από την κοιλιά!!!:shock: Με σπρώχνει με τα πόδια της δεξιά και αριστερά... Οκ δεν χωράει αλλά όσο και να σπρώχνει δεν θα μεγαλώσει ο χώρος.. Σπρώχνει τόσο που με ποναει και χαμηλά μπροστά....

zZWsp2.png398Mp3.png

Προαισθημα δε θα το λεγα...Πιο πολυ απο την ανυπομονησια μου το λεω.Αν και ποτε δεν ξερεις...δεν χρειαζεται να εξαλειφθει ο τραχηλος πρωτα για να αρχισουν οι πονοι...

Και γω ανυπομονώ, μου φαίνεται απίστευτο που έφτασα επιτέλους τον ενατο... Μου φαινόταν πολύ μακριά στην αρχή και δύσκολο... Μακάρι να τα κρατησουμε γερά στην αγκαλιά μας και όλα θα περάσουν!!!

Αϋπνίες έτσι;

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσακι μου μπραβοοοοο! Μεγαλώσατε πολυ! Γίνατε ολόκληρες κοπελαρες!!:D:D:D αλλα και η μαμα νταρντανομωρο ειχε βγει, 3850????:shock: και ψηλή πολυ 58 πόντους!

Για τη μαια ok, μπορει και να ειναι καλυτερα, αφου τη θελει και ο γιατρος σου! Η νύφη μου που ειχε κι αυτη πάρει του γιατρου της παντως τη βοήθησε παρα παρα πολυ και στον τοκετο και μετα με το θηλασμο!

Οσο για το κλάμα αστα, κι εγω στο τσεπάκι το εχω...:tongue::oops:

Παναγια μου ενας παιδαρος!!! :D:D:D εσεις κι αν μεγαλώσατε κοριτσακι μου!! Αντε πλησιάζει ο καιρος!!!;)

Τι να κάνω αφού την θέλει; Εγω δεν την έχω δει μου έδωσε το τηλ. της αν έχω απορίες.. Ελπίζω να μην είναι όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Θα ρωτήσω την άλλη εβδομάδα τον γιατρό αν χρειάζεται να συνεννοηθω μαζί της για κάτι. Αυτό σκέφτομαι μακάρι να βοηθήσει στο θέμα θηλασμού. Στο σύνολο δεν κάνει μεγάλη διαφορά αλλά έλεγα να τα γλίτωνα. Χαλάλι τους όπως λες. Να ρωτήσω θέλετε να πούμε για αμοιβές να δούμε που κινούνται οι γιατροί; Η σας φαίνεται περίεργο; Εγω μια περιέργεια την έχω πάντως.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για την ομάδα εννοώ ότι ναι π.χ. Δεν κάνει να δώσεις ξένο γάλα Αλλά σε ένα μωρό που κλαίει συνέχεια να του δώσεις μια φορά να ηρεμήσει και να ηρεμήσει και η μητέρα του μπορεί να βοηθήσει και τον θηλασμό τελικά, αν πεις κάτι τέτοιο εκεί θα πέσουν να σε φάνε. Πιστεύω χρειάζεται το μέτρο, να παίρνεις πληροφορίες από όπου μπορείς να τα φιλτραρεις και να τα προσαρμοζεις στα δικά σου δεδομένα. Το απόλυτο δεν μου αρέσει. Πάντα υπάρχει χώρος για εξαιρέσεις...

Άσχετο δεν ξέρω τι έχει πάθει απόψε κάνει σαν να θέλει να βγει από την κοιλιά!!!:shock: Με σπρώχνει με τα πόδια της δεξιά και αριστερά... Οκ δεν χωράει αλλά όσο και να σπρώχνει δεν θα μεγαλώσει ο χώρος.. Σπρώχνει τόσο που με ποναει και χαμηλά μπροστά....

Για την αμοιβή εγω δεν τον εχω ρωτήσει ακομα...:confused::confused:

Εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να ειμαστε απόλυτοι! Ολα με μέτρο! Δεν χρειάζεται υστερίες! Το παν ειναι να ειμαστε εμεις ήρεμες!

Και γω ανυπομονώ, μου φαίνεται απίστευτο που έφτασα επιτέλους τον ενατο... Μου φαινόταν πολύ μακριά στην αρχή και δύσκολο... Μακάρι να τα κρατησουμε γερά στην αγκαλιά μας και όλα θα περάσουν!!!

Αϋπνίες έτσι;

& εμενα βουνο μου φαινόταν στην αρχη! Δεν το πιστευω οτι έφτασα ως εδω! Και ακομα δεν μπορω να συνειδητοποιήσω οτι σε λιγες μερες θα εχω αγκαλια το δικο μου μωρακι!!:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κοριτσακι μου μπραβοοοοο! Μεγαλώσατε πολυ! Γίνατε ολόκληρες κοπελαρες!!:D:D:D αλλα και η μαμα νταρντανομωρο ειχε βγει, 3850????:shock: και ψηλή πολυ 58 πόντους!

Για τη μαια ok, μπορει και να ειναι καλυτερα, αφου τη θελει και ο γιατρος σου! Η νύφη μου που ειχε κι αυτη πάρει του γιατρου της παντως τη βοήθησε παρα παρα πολυ και στον τοκετο και μετα με το θηλασμο!

Οσο για το κλάμα αστα, κι εγω στο τσεπάκι το εχω...:tongue::oops:

Παναγια μου ενας παιδαρος!!! :D:D:D εσεις κι αν μεγαλώσατε κοριτσακι μου!! Αντε πλησιάζει ο καιρος!!!;)

Για την αμοιβή εγω δεν τον εχω ρωτήσει ακομα...:confused::confused:

Εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να ειμαστε απόλυτοι! Ολα με μέτρο! Δεν χρειάζεται υστερίες! Το παν ειναι να ειμαστε εμεις ήρεμες!

& εμενα βουνο μου φαινόταν στην αρχη! Δεν το πιστευω οτι έφτασα ως εδω! Και ακομα δεν μπορω να συνειδητοποιήσω οτι σε λιγες μερες θα εχω αγκαλια το δικο μου μωρακι!!:D:D

Καλημέρα!!!! Άντε να ερθουν και να συναντηθούμε μαζί με τα μωρακια θα έχει πολλή πλάκα!!! Αν αντέχετε εγώ μπορώ να συναντηθούμε, μόνο μην γεννήσει καμιά και τρέχουμε με τις κοιλιες:tongue:....

Η μαια πιο πολύ στον θηλασμο πιστεύω θα με βοηθήσει. Κατα την διάρκεια της γεννας δεν ξέρω, αφού έλεγα στον άντρα μου δεν την θέλω και συνέχεια μαζί μας. Να μένουμε και μόνοι μας να ζήσουμε αυτές τις στιγμές αλλά να λέμε και καμιά χαζομάρα να μας περνά το ανχος, αν θα χω όρεξη για πλακιτσα εκείνη την ώρα. Μάλλον ο άντρας μου θα νιώθει πιο άνετα γιατί όταν θα ανησυχεί θα νιώθει πιο άνετα να ρωτά εκείνη. Εγώ στην γέννα και με του μαιευτηριου μια χαρά θα ένιωθα. Με τα μαθήματα νιώθω έτοιμη!!!

Με το καλό να δεις και την δικιά σου την κούκλα!!! Και εσένα να δεις πόσο θα έχει μεγαλώσει... Φτάνεις και συ σιγά σιγά.... Και σένα τελευταία στιγμή θα σου πει για την αμοιβή ε; Να έχει σασπενς!!! Εμένα το μαγνήσιο μου ειπε να το συνεχίσω που τον ρώτησα. Οπότε τα ίδια χάπια πίνω...

Φτιάξαμε και το ένα αυτοκόλλητο στον ένα τοίχο. Μεγάλο και ωραίο, με δέντρο και ζωάκια, 4 ώρες παιδευοταν ο άντρας μου, χαράς την υπομονή του!!! Βγήκε όμως πολύ καλό!!!

Εσείς το βάλατε το δικό σας;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...