Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ψάχνω ήδη καμία άλλη χρήση της πάντας γιατί στην κούνια δε θα μπει!

Κι εγώ έφτιαξα μια μικρή κι έχω βάλει πετσέτα, λαστιχάκια, ταμπλετ και δεν ξέρω τι άλλο θα βάλω ακόμα. Αλήθεια, αφρόλουτρα οδοντοβουρτσο/κρεμες γιατί;;

Α η μαία μας είπε να έχουμε στις ωδίνες βούτυρο κακάο για τα χείλη γιατί στεγνώνουν από τις αναπνόες! Και είχε δίκιο, άμα δοκιμάσετε να κάνετε για πολύ ώρα αφυδατώνονται!

Ναι και και απο αυτό για τα χειλη έβαλα, ότι είχα δηλαδη ενα της απιβιτα..

Μπορεί να κανεις ντουζακι με τις ωδίνες, βοηθαει λένε και το συστήνουν, οδοντοβουρ. οδοντοκρ. γιατι δεν ξέρω πως θα φύγω και αν θυμηθω να τα βουρτσισω, με τοσες αναπνοες να έχουμε καθαρή αναπνοουλα..:cool: Θέλω να νιώθω ανετα...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψάχνω ήδη καμία άλλη χρήση της πάντας γιατί στην κούνια δε θα μπει!

Κι εγώ έφτιαξα μια μικρή κι έχω βάλει πετσέτα, λαστιχάκια, ταμπλετ και δεν ξέρω τι άλλο θα βάλω ακόμα. Αλήθεια, αφρόλουτρα οδοντοβουρτσο/κρεμες γιατί;;

Α η μαία μας είπε να έχουμε στις ωδίνες βούτυρο κακάο για τα χείλη γιατί στεγνώνουν από τις αναπνόες! Και είχε δίκιο, άμα δοκιμάσετε να κάνετε για πολύ ώρα αφυδατώνονται!

Τις παντες που έχω εγω σκεφτομαι να τις βάλω για μαξιλαρια σε ενα παγκακι που έχουμε,,χα,αχαχαααα, ειναι λαχανι..το ειπα για πλακα στον αντρα μου δεν ξερω αν χωράνε..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ναι και και απο αυτό για τα χειλη έβαλα, ότι είχα δηλαδη ενα της απιβιτα..

Μπορεί να κανεις ντουζακι με τις ωδίνες, βοηθαει λένε και το συστήνουν, οδοντοβουρ. οδοντοκρ. γιατι δεν ξέρω πως θα φύγω και αν θυμηθω να τα βουρτσισω, με τοσες αναπνοες να έχουμε καθαρή αναπνοουλα..:cool: Θέλω να νιώθω ανετα...

Αχ μωρέ ξεχάστηκα γεννάς σε ιδιωτικό! Καλά έκανες τότε και τα πήρες! Το ντουζ ειδικά θα είναι πολύ ανακουφιστικό....

Πώς είσαι γενικά; Έχεις συσπάσεις; Ο γιατρός τι λέει;

OkoIp3.png

Τις παντες που έχω εγω σκεφτομαι να τις βάλω για μαξιλαρια σε ενα παγκακι που έχουμε,,χα,αχαχαααα, ειναι λαχανι..το ειπα για πλακα στον αντρα μου δεν ξερω αν χωράνε..

Πολύ καλή ιδέα!! Χαχαχα Ειδικά αν το παγκάκι σας είναι σε κουζίνα ή κήπο θα ταιριάζει! Κι εγώ έτσι πρόχειρα σκέφτηκα να τη βάλω στο δικό μας κρεβάτι που είναι σιδερένιο με κάγκελα!! χαχαχα

OkoIp3.png

Αχ μωρέ ξεχάστηκα γεννάς σε ιδιωτικό! Καλά έκανες τότε και τα πήρες! Το ντουζ ειδικά θα είναι πολύ ανακουφιστικό....

Πώς είσαι γενικά; Έχεις συσπάσεις; Ο γιατρός τι λέει;

Έχω, συσπασουλες όμως όχι τρελλά πραγματα..Ο γιατρος μου θα με δει την Τετάρτη. Γενικά είμαι μια χαρά και ρίχνω τρελλούς υπνους:), τώρα που δροσισε βγαίνω και λίγο εξω γιατι με το ερ κοντισιον δεν την παλευα...Από χθες μου επιτρέπεται σεξ και περπάτημα, το πρωτο το έκανα πρωί πρωι γιατι λίγο ακομα και θα εβγαζα φωτοστεφανο χααχαχα!!! σεξακι κοριτσια!!! από τον 4ο μου το είχε απαγορευμενο....:twisted:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Hi, didi!!:D

Ανδρομέδα μην την βάλεις την πάντα καλύτερα..Και εγώ έχω 2 τη κουνιαδα μου και δεν θα την βάλω...Καλύτερα για να είσαι ησυχη..Και εμάς έτσι χύμα μας βάζανε στα κρεββατακια τι πάθαμε? Εγώ μίλησα με μια φίλη μας παιδιατρο και μου είπε οχι πάντα!

Για όσες φτιάχνετε βαλιτσούλες να σας πω πως βοηθάει να έχουμε τη βαλιτσα που θα την έχει ο άντρας μας και θα την φέρει στο δωμάτιο και μια μιικρή τσαντουλα με κάποια βασικά για την αιθουσα τοκετου.

Στη μικρή εγώ έβαλα μια πετσετουλα, χαρτομαντηλα, μωρομάντηλα, οδοντοβ.,οδοντοκρ., ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, δειγματακια αφρολουτρο, ταμπλετ και ενα μπουκαλακι ιαματικο νερο της αβεν.

Ναι, πολύ καλή η ιδέα σου για δύο τσάντες! Πάντως το λιποζάν εγώ δεν θα το ξεχνούσα με τίποτα! Βάζω τόσο πολύ, που μπορεί να ξεχάσω το κινητό μου φεύγοντας, αλλά το λιποζάν με τίποτα! :tongue:

Λοιπόν, για αρχή παράγγειλα φλατ που στεγνώνουν γρήγορα (κι αν δεν την παλέψω θα τις έχω για σεντονάκι), LL, milovia και tots bots με την ελπίδα να έχουν καλή εφαρμογή σε μικρούλι. Η επόμενη δόση είναι bambino, bumgenius, grovia, κανά 2 Fitted για βράδυ και από εκεί και πέρα συμπληρώνω ό, τι μου αρέσει πιο πολύ! Έτσι όπως έφτιαξα τις παραγγελίες μου βγαίνουν χωρίς μεταφορικά οπότε μια χαρά! Α και ψάχνω φαρμακείο για charlie....(όπως κατάλαβες δεν άφησα καμία παραπονεμένη! :mrgreen: )

Εσύ τις έχεις πλύνει ε; Οι LL σε σχέση με bumgenius έχουν πιο μικρό καλούπι; Πήρες έξτρα επιθέματα; Φτιάχνω και ωραίο επιπλάκι για να τις αποθηκεύσω, όταν είναι έτοιμο θα στείλω φωτό!

Κι εσύ για κοριτσάκι λες ε;;; Για να δούμε! :cool:

Ναι, τώρα έτσι μικρούλι που θα είναι δε θα κουνιέται για να χτυπήσει, πιο πολύ τη θέλουμε μου φαίνεται για ομορφιά.. Τρομάρα μας.. Τουλάχιστον την πήρα 15ευρώ..

Αααα, όλα τα πήρες, να γράψεις εμπεριστατωμένη κριτική! Με πόσες ξεκινάς;

Ζαχάρωνα κι εγώ μερικές φλατ και φίτεντ για αρχή, αλλά τελικά δεν υπέκυψα. Από πότε θα τις ξεκινήσεις; Εγώ λέω μόλις πέσει ο αφαλός...

Ίσως οι ll να είναι λίγο μικρότερες, αλλά δεν είμαι και σίγουρη... Παίζει ρόλο και το κούμπωμά τους...

Ό,τι πήρες με μπαμπού, κάντο μερικά ξεπλύματα (εγώ τα μούλιασα 2-3 φορές). Οι συνθετικές ίνες και τα καλύμματα δεν χρειάζονται, ένα πλύσιμο μόνο. Αλήθεια, τι απορρυπαντικό θα έχεις και τι κρέμα για συγκάματα πήρες;

Πήρα 4 έξτρα μπαμπού άνθρακα και υφασμάτινα liners (και μίας χρήσης).

Για μωρομάντηλα θα χρησιμοποιώ βαμβακερά πανάκια (σαν αυτά για τις γουλιές) με σκέτο νερό. Κατέληξα στο να μην φτιάξω δικό μου διάλυμα...

Ναι, άστην την πάντα, δε χρειάζεται...

Έχω, συσπασουλες όμως όχι τρελλά πραγματα..Ο γιατρος μου θα με δει την Τετάρτη. Γενικά είμαι μια χαρά και ρίχνω τρελλούς υπνους:), τώρα που δροσισε βγαίνω και λίγο εξω γιατι με το ερ κοντισιον δεν την παλευα...Από χθες μου επιτρέπεται σεξ και περπάτημα, το πρωτο το έκανα πρωί πρωι γιατι λίγο ακομα και θα εβγαζα φωτοστεφανο χααχαχα!!! σεξακι κοριτσια!!! από τον 4ο μου το είχε απαγορευμενο....:twisted:

Άντε, πλησιάζεις! Μέχρι πότε θα περιμένετε να γεννηθεί;

Κι εγώ περιμένω πώς και πώς να κλείσω την 37η για να ξεκινήσω το σεξ! Ο άντρας μου φοβάται για πρόωρο και (για να είμαι ειλικρινής) κι εγώ...

Ξεζούμισέ τον όσο μπορείς!!!

tt1e3

Άντε, πλησιάζεις! Μέχρι πότε θα περιμένετε να γεννηθεί;

Κι εγώ περιμένω πώς και πώς να κλείσω την 37η για να ξεκινήσω το σεξ! Ο άντρας μου φοβάται για πρόωρο και (για να είμαι ειλικρινής) κι εγώ...

Ξεζούμισέ τον όσο μπορείς!!!

Από ότι μου είπε ο γιατρός μου (ο οποίος με έχει στηρίξει και στα πολύ δυσκολα κια έχει αποδείξει τον επαγγελματισμό του) θα με περιμένει..Τώρα αν υπάρχει κάποιος λόγος θα αλλάξουν τα πράγματα, όπως και να χει μεθαύριο θα ξέρω...Δεν ξέρω τι ισχύει...Να σε αφήνουν μέχρι τις 40, άντε και καμιά εβδομάδα παραπάνω το πολύ..Λέω εγώ τώρα, υποθετικά...:rolleyes: Πάντως το μωρό μου το πιάνω κανονικά, ίσως επειδη δεν έχω και καθόλου λίπος στην κοιλιά μου, τσιτα η κοιλιά και οι ραγάδες επεκτείνονται...

Να τον ξεζουμίσω δεν μπορώ, δυστηχώς...:oops: Οι κινήσεις είναι περιορισμένες, θα το δεις.. ;)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλά έκανες, ευχαριστήσου το, όσο γίνεται τώρα που μπορείς γιατί μετα με την αϋπνία και την σαρανταημερη αποχή θα κάνετε καιρό πάλι...

Πως καταφερνεις και κοιμάσαι;;; Μπράβο σου είσαι τυχερή!!! Μια ή κοιλιά μου είναι σκληρή και δεν μπορώ καθόλου μια πάει η μπεμπα στην πλευρά που κοιμάμαι και αρχίζει τα δικά της, σηκωνομαι και τουλάχιστον 3 φορές για τουαλέτα... Ευχαριστος ύπνος έχω ξεχάσει τί είναι..

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερουδια!!!! Εμείς τα κλασικά λίγο ύπνο με διάφορες ενοχλήσεις στο ενδιάμεσο, ελπίζω να μην πάρω όλο το μηνα :shock:. Τα πόδια ευτυχώς ξεπρηστηκαν!!! Προληπτικά στην πλευρά μου στο κρεβάτι έβαλα την πανα ακρατειας για μεγάλους που είναι σαν σεντονάκι, σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά μπας και γλιτωσω το στρώμα... Θα πάω και γιατρό σήμερα να του πω τα διάφορα που έχω να δω τι είναι οι συσπάσεις απολα!!!

Didi πολύ ωραία και αυτα για το θηλασμό και είναι μαζεμένα όλα μαζί. Και γω έχω κατέβασει διάφορα αρχεία από την ομάδα σε περίπτωση που χρειαστούν.

Ζαχιρ να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την οικογένεια σας!!! Με τον θηλασμό μην ανχωνεσαι πάρτο ψυχραιμα και πίστεψε ότι θα τα καταφέρεις!!! Όλες οι μαμάδες μπορούν να θηλασουν αρκεί να ξέρουν κάποια μυστικά.. Ενημερωσου και υπάρχουν και γραμμές με μαιες για συμβουλές καθώς και ομάδες για απορίες. Όλα θα πάνε καλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς! Και μόνο που διαβάζω απορίες άλλων κοριτσιών έχω μάθει πολλά! Τώρα θέλω να εκτυπώσω και τα αρχεία της ομάδας να τα έχω εύκαιρα..

Τώρα που αξιώθηκα να παραγγείλω έχει η Αννέτα έλλειψη από κάποια πραγματάκια, αλλά η κοπέλα τρέχει για να με εξυπηρετήσει! Την άλλη βδομάδα λογικά θα τις έχω! Θα πάρω ποικιλία τελικά, λίγο απ' όλες!

Τίποτα βρε! Απλώς να σου πω πως αυτή η λίστα ισχύει για τα δημόσια, μη λάβεις δηλαδή υπόψιν σου τα ρουχαλάκια του μωρού γιατί νομίζω θα σας τα ντύνουν! ;)

Κι εγώ δεν είμαι πολύ του νυχτικού αλλά πήρα 2 και ελπίζω να βολέψουν! Όσο για τη ρόμπα....δεν έχω βάλει ποτέ αλλά ευτυχώς βρήκα μία γλυκούλα ροζ στα Oysho αλλιώς δε θα έπαιρνα καθόλου!

Σε κάποια φάση τις χρονομετρούσαμε γιατί ήταν 10λεπτες! Και μου λέει ο άντρας μου, που παρακολούθησε και τα μαθήματα ανώδυνου, καλά γίνεται να ξεκινήσουν κατευθείαν στα 10 λεπτά;;; :shock: χαχαχα του λέω τι να σου πω δεν ξέρω! Κοίτα, η πλειοψηφία λέει κοριτσάκι και 2-3 μας έχουν πει για αγόρι! :rolleyes:

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια!!!

Σημερα θα δουμε τον μπεμπη μας παλι και ανυπομονω!!!Ισως να ειναι και η τελευταια φορα που παμε γιατρο αφου μπορει να μας προλαβουν οι εξελιξεις αν θελει να με ξαναδει σε 3 εβδομαδες οπως ελεγε...:shock: Παντως χθες δεν ειχα καθολου συσπασεις...για να δουμε σημερα:o

Ανδρομεδα μου παλι ξεχασα να σας ζητησω το λινκ για αυτες τις ομαδες θηλασμου...αν μπορεις στειλτο μου και επειδη λεγατε οτι αργουν να σε δεχτουν στην ομαδα,αν υπαρχει καποιο αρχειο που θεωρεις οτι ειναι σημαντικο,αν μπορεις ανεβασε το κι εδω μπας και μαθουμε τιποτα αλλο.

Κατα τα αλλα τι αλλα νεα κοριτσακια?Ο καιρος συννεφιασμενος απο χτες αλλα ευτυχως χωρις βροχη.Επεσε η θερμοκρασια...Αν εχω γεννητουρια κοντα στην ΠΗΤ θα χρειαστει να παρω και κανενα μακρυμανικο φορμακι εξοδου και δεν εχω για τοσο μικρο.Εχω 3-6 μηνων.Σημερα θα παω να παρω και τον εξοπλισμο απο ΙΙΒΕΑΑ.Εβγαλα και το πορτ μπεμπε να αεριστει...το βλεπω και φανταζομαι το μπουμπουκακι μου μεσα πρωτα ο Θεος!

Για σεξακι ακουω και τρελαινομαι!!!Εγω κοριτσια θα το καψω το πελεκουδι μετα...και με μιση ωρα υπνο σας λεωωω!!!Ετσι λεω τωρα βεβαια,ελπιζω να σταθω αξια των περιστασεων!:rolleyes:;);)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Hi, didi!!:D

Ανδρομέδα μην την βάλεις την πάντα καλύτερα..Και εγώ έχω 2 τη κουνιαδα μου και δεν θα την βάλω...Καλύτερα για να είσαι ησυχη..Και εμάς έτσι χύμα μας βάζανε στα κρεββατακια τι πάθαμε? Εγώ μίλησα με μια φίλη μας παιδιατρο και μου είπε οχι πάντα!

Για όσες φτιάχνετε βαλιτσούλες να σας πω πως βοηθάει να έχουμε τη βαλιτσα που θα την έχει ο άντρας μας και θα την φέρει στο δωμάτιο και μια μιικρή τσαντουλα με κάποια βασικά για την αιθουσα τοκετου.

Στη μικρή εγώ έβαλα μια πετσετουλα, χαρτομαντηλα, μωρομάντηλα, οδοντοβ.,οδοντοκρ., ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, δειγματακια αφρολουτρο, ταμπλετ και ενα μπουκαλακι ιαματικο νερο της αβεν.

Κασσιοπη κι εμενα η μαια μου ειπε να φτιαξω και μια μικρη βαλιτσουλα για τον τοκετο που θα την εχει αυτη μαζι της.Εβαλα μεσα τα εξης:

Φωτογραφικη μηχανη και φορτιστης

Κινητο και φορτιστης

Νερο,χυμο,μπαρες δημητριακων

Μουσικη(mp4)

Liposan

Λαστιχακι και κοκκαλακι για τα μαλλια

Νυχτικο και παντοφλες (μηπως και περπατησω λιγο στον διαδρομο)

Καλτσες

Αμυγδαλελαιο (για μασαζ στην πλατη-μεση)

Εσωρουχο (1)

Σερβιετες (2)

Ιατρικος φακελος και βιβλιαριο υγειας

Βενταλια!

Χαρτομαντηλα-αντισηπτικα μαντηλακια

Ωτοασπιδες (σε περιπτωση προκλησης τοκετου απο το βραδυ να μην ακουω απο διπλανα δωματια τιποτα μηπως και χαλαρωσω,συνεβη στη αδερφη μου να ακουει κατι φωνες υστερικες...)

Πετσετουλα (ειχα ξεχασει να την βαλω,παω τωρα που το ειπατε)

Τωρα που βλεπω την λιστα,δεν την λες και βαλιτσουλα χαχαχα πιο πολυ προς βαλιτσαρα παει!

Ντουςωδεν ηξεραωοτι μπορεις να κανεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο κατα τον τοκετο...δεν ξερω αν θα εχω και τετοια ορεξη βεβαια

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερουδια!!!! Εμείς τα κλασικά λίγο ύπνο με διάφορες ενοχλήσεις στο ενδιάμεσο, ελπίζω να μην πάρω όλο το μηνα :shock:. Τα πόδια ευτυχώς ξεπρηστηκαν!!! Προληπτικά στην πλευρά μου στο κρεβάτι έβαλα την πανα ακρατειας για μεγάλους που είναι σαν σεντονάκι, σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά μπας και γλιτωσω το στρώμα... Θα πάω και γιατρό σήμερα να του πω τα διάφορα που έχω να δω τι είναι οι συσπάσεις απολα!!!

Didi πολύ ωραία και αυτα για το θηλασμό και είναι μαζεμένα όλα μαζί. Και γω έχω κατέβασει διάφορα αρχεία από την ομάδα σε περίπτωση που χρειαστούν.

Ζαχιρ να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την οικογένεια σας!!! Με τον θηλασμό μην ανχωνεσαι πάρτο ψυχραιμα και πίστεψε ότι θα τα καταφέρεις!!! Όλες οι μαμάδες μπορούν να θηλασουν αρκεί να ξέρουν κάποια μυστικά.. Ενημερωσου και υπάρχουν και γραμμές με μαιες για συμβουλές καθώς και ομάδες για απορίες. Όλα θα πάνε καλά!!

Καλημερα Φραουλιτσα!Τωρα ειδα το μηνυμα σου. Κι εμενα τα ποδια ειναι καλυτερα απο πριν,εκτος κι αν καθομαι πολλες ωρες ορθια...Κι εγω εβαλα ενα τετοιο υποστρωμα στην πλευρα μου!

Ειδες κι εσυ ανυπομονεις να γεννησεις,κι εγω!Δεν το περιμενα να νιωθω ετσι,μου φαινεται τοοοσος ο καιρος μεχρι την ΠΗΤ! Οτι ειναι καλυτερο για τα μωρα μας βεβαια...θα κανω υπομονη τωρα που πλησιαζουμε,αλλα ανυπομονωωωωω!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσακια μου γεια σας.γεννησαμε την παρασκευη οπως σας ειπε κ η φιλη μου Κασσιοπη μετα απο 15 ωρες προσπαθειας για φ.τ τελικα με καισαρικη μια κουκλιτσα 3130 γρ και

50 ποντους.σας γραφω απ την κλινικη βγαιν σημερα τ απογευμα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη κοριτσια.θα το ζησετε κ εσεις συντομα.οταν παμε σπιτι κ ηρεμησουμε θα μπω να σας διαβασω.κ:):) φιλακια πολλα σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχουλες σας κι αντε σιγα σιγα να παιρνουν σειρα κ οι υπολοιπες με γερα μπεμπακια κ εναν πονο κοριτσια.η Παναγια μαζι σας.

7H5Lp3.png

Κοριτσακια μου γεια σας.γεννησαμε την παρασκευη οπως σας ειπε κ η φιλη μου Κασσιοπη μετα απο 15 ωρες προσπαθειας για φ.τ τελικα με καισαρικη μια κουκλιτσα 3130 γρ και

50 ποντους.σας γραφω απ την κλινικη βγαιν σημερα τ απογευμα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη κοριτσια.θα το ζησετε κ εσεις συντομα.οταν παμε σπιτι κ ηρεμησουμε θα μπω να σας διαβασω.κ:):) φιλακια πολλα σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχουλες σας κι αντε σιγα σιγα να παιρνουν σειρα κ οι υπολοιπες με γερα μπεμπακια κ εναν πονο κοριτσια.η Παναγια μαζι σας.

Γεια σου πρωτη μανουλα του καφε μας!!!Να σου ζησει η κουκλα κορη!!!Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας και καλη ανατροφη τωρα!

Ελπιζω να αρχισες να συνερχεσαι απο την καισαρικη σιγα σιγα ε? Πωπω και τοσες ωρες αντεξες χωρις επισκληριδιο???

Σ'ευχαριστουμε για τις ευχες σου!Οταν μπορεσεις μπες να μας πεις λεπτομερειες.

Φιλια πολλα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...