Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Mommy to be, κι εγώ τα ίδια από ασκήσεις.. Λίγο μπάλα, λίγο λάστιχο για πλάτη, κανένα κάθισμα... Θέλω να κάνω και τις αναπνοές που μας είπε η μαία αλλά μία το ξεχνάω, μία βαριέμαι.... Καμιά φορά που τις κάνω βράδυ με παίρνει και ο ύπνος!! χαχαχα κάτι που δε νομίζω να συμβεί εκείνη τη στιγμή!!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, από χθες το βράδυ αυξήθηκαν οι συσπάσεις και σε κάποια φάση λέω... εδώ είμαστε!! Αλλά τελικά τίποτα..σταμάτησαν τώρα! Δε βιάζομαι έτσι κι αλλιώς, να κάτσει στη φωλίτσα του όσο χρειάζεται!

OkoIp3.png

Α Didi, να σε ρωτήσω.. Πήρες τελικά την πάντα από το ικεα που έλεγες; Εγώ έκανα τη βλακεία και την πήρα και μετά είδα πως είναι περιμετρική. Τώρα σκέφτομαι το sids. Βέβαια, είναι πολύ κοντή και πολύ λεπτή. Καθόλου φουσκωτή όπως άλλες. Μήπως να μην την βάλω καθόλου και να ησυχάσω;

OkoIp3.png

Επιτελους ήρθες!!!! Μας ανησύχησες κορίτσι μου τόσο καιρό που είχες να μπείς και είχες και τις συσπάσεις!!!! Καλώς την!!!! Και μενα εχει κατεβει και με δυσκολεύει, και επίσης και μεις λέμε να βγάλουμε καμιά φωτό μαζί αν προλάβουμε... Στις διακοπές δεν βγάλαμε... Με τα ρουχαλάκια θα τα προλάβεις αλλά και να ρθει πρώτα ο μπέμπης σας μπαμ μπαμ θα γίνουν!!!! Φιλιά πολλά χαρηκα που είσαι καλά!!!

Αχ, κορίτσια μου, τρέχαμε τόσο πολύ, που όταν γυρνούσα δεν άντεχα ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω... Αλλά τώρα, που μαζευτήκαμε, δεν θα χαθώ άλλο. Ήδη έχασα τα πρώτα μας γεννητούρια..

Didi, καλώς ήρθες!!! Μας έλειψες!!!

Έκανες φοβερή δουλειά με το κείμενο για το θηλασμό! Συγκέντρωσες όλες τις πληροφορίες! Κι εγώ τα έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή αλλά όχι τόσο μαζεμένα! Και τις φωτογραφίες που πιστεύω θα βοηθήσουν πολύ τον πρώτο καιρό, ειδικά η πρώτη που είναι σαν πινακάκι για τις πάνες κτλ.

Το τελευταίο που γράφεις με συγκίνησε..Από εκεί ξεκινάνε όλα! Να πιστέψεις πως είσαι η καλύτερη μαμά για το παιδί σου! Και να ενημερώνεσαι.... η γνώση αλλά και η διαύγεια είναι δύναμη!

Ανδρομέδα μου, τελικά και μόνο με τη συμμετοχή στο γκρουπ του θηλασμού έμαθα πολλά, κι εσύ φαντάζομαι, κι ας μην έχω διαβάσει τα (άπειρα) βιβλία μου! χαχα

Έτσι είναι η καθεμιά είναι η καλύτερη μαμά για το παιδάκι της! :-D

Παρήγγειλες πάνες τελικά;

Didiiiii!!!!!Επιτελους σε ξαναβρισκουμε!!!Ποσο χαιρομαι που ειστε καλα!!!Μας κοψοχολιασες,αλλη φορα να μας το λες αν προκειται να ξαναλειψεις τοσο,αντε μπραβο!:)

Και τι εντυπωσιακη επανεμφανιση ειναι αυτη,με το πινακακι σου και με τα ολα σου!!!Καλα για το παρακατω μηνυμα για τον θηλασμο δεν παιζεται,τα εχεις συγκεντρωσει ολα πολυ ωραια!Μου εδωσες ιδεα να πατησω πανω σ'αυτο και να γραψω κι εγω συνοπτικα οσα εχω κατα καιρους διαβασει!

Η κρεμα για τις αιμορροιδες ειναι καλη?Γιατι παιζει να την χρησιμοποιησω...

Για τον σταφυλοκοκκο δε μου ειπε κατι ο γιατρος...τι ξερεις γι'αυτο?

Καποτε μου ειχαν βρει σε θυλακιτιδα εξωτερικα και ο γιατρος δεν εδειξε να ανησυχησε οταν του το ειπα.Παρολα αυτα ομως ζητησα και εκανα και γι'αυτο και για στρεπτοκοκκο κολπικη εξεταση και ευτυχως ολα οκ.

Ωραια ιδεα να βγαλετε φωτογραφιες τωρα που μεγαλωσε η κοιλιτσα!Κι εγω κυνηγαω τον αντρα μου τελευταια να απαθανατισουμε τις στιγμες αυτες!

Αν είναι να επιστρέψεις, πρέπει να το κάνεις εντυπωσιακά! :tongue:χαχαχα

Πρόσθεσε κι εσύ ό,τι νομίζεις, για να το συμπληρώσουμε!

Η κρέμα δεν ξέρω αν είναι καλή, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει κι άλλες. Αλλά μου φαίνεται πως κάνει δουλίτσα...

Ωπ, έχεις δίκιο, καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο είπαμε, όχι σταφυλόκοκκο, συγγνώμη! :oops:

Ναι, πρέπει να έχουμε και καμιά φωτογραφία, για να θυμόμαστε τις μέρες αυτές!

Τίποτα καλέ! Κι εγώ τα περισσότερα τα είχα στο μυαλό μου αλλά είναι διαφορετικά να τα έχεις συγκεντρωμένα! Άσε κι εμένα δεν μου έφτανε η βαλίτσα, βάζω δεύτερο μικρό αλλά τελικά τα άδειασα και τα έβαλα σε μια μεγαλύτερη και ησύχασα! Μα έκανα κι εγώ ολόκληρη μετακόμιση λες και θα είμαι στην ερημιά. Στο κάτω-κάτω αν χρειαστούμε κάτι μας το φέρνουν...

Ξέχασα να σε ευχαριστήσω κι εγώ για τη λίστα! Ακόμη δεν αξιώθηκα να ξεκινήσω τη βαλίτσα μου... Μόνο πήγα και αγόρασα ένα νυχτικό. Κατά τα άλλα θα έχω πυζάμες, δεν φοράω ρόμπες, οπότε θα βολευτώ με ζακετούλες! Ε, σιγά πια, δυο μέρες θα μείνουμε...

Κορίτσια, από χθες το βράδυ αυξήθηκαν οι συσπάσεις και σε κάποια φάση λέω... εδώ είμαστε!! Αλλά τελικά τίποτα..σταμάτησαν τώρα! Δε βιάζομαι έτσι κι αλλιώς, να κάτσει στη φωλίτσα του όσο χρειάζεται!

Τις χρονομετρούσες κιόλας; Ε, τώρα πια έφτασε ο καιρός, είναι έτοιμο να γεννηθεί! Πώς πάνε τα στοιχήματα των φίλων σας; Τι λένε ότι θα κάνετε;

tt1e3

Διαφημίσεις

Α Didi, να σε ρωτήσω.. Πήρες τελικά την πάντα από το ικεα που έλεγες; Εγώ έκανα τη βλακεία και την πήρα και μετά είδα πως είναι περιμετρική. Τώρα σκέφτομαι το sids. Βέβαια, είναι πολύ κοντή και πολύ λεπτή. Καθόλου φουσκωτή όπως άλλες. Μήπως να μην την βάλω καθόλου και να ησυχάσω;

Όχι, δεν πήρα. Έχω μία από την προίκα του αδερφού μου (μου την έδωσε η μαμά μου), τη στόλισα στην κούνια για τις φωτογραφίες, αλλά θα τη βγάλω τελείως για το μωρό. Δεν θα χρησιμοποιήσω τελικά.

Πάντως κάπου διάβασα ότι για το sids προτείνεται συγκοίμηση για ένα χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να έχω τόσο πολύ καιρό το μωρό στο δωμάτιό μας (στο κρεβάτι δεν έχω σκοπό να τον βάλω ούτως ή άλλως)...

tt1e3

Κοιτσακια γεια!!μολις γυρισα απο τη βολτουλα που βγηκα με τον αντρα μου για την επετειο μας 13 χρονια σχεσης!η μικρη ειναι στη μαμα μου και μελαγχολησα που δεν ειναι σπιτι μαζι μας!γενικα με εχουν πιασει παρα πολλοι συναισθηματισμοι,νιωθω οτι πλησιαζει η ωρα του μπεμπη και κλαιω απο συγκινηση..ανυπομονω να το ξαναζησω,εχω συνεχεια συσπασεις και σουβλιες αλλα ακανονιστες.με το θηλασμο δυστυχως τα πηγα χαλια στην κορη μου και προσευχομαι να τα καταφερω τωρα.η μονη συμβουλη που εχω να δωσω ειναι μην αφησετε τον εαυτο σας και τις ορμονες σας που θα κανουν παρτυ να τα παρατησετε!!βαλτε τον αντρα σας να σας παροτρυνει.εμενα παρολο που ηταν υποστηρικτικος επειδη βιωσα εναν περιεργο τοκετο με αιμοραγια και γαστρεντεριτιδα,μεπιασε επιλοχειος και για 20 μερες ημουν πεσμενη αλλα ηταν ηδη αργα.τωρα ομως ξερω και θα το παλεψω!

Να ζησετε κοριτσι!!!Με το καλο να υποδεχτειτε και το δευτερο αγγελουδι σας!!!

Ειμαι σιγουρη οτι αυτη τη φορα θα τα καταφερεις να θηλασεις!Κι εγω το θελω πολυ!Παντως λενε οτι τις πρωτες 15 μερες ισως θα ειμαστε λιγο καπως λογω ορμονων...αυτο δε σημαινει απαραιτητα καταθλιψη,αρκει με τον καιρο να βλεπουμε εμεις και οι γυρω μας βελτιωση;)Απλα φανταζομαι οταν συμβαινει να μας παιρνει απο κατω,απογοητευομαστε και χρειαζομαστε πολυ υποστηριξη οπως λες.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ανδρομέδα μου, τελικά και μόνο με τη συμμετοχή στο γκρουπ του θηλασμού έμαθα πολλά, κι εσύ φαντάζομαι, κι ας μην έχω διαβάσει τα (άπειρα) βιβλία μου! χαχα

Έτσι είναι η καθεμιά είναι η καλύτερη μαμά για το παιδάκι της! :-D

Παρήγγειλες πάνες τελικά;

Ξέχασα να σε ευχαριστήσω κι εγώ για τη λίστα! Ακόμη δεν αξιώθηκα να ξεκινήσω τη βαλίτσα μου... Μόνο πήγα και αγόρασα ένα νυχτικό. Κατά τα άλλα θα έχω πυζάμες, δεν φοράω ρόμπες, οπότε θα βολευτώ με ζακετούλες! Ε, σιγά πια, δυο μέρες θα μείνουμε...

Τις χρονομετρούσες κιόλας; Ε, τώρα πια έφτασε ο καιρός, είναι έτοιμο να γεννηθεί! Πώς πάνε τα στοιχήματα των φίλων σας; Τι λένε ότι θα κάνετε;

Αυτό ακριβώς! Και μόνο που διαβάζω απορίες άλλων κοριτσιών έχω μάθει πολλά! Τώρα θέλω να εκτυπώσω και τα αρχεία της ομάδας να τα έχω εύκαιρα..

Τώρα που αξιώθηκα να παραγγείλω έχει η Αννέτα έλλειψη από κάποια πραγματάκια, αλλά η κοπέλα τρέχει για να με εξυπηρετήσει! Την άλλη βδομάδα λογικά θα τις έχω! Θα πάρω ποικιλία τελικά, λίγο απ' όλες!

Τίποτα βρε! Απλώς να σου πω πως αυτή η λίστα ισχύει για τα δημόσια, μη λάβεις δηλαδή υπόψιν σου τα ρουχαλάκια του μωρού γιατί νομίζω θα σας τα ντύνουν! ;)

Κι εγώ δεν είμαι πολύ του νυχτικού αλλά πήρα 2 και ελπίζω να βολέψουν! Όσο για τη ρόμπα....δεν έχω βάλει ποτέ αλλά ευτυχώς βρήκα μία γλυκούλα ροζ στα Oysho αλλιώς δε θα έπαιρνα καθόλου!

Σε κάποια φάση τις χρονομετρούσαμε γιατί ήταν 10λεπτες! Και μου λέει ο άντρας μου, που παρακολούθησε και τα μαθήματα ανώδυνου, καλά γίνεται να ξεκινήσουν κατευθείαν στα 10 λεπτά;;; :shock: χαχαχα του λέω τι να σου πω δεν ξέρω! Κοίτα, η πλειοψηφία λέει κοριτσάκι και 2-3 μας έχουν πει για αγόρι! :rolleyes:

OkoIp3.png

Όχι, δεν πήρα. Έχω μία από την προίκα του αδερφού μου (μου την έδωσε η μαμά μου), τη στόλισα στην κούνια για τις φωτογραφίες, αλλά θα τη βγάλω τελείως για το μωρό. Δεν θα χρησιμοποιήσω τελικά.

Πάντως κάπου διάβασα ότι για το sids προτείνεται συγκοίμηση για ένα χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να έχω τόσο πολύ καιρό το μωρό στο δωμάτιό μας (στο κρεβάτι δεν έχω σκοπό να τον βάλω ούτως ή άλλως)...

Αχ πολύ προβληματίζομαι..Βλέπω να μην την βάζω.. Όσο για την συγκοίμηση, τώρα προσπαθώ να δω που θα βάλω την κούνια στο δωμάτιό μας... Αν την βάλω από τη μεριά μου κολλητά κλείνει ο χώρος κι αν τη βάλω από την κάτω μεριά του κρεβατιού δε θα έχω άμεση επαφή... Ναι κι εγώ διάβασα για τη συγκοίμηση, τουλάχιστον ένα χρόνο ή όσο έχει ανάγκη το παιδί... Θα δω στην πορεία, πάντως ούτε κι εγώ θέλω στο κρεβάτι γιατί θα πρέπει να διώξω τον άντρα μου! :lol::lol::lol:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς! Και μόνο που διαβάζω απορίες άλλων κοριτσιών έχω μάθει πολλά! Τώρα θέλω να εκτυπώσω και τα αρχεία της ομάδας να τα έχω εύκαιρα..

Τώρα που αξιώθηκα να παραγγείλω έχει η Αννέτα έλλειψη από κάποια πραγματάκια, αλλά η κοπέλα τρέχει για να με εξυπηρετήσει! Την άλλη βδομάδα λογικά θα τις έχω! Θα πάρω ποικιλία τελικά, λίγο απ' όλες!

Τίποτα βρε! Απλώς να σου πω πως αυτή η λίστα ισχύει για τα δημόσια, μη λάβεις δηλαδή υπόψιν σου τα ρουχαλάκια του μωρού γιατί νομίζω θα σας τα ντύνουν! ;)

Κι εγώ δεν είμαι πολύ του νυχτικού αλλά πήρα 2 και ελπίζω να βολέψουν! Όσο για τη ρόμπα....δεν έχω βάλει ποτέ αλλά ευτυχώς βρήκα μία γλυκούλα ροζ στα Oysho αλλιώς δε θα έπαιρνα καθόλου!

Σε κάποια φάση τις χρονομετρούσαμε γιατί ήταν 10λεπτες! Και μου λέει ο άντρας μου, που παρακολούθησε και τα μαθήματα ανώδυνου, καλά γίνεται να ξεκινήσουν κατευθείαν στα 10 λεπτά;;; :shock: χαχαχα του λέω τι να σου πω δεν ξέρω! Κοίτα, η πλειοψηφία λέει κοριτσάκι και 2-3 μας έχουν πει για αγόρι! :rolleyes:

Τι μάρκες παρήγγειλες;

Ναι, το ξέρω για τα ρουχαλάκια, αλλά και πάλι χρειαζόμαστε για να φύγουμε από το μαιευτήριο... Η υπόλοιπη λίστα ήταν καταπληκτική! Πρέπει να αρχίσω κι εγώ τη βαλίτσα μου...

Τελικά γίνεται άραγε να ξεκινήσουν οι συσπάσεις κατευθείαν στα 10';;;;

Κι εγώ νομίζω ότι κοριτσάκι θα κάνεις! Κοίτα να διαψεύσεις όλα τα προγνωστικα! χαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ πολύ προβληματίζομαι..Βλέπω να μην την βάζω.. Όσο για την συγκοίμηση, τώρα προσπαθώ να δω που θα βάλω την κούνια στο δωμάτιό μας... Αν την βάλω από τη μεριά μου κολλητά κλείνει ο χώρος κι αν τη βάλω από την κάτω μεριά του κρεβατιού δε θα έχω άμεση επαφή... Ναι κι εγώ διάβασα για τη συγκοίμηση, τουλάχιστον ένα χρόνο ή όσο έχει ανάγκη το παιδί... Θα δω στην πορεία, πάντως ούτε κι εγώ θέλω στο κρεβάτι γιατί θα πρέπει να διώξω τον άντρα μου! :lol::lol::lol:

Κι εμένα κλείνει ο χώρος με το λίκνο, άσε που πρέπει να αλλάξουμε μεριά με τον άντρα μου (που πολύ με ενοχλεί, δεν βολεύομαι ανάμεσα) αλλά τι να κάνουμε... Δεν την χρειάζεσαι πάντως την πάντα μέχρι να αρχίσει να γυρνάει μόνο του...

Η φωτό είναι τόοοοοσο αστεία!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζαχίρ, αν το θέλεις και έχεις υποστήριξη θα θηλάσεις. Και όσο αντέχεις... Ακόμη και λίγες μέρες είναι καλύτερα από το καθόλου...

tt1e3

Hi, didi!!:D

Ανδρομέδα μην την βάλεις την πάντα καλύτερα..Και εγώ έχω 2 τη κουνιαδα μου και δεν θα την βάλω...Καλύτερα για να είσαι ησυχη..Και εμάς έτσι χύμα μας βάζανε στα κρεββατακια τι πάθαμε? Εγώ μίλησα με μια φίλη μας παιδιατρο και μου είπε οχι πάντα!

Για όσες φτιάχνετε βαλιτσούλες να σας πω πως βοηθάει να έχουμε τη βαλιτσα που θα την έχει ο άντρας μας και θα την φέρει στο δωμάτιο και μια μιικρή τσαντουλα με κάποια βασικά για την αιθουσα τοκετου.

Στη μικρή εγώ έβαλα μια πετσετουλα, χαρτομαντηλα, μωρομάντηλα, οδοντοβ.,οδοντοκρ., ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, δειγματακια αφρολουτρο, ταμπλετ και ενα μπουκαλακι ιαματικο νερο της αβεν.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Τι μάρκες παρήγγειλες;

Ναι, το ξέρω για τα ρουχαλάκια, αλλά και πάλι χρειαζόμαστε για να φύγουμε από το μαιευτήριο... Η υπόλοιπη λίστα ήταν καταπληκτική! Πρέπει να αρχίσω κι εγώ τη βαλίτσα μου...

Τελικά γίνεται άραγε να ξεκινήσουν οι συσπάσεις κατευθείαν στα 10';;;;

Κι εγώ νομίζω ότι κοριτσάκι θα κάνεις! Κοίτα να διαψεύσεις όλα τα προγνωστικα! χαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κι εμένα κλείνει ο χώρος με το λίκνο, άσε που πρέπει να αλλάξουμε μεριά με τον άντρα μου (που πολύ με ενοχλεί, δεν βολεύομαι ανάμεσα) αλλά τι να κάνουμε... Δεν την χρειάζεσαι πάντως την πάντα μέχρι να αρχίσει να γυρνάει μόνο του...

Η φωτό είναι τόοοοοσο αστεία!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζαχίρ, αν το θέλεις και έχεις υποστήριξη θα θηλάσεις. Και όσο αντέχεις... Ακόμη και λίγες μέρες είναι καλύτερα από το καθόλου...

Λοιπόν, για αρχή παράγγειλα φλατ που στεγνώνουν γρήγορα (κι αν δεν την παλέψω θα τις έχω για σεντονάκι), LL, milovia και tots bots με την ελπίδα να έχουν καλή εφαρμογή σε μικρούλι. Η επόμενη δόση είναι bambino, bumgenius, grovia, κανά 2 Fitted για βράδυ και από εκεί και πέρα συμπληρώνω ό, τι μου αρέσει πιο πολύ! Έτσι όπως έφτιαξα τις παραγγελίες μου βγαίνουν χωρίς μεταφορικά οπότε μια χαρά! Α και ψάχνω φαρμακείο για charlie....(όπως κατάλαβες δεν άφησα καμία παραπονεμένη! :mrgreen: )

Εσύ τις έχεις πλύνει ε; Οι LL σε σχέση με bumgenius έχουν πιο μικρό καλούπι; Πήρες έξτρα επιθέματα; Φτιάχνω και ωραίο επιπλάκι για να τις αποθηκεύσω, όταν είναι έτοιμο θα στείλω φωτό!

Κι εσύ για κοριτσάκι λες ε;;; Για να δούμε! :cool:

Ναι, τώρα έτσι μικρούλι που θα είναι δε θα κουνιέται για να χτυπήσει, πιο πολύ τη θέλουμε μου φαίνεται για ομορφιά.. Τρομάρα μας.. Τουλάχιστον την πήρα 15ευρώ..

OkoIp3.png

Hi, didi!!:D

Ανδρομέδα μην την βάλεις την πάντα καλύτερα..Και εγώ έχω 2 τη κουνιαδα μου και δεν θα την βάλω...Καλύτερα για να είσαι ησυχη..Και εμάς έτσι χύμα μας βάζανε στα κρεββατακια τι πάθαμε? Εγώ μίλησα με μια φίλη μας παιδιατρο και μου είπε οχι πάντα!

Για όσες φτιάχνετε βαλιτσούλες να σας πω πως βοηθάει να έχουμε τη βαλιτσα που θα την έχει ο άντρας μας και θα την φέρει στο δωμάτιο και μια μιικρή τσαντουλα με κάποια βασικά για την αιθουσα τοκετου.

Στη μικρή εγώ έβαλα μια πετσετουλα, χαρτομαντηλα, μωρομάντηλα, οδοντοβ.,οδοντοκρ., ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, δειγματακια αφρολουτρο, ταμπλετ και ενα μπουκαλακι ιαματικο νερο της αβεν.

Ψάχνω ήδη καμία άλλη χρήση της πάντας γιατί στην κούνια δε θα μπει!

Κι εγώ έφτιαξα μια μικρή κι έχω βάλει πετσέτα, λαστιχάκια, ταμπλετ και δεν ξέρω τι άλλο θα βάλω ακόμα. Αλήθεια, αφρόλουτρα οδοντοβουρτσο/κρεμες γιατί;;

Α η μαία μας είπε να έχουμε στις ωδίνες βούτυρο κακάο για τα χείλη γιατί στεγνώνουν από τις αναπνόες! Και είχε δίκιο, άμα δοκιμάσετε να κάνετε για πολύ ώρα αφυδατώνονται!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...