Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καληςπερα κοριτσια!!!!!

Αρχικά θα πω οτι χαιρομαι παρα πολυ για το Stafylaki που τελικα ολα πανε καλα και τις έφυγε ενα άγχος...

Εμεις πήγαμε στο γιατρο σημερα...

Ευτυχως είχαν βγει και ολες οι εξετασεις οποτε τις αναλύσαμε...

Οι εξετασεις βγήκαν καλες και παρόλο που η μικροβιολόγος δεν ηταν σιγουρη για την αναιμία γιατι οι τιμες ηταν οριακές οποτε μας σύστησε να εξεταστεί και ο σύζυγος ο γιατρός μας καθυσηχασε και απέκλεισε το γεγονός εντελώς γιατι τον ικανοποίησε η τιμη τις αιμοσφαιρινης...

Το μωρακι μας μεγάλωσε αισθητά και πλέον διακρίναμε τα χεράκια,ποδαράκια και κεφαλι

Ειδαμε ξανα καρδούλα,στομαχακι και δειλά δειλά ο γιατρός διέκρινε την ουροδοχο κύστη....

Τελος εδωσα αιμα για να κανω την εξεταση για θρομβοφιλια γιατι υπαρχει μια υποψία να ειχε η μητέρα μου και θα παρουμε τα αποτελέσματα σε δυο βδομάδες....

Αυτα τα νεακια μας...

Για το felicitaki να πω οτι και γω σα να εχω δύσκολιοτητα κυρίως τις μερες που τρωω ξηρά τροφή...

Τωρα πίνω επιπλέον νερο,και άρχισα να εχω πιο πολλα φρούτα και λαχανικά στο καθημερινό διαιτολόγιο μου και ελπιζω να το καταπολεμησω κάπως....

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!!!Συγχαρρητηρια σε οσες ειδατε τα μωρακια σας,φανταζομαι τι χαρα σας!!!!Εγω αυριο εχω ραντεβου να το δω το σπορακι κ να υσηχασω οτι ειναι καλα!!!!Ακομα ταλαιπωρουμαι απο μπουκωμα πυρετο κ τετοια ωραια....ωχ τι με βρηκε δε ξερω πως να τα αντιμετωπισω ολα αυτα μαζι...ευτυχως εχω ακομα το χιουμορ κ το ριχνω εκει κ ετσι χαλαρωνω!!!Οσο για τι δυσκοιλιοτητα εγω που κ που με πιανει κ αυτο που κανω ειναι να τρωω το πρωι δυο φρυγανιες με ταχινι κ μελι κ το απογευμα ενα ροφημα μαραθοσπορου κ ετσι γινεται δουλεια:tongue:φιλακια κοριτσια καλο βραδυ σε ολες!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Γεια σας κυριες μου!!!Τι κανετε;;που ειστε ολες σημερα;;;εγω κοριτσακια μου ειμαι πουλυ χαρουμενη σημερα παρολο που ειμαι ακομα κρεβατωμενη...Το πρωι πηγαμε γιατρο κ ειδαμε το σπορακι μας!!!Εγινε δυομιση εκατοστα το γλυκο μου κ ακουσαμε κ αυτη την υπεροχη καρδουλα ντουκου ντουκου!!!!Σκετη μαγεια τα ξεχασα ολα κ τα χαπια κ το θυρεοειδη κ το παλιοζαχαρο κ την ιωση κ τον πυρετο..ηθελα απλα να χοροπηδαω απ τη χαρα μου!!!!Γραμμη σπιτι βεβαια να γινω καλα κ θα χοροπηδηξω τοτε χαχαχα...Α τη Δευτερα θα κλεισουμε κ ραντεβου για την αυχενικη γυρω στις 10 Μαρτιου μου ειπε θα την κανουμε!!!!Φιλια απο μενα καλο βραδυ!!!!?!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημερα Κοριτσια ! χρονια μας πολλα!

Πως ειστε σημερα; Σταφυλακι ειδες το μωρακι σου κ τα ξεχασες ολα. Μπραβο !111 Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Εγω μετραω αντιστροφα για τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο μου. Τοτε θα ειμαι 5 εβδομαδων κ 4ημερων. Πολυ αγχος κοριτσια μου. Υποθετω το εχετε περασει..

xj92p3.png

Καλημερα Κοριτσια ! χρονια μας πολλα!

Πως ειστε σημερα; Σταφυλακι ειδες το μωρακι σου κ τα ξεχασες ολα. Μπραβο !111 Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Εγω μετραω αντιστροφα για τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο μου. Τοτε θα ειμαι 5 εβδομαδων κ 4ημερων. Πολυ αγχος κοριτσια μου. Υποθετω το εχετε περασει..

Ετσι ειναι Lefki μου οταν το βλεπεις τα ξεχνας ολα!!!!Θα το δεος σε μια μερουλα και εσυ κ θα φυγεις απ το γιατρο πετωντας απ τη χαρα σου!!!Εγω στην πρωτη επισκεψη ημουν 5+2 κ αυτη η ελαχιστη κουκιδιτσα που ειδαμε ..αχ παναγια μου ειναι ενα θαυμα πραγματικα!!!τωρα εχει εξελιχθει κ εχει κιολας κεφαλακι χερακια κ οταν ξαναπαμε θα περπαταει κιολας...χαχαχχαχαα τρελαααααα!!!!!!!Καλημερα σε ολες κ χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι Lefki μου οταν το βλεπεις τα ξεχνας ολα!!!!Θα το δεος σε μια μερουλα και εσυ κ θα φυγεις απ το γιατρο πετωντας απ τη χαρα σου!!!Εγω στην πρωτη επισκεψη ημουν 5+2 κ αυτη η ελαχιστη κουκιδιτσα που ειδαμε ..αχ παναγια μου ειναι ενα θαυμα πραγματικα!!!τωρα εχει εξελιχθει κ εχει κιολας κεφαλακι χερακια κ οταν ξαναπαμε θα περπαταει κιολας...χαχαχχαχαα τρελαααααα!!!!!!!Καλημερα σε ολες κ χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!

Ναι είναι τέλειο!!!Εγώ κοιτάω συνέχεια τον υπέρηχο που μου έδωσε!!!!Και εμένα έχει πια κεφάλι πωπουδάκι και χεράκια - ποδαράκια αρχίζουν να δημιουρούνται!!!Μέχρι την αυχενική θα είναι όλα στην θέση τους και μετά θα μεγαλώνει... Τέλειο δεν λες τίποτα!!!Μου έφυγε και ένα βάρος γιατί την προηγούμενη φορά αυτη την εβδομάδα είδαμε οτι δεν μεγάλωσε. Φοβόουν να κοιτάξω αλλά μόλις το είδα ανάσανα!!!Είχε γίνει διπλό σε μέγεθος!!! Όλες ευχάριστα να έχουμε!!Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι είναι τέλειο!!!Εγώ κοιτάω συνέχεια τον υπέρηχο που μου έδωσε!!!!Και εμένα έχει πια κεφάλι πωπουδάκι και χεράκια - ποδαράκια αρχίζουν να δημιουρούνται!!!Μέχρι την αυχενική θα είναι όλα στην θέση τους και μετά θα μεγαλώνει... Τέλειο δεν λες τίποτα!!!Μου έφυγε και ένα βάρος γιατί την προηγούμενη φορά αυτη την εβδομάδα είδαμε οτι δεν μεγάλωσε. Φοβόουν να κοιτάξω αλλά μόλις το είδα ανάσανα!!!Είχε γίνει διπλό σε μέγεθος!!! Όλες ευχάριστα να έχουμε!!Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Μπραβο ! Μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσια μου. Ειναι πολυτιμο αυτο που ζουμε.

xj92p3.png

Χαχαχ λες ε! Ποτε θα πας παλι ?

Τα αλλα κοριτσια τι κανετε ; Εμεις σημερα τιποτα. Με βλεπω να φτιχνω μια γρηγορη μακαροναδα.

xj92p3.png

Μπραβο ! Μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσια μου. Ειναι πολυτιμο αυτο που ζουμε.

Καλή επιτυχία και για σένα την Δευτέρα!!!!Και ναι μακάρι να πάνε όλα καλά και να κρατήσουμε όλες τα μωράκια μας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους έχω παλι ίντερνετ....μου το ειχαν διακοψει λόγω εργασιών....γκρρρ

Πήγαμε κ άκουσα με την καρδουλα του μωρού μας κ όλα καλά. Τώρα εν αναμονή την αυχενικής 16/3.

Κοιτάζω μήπως βρω κανένα γιατρό σε δημόσιο, αλλά φοβάμαι κιόλας.

Εγώ έτσι κ έτσι είμαι....νυσταζω,ανακατεύομαι....

Σήμερα ειδικα σερνομαι κ βαριεμαι να πάω για δουλειά... Πφφφφ

Καλωσοριζω κ εγώ τις νέες έγκυούλες της παρέας μας, όλα με το καλό εύχομαι!!!!!

Τα φιλια μου σε όλες, καλό σκ!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχ λες ε! Ποτε θα πας παλι ?

Τα αλλα κοριτσια τι κανετε ; Εμεις σημερα τιποτα. Με βλεπω να φτιχνω μια γρηγορη μακαροναδα.

Σε κανα δυο εβδομαδες περιπου μου ειπε να περασω να μας δει καμια εβδομαδα πριν την αυχενικη δηλαδη τελος Φλεβαρη!!!Εμεις σημερα θα φαμε διαφορετικο φαγητο παλι...εγω κλασικα την σουπιτσα μου λογω της ιωσης δε μπορω να φαω τιποτα αλλο μια χαρα βεβαια εχασα κ ενα κιλο!!!ο καλος μου φασολακια απ τη μαμα του!!!Ανυπομονω να γινω καλα να βγω λιγο εξω εχω σκασει στο σπιτι..αντε να βρουμε σπιτι να μετακομισουμε γιατι θα χαζεψουμε εδω....

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους έχω παλι ίντερνετ....μου το ειχαν διακοψει λόγω εργασιών....γκρρρ

Πήγαμε κ άκουσα με την καρδουλα του μωρού μας κ όλα καλά. Τώρα εν αναμονή την αυχενικής 16/3.

Κοιτάζω μήπως βρω κανένα γιατρό σε δημόσιο, αλλά φοβάμαι κιόλας.

Εγώ έτσι κ έτσι είμαι....νυσταζω,ανακατεύομαι....

Σήμερα ειδικα σερνομαι κ βαριεμαι να πάω για δουλειά... Πφφφφ

Καλωσοριζω κ εγώ τις νέες έγκυούλες της παρέας μας, όλα με το καλό εύχομαι!!!!!

Τα φιλια μου σε όλες, καλό σκ!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσι αντε να μπαινεις πιο συχνα τωρα να μας λες τα νεακια σου!!Γιατρο για την αυχενικη ψαχνεις;;η γυναικολογο;;;αν μπορεις να μην πας στη δουλεια σου κατσε κ ξεκουρασου,παρε ρεπο κ αραξε!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade: 02/09
  2. Κασσιόπη: 03/09
  3. Μαρία06: 06/09
  4. Sagia: 07/09
  5. Ζαχίρ: 12/09
  6. stafylaki: 15-16/09
  7. Babezu: 17/09
  8. Aggeliki83: 25/09
  9. Didi89: 26/09
  10. Φραουλίτσα*
  11. s0faki
  12. aggeliki_ ΔΙΔΥΜΑ
  13. lolitaki78 ΔΙΔΥΜΑ
  14. felicitaki
  15. Lefki: 08/10

tt1e3

Κορίτσια μου, να 'μαι κι εγώ!

Έτρεχα πάρα πολύ κι όταν επέστρεφα ήμουν πτώμα!

Χθες πήγαμε και να καταθέσαμε τα έγγραφα για τις άδειες για τον πολιτικό μας γάμο! Παντρεύομαι! Χθες μας ετοίμασαν και τις βέρες μας και το δαχτυλίδι μου και δεν χορταίνω να τα βλέπω!!! :-D

Ως προς την εγκυμοσύνη, ώρες-ώρες ξεχνάω ότι είμαι έγκυος. Δε νιώθω τίποτα τις τελευταίες μέρες και αγχώνομαι. Σήμερα όμως έχω κάτι σαν κάψιμο στο στήθος και κάτι ενοχλήσεις και έχω αγχωθεί γι' αυτό :mrgreen:

Την Τετάρτη θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα και έχω αρχίσει να παραλύω από την αγωνία... Το ίδιο και ο καλός μου...

Επίσης, θέλω να τρώω συνέχεια πίτες (τυρόπιτες, σπανακόπιτες...) το έχετε εσείς αυτό; ΦΥΣΙΚΑ δεν άντεξα άλλο τη δίαιτα διαβήτη κύησης, απλώς προσέχω...

Όσο για τα παντελόνια, εγώ πήρα από νωρίς παντελόνι εγκυμοσύνης (εδώ και κανένα μήνα) γιατί μία η θεραπεία του θυρεοειδούς (2 κιλά), μία οι διακοπές των Χριστουγέννων (2 κιλά) τα παλιά μου παντελόνια δεν μου έκαναν και με πίεζαν πολύ στην κοιλιά. Πήρα λοιπόν "με προοπτική" ένα τζιν εγκυμοσύνης (και ένα νούμερο μεγαλύτερο) και ορκίζομαι ότι δεν έχω ξαναφορέσει τόσο άνετο παντελόνι ποτέ!

Για τη δυσκοιλιότητα, εμένα με βοήθησε το εξής για πρωινό: 200 γρ. γιαούρτι, 20 γρ. βρώμη, 1 μπανάνα, 1 κουταλιά μέλι. Αν έχω βάζω και καρύδια, σταφίδες κ.λπ. Μη φανταστείτε ότι μου κάνει θαύματα, αλλά είδα διαφορά...

tt1e3

Κορίτσια μου, να 'μαι κι εγώ!

Έτρεχα πάρα πολύ κι όταν επέστρεφα ήμουν πτώμα!

Χθες πήγαμε και να καταθέσαμε τα έγγραφα για τις άδειες για τον πολιτικό μας γάμο! Παντρεύομαι! Χθες μας ετοίμασαν και τις βέρες μας και το δαχτυλίδι μου και δεν χορταίνω να τα βλέπω!!! :-D

Ως προς την εγκυμοσύνη, ώρες-ώρες ξεχνάω ότι είμαι έγκυος. Δε νιώθω τίποτα τις τελευταίες μέρες και αγχώνομαι. Σήμερα όμως έχω κάτι σαν κάψιμο στο στήθος και κάτι ενοχλήσεις και έχω αγχωθεί γι' αυτό :mrgreen:

Την Τετάρτη θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα και έχω αρχίσει να παραλύω από την αγωνία... Το ίδιο και ο καλός μου...

Επίσης, θέλω να τρώω συνέχεια πίτες (τυρόπιτες, σπανακόπιτες...) το έχετε εσείς αυτό; ΦΥΣΙΚΑ δεν άντεξα άλλο τη δίαιτα διαβήτη κύησης, απλώς προσέχω...

Όσο για τα παντελόνια, εγώ πήρα από νωρίς παντελόνι εγκυμοσύνης (εδώ και κανένα μήνα) γιατί μία η θεραπεία του θυρεοειδούς (2 κιλά), μία οι διακοπές των Χριστουγέννων (2 κιλά) τα παλιά μου παντελόνια δεν μου έκαναν και με πίεζαν πολύ στην κοιλιά. Πήρα λοιπόν "με προοπτική" ένα τζιν εγκυμοσύνης (και ένα νούμερο μεγαλύτερο) και ορκίζομαι ότι δεν έχω ξαναφορέσει τόσο άνετο παντελόνι ποτέ!

Για τη δυσκοιλιότητα, εμένα με βοήθησε το εξής για πρωινό: 200 γρ. γιαούρτι, 20 γρ. βρώμη, 1 μπανάνα, 1 κουταλιά μέλι. Αν έχω βάζω και καρύδια, σταφίδες κ.λπ. Μη φανταστείτε ότι μου κάνει θαύματα, αλλά είδα διαφορά...

Καλησπερα Didi η ωρα η καλη για το γαμο σας!!!Μετα θα εχεις κ θρησκευτικο με βαπτιση μαζι!!!!Τελεια!!!!Βλεπω ειμαστε στα ιδια εεε;;κ εγω εχω θυρεοειδη τωρα το ανακαλυψα κ αρχισα χαπακι κ ζαχαρο..κ ηθελα να σε ρωτησω εσυ ειχες απο πριν ζαχαρο η τωρα σου βγηκε;;;γιατι εγω δεν το ειχα αλλα μου λεει η ενδοκρινολογος οτι δεν ειναι διαβητης κυησης γοατι αυτος βγαινει σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη αυτο τωρα που εχω λεγεται δυσανεξια δηλαδη κατι στο εχω δεν εχω....απο βδομαδα θα κανω κ αλλες εξετασεις κ βλεπουμε..ηταν αυστηρη η διατροφη σου;;το ζαχαρο το μετρας μονη στο σπιτι;;;συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καταμπερδεμενη στο συγκεκριμενο θεμα!!!!:roll:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...