Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Ξύπνησα με ένστικτο σήμερα!! Και κάποια άλλη θα γεννήσει μάλλον!! Αχ να μάθουμε και τα νέα της Μαρίας την έχω στο νου μου!

Φραουλίτσα, 3 με 6??? Όντως θα έπρεπε να ήσουν νεκρή...

Μην ανησυχείς για το 13, εμένα ο γιατρός είπε ανησυχούμε για πάνω από 14 με 9!

Κασσιόπη, στο εύχομαι!!! Να βγει αληθινό και το ενστικτό σου!! Όσο για το rooming in, εγώ που θα γεννήσω στο Έλενα (δημόσιο) είναι δεδομένο έτσι κι αλλιώς!! Καλά έκανες και το επέλεξες, είμαι της άποψης ότι από την πρώτη στιγμή πρέπει να τα έχουμε κοντά μας, θα βοηθήσει και στο θηλασμό!

Κάτι περίεργο έγινε με την πίεση χτες, όχι ότι είχα τόσο χαμηλή αλλά αφού πέρασε περαστικο ήταν μπορεί να με κούρασε και το ταξίδι, γιατί κάτι άλλο δεν έκανα. Το βράδυ ένιωθα πονακια χαμηλά σαν περιόδου, εσείς νιώθετε; Να γίνεται δουλειά να μην πάρω και όλο το μήνα, για κάποιο λόγο πιστεύω ότι δεν θα φτάσω μέχρι τέλος, ίσως γιατί θα σκάσω από ανυπομονησία :mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ έχω πολύ μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία για το Μαράκι! Την πήρα κανα 2 φορές από χθες και τις έστειλα και κάποια μηνυματα αλλά ακόμα το έχει κλειστό. Λογικό μου φαίνεται γιατί τώρα θα αναρρώνει με την μπεμπούλα της αγκαλιά, το κινητό θα σκέφτεται?:rolleyes:...Απλά είναι που έχουμε ζήσει με πολλές συγκινήσεις τον τελευταίο χρόνο και έχουμε έρθει πολύ κοντά και έτσι την έχω πολύ έννοια...Ελπίζω μέχρι το βράδυ να επικοινωνήσει.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εγώ έχω κανά 2 μέρες που έχω συσπασεις, για να δούμε θα γεννήσω μέχρι την άλλη Κυριακή που λεέι το ένστικτό μου :rolleyes:

Κορίτσια είμαι έτοιμη και για rooming in, θα το επιλέξει κάποια άλλη???φιλακια!!!

Και γω θα κάνω rooming in, το θέλω κοντά μου, σκέφτομαι να την έχω και αγκαλιά δέρμα με δέρμα να νιωθει ασφάλεια, να ακούει την καρδιά που άκουγε τόσο καιρό. Μου φαίνεται σκληρό να μένει μόνο του ξαφνικά ενώ ήταν συνέχεια μαζί μου. Βέβαια ότι θέλει κάνει ο καθένας άλλοι έχουν ανάγκη από ξεκούραση, εγω προς το παρόν έτσι το βλέπω, και αν χρειαστείς να κοιμηθείς για λίγο ή να κάνεις μπάνιο το δίνεις στις μαιες και το παίρνεις πάλι. και όπως είπε η Ανδρομέδα βοηθάει και πολυ στον θηλασμο αφού μπορείς να θηλαζεις ελεύθερα χωρίς ωραρια.

Το Μαράκι σίγουρα θα έχει γεννήσει πια. Όταν μιλήσετε πες της πολλές ευχές και ότι την σκεφτόμαστε!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια το Μαράκι γέννησε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ένα υγιέστατο μωράκι, μια κούκλα σαν την μαμά της:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Γράψαμε ταυτόχρονα και τώρα το είδα!!! Να τους ζήσει να είναι καλά και καλή ανατροφή!!! Να μας πει και λεπτομέρειες μπας και κάνουμε πινακακι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!Καλο σ.κ να εχουμε!!!!!Γεννησε η Μαρια εε???Να της ζησει μπεμπουλα,παντα γερη κ τυχερη να ειναι!!!!!Φραουλιτσα μαλλον θα κουραστηκες απ το ταξιδι για αυτο ενιωσες ετσι..εγω χθες πηγα για καρδιολογικο ελεγχο κ μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ πιθανο να ανεβει λιγο η πιεση σρην εγκυμοσυνη,εμενα απο εννεα με επτα τσιμπησε λιγο κ πηγε εντεκα κ οχτω...το θεμα ειναι να μην ανεβει πανω απο 14 μου ειπε...κατα τα αλλα ολα μια χαρα!!!!Τη Δευτερα θα παρω κ τα αποτελεσματα απ τις εξετασεις αιματος κ την καλλιεργεια...Τελειωνουμε κοριτσακια!!!!Μια μια θα παιρνουμε σειρα για το μαιευτηριο!!!!!!!!Υπομονη κ χαλαρα,χωρις αγχος να μας πανε ολα καλα!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαράκι!! Να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου, πάντα καλότυχη και γερή!! Καλέ πως πέρασε ο καιρός?? Ακόμα θυμάμαι που λέγαμε για τις αυχενικές:tongue: και τώρα επιτέλους θα τα κρατήσουμε αγκαλίτσα:D Να έχετε στο νου σας την πίεση αλλά μην αγχώνεστε. Σκαμπανεβάσματα θα έχουμε αρκετά λόγο της εγκυμοσύνης και επειδή το ξέρω και απο τον άντρα μου που εμφάνισε υπέρταση φετος, ολοι οι γιατροί μας είπαν οτι τα οικιακά πιεσόμετρα πάντα έχουν αποκλίσεις και καλύτερα να το διασταυρώνουμε με φαρμακείο. Καλύτερα βέβαια για μας λίγη υπόταση παρά υπέρταση (σε λογικά πλαίσια φυσικά).

Ανδρομέδα μου δίκιο έχεις, κι εγώ απλό μονόκλινο θα ζητήσω κι αν δεν έχουν εκείνη τη στιγμή, θα κάνω αυτό που είπες με την αλλαγή. Μπορεί να είμαι και τυχερή και να είμαι μόνη μου στο δίκλινο:P Αντε κορίτσια με το καλό για όλες μας:D

Μπράβο Μαράκι!! Να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου, πάντα καλότυχη και γερή!! Καλέ πως πέρασε ο καιρός?? Ακόμα θυμάμαι που λέγαμε για τις αυχενικές:tongue: και τώρα επιτέλους θα τα κρατήσουμε αγκαλίτσα:D Να έχετε στο νου σας την πίεση αλλά μην αγχώνεστε. Σκαμπανεβάσματα θα έχουμε αρκετά λόγο της εγκυμοσύνης και επειδή το ξέρω και απο τον άντρα μου που εμφάνισε υπέρταση φετος, ολοι οι γιατροί μας είπαν οτι τα οικιακά πιεσόμετρα πάντα έχουν αποκλίσεις και καλύτερα να το διασταυρώνουμε με φαρμακείο. Καλύτερα βέβαια για μας λίγη υπόταση παρά υπέρταση (σε λογικά πλαίσια φυσικά).

Ανδρομέδα μου δίκιο έχεις, κι εγώ απλό μονόκλινο θα ζητήσω κι αν δεν έχουν εκείνη τη στιγμή, θα κάνω αυτό που είπες με την αλλαγή. Μπορεί να είμαι και τυχερή και να είμαι μόνη μου στο δίκλινο:P Αντε κορίτσια με το καλό για όλες μας:D

Α και κάτι άλλο που σκεφτόμουν να σου πω! Σε ενημέρωσαν για το τι πράγματα πρέπει να έχεις μαζί σου για σενα και το μωρό; Μας είχαν δώσει μια λίστα στα μαθήματα ανώδυνου που είχαν πάει. Αν θες να σου τη στείλω! Κυρίως για το μωράκι δηλαδή γιατί μόνο τα πάμπερς θα μας τα δώσουν αυτοί.

OkoIp3.png

Φραουλίτσα κι εγώ έχω πονάκια περιόδου, συσπάσεις δηλαδή, αλλά δε δίνω σημασία αφού είναι ήπιας μορφής ή μικρής διάρκειας.. Και όπως λες καλό είναι που έχουμε! Προετοιμάζεται η μήτρα, όπως μας είπαν και στα μαθήματα! ;)

OkoIp3.png

Να΄σαι καλά Ανδρομέδα μου, θα με εξυπηρετούσε πολύ να τα έχω κάπου συγκεντρωμένα. Η κοπέλα εκεί το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω ότι νομίζω οτι χρειάζομαι και ειδικά για εμένα τα πάντα γιατί πλέον δεν έχουν τις ίδιες παροχές με παλαιότερα. Ξέχασα να σας πω, χτες αργά το βράδυ είχα συσπάσεις πολύ έντονες. Μπορεί να είχα και άλλες φορές και να μην με ενοχλούσαν αλλά το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί η κοιλιά ήταν πέτρα και με πόναγε αρκετά. Πάντως ο γιατρός με προετοίμασε και γι'αυτό και στην τελικ'ή είπε στο μήνα σου είσαι, πάρε με και στις 3 τη νύχτα αν χρειαστεί.

Κορίτσια το Μαράκι γέννησε!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ένα υγιέστατο μωράκι, μια κούκλα σαν την μαμά της:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Μαράκι να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Συγχαρητήριααααα!!!:-D:-D:-D Δώσε της πολλά ρουφηχτά φιλιά κι από εμάς :tongue: Άντε όπως είπε και η Φραουλίτσα να μας πεις όταν μπορέσεις λεπτομέρειες για να συμπληρωθεί το πινακάκι με τις μανούλες και τα παιδάκια τους σιγά σιγά!!!

Φραουλίτσα τι λες? Θα το αναλάβεις το πινακάκι μέχρι να έχουμε νέα από την Didi μας? Καλώς ήρθες κιόλας πίσω από τις διακοπούλες! Ήταν λίγο επεισοδιακή η επιστροφή με την πίεση βέβαια...κι εγώ πιστεύω πως κουράστηκες αν και τόσο χαμηλή πίεση μου φαίνεται δύσκολο να είχες. Τσέκαρέ την με πιεσόμετρο του φαρμακείου, πάρε μαζί και το δικό σου και δες αν έχουν διαφορές. Κι εμένα ο γιατρός μου έβρισκε 13 και 9 τις τελευταίες φορές στο ιατρείο του και μου ζήτησε να την μετρώ συχνά σπίτι. Ευτυχώς στο σπίτι έχω μέχρι 12 με 7 (αν κάνω δύο μετρήσεις την ίδια ώρα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ τους, έχω ηλεκτρονικό πιεσόμετρο) και οι εξετάσεις για λεύκωμα κλπ είναι καλές οπότε έχω χαλαρώσει λίγο. Δεν ήμουν και ποτέ υποτασική...

Ζαχίρ συντονίζομαι μαζί σου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Την Δευτέρα θα σας πω κι εγώ λεπτομέρειες για τράχηλο κλπ. Πάντως οι πόνοι περιόδου είναι μικροί σε ένταση αλλά όλο και αυξάνονται. Σήμερα ας πούμε ένιωσα και μέσα στη μέρα ενώ τις προηγούμενες μέρες μόνο βράδυ. Χθες το βράδυ μου έριξε και δύο σουβλιές χαμηλά που τρόμαξαν οι γύρω μου!!!χαχαχα Όλοι θα σκέφτονται ωχ λες να γεννάει τώρα??!! Πλάκα έχει! Πίνανε και κάτι μπύρες στην παρέα και την είχαν ακούσει λίγο και δε νομίζω ότι ήταν για να τρέχουν και σε μαιευτήρια εκείνη τη στιγμή! χαχαχα:cool: Α! Επίσης είμαι 32!

Ανδρομέδα μου κάθε εβδομάδα nst από εδώ και μπρος ε? Για να ρωτήσω κι εγώ τον γιατρό μου να δω τι θα μου πει...καλά πως σου ήρθε αυτό με το ασανσερ ...σκιάχτηκα λίγο! Είμαι πρώτο όροφο και τώρα που το λες κάτσε να κατέβω με τα πόδια...:shock:

Κασσιόπη μου κι εγώ rooming in θα ζητήσω και βλέπουμε... επίσης θέλω να θυμηθώ να τους πω να μη βγάλουν φωτογραφίες το μωρό. Τις βγάζουν φωτογράφοι όταν γεννιέται και σου τις δείχνουν κι αν θες τις αγοράζεις, αλλά δε θέλω να ταλαιπωρούν τόσο μικρό το μωρό μου με φλας και βλακείες. Θα το βγάλω μόνη μου όσες φωτο θέλω!

Επίσης κορίτσια έβαψα μαλλίιιιι!!! Πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη! Έγινα άνθρωπος!!! Πολύ το ευχαριστήθηκα και τώρα θα πάω μέσα στη βδομάδα για πεντικιούρ. Όντως ή χέρια ή πόδια καλό είναι να είναι άβαφα. Θα προτιμήσω τα χέρια.

Για την καθαριότητα που λέγατε δεν έχω πάρει ποτέ γυναίκα μέχρι τώρα αλλά θα ήθελα να το ψάξω λίγο γιατί με τα νέα δεδομένα μπορεί να χρειαστεί. Αναλόγως πόσο θα τα παίξω στην πορεία και τη βοήθεια που μπορεί να έχω από τους γύρω μου θα το σκεφτώ γιατί οπωσδήποτε βολεύει. Ιδίως για σίδερο και μπάνιο... πάντως μέχρι στιγμής μη νομίζετε, τα απολύτως απαραίτητα κάνω. Και με τα μπαλκόνια ασχολείται ο άντρας μου ευτυχώς. Τώρα τα παντζούρια δεν γυαλίζουν κιόλας αλλά τι να κάνω δε θα σκάσω:oops::?

Τι άλλο δε σχολίασα....α! Έχω μπερδευτεί με τον χρόνο θηλασμού από κάθε στήθος στην αρχή, ο καθένας λέει τα δικά του και έχω λίγο αγχωθεί. Ξέρω, αυτό το βρίσκεις στην πορεία και εξαρτάται από το κάθε παιδί αλλά αγχώθηκα λίγο γιατί μου φάνηκε πως ξέχασα ότι έμαθα στα σεμινάρια, μπλόκαρα από την υπερβολική μάθηση!!!Εσείς οι μανούλες Σάγια και Ζαχίρ που έχετε εμπειρία, τι λέτε?? Και τα υπόλοιπα κορίτσια εννοείται.

Audette μου τώρα που έκοψες τα φάρμακα παρατηρείς καμιά διαφορά από τις συσπάσεις? Αυξήθηκαν?

Κορίτσια τώρα να τα λέμε πιο συχνά όσο μπορούμε, νομίζω είναι χαλαρωτικό και μπορεί να σκεφτούμε τελευταίες λεπτομέρειες που έχουμε ξεχάσει!

Αλήθεια σκέφτεστε να μαγειρέψετε τίποτα για κατάψυξη για να έχετε φαγητό τις πρώτες μέρες?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Α! Ξέχασα να σας πω το σημαντικότερο! Αποφάσισα να κάνω δωρεά βλαστοκυττάρων στη δημόσια τράπεζα της Ακαδημίας Αθηνών.

Για όποια κοπέλα ενδιαφέρεται αυτό είναι το λινκ:

http://hcbb.bioacademy.gr/

Ενημερώθηκα ηλεκτρονικά από εδώ: http://hcbb.bioacademy.gr/diadiktiaki-enimerosi και από βδομάδα θα πάω να πάρω τον εξοπλισμό (τον οποίο στέλνουν και με κούριερ ακόμα και στην επαρχία με δικά μας έξοδα)

Επίσης να ξέρετε ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην δωρεά και για την αποστολή του εξοπλισμού είναι να έχουμε ακόμα τουλάχιστον 20 μέρες μέχρι την ΠΗΤ (δηλαδή εγώ οριακά προλαβαίνω).

Νομίζω είναι κάτι σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε για το γενικό καλό της ανθρωπότητας χωρίς κόστος και από υλικό που διαφορετικά θα πεταχτεί ενώ έτσι μπορεί να αξιοποιηθεί για τη βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Όποιο κοριτσάκι έχει ψάξει παραπάνω το θέμα ας μας πει. Κι εγώ τελευταία στιγμή ασχολήθηκα αλλά ο γιατρός μου γενικά το θεωρεί καλή ιδέα.

hv6Vp2.png
bMrM.png

ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ (Έλενα)

Για τη μητέρα

Ρόμπα κοντή ή μακριά

Πυτζάμες που ανοίγουν μπροστά για να θηλάσετε

Εσώρουχα βαμβακερά

Παντόφλες

Πετσέτες

Είδη προσωπικής περιποίησης και καθαριότητας (σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, χτένα, καλλυντικά ή ό,τι άλλο θεωρείτε αναγκαίο!)

Όλες τις εξετάσεις που έχετε κάνει

Ασφαλιστικό Βιβλιάριο (ΑΜΚΑ-ΑΦΜ)

Ταυτότητες-Διαβατήρια

Ληξιαρχική πράξη γάμου ή σύμφωνο συμβίωσης

(3 φωτοαντίγραφα από το καθένα)

Συμπληρώνω: σεσουάρ για τα μαλλιά, σερβιέτες (μας είπε πως θα μας δώσουν αλλά είναι αυτές οι τεράστιες και μπορεί να μη σε βολέψουν, οπότε πάρε λίγες από αυτές που φοράς κανονικά στην περίοδο), οινόπνευμα για τους επισκέπτες, μαντηλάκια Klinex για το μπάνιο, έξτρα ζευγάρι παντόφλες για να μπαίνεις στο ντουζ και ό,τι άλλο θεωρείς πως θα χρειαστείς

Για το μωρό

Φανελάκια (4-5)

Φορμάκια (4-5)

Καλτσάκια

Μπουρνούζι ή πετσέτα μπάνιου (1)

Βαμβακερές πάνες αγκαλιάς

Ρούχα και σκέπασμα εξόδου ανάλογα με την εποχή

Ειδικό κάθισμα μεταφοράς (για το αυτοκίνητο)

Συμπληρώνω: πανάκια για τις γουλίτσες, κανένα σεντονάκι έξτρα, πάμπερς είπε πως θα μας δώσουν αλλά πήρα καλού-κακού ένα μικρό πακέτο γιατί μπορεί να είναι βράδυ πχ και να μην βρίσκεις κάποιον εκείνη την ώρα, που δε νομίζω

OkoIp3.png

Mommy to be, πώς πάνε οι γυμναστικές επιδείξεις;;; Κι εγώ κάτι χαζοκάνω όποτε το θυμάμαι αλλά τώρα πρέπει πιο εντατικά, μου το είπε και ο γιατρός. Καθίσματα, λίγο σκάλες, περπάτημα....

Θα προσπαθήσω να σου στείλω ένα αρχείο για το θηλασμό τις πρώτες 40 μέρες.. Κι εγώ μου φαίνεται το "έκαψα" από τις πολλές πληροφορίες!!! Πάντως νομίζω είναι ένα στήθος ανά γεύμα. Ή ακόμα πιο σωστά: ένα στήθος, μόλις βλέπεις πως είναι εντάξει το βάζεις να ρευτεί, προσφέρεις το ίδιο στήθος κι αν αρνηθεί δίνεις και το άλλο.

Όσο για τα φαγητά δεν το είχα σκεφτεί να ετοιμάσω κάτι από τώρα... Ψιλοβαριέμαι κιόλας να σου πω... Τι θα μπορούσε πάντως να μπει κατάψυξη; Κανένα κρέας μαγειρευτό, κανένα λαδερό ίσως..

OkoIp3.png

Καλησπερα κοριτσια κ με το καλο τα γεννητουρια για φετος το σεπτεμβρη.να της ζησει κ στην κοπελα που εκανε την αρχη.για το θηλασμο θα σας δειξει τι προτιμα το μωρο.αλλα θηλαζουν γευμα κ στηθος κ αλλα κ απο τα δυο καθε φορα.αφου τελειωσει το μωρο το βαζετε να ρευτει.αν θελει κ απο το αλλο οκ.αν οχι την επομενη φορα.αν θηλασει κ απο τα δυο την επομενη φορα δινετε απο αυτο που θηλασε τελευταια.οι συχνες εναλλαγες αυξανουν την παραγωγη.σε υπερπαραγωγη δινετε στηθος κ γευμα η κ για περισσοτερα γευματα.να αδειαζει το μωρο τουλ το ενα στηθος για να παιρνει κ το πιο λιπαρο γαλα.ελπιζω να μη σας μπερδεψα περισσοτερο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...