Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακι μου!! Κι εγω περίεργη ειμαι με τις δουλειες αλλα εχε χατη που ειμαι και φοβιτσιαρα και κανω λιγα πραγματα! Ειχα και τις συσπασεις στον 8ο οποτε καθομαι στα αυγά μου! Τωρα βεβςια που μπηκα στο μηνα μου ειμαι πιο χαλαρή, το πολυ πολυ λεω αν κουραςτω να γεννηςω!Την κακομοιρα τη μάνα μου που με βοηθάει την εχω πρήξει! Οχι αυτο ετσι, οχι το αλλο αλλιως! Την εχω τρελάνει! Ηρωίδα!

Εσεις σημερα γυρνατε;;;

Σε καταλαβαίνω αν και γω είχα συσπάσεις ήσυχη στα αυγά μου θα καθόμουν δεν παίζουμε με αυτα. Οι μανούλες μας με χαρά βοηθάνε, αλλά και γω την λυπάμαι γιατί δεν κρατιέμαι και θα την έπρηζα. Τώρα έτσι και αλλιώς βοηθάει την αδελφή μου που έχει δυο παιδιά και είναι φουλ στην δουλειά της και τα χει παίξει!!! Καλά να ναι οι μανούλες μας τους βγαίνει και τώρα η ψυχή για τα παιδιά τους.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας !!! Μ ετο καλό όλα τα μπεμπάκια. Με το καλό και η κοπέλα που γεννάει σήμερα. Μπήκα και εγώ στον μήνα μου!! Εϊχα σήμερα το πρωί γιατρό και μου είπε ότι μάλλον δεν θα τον κλείσουμε τον μήνα. Εϊναι 2950 το αντράκι μου και έχει πάρει θέση. Σε λίγο καιρό θα τα έχουμε αγκαλίτσα τα παιδάκια μας. Εγώ να σας πω την αλήθεια για την ώρα ειμαι πολύ χαλαρή αφου μέχρι χθες έκανα μπανάκια. Ευχομαι και όταν έρθει η ώρα να είμαι έτσι θα δείξει:D Σήμερα λέω να τελειώσω με τα δικά μου τα πράγματα. Το σπίτι προσπαθώ να το αφήνω σε καλή κατάσταση μήπως γίνει τίποτα :D:D:D. λέω και εγώ να πάω για νυχάκια κυρίως τα πόδια που δεν τα φτάνω με τίποτα:D:D:D. φιλάκιααα!!!!

Καλησπέρα σας !!! Μ ετο καλό όλα τα μπεμπάκια. Με το καλό και η κοπέλα που γεννάει σήμερα. Μπήκα και εγώ στον μήνα μου!! Εϊχα σήμερα το πρωί γιατρό και μου είπε ότι μάλλον δεν θα τον κλείσουμε τον μήνα. Εϊναι 2950 το αντράκι μου και έχει πάρει θέση. Σε λίγο καιρό θα τα έχουμε αγκαλίτσα τα παιδάκια μας. Εγώ να σας πω την αλήθεια για την ώρα ειμαι πολύ χαλαρή αφου μέχρι χθες έκανα μπανάκια. Ευχομαι και όταν έρθει η ώρα να είμαι έτσι θα δείξει:D Σήμερα λέω να τελειώσω με τα δικά μου τα πράγματα. Το σπίτι προσπαθώ να το αφήνω σε καλή κατάσταση μήπως γίνει τίποτα :D:D:D. λέω και εγώ να πάω για νυχάκια κυρίως τα πόδια που δεν τα φτάνω με τίποτα:D:D:D. φιλάκιααα!!!!

Μια χαρά εισαι!!! Πολύ καλό το βάρος του μπέμπη σου δεν θα φας και όλο τον μήνα... Η καλύτερή σου!!! Με το καλό και με ηρεμία όλα καλά θα πάνε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μια χαρά εισαι!!! Πολύ καλό το βάρος του μπέμπη σου δεν θα φας και όλο τον μήνα... Η καλύτερή σου!!! Με το καλό και με ηρεμία όλα καλά θα πάνε!!!

Μακάρι για όλες μας να πάνε όλα καλά με το καλό να μας έρθουν τα μπεμπάκια μας:D:D:D:D:D

Γεια σας κοριτσάκια.Μαράκι μου με το καλό!!!!!! Εγώ πήγα χθες γιατρό.όλα καλά, η μικρή 2.300 στην 34 +1 και τωρα μου εγραψε εξετασεις και κολπικη καλλιεργεια και θα ξαναπαω 3/9 στις 36+1 δηλαδή για υπέρηχο και καρδιοτοκογράφο.Ακόμα κι εγω δεν το χω συνειδητοποιήσει κορίτσια.Πλησιάζουμε όλες.Φιλιά πολλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλά θα δω πως θα είμαι εκείνη τη στιγμή και θα πράξω αναλόγως!! Άμα υποφέρω από τους πόνους σιγά μην κατέβω με τις σκάλες... Το πολύ-πολύ να με δείτε στις ειδήσεις!! Πώς μου κόλλησε όμως τώρα ε; Τέλοσπάντων...

OkoIp3.png

Γειά σας κοπέλες! Φραουλίτσα με το καλό η επιστροφή! Λοιπόν εμείς πήγαμε χτες στο γιατρό κι ευτυχώς δεν είχε κόσμο αυτή τη φορά. Μια χαρά όλα, φτάσαμε τα 2750:D αλλά ο γιατρός μας είπε οτι αφού αναπτύσσεται κανονικά ας το αφήσουμε αλλη μια βδομάδα "μέσα" για να φτάσει τα 3 κιλά περίπου και να είναι πιο δυνατό. Οπότε μάλλον μιλάμε για 1η του μήνα αρα θα προλάβω τελικά το Σεπτέμβρη:D Βέβαια θα ξέρουμε σίγουρα στο τελευταίο ραντεβού που είναι την Πέμπτη και επιτέλους θα μάθουμε την τελική ημερομηνία.(Να προετοιμαστώ κι εγώ ψυχολογικά) Μετά την εξέταση πήγαμε να δούμε και τα δωμάτια αλλά πρόλαβα να τσεκάρω μόνο τα πολυτελείας. Θέλω να δω την επόμενη φορά και τα απλά μονόκλινα γιατί απογοητεύτηκα λίγο οταν μου είπε η κοπέλα οτι θα φέρουμε τα πάντα απο το σπίτι. Αν είναι να δώσουμε τοσα χρήματα και να φέρω μέχρι και τις πετσέτες απο το σπίτι, βολεύομαι μια χαρά και στο απλό, μετά την ανακαίνιση δεν νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά. Ουφ, αυτά κατά τ'αλλα πολυ υγρασία και κουνούπι:?

Άντε με το καλό Μαριποζίτα και η δική σου σειρά!!! Τι καλά!!! :D:D:D

Όσο για τα δωμάτια η μόνη διαφορά που έχουν είναι στην τιμή..... Εμένα ίδια μου φάνηκαν! Μόνο η τηλεόραση είναι πιο μεγάλη στα λουξ αλλά τι να την κάνεις! Και ίσως λίγο μεγαλύτερη η πολυθρόνα θηλασμού! Πάντως μια χαρά είναι τα απλά, ανακαινισμένα και πολύ πολύ καθαρά. Έχω δει κιόλας πως καθαρίζουν τους διαδρόμους και τα ασανσέρ στο Έλενα και έπαθα πλάκα... Αλλά το μόνο θέμα είναι να είσαι τυχερή να βρεις άδειο μονόκλινο γιατί οι περισσότερες αυτό ζητάνε. Μπορείς βέβαια για ένα βράδυ να πας σε λουξ πχ ή σε δίκλινο και να πεις να σε μετακινήσουν όταν ελευθερωθεί κάποιο! ;) Να πας τα δεις πάντως!

OkoIp3.png

Καλησπερα!!Εγω κοριτσια ειμαι 30 χρονων.Ανδρομεδα οντως εισαι η μικρουλα της παρεας!Σαγια την κυριακη μπαινω 38η εβδομαδα.εσυ ηδη την διανυεις βλεπω!Φραουλιτσα καλη επιστροφη!Κασσιοπη κι εγω τωρα στον 9ο εκανα ραγαδες.εκανα παλι πλαγια οπως και στην κορη μου αλλα προχτες ειδα και 2 κατω χαμηλα στη κοιλια ενω στην κορη μου δεν ειχα κανει καμια.μια απλη ενυδατικη εβαζα ομως που και που κατι δειγματακια που ειχα και τωρα στο τελος βαζω κεραλοιφη που μουφτιαξε η κολλητη μου πουναι φαρμακοποιος κι ειναι πολυ ωραια.Λιτσα χαλαρωσε λιγο γιατι απο το αγχος διογκωνονται οι καταστασεις.ασε λιγο την κατασταση στα χερια του Θεουλη,μην προσπαθεις να ελεγξεις το καθετι και να το ερμηνευσεις!τελειωνουμε ολα καλα θα πανε!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

mariposita άντε και συ με το καλό!!!! Όλα καλά να πάνε να πάρει και βάρος το νινί να βγει δυνατό!!! Μου φαίνεται θα γεννησετε όλες όπως το πάτε και θα μείνουμε λίγες για το τέλος!!! Καλά να είναι και γερα τα μωρακια σας πειράζω!!! Από το Μαράκι μάθαμε τίποτα; Η πρώτη μας μανούλα κοριτσια!!!

Εγώ είχα δύσκολη μέρα... Φτάσαμε Αθήνα αλλά ένιωθα χάλια ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα στο σπίτι ήμουν ξάπλα στον καναπέ.

Δοκιμάζω και το πιεσομετρο 6 η μεγάλη 3 η μικρή, α δεν πάμε καλά λέω νεκρή θα έπρεπε να είμαι. Το ξαναβάλω τα ίδια.

Το δοκιμάζει ο άντρας μου σωστή του την βγάζει γύρω στο 13, ανχωθηκα λιγάκι για το μωρό αλλά δεν ήθελα να τρομαξω και τον άντρα μου. Να το δοκιμάζω μετά και όλο να βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα και να μην μετράει. Πήγαμε σε φαρμακείο τελικά και μου έβγαλε 13 την μεγάλη. Και αυτή η μέτρηση περίεργη μου φάνηκε γιατί πάντα είναι γύρω στο 10 το πολύ 11 η μεγάλη, τι να πω; Θα με τρελανουν. Πάντως όταν γυρίσαμε ήμουν καλύτερα, δεν ξέρω τι έγινε αυτό πάλι χαμηλή μου την έβγαλε, αλλά νιώθω καλύτερα, θα πάω αύριο σε άλλο φαρμακείο να δω. Η μικρή τελικά είναι ήρεμη γιατί είμαι και γω,μόλις ταραχτηκα άρχισε να δίνει και αυτή από μέσα. Πρέπει να είχα και κάποιες συσπασεις γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω.Αυτά τα τρελα από μένα τώρα είμαι μια χαρά. Εσείς νιώθετε τέτοια εξάντληση; Αφού απελπιστηκα ένιωθα χάλια χωρίς να έχω κάνει κάτι ή έφταιγε η πίεση;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!Εγω κοριτσια ειμαι 30 χρονων.Ανδρομεδα οντως εισαι η μικρουλα της παρεας!Σαγια την κυριακη μπαινω 38η εβδομαδα.εσυ ηδη την διανυεις βλεπω!Φραουλιτσα καλη επιστροφη!Κασσιοπη κι εγω τωρα στον 9ο εκανα ραγαδες.εκανα παλι πλαγια οπως και στην κορη μου αλλα προχτες ειδα και 2 κατω χαμηλα στη κοιλια ενω στην κορη μου δεν ειχα κανει καμια.μια απλη ενυδατικη εβαζα ομως που και που κατι δειγματακια που ειχα και τωρα στο τελος βαζω κεραλοιφη που μουφτιαξε η κολλητη μου πουναι φαρμακοποιος κι ειναι πολυ ωραια.Λιτσα χαλαρωσε λιγο γιατι απο το αγχος διογκωνονται οι καταστασεις.ασε λιγο την κατασταση στα χερια του Θεουλη,μην προσπαθεις να ελεγξεις το καθετι και να το ερμηνευσεις!τελειωνουμε ολα καλα θα πανε!

Όπως τα λες είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό και όλα καλά θα πάνε!!!

Όσο για τις ραγάδες εγώ έβαζα κεραλοιφη και δεν έχω κάνει καμία μέχρι τώρα φτου φτου μην με ματιάσω... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο και έκανα παλιά στους γοφους και ψηλά στα μπούτια. Εκεί δεν έβαζα και έβγαλα από μια. Τώρα βάζω. Μπορεί να έχει να κάνει και με το δέρμα, αλλά η κεραλοιφη σίγουρα παστωνει και η κοιλια ήταν ενυδατωμενη μέχρι το πρωί, και κοιλιά έκανα μεγάλη και πεταχτη όσες με είδατε καταλαβαίνετε...

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;θεσσαλονικη ολη νυχτα βροχη,κ τωρα ο καιρος μουντος,αλλα καλυτερα απ τη ζεστη,απο το μαρακι δεν εχουμε νεα ε;συνεχεια μπαινω να δω,φραουλιτσα εγω ειχα παντα χαμηλη πιεση,κ τωρα που με μετραει ο γιατρος ειναι 11 με 7 η 6 συνεχεια,πολλες φορες νιωθω εξαντληση οπως λες κ ζαλη μαζι εγω κ μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απ αυτο,παντως καλυτερα χαμηλη παρα να ανεβαινει,ζαχιρ δικιο εχεις,πρεπει να χαλαρωσω επιτελους,αλλα δεν μπορω να το καταφερω δυστυχως,εχω μπολικες συσπασεις ολη μερα κ να πω οτι κουραζομαι;καθολου γτ εχω τη μαμα μου εδω,ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο που εχω πολλες,αυτος ξερει,να σας ρωτησω,καρδιοτοκογραφο ποτε κανουμε;πεμπτη εχω γιατρο κ θα ειμαι 36εβδομαδων

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ έχω πολύ μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία για το Μαράκι! Την πήρα κανα 2 φορές από χθες και τις έστειλα και κάποια μηνυματα αλλά ακόμα το έχει κλειστό. Λογικό μου φαίνεται γιατί τώρα θα αναρρώνει με την μπεμπούλα της αγκαλιά, το κινητό θα σκέφτεται?:rolleyes:...Απλά είναι που έχουμε ζήσει με πολλές συγκινήσεις τον τελευταίο χρόνο και έχουμε έρθει πολύ κοντά και έτσι την έχω πολύ έννοια...Ελπίζω μέχρι το βράδυ να επικοινωνήσει.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εγώ έχω κανά 2 μέρες που έχω συσπασεις, για να δούμε θα γεννήσω μέχρι την άλλη Κυριακή που λεέι το ένστικτό μου :rolleyes:

Κορίτσια είμαι έτοιμη και για rooming in, θα το επιλέξει κάποια άλλη???φιλακια!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα!!! Ξύπνησα με ένστικτο σήμερα!! Και κάποια άλλη θα γεννήσει μάλλον!! Αχ να μάθουμε και τα νέα της Μαρίας την έχω στο νου μου!

Φραουλίτσα, 3 με 6??? Όντως θα έπρεπε να ήσουν νεκρή...

Μην ανησυχείς για το 13, εμένα ο γιατρός είπε ανησυχούμε για πάνω από 14 με 9!

Κασσιόπη, στο εύχομαι!!! Να βγει αληθινό και το ενστικτό σου!! Όσο για το rooming in, εγώ που θα γεννήσω στο Έλενα (δημόσιο) είναι δεδομένο έτσι κι αλλιώς!! Καλά έκανες και το επέλεξες, είμαι της άποψης ότι από την πρώτη στιγμή πρέπει να τα έχουμε κοντά μας, θα βοηθήσει και στο θηλασμό!

OkoIp3.png

Λίτσα, προσπάθησε να ηρεμήσεις όπως σου είπαν και τα κορίτσια! Ο πανικός δε βοηθάει σε καμία περίσταση πόσο μάλλον όταν γεννάς.. Σκέψου μόνο αυτό. Αν είσαι τοοοόσο αγχωμένη και τρομοκρατημένη το καταλαβαίνει το μωρό και θα τρομοκρατηθεί κι αυτό. Πώς λοιπόν, θα σε βοηθήσει κι αυτό με τη σειρά του να βγει; Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσέ το.. Είμαστε πολύ τυχερές που το ζούμε..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...