Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημμμμμμέραααα!!! Μαράκι με το καλό κοπέλα μου!!!! Να πάνε όλα καλά!!!! Μπορεί να έχεις γεννήσει κιόλας ήδη!!! Κορίτσια, με διαπέρασε ένα ρίγος... Αρχίζουν τα γεννητούρια, συγκινήθηκα.....

Αχαχαχαχα! Ενταξει δεν το πιστευω σημερα! Μες στο μυαλο μου ειστε! Πριν σκεφτομουν να σκουπισω λιγο το μπαλκόνι μην ειναι χάλια που θα ρθει η ξένη κοπέλα να καθαρίσει! Χαχαχαχαχα!!!! Ειμαστε περιπτωσαρες!!!

Άστα σου λέω!!!! Πάντως (μεταξύ μας) αφού θα τα κάνεις μόνη σου τελικά, μη φωνάξεις την κοπέλα, κράτα τα λεφτά και πήγαινε για μανικιουρ-πεντικιουρ!! :tongue::tongue:

Και εμείς συμμαζεύαμε χθες με τον άντρα μου που θα ερχοτανε σήμερα... ε μη μου μαζεύει και τα πράγματα....:-P

Άσχετο - έχω κάνει ραγάδες κορίτσια..αρκετες γύρω από τον αφαλό...Χαλάλι του άντρακλα μου απλά σκεφτόμουνα πως αν πάρω όλο τον μήνα, τούτος εδώ θα την κάνει κομμάτια την κοιλίτσα της μαμάς του..Κοιλάρα ήθελα να πω!!!.Είναι και που δεν σταματάει χοροπηδάει.. χαχα!!! Αμυγαδαέλαιο - Ραγάδες 0 -1

Εμένα προς το παρόν επειδή έχει τεζάρει η κοιλιά φαίνονται κάτι άσπρες που είχα από παλιά.... Αλλά βλέπω να τσιτώνει πολύ και φοβάμαι μην κάνω κι άλλες... Αμυγδαλέλαιο κι εγώ και τον τελευταίο καιρό το bio oil, μου το κάνανε δώρο στο Έλενα μια μέρα που περίμενα για παράβολο! 8):cool: Ο 9ος είναι ύπουλος γιατί καθησυχάζεσαι πως είσαι στο τέλος και μπορεί να κάνεις...

Μαρακι με το καλο να αντικρυσεις την κορουλα σου αυριο!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ!

Αντε κοριτσια ανυπομονω τις ιστοριες τοκετου!εμεις πηγαμε χθες γιατρο ο μπεμπης ειναι 3 κιλα ο τραχηλος ειναι 1.8 εκ με τον κολπικο υπερηχο που μουκανε μουπε οτ ο τραχηλος φαινεται οτι εχει αρχισει να ετοιμαζεται,μαλακωνει και δεν ηταν τελειως κλειστος αλλα δε μουκανε κολπικη ακομη.καναμε και καρδιοτοκογραφο ο μπεμπης ηταν τοσο ζωηρος!κι εγω ανυπομονω θαθελα τελος της αλλης εβδομαδας ναχω γεννησει!εχω αρκετες συσπασεις-πονακια και σουβλιες μακαρι!εγω με τη μικρη κοριτσια σκουπιζω σφουγγαριζω κανω το μπανιο καθε μερα.τις μερες που θαμαι στο μαιευτηριο ελπιζω να βοηθησει καποιος στοο σπιτι να γυρισω ναναι καθαρα!παντως το βραδυ και μενα με πιανουν πιο εντονα τα διαφορα!

mommy to be συντονισου μαζι μου ενταξει;;

κοριτσια δεν ξερω αν τοχετε αναερει πιο παλια,ποσο χρονων ειστε;;;;μουρθε τωρα να ρωτησω!!!

Με το καλό κοπέλα!! Είσαι κι εσύ στην τελική ευθεία!! :D:D

25 είμαι εγώ κορίτσι! Μάλλον η πιο μικρή της παρέας... :oops:

ΖαχΙρ εγώ είμαι 31! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?

Κορίτσια εγώ τι να πω..τέλος με το αέριο ευτυχώς,το σπίτι δε μπορώ να σας περιγράψω πως έγινε.και φανταστείτε τρυπησαν μόνο στην κρεβατοκαμαρα.έχουμε και το μωρό και ταλαιπωρείται.Σήμερα έφερα και εγώ κοπέλα να καθαρίσει.αλλά τώρα έχουμε τρύπες στο δωμάτιο και θέλει βάψιμο.μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε οτι αν είναι οικολογικά τα χρώματα σε 1-2 μέρες μπορεί να ερθει ακόμα κ το νεογέννητο.οπότε το Σάββατο βαφουμε!!θα πάρει 2 μερες,μετά καθάρισμα πάλι.και ας ελπίσουμε ότι τα έπιπλα του μεγάλου θα έρθουν αυτές τις μερες.μου φαινοταν βουνό αλλά έχω χαλαρώσει λιγο σημερα.η κοπέλα που έρχεται ερχόταν στη μαμά μου από τότε που πήγαινα δημοτικό φανταστείτε!και ακόμα κ έτσι πρώτα συμμαζευω λίγο και μετά την φωνάζω!!και εγώ στο κλαμπ λοιπόν..χαχα!εννοείται θα έρθει μόλις μπω στο μαιευτήριο!

Αχ ευτυχώς τελειώσατε!! Τι σασπένς κι αυτό ε;; Να προλάβεις να τα κάνεις όλα!! Μια χαρά, πιστεύω το μπεμπάκι περιμένει να τελειώσετε και μετά θα βγει για να είναι όλα έτοιμα!! ;)

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!! Το Μαράκι μας θα έχει γεννήσει μάλλον, εύχομαι όλα να πήγαν τέλεια και να χει ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά της!!!!!

Έρχεται και η σειρά της Sagia μετά!!!! Άντε με το καλό κορίτσι μου και συ να μην έχεις άνχος κοίτα να το απολαύσεις, όσο μπορείς βέβαια;);)

Με το καλό όλα μας τα κοριτσάκια να τα καταφέρουν και να γίνουν μανούλες!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!! Και γω το περιμένω πως και πως!!!!

Απο ηλικία 31 είμαι και γω!!! Ραγάδες στην κοιλιά δεν έχω δει ακόμα, ελπίζω να μην δω, αν και δεν είναι στο χέρι μας, αν είναι να κάνεις θα κάνεις. Μην σας ανχώσω αλλά μια κοπέλα μου είπε οτι έκανε πολλές με το που γέννησε :shock::shock: δεν εχω ξανάκουσει κάτι τέτοιο, αλλά κρατιέμαι μεχρι την γέννα για να χαρώ με τις ραγάδες. Μωρέ ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι τους απλά κάτι να έχουμέ να λέμε.

Γυναικα για το σπίτι ακόμα δεν έχω πάρει, καλά κάνατε όσες πήρατε, τα κάνω λίγα λίγα, είμαι και περίεργη τα θέλω όπως τα κάνω εγω, οπότέ όσο αντέχω τα κάνω. Αν μετά την γέννα δω ότι δεν προλαβαίνω τότε θα δω. Φιλιά σε όλες!!! Και ας μπουν και τα κοριτσούδια που έχουμε καιρό να άκούσουμέ!!!

Ναι το πιστεύω πως μπορεί να κάνεις ραγάδες και μετά.... γιατί οι άτιμες δημιουργούνται από την αυξομείωση του βάρους, άρα όχι μόνο όταν παίρνεις αλλά και όταν χάνεις.... Έτσι τις έκανα κι εγώ κάποιες...

OkoIp3.png

Καλημμμμμμέραααα!!! Μαράκι με το καλό κοπέλα μου!!!! Να πάνε όλα καλά!!!! Μπορεί να έχεις γεννήσει κιόλας ήδη!!! Κορίτσια, με διαπέρασε ένα ρίγος... Αρχίζουν τα γεννητούρια, συγκινήθηκα.....

Άστα σου λέω!!!! Πάντως (μεταξύ μας) αφού θα τα κάνεις μόνη σου τελικά, μη φωνάξεις την κοπέλα, κράτα τα λεφτά και πήγαινε για μανικιουρ-πεντικιουρ!! :tongue::tongue:

Εμένα προς το παρόν επειδή έχει τεζάρει η κοιλιά φαίνονται κάτι άσπρες που είχα από παλιά.... Αλλά βλέπω να τσιτώνει πολύ και φοβάμαι μην κάνω κι άλλες... Αμυγδαλέλαιο κι εγώ και τον τελευταίο καιρό το bio oil, μου το κάνανε δώρο στο Έλενα μια μέρα που περίμενα για παράβολο! 8):cool: Ο 9ος είναι ύπουλος γιατί καθησυχάζεσαι πως είσαι στο τέλος και μπορεί να κάνεις...

Με το καλό κοπέλα!! Είσαι κι εσύ στην τελική ευθεία!! :D:D

25 είμαι εγώ κορίτσι! Μάλλον η πιο μικρή της παρέας... :oops:

Αχ ευτυχώς τελειώσατε!! Τι σασπένς κι αυτό ε;; Να προλάβεις να τα κάνεις όλα!! Μια χαρά, πιστεύω το μπεμπάκι περιμένει να τελειώσετε και μετά θα βγει για να είναι όλα έτοιμα!! ;)

Χαχα!Να σου πω δεν ειναι άσχημη ιδέα! Βεβαια τωρα που ειναι μεσα η κοπέλα και τη βλεπω να τρίβει τη μπανιερά λεω χαλαλι τα λεφτα, το κανω την αλλη βδομαδα το μποτε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Χαχα!Να σου πω δεν ειναι άσχημη ιδέα! Βεβαια τωρα που ειναι μεσα η κοπέλα και τη βλεπω να τρίβει τη μπανιερά λεω χαλαλι τα λεφτα, το κανω την αλλη βδομαδα το μποτε!

Πωπω.... Έχεις δίκιο! Το έκανα εικόνα στο μυαλό μου και ηδονίστηκα! :tongue::tongue:

OkoIp3.png

Αμάν το πεντικιούρ το ξέχασα!!!!:rolleyes: μπράβο βρε κορίτσια καλά που το είπατε!ε καλά θα αφήσω λίγο τον μπογιατζη αύριο και θα πεταχτω μια ωρίτσα..φαντάζεστε???? :D μήπως θα κάνω και τπτ αν είμαι εδώ??φαρδια πλατιά στην πολυθρόνα θα είμαι!!:D

Εγώ δε βάζω τπτ στην κοιλιά.που και που ένα γαλακτωμα ενυδατικο που είναι και κατά των ραγαδων και καλά.κορρες είναι.

Δε ξέρω πως γίνεται κορίτσια αυτό εμένα πάντως ο μπέμπης είναι πιο κινητικός από ποτέ.αν δείτε τώρα τι κάνει...!τι να πω όλα τα περίεργα εγώ.στον 9ο περίμενε να κάνει τις τρελλες του!επίσης σήμερα πολλά πονακια έντονα.σε ανησυχητικό βαθμό!έστειλα το μωρό στον φίλο του δίπλα μπας και περάσουν αν ξαπλώσω.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!! πόσο δικιο έχεις!!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αμάν το πεντικιούρ το ξέχασα!!!!:rolleyes: μπράβο βρε κορίτσια καλά που το είπατε!ε καλά θα αφήσω λίγο τον μπογιατζη αύριο και θα πεταχτω μια ωρίτσα..φαντάζεστε???? :D μήπως θα κάνω και τπτ αν είμαι εδώ??φαρδια πλατιά στην πολυθρόνα θα είμαι!!:D

Εγώ δε βάζω τπτ στην κοιλιά.που και που ένα γαλακτωμα ενυδατικο που είναι και κατά των ραγαδων και καλά.κορρες είναι.

Δε ξέρω πως γίνεται κορίτσια αυτό εμένα πάντως ο μπέμπης είναι πιο κινητικός από ποτέ.αν δείτε τώρα τι κάνει...!τι να πω όλα τα περίεργα εγώ.στον 9ο περίμενε να κάνει τις τρελλες του!επίσης σήμερα πολλά πονακια έντονα.σε ανησυχητικό βαθμό!έστειλα το μωρό στον φίλο του δίπλα μπας και περάσουν αν ξαπλώσω.

Καλέ ναι! Άσε τον μπογιατζή και πήγαινε για τα νυχάκια!

Ωχ, λες; Μπορεί γι΄αυτό να κουνιέται και τόσο ο μπέμπης, ετοιμάζεται για τη μεγάλη έξοδο!

OkoIp3.png

Α, να σας πω και κάτι που σκέφτομαι καιρό. Απευθύνομαι κυρίως σε όσες μένουν σε πολυκατοικία. Σκέφτομαι όταν έρθει εκείνη η ώρα να γεννήσω και θα πάω στο μαιευτήριο να κατέβω με τις σκάλες. Μη μπω στο ασανσέρ και κλειστώ μέσα.... Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ εκείνη την ώρα να κατέβω από τον 3ο.... Τι θα κάνω;;; Ποια είναι η γνώμη σας;

OkoIp3.png

Αντε βρε Sagia με το καλό και θα σαι η δεύτερη όπως φαίνεται!!!:D:D:D

Στο πεντικιουρ κορίτσια τα βάφετε τα νύχια, γιατί εγώ τα έβαψα και μια γνωστή μου μου είπε πως θα πρέπει να είναι άβαφα που θα πάμε να γεννήσουμε:roll::roll::roll: Τα χέρια βέβαια δεν τα έβαψα:roll::roll::roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε Sagia με το καλό και θα σαι η δεύτερη όπως φαίνεται!!!:D:D:D

Στο πεντικιουρ κορίτσια τα βάφετε τα νύχια, γιατί εγώ τα έβαψα και μια γνωστή μου μου είπε πως θα πρέπει να είναι άβαφα που θα πάμε να γεννήσουμε:roll::roll::roll: Τα χέρια βέβαια δεν τα έβαψα:roll::roll::roll:

Στο Έλενα η μαία είπε τουλάχιστον Ή τα χέρια ή τα πόδια τα μην είναι βαμμένα. Φαντάζομαι πως αν τα χέρια σου δεν τα έκανες λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα!

Κι εγώ το σκέφτομαι γιατί λέω αν είναι να μου τα ξεβάψουν μετά.. Βέβαια θέλουν και οι φτέρνες φτιάξιμο...

OkoIp3.png

Καλημερα κοριτσαρες,απο χθες γραφω κ εχω θεμα με το ιντερνετ,,μαρακι μου με το καλο κοριτσι μου,ολα να πανε τελεια,,περιμενουμδ νεα σου,πηγ κ εγω την τριτη γιατρο,2450 η μπεμπα :-) κ ολα τελεια απ οτι ειπδ ο γιατρουλης,τριτη μπαινω στο μηνα μου,παρασκευη ξανα γιατρο,το αγχος μου δεν περιγραφεται κοριτσια,φοβαμαι τοσο πολυ,πως θα με ποιασουν οι πονοι;πωε θα σπασουν τα νερα;αν ειναι ο αντρας μου στη δουλεια δε θα χω καθολου ψυχραιμια,οι πονοι απ οτι μου ειπε ο γιατρος θα γινουν εντονοι αφου φτασω στην κλινικη,αλλα εγω φοβαμαι,θα τα καταφερω;θα τους βοηθησω στη γεννα;σιγουρα με κοροιδευεται κ με το δικιο σας αλλα εχω χασει τον υπνο μου να σκεφτομαι,ουφ,,καποια κοπελα ρωτησε τια ηλικιες,εγω ειμαι 32,ολοκληρη γαιδουρα κ κανω σαν μωρο...για τα νυχια κ εγω την ιδια απορια ειχα κ φωτησα το γιατρο,η τ ποδια η τα χερια ειπε να μην ειναι βαμενΑ,σκεφτομαι να κανω τα ποδια μονο,sagia θα εισαι η δευτερη;;με το καλο κοπελα μου,θελουμε να μαθουμε τα παντα μετα απο οσες γεννησουν,κασσιοπη αν θυμαμαι καλα διαβαλκανικο κ εσυ οπως κ εγω ε;να μου πεις αν σου ειναι ευκολο οταν με το καλο γεννησεισ τις εντυπωσεις σου κ την εμπειρια σου φυσικα,ενα αλλο θεμα που συνεχιζω να εχω εγω ειναι ο πονος στο στομαχι που οτανμε ποιανει ειναι εντονος,βεβαια με μαλοξ παιρναει,στο γιατρο το ειπα κ μου ειπε οτι με παταει ο ποπος της μπεμπας κ δημιουργει συσπαση αλλα δεν ειναι ενδειξη τοκετου,εχετε κατι τετοιο καποια;αυτα τα νεαμου,σας κουρασα παλι

Αχ λέτε να ετοιμαζεται?νομίζω ότι μειώθηκαν ήδη.πω πω μια δουλειά κάνω και πρέπει να κάτσω.θα δείξει στην πορεία της μέρας κορίτσια!ότι θα είμαι η 2η πάντως,θα είμαι!!!

Ανδρομέδα κατέβα με το ασανσέρ πουλάκι μου!!θα κάνεις 5 ώρες απτή σκάλα καλε!άσε που εγώ φαντάσου δεν είχα έντονους πόνους.συνεχόμενους πόνους περιόδου φαντάσου.την ώρα που με έπιαναν όμως έπρεπε να περιμένω να σταματήσουν για να κουνηθω.τώρα αν σπάσουν π.χ μόνο τα νερά και είσαι οκ φύγε όπως θέλεις!:) μη σε πιάσει κ πανικός στο ασανσέρ!πως σου ήρθε τώρα κι αυτό?φαντάζεσαι?εκεί να δεις σασπενς!παναγια μου!

Αν κάνεις καισαρική νομίζω ισχύει ότι είτε τα πάνω είτε τα κάτω πρέπει να τα ελέγχουν μήπως μελανιασουν.εγώ τα είχα πάνω κάτω και δε μου τα ξεβαψαν πάντως.λόγω γιατρού,λόγω φυσιολογικου.. Δε ξέρω.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ετοιμαζόμαστε και μεις σιγα σιγά για Αθήνα... Περάσαμε ωραία και ήθελα κιάλλο, μόνο το κρεββάτι μας μου έλειψε επειδή είναι ψηλό και σηκωνόμουν ευκολα για το μπάνιο άλλιώς καθόμουν κιάλλο.... Το καλό είναι οτι θα υποδεχτούμε το μωράκι μας σε λίγο οπότε εντάξει. Γενικά δεν είχα πρόβλημα με τις δουλίτσες οπότε τις έκανα αν υπήρχε θέμα και γω θα χρησιμοποιούσα κοπέλα. Τώρα που θα γυρίσουμε το σπίτι το είχα καθαρό οπότε θα τα κάνω όλα σιγά σιγααααα. Μια μέρα γενική κουζίνα μια μέρα μπάνιο και μια το δωμάτιο. Χαλαρά, το πολύ πολύ να πάρεις μπρος και το νινί για την μεγάλη έξοδο!!!

Νυχάκια να βάψετε απλά αν είναι αφήστε τα χέρια ή βάλτε διάφανο.

Και γω σαν να νιώθω συσπασούλες που και που. Δεν ξέρω.... Το πρωί έκανε ανάποδο περπάτημα η μπέμπα μια με το ένα πόδι με πάταγε μια με το άλλο ή περπάτημα ή ανάποδη ορειβασία... Πλάκα είχε αλλά πονάει κάι λίγο.

Βρε Λιτσα με τόσο άνχος που να μην σε πονάει το στομάχι; Και τι φόβοι είναι αυτοί; Όλα καλά θα πάνε οτι γεννάς θα το καταλάβεις και αν είσαι ήρεμη και χαλαρή θα μπορέσεις να βοηθήσεις στην γέννα. Αν έχεις ανχος και φοβάσαι όλα δύσκολα θα σου φαίνονται και θα πονάς. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Πίεσε τον εαυτό σου και μην σκεφτεσαι όλο τα άσχημα. Εκείνη την ώρα θα λες όλα θα πάνε καλά και σε λίγο θα έρθει το μωρό μου. Εγω δεν φοβάμαι ουτε ανγσυχώ για κάτι ανυπομονώ για αυτη την ώρα. Έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου και θέλω να είμαι ήρεμη για να το "ζήσω" όσο πιο ωραία μπορώ. Θα δείξει και εκείνη την ώρα, τώρα οτι και να λέμε θεωρίες είναι όλα, αλλά αλλο είναι να πας με θετική διάθεση και άλλο ότι όλα θα πάνε στραβά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Α, να σας πω και κάτι που σκέφτομαι καιρό. Απευθύνομαι κυρίως σε όσες μένουν σε πολυκατοικία. Σκέφτομαι όταν έρθει εκείνη η ώρα να γεννήσω και θα πάω στο μαιευτήριο να κατέβω με τις σκάλες. Μη μπω στο ασανσέρ και κλειστώ μέσα.... Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ εκείνη την ώρα να κατέβω από τον 3ο.... Τι θα κάνω;;; Ποια είναι η γνώμη σας;

Καλέ αν κλειστείς εκείνη την ώρα στο ασανσερ παίξε τζόκερ!!! Ελάχιστες οι πιθανότητες να συμβει κάτι τέτοιο. Αν νιώθεις πιο καλά όμως πήγαινε απο τις σκάλες. Βοηθάει και στις συσπάσεις όπως είπε η μαία, αλλά να κρατιέσαι μην εχεις κανα ατύχημα :P είσαι η πιο μικρούλα ε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...