Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κάνουμε κάτι τελευταίες ετοιμασίες και όσο και να με βοηθάνε θέλω να κάνω μόνη μου κάποια πράγματα και τα έχω παίξει... Ευτυχώς τελειώσαμε και τώρα ξεκουραση..

Λοιπόν, τελικά στο nst κάθεσαι 20' σου δίνουν ένα μαραφέτι να κρατάς με κουμπί και το πατάς όποτεβ κουνιέται το μωράκι! Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις φάει και κάτι πριν για να είναι πιο ζωηρούλι.. Αυτά! Την άλλη Τετάρτη πάλι..

Σε καταλαβαίνω! Κι εγώ έχω βοήθεια αλλά καποια πραγματα θελω να τα κανω οπως θελω εγω!

Α ναι δεν εχει πολυ πλακα αυτο;; Με ειχε βάλει και εμενα ο γιατρος στον 8ο λογω των συσπασεων και ένιωθα οτι έπαιζα σε τηλεπαιχνίδι με αυτο το κουμπάρο που έπρεπε να πατάω! Χιχιχιχι

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sagia, με το καλό!!! Τι ωραία!!! Πώς αισθάνεσαι;; Έχεις άγχος όπως την προηγούμενη φορά;;

Mommy to be, άστα να πάνε!! Δεν υπάρχει χώρος πλέον για φαγητό!! Αφού λέω για πλάκα όταν τρώω πολύ ότι και καλά θα λέει το μωράκι "καλά μαααμαάα χαζή είσαι;; τι τρως τόσο πολύ;; δεν χωράμε κι άλλοι εδώ μέσα!" :tongue:

Audette και Κασσιόπη, ωραία η ιδέα σας για τη γυναίκα πγια καθάρισμα! Και μενα μ' έχει πιάσει αυτό το άγχος μη γεννήσω και δεν είναι καθαρά! Ξέρετε πως αυτό λέγεται "το σύνδρομο της φωλιάς";; Λίγο καιρό πριν γεννήσεις σε πιάνει υπερένταση και νευρικότητα και θες να κάνεις γενική στο σπίτι να είναι όλα έτοιμα!!! :shock:

Φραουλίτσα, ευχαριστήσου τις τελευταίες μέρες χαλάρωσης και με το καλό να γυρίσετε!!!

Didiiiiiii, γύρνα πίσωωωωωω είσαι ο πινακοκράτοράς μας!!! Αρχίζουν οι γέννεεεεες!!!

Κορίτσια, όπως έγραψα και πιο πάνω στο nst κάθεσαι 20' και σου δίνουν ένα ματζαφλάρι να το κρατάς και πατάς όποτε κουνιέται το μωρό. Λέει θέλουν τουλάχιστον 3 κινήσεις. Στην αρχή έχασα και 2 κινήσεις γιατί μιλούσα με τη διπλανή χαχαχα :tongue:

Και την άλλη φορά θα έχω φάει κάτι αμέσως πριν μπω γιατί τώρα είχαν περάσει και 3 ώρες από το πρωινό μου...

Την άλλη βδομάδα πάλι... Και παρ' ότι είναι δημόσιο πληρώνεις κανονικά χαχαχα και το nst και τον υπέρηχο... αμεεε

Πραγματικά ομως δεν ξερω το υστερία ειμαι αυτη που μας πιάνει με το σπιτι τωρα στο τελος! Χαιρομαι ωστόσο που δεν ειμαι η μονη τρελη! Χαχα!

Σκεψου το για την κοπέλα, τουλαχιστον για τις πιο βαριές δουλειες!

Χαχαχα! Ναι τα κακομοιρα! Ειναι που εινάι στριμωγμενα τωρα προς το τελος αν σαβουρωνουμε κι εμεις το σύμπαν που να μεινει χώρος;;;:tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Χαχαχα και προχθές που έκανε ο άντρας μου κάποιες δουλειές μετά πήγαινα από πίσω και τα διόρθωνα! χαχα τραγικό... Αφού λέω και γυναίκα να πάρω είμαι ικανή να ρίξω κανένα σφουγγάρισμα πιο πριν να μη με κακοχαρακτηρίσει!!!! χαχαχα :lol::lol::lol:

OkoIp3.png

Χαχαχα και προχθές που έκανε ο άντρας μου κάποιες δουλειές μετά πήγαινα από πίσω και τα διόρθωνα! χαχα τραγικό... Αφού λέω και γυναίκα να πάρω είμαι ικανή να ρίξω κανένα σφουγγάρισμα πιο πριν να μη με κακοχαρακτηρίσει!!!! χαχαχα :lol::lol::lol:

Αχαχαχαχα! Ενταξει δεν το πιστευω σημερα! Μες στο μυαλο μου ειστε! Πριν σκεφτομουν να σκουπισω λιγο το μπαλκόνι μην ειναι χάλια που θα ρθει η ξένη κοπέλα να καθαρίσει! Χαχαχαχαχα!!!! Ειμαστε περιπτωσαρες!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Και εμείς συμμαζεύαμε χθες με τον άντρα μου που θα ερχοτανε σήμερα... ε μη μου μαζεύει και τα πράγματα....:-P

Άσχετο - έχω κάνει ραγάδες κορίτσια..αρκετες γύρω από τον αφαλό...Χαλάλι του άντρακλα μου απλά σκεφτόμουνα πως αν πάρω όλο τον μήνα, τούτος εδώ θα την κάνει κομμάτια την κοιλίτσα της μαμάς του..Κοιλάρα ήθελα να πω!!!.Είναι και που δεν σταματάει χοροπηδάει.. χαχα!!! Αμυγαδαέλαιο - Ραγάδες 0 -1

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι με το καλο να αντικρυσεις την κορουλα σου αυριο!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ!

Αντε κοριτσια ανυπομονω τις ιστοριες τοκετου!εμεις πηγαμε χθες γιατρο ο μπεμπης ειναι 3 κιλα ο τραχηλος ειναι 1.8 εκ με τον κολπικο υπερηχο που μουκανε μουπε οτ ο τραχηλος φαινεται οτι εχει αρχισει να ετοιμαζεται,μαλακωνει και δεν ηταν τελειως κλειστος αλλα δε μουκανε κολπικη ακομη.καναμε και καρδιοτοκογραφο ο μπεμπης ηταν τοσο ζωηρος!κι εγω ανυπομονω θαθελα τελος της αλλης εβδομαδας ναχω γεννησει!εχω αρκετες συσπασεις-πονακια και σουβλιες μακαρι!εγω με τη μικρη κοριτσια σκουπιζω σφουγγαριζω κανω το μπανιο καθε μερα.τις μερες που θαμαι στο μαιευτηριο ελπιζω να βοηθησει καποιος στοο σπιτι να γυρισω ναναι καθαρα!παντως το βραδυ και μενα με πιανουν πιο εντονα τα διαφορα!

mommy to be συντονισου μαζι μου ενταξει;;

κοριτσια δεν ξερω αν τοχετε αναερει πιο παλια,ποσο χρονων ειστε;;;;μουρθε τωρα να ρωτησω!!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!Βλεπω πολυ κινητικοτητα στο καφε μας!!!

Θα σχολιασω αυριο με το καλο.Σημερα θελω να προλαβω να ευχηθω στο Μαρακι με το καλο αυριο να εχεις μια ευκολη γεννα και ολα να πανε κατ'ευχην!Ο Θεος και η Παναγιτσα μαζι σου και οταν μπορεσεις να μπεις να μας ενημερωσεις γιατι θα εχουμε την εννοια σου!!!Ερχεται η μπουμπουυυυυ!!!Καλη αρχη στα γεννητουρια του καφε μας!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Το Μαράκι κορίτσια μπορεί και να γεννάει τώρα που σας γράφω...Νωρίς το βράδυ που μιλήσαμε στο τηλ είχε πόνους και έπαιρνε τον γιατρό της.

Με το καλό Μαράκι μου να κόψεις την κορδέλα!!!:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

ΖαχΙρ εγώ είμαι 31! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?

Κορίτσια εγώ τι να πω..τέλος με το αέριο ευτυχώς,το σπίτι δε μπορώ να σας περιγράψω πως έγινε.και φανταστείτε τρυπησαν μόνο στην κρεβατοκαμαρα.έχουμε και το μωρό και ταλαιπωρείται.Σήμερα έφερα και εγώ κοπέλα να καθαρίσει.αλλά τώρα έχουμε τρύπες στο δωμάτιο και θέλει βάψιμο.μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε οτι αν είναι οικολογικά τα χρώματα σε 1-2 μέρες μπορεί να ερθει ακόμα κ το νεογέννητο.οπότε το Σάββατο βαφουμε!!θα πάρει 2 μερες,μετά καθάρισμα πάλι.και ας ελπίσουμε ότι τα έπιπλα του μεγάλου θα έρθουν αυτές τις μερες.μου φαινοταν βουνό αλλά έχω χαλαρώσει λιγο σημερα.η κοπέλα που έρχεται ερχόταν στη μαμά μου από τότε που πήγαινα δημοτικό φανταστείτε!και ακόμα κ έτσι πρώτα συμμαζευω λίγο και μετά την φωνάζω!!και εγώ στο κλαμπ λοιπόν..χαχα!εννοείται θα έρθει μόλις μπω στο μαιευτήριο!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Τι βροχή τρελλη είναι αυτη!!!!επειδή καθάρισα φυσικά!!!!!χαχα!

Κασσιόπη μη στεναχωριεσαι για τις ραγαδες.και εγώ έχω λίγη φαγουρα τις τελευταίες μέρες και η κοιλιά μου μεγαλώνει απότομα.αγχωθηκα στη σκέψη και μόνο αλλά είδα της φίλης μου και φαίνονται ελάχιστα τώρα πια οπότε δε μου φαίνεται τόσο τραγικό.είχες και εσύ φαγουρα?μακάρι να μη βγάλω και εσύ να μη βγάλεις άλλες αλλά δε θα τρελαθούμε κιόλας.συνέχισε το αμυγδαλελαιο παντως για να μην επιδεινωθει η κατάσταση.

Εύχομαι στο μαρακι να γεννήσει πολύ γρήγορα και πολύ ευκολα με ένα πόνο!!!!!!!!

Ανυπομονώ και εγώ αλλά φοβαμαιιιιι!!!θα μου δώσει κουράγιο η Μαρία!

Καληνύχτα σε όλες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!! Το Μαράκι μας θα έχει γεννήσει μάλλον, εύχομαι όλα να πήγαν τέλεια και να χει ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά της!!!!!

Έρχεται και η σειρά της Sagia μετά!!!! Άντε με το καλό κορίτσι μου και συ να μην έχεις άνχος κοίτα να το απολαύσεις, όσο μπορείς βέβαια;);)

Με το καλό όλα μας τα κοριτσάκια να τα καταφέρουν και να γίνουν μανούλες!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!! Και γω το περιμένω πως και πως!!!!

Απο ηλικία 31 είμαι και γω!!! Ραγάδες στην κοιλιά δεν έχω δει ακόμα, ελπίζω να μην δω, αν και δεν είναι στο χέρι μας, αν είναι να κάνεις θα κάνεις. Μην σας ανχώσω αλλά μια κοπέλα μου είπε οτι έκανε πολλές με το που γέννησε :shock::shock: δεν εχω ξανάκουσει κάτι τέτοιο, αλλά κρατιέμαι μεχρι την γέννα για να χαρώ με τις ραγάδες. Μωρέ ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι τους απλά κάτι να έχουμέ να λέμε.

Γυναικα για το σπίτι ακόμα δεν έχω πάρει, καλά κάνατε όσες πήρατε, τα κάνω λίγα λίγα, είμαι και περίεργη τα θέλω όπως τα κάνω εγω, οπότέ όσο αντέχω τα κάνω. Αν μετά την γέννα δω ότι δεν προλαβαίνω τότε θα δω. Φιλιά σε όλες!!! Και ας μπουν και τα κοριτσούδια που έχουμε καιρό να άκούσουμέ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ ναι...Είχα φαγούρα και έχω ακόμα:roll:, η κοιλια συνεχίζει να μεγαλώνει και οι ραγάδες σαν να εξαπλώνονται μου φαίνεται:roll: Χαλάλι του, απλά σκεφτόμουνα, μήπως εσύ που δεν κάνατε χρησιμοποιήσατε κάτι άλλο, να το έχω υπόψη μου για την επόμενη φορά..

Ax το Μαράκι αν δεν γεννησε χθες το βράδυ τώρα θα γεννάει:D Έχω πολύ ανυπομονησία:D το απογευμα θα την πάρω τηλ και θα σας ενημερώσω!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημερα!!!!

Πρωτα απο ολα να ευχηθώ κι εγω στο Μαράκι μας με υο καλο να φερει στον κοςμο την μπεμπουλα της και να εινσι παντα γερή και καλοτυχη!

Και εμείς συμμαζεύαμε χθες με τον άντρα μου που θα ερχοτανε σήμερα... ε μη μου μαζεύει και τα πράγματα....:-P

Άσχετο - έχω κάνει ραγάδες κορίτσια..αρκετες γύρω από τον αφαλό...Χαλάλι του άντρακλα μου απλά σκεφτόμουνα πως αν πάρω όλο τον μήνα, τούτος εδώ θα την κάνει κομμάτια την κοιλίτσα της μαμάς του..Κοιλάρα ήθελα να πω!!!.Είναι και που δεν σταματάει χοροπηδάει.. χαχα!!! Αμυγαδαέλαιο - Ραγάδες 0 -1

Κασσιοπακι κι εγω εχω κανει ραγάδες στα πλάγια! Οπως λες κι εσυ χαλαλι γθα τα μωρακια μας! Κι εγω αμυγδαλελαιο έβγαζα και την preventsria της frezyderm(οποτε το θυμόμουν βεβαια)! Τωρα πηρα το bio oil που λεει οτι ειναι και για οταν εχει ηδη βγάλει για να εξομαλυνθουν! Πιστευω παντως πως οτι αν ειναι να τις βγαλεις θα τις βγαλεις οτι και να βαλεις πανω σου! Δεν βαριέσαι καλα να μαστε κσι μεις και τα μωρακια μας και δεν πειραζει!

Μαρακι με το καλο να αντικρυσεις την κορουλα σου αυριο!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ!

Αντε κοριτσια ανυπομονω τις ιστοριες τοκετου!εμεις πηγαμε χθες γιατρο ο μπεμπης ειναι 3 κιλα ο τραχηλος ειναι 1.8 εκ με τον κολπικο υπερηχο που μουκανε μουπε οτ ο τραχηλος φαινεται οτι εχει αρχισει να ετοιμαζεται,μαλακωνει και δεν ηταν τελειως κλειστος αλλα δε μουκανε κολπικη ακομη.καναμε και καρδιοτοκογραφο ο μπεμπης ηταν τοσο ζωηρος!κι εγω ανυπομονω θαθελα τελος της αλλης εβδομαδας ναχω γεννησει!εχω αρκετες συσπασεις-πονακια και σουβλιες μακαρι!εγω με τη μικρη κοριτσια σκουπιζω σφουγγαριζω κανω το μπανιο καθε μερα.τις μερες που θαμαι στο μαιευτηριο ελπιζω να βοηθησει καποιος στοο σπιτι να γυρισω ναναι καθαρα!παντως το βραδυ και μενα με πιανουν πιο εντονα τα διαφορα!

mommy to be συντονισου μαζι μου ενταξει;;

κοριτσια δεν ξερω αν τοχετε αναερει πιο παλια,ποσο χρονων ειστε;;;;μουρθε τωρα να ρωτησω!!!

Ζαχιρ μου εγω ειμαι 33!

Αντε πλησιάζεις κι εσυ ετοιμη σε βλεπω! Με το καλο κοριτςι μου!

ΖαχΙρ εγώ είμαι 31! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?

Κορίτσια εγώ τι να πω..τέλος με το αέριο ευτυχώς,το σπίτι δε μπορώ να σας περιγράψω πως έγινε.και φανταστείτε τρυπησαν μόνο στην κρεβατοκαμαρα.έχουμε και το μωρό και ταλαιπωρείται.Σήμερα έφερα και εγώ κοπέλα να καθαρίσει.αλλά τώρα έχουμε τρύπες στο δωμάτιο και θέλει βάψιμο.μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε οτι αν είναι οικολογικά τα χρώματα σε 1-2 μέρες μπορεί να ερθει ακόμα κ το νεογέννητο.οπότε το Σάββατο βαφουμε!!θα πάρει 2 μερες,μετά καθάρισμα πάλι.και ας ελπίσουμε ότι τα έπιπλα του μεγάλου θα έρθουν αυτές τις μερες.μου φαινοταν βουνό αλλά έχω χαλαρώσει λιγο σημερα.η κοπέλα που έρχεται ερχόταν στη μαμά μου από τότε που πήγαινα δημοτικό φανταστείτε!και ακόμα κ έτσι πρώτα συμμαζευω λίγο και μετά την φωνάζω!!και εγώ στο κλαμπ λοιπόν..χαχα!εννοείται θα έρθει μόλις μπω στο μαιευτήριο!

Α κι εςυ στο κλαμπ μια χαρα μας βρίσκω ολες! Μην αγχωνεσαι με τις δουλειες ολα θα γινουν σιγα σιγα και με ηρεμία!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!! Το Μαράκι μας θα έχει γεννήσει μάλλον, εύχομαι όλα να πήγαν τέλεια και να χει ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά της!!!!!

Έρχεται και η σειρά της Sagia μετά!!!! Άντε με το καλό κορίτσι μου και συ να μην έχεις άνχος κοίτα να το απολαύσεις, όσο μπορείς βέβαια;);)

Με το καλό όλα μας τα κοριτσάκια να τα καταφέρουν και να γίνουν μανούλες!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!! Και γω το περιμένω πως και πως!!!!

Απο ηλικία 31 είμαι και γω!!! Ραγάδες στην κοιλιά δεν έχω δει ακόμα, ελπίζω να μην δω, αν και δεν είναι στο χέρι μας, αν είναι να κάνεις θα κάνεις. Μην σας ανχώσω αλλά μια κοπέλα μου είπε οτι έκανε πολλές με το που γέννησε :shock::shock: δεν εχω ξανάκουσει κάτι τέτοιο, αλλά κρατιέμαι μεχρι την γέννα για να χαρώ με τις ραγάδες. Μωρέ ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι τους απλά κάτι να έχουμέ να λέμε.

Γυναικα για το σπίτι ακόμα δεν έχω πάρει, καλά κάνατε όσες πήρατε, τα κάνω λίγα λίγα, είμαι και περίεργη τα θέλω όπως τα κάνω εγω, οπότέ όσο αντέχω τα κάνω. Αν μετά την γέννα δω ότι δεν προλαβαίνω τότε θα δω. Φιλιά σε όλες!!! Και ας μπουν και τα κοριτσούδια που έχουμε καιρό να άκούσουμέ!!!

Καλημερα κοριτσακι μου!! Κι εγω περίεργη ειμαι με τις δουλειες αλλα εχε χατη που ειμαι και φοβιτσιαρα και κανω λιγα πραγματα! Ειχα και τις συσπασεις στον 8ο οποτε καθομαι στα αυγά μου! Τωρα βεβςια που μπηκα στο μηνα μου ειμαι πιο χαλαρή, το πολυ πολυ λεω αν κουραςτω να γεννηςω!Την κακομοιρα τη μάνα μου που με βοηθάει την εχω πρήξει! Οχι αυτο ετσι, οχι το αλλο αλλιως! Την εχω τρελάνει! Ηρωίδα!

Εσεις σημερα γυρνατε;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...