Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου,Μαρακι χρονια πολλα κοριτσαρα μου πολυχρονη κ με το καλο το μωρακι σου :-) αν ξεχναω καποια συγνωμη..κασσιοπη εγω γενναω διαβαλκανικο :-) μπαινω στο μηνα μου 25'εσυ;;λες να βρεθουμε,τι καλααα :-)

Εγώ κορίτσι μπήκα στον μήνα μου στις 5, οπότε λίγο δύσκολο να βρεθούμε.

Να ξέρεις πως αν γεννήσεις εκεί να κάνεις εκεί και το καρδιοτοκογράφημα το οποίο μετά αφαιρειται από το συνολικό ποσό.

Κορίτσια το ξερετεπως ανεβηκαν οι τιμες στις κλινικές λόγο αλλαγής του φπα? Από 13% πήγε 23%:mad::x:x:confused::confused::confused:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κορίτσι μπήκα στον μήνα μου στις 5, οπότε λίγο δύσκολο να βρεθούμε.

Να ξέρεις πως αν γεννήσεις εκεί να κάνεις εκεί και το καρδιοτοκογράφημα το οποίο μετά αφαιρειται από το συνολικό ποσό.

Κορίτσια το ξερετεπως ανεβηκαν οι τιμες στις κλινικές λόγο αλλαγής του φπα? Από 13% πήγε 23%:mad::x:x:confused::confused::confused:

Καλησπέρα Κασσιόπη μου. Ω ναι το ξέρω...άλλαξαν πρόσφατα... να τρέξουμε να γεννήσουμε γιατί με αυτούς δεν ξέρεις τι γίνεται, μπορεί να πάνε τον ΦΠΑ και παραπάνω!:roll::-D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπερα σας!!!!κι εγω εκανα την καλλιεργεια κολπικου υγρου κι ολα καλα!!σμρ ονειρευομουν τη θαλασσα με τοση ζεστη που εχει αλλα δεν παμε για αλλο μπανιο κι εδω αθηνα ολες οι θαλασσες ειναι αστα να πανε!με εχει πιασει απιστευτη ανυπομονησια για τον μπεμπη.σμρ μπηκα 37η εβδομαδα και μου φαινεται τοσο κοντα ο τοκετος..Σαγια κι εγω ολο αναρωτιεμαι πως θα γινει αυτη τη φορα,θα με πιασουν συσπασεις,θα σπασουν νερα θα μπω με προκληση πως;;;ο μπεμης σπρωχνει αρκετα προς τα κατω και νιωθω σουβλιτσες κολπικα.βεβεια καλο θαταν να κατσει κανα 2 βδομαδουλες μεσα να μεγαλωσει αλλο λιγο.τελικα ποιες γενναμε ιασω για πειτε;;;

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

ΖαχΙρ και εγώ νιώθω αυτές τις σουβλιτσες κάτω χαμηλά.αλλά από συσπάσεις λίγα πράγματα.βασικά ανυπομονώ να δω το αγοράκι μου αλλα δε νιώθω καθόλου έτοιμη ακόμα για γεννα.και από ετοιμασίες στο σπίτι,και ψυχολογικά και επίσης είμαι πτώμα γενικότερα.μόλις κοιμηθεί ο μικρός ψάχνω καναπέ να σύρω το κορμί μου..χαχα!κάθε βράδυ μόλις σκεφτώ ότι κάτι μπορεί να προκύψει αγχώνομαι!!λέω δε θα έχω κουράγιο ούτε να φτάσω στην κλινικη, όχι να γεννησω!μακάρι να περιμένει ο μπέμπης αλλά μη μεγαλώσει κ πολύ γιατί είμαι και μινιατούρα και πως θα βγει!!!Βέβαια όλα τα μεγαλοποιουμε τώρα στο μυαλό μας από το αγχος και τλκ θα γεννήσουμε μια χαρά και σε δευτερόλεπτα θα λέμε αυτό ήταν???

Οι τιμές άλλαξαν όντως.τόσα λεφτά χωρίς να είναι απαραιτητο,πολύ κρίμα.αλλά απτην άλλη ούτε να το σκεφτώ να μην έχω τον δικό μου γιατρό.και επίσης μου κάνει εντύπωση η διαφορά τιμής σε φυσιολογικό η καισαρική.Εσείς τι δωμάτιο θα επιλέξετε?δίκλινο σκεφτόμουν αλλά τα έχω πάρει στο κρανίο με τις τιμές.δε ξέρω.τέλος πάντων καλό βράδυ σε ολες φιλια!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.είμαι στοχωριο με δυσκολία για ίντερνετ.κάνω τα μπανακια μου και γενικά όλα καλά.εγώ τέλος του μήνα μπαίνω στο μήνα μου.Ανδρομεδα την Πέμπτη έχω γιατρό.Κι εσύ ε;εγώ έχω 6:30.αν είμαστε κοντά χρονικά να συναντήσουμε.φιλία σε ολες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν προχτές! Αχ βρε φελισιτακι κάνε και καμιά βουτιά και για μας που μείναμε σπίτι αγκαλιά με το κλιματιστικό. Όλο για βροχές λένε και μόνο η υγρασία μας έφαγε. Κι εγώ την πέμπτη έχω ραντεβου αλλά το πρωί. Πάντως αυτή τη φορά το ξεκαθάρισα στο γιατρό οτι αν είναι να έχει τον ίδιο κόσμο να πάω καλύτερα απόγευμα κι ας πληρώσω, δεν αντέχω πια την πολύωρη αναμονή αλλά εκείνος επέμενε οτι θα είναι πιο χαλαρά αυτή τη φορά. Ελπίζω να μην εφημερεύει τότε, τι να πω. Τελευταία φορά που το είδαμε ήμασταν 2300 και έχω περιέργεια πόσο να έχει πάρει τώρα ο μικρός. Τι στο καλό, τόσα γλυκά έφαγα με τις γιορτές και τα κεράσματα, κάτι θα πήρε κι αυτός :D :D

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχούλες σας και ευχομαι σε όλες μας να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας και όλα να πάνε κατ ευχήν της Παναγίτσας μας.

Έλειπα το ΣΚ κι έκανα κι εγώ μπανάκι και ήταν πραγματικά πολυ ανακουφιστικό. Ξεπρίστηκα για λίγη ώρα :o:o:o:o.Αλλά μετά πάλι τα ίδια....Εμένα η μπουμπού την έχει καταβρεί μέσα στην κοιλιά μου και δε λέει να βγει.:o:o:o.Αλλά την Παρασκεή πρώτα ο Θεός θα τη δούμε επιτέλους.Ανυπομονώ κορίτσια μου.Φιλάκια σε όλες

7H5Lp3.png

Επειδή φαντάζομαι οτι οι περισσότερες θα έχετε μπει στο μήνα σας, είπα να σας ευχηθώ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Είναι σίγουρο πως οι φοβίες και τα άγχη που έχετε τώρα, θα εξαφανιστούν με το πρώτο κλάμμα που θα ακούσετε. Και εύχομαι ειλικρινά να κλάψετε και εσείς απο χαρά φυσικά! Και κάθε φορά μέχρι εκείνη τη στιγμή που σας πιάνει να γκρινιάξετε για κάτι, σκεφτείτε πως κάποιες άλλες θα ήθελαν πολύ να είναι στη θέση σας. Γι' αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε μόνο τα θετικά αυτών των τόσο έντονων στιγμών. Η σκέψη μου είναι σε εσάς γιατί- δεν το θυμάστε- αλλά ήσασταν η παρέα μου πριν κάποιους μήνες και γιατί δύσκολα αποδέχομαι οτι δεν είμαι μία απο εσάς. Περιμένω να διαβάσω τα ευχάριστα απο όλες.

Επειδή φαντάζομαι οτι οι περισσότερες θα έχετε μπει στο μήνα σας, είπα να σας ευχηθώ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Είναι σίγουρο πως οι φοβίες και τα άγχη που έχετε τώρα, θα εξαφανιστούν με το πρώτο κλάμμα που θα ακούσετε. Και εύχομαι ειλικρινά να κλάψετε και εσείς απο χαρά φυσικά! Και κάθε φορά μέχρι εκείνη τη στιγμή που σας πιάνει να γκρινιάξετε για κάτι, σκεφτείτε πως κάποιες άλλες θα ήθελαν πολύ να είναι στη θέση σας. Γι' αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε μόνο τα θετικά αυτών των τόσο έντονων στιγμών. Η σκέψη μου είναι σε εσάς γιατί- δεν το θυμάστε- αλλά ήσασταν η παρέα μου πριν κάποιους μήνες και γιατί δύσκολα αποδέχομαι οτι δεν είμαι μία απο εσάς. Περιμένω να διαβάσω τα ευχάριστα απο όλες.

Καλη σου μερα,με συγκινησες τοσο πολυ,,,ειμαι μια απο τις απαραδεκτες θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου μεσα στο parents,αν εχεις υπομονη κ διαθεση κ διαβασεις ;αυτα που λεω στα κοριτσια τοσους μηνες θα καταλαβεις....αντι να ειχα παθει καταθλιψη,απο φοβο για τους μηνες της εγκυμοσυνης,για τη γεννα για ολα,η μονη μου παρηγορια ηταν τα κοριτσια μου εδω μεσα,τβρα πια που ειμαι στην τελικη ευθεια ειμαι καλα κ ανυπομονω να γεννησω,αυτο που ειπες με εκανε να μετανιωσω για ολα οσα ενιωθα τοσο καιρο!!σου ευχομαι ολοψυχα κ μεσα απ την καρδια μου να εισαι συντομα μια απο εμας

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου με συγκίνησες!!!! Καταλαβαίνω πως νιωθεις, εχω περάσει απο κει όπως και άλλες κοπέλες, μαθαίνουμε όμως νομίζω να εκτιμούμε αλλιώς την κατάσταση μετά.

Ήταν πολύ ωραία αυτά που μας είπες, πάντα θα νιώθεις και μαμά Σεπτεμβρίου για το μωράκι που έχασες. Εχει περάσει αρκετος καιρός απο τότε, ξεκινήσατε προσπάθειες; Και αν ναι πες του γιατρού να "ψαχτείς" πρώτα. Σου εύχομαι ολόψυχα ένα καινούριο μωράκι να γεμίσει την κοιλίτσα σου, θα νιώσεις καλύτερα. Φαντάζομαι πως νιωθεις τώρα που πλησιάζει ο Σεπτέμβρης, υπομονή καλή μου θα περάσει και αυτο, όταν με το καλό τα καταφέρεις μπες να μας το πεις, και αν θες και τώρα μπορείς να μας μιλάς. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και εύχομαι να είσαι όλο και καλύτερα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου, και στα δικά σου τα όμορφα τα οποία θα έρθουν σύντομα, πίστεψε με...Πέρισυ ήμουν εγώ στη θέση σου αφού είχα χάσει το μωρό μου στον 6 μηνα. Φέτος όμως έχουμε χαρές...Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω..Όμως έρχονται καλύτερες μέρες..Το ίδιο εύχομαι και σε εσένα κορίτσι μου, σύντομα να μάθεις τα ευχάριστα και του χρόνου να έχεις το μωράκι σου.

Σε ευχαριστώ πολύ που μας σκέφτεσαι, θα΄σαι και εσύ στις προσευχές μου.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κορίτσι μου γλυκό κι εγω σε νιωθω γιατι ειμαι αλλη μια που εχει περασει απο αυτο το εφιαλτικό "κλαμπ"... Σ ευχαριστουμε πρωτα απο ολα για τις ευχές σου! Εννοειται πως σε θυμόμαστε και περιμενουμε σύντομα να μάθουμε και τα δικα σου ευχάριστα τα οποια ειναι δεδομένο οτι θα έρθουν! Δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα ξεχάσεις, νομιζω καμμια απο εμας που εχει περασει κατι τέτοιο δεν το εχει κανει, σου υπόσχομαι ομως πως σύντομα ενα γλυκό μουτράκι θα κανει τη ζωη σου πιο φωτεινή και χαρούμενη! Μεσα απο την ψυχη μου σου ευχομαι τα καλυτερα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...