Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερουδιαααα!!! Πολυ ωραιο μερος,δεν το ηξερα,αλλα ειχα ακουσει για την Περαχωρα και για την καθαρη της θαλασσα.Να σου πω ομως την αληθεια τωρα θελω καρεκλα να κατσω -ακομα και η ξαπλωστρα μου φαινεται χαμηλα-,ομπρελα,τουαλετα,ντους,μερος να αλλαξω μαγιο και γενικα οργανωση...!

Επισης σκεφτομασταν τελικα μηπως δεν παμε Λουτρακι αυτη την Κυριακη γιατι θα εχει επιστροφη λογω 15Αυγουστου...Το Σαββατο ετσι κι αλλιως θα φαμε οικογενειακα...:rolleyes:

Ηθελα να σας πω, επειδη εκανα την εξεταση κολπικου υγρου για στρεπτοκοκκο,ρωτησα τον γιατρο αν μπορω να συνεχισω τα μπανια μετα και αν θα χρειαστει να την ξανακανω και μου ειπε οτι δε θα χρειαστει γιατι δεν κολλας συνηθως απο τη θαλασσα...εγω φοραω και εσωρουχο αμεσως μετα το μπανιο.Εσεις την κανατε την εξεταση?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mommy to be εκανα και εγώ καλλιεργεια κολπικού υγρού προληπτικά.

Την Τετάρτη πήγαμε και εμείς στον γιατρό μας και για καρδιοτοκογράφημα. 'Ολα πολύ καλά και λίγες συσπασούλες τις έχω, ιδανικά για την εβδομάδα που είμαι. Ο μπέμπης ήταν 2850 και πολύ ζωηρούλης!:DΕπίσης έκανα ανταυγειες, πεντικιουρ και αποτρίχωση. Είμαι έτοιμη!!!:D

Τον περιμένω πως και πως!!! :tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια σε όλες!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Mommy to be εξεταση κολπικου υγρού δεν έκανα.δε ξέρω αν θα μου πει να κάνω.και βασικά που γίνεται?στο γυναικολόγο και την στέλνουμε μετά για εξέταση?

Κασσιόπη μου πανέτοιμη για να συναντήσεις τον γιο ε??κούκλα θα σε βρει!!με το καλό!μια χαρά ο μπέμπης.τέλειο και το βάρος του!

Ανδρομέδα είχα συσπάσεις από το προηγούμενο βράδυ.ήταν σε συγκεκριμένο χρόνο κιόλας αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν και επειδή ήταν 36η εβδ.και δε πονούσα ιδιαίτερα δεν έδωσα σημασία.την άλλη μέρα είχα που κ που αλλά το απογευμα-βραδακι με έπιασαν για τα καλά.ανά μια ώρα και μετά πιο συχνές ώσπου έγιναν 10λεπτες για να πάρω μπροστά κ να πάω μαιευτήριο.για τόσο ούφο μιλάμε!!!χαχα!δε μου χωρουσε στο μυαλό ότι θα γεννησω ρε κορίτσια.δε πειράζει αφού όλα πήγαν καλά.εύχομαι να γεννήσουμε όλες τόσο εύκολα και ανώδυνα όπως στην πρώτη μου γεννα!

Εσείς από που πήρατε πανουλες αγκαλιάς?πήγα σήμερα να πάρω κάτι σελτεδακια κλπ και λέω ας πάρω και καμιά καινούργια πανουλα στον μπέμπη αλλά ήταν όλες ίδιες με αυτές που πήρα πριν 4 χρονια!!ολοιδιες.βρήκα κάποιες διαφορετικες αλλά πανάκριβες.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Mommy to be εξεταση κολπικου υγρού δεν έκανα.δε ξέρω αν θα μου πει να κάνω.και βασικά που γίνεται?στο γυναικολόγο και την στέλνουμε μετά για εξέταση?

Κασσιόπη μου πανέτοιμη για να συναντήσεις τον γιο ε??κούκλα θα σε βρει!!με το καλό!μια χαρά ο μπέμπης.τέλειο και το βάρος του!

Ανδρομέδα είχα συσπάσεις από το προηγούμενο βράδυ.ήταν σε συγκεκριμένο χρόνο κιόλας αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν και επειδή ήταν 36η εβδ.και δε πονούσα ιδιαίτερα δεν έδωσα σημασία.την άλλη μέρα είχα που κ που αλλά το απογευμα-βραδακι με έπιασαν για τα καλά.ανά μια ώρα και μετά πιο συχνές ώσπου έγιναν 10λεπτες για να πάρω μπροστά κ να πάω μαιευτήριο.για τόσο ούφο μιλάμε!!!χαχα!δε μου χωρουσε στο μυαλό ότι θα γεννησω ρε κορίτσια.δε πειράζει αφού όλα πήγαν καλά.εύχομαι να γεννήσουμε όλες τόσο εύκολα και ανώδυνα όπως στην πρώτη μου γεννα!

Εσείς από που πήρατε πανουλες αγκαλιάς?πήγα σήμερα να πάρω κάτι σελτεδακια κλπ και λέω ας πάρω και καμιά καινούργια πανουλα στον μπέμπη αλλά ήταν όλες ίδιες με αυτές που πήρα πριν 4 χρονια!!ολοιδιες.βρήκα κάποιες διαφορετικες αλλά πανάκριβες.

Δες αυτές! http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=15&pId=2875 Τις πήρα, είναι 3 σε αυτή την τιμή και πολύ μαλακές η τελευταία μοιαζει για ροζ όμως είναι εκρού διαβασε τα χρώματα.

Κορίτσια, θα γεννήσει καμία στο Διαβαλκανικό και να είμαστε κοντά? Τι καλά να πετύχω καποια από εσάς!!!:) Sagia εσύ νομίζω γεννεσης έτσι?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά στο Μαράκι και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

Έχουμε άλλα κορίτσια που γιορτάζουν;;

Μπήκα κι εγώ στο μήνα μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Να περνάτε όμορφα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά στο Μαράκι και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

Έχουμε άλλα κορίτσια που γιορτάζουν;;

Μπήκα κι εγώ στο μήνα μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Να περνάτε όμορφα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με το καλό Ανδρομέδα!!!:D Έχουμε μπει στην τελική ευθεια:)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημερααααααα!!! Χρόνια πολλά σε ολους και ειδικα στις εορταζουσες!! Με το καλο να υποδεχτούμε τα μωρακια μας και να ειναι γερα και ευλογημένα! Η Χάρη Της να μας ακολουθεί!

Τι κανετε; Βλεπω σιγα σιγα ολες μπαίνουμε στην τελική ευθεία!

Mommy to be εγω δεν την εχω κανει ακομα την εξεταση, ισως μου πει να την ξανά την επομενη φορα(αν δεν εχω γεννήσει.....)

Κασσιοπακι καλωπιστηκες για να υποδεχτεί το γιοκα σου;;; Με γεια σου κοριτσακι μου!

Σαγια μου εγω πανουλες πηρα απο τη βιοτεχνία που έραψα την προικα της μικρής! Πολυ καλη ποιότητα και οικονομικές! Ψάξε μηπως βρεις κατι αντίστοιχο κοντα σου!

Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κανουν;;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημερα κορίτσια και χρονια πολλα σε ολες μας!!!Ιδιαιτερα σε οσες γιορταζουν!!!!!Με το καλο τα μωρακια μας!!!!Εγω σημερα μπηκα στον μηνα μου!!!!Αρχιζει η αντιστροφη μετρηση!!!!Την Τε ταρτη εχω γιατρο το πρωτο καρδιοτοκογραφημα κ ληψη κολπικου υγρου για καλλιεργεια.....Την Τριτη ξεκιναω μαθηματα ανωδυνου τοκετου,λιγο καθυστερυμενα βεβαια αλλα δεν πειραζει οσα προλαβουμε!!!!!!!!Καλα να περασουμε ολες το Σ.Κ !!!!!!Φιλιαα!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Χρονια πολλά κορίτσια σε όλες και ειδικα στην Μαρία!! Να μαστε όλες καλά και να χουμε γερά μωράκια!!!! Όλες σιγά σιγά μπαίνετε στον μήνα σας, τί καλά εγω απο βδομάδα!!! Να στε καλά κοριτσάκια περάσαμε πολύ ωραία όλες μαζί, είχαμε τους φόβους μας κάποιες αναποδιές αλλά όλα πια καλά!!! Ευτυχώς που είχα και σας παρεούλα γιατί στο σπίτι δεν παλεύεται!!! Να στε όλες καλά!!!!

Σημερα εκανα πολλές δουλειές και ξεπατώθηκα, με κράξανε όλοι, αλλά φοβήθηκα και λίγο γιατί ένιωσα μια πίεση χαμηλά και με έπιασε συχνοουρία. Τωρα είμαι ξάπλα. Δεν μπορώ να μην κάνω δουλειές και να μου τα κάνουν άλλοι...

Με την θάλασσα εχω μια ταλαιπώρία γιατί δεν πάμε σε οργανωμενες και η αλλαγή του μαγιό είναι πρότζεκτ!!! Χτες πήγε να του φύγει του άντρα μου η πετσέτα και να δουν όλοι τον άσπρο πωπώ μου!!!:evil: τσαντίστηκα λιγάκι. Και κατουριέμαι και συνέχεια και ορισμένες φορές νομίζω θα μου φύγουν.... Τι πράγμα κιαυτό... Τελικά δεν την πολυευχαριστιέμαι την θάλασσα. Δεν πειράζει καλά να μαστε και του χρόνου με το μωράκι μαζί θα είναι τέλεια. Άστε που έχει όλο συννεφιά, πως να κην κρυώνω; Και πάμε και 6 η ωρα. Δεν γκρινιάζω άλλο, χαιρομαι πάρα πολύ που έφτασα ως εδω και χαλάλι του όλα, ολόκληρο παιδί θα κανουμε. Πολλά είπα πάλι.... Φιλιά πολλά σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλλιέργεια κολπικού υγροπυ θα κάνω και γω στις 24 που θα πάω, μου την κάνει ο γιατρός μου. Την εξέταση με το χέρι απότι κατάλαβα την κάνουμε στην 38η;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και Χρόνια πολλά!!

Χρόνια πολλά Μαρία να είσαι γερή,χαρουμενη και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις πληροφορίες για πάνες.τλκ είδα ότι έφερε πανουλες minene και η κουμπάρα μου που έχει στο ίντερνετ κατάστημα.Κασσιόπη πήγα λητω και μου τις πρότεινε η πωλητρια αλλά όταν ζήτησα να ανοίξει να δω μια αρνήθηκε!το πιστεύετε?εγώ δε το πίστευα.μου είπε ότι είναι μακροστενη σαν σεντονακι και όχι τετράγωνη και όταν ζήτησα να ανοίξει μια να τη δω μου είπε ε τώρα μη την ανοίγω τζάμπα!και μετά έφυγα γιατί τα νεύρα μου μαλλον δεν ήταν στα καλά τους!τέλος πάντων..εγώ θα γεννήσω γενεσις οπότε αποκλείεται να βρεθούμε δυστυχώς!πλάκα θα είχε.χθες στα βρεφικα καταστήματα και μετά στο ικεα,είδαμε όλες τις εγκυουλες της Θεσσαλονίκης!αναρωτιόμουν όλη την ώρα μήπως είναι καμία από το καφέ μας!

Μήπως ήταν καμία πλάκα πλάκα??? Χαχα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Μια που το είδα τώρα στο τικερακι μου,36+4 όπως σήμερα καλη ωρα γέννησα το πρώτο μου!δεν ξέρω για εσάς ρε κορίτσια αλλά κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι συνεχεια την πρώτη μου γεννα και την δεύτερη φυσικά!!!!μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπερα κοριτσια μου,Μαρακι χρονια πολλα κοριτσαρα μου πολυχρονη κ με το καλο το μωρακι σου :-) αν ξεχναω καποια συγνωμη..κασσιοπη εγω γενναω διαβαλκανικο :-) μπαινω στο μηνα μου 25'εσυ;;λες να βρεθουμε,τι καλααα :-)

Γεια σας κοριτσακια και χρονια πολλα!Η γλυκια Παναγιτσα να μας προστατευει ολους και να μας ευλογει,να εχουμε μια ευκολη γεννα και γερα τα παιδακια μας στην αγκαλια μας!!!

Χρονια πολλα ιδιαιτερως στο Μαρακι και σε ολες τις εορταζουσες!!!

Σημερα φαγαμε οικογενειακα το μεσημερακι και τωρα χαλαρωνω και σας διαβαζω.

Απο οτι βλεπω οι περισσοτερες θα την κανετε την εξεταση, αν και, Sagia, δεν την ζητουν ολοι οι γιατροι ισως γιατι ειναι σπανιο να κολλησεις κατι δεν ξερω.Εγω την εκανα σε νοσοκομειο αλλα δεν ηξερα οτι γινεται και στο ιατρειο του γιατρου.

Με το καλο και στα κοριτσακια που μπηκατε στον μηνα σας,ηταν οντως μια υπεροχη διαδρομη που μοιραστηκαμε μαζι οπως λεει και η Φραουλιτσα και με το καλο σε λιγο προκειται να μοιραστουμε και τις αϋπνίες του πρωτου καιρου...;):tongue:

Βρε Φραουλιτσα μου πως την παλευεις στην ανοργανωτη παραλια?Καθεσαι καταχαμα???:confused::DΚαι με την τουαλετα τι κανεις???απαπα!Τωρα που εχει συννεφια νομιζω θα μπορουσες να πας και λιγο νωριτερα για μπανιο για να μην κρυωνεις...

Σαγια εγω τις πανες αγκαλιας τις πηρα απο τα λητω,τις πιο φθηνες,γυρω στα 7 ευρω χωρις σχεδιο.Αυτες που εδειξε η Κασσιοπη ειναι πιο ωραιες.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα :-) πως περασατε χθες;εμεις φαγαμε οικογενειακα σπιτι χθες γτ γιορταζε κ ο αντρας μου :-) αχ κοριτσια βαραινουμε,,δεν εχω ορεξη για τιποτα κ με το παραμικρο κουραζομαι,εχω συνεχεια κ μια πιεση πολυ χαμηλα στην κυστη λες κ θα μου βγουν τα ουρα κ το μωρο,ειναι φυσιολογικο αυτο;αχ να γε νησω να ησυχασετε απο μενα κ τις αποριες μου καθε φορα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...